Tag Archives: ngrampok

Choctaw Casino & Resort – Durant

Indiana Casino Player ngrampok $ 40K, Loro dering larang regane

dikirim ing: September 23, 2022, 04:59h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:10.

A bandit seng di tuduh ngrampok lan nyerang wong wadon sawise dheweke teka ngarep saka Indiana casino tetep ing kunjara ana. Kabar penahanan dheweke dilaporake minggu iki.

A South Bend, mobil polisi India
A South Bend, mobil polisi Ind., gambar ndhuwur. polisi South Bend dipenjara wong sing dinuga ngrampok wadon sawise dheweke ninggalake casino. (Gambar: WNDU)

Solomon Evans Jr., 54, Sauk Village, Ill., lan liya, wong unnamed ngiring korban saka ajang game Gary, Ind. menyang panggonan ing South Bend ing September 7, miturut WBNDstasiun TV lokal.

Dheweke metu saka mobil kanggo mlebu omah nalika Evans lan wong liya nyedhaki korban. Salah sijine tersangka ngacungake senjata api, ujare polisi South Bend.

Duo kasebut banjur nyolong rong cincin saka dheweke, tambah polisi. Dering kasebut regane $ 91.000 lan $ 88.000. Para bandit uga ngusap dhuwit udakara $ 40.000.

Para perampok langsung mlayu numpak truk.

Banjur, Evans diidentifikasi dening polisi. Dheweke ditangkep kanthi surat perintah lan ditahan ing St. Joseph ing September 13. Simpenan keamanan disetel ing $ 100.000.

Dheweke didakwa karo rampokan bersenjata lan rampokan sing nyebabake cedera awak, miturut cathetan pakunjaran online. Tersangka nomer loro katon isih buron.

Kedadean wiwit nalika loro wiwit ndeleng wong menang dhuwit ing lantai casino sadurunge stalking ngarep, ngandika laporan.

Nalika ngomong karo polisi, Evans dikonfirmasi yen dheweke ana ing kasino. Nanging dheweke ngaku lunga menyang South Bend kanggo njupuk asu. Pamilik asu kasebut ora ana ing omah, mula Evans lunga saka kutha, ujare marang panguwasa.

Laporan warta ora ngenali jeneng casino.

Layang Scam

Kajaba iku, ing September 2021, wong Indiana didakwa ing dakwaan federal kanthi penipuan surat sawise plot muncul amarga tuku properti sing ora cocog ing cedhak Kasino Hard Rock Indiana, jaksa penuntut. Dheweke dinuga spekulasi babagan tuku tanah sadurunge properti game Gary dibukak taun kepungkur.

Sergio Gutierrez, 49, saka Hobart didakwa sawise penyidik ​​​​menemokake skema multi-taun, miturut Penjabat Jaksa Agung AS Tina L. Nommay kanggo Distrik Lor Indiana.

Plot kasebut kedadeyan antarane 2015 lan 2019, ujare ing pratelan. Iku nyoba kanggo dinuga ngapusi Kantor Auditor Lake County.

Gutierrez uga diduga gagal mbayar pajak properti $ 22,000, miturut Wektu Indiana Barat Laut. Pajak kudu dibayar kanggo papat properti, ujare laporan kasebut. Ing skema kasebut, Gutierrez nyoba ndarbeni acreage tambahan, nanging dheweke ora bisa nindakake amarga telat pajak properti, ujare Nommay.

Taun kepungkur, Gutierrez ngaku ora guilty ing Pengadilan Distrik AS ing Hammond, Ind. ing tuduhan penipuan mail.

Aplikasi Olahraga Online

Kajaba iku, Hard Rock Northern Indiana ngluncurake aplikasi taruhan olahraga online ing awal wulan iki.

casino, kang diduweni dening Hard Rock International, perusahaan game basis Florida, melu pemain karo pendekatan sing nggabungake game online lan pengalaman urip.

Ing njaba Indiana, aplikasi Hard Rock Sportsbook kasedhiya ing Tennessee, Arizona, Iowa, New Jersey, lan Virginia. Hard Rock diduweni dening Florida Seminole Suku.

#Indiana #Casino #Player #ngrampok #40K #Loro #dering #larang #regane

Choctaw Casino & Resort – Durant

Flamingo Las Vegas tamu dinuga strangled, ngrampok dening wong wadon ing hotel

Dikirim ing: 3 Agustus 2022, 09:54.

Dianyari pungkasan ing: 3 Agustus 2022, 09:56h.

Wong wadon dipenjara minggu kepungkur amarga diduga minangka polisi lan ngrampok $ 200 saka wong lanang ing Flamingo Las Vegas. Panjenenganipun nyerang wong lan doyo ing pasuryan nalika ing kamar hotel ing property Las Vegas Strip, polisi ngandika.

Las Vegas Flamingo
Flamingo Las Vegas, gambar ndhuwur. Hotel kasebut minangka lokasi wong wadon sing diduga nyetrum wong lanang nganggo taser lan ngrampok dhuwit. (Gambar: Bloomberg)

Kayla Wingerd, 24 taun, ditahan amarga tuduhan maling, KELAS, stasiun TV lokal, kacarita. Jaksa ora nyamar dadi pejabat umum.

Wingerd dipenjara ana. Dheweke dipesen ing Pusat Penahanan Clark County, lan ditahan nganti Rebo sore. Obligasi disetel ing $ 5,000.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 18 Desember. Wong kasebut ngajak Wingerd menyang kamar hotel.

Flashing Badge

Dheweke diduga nyolong dhuwit lan sawise lunga nuduhake apa sing katon kaya lencana Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD). Iki bisa uga dadi lencana penjaga keamanan.

Dheweke banjur ngelingake wong kasebut “dheweke bisa dipenjara amarga prostitusi ilegal,” KELAS ngandika, nyatakake laporan polisi resmi.

Dheweke menehi saran manawa “yen dheweke ora pengin dipenjara, dheweke kudu ngeculake dheweke tanpa masalah lan njaluk dhuwit,” tambah laporan kasebut.

Wingerd uga diduga kaget dheweke ing pasuryan karo bedhil stun, bisa uga taser, “kaping pirang-pirang sadurunge ninggalake kamar hotel,” laporan ngandika.

Ing Januari, Wingerd marang polisi njaluk wong kanggo $ 200 kanggo “nyumerepi” karo wong, laporan ngandika. Dheweke uga ujar manawa dheweke nyetrum korban amarga dheweke nyoba “njaga aku ing kamar,” tambah laporan kasebut.

Ora jelas kenapa polisi butuh setengah taun kanggo nyekel.

Polisi Metro ujar manawa ana profil online kanggo Wingerd. Dheweke katon ing media sosial.

Sadurunge Casino Nyekel

Ing sasi anyar, wanita wis dipenjara sawise dinuga nyolong iku saka wong ing Las Vegas casino hotel. Saperangan wong lanang padha sedated.

Contone, ing Juni, prostitusi sing diduga nyolong jam tangan Patek Philippe saka wong ing hotel Las Vegas Strip, polisi ngandika. Jam tangan iki diregani watara $100.000. Wong kasebut percaya yen dheweke diobong dening tersangka. Kekarone pisanan ketemu ing bar hotel.

Wong wadon, mengko dikenali minangka Sarah Richards, 32, saka Las Vegas, katon sawise kedadean ing hotel Strip beda dening perwira Metro wadi. Dheweke wiwit ngomong babagan prostitusi marang dheweke, ujare polisi.

Adhedhasar pacelathon, dheweke didakwa karo tuduhan prostitusi, miturut KELAS. Dheweke uga didakwa nyolong lan nyolong gedhe amarga nyolong jam tangan, KELAS ditambahake.

Uga, ing Juni, wong wadon dipenjara ing sambungan karo nyolong $ 90.000 worth saka Kripik casino saka wong. Loro ketoke ketemu ing High Limit Lounge ing Aria Casino Las Vegas. Sadawane wengi, dheweke diduga nyelipake obat-obatan.

Nalika wong sing ora dijenengi banjur tangi ing kamar hotel ing Vdara Hotel & Spa, chip kasebut ilang. Dheweke uga weruh kapsul kosong karo sawetara jinis residu ing cedhak.

Dheweke kelingan yen ing wayah wengi, “kabeh dadi burem” lan dheweke dadi mumet. Polisi Metro banjur nangkep Ebony Bairfield, 40, saka Las Vegas. Bairfield didakwa nyedhiyakake obat-obatan kanggo mbantu nindakake kejahatan, rampokan lan nyolong gedhe, KELAS ngandika.

#Flamingo #Las #Vegas #tamu #dinuga #strangled #ngrampok #dening #wong #wadon #ing #hotel