Tag Archives: Ora

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Skandal Sexting Ora Bakal Ngilangi Acara Las Vegas Maroon 5

dikirim ing: September 22, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 09:53h.

Apa mengkono njaba Vegas ketoke tetep ana banget. Kejiret sexting karo wong wadon loro konco bojoné ngandhut ora masalah cukup gedhe kanggo nyegah penyanyi Adam Levine lan grup pop kang, Maroon 5, saka ngurmati kewajiban saka konser gedhe Sin City ing 1 Oktober.

Adam Levine Maroon 5
Penyanyi Marron 5 Adam Levine pose karo garwane, model Behati Prinsloo, ing acara sing ora dingerteni sing mesthi ora kedadeyan minggu iki. Senadyan skandal sexting, penampilan band ing acara amal Shaquille O’Neal ing MGM Grand ing 1 Oktober isih aktif. (Gambar: foxnews.com)

“Acara” ing MGM Grand ing Vegas punika legenda basket Shaquille O’Neil kang kaloro taunan penggalangan dana gala kanggo amal eponymous kang. Yayasan Shaquille O’Neal mbantu para pemuda sing kurang dilayani kanthi nyediakake panganan, sandhangan, perlengkapan sekolah, lan dolanan Natal, saliyane mbiayai Shaquille O’Neal Boys & Girls Club ing Atlanta, Ga.

Adhedhasar Papan reklame majalah, Maroon 5 isih paling ndhuwur Bill ing “The Event,” kang uga bakal kalebu Pitbull, Maren Morris, HER lan pelawak John Mulaney.

Ora Minggu Adam

Dina Senin, model Instagram Summer Stroh dikirim tik tok video sing nampilake sesi teks seksual dheweke karo penyanyi “Moves Like Jagger”, sing ngarepake anak katelu karo bojone, model Victoria’s Secret Behati Prinsloo. Salah sawijining pesen Stroh sing dituduhake ing video – sing wis ditampa luwih saka 12 yuta views – maca: “Iku surealis carane panas (expletive) sampeyan kaya sing nggawe aku kaget.”

Stroh, 23 taun, ngaku dheweke lan Levine duwe hubungan setaun. Sawise mbatalake, ujare, dheweke diduga nyedhaki dheweke kanggo takon apa ora apa-apa yen dheweke lan bojone menehi jeneng bayi sing anyar.

Akhir minggu iki, paling ora papat wanita liyane katon nuduhake gambar saka pesen flirty sing padha sing diklaim wis ditampa saka Levine. Adhedhasar kaca 6, pelawak Maryka nuduhake siji ing tik tok video sing maca, “Aku saiki kepengin banget karo sampeyan.”

“Lho, kowe ora seneng nikah,” wangsulane Maryka, sing dikongkon Levine, “Ya, nanging rada angel.

Dheweke Apa ora iku Rumit, Nanging Saiki

Levine, 43 taun, nanggepi pesen Instagram sing wis dibusak, nulis: “Akeh sing dikandhakake babagan aku saiki lan aku pengin ngresiki. Aku nggunakake pertimbangan sing ora apik kanggo ngomong karo wong liya saka bojoku kanthi cara sing ora sopan.

Penyanyi sing kena pengaruh skandal kasebut mbantah duwe hubungan. “Nanging, aku ngliwati garis kasebut sajrone wektu sing disesalake,” tulise. “Ing kasus tartamtu dadi ora cocog; Aku wis mutusake masalah iki lan njupuk langkah proaktif kanggo ndandani karo kulawargaku.

Prinsloo nikah karo Levine ing 2014 lan duwe anak wadon loro: Dusty Rose, 5, lan Gio Grace, 4. Dheweke durung nggawe statement umum babagan tuduhan kasebut nganti saiki.

Yen “Acara” nganakake konferensi pers pra-konser, aja ngarep-arep Levine melu.

#Skandal #Sexting #Ora #Bakal #Ngilangi #Acara #Las #Vegas #Maroon

Iowa greyhounds

Zia Park Casino Kidnapping Video Mungkin Ora Apa Iku Katon Kaya

dikirim ing: September 20, 2022, 05:06h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 05:06h.

Video keamanan saka New Mexican wadon ketoke diculik saka Zia Park Casino Hotel Racetrack, cedhak tapel wates karo Texas, saiki lagi dievaluasi dening penyidik.

Zia Park Kab
Video keamanan casino Erica Martinez sadurunge dheweke digabung menyang mobil dening Jonathan Zaragoza, latar ngarep. (Polisi Hobbs)

Ing Kamis, 8 September 2022, polisi nanggapi laporan babagan kemungkinan penculikan ing Taman Zia. 9. September, Departemen Polisi Hobbs ngrilis video sing diwenehake dening kasino.

Katon nuduhake tersangka ngoyak wanita ing parkir casino, nangani dheweke, lan banjur meksa ngemot perak 300 Chrysler menyang dheweke. Wong wadon kasebut kanthi cepet diidentifikasi minangka Erica Martinez, 35 taun saka Hobbs. Sing diduga penculik yaiku Jonathan Zaragoza.

Polisi njaluk bantuan kanggo masyarakat, lan video pengawasan lan gambar saka casino dituduhake ing media sosial.

Kamera Ora Ngapusi

Dina Setu 10 September, petugas kesawang Chrysler perak ing wilayah Carlsbad, 70 mil kidul-kulon Hobbs. Dheweke nemokake Martinez lan Zaragoza ing properti sing cedhak sekitar jam 21.00. Martinez ora tatu.

Polisi Hobbs ngandika ing release media ana sing Martinez lagi diwawancarai lan tuduhan pidana marang Zaragoza nunggu rampung diselidiki.

Nanging polisi saiki mriksa apa acara sing digambarake ing video kasebut bisa disalahake.

