Tag Archives: Nggoleki

Catawba Two Kings

PredictIt Nggoleki Pesenan Nglawan Pertukaran Politik Mungkasi ing Februari 2023

dikirim ing: September 14, 2022, 02:35h.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 02:22.

PredictIt ngrancang kanggo ngajukake mosi ing pengadilan federal sing bakal ngupayakake mungkasi keputusan regulator federal kanggo njaluk pasar dagang berjangka sing fokus ing politik kanggo likuidasi kabeh pasar ing tanggal 15 Februari 2023.

pratandha politik
Saperangan ing Massachusetts saben masang tandha kaca dhewe sing nuduhake dhukungan kanggo calon presiden 2020. PredictIt, sing ngoperasikake ijol-ijolan berjangka online sing ana hubungane karo asil politik, nuntut agensi federal kanggo mbatalake surat pencabutan sing ditampa wulan kepungkur. (Gambar: ABC7News)

Pamindhahan kasebut sawise ijol-ijolan lan liya-liyane ngajokake tuntutan hukum akhir minggu kepungkur marang Komisi Perdagangan Berjangka Komoditas (CFTC) sawise mbatalake surat “Ora Ana Tindakan” sasi pungkasan sing ngidini PredictIt beroperasi ing AS. Tuntutan kasebut, sing diajukake ing Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Kulon Texas, njaluk pengadilan “nyisipake injunksi awal lan banjur permanen” sing bakal ngidini pasar berjangka kadaluwarsa sawise Februari 2023 – kalebu pasar pemilihan presiden 2024 – terus.

Nalika complaint uga pengin pengadilan ngosongake layang CFTC, iku durung mesthi apa PredictIt uga bakal njaluk prentah awal marang kabeh huruf.

Gerakan kanggo injunction pambuka iku filing kapisah (saka complaint asli), lan padha rencana kanggo nindakaken ing sawetara dina, “direktur PredictIt hubungan umum Lindsey Singer marang Casino.org Rebo. “Nanging aku ora bisa ndeleng ruang lingkup khusus saka keputusan interim. Iku bakal pindhah nalika padha file. ”

Yen PredictIt ngupaya injunction marang layang lan yen hakim nyetujoni, iku kamungkinan bakal ngidini operator kanggo kurban pasar anyar ahead saka pemilihan umum 2022. PredictIt wis ora dibukak sembarang pasar anyar wiwit 4 Agustus kaputusan CFTC.

CFTC nolak menehi komentar babagan tuntutan hukum kasebut.

Peneliti, Investor Gabung Tuntutan Hukum

PredictIt, didegaké déning Victoria University of Wellington ing Selandia Baru wolung taun kepungkur, ngajokake tuntutan hukum marang Aristotle International, perusahaan teknologi informasi berbasis Washington, DC kanggo kampanye politik sing uga nyedhiyakake omah kliring lan layanan liyane kanggo PredictIt. Universitas dhewe ora dadi bagean saka tuntutan hukum.

Nalika Universitas Victoria nyoba nggawe ijol-ijolan, dheweke ngandhani CFTC manawa kanggo tujuan riset. Loro profesor, Profesor Statistik Universitas Rutgers Harry Crane lan Profesor Ilmu Politik Universitas Michigan State Corwin Smidt, uga dadi penggugat ing kasus kasebut.

Miturut tuntutan hukum kasebut, Crane nganalisa data PredictIt wiwit taun 2018 nganti 2020, sing “nuduhake manawa persentase rega dagang Pasar minangka ramalan sing luwih akurat tinimbang ramalan sing digawe ing situs web analisis polling. Lima Telung Puluh Wolung.”

Meksa nutup PredictIt bakal ngalangi karya Crane, Smidt, lan peneliti liyane, pengacara penggugat kanggo Steptoe & Johnson ngandika ing pengajuan awal.

“Yen kontrak prédhiksi asil pemilihan presiden 2024 dibubarake sadurunge acara penutupan … data dagang saka kontrak kasebut ora ana regane saka perspektif akademik, nutup panggunaan pasar ing mangsa ngarep minangka sumber riset,” keluhan kasebut nyatakake.

Rong pedagang sing aktif ing pasar PredictIt, Kevin Clark lan Trevor Boeckmann, uga kontrak penggugat babagan asil pemilihan presiden 2024, lan tuntutan hukum kasebut nyatakake tumindak CFTC wis “distorsi nilai” kepemilikan. Loro-lorone wis nandur modal ewu dolar menyang ijol-ijolan.

Betting Politik ing AS

Wiwit digawe, PredictIt wis dadi kesempatan paling cedhak kanggo Amerika kanggo totohan ing pamilihan politik. Nalika CFTC ujar manawa ora bakal tumindak marang PredictIt, uga menehi sawetara kahanan, kalebu watesan babagan jumlah wong sing bisa nandur modal ing saben pasar lan jumlah pedagang kanggo saben kesempatan.

Huruf pungkasan Sasi ora nuduhake kang kritéria tartamtu PredictIt nerak sing mimpin kanggo retraction, lan Singer mbelo operasi exchange ing Interview karo Casino.org sasi pungkasan.

Nalika CFTC wis mbatalake status PredictIt, iku uga considering panjalukan dening Kalshi ijol-ijolan online komersial kanggo nawakake pasar ing asil saka House lan Senat AS siklus pamilihan 2022 lan ngluwihi.

Periode komentar umum 30 dina dijangkepi nganti 25 September, lan CFTC ujar pungkasan wulan kepungkur manawa arep menehi keputusan tanggal 28 Oktober.

#PredictIt #Nggoleki #Pesenan #Nglawan #Pertukaran #Politik #Mungkasi #ing #Februari

Catawba Two Kings

Sekawan Operator Liyane Nggoleki Lisensi Online

dikirim ing: Agustus 20, 2022, 08:49h.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 08:49h.

Sekawan perusahaan liyane nglamar lisensi totoan olahraga online ing Ohio minggu kepungkur. Nanging, mung telu mau dijamin miwiti 1. Januari yen Ohio Casino Komisi Control (OCCC) sarujuk lisensi sing.

pratandha totoan
Papan tandha Betway ditampilake kanthi jelas sajrone game Cleveland Cavaliers. Iki minggu kepungkur, Digital Gaming Corp., kang makaryakke account Betway, iku salah siji saka papat perusahaan kanggo aplikasi kanggo lisensi totoan olahraga online ing Ohio. (Gambar: Betway)

Iki amarga kabeh telu – MaximBet, Prophet Exchange, lan Digital Gaming Corp. (DGC) – aplikasi minangka panyedhiya layanan manajemen seluler kapindho (MMSP) menyang pemilik. OCCC nyetel tanggal 15 Juli kanggo pamilik lan MMSP pisanan lan tanggal pungkasan Senin pungkasan kanggo aplikasi MMSP kapindho.

Mulane WynnBet, kang MMSP pisanan kanggo JACK Thistledown, ora bakal dijamin 1 Januari tanggal wiwitan. Wynn ngajokake aplikasi Senin, dina sing padha karo MaximBet, Prophet Exchange, lan DGC.

MaximBet bakal kulit kaloro kanggo JACK Cleveland Casino . Sportsbook Carousel Group, sing ana gandhengane karo publikasi gaya urip pria Maxim, saiki mung beroperasi ing Colorado. Nanging, nduweni persetujuan akses ing Indiana, Iowa, New Jersey, lan Pennsylvania.

ProphetExchange, sing bakal dadi kulit kaloro kanggo Columbus Blue Jackets, uga bakal dadi ijol-ijolan pisanan ing Ohio. Sadurungé adhedhasar ing Inggris, nanging pimpinan perusahaan mbatalake saham ing kana lan mutusake kanggo miwiti maneh ing AS. Ing Juli 2021, perusahaan ngumumake persetujuan akses ing New Jersey lan Indiana liwat Caesars Entertainment. Pejabat perusahaan ngarep-arep tetep ing New Jersey taun kepungkur, nanging ijol-ijolan kasebut durung bisa urip ing salah siji negara.

DGC beroperasi miturut merek Betway, sing dilisensi ing Arizona, Colorado, Indiana, Iowa, New Jersey, Pennsylvania, lan Virginia. Iki bakal dadi kulit kaloro kanggo Belterra Park, Boyd Gaming casino ing Cincinnati.

Lisensi Kapindho Larang ing Ohio

Angger-anggering Toret negara sing legalizes totoan olahraga ing Ohio mranata rega abot kanggo nduweni ngupaya kulit kapindho lan kanggo operator ngupaya lisensi.

Miturut hukum, tim olahraga profesional sing pengin dadi tuan rumah siji operator online bakal mbayar $1 yuta kanggo lisensi limang taun. Tim sing nggoleki rong kulit, utawa MMSP, bakal mbayar $ 3,3 yuta kanggo lisensi kasebut. Kasino lan bisnis liyane sing pengin partner karo siji bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi, nanging bakal mbayar $ 5 yuta kanggo loro.

Mitra MMSP pisanan kanggo tim olahraga mbayar $ 2 yuta kanggo lisensi limang taun, nalika MMSP pisanan kanggo casino utawa bisnis liyane bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi. Kanggo MMSP kapindho, panyedhiya bakal mbayar ragad lisensi $6,67 yuta yen partner karo tim olahraga utawa $5 yuta yen partner bisnis liyane.

hukum negara ngidini 25 operator totoan olahraga online ing negara. Miturut informasi saka OCCC, 25 panyedhiya wis nglamar ijin. Nanging, aplikasi kasebut ora njamin persetujuan.

Negara-negara uga bisa milih nggedhekake jumlah lisensi online yen analisa ekonomi nemtokake manawa tumindak kasebut bakal entuk manfaat kanggo negara.

Angger-anggering Toret menehi pilihan kanggo casinos, racinos lan tim olahraga profesional. Nanging, entitas liyane wis nglamar kanggo dadi tuan rumah operator online. Para pelamar yaiku Balai Ketenaran Desa ing Kanton lan Institut SPIRE ing Jenewa.

Deadline Lisensi Host Kiosk Diperpanjang

Saliyane ngidini operator totoan olahraga online, hukum Ohio uga ngidini negara 40 Sportsbooks toko paling gedhe miturut populasi. Uga ngidini pengecer lotre tartamtu kanggo tuan rumah kiosk ing latar.

Ing dina Jumuah, Komisi Lotre Ohio nduweni kualifikasi 1,303 pengecer kanggo kios. Pengecer minangka bisnis untung sing terkenal kanthi lotre. Dheweke uga butuh lisensi minuman keras negara D-1, D-2, utawa D-5 saiki.

Umume pelamar lapak yaiku bar utawa restoran. Nanging, pelamar liyane kalebu lorong bowling, lapangan golf, lan malah toko kelontong.

Prakualifikasi ora ateges OCCC bakal nyetujoni aplikasi kasebut kanthi otomatis. Miturut portal Ohio eLicense, 745 pelamar kios wis ditampa. Saka jumlah kasebut, komisi kasebut sarujuk karo 200 kanthi syarat.

Kiosk bakal duwe watesan tartamtu babagan operasi dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga fisik. Kiosk mung bakal bisa kanggo kurban panyebaran titik, moneylines lan total kanggo bettors. Bettors bisa nggawe parlay, nanging bakal diwatesi kanggo papat sikil. Kajaba iku, ora bettor bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat kiosk.

Kaya aplikasi MMSP kaloro, OCCC wiwitane nyetel tanggal pungkasan Senin kepungkur kanggo host kios uga yen pengin urip ing 1 Januari. Nanging, dina Rebo, komisi kasebut ngumumake manawa para pengecer lotre sing kasengsem ing hosting kios isih bisa ditrapake ing wektu iki lan manawa bakal urip ing tanggal peluncuran universal.

#Sekawan #Operator #Liyane #Nggoleki #Lisensi #Online

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Sapphire Las Vegas Strip Club Nggoleki Lisensi Video Poker Gaming

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 12:48

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 01:41h.

Sapphire Las Vegas, klub Strip paling gedhé dhéwé-proclaimed ing donya, ngupaya lisensi game negara lan persetujuan kabupaten kanggo operate mesin poker video bar-top.

Hiburan diwasa paling gedhe saka klub Sapphire Las Vegas wong kang
Sapphire Las Vegas, ing wengi pra-pandemi. Klub Gentlemen, sing bisnise mudhun 25% amarga COVID, ngupaya nyisihake 1,000 saka 71,000 kaki persegi kanggo video poker. (Gambar: lasvegasweekly.com)

Klub kasebut wis ngalami penyusutan pandemi lan golek sumber penghasilan liyane. Nanging, miturut Las Vegas Review-Journal, Lisensi ngadhepi sawetara resistance saka Komisioner Clark County.

Tumindak ing Papan Omben-omben lan Lisensi, komisaris milih kanthi bulat ing 2 Agustus kanggo tundha mutusake apa bakal nyetujoni lisensi Sapphire nganti paling ora Oktober. Wektu tundha iki supaya luwih kasebut kanthi teliti, nimbang apa kanggo menehi pangecualian kanggo 43-Arige aturan sing mbutuhake 250-mlaku misahake antarane bisnis mesin slot lan hiburan diwasa.

Pangecualian iki dibutuhake kanggo menehi lisensi game kanggo klub Strip. Komisaris diprentahake mung kanggo menehi yen dheweke mutusake yen lisensi game ora bakal mengaruhi “kesehatan, safety lan kesejahteraan” karyawan bisnis utawa pelanggan.

Karawitan Tari Ora Kebak Maneh

Sapphire wis nyuda 25% ing kira-kira 500,000 pelanggan taunan amarga kerugian COVID-19, miturut RJ. Klub Strip minangka salah sawijining bisnis pungkasan sing diidini mbukak maneh sawise mati pandemi sing diwajibake negara ing taun 2020.

Kanggo menehi ganti rugi, pemilik kadhaptar klub, SHAC LLC, ngajokake aplikasi lisensi game winates karo Papan Kontrol Gaming Nevada ing Juni. Ngidini maksimal 15 mesin slot minangka jinis lisensi sing biasane digoleki ing toko lan toko lan tavern.

Sapphire ngusulake kanggo nginstal rolas mesin poker ing 1.000 meter persegi ing klub 71.000 meter persegi, metu saka hiburan diwasa.

Virginia Valentine, presiden Nevada Resorts Association, marang Komisioner sing dheweke ngangap sing lisènsi bisa nyetel precedent kanggo game lisènsi ing klub Strip liyane. Dheweke ujar manawa tren kasebut bakal duwe “konsekuensi sing ora disengaja.” Nanging, lisensi game winates kanggo slot sadurunge wis diwènèhaké kanggo loro klub lanang wilayah Las Vegas liyane: Club Platinum lan Play It Again Sam.

Waterfall Proof Load ing Pangkuan Sapphire

Nanging beban kanggo mbuktekake kaslametan tiba ing Sapphire, miturut Komisioner Clark County Jim Gibson.

Pandanganku yaiku ana dhasar dhasar sing wicaksana sing kudu misahake panggunaan kasebut, “ujare ing rapat komisioner 2 Agustus. “Muga-muga nalika kita maju … dheweke bisa ngatasi keprihatinan kasebut, amarga aku mikir yen dheweke kudu nggawa bal, kanthi efektif ora mung ora ala kanggo kita, nanging apik kanggo nggawe pangecualian iki.”

minangka RJ nuduhake, putra Gibson, Brin Gibson, kepala Papan Control Gaming, kang bakal krungu panjalukan Sapphire kanggo lisensi.

Sapphire wis dianakaké lisensi kabaret hiburan wiwit 2003. David Brown, pengacara makili SHAC LLC, marang Komisioner sing klub punika “bisnis terhormat” karo “hubungan kerja luar biasa” karo Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas.

Dheweke udur sing lisensi game bakal nerjemahake menyang liyane pengawasan kanggo klub minangka agen Gaming Control Board saiki ajeg mriksa operasi.

#Sapphire #Las #Vegas #Strip #Club #Nggoleki #Lisensi #Video #Poker #Gaming