Tag Archives: Oklahoma

Macau casinos gaming revenue GGR

Mahkamah Agung Oklahoma ngajukake Gugatan COVID-19 Bangsa Cherokee

Dikirim ing: 14 September 2022, 08:52.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 09:20.

Pengadilan Tinggi Oklahoma nolak pratelan saka Cherokee Nation manawa kerugian bisnis amarga COVID-19 menehi ganti rugi saka panyedhiya asuransi properti suku.

Tuntutan COVID-19 ing Mahkamah Agung Oklahoma Cherokee Nation
Cherokee Casino Tahlequah dibukak maneh tanggal 4 Juni 2020, sawise ditutup sementara amarga COVID-19. Pengadilan Tinggi Oklahoma minggu iki mrentah marang Bangsa Cherokee ing tuntutan hukum marang perusahaan asuransi properti amarga kerusakan sing ana gandhengane karo pandemi. (Gambar: Cherokee Phoenix)

Cherokee Nation ndarbeni lan makaryakke 10 kasino ing Oklahoma. Suku kasebut kanthi sukarela nutup bisnis kasebut ing taun 2020 sajrone pandemik minangka bagean saka upaya ing saindenging negara kanggo alon nyebarake koronavirus.

Suku ndhukung ing tuntutan hukum marang perusahaan insurance property sawijining – Lexington Insurance Company – sing Lexington tanggung jawab kanggo ijol suku kanggo casino penutupan sing dumadi minangka asil saka darurat kesehatan.

Ing keputusan sing kapisah, cabang kehakiman paling dhuwur ing Oklahoma mutusake manawa Lexington ora setuju menehi ganti rugi marang suku kasebut yen penyakit infèksius mateni operasi normal.

The Cherokee ora kontrak kanggo jangkoan kanggo losses miturut omongane uwong. Nanging, dikontrak kanggo jangkoan gangguan bisnis adhedhasar kerugian nyata utawa karusakan properti, “tulis hakim sing setuju.

Concurring padha Ketua Hakim Richard Darby, Wakil Ketua Hakim M. John Kane IV, lan Hakim James Winchester, Dustin Rowe, lan Dana Kuehn. Hakim Douglas Combs, Noma Gurich, lan James Edmondson ora setuju, dene Hakim Yvonne Kauger mbebasake awake dhewe saka perkara kasebut.

Pengadilan Banding Ngalahake Putusan sing luwih murah

Pengacara kanggo Cherokee Nation ujar manawa ora ana karusakan fisik ing kasino lan resort, COVID-19 ndadekake properti kasebut ora bisa digunakake kanggo tujuan sing dituju. Argumentasi hukum yaiku nalika koronavirus ora ngrusak bangunan kanthi struktural, nanging nggawe kasino ora cocog kanggo omah umum.

Pengadilan Distrik Cherokee County sisih karo suku. Sing njalari Lexington mréntahaké kasus kasebut menyang pengadilan tinggi negara, sing mbatalake keputusan pengadilan ngisor.

“We are mratelakake panemume sing losses Cherokee Bangsa ora dijamin dening bagean gangguan bisnis saka insurance kabijakan ing pitakonan. Pengadilan distrik salah nemokake ruang lingkup gangguan bisnis nalika Bangsa Cherokee ora langsung ngalami perampasan sing jelas, utawa ngrusak properti, “ujare mayoritas Pengadilan Tinggi Oklahoma.

Hakim sing sarujuk ngringkes prakara kasebut kanggo nemtokake “rugi” lan “rusak.” Dheweke nyimpulake yen “karusakan” minangka kerugian sing luwih murah tinimbang “rugi”, nanging miturut kabijakan asuransi, loro-lorone kudu “fisik” lan makili kerugian “nyata” lan “material”.

“Bangsa ora nuduhake bukti yen properti kasebut rusak utawa rusak kanthi nyata, nanging mung milih kanggo sementara ora nggunakake properti kasebut,” ujare hakim sing nyetujoni. “Pengadilan iki ora bisa nulis maneh Kebijakan lan ngluwihi jangkoan kanggo kerugian sing ana ing njaba syarat kontrak asuransi sing jelas lan ora jelas.”

Win liyane kanggo Penanggung

Tuntutan Cherokee Nation COVID-19 isih menang liyane kanggo industri asuransi.

Nganti saiki, ora ana kasino komersial utawa suku sing dianugerahi ganti rugi asuransi properti sing langsung saka mati COVID-19. Sawetara operator asuransi wiwit nulis maneh basa kawicaksanane kanggo mesthekake yen iki bakal tetep ditrapake ing mangsa ngarep.

Akeh operator utama saiki kalebu basa sing nyatakake yen penyakit nular ora dilindhungi dening asuransi properti. Nanging operator liyane, ujar manawa kabijakan kasebut ora perlu ditulis maneh, amarga pengadilan wis mbuktekake manawa kabijakan pra-pandemi wis nglindhungi perusahaan saka penyakit infèksius.

“Pengecualian babagan COVID-19 utawa pandemi kaya nambah suspender menyang sabuk,” ujare juru bicara Perusahaan Asuransi Cincinnati Betsy Ertel. Reuters.

#Mahkamah #Agung #Oklahoma #ngajukake #Gugatan #COVID19 #Bangsa #Cherokee

Choctaw Casino & Resort – Durant

Mantan buruh Choctaw Casino Diduga nyolong $ 10K saka Oklahoma Venue

Dikirim ing: 2 Agustus 2022, 10:45.

Dianyari pungkasan ing: 2 Agustus 2022, 10:45.

A mantan pegawe ing Durant, Okla kang Choctaw Casino dinuga nyolong $ 10.000 saka kubah property ing Oktober. Dheweke saiki ngadhepi litigasi, KXIIstasiun TV lokal, kacarita.

Choctaw Casino & Resort – Durant
Choctaw Casino & Resort – Durant, gambar ndhuwur. A mantan buruh casino seng di tuduh kanggo nyolong dhuwit ing ajang. (Gambar: Choctaw Nation)

Gregory Kaleb Perry, 37 taun, sadurunge dadi juru tulis ing kasino. Iki menehi akses menyang dhuwit sing disimpen ing brankas.

Dheweke diduga nyolong tagihan $ 100 lan diiseni ing klambine, miturut dokumen pengadilan. Perry dinuga nyelehake sawetara dhuwit menyang akun bank pacare, Mitsy McCulley.

Perry ngginakaken sawetara saka loot ing gambling , ragad pengadilan, denda, dhaharan restoran, bar, tagihan medical, lan Tetep ing Choctaw Casino Resort, miturut. KXII.

Perry dinuga ngginakaken antarane $ 500 lan $ 600 saka dhuwit ing casino. Dheweke uga ngentekake $80 kanggo ngombe ing Mason Jar Bar, KXII ngandika.

Biaya kasebut ora langsung kasedhiya.

Choctaw Casino dilakokno dening Choctaw Bangsa. Dipercaya minangka negara India paling gedhe nomer telu ing AS. Negara iki duwe luwih saka 200.000 anggota suku lan luwih saka 11.000 karyawan.

Mississippi Casino Maling

Ing kasus sing ora ana hubungane, Reginal Brown, 36, mantan pegawe Pearl River Resort – Silver Star Casino ing Mississippi ngakoni guilty ing April kanggo nyolong perpetrated dening pegawe saka perusahaan gambling ing lemah Indian. Dheweke bakal ngindhari wektu kunjara nanging kudu mbayar denda.

Brown punika waiter banquet ing Silver Star Hotel & Casino . Antarane Januari lan Mei 2016, Brown digunakake sandi kanggo nyolong babagan $ 10.800 saka daur ulang awis ing casino, Mississippi Acting US Agung Darren J. LaMarca ngandika ing statement.

Managers Casino golek bedo ing cathetan accounting. Ana uga bukti ing kamera ndjogo casino.

Penyidik ​​​​Departemen Polisi Choctaw diwawancarai Brown. Brown ngakoni kanggo nampa dhuwit, LaMarca ngandika. Brown didakwa dening juri agung federal ing Desember 2018.

Brown dijatuhi hukuman uji coba limang taun wulan kepungkur. Yen gagal ngrampungake masa percobaan kanthi sukses, dheweke bisa ngadhepi paukuman sing luwih abot.

Dheweke uga kudu mbayar ganti rugi $ 10.800, adhedhasar paukuman sing diwenehake dening Hakim Pengadilan Distrik Federal Kristi H. Johnson.

Brown ngadhepi ukuman maksimal 20 taun penjara lan denda $ 1,000,000, ujare LaMarca.

Casino dilakokno dening Mississippi Band saka Choctaw Indian.

kasus Minnesota

Uga, ing Maret 2021, mantan pengawas casino suku ngakoni guilty kanggo embezzling luwih saka $ 300.000 saka Fortune Bay Resort Casino ing Minnesota liwat span saka saklawasé pitung taun.

Jennifer Lynn Boutto, 32, saka Orr, Minn., Dihukum penjara wolung sasi kanggo embezzlement lan nyolong dana suku. Dheweke uga diselehake ing taun rilis sing diawasi. Boutto uga kudu menehi suku karo rugi lengkap $ 315,739,87.

Boutto ngandika nalika makarya ing Fortune Bay Resort Casino , kang diduweni lan dilakokno dening Bois Forte Band Chippewa, meh 3.000 transaksi fraudulent kanggo gain financial.

Minangka supervisor meja ngarep, Boutto ngetokake mbalekaken dhuwit kanggo pelanggan tanpa pengawasan langsung. Boutto ngakoni yen dheweke nyolong dhuwit kanthi mbalekake dhuwit palsu marang invoice pelanggan Fortune Bay sadurunge.

Boutto njupuk mbalekaken nanging nyimpen dhuwit kanggo awake dhewe.

#Mantan #buruh #Choctaw #Casino #Diduga #nyolong #10K #saka #Oklahoma #Venue