Zaragoza durung didakwa karo nyulik, miturut cathetan pengadilan sing dideleng dening The Hobbs News-Sun. Dheweke ditampa ing Pusat Penahanan Eddy County amarga nglanggar masa percobaan ing ukara 2019 kanggo perdagangan meth lan dibebasake dina Rebo.

Dheweke uga nglanggar masa percobaan ing taun 2021 kanthi tuduhan umur baterei kanggo anggota rumah tangga, gangguan komunikasi, lan karusakan properti kanggo anggota rumah tangga, miturut cathetan pengadilan.

Sauntara kuwi, Martinez dicekel kanthi surat perintah sing luar biasa sawise dheweke ora tampil ing pengadilan babagan tuduhan nyopir ing Juli 2022 kanthi lisensi nyopir sing dicurigai. Dheweke wis dibebasake saka pakunjaran lan bakal bali menyang pengadilan tanggal 13 Oktober.

Smoking Gun?

Nanging inti saka kasus kasebut bisa uga ana ing panemuan sing ditindakake ing kasino sajrone diselidiki babagan penculikan sing diduga. Dompet sing diduga ilang Martinez ngemot sawetara kertu ing jenenge, bebarengan karo 226 pil fentanyl.

Penyelidik saiki nggarap teori yen Zaragoza lan Martinez mlayu saka Hobbs kanthi gupuh supaya ora diselidiki lan ditahan, Juru Bicara Departemen Polisi Carlsbad Kapten Jesse Rodriguez. Rodriguez ngandika Kabar-Sun.

Lan apa sing katon kanggo para pengamat minangka penculikan sing nggegirisi bisa uga minangka upaya panik dening salah sawijining penjahat kanggo nglindhungi liyane.

Polisi ujar manawa penyelidikan babagan kedadeyan kasebut isih ditindakake. Video kasebut bisa dideleng ing kaca Facebook Departemen Polisi Hobbs.

#Zia #Park #Casino #Kidnapping #Video #Mungkin #Ora #Apa #Iku #Katon #Kaya

Catawba Two Kings

Shohei Ohtani Ndherek Musim MVP Kanthi Taun Apik, Nanging Dheweke Ora Hakim Harun

dikirim ing: September 18, 2022, 04:58h.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 06:15.

Aaron Judge main ing ngarep run No. 58 lan 59 ing musim sore Minggu ing Milwaukee. Sing luwih nguatake kasus slugger New York Yankees dadi Pemain Paling Berharga (MVP) Liga Amerika ing taun iki. Nanging, Shohei Ohtani, MVP sing dadi raja, durung siyap nyerahake makutha.

Shohei Ohtani
Shohei Ohtani (17) ngubengi pangkalan sawise dheweke ngalahake telung balapan ngarep nglawan Kansas City tanggal 21 Juni Royals ing Stadion Angel. Sanajan kecemerlangan ing lapangan lan ing mound ing musim iki, dheweke isih duwe kesempatan kanggo mbaleni minangka MVP AL musim iki, amarga kampanye bersejarah Harun Judge. (Gambar: Kirby Lee/USA TODAY Sports)

Dina Setu, bintang loro-lorone saka Los Angeles Angels sumunar ing piring lan ing gundukan ing Halos ‘2-1 menang liwat playoff saingan Seattle. Ohtani mbuwang pitung babak saka bal tutup, matesi Mariners kanggo telung stroke lan mlaku nalika mencet wolung. Dheweke uga dadi 1-2 kanthi RBI kaping pindho, mlayu, lan nyetak gol.

Ora ana wong, kajaba Babe Ruth sing legendaris, sing nate nindakake apa sing ditindakake Ohtani ing tingkat liga utama. Pungkasan taun, dheweke entuk 46 home run kanthi OPS (on-base-plus-slugging percentage) saka 0.965 nalika uga nyetak 9-2 minangka pitcher kanthi 3.18 ERA lan 156 serangan ing 130 babak.

Taun iki, 34 homer dheweke kaping papat ing AL, lan 2,43 ERA apik kanggo kaping lima. Dheweke uga kenek 196 hitters, apik kanggo katelu ing AL. Iki minangka tindak lanjut sing nyengsemake kanggo kampanye MVP.

Angels manager interim Phil Nevin, mantan pelatih Yankees, marang Reporters sawise game ana wengi sing kabisan unik Ohtani minangka bat lan picer digawe wong paling terkenal ing baseball. Malah Ohtani katon kesengsem karo apa sing ditindakake ing musim iki.

Aku ora seneng ngritik awak dhewe kanthi cara apa wae,” Ohtani marang wartawan liwat interpreter sawise game. “Siji bab sing bisa dakkandhakake yaiku, sakabèhé, babagan keseimbangan, aku wis musim sing luwih apik ing taun iki tinimbang taun kepungkur.”

Biasane, apa sing ditindakake Ohtani cukup apik kanggo dadi pemain kaping 14 ing sejarah MLB – lan sing pertama wiwit Miguel Cabrera ing 2012 lan 2013 – kanggo menang piala MVP berturut-turut.

Biasane.

Ohtani’s Topping Judge Season

Nanging Hakim ngasilake musim bersejarah dhewe ing taun iki. Loro homer Minggu, bagean saka game 4-kanggo-5, ndadekake dheweke cepet tekan 65 lan ngilangi rekor tim AL lan Yankee 61 sing disetel dening Roger Maris sawetara 61 taun kepungkur.

Dheweke uga mlebu ing dina Minggu sing mimpin AL ing sawetara kategori nyerang utama liyane, kalebu persentase on-base (0.415), persentase slugging (0.687), OPS (1.102), skor 119, lan RBI (123). Rata-rata stroke .312 uga dadi nomer telu ing liga, menehi pukulan njaba ing musim mahkota telung langka. Cabrera duwe sing pungkasan ing taun 2012, lan sing pungkasan sadurunge ing taun 1967.

Mungkin sing luwih penting, Hakim mlebu dina Minggu kanthi menang 9.2 saka peringkat pengganti (PERANG) musim iki, miturut Referensi Baseball. WAR Ohtani, sing njupuk pitching lan hit ing akun, punika 8.7. Ing FanGraphs, longkangan antarane loro iku luwih akeh, karo Judge ing 9,9 lan Ohtani ing 8,6. Loro-lorone apik tenan, lan gampang loro ndhuwur ing jurusan mangsa iki. Nanging, uga nuduhake sepira regane Hakim kanggo Yankees musim iki.

Faktor liyane sing disenengi Hakim yaiku kasuksesan tim kasebut. Dheweke dadi pemain paling apik ing tim sing mimpin AL East, nalika Angel Ohtani mlebu ing 19 game Minggu ing sangisore 0.500.

Peluang Tengen ing Dhukungan Hakim

Ing paling buku olahraga, Judge punika favorit runaway kanggo menang AL MVP. Ing FanDuel, bintang Yanks saiki kasedhiya ing -6000, tegese taruhan $ 100 bakal ngasilake $ 1,67. BetMGM lan PointsBet nawakake Hakim ing -5000, sing bakal ngasilake $ 2 ing $ 100 taruhan.

Kanggo bettors Nilai, Caesars nawakake Hakim ing -2500.

Minggu kepungkur iki, PointsBet ngumumake bakal mbayar taruhan sing nggawe taruhan ing Hakim.

Mesthi, MVP ora ditemtokake dening statistik. Diputusake dening para pamilih ing pungkasan musim reguler. Dadi, Ohtani isih duwe sawetara minggu kanggo nggegirisi pamilih, sanajan kemungkinan, secara harfiah, katon nglawan.

Nanging kanggo wong-wong sing mikir Ohtani duwe kasempatan , kasedhiya ing +1500 pa FanDuel lan BetMGM.

#Shohei #Ohtani #Ndherek #Musim #MVP #Kanthi #Taun #Apik #Nanging #Dheweke #Ora #Hakim #Harun

casino stocks

CEO Etain Jette Nygaard-Andersen ujar manawa Perusahaan Ora Didol

dikirim ing: September 9, 2022, 07:42h.

Dianyari pungkasan ing: 9 September 2022, 07:42h.

Wiwit awal 2021 nalika MGM Resorts International (NYSE: MGM) nawakake luwih saka $ 11 milyar kanggo perusahaan kasebut, Entain Plc (OTC: GMVHY) wis katon minangka salah sawijining target pengambilalihan paling dhuwur ing industri game, nanging pemilik Ladbrokes ndeleng awake dhewe luwih akeh. pemburu tinimbang mangsa.

Enten
Saiki CEO Jette Nygaard-Andersen ing presentasi investor. Dheweke perusahaan sing ora didol. (Gambar: Kabar Langit)

Banjur ing taun 2021, rembugan penggabungan antarane Entain lan DraftKings (NASDAQ:DKNG) bubar sawise tawaran awis lan ekuitas $22.4 milyar sawise nawakake $20.5 milyar. Sawise nglawan wong barbar ing gapura, CEO Entain Jette Nygaard-Andersen ndeleng perusahaane luwih akeh minangka panuku tinimbang bakul.

Kita dudu bisnis sing didol, “ujare ing pratelan Bloomberg Wawancara. “Aku fokus banget kanggo ngembangake bisnis iki. Aku ndeleng Enta minangka konsolidator.

Komentar kang bisa mlayu ngarep-arep sing MGM bakal bali menyang meja rembugan karo tawaran luwih kanggo partner BetMGM sawijining. Loro perusahaan game saben kontrol 50% apa panyedhiya iGaming ndhuwur ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online paling gedhe.

Etain CEO Walking the Walk

Nalika nerangake posisi Entain minangka panuku tinimbang target, Nygaard-Andersen ndhukung pernyataan kasebut kanthi akeh tumindak.

Taun iki, pemilik Coral minangka salah sawijining dealmaker dhewe, entuk paling ora limang perusahaan game kanthi total luwih saka $ 1 milyar. Pungkasan wulan, Entain ngumumake entuk 75% saka SuperSport Group berbasis Kroasia. Ing wulan Februari, Entain ngumumake yen mbayar meh $ 235 yuta kanggo entuk Deis Ltd., perusahaan induk saka Avid Gaming. Iki minangka upaya kanggo nambah tilas ing pasar taruhan olahraga Kanada sing mentas liberalisasi.

Iki mung rong conto, nanging transaksi kasebut nyatakake yen Entain aktif blanja dhewe, mesthine ora bakal tuku awake dhewe.

Acara blanja operator duwe tujuan liyane. Kanthi bobot ditambahake lan kenaikan potensial ing rega saham, Entain dadi luwih larang kanggo MGM utawa pelamar liyane. Sawetara Analysts pracaya iku bakal njupuk paling 20% ​​premium kanggo kapitalisasi pasar saiki kanggo nggawa Entain menyang meja rembugan, nanging rega sing, amarga Kurangé populasi Simpenan taun iki, ngisor apa MGM sadurunge kurban lan kurang saka setengah apa DraftKings kurban. .

Apa Sabanjure kanggo Entain / MGM Relationship

eksekutif MGM wis digawe iku cetha sing padha pengin duwe kontrol lengkap liwat BetMGM. Iku ora kamungkinan sing ngimpi bakal kayektenan, nanging operator casino kudu teka munggah karo tawaran atraktif supaya Entain kasengsem.

Malah sing bisa uga ora cukup kanggo perusahaan game adhedhasar UK. Ing Bloomberg Ing wawancara kasebut, Nygaard-Andersen dadi bullish ing musim bal-balan AS 2022 lan ing tengah-tengah pelanggaran peraturan ing pasar asal, diversifikasi geografis sing ditindakake dening saham BetMGM menarik kanggo Entain lan para pemegang saham.

