Tag Archives: olahraga

titik x

Xpoint Ndadekake Debut Taruhan Olahraga AS Nyedhiyani Geofencing kanggo Sporttrade

Nalika Sporttrade miwiti ijol-ijolan totoan olahraga ing New Jersey minggu kepungkur, uga ditandhani rawuh produk teknologi game anyar liyane.

titik x
titik x
Gambar saka solusi geofencing Xpoint. Perusahaan basis Miami Xpoint Verify nggawe debut ing AS minggu kepungkur nalika Sporttrade ngluncurake ijol-ijolan taruhan olahraga ing New Jersey. (Gambar: Xpoint)

Xpoint debut Xpoint Verify, produk geolocation kanggo operator game dhuwit nyata. Xpoint uga nawakake produk sing padha, sing diarani Xpoint Lite, kanggo perusahaan olahraga fantasi saben dina.

Kita kepincut nggarap Xpoint amarga nggawa inovasi nyata, pengalaman sing sugih saka industri kita lan sing paling penting yaiku rasa kemitraan sing luwih jero tinimbang mung verifikasi lokasi pelanggan, “ujare pangadeg lan CEO Sporttrade Alex Kane ing pratelan. . “Perusahaan kita nuduhake akeh atribut, lan kita loro fokus kanggo ngowahi pasar. Kita seneng duwe Xpoint minangka mitra inti.

Sporttrade lan Xpoint wiwitane ngumumake kemitraan ing Desember kepungkur. Xpoint berbasis Miami bakal terus nyedhiyakake platform geolokasi kanggo Sporttrade nalika ngluncurake ijol-ijolan ing negara liya.

Napa Geofencing Perlu ing AS

Pasar kanggo totoan olahraga legal wis thukul exponentially ing AS wiwit Supreme Court overturned PASPA luwih saka patang taun kepungkur. Nanging, nalika pengadilan ndhuwur negara liwati hukum sing ngalang-alangi paling negara saka legalize totoan olahraga, aturan sajarah ora alamat hukum federal liyane hubungane totoan olahraga – undhang Wire.

Undhang-undhang Wire, liwati ing 1961, nglarang nggunakake piranti komunikasi kanggo nggawe taruhan ing olahraga tengen wates negara. Ing wektu Congress liwati hukum, iki dirancang kanggo target sindikat angkara diatur melu ing rencana totoan ilegal ing saindhenging negara.

Amarga hukum kasebut, sapa wae sing pengin nggunakake buku olahraga sing dilisensi ing negara tartamtu kudu ana ing negara kasebut kanggo ngrampungake transaksi kasebut. Uga tegese exchange totoan olahraga legal ora bisa ngidini perdagangan njupuk Panggonan antarane bettors saka rong negara beda, malah yen bettor dumunung ing negara ngendi olahraga totoan legal.

Panyedhiya geofencing kaya Xpoint nggunakake teknologi kanggo ndeteksi upaya metu saka negara lan conto liyane saka kegiatan penipuan lan ngalangi taruhan kasebut supaya ora diproses.

Xpoint Ngerayakake Prestasi ‘Kesalahan’

Apa sing dipercaya Xpoint bisa ditindakake kanthi layanan geolokasi yaiku nyedhiyakake data kritis marang para klien, kayata Sporttrade, lan mbantu dheweke ngasah produke.

“Sporttrade minangka merek revolusioner, nggawa inovasi nyata lan teknologi taruhan olahraga sing fokus ing pelanggan menyang pasar AS, lan kita bangga dadi bagean saka tim kasebut,” ujare CEO Xpoint lan Co-Founder Marvin Sanderson ing statement. “Pengumuman iki menehi tandha tonggak sejarah liyane kanggo Xpoint, lan bakal dadi akselerasi luwih cepet kanggo akuisisi pelanggan anyar, ndhukung target pertumbuhan, lan mbantu kita terus ngowahi pasar.”

Xpoint didegaké ing 2019. Ing awal taun iki, perusahaan kasebut ngumumake wis entuk investasi saka Courtside Ventures lan Bettor Capital. Persetujuan pendanaan samesthine bakal mbantu Xpoint tuwuh, ing njero lan ing luar negeri, minangka panyedhiya teknologi game online.

Post Xpoint Ndadekake US Sports Betting Debut Nyediakake Geofencing kanggo Sporttrade pisanan muncul ing Casino.org.

#Xpoint #Ndadekake #Debut #Taruhan #Olahraga #Nyedhiyani #Geofencing #kanggo #Sporttrade

Catawba Two Kings

Polymarket Nambahake Futures Betting Olahraga California, Dagang Dilarang ing AS

dikirim ing: September 20, 2022, 08:59h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 08:59h.

Proposal taruhan olahraga California saiki kasedhiya ing situs dagang berjangka. Nanging, yen sampeyan ana ing AS, sampeyan dilarang melu pasar.

totoan olahraga California
Iklan layar tutup lan situs web kanggo papat kelompok nyiyapake kanggo utawa marang loro California olahraga totoan inisiatif sing bakal katon ing 8. November voting. Polymarket dina Selasa mbukak pasar dagang berjangka adhedhasar asil voting kanggo Props 26 lan 27, nanging dagang dilarang ing AS. (Gambar: Casino.org)

Polymarket ngluncurake pasar Selasa sore kanggo Proposisi 26 lan Proposisi 27. Polymarket kaya hibrida PredictIt-Kalshi sing nawakake dagang babagan asil acara politik, kayata pemilihan, uga asil ekonomi, cuaca, lan acara liyane.

Iku wis operasi ing Amerika Serikat, nanging ing Januari 3, Polymarket sarujuk kanggo mbayar denda $1,4 yuta kanggo Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kanggo nawakake kontrak opsi loro-cara tanpa persetujuan komisi. Mengko ing sasi sing padha, Polymarket ngumumake bakal ngalangi pedagang AS nggunakake situs kasebut.

Polymarket nampilake sawetara pasar dagang sing ana hubungane karo acara olahraga, sing saiki dilarang dening peraturan CFTC.

Prediksi Iku misale jek sing iki bakal dadi panggonan kanggo pedagang US pasar ukuran kuwi ing totoan olahraga California. Nanging, CFTC mbatalake surat PredictIt “Ora Ana Tindakan” sasi kepungkur lan mrentahake ijol-ijolan kanggo mungkasi operasi ing Februari. Nalika PredictIt ngajokake tuntutan hukum kanggo mblokir tumindak CFTC, pejabat ijol-ijolan ora menehi kesempatan dagang anyar.

Pandhuan 26 v. praja 27

Kemungkinan, yen sampeyan wis menyang situs iki, sampeyan wis ngerti prabédan antarane Props 26 lan 27. Nanging, kanggo sing anyar kene, punika risak cepet saka loro ngukur sing muncul ing voting 8 November ing California.

Prop 26 bakal legalize Sportsbooks toko ing kasino suku lan negara papat trek balapan asli. Ana uga sawetara pranata totoan non-olahraga, kayata ngidini casinos suku kurban game table basis dadu lan roulette. Ana uga basa sing ngidini bangsa suku lan entitas liyane kanggo nggawa organisasi kanggo kaadilan yen padha pracaya sing lagi nindakake operasi game ilegal. Kasino Cardroom percaya yen istilah kasebut diarahake lan bisa nyebabake sawetara penutupan.

Prop 27 bakal legalize totoan olahraga online tengen negara. Didhukung dening pitung operator totoan olahraga nasional, tumindak kasebut mbutuhake revenue taruhan olahraga komersial kudu pajak ing 10%, kanthi 85% saka asil bakal mbiayai inisiatif kanggo layanan kesehatan mental lan wong sing ora duwe omah. Sisane bakal digunakake kanggo dana pembangunan ekonomi kanggo suku non-game.

Sportsbooks, negara suku, lan kamar kertu wis ngginakaken luwih saka $412 yuta digabungake kanggo njaluk pesen tengen kanggo tumindak. Kanthi pitung minggu sadurunge pemilihan, dadi kontes sing saya sengit antarane partai lan panyengkuyunge.

Ing jajak pendapat sing diluncurake minggu kepungkur, 54% pamilih ujar manawa arep milih ora ing Prop 27. Mung 34% sing ujar manawa arep milih ya. Survei independen sing ditindakake dening Institut Kebijakan Umum California ora kalebu pitakonan babagan Prop 26.

Pedagang Ora Ndhukung Loro-lorone

Kaping pisanan, pedagang ing Polymarket ora optimis babagan kemungkinan sukses saka rong langkah kasebut.

Saham kanggo Ora ing Prop 26 didagang ing 81 sen, kanthi Ya didol saben 19 sen. Ing Prop 27, saiki 65 sen kanggo Ora lan 35 sen kanggo Ya.

Kaya ijol-ijolan liyane, Polymarket mbayar saham partai sing menang ing $1 saben.

#Polymarket #Nambahake #Futures #Betting #Olahraga #California #Dagang #Dilarang #ing

Catawba Two Kings

Minnesota Survey Nuduhake 48% Pamilih kamungkinan kanggo bali menyang totoan olahraga resmi

Dianyari: 18 September 2022, 11:46

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 12:22.

Sawetara residents Minnesota ngandika negara ing Great Lakes kudu legalize totoan olahraga. Iku miturut asil survey sing dirilis Minggu dening telung media ing negara kasebut.

Logo Minnesota Twins
Logo tim Minnesota Twins dumunung ing ndhuwur suite lini tengah ing Target Field tim ing Minneapolis. Asil saka jajak pendapat dirilis Sunday nuduhake yen 48% Pamilih Minnesota nliti ndhukung legalizing totoan olahraga. (Gambar: Terry Foote/Wikipedia)

Mason Dixon Polling nganakake survey minggu kepungkur kanggo Radio Umum Minnesota (MPR) Kabariku Minneapolis Star Tribunelan KARE-TV. Ing kono, 48% sing ditliti ujar manawa negara kasebut kudu ngidini taruhan olahraga. Katelu nentang legalisasi, lan 19% ujar manawa ora yakin.

Minnesota iku salah siji saka isih 14 negara sing wis ora legalized totoan olahraga luwih saka patang taun sawise Pengadilan Supreme US ngangkat larangan nalika nyerahke PASPA. Negara kasebut kanthi efektif diubengi dening taruhan olahraga, sanajan North Dakota, South Dakota, lan Wisconsin mung duwe buku olahraga ritel. Iowa wis Sportsbook bata-lan-mortir ing casino lan app online kasedhiya ing saindhenging negara.

Survei kasebut, sing ditindakake dening Mason Dixon, Senin nganti Rebo (12-14 September) lan dianalisis dening APM Research Lab, menehi tanggapan saka 800 pemilih ing negara kasebut lan duwe wates kesalahan plus utawa minus 3,5 poin persentase.

Dewasa enom, Pamilih Indy Paling Ora Ndhukung

Kanthi sawetara pangecualian, jawaban kanggo pitakonan olahraga totoan ana ing sawetara konsisten subgroups ing jajak pendapat.

Setengah saka wong (50-32) nliti ndhukung totoan olahraga. Kanggo wanita, margine yaiku 46-35. Pamilih putih ndhukung konsep kasebut ing tingkat 48-34, dene kelompok minoritas nuduhake dhukungan 51-29. Pinggiran 22-titik kasebut diikat kanggo jurang paling gedhe ing antarane subkelompok sing kadhaptar.

Loro-lorone Demokrat-Buruh-Petani (DLF) lan Partai Republik nuduhake dhukungan sing kuat. DLF Pamilih ndhukung legalization saka totoan olahraga dening pa wates 53-31, lan 50% Pamilih GOP pengin olahraga totoan mungsuh 31% sing ora.

