Tag Archives: Ngandika

casino stocks

BofA ngandika Social Casino Simpenan bisa ngrugekke ing resesi

dikirim ing: September 25, 2022, 03:54h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 04:32.

A resesi kamungkinan kanggo duwe impact ala ing dodolan video game. History mbuktekaken sing akeh lan precedent wis apa karo perusahaan casino sosial lan saham sing.

saham casino sosial
A pemandangan saka game Playstudios. Bank of America bearish ing saham casino sosial. (Gambar: OfftheStrip.com)

Mungkin iki warta sing ora becik kanggo wong sing seneng Playstudios (NASDAQ:MYPS), Playtika (NASDAQ:PLTK). lan SciPlay (NASDAQ:SCPL). Ing laporan anyar, ekonom Bank of America nyurung pangarepan resesi menyang kuartal pertama 2023 saka kuartal kaping papat taun iki. Nanging padha nyana 4% kanggo 6% drop ing dodolan video game sak malaise ekonomi.

Kita ngarepake sawetara pemain ing industri bisa ngalahake wong liya, amarga kategori produk tartamtu, waralaba, lan strategi monetisasi bisa luwih apik ngatasi badai ekonomi. nyerat analis Omar Dessouky.

Bank ngandika Kurangé populasi ing dodolan game, assuming ana resesi tradisional, bakal luwih entheng saka sak krisis financial global.

Masalah lurks kanggo Simpenan Casino Social

Nalika Bank of America ana mbangun ing sawetara equities video game lan netral liyane, iku ora antusias ing saham casino sosial.

Bank kasebut duwe “peringkat pemain sing kurang apik ing Playstudios, Playtika lan SciPlay, nyathet perusahaan kasebut ngadhepi “risiko substitusi” amarga para konsumen golek cara kanggo nyuda belanja ing ekonomi kontraksi. Iki minangka tesis sing cukup, amarga nalika akeh game sing diterbitake dening trio perusahaan kasebut ing ndhuwur gratis kanggo didownload lan dimainake ing wiwitan, perusahaan ngandelake tuku ing-app minangka bagean penting saka aliran pendapatan.

Penawaran SciPlay sing misuwur yaiku Partai Jackpot, Cepet Hit Slot, Gold Fish Casino Slot, Hot Shot Casino, 88 rejeki, Bingo Showdown, lan Monopoli slot . Game gratis kanggo muter, nanging fitur tuku ing-app.

Sadurunge unit Caesars Hiburan, Playtika iku salah siji sing pisanan nawakake free – muter game sosial ing jaringan sosial lan piranti seluler, lan wis liwat 35 yuta pangguna saben wulan. game misuwur kang kalebu Bingo Blitz Caesars slot Slotomanialan World Series of poker (WSOP) Sosial.

2022 Atos kanggo Social Casino Simpenan

Ing taun iki, ana meksa basis amba ing usaha game, lan saham casino sosial ora imun kanggo tema sing. Saka telu kasebut ing ndhuwur, pemain paling apik sajrone pirang-pirang taun yaiku Playstudios, lan jeneng kasebut mudhun meh 10%.

Playstudios beroperasi ing segmen analis lan investor sing akeh banget. Kajaba iku, model bisnis sawijining, kalebu program kasetyan – playAwards – lan kemitraan karo MGM Resorts sregep.

juragan Tetris app seluler bubar ngluncurake dana usaha $10 yuta sing ditujokake kanggo nandur modal ing perusahaan sing nerbitake game dolanan sing diganjar,

Liwat “Future Fund,” Playstudios “bakal partner karo perusahaan Web3 generasi sabanjure sing mbangun kemampuan canggih ing persimpangan game, marketing loyalitas, lan ganjaran blockchain. Investasi strategis awal dana ing Forte lan The Kryptomon Company menehi akses PLAYSTUDIOS menyang keahlian ing teknologi Web3, pemasaran lan bangunan komunitas sing bisa dimanfaatake nalika nambah kemampuan ing ruang angkasa, “ujare pernyataan sing dirilis dening perusahaan.

#BofA #ngandika #Social #Casino #Simpenan #bisa #ngrugekke #ing #resesi

Catawba Two Kings

Jake Paul Ngadhepi Tuntutan Sawise Ngandika Promotor Tinju Dibayar Hakim

dikirim ing: September 25, 2022, 05:51h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 05:51.

Promotor tinju Eddie Hearn mbuwang wektu sethithik kanggo ngajokake tuntutan fitnah marang Jake Paul mung sawetara dina sawise petinju, bintang media sosial lan pendiri Betr nuduh Hearn mbayar hakim ing rong gelut.