Nalika iku temtu kurang saka rega ndarbeni Entain langsung, tuku saka BetMGM ora bakal mirah amarga operator Sportsbook akeh pangsa pasar lan kasunyatan sing iku cedhak karo untung.

#CEO #Etain #Jette #NygaardAndersen #ujar #manawa #Perusahaan #Ora #Didol

casino stocks

Pengunjung Ninggalake $ 22M Ora Diklaim Ing Kasino Nevada Ing Fiskal 2022

Dianyari: 25 Agustus 2022, 12:17

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 12:17.

Kanggo wong-wong sing mikir industri casino lan pamaréntah cukup awis, iki bisa uga ora pas apik: Nevada casino goers kiwa $ 22 yuta nang slip unclaimed ing taun fiskal bubar rampung, miturut Nevada Gaming Board Control (NGCB).

Kasino Nevada
karcis Cashout saka Las Vegas Club Casino ing downtown Las Vegas. Bettors ninggalake $ 22 yuta sing ora diklaim ing kasino Nevada. (Gambar: Las Vegas Sun)

Iki masalah antarane warga lan turis lan masalah biasane related kanggo slot lan pemain video poker lan, kanggo ombone rodok olo, olahraga bettors. Dheweke ngijolake tiket ing mesin ing kasino lan amarga kekurangan koin sing mesthine diwiwiti ing wiwitan pandemik coronavirus, akeh papan game Nevada ora menehi owah-owahan saka mesin ATM. Nanging, kasir fisik ing papan kasebut bakal ngirim dhuwit recehan menyang pelanggan.

Contone, yen bettor cashed metu mesin slot ing Las Vegas casino lan nampa tiket kanggo $ 300,15 lan njupuk slip menyang mesin ing ajang. Dheweke bakal entuk awis $ 300, nanging ing akeh properti game, dheweke ora bakal entuk 15 sen.

Ing pranata saka hukum Nevada liwati ing 2011, mili 75% saka winnings unclaimed bali menyang negara nalika liyane 25% bali menyang ngendi awis (utawa dhuwit recehan) ora diklaim. Dadi yen bettor ora ngaku $ 100 ing Bellagio, Nevada entuk $ 75 lan MGM Resorts International tetep $ 25.

Mundhakaken Masalah…Kanggo Bettors

Mbok kanggo bungahaken politisi Nevada lan operator casino, Jeksa Agung bisa ngetokake saka tiket unclaimed ora arep ngendi wae. Nyatane, data nuduhake yen saya tambah parah.

Revenue sing diklumpukake saka tiket kadaluwarsa tambah saben taun wiwit 2012, taun pisanan negara wiwit ngumpulake revenue saka tiket sing ora diklaim. Ing wektu kasebut, negara kasebut nglaporake revenue $3.1 yuta saka $4.2 yuta voucher sing ora diklaim, “laporan McKenna Ross kanggo Las Vegas Review-Journal.

Nevada ngidini pengunjung casino nem sasi kanggo nebus slip taruhan. Negara liya menehi pelanggan setaun utawa telung taun kanggo nindakake nalika negara liya ora menehi watesan wektu kanggo mbayar karcis.

Tambah shift kanggo game cashless ing sawetara kasino Nevada bisa mimpin kanggo Tambah ing karcis unclaimed karo jumlah cilik saka owah-owahan. Nanging, alesan kanggo kekurangan dhuwit recehan ora bisa nimbang kanggo pelanggan sing pinter amarga umume dipercaya manawa skenario kasebut njeblug ing taun 2020 lan yen kandhang duwe dhuwit recehan, mesin uga kudu. Paling ora, pitakonan iki bakal ditindakake sawetara pelanggan.

Apa teka saka dhuwit recehan

Ing fiskal 2022, Nevada entuk rejeki $ 16,5 yuta saka slip taruhan sing ora diklaim, tegese perusahaan game nampa $ 5,5 yuta.

Sing ora ateges operator tetep owah-owahan lan pesenan minangka bathi. Cosmopolitan, M Resort, lan Wynn Las Vegas menehi pelanggan pilihan kanggo nyumbang owah-owahan spare kanggo macem-macem amal. Caesars Palace lan Flamingo nyumbang owah-owahan sing ora dikarepake kanggo Meals on Wheels.

Antarane perusahaan casino Nevada sing ngetokake dhuwit recehan saka mesin, Boyd Gaming, kang iku salah siji saka operator paling gedhe ing Las Vegas Valley, contone prima.

#Pengunjung #Ninggalake #22M #Ora #Diklaim #Ing #Kasino #Nevada #Ing #Fiskal

Jessica Millan Patterson

California Sports Betting Update: State GOP Says Ora kanggo loro Tindakan

Republik California ana announced posisi ing ngukur voting ing ngarepe pamilih ing November, lan nalika nerangake loro olahraga totoan ngukur, utusan GOP njupuk posisi padha ing loro.

Jessica Millan Patterson
Jessica Millan Patterson
Ketua Republik California Jessica Millan Patterson ngandika ing adegan kampanye video. Ing dina Jumuah, partai politik ngumumake dheweke nglawan tumindak taruhan olahraga sing bakal katon ing voting 8 November. (Gambar: Jessica Millan Patterson/YouTube)

Partai resmi milih marang Proposisi 26, sing bakal legalize totoan olahraga toko ing kasino suku dilisensi negara lan racetracks, lan Proposisi 27, sing bakal ngidini olahraga online totoan statewide.

“Pamilih karo Republik ing idea, lan karo posisi inisiatif voting pungkasan kita saiki, kita siyap kanggo bisa kanggo mesthekake yen Pamilih karo kita maneh November iki,” State Party Ketua Jessica Millan Patterson ngandika ing statement. . “Wiwit saiki nganti voting ditutup, kita bakal ngomong karo para pamilih babagan inisiatif penting iki.”

Sasi kepungkur, Partai Demokrat California ngumumake dewan eksekutif wis resmi milih nglawan Prop 27. Nanging, dheweke milih tetep netral ing Prop 26. Lan mung minggu kepungkur, pimpinan legislatif negara saka loro partai padha ngumpul kanggo ngumumake oposisi kanggo langkah online.

Cepet Respon Suku Group

Suku game proponents cepet kanggo pounce ing posisi GOP – paling oposisi kanggo ukuran totoan olahraga online. Ing dina Jumuah sore, “Koalisi kanggo Game Aman lan Tanggung Jawab”, sawijining panitia politik sing didhukung suku sing ndhukung Prop 26 lan nglawan Prop 27, ngetokake pratelan sing nyatakake yen loro partai utama kasebut manunggal ing Prop 27. Pernyataan kasebut kalebu pernyataan saka loro kasebut. saka wong-wong mau. kursi party, lan saben pratelan online tumindak ngrugekake kanggo game suku.

Prop 27 nglanggar janji sing digawe kanggo California Native Americans kanggo menehi hak kedaulatan kanggo operate game ing California kanggo nambah gesang komunitas ing saindhenging negara, “ujare Patterson. “Kita ndhukung suku California lan nentang Prop 27.”

Komentar Patterson uga diterbitake dening “Californias for Tribal Sovereignty and Safe Gaming,” panitia liyane sing didhukung suku nentang Prop 27.

Nalika partai katon seneng karo game suku, GOP durung njupuk langkah sabanjure kanggo ndhukung – utawa malah tetep netral – Prop 26.

Ing statement kanggo Casino.orgEllie Hockenbury, Wakil direktur eksekutif lan direktur negara komunikasi kanggo GOP, ngandika pimpinan Republican padha ngati-ati karo panentu ing Prop 26 sing bakal ngidini suku utawa kelompok liyane njupuk casino cardroom kanggo pengadilan ing biaya saka laku game ilegal.

“Penderitaan.26 ngancam proyek lan ekonomi lokal lan minangka extension saka pranata kayata PAGA, mbukak lawang kanggo tuntutan hukum sembrono ngendi bisnis bisa digugat preduli saka apa lagi ketemu nglanggar utawa ora,”Hockenbury ngandika. “We do ora ndhukung Prop. 26 lan kahanan sing durung mesthi. sing bakal diwenehake marang bisnis lan komunitas lokal sing gumantung.

Panyengkuyung saka game suku pratelan PAGA – singkatan saka Private Jaksa Agung undhang – ora bakal cilaka sembarang kamar kertu tumindak ing sesuai karo hukum negara.

Saliyane totoan olahraga toko lan pranata PAGA, Prop 26 uga bakal ngidini casinos suku nawakake roulette lan craps game table ing kasino sing.

Dems Pengin Ngirim ‘Busak Pesen’ ing Prop 27

Ing pratelan sing digawe liwat koalisi, Rusty Hicks, ketua Partai Demokrat California, nyuarakke komentar Patterson babagan ngadeg karo suku kasebut, nambahake manawa Prop 27 ngancam kedaulatan.

“Bebarengan, kita bisa ngirim pesen sing jelas menyang perusahaan luar negeri sing pengin ngeksploitasi proses inisiatif California kanggo entuk manfaat dhewe,” ujare Hicks. “California Demokrat bakal nyambung karo 10 yuta Demokrat kanggo ngalahake Prop 27 ing November.”

Demokrat California milih tetep netral ing Prop 26 amarga cabang negara Federasi Amerika Serikat, County, lan Karyawan Kota (AFSCME) nentang banget langkah kasebut. AFSCME nggantosi buruh pemerintah lokal saindhenging negara, lan sawetara komunitas nentang Prop 26 amarga basa sing bisa mimpin kanggo tuntutan hukum marang casinos cardroom. Casino asring revenue generator utama kanggo kutha-kutha cilik ing saindhenging negara.

Mayuta-yuta Dikumpulake kanggo Kampanye

Miturut Cal-Access, database finance kampanye online sing dikelola dening kantor Sekretaris Negara, papat kelompok sing wis kawangun kanggo nentang utawa ndhukung loro propositions totoan olahraga wis mundhakaken $ 364,4 yuta kanggo kampanye kanggo pihak kanggo sukses ing November. . 8. Sing dianggep minangka nomer rekaman kanggo inisiatif ing California.

“Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” wis wungu $ 106,7 mayuta-yuta. Dhuwit teka saka sawetara entitas game suku ing negara.

“Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,”Pro-Prop 27 klompok mbiayai pitung operator totoan olahraga nasional, wis wungu $ 150 mayuta-yuta.

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku” wis nampa $ 66,2 yuta saka macem-macem suku game.

Lan “Wajib Pajak Nglawan Monopoli Interest Khusus,”Kampanye anti-Prop 26 sing didanai dening casino cardroom, wis ngunggahake $ 41,5 mayuta-yuta.

Cal-Access uga nyathet yen saben klompok wis nyumbang $384,500 saka dana kanggo partai politik negara utawa lokal.

“Wajib Pajak” wis nyedhiyakake paling akeh. Iki menehi Partai Demokrat negara $ 200.000 ing Mei. Iku uga menehi $ 25.500 kanggo GOP negara ing rong kontribusi, lan loro-lorone teka ing Mei.

“Californias kanggo Solusi” wis menehi $ 95.000. Republik California nampa sumbangan $ 50.000 ing wulan Juni, lan Partai Demokrat negara nampa sumbangan $ 25.000 ing dina sing padha. Mbalik ing wulan Februari, klompok kasebut menehi $ 20,000 menyang Partai Demokrat County Los Angeles.

“Californias kanggo Kedaulatan Suku” wis diparengake $ 53.500, lan kabeh iku menyang Partai Demokrat negara ing telung pembayaran saka Februari kanggo Mei.

“Koalisi” wis menehi $ 10.500. Saka jumlah kasebut, $ 3,500 menyang Demokrat California ing wulan Juni, lan $ 2,500 liyane menyang Republik San Diego County. Dana sing isih ana, ora luwih saka $571.43 saben, disalurake menyang wolung cabang Partai Demokrat tingkat kabupaten.

Casino.org wis ngrambah kanggo menehi komentar babagan kontribusi kasebut, nanging ora ana sing nanggapi wiwit dina Jumuah wengi.

Posting California Sports Betting Update: State GOP Say No to Two Measures pisanan muncul ing Casino.org.

#California #Sports #Betting #Update #State #GOP #Ora #kanggo #loro #Tindakan

casino stocks

AGS Konfirmasi Nampa Penawaran Pengambilalihan, Ora Ngenali Penawar

Dikirim ing: 12 Agustus 2022, 10:34

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 10:34.

Slot machine Edo AGS (NYSE: AGS) dikonfirmasi iku wis nampa tawaran takeover $ 10 saham, kang nerangake dina iki 25,25% mundhak ing Enggo bareng, nambah sing tawaran ora ditampa.

AGS
Slide saka presentasi investor AGS. Perusahaan kasebut dikonfirmasi wis nampa tawaran pengambilalihan saham $10. (Gambar: AGS)

Ing Formulir 8-K sing diajukake karo Komisi Sekuritas lan Bursa (SEC), AGS ora nemtokake manawa perusahaan nampa proposal akuisisi kasebut, nanging dipercaya manawa saingan Inspired Entertainment (NASDAQ: INSE) minangka pelamar sing dituju.

Dewan Direksi lan tim manajemen Perusahaan setya tumindak kanggo kepentingan kabeh pemegang saham. Selaras karo tugas fidusia lan kanthi konsultasi karo penasehat keuangan lan hukum Perusahaan, Direksi Perusahaan bakal mriksa kanthi ati-ati usulan-usulan sing ditampa dening Perusahaan kanggo nemtokake tindakan sing diyakini kanggo kepentingan sing paling apik kanggo Perusahaan lan para pemegang saham. ,” miturut dokumen peraturan AGS.

Produsen piranti game nambahake manawa dudu kabijakan perusahaan kanggo menehi komentar babagan spekulasi pasar lan ora ana nganyari maneh kajaba dijaluk dening regulator.

Apa Sabanjure kanggo AGS

Ing $10 saben saham awis, para panuku potensial ngira $4, utawa 66% ing ndhuwur rega tutup 11 Agustus saka AGS. Malah kanthi rally massive lan volume dhuwur kanggo jenenge saiki, saham kasebut kudu munggah 33.1% kanggo nggayuh rega tawaran.

“Proposal iki ora ditampa dening Perusahaan, sanajan Perusahaan isih ing tahap diskusi awal karo pihak katelu,” ujare AGS ing pengajuan SEC.

Perusahaan Las Vegas-based warns investor sing ora njamin bakal tekan pihak katelu unidentified ing rega kasebut ing ndhuwur utawa karo pelamar liyane karo tag rega beda.

Nalika Inspired Entertainment ora menehi komentar babagan perkara kasebut lan AGS ora ngenali perusahaan kasebut kanthi jeneng, mantan kasebut katon minangka pelamar sing bisa dipercaya amarga neraca perusahaan sing kuwat lan komentar sadurunge sing ngevaluasi kesempatan konsolidasi.

Apa $10 Cukup? Mbokmenawa ora.

Matematika prasaja nandheske tawaran $ 10 saben saham kanggo dagang perusahaan ing $ 6 mung sedina kepungkur menarik, nanging ora gampang nalika nerangake AGS. Saham dagang ing $32 ing 2018 lan minggu 52 yaiku $10.45.

Kajaba iku, umume analis konstruktif ing AGS lan target rega rata-rata ing jeneng kasebut – ora kudu dadi faktor ing rembugan takeover – yaiku $ 11,44. Pancen, perusahaan duwe sipat sing cenderung narik kawigaten para pelamar.

Tren kunjungan casino kuwat ing AS, meksa operator kanggo ngluwihi siklus upgrade slot, amarga wates dhuwur sing ditawakake mesin game. Khusus kanggo AGS, perusahaan nambah pangsa pasar lan entuk 70% saka dodolan saka aliran revenue sing terus-terusan.

Ora jelas manawa AGS nolak $ 10 saben saham, tawaran sing luwih dhuwur bakal ditindakake.

#AGS #Konfirmasi #Nampa #Penawaran #Pengambilalihan #Ora #Ngenali #Penawar

Iowa greyhounds

Tuduh Wynn’s Pelecehan Ora Bisa Gunakake Nickname, Aturan Hakim

Dikirim ing: 12 Agustus 2022, 11:29

Dianyari pungkasan: 12 Agustus 2022, 11:42.

A hakim Federal ing Nevada wis maneh dhawuh sing sangang karyawan Wynn Las Vegas wadon kudu mbukak jeneng yen cilik jawatan seksual marang Steve Wynn bakal nerusake.

Steve Wynn
Steve Wynn, ing ndhuwur, rawuh ing acara ing Los Angeles ing 2015. Telung taun sawisé, dheweke ninggalake industri game ing sangisore mega sawise dituduh tumindak seksual. Dheweke mbantah tuduhan kasebut. (Gambar: Getty)

Wanita kasebut, kabeh manikur utawa seniman dandanan ing Wynn Las Vegas, nuntut Wynn ing Maret 2019 kanthi jeneng samaran “Judy Doe 1-9.”

Para penggugat njaluk anonim amarga wedi karo tuntutan hukum sing bisa dibales saka Wynn, lan amarga pengaruh sing bisa diganggu masarakat ing urip lan karir.

Tuduhan Wynn babagan pelecehan seksual kalebu “sentuhan fisik sing ora cocog,” “nyabut” [plaintiff’s] tangan lan meksa dheweke pijet ing cedhak alat kelamin nalika manikur utawa pedikur, “lan” takon pitakonan seksual sing ora cocog,” antara liya. Ora ana tuduhan pelecehan seksual.

Wynn ninggalake industri gambling ing méga ing 2018 sawise a Jurnal Wall Street Artikel kasebut nuduh dheweke nindakake “pola tumindak seksual sing wis pirang-pirang dekade” marang staf wanita. Dheweke wis mbantah tuduhan kasebut.

Kahanan Mirunggan

Sistem kaadilan AS nduweni preferensi standar kanggo keterbukaan. Pihak mung diijini nggunakake jeneng samaran ing kahanan sing luar biasa. Ditetepake nalika kerahasiaan identitas partai perlu kanggo nglindhungi individu saka gangguan, ciloko, dipoyoki, utawa isin pribadi.

Pengadilan distrik nolak kasus kasebut ing Juli 2020 nalika hakim mutusake manawa tuntutan kasebut ora duwe rincian lan pertahanan sing ora cukup. Dheweke uga ujar manawa wanita kasebut gagal mbela keputusane kanggo tetep anonim.

Nanging Pengadilan Banding Sirkuit Kesembilan mbatalake ing November 2021, mutusake manawa wanita kudu diwenehi kesempatan kanggo menehi informasi luwih lengkap.

Dina Selasa, Hakim Hakim AS Cam Ferenbach mutusake manawa para penggugat “ora nemoni beban sing dibutuhake dening hukum” supaya tetep anonim.

“Gerakan #MeToo nuduhake jagad yen wong sing kuwat, biasane wong lanang, nyalahake kekuwatane lan nindakake kekerasan marang wanita,” tulis Fenerbach.

Akeh wong sing misuwur iki wis ilang akeh kekuwatane amarga paseksen umum sing wani saka wong sing slamet sing maju. tambah hakim. “Umume wong sing slamet iki nggunakake jeneng dhewe lan menehi risiko kredibilitas dhewe.”

“Wedi penggugat babagan pelecehan, ciloko, ejekan utawa isin pribadi ing kasus iki dituduhake dening kabeh korban pelecehan seksual sing ana ing kahanan sing padha lan ora luar biasa,” sambunge. “Kapentingan penggugat kanggo tetep anonim luwih akeh tinimbang prasangka umum.”

Setelan Reporter

Wynn uga digugat dening Angela Limcaco, mantan manager saka Wynn Las Vegas Salon. Dheweke ngaku nyebul singsot babagan tumindak salah Wynn sing miturut omongane uwong 15 taun ago, nanging iki intimidated menyang kasepen.

Limcaco ngandika marang Manajemen casino senior ing 2005 sing Wynn wis seksual nyerang lan impregnated siji karyawan ing salon. Pakaryan wanita sing ora dijenengi kasebut tiba-tiba dihentikan, lan dheweke dibayar dhuwit $ 7,5 yuta sing didhelikake, miturut tuntutan hukum.

Orane ganjaran mengko dikonfirmasi dening Komisi Gaming Massachusetts diselidiki. Wynn ngandika yen ketemu karo wong wadon sing ora dijenengi iku consensual.

#Tuduh #Wynns #Pelecehan #Ora #Bisa #Gunakake #Nickname #Aturan #Hakim

Bernard Chong

Brazil Lack Online Gambling Registration ora mungkasi operator njupuk liwat

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 10:36

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 10:36.

Brazil isih nyoba kanggo mangerteni yen pengin ngatur totoan olahraga online lan bisa uga ora enggal. Nanging, iki ora ateges operator totoan olahraga ora mlebu negara kanthi rutin.

bal-balan Brasil
Penggemar bal-balan Brasil seneng-seneng ing game kasebut. Katresnan bal-balan negara, lan kabeh olahraga, mbantu pasar taruhan olahraga online bisa berkembang. (Gambar: Getty Images)

Bookmakers terus kanggo nggedhekake operasi ing Brazil, miturut laporan ing website Aposta Hub. Senajan pamaréntah federal wis ngandika ing sawetara kesempatan sing peraturan bakal siap sadurunge Piala Donya, iku ora nang karo rintangan apik.

Nanging, wiwit Brazil duwe potensial paling gedhe kanggo totoan olahraga online lan kasino, operator pengin nggawe manawa padha pisanan. Game online bakal dadi mangsa ngarep, amarga 152 yuta wong Brasil, utawa 81% saka populasi, duwe akses menyang Internet, miturut agensi berita sing dipimpin negara. Agensi Brasil.

Brasil Siap Bet

pasar game online Brazil bisa nandingi negara Amérika Latin liyane. Argentina lan Kolombia wis miwiti ngembangake dhewe, nanging ketertarikan Brasil kanggo kegiatan online bisa cepet maju.

Akeh tim bal-balan ing negara kasebut duwe pengikut gedhe – luwih saka 30 yuta penggemar. Dadi, nalika sawetara negara saiki nyoba kanggo mbangun alangi antarane sponsor olahraga lan operator totoan olahraga, Brazil ora.

Outlet media liyane, Grupo Globo, bubar ngumumake manawa udakara 67% bettors online Brasil melu kanggo hiburan. Iki padha karo panaliten liyane sing nuduhake manawa mayoritas bettors olahraga mung ndeleng taruhan minangka hiburan.

Kajaba iku, pasar eSports ing Brasil minangka salah sawijining sing paling gedhe ing donya. Iku mung konco AS lan China, sanajan wis terus nguatake liwat sawetara taun kepungkur.

Pasar totoan Brasil dipindhah R $ 7 milyar (US $ 1,33 milyar) ing 2020. Prediksi paling anyar prédhiksi sing bakal worth minangka akeh minangka R $ 12 milyar (US $ 2,28 milyar) taun sabanjuré.

Volume telusuran online saben wulan sing ana gandhengane karo taruhan olahraga lan pasar kasino nuduhake tingkat kapentingan konsumen sing saya tambah. Data saka Google Trends nuduhake yen telusuran “taruhan” lan “taruhan olahraga” tekan paling dhuwur sajrone nem wulan pungkasan.

searches online kanggo “roulette” lan “poker” uga ing munggah, miturut sinau kapisah dening Betsson. Iki narik kawigaten akeh operator. Nanging, ana pangecualian, amarga sawetara operator nemokake kekurangan peraturan sing ora nyenengake lan akeh pitakonan sing ora dijawab.

Sponsor Olahraga Take Over

Brazil mbukak lawang kanggo totoan olahraga legalized ing Desember 2018. Nanging, iku wis tau majeng implementasine saka peraturan kanggo nuntun pasar. Saiki, isih durung ana kerangka regulasi nasional.

Pungkasane, bisa uga sadurunge pungkasan taun iki, sing bakal diganti. Yen kedadeyan kasebut, luwih akeh operator bisa gabung. Mesthi wae, iki bakal gumantung saka investasi sing dikarepake pamrentah.

Kangge, operator bakal puas kanggo njupuk posisi apa wae sing bisa. Iki kalebu nggawe kesepakatan sponsor antarane dheweke lan organisasi olahraga.

Bubar, Betsson sarujuk kesepakatan klambi ngarep karo tim bal-balan Club Athletico Paranaense. Akibaté, kabeh 20 klub ing tingkat ndhuwur bal-balan Brasil disambungake menyang operator totoan olahraga.

Panjaluk kanggo taruhan anyar minangka asil saka tujuan umum. Pangguna terus-terusan golek bonus sambutan sing nguntungake, sing biasane mung ditawakake kanggo pemain anyar. Iki menehi operator alasan kanggo target pasar, lan konsumen bisa ngarep-arep kanggo ndeleng wong-wong mau mundhakaken efforts nalika padha nyoba kanggo ngalahake kompetisi.

#Brazil #Lack #Online #Gambling #Registration #ora #mungkasi #operator #njupuk #liwat

casino stocks

Kesempatan Simpenan Hiburan Emas Ora Dimangerteni

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 8:20.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 08:20.

Golden Entertainment (NASDAQ: GDEN) ambruk 9,39% dina iki sawise operator Arizona Charlie nglaporake penghasilan kuartal kaping pindho sing ora kejawab perkiraan Wall Street, nanging sawetara analis tetep optimis babagan jeneng kasebut.

Hiburan Emas
Las Vegas Strat. Operator Golden Entertainment isih disenengi para analis sanajan entuk bathi Q2. (Gambar: OnTheStrip.com)

Operator casino dikirim pangentukan saben saham saka 67 sen sak periode April kanggo Juni ing revenue pa $ 289,37 mayuta-yuta. Analis ngarepake pangentukan 90 sen saka dodolan $ 287,62 yuta. Sanajan perusahaan game ngluwihi metrik kinerja 2019, para investor njupuk saham kanggo tugas saiki, nambah penurunan persen 18,64 taun. Sanajan ana kelemahane, sawetara analis tetep antusias babagan saham kasebut.

Kita terus percaya manawa portofolio GDEN sing berbasis ing Nevada ora diremehake amarga njupuk pembalap positif saka struktural out-of-COVID Strip lan tambahan fasilitas tanpa mbuwang ibukutha khusus properti sing signifikan, “tulis analis B. Riley David Bain ing cathetan. kanggo klien. dina iki.

Dheweke menehi rating saham Emas minangka “tuku” kanthi target rega $70. Iki tegese gain luwih saka 70% saka penutupan saiki.

Investor Bisa Kelangan Poin Kunci ing Saham Emas

Saliyane ing Rocky Gap casino hotel ing Maryland, Golden property dumunung ing saindhenging Las Vegas Valley, nggawe operator bungah ing pasar sing.

Sing kalebu akeh warga saka negara-negara pajak luwih sing mbayar awis kanggo real estate lan seneng biaya urip Nevada kang luwih murah karo sawetara sing tabungan funneled menyang game rekreasi ing kasino lokal. Nalika katalis sing umumé diregani menyang Simpenan operator karo cahya kanggo pasar Las Vegas lokal, Golden wis liyane ono gunane situs sing masyarakat investasi saiki bisa klalen.

Sing kalebu TCTerms sing wiwit pungkasan taun pungkasan, game Cut utang karo $ 200 mayuta-yuta lan tuku maneh meh $ 50 yuta saka Simpenan dhewe.

“Manajemen nuduhake pengembalian investasi tetep dadi fokus utama. Nanging, uga nuduhake kekarepan kanggo nimbang akuisisi, “tambah Bain. “Kita ora ngandel yen ana apa-apa utawa ing tahap diskusi sing luwih maju. Nanging, diwenehi imbangan kuwat GDEN / akses ibukutha, digabungake karo volatility regane downside potensial saka sifat casino individu ing makro banget, GDEN katon luwih seneng opportunistic yen strategis NV casino kesempatan disualekno teka ing rega tengen.

Kontribusi Strat

Off-Strip Strat minangka titik Golden Tent ing Las Vegas lan nalika dheweke berjuang karo sawetara masalah rantai pasokan sing ngalangi pendhudhukan kuartal kaping pindho, kedadeyan kasebut bali maneh ing properti kasebut. Sing bisa nambah saham Emas nalika 2022 maju.

“Kita ngetung tambahan $ 12 yuta nganti tambahan $ 16 yuta saben taun ing EBITDA (luwih saka setengah, ing titik tengah, mbalikke saka perkiraan) tingkat pendhudhukan mundhak maneh menyang tingkat normal,” ujare Bain.

Analis nedahake prakiraan kanggo Strat ora kalebu tambahan fasilitas golf Atomic Range, sing bisa ngasilake bathi taunan $ 10 yuta utawa luwih nalika debut ing awal 2023.

#Kesempatan #Simpenan #Hiburan #Emas #Ora #Dimangerteni