Nanging jajak pendapat uga nuduhake yen ora kabeh subgroups banget ndhukung totoan olahraga, kang ngageti.

Saka sudut geografis, residents Southern Minnesota dipérang merata ing 39-39 ing pitakonan, lan Pamilih sawijining mung ndhukung legalization dening 40-38 wates.

Pamilih 18 nganti 34 ngasilake jurang paling sempit ing antarane papat umur. Wong diwasa enom, biasane dianggep minangka target demografi kanggo perusahaan taruhan olahraga, milih taruhan olahraga mung kanthi wates 44-41.

Jajak pendapat Minnesota beda banget karo polling ing California wiwit awal wulan iki. Ing survey, kamungkinan Pamilih umur 18 kanggo 44 mung subgroup nuduhake support mayoritas kanggo Proposition 27, inisiatif totoan olahraga online sing sadurunge pamilih ing negara ing November.

Anggota parlemen gagal nggayuh konsensus ing musim semi

Kaya umume negara sing isih durung nyetujoni taruhan olahraga, para anggota parlemen Minnesota wis nggawe undang-undang sing ngupayakake legalisasi kasebut. Iki kalebu tagihan sing diajukake sajrone sesi legislatif taun iki.

Klompok parlemen bipartisan saka House lan Senat ndhukung legalization saka totoan olahraga. Tagihan ing loro kamar bakal ngidini 11 negara suku karo kelas III compacts game mbukak Sportsbooks toko lan partner karo operator online kanggo nawakake totoan statewide.

Nanging, tombol utama antarane kamar kalebu Senat loro racetracks Minnesota kanggo Sportsbooks toko lan akses kanggo kulit online. Anggota parlemen ora bisa ngrampungake bedane sadurunge sesi kasebut rampung ing Mei.

Sidang legislatif taun ngarep diwiwiti tanggal 3 Januari.

#Minnesota #Survey #Nuduhake #Pamilih #kamungkinan #kanggo #bali #menyang #totoan #olahraga #resmi

casino stocks

Sampul Olahraga Raksasa Saiki Ana ing Las Vegas Strip

dikirim ing: September 17, 2022, 07:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 08:31.

Lids Sports Group, toko olahraga paling dikenal kanggo baris ekstensif topi, mbukak ing Las Vegas Strip.

ditutup
Toko Lids Locker Room ing North Las Vegas. Perusahaan mbukak toko anyar ing Las Vegas Strip. (Gambar: YouTube)

Dumunung ing 3791 S Las Vegas Boulevard, Lids ‘Las Vegas Kapal penggedhe dumunung ing sawetara resorts casino kondhang, kalebu Bellagio, Harrah kang Las Vegas, Planet Hollywood lan Westgate. Toko rong lantai iki nduweni ruang eceran 12.000 kaki persegi.

Toko kasebut nawakake fitur unik sing mung kasedhiya ing lokasi iki kayata fasad njaba digital, blanja ing toko saka macem-macem liga olahraga, rong layar LED skala gedhe sing dirancang kanggo nampilake game prime time, lan rekrutmen lan inisiatif atlit ing toko sing bakal teka. ,” miturut statement sing ditanggepi dening Lids.

Lids berbasis Indianapolis minangka pengecer pakaian olahraga Amerika Utara sing dilisensi paling gedhe sing fokus ing headwear. Perusahaan kasebut duwe 1,500 lokasi ritel ing Australia, Eropa lan Amerika Utara.

Nutup Loving Las Vegas

Toko kapal penggedhe Lids ing Strip minangka conto paling anyar saka status Las Vegas minangka kekaisaran olahraga sing berkembang, lan siji kanthi kombinasi unik minangka ibukutha sportsbook ing AS, minangka papan kanggo sawetara tim profesional, lan tujuan kanggo netral premier. situs saka acara olahraga.

Lids njupuk kauntungan saka karemenan kutha kanggo tim lokal – Las Vegas Aces, Vegas Golden Knights, lan Las Vegas Raiders – lan keuntungan nyoto duwe toko ing Strip, kang iku salah siji saka tujuan paling dibukak ing donya. .

Jejak bata-lan-mortir Lids macem-macem lan kalebu hubungan karo tim perguruan tinggi lan profesional, uga liga.

“Lids ngoperasikake sawetara toko konsep kalebu Locker Room by Lids lan toko khusus tim, kayata Yankees Clubhouse lan Dodgers Clubhouse. Lids uga ngetung Liga Hoki Nasional (NHL), Asosiasi Bola Basket Nasional (NBA), lan Paris Saint Germain (PSG) minangka mitra, amarga padha mbukak sawetara liga lan tim ing lokasi toko U.S. lan internasional, “miturut menyang perusahaan..

Pengecer sandhangan ngluncurake konsep khusus kuliah, Universitas Lids, ing wulan Juli. Cap adol 30 yuta tutup saben taun.

Tutup Ora Ngomong Game

Lids wis mesthi nandur flag ing Las Vegas ing cara gedhe, lan iku salah siji saka merek olahraga paling dikenali, utamané ing antarane konsumen enom.

Iki minangka sipat menarik sing ana ing jagad taruhan olahraga. Nanging ing statement penet ngumumake toko Las Vegas, Lids ora Komentar ing sembarang wangun muter.

Saiki, katon kaya olahraga olahraga-to-bet pindhah menyang Fanatics lan merek kondhang. Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake.

Bisa uga Fanatics nampa taruhan olahraga ing sawetara negara sadurunge pungkasan taun.

#Sampul #Olahraga #Raksasa #Saiki #Ana #ing #Las #Vegas #Strip

Bernard Chong

Fokus Penipuan Taruhan Olahraga Brasil Mundhak Nalika Pemain Bal-balan Dituduh Manipulasi

Dikirim ing: September 16, 2022, 01:22h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 04:05.

Pertandhingan bal-balan anyar ing Brasil nyebabake kerusuhan lan bisa nyebabake tuntutan pidana. Penyelidikan saiki aktif, nanging tumindake pemain ing lapangan kasebut nyebabake tuduhan yen mbenakake pertandingan ora bisa dikontrol.

Sul América v Atlético Amazonense AM
Bal kasebut mabur liwat sirah kiper Atlético AM Luiz Antonio. Gelandang Atlético Julio Campos (tengen) nyepak gawangé dhéwé, nuwuhaké pratelan kanggo ndandani pertandhingan. (Gambar: iGaming Brasil)

Awal wulan iki, Sul América ngalahake Atlético Amazonense AM ing Seri B Kejuaraan Amazon Brasil. Nalika pemain Atlético nyetak gol nglawan tim, sing kabeh direkam ing video, weker kasebut mati.

Kadhangkala, pemain bal-balan bisa kanthi ora sengaja nyetak gol dhewe. Nanging, wektu iki ora kaya ngono. Niat lan asil kasebut disengaja, lan siji pemain dipecat.

Sul América unggul 3-1 ing menit pungkasan game nglawan Atlético. Ing wektu iku, gelandang Júlio Campos nandhang kacilakan. Dheweke nampa bal saka kanca tim, nguripake menyang gawang lan murub. Dheweke ngirim bal ngliwati kiper lan menyang mburi gawang.

Prilaku sing ora sportif

Kaping pisanan, pemain alon-alon nanggepi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging asile nyata. Sul América nyetak gol manèh lan bakal dianugerahi kamenangan 4-1.

Dhiskusi sing Campos melu sawetara jenis kedadean match-fixing langsung muncul. Nanging, iku ora bakal dadi kasus rigging asil, amarga ora ana cara Atlético bisa mumbul maneh. Alternatif sing bisa ditindakake yaiku jumlah total gol sing dicetak ing game kasebut.

Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan. Presiden Atlético Henrique Barbosa da Costa ngandhani para wartawan yen dheweke ngomong karo Campos sawise pertandhingan kasebut. Pamuter kasebut nuduhake yen dheweke nesu babagan kinerja umum lan kekalahan tim kasebut. Tumindak kasebut minangka cara kanggo ngeculake rasa frustasi. Nanging dheweke bakal mbayar luwih akeh tinimbang sing bisa dibayangake.

Atlético ngetokake pratelan sing ngukum Campos amarga tumindak sing ora sportif. Iki bakal mbukak prosedur internal kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut.

Sauntara kuwi, presiden Federasi Sepak Bola Amazonas (FAF, kanggo akronim Portugis), Pedro Augusto, nambahake pratelan kasebut. Ing wektu sing padha, mbukak lawang kanggo bantuan saka perusahaan data olahraga kaya Sportradar. Augusto ngandika organisasi nderek kabeh game statistik nanging ora duwe sistem utawa perusahaan kanggo neliti manipulasi bisa.

Nanging, FAF wis nggawa perkara kasebut menyang Pengadilan Olahraga Brasil. Penyelidikan bisa nyebabake tuduhan pidana.

Korupsi ing Olahraga Brasil Ancaman Nyata

Kasus kaya iki saya tambah akeh ing Brasil, lan Polisi Sipil São Paulo saiki lagi nyelidiki kemungkinan-kedadeyan sing bisa didandani. Kacarita wis nampa akeh keluhan saka atlit lan Federasi Bal-balan São Paulo (SPF, kanggo akronim Portugis).

Saiki ana 11 investigasi mbukak sing nglibatake 17 pertandingan bal-balan ing liga sing beda-beda. Media lokal Veja kacarita sing paling saka panyokro bowo related kanggo anggepan sing Bookmaker uga wis ditemtokake kasil saka pertandhingan.

Ing salah sawijining conto, Sportradar, sing nyedhiyakake layanan ngawasi FPF, nemokake akeh taruhan ing situs taruhan China. Nang nuduhake yen game bakal mungkasi karo paling telung gol.

Ing wektu iku, iki ora kamungkinan. Nanging, ora suwe, game kasebut entuk gol kaping pindho lan kaping telu ing kahanan sing bisa dipertanyakan.

Umume kasus, paling ora ing São Paulo, kalebu tim cilik saka liga cilik. Nanging, sing ana hubungane karo negara investigasi ngerti yen dhuwit sing nyebar ing bisnis kasebut gedhe banget. Dheweke negesake manawa, ing Brasil mung, taruhan olahraga lepas pantai regane US $ 2,9 milyar, sing bisa nyebabake pemain luwih seneng menehi hasil kanggo tumindak.


#Fokus #Penipuan #Taruhan #Olahraga #Brasil #Mundhak #Nalika #Pemain #Balbalan #Dituduh #Manipulasi

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

New York Casino.org Pandhuan Taruhan Olahraga: Raksasa, Jet Minggu 2

dikirim ing: September 16, 2022, 04:32h.

Dianyari pungkasan ing: 16. September 2022, 04:33h.

Kaya tango lan fox trot, rejeki saka rong tim bal-balan wilayah metropolitan New York beda banget seminggu kepungkur. Pitakonan kanggo Minggu iki yaiku apa rong variasi momentum kasebut terus menyang Minggu 2.


New York Giants mlayu maneh Saquon Barkley (26) mlayu saka lapangan sawise Buta ngalahake Tennessee Titans 21-20 ing Minggu, 11 September, ing Nashville. (Gambar: NJ.com)

The Giants ngginakaken pungkasan dina Minggu nari ing kamar lemari tamu ing Tennessee. Jet quarterback Joe Flacco ngginakaken pungkasan Sunday afternoon nyoba nari metu saka tekan pass rusher, asring ora ana gunane.

Pelatih Giants anyar Brian Daboll minangka roti panggang kutha sawise wani ngowahi konversi 2 poin, ngetutake siji titik nglawan Titans kanthi 1:06 isih. Tim kasebut banjur slamet saka tembakan lapangan sing ora kejawab ing game pungkasan game sing saben Buta percaya bakal apik. Iku mung kanggo nuduhake yen kepungkur iku ing past.

Flacco, Kangge, dipecat kaping telu, kesusu kaping pirang-pirang liyane, lan ora tenan kepekso kanggo tuku nedha bengi kanggo baris nyerang sawise Jets ’24-9 mundhut kanggo Baltimore Ravens. Pelatih Robert Saleh wis ora ngalih menyang senar katelu QB Mike White nalika tim ngenteni Zach Wilson fisik bisa muter.

Dadi nganti planners nyerang ing Staff kepelatihan Jet kanggo golek cara kanggo tuku wektu kanggo Flacco nalika iku ing lapangan, kang ora bakal dawa banget yen bek Nick Chubb lan Kareem Hunt saka Cleveland Browns kontrol wektu milik play. Dheweke bisa nindakake kanthi niru apa sing ditindakake ing pambuka, cepet-cepet gabung karo 187 meter kanthi menang dalan 26-24 nglawan Carolina.

Apa kita waca ing Gambling pasar minggu iki?

Jet wis dipindhah saka +6 kanggo +6 1/2 liwat minggu, lan kira-kira 60 persen ditahan rawuh ing Cleveland, miturut BetMGM. Saklawasé rong pertiga saka ditahan luwih saka 42 1/2, sing aneh amarga Jet mung bisa ngetung sangang poin ing pambuka ing omah lan saiki bakal main ing dalan.

Buta padha disenengi dening 2 sawise baris dibukak ing 2 1/2, lan 60% saka ditahan teka ing Carolina, senadyan status star pitakonan Christian McCaffrey kang mlaku maneh. Tennessee Buta winates Derrick Henry mung 82 meter ing 21 kaleksanane, nalika Saquon Barkley kesusu kanggo 164 meter ing 18 kaleksanane lan nambah 30 meter nampa ing enem receptions.

Skor Barkley ing konversi 2-titik sing nemtokake game mbantu dheweke entuk penghargaan Pemain Serangan Minggu, lan yardage rush over/under wis disetel mung 77 1/2-mbok menawa amarga dheweke nambah angka kasebut mung sapisan ing pungkasan. 13 game musim iki..

Nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, jaman kepungkur wis kepungkur, lan Barkley ditandatangani nomer loro ing taun 2018 kanthi alesan. Ya, ciloko wis mbatesi dheweke. Nanging dheweke saiki 100% lan ora bakal dadi fokus pertahanan Carolina, sing nyerah 217 yard minggu kepungkur nglawan Cleveland. Panthers duwe pertahanan No. 2nd ing NFL mangsa pungkasan, nanging banjur maneh … kepungkur iku kepungkur.

Nanging, moniker “Same Old Jets” minangka jaman kepungkur sing tetep dadi bagian saka saiki kanggo Gang Green, lan bakal terus diomongake nganti ana owah-owahan gedhe. Miwiti musim kanthi gelandang cadangan sing wis tuwa dikepung lan sawetara operan sing diluncurake ora menehi inspirasi. Kita kudu nyana Jet nggunakake babak pisanan konsep Pick Garrett Wilson, wong anyar saka Ohio State sing dadi No.. 10 ing konsep nanging ana ing lapangan mung setengah saka muter nyerang Jet ‘, nyekel papat liwat kanggo 52 meter.

Kasunyatan statistik sing paling kuciwa penggemar Jets iku Flacco rampung 37 saka 59 nyoba liwat nalika Lamar Jackson mung rampung 19 kanggo Ravens, nanging Jet mung ngatur siji touchdown (karo siji titik ekstra ora kejawab) lan siji goal lapangan. Pelatih kepala Jets Robert Saleh duwe tembung kasar kanggo para penggemar sing ngece tim tuan rumah metu saka lapangan. Sing ora seneng karo wong sing mbuwang dhuwit gedhe kanggo lisensi kursi pribadi, tiket musim, lan bir $15.

Dheweke ana ing papan minggu iki, mula ngarepake dheweke bakal narik sawetara trik saka playbook supaya Brown ngira.

Ora ana Tim Iki Duwe Sajarah Panutup

Cleveland mung 8-9 musim pungkasan nanging dadi 6-3 ing omah. Browns nutupi panyebaran ing mung telung saka sangang game ngarep. (Jet padha 2-5-0 ATS pungkasan mangsa ing dalan).

Buta padha 0-1 ATS minangka favorit ngarep mangsa pungkasan, nalika Panthers 2-4-0 ATS minangka asu werna. Nanging njupuk kabeh nomer kasebut kanthi wiji uyah amarga taun kepungkur ora ana hubungane karo taun iki. Mung takon juara Super Boal Rams, sing kalah karo sisih New York liyane, Buffalo Bills, 31-10 ing pambuka musim Kamis pungkasan.

Buffalo entuk Tennessee Titans ing Senin wengi lan disenengi dening 10.

Raksasa lan Jet muter ing 1pm EDT ing dina Minggu, lan kahanan cuaca bakal optimal. New Yorkers duwe akeh kanggo surak karo Yankees lan Mets loro ing pratelan kanggo judhul World Series, lan wiwitan kamp latihan NBA kurang saka rong minggu adoh.

Dadi Jets lan Giants ora mung muter kanggo pakurmatan, padha muter kanggo relevansi. Kepiye cara nerjemahake apa sing kedadeyan ing dina Minggu isih kudu dideleng.

#York #Casinoorg #Pandhuan #Taruhan #Olahraga #Raksasa #Jet #Minggu

Iowa greyhounds

Olahraga Badhak minangka Operasi Betting Mafia Online, FBI ujar, Lima Didakwa

dikirim ing: September 15, 2022, 06:39h.

Dianyari pungkasan ing: 15. September 2022, 06:59h.

Bisnis gambling online basis Brooklyn ilegal sing dinuga ing pangayoman saka Lucchese Crime Family nawakake “layanan customer bengkong” kanggo bettors, jaksa ngandika ana. Kawicaksanane yaiku, “Tindakake apa sing kita ucapake utawa ngadhepi akibat sing ala.”


James “Cepat” Coumoutsos, digambarake, katon ngobong driji kanthi cepet nalika metu saka ruang sidang ing Brooklyn. Hakim federal pungkasane bakal nemtokake manawa dheweke mambu kejahatan. (Gambar: Daily Mail)

Iku miturut Kantor Kejaksaan AS kanggo Distrik Wétan New York. Rebo, mbukak dakwaan sing ngdakwa limang terdakwa kanggo peran ing “Olahraga Badhak.”

Iku “rega saben sirah” totoan bisnis, dinuga diawasi dening prajurit Lucchese kondhang, Anthony Villani, 57 taun.

Villani duwe sajarah penahanan sing gegandhengan karo gambling wiwit taun 1988. Ing 2004, dheweke dadi digital, miturut dakwaan.

Olahraga badhak mlaku kanggo 16 taun liwat 2020, lan digunakake dening bab 400 kanggo 1.300 gamblers minggu, paling kang adhedhasar ing New York City.

Apa Price-Per-Head Bet?

Illegal gambling lan extortion generator income stabil lan dipercaya kanggo New York Mafia. Nanging ing taun-taun pungkasan, Mob wis mindhah operasi taruhan pojok dalan tradisional kanthi online.

Model taruhan “rega-saben-sirah” biasane kalebu bandar judi sing nyedhiyakake jeneng pangguna lan sandhi pelanggan sing ngidini ngakses situs web jaban rangkah sing bisa nggawe taruhan.

Ora ana transaksi finansial sing digawe online. Nanging rincian taruhan disimpen lan dilacak ing situs kasebut. Akeh situs offshore iki adhedhasar ing Costa Rica, ngendi padha legal, lan iki kasus karo situs Olahraga Badhak.

Tagihan lan pembayaran digawe langsung, dening agen. Gamblers sing utang asring “mbujuk” kanggo nyilih dhuwit ing tingkat kapentingan dhuwur saka hiu silihan Mafia supaya gambling .

Agen totoan Villani kalebu anggota lan associates saka kulawarga pidana Lucchese lan kulawarga La Cosa Nostra liyane, miturut jaksa.

Uga dijenengi ing dakwaan Louis “Tooch” Tucci, Jr., 59, lan Dennis Filizzola, 58, sing makarya minangka “otot” agen, ngumpulake dhuwit saka pelanggan.

James “Cepet” Coumoutsos, 59. lan Michael “Platinum” Praino, 44, diterangake ing dokumen pengadilan minangka “totoan pinunjul lan moneymakers kanggo bisnis iki.”

Pandemi Axis

Ing taun 2020, nalika ana pandemi, FBI nyerang Villani. Wong Lucchese sing misuwur dicathet kanggo ngrembug babagan ide macem-macem game casino liwat totoan olahraga nalika umume olahraga dibatalake.

Villani lan codefendants didakwa racketeering karo partisipasi ing macem-macem rencana pidana. Iki kalebu gambling ilegal, laundering dhuwit, lan nyoba extortion.

“Minangka miturut omongane uwong, prilaku iki nduduhake carane anggota saka La Cosa Nostra terus kanggo melu ing operasi gambling ilegal lan rencana tagging laundering dhuwit sing ndadékaké kanggo ancaman saka panganiaya marang sapa sing njaluk ing dalan lan wis kui mayuta-yuta dolar ing bathi kanggo wong-wong mau. kulawarga kejahatan Luchese, “ujare Pengacara AS Breon Peace.

“Tuduhan iki nggambarake komitmen terus Kantor iki kanggo mbusak La Cosa Nostra saka New York,” ujare.

#Olahraga #Badhak #minangka #Operasi #Betting #Mafia #Online #FBI #ujar #Lima #Didakwa

Bernard Chong

Petinju Bingung Ring lan Taruhan Olahraga kanthi nyerah Nalika Perang Diwiwiti

Dikirim ing: 13 September 2022, 07:42.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 07:42.

Mesthine padha karo pertandhingan tinju liyane, nanging siji petinju mbuwang pancing tengen ing kabeh pertandhingan. Pertandhingan pungkasan Jumuah antarane Newfel Ouatah lan Simon Kean bakal duwe penggemar lan olahragawan sing ngobrol nganti pirang-pirang dekade.

Newfel Ouatah
Newfel Ouatah tumungkul ing wiwitan pertandhingan tinju anyar. Dheweke nyerah nalika perang diwiwiti, para penggemar lan pemain olahraga sing nesu. (Gambar: Canada Zero Detail)

Ouatah, petinju Prancis, kalah dening TKO. Nanging, dheweke ngrekam tanpa njupuk siji hit. Nalika lonceng wiwitan muni lan loro pejuang metu saka sudhut ing perang diantisipasi kanggo boxer daya, Ouatah ambruk menyang dhengkul.

Ing 16 detik, perang ing Montreal Casino ing Montreal, Kanada, wis rampung. Sanalika wasit ngerteni apa sing kedadeyan, dheweke ngumumake Kean sing menang.

Mung sawetara dina sabanjure Ouatah nerangake yen tumindake dudu upaya kanggo narik kawigaten marang kegagalan keadilan utawa keluwen donya. Ing kontras, seduluré bintang Real Madrid Karim Benzema mung mundur amarga ora duwe asuransi.

Ora Kesempatan kanggo Kamulyan

Iki bakal dadi penyerahan paling kontroversial ing sejarah tinju. Malah Kean bingung lan nyoba ngirim pukulan abot nalika mungsuhe tumungkul. Nanging wasit mlumpat lan nyegah kemungkinan bencana.

Secara logis, protes kasebut nyebar ing jaringan sosial amarga dianggep minangka salah sawijining kegagalan paling gedhe ing sejarah kothak kasebut. Kabeh wong kepengin ngerti apa sing kedadeyan. Tuduhan babagan match-fixing, protes sosial lan liyane muncul.

Mengko, wasit confered karo hakim lan ngumumake yen Ouatah wis nyerah, mungkasi perang. Amarga iki, Prancis kalah dening TKO, miturut laporan pungkasan.

Ouatah, 36 taun, kanthi rekor 23-18 (10 KO), nerangake keputusane ana. Dheweke ujar manawa amarga Federasi Tinju Prancis ora menehi asuransi kesehatan. Ouatah negesake manawa organisasi kasebut nolak panjaluke kanggo jangkoan, meksa dheweke tumindak.

Nanging, cara dheweke nyatakake perkara kasebut salah lan bisa nyebabake akibat sing fatal. Dheweke ora bisa nampa dhuwit lan investigasi bisa nyebabake sanksi utawa penundaan.

Malah luwih elek, Ouatah duwe asuransi. Yen dheweke ngrembug perkara iki karo Eye of The Tiger Management, sing promosi pertempuran, dheweke bakal ngerti manawa nyedhiyakake asuransi kanggo pertempuran gabungan.

Kean 21-1 arep menyang pertandhingan. Saka kamenangan kasebut, 20 ing antarane yaiku KO. Saiki, dheweke bisa tetep karo wong liya sawise keputusan hakim.

Pertarungan gelar paling cendhek sajrone 20 detik, miturut Guinness Book of World Records. Sanajan pertandhingan iki ora ana ing tingkat superioritas kasebut, pertandhingan kasebut bakal tetep didaftar minangka salah sawijining pertandhingan paling cepet.

Upset Sports Bettor

Taruhan olahraga duwe akeh sing kudu ditimbang sadurunge perang. Ouatah lan Kean duwe rekor menang, sanajan Kean luwih konsisten. Ing tangan liyane, Ouatah uga pengalaman liyane ing ring profesional.

Nalika bettors pungkasanipun nggawe pilihan lan lungguh mudhun kanggo nonton perang, padha ora tau ngarep-arep iku rampung supaya cepet. Dheweke uga ora nate ngarepake asil aneh kasebut.

Sportsbooks beda duwe kawicaksanan beda bab carane padha mbayar kanggo acara olahraga mboten umum. Nanging, akeh sing njupuk posisi yen ana sing menang, ana kompetisi. Ing kasus iki, ana, karo Kean entuk TKO, lan sportsbooks kudu mbayar kabeh taruhan menang.

Padha bisa uga ora break bank, sanadyan. Kean duwe kesempatan sing apik kanggo menang. Ndhukung Ouatah minangka underdog mesthi bakal entuk bathi, nanging dheweke nyerah marang awake dhewe lan para pendukunge.

#Petinju #Bingung #Ring #lan #Taruhan #Olahraga #kanthi #nyerah #Nalika #Perang #Diwiwiti

casino stocks

Stacey Abrams Nyurung Betting Olahraga Georgia Ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 02:00h.

Dianyari pungkasan: 13 September 2022, 12:09.

Calon gubernur Georgia Demokrat, Stacey Abrams, nyoba ngupayakake maneh babagan taruhan olahraga minangka bagean saka upaya kanggo ngusir gubernur Republik Brian Kemp.

Abrams Bet
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing acara penet 2021. Dheweke nganyari telpon kanggo negara kanggo legalize totoan olahraga. (Gambar: AP)

Nggolek modal ing wiwitan musim bal-balan kuliah 2022 lan popularitas juara nasional pertahanan Georgia Bulldogs ing negara kasebut, Abrams ngluncurake kampanye iklan online anyar, nggawa Kemp tugas nglawan taruhan olahraga sing diatur.

Nalika wong Georgia isih nggawe taruhan, Kemp meksa dheweke metu saka negara kasebut, njupuk dhuwit pajak, “ujare papan kasebut.

Ing pertarungan 2018 sing dimenangake Kemp, dheweke nglawan taruhan olahraga, nanging posisine saiki ora duwe posisi, miturut juru bicara. Ora aneh yen gubernur sing saiki duwe sikap kasebut. Contone, California ing tengah-tengah kontroversial komersial / olahraga suku totoan voting lan Gubernur Gavin Newsom-Demokrat kang politik nglawan Kemp-ora njupuk bagéyan ing perang.

Abrams Fact Priksa

Pratelan Abrams yen wong Georgia ninggalake negara kasebut kanggo nggawe taruhan olahraga bisa uga duwe manfaat. Wiwit keputusan Mahkamah Agung 2018 babagan Undhang-undhang Perlindungan Olahraga Profesional lan Amatir (PASPA), para politisi sing ngaku warga ing negarane bakal menyang negara liya kanggo nggawe taruhan olahraga minangka taktik sing asring digunakake lan duwe kredibilitas.

Nanging, saka telung negara wewatesan Georgia, mung Tennessee nawakake totoan olahraga mobile. Volunteer State Frontier minangka drive dawa saka Fulton County – wilayah paling padhet ing Georgia. Iku 250 mil drive kanggo Nashville saka Atlanta.

Ing ngisor iki sawetara wong Georgia bisa drive menyang Tennessee kanggo nyeleh taruhan olahraga, nanging ombone sing bisa uga ora worth lelungan New York-kanggo-New Jersey sing dadi umum sadurunge totoan mobile legalized sadurunge.

Mbayar dening One Georgia Inc., iklan ngandika Abrams, yen kapilih, bakal bisa kanggo legalize totoan olahraga “kanggo nandur modal ing pendidikan kanggo muda kita.”

Ing Georgia, lotre mbuwang dana kanggo program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi kanggo nyelehake kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Rough Georgian Game Sajarah

Njaba lotteries, negara wis dawa nentang wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Ing Georgia, taruhan olahraga gagal entuk daya tarik ing sesi legislatif anyar sanajan dhukungan saka tim olahraga pro Atlanta, kalebu Falcons NFL lan Hawks NBA.

Senator Jeff Mullis – Republik sing sadurunge ngajokaken hukum olahraga totoan Georgia – prakiraan bettors ing negara bisa generate ditahan taunan $ 4,8 milyar, anjog kanggo watara $ 360 yuta ing revenue tax.

#Stacey #Abrams #Nyurung #Betting #Olahraga #Georgia #Ing #Iklan #Anyar

Catawba Two Kings

Ohio Casino Panel Ngidini Lisensi pisanan kanggo Betting Olahraga Online, Retail

dikirim ing: September 7, 2022, 08:29h.

Dianyari pungkasan ing: 7 September 2022, 08:29h.

Ohio Casino mesin Komisi Control (OCCC) njupuk langkah pisanan ing sarujuk lisensi totoan olahraga sak rapat Rebo.


Mlebu menyang Stadion Ohio, lapangan ing kampus kanggo tim bal-balan Universitas Negeri Ohio. Rebo, Komisi Kontrol Ohio Casino wiwit nyetujoni aplikasi kanggo entitas sing pengin tuan rumah buku olahraga online lan toko. (Gambar: wolterke/Adobe Stock Images)

Ing kabeh, wolung pemilik nampa persetujuan kondisional kanggo dadi tuan rumah operator totoan olahraga online lan buku olahraga ritel.

Disetujoni padha JACK Cleveland Casino , JACK Thistledown Racino, Cleveland Browns, Columbus Crew, Cincinnati Reds, Muirfield Village Golf Club, Hollywood Casino Toledo lan Hollywood Gaming ing Mahoning Valley. Entitas kasebut kalebu 22 pamilik sing pengin partner karo operator taruhan online. Dheweke uga kalebu 26 sing nduweni sing wis ndhaptar dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir.

Miturut hukum negara, nganti 25 nduweni bisa partner karo operator totoan olahraga online. Nganti 40 bisa dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir. Lokasi buku olahraga fisik biasane mung ing negara sing paling padhet. Angger-anggering Toret uga menehi pilihan kanggo papat casinos Ohio, pitung racinos, lan 10 tim olahraga profesional utawa acara ing syarat-syarat alokasi lisensi.

OCCC wis nyetel tanggal peluncuran universal tanggal 1 Januari kanggo aplikasi online, buku olahraga eceran, lan kios taruhan olahraga ing bar lan pengecer Lotre Ohio sing layak.

Rapat OCCC sabanjure dijadwalake tanggal 21 September, lan sajrone telung wulan sabanjure komisi kasebut bakal ketemu kaping pindho saben wulan.

Utama Deadline Nyedhak

Kanthi sawetara pangecualian, sing kasengsem entuk lisensi totoan olahraga kudu ngirim aplikasi menyang OCCC ing 15 Juli supaya layak kanggo tanggal wiwitan 1 Januari.

Uga ing dina Rebo, OCCC ngelingake para pelamar yen kudu ngirim informasi babagan karyawan utama lan perusahaan induk ing tanggal 5 Oktober utawa ora bakal diidini miwiti tanggal peluncuran universal.

Kabeh pemangku kepentingan wis nampa paling ora siji, yen ora sawetara, pangeling langsung kanggo ngirim informasi sing dibutuhake kanggo wong-wong sing ngontrol, “ujare komisi kasebut ing email sing dikirim Rebo sore.

Kajaba iku, pelamar kudu ngirim rencana game sing disetujoni lan tanggung jawab OCCC, prosedur sing dibutuhake, aturan omah, prosedur geolokasi, lan bahan kepatuhan liyane sing dibutuhake ing November 2. Sing deadline padha aplikasi olahraga totoan karyawan standar kanggo diajukake uga.

Gagal netepi tenggat wektu kasebut uga bakal nyebabake ora bisa miwiti nawakake taruhan olahraga tanggal 1 Januari.

Ohio Sports Betting Kiosk Update

Miturut portal eLicense Ohio, 499 pengecer lotre sing pengin dadi tuan rumah kios taruhan olahraga wis entuk persetujuan kanthi syarat kanggo aplikasi kasebut. Umume, 819 wis ngirim aplikasi utawa ditinjau dening OCCC.

Nalika legislatif negara legalized totoan olahraga pungkasan taun, padha diijini kiosks minangka cara kanggo bisnis melu. Angger-anggering Toret mbukak lawang kanggo pengecer lotre nirlaba karo salah siji saka telung jinis lisensi omben-omben kanggo tuan rumah kios.

Nalika umume bar lan restoran wis nglamar ijin kios, perusahaan liyane, kayata lorong bowling lan lapangan golf, uga wis nglamar. Toko kelontong golek lisensi. Raksasa supermarket basis Cincinnati Kroger wis ngirim aplikasi kanggo 42 toko ing Ohio, lan kabeh nanging siji wis kondisi disetujoni.

Kios bakal duwe watesan tartamtu ing apa sing bisa ditawakake dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga ritel. Kiosk mung bisa nawakake panyebaran titik pra-acara, moneylines lan total taruhan ing game. Mesin uga matesi parlay kanggo ora luwih saka papat kaki. Kajaba iku, bettors nggunakake kios ora bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat mesin.

Komisi Lotre Ohio wis disetujoni 1.337 host kios potensial, lan nalika rekomendasi lotre iku salah siji saka syarat nduweni hak kanggo lisensi, iku ora padha persetujuan stempel karet dening OCCC.

#Ohio #Casino #Panel #Ngidini #Lisensi #pisanan #kanggo #Betting #Olahraga #Online #Retail