Rungokna Paulus
Promotor tinju Eddie Hearn (kiwa) lan Jake Paul nalika seneng-seneng, amarga padha promosi perang 20 April antarane Katie Taylor lan Amanda Serrano. Hearn ana ngajokake gugatan libel marang Paul mung sawetara dina sawise Paul ngaku Hearn kang Matchroom Boxing mbayar mati hakim melu perang Taylor-Serrano lan cocog liyane Hearn dipun. (Gambar: iFL TV/YouTube)

Hearn lan klambi Matchroom Boxing ngajokake tuntutan hukum marang Paul ana ing gedung pengadilan federal New York. Tuntutan kasebut njaluk diadili dening juri lan ganti rugi luwih saka $75.000. A pengacara kanggo Hearn ngandika ESPN sing promotor nggoleki luwih saka $ 100 yuta.

Tuntutan kasebut asale saka komentar Paulus iFL TV ana bab perang April antarane Katie Taylor lan Amanda Serrano. Loro-lorone Hearn, sing makili Taylor, lan Paul, sing promosi Serrano, dadi co-promotor kanggo perang, sing menang Taylor kanthi keputusan sing kapisah.

Kira-kira limang sasi mengko, Paul isih harbors raos pait bab pertandhingan sing, kang ngandika menang dening Serrano. Komentar dheweke utamané diarahake marang hakim Glenn Feldman, sing ngetung 97-93 kanggo Taylor.

Paul uga nyathet Feldman minangka hakim sing nyetak gol perang Agustus antarane Anthony Joshua, petinju Matchroom liyane, lan Oleksandr Usyk sing ndhukung Joshua, sanajan hakim liyane ngetung kanggo Ukraina.

“Jelas wong iki dibayar saka Matchroom Boxing,” ngandika Paul, miturut tuntutan hukum.

Iki minangka pratelan lan tuduhan sing ora dakanggep entheng, nanging jelas banget, lan dheweke ora nyoba ndhelikake.

Link ing tuntutan hukum menyang video Twitter sing nampilake komentar wis dibusak. Nanging, laporan warta liyane, kalebu siji-sijine Tinju Sosial tanggal dina Selasa, ayo ngomong Paul digawe statement sing.

Ngluwihi ‘Talk Smack’

Tuntutan hukum Hearn ujar manawa “olok-olok sing lucu lan malah omong kosong” kedadeyan ing jagad tinju, nanging komentar Paulus ngluwihi.

Lan kanthi akeh pengikut Paul ing saluran media sosial, komentare dijupuk kanthi cepet dening toko warta, lan nambah pengaruhe. Sing nyebabake Matchroom cilaka, sanajan gugatan kasebut dhewe ora njlentrehake kanthi rinci apa karusakan sing disebabake dening pernyataan kasebut.

Tuntutan kasebut uga ujar manawa Matchroom uga ngubungi Paul liwat agen kanggo mbatalake komentar kasebut, nanging dheweke ora gelem. Iki nyebabake tuntutan hukum diajukake.

Hearn ngajokake tuntutan hukum ing Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Kidul New York amarga perang Taylor-Serrano dumadi ing Madison Square Garden lan divisi Matchroom AS dumunung ing distrik kasebut.

Jake Paul Co-Founding New Sportsbook

Tuntutan marang Paul mung sawetara minggu sawise dheweke lan pangadeg Simplebet Joey Levy ngluncurake Betr, sing rencana dadi operator totoan olahraga online AS sing mung fokus ing microbetting utawa taruhan ing game.

Betr minangka usaha $ 50 yuta sing nduwe akeh investor terkenal, kalebu Ezekiel Elliott, Richard Sherman, Dez Bryant, lan DeSean Jackson. Salah siji cara kanggo entuk pelanggan sportsbook yaiku njupuk kauntungan saka status Paul minangka bintang media sosial lan nggawe konten asli, dadi situs media kanggo para penggemar olahraga enom. Paul dhewe malah bakal dadi tuan rumah acara ing platform Betr.

Betr wis Applied kanggo lisensi ing Ohio, lan, yen disetujoni, bisa miwiti ing Dina Taun Anyar. Nanging, Hall of Fame Desa, mitra host Betr ing negara kasebut, durung disetujoni kanthi syarat lisensi.

Ora mesthi apa, yen ana, pengaruh tuntutan hukum marang Paulus babagan kemampuan Betr kanggo entuk lisensi ing Ohio utawa negara liya.

#Jake #Paul #Ngadhepi #Tuntutan #Sawise #Ngandika #Promotor #Tinju #Dibayar #Hakim

casino stocks

Las Vegas Travel dikarepake tetep nyengsemaken, Analyst ngandika

dikirim ing: September 22, 2022, 02:17h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 02:17h.

