Tag Archives: Ngrawat

Choctaw Casino & Resort – Durant

Bellagio Security Rescued Kirik Nemokake Omah Ngrawat lan Nresnani

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 08:24.

Kirik sing ditulungi saka mobil sing panas ing garasi parkir Bellagio wulan kepungkur saiki duwe omah selawase. Jenenge Dutchess, lan dheweke nampa perawatan kraton.

Petugas LVMPD James Rybacki lan Dutchess
Petugas LVMPD James Rybacki lan Dutchess ngginakaken sawetara wektu kualitas, gambar ndhuwur. Sadurunge Dutchess diselehake ing omah anyar, Rybacki ngunjungi papan perlindungan kewan kanggo ngunjungi Dutchess kanggo pungkasan. (Gambar: Animal Foundation)

A Siberian Husky patang sasi-lawas diadopsi, pejabat dicethakaké minggu iki. Dheweke ajeg digawa mlaku-mlaku dening pemilik anyare. Dheweke uga duwe akeh dolanan kanggo dolanan. Dutchess uga main karo asu liyane ing kulawarga, Tobey.

Petugas Kontrol Kewan Clark County uga mbantu ing Bellagio. Papan perlindungan basis Vegas The Animal Foundation mbantu nyeleh kirik karo kulawarga anyar. Jeneng-jenenge ora dirilis, nanging foto nuduhake wong tuwa loro, anak lanang loro lan wong Walanda sing seneng banget.

Kasus ing Investigation

Iku owah-owahan gedhe saka kahanan kirik sing ngancam nyawa ing 20 Juli. A wong liwat weruh asu dikunci munggah ing Mercedes-Benz diparkir ing langsung suryo srengenge ing Bellagio. Cangkeme ditutupi lakban. Suhu ing mobil wis nyedhaki 108 derajat.

Mobil dipateni. Jendhela diangkat. Ora ana AC. Asu kasebut ora duwe akses menyang panganan utawa banyu.

Mantan pemilik ninggalake asu kanggo rong jam nalika arep kanggo casino. Wong liwat kanthi cepet menehi tandha marang keamanan Bellagio. Wong-wong mau meksa mobil mbukak lan nyelehake asu kasebut ing kendaraan ber-AC. Dheweke uga menehi banyu akeh.

Sing duwe pungkasane bali menyang mobil. Dheweke didakwa karo kejahatan, nyiksa asu sing disengaja utawa ala, KSNV kacarita.

Petugas Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) uga ngucapake tembung kasar marang dheweke sawise diunggahake menyang mobil patroli. Dheweke diidentifikasi minangka Raul Carbajal, 50, saka Corona Del Mar, California. Kasusé saiki ditundha ing pengadilan lokal.

Good Wishes kanggo Kirik

Akeh poster media sosial nyatakake keprihatinan babagan asu kasebut. Saiki, wong-wong kuwi ngetokké penghargaan kanggo kabar apik.

Seneng banget Putri wis nemokake kulawarga anyar sing bakal ngurus dheweke. Matur nuwun kanggo ngadopsi dheweke, “tulis She May ing situs Facebook The Animal Foundation.

Uga, Jackie Wylie ngirim, “Yay! Dheweke nggumunake !! Aku ndedonga supaya omah anyar dheweke ditresnani lan dimanjakan saben dina!!”

Stephanie Feinstein nambahake, “Aku ora percaya yen wong isih ninggalake asu ing mobil panas! Aku seneng banget cah wadon ayu iki wis ketemu ngarep maha lan happy ending. Dadi akeh liyane ora. Seneng keluarga anyarmu, Dutches!!!”

“Aku yakin dheweke bakal menehi urip sing pantes. Lan ing sawijining dina dheweke ora bakal ngelingi wektu sing medeni karo wong sing lara! Katresnan dheweke bakal nambani tatu mental sing ditinggalake ing dheweke, “ujare Melanie Treece.

Pangeling kanggo Pet Owners

Kedadean kasebut menehi tandha marang pamilik kewan ing saindenging negoro babagan risiko kewan ana ing kendharaan nalika suhu dhuwur utawa malah anget.

Ing dina sing anget, suhu ing njero kendaraan bisa cepet munggah menyang tingkat mbebayani, “ujare Jessica Simpson, spesialis kebijakan publik ing Humane Society of the United States. Casino.org taun kepungkur.

“Ing dina 85 derajat, contone, suhu ing mobil kanthi jendhela rada mbukak bisa tekan 102 derajat ing 10 menit,” ujare Simpson. “Sawise 30 menit, suhu bakal tekan 120 derajat, lan pet bisa nandhang karusakan organ sing ora bisa didandani, kejang, utawa mati.”

Petugas LVMPD wis nggawe akeh pernyataan babagan risiko panas kewan lan biaya potensial kanggo para pemilik.

#Bellagio #Security #Rescued #Kirik #Nemokake #Omah #Ngrawat #lan #Nresnani