Kanggo kabeh Dhiskusi saka inflasi dhuwur lan munggah tarif kapentingan potensial micu kontraksi ekonomi, Las Vegas Strip dikarepake gaya adoh saka diregani ing resesi.

Las Vegas Request
Las Vegas Strip. Siji analis ujar manawa panjaluk kamar ing kana tetep dhuwur. (Gambar: YouTube)

Ing cathetan kanggo klien dina iki, analis Macquarie Chad Beynon nyatakake yen telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 7% ing wulan Agustus, kanthi keuntungan 5% ing Juli lan 3% ing wulan Juni. Ana indikasi sing momentum mbeta liwat menyang sasi, nyilihake support kanggo outlook bullish tenan riset ing pangentukan reged game Strip (GGR).

Asil sing kuat nganti Agustus lan September menehi kapercayan marang perkiraan GGR $631 yuta (+1% YoY) ing Agustus, $2.1bn (+1% YoY) ing 3Q22, lan $8.2bn kanggo 2022 (+15% YoY, + 24% vs 2019),” tulis Beynon.

Luwih ndhukung kasus ekuitas sing berorientasi Strip, Beynon ngakoni manawa kunjungan Las Vegas tetep udakara 9% ing ngisor tingkat 2019, mbuwang saben kunjungan mlaku udakara 40% luwih dhuwur tinimbang tingkat sing katon taun kepungkur sadurunge muncule pandemi koronavirus.

Bullish ing Caesars, MGM, VICI

Ing istilah saham tartamtu, Beynon ngandika Macquarie saka idea Las Vegas Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan VICI Properties (NYSE: VICI).

MGM lan Caesars loro operator paling gedhe ing Strip nalika VICI pemilik paling gedhe ing hub casino US. Operator Bellagio entuk babagan 47% saka revenue saka Strip nalika Caesars entuk 45% saka dodolan saka wilayah kasebut, miturut Beynon.

Iku penting kanggo tesis sing kabeh telung jeneng, utamané MGM lan Caesars, pratandha sing bisnis konvènsi revive. Beynon nyatet long-term mbalek ing bisnis grup lan patemon ana katalis kanggo operator Strip.

Sing cocog karo komentar sing digawe awal minggu iki dening MGM CFO Jonathan Halkyard ing Deutsche Bank 30th Konferensi Keuangan Leveraged Tahunan. Dheweke ujar manawa ana “semangat nyata” kanggo bali menyang konvensi adhep-adhepan lan katon ing pesenan operator, terus nganti 2023.

Catalysts dikarepake Las Vegas liyane

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, tingkat kunjungan Strip tetep kurang saka sadurunge krisis COVID-19, nanging akeh acara marquee sing bakal teka ing Sin City bisa ngganti dadi luwih apik.

“Ing wektu sing luwih dawa, kita bakal weruh bali saka konvènsi sing kuwat lan tanggalan olahraga / acara ing sawetara taun sabanjuré (contone, game turnamen basket Divisi I NCAA Pria, Formula 1, Las Vegas Raiders lan Golden Knights game, lan 2024 Super. Mangkuk). , antarane liyane) kanggo nyedhiyani sawetara tingkat support kanggo Strip GGR lan revenue non-game, “tambah Beynon.

Utamané kanggo lomba F1, kang njupuk Panggonan ing November 2023, kang bisa dadi moneymaker epik kanggo operator Strip lan kutha ing umum. Minangka mung siji conto, MGM dipercaya mbangun tiket lan paket kamar kanggo lomba sing bisa biaya $100.000.

#Las #Vegas #Travel #dikarepake #tetep #nyengsemaken #Analyst #ngandika

casino stocks

MGM, Sands antarane Top Consumer Cycle Ideas, Citi ngandika

Dikirim ing: 19 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 18 September 2022, 11:09.

Ing taun kasar kanggo wutah saham, iku ora surprise sing sektor konsumen – ngarep kanggo ekuitas casino – ing krusuhan, nanging sawetara Analysts nyetujui Las Vegas Sands (NYSE: LVS) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM) minangka gagasan investasi actionable. .

pasir MGM
Turis njupuk gambar ing ngarepe Bellagio. Citi ngandika Sands lan MGM nawakake munggah potensial. (Gambar: CNN)

Ing laporan anyar kanggo klien, strategi ekuitas Citi Scott Chronert nyathet yen pandangan bank yen penurunan regane ing tangan kenaikan tarif agresif Federal Reserve ora owah lan pangarepan pangentukan peserta pasar penting kanggo maju.

Kanthi cathetan iki, kita luwih maju menyang gaya Pertumbuhan lan luwih adoh saka telpon agnostik gaya kita wiwit Mei. Antarane faktor kasebut, kita luwih seneng Kualitas lan Momentum tinimbang Min/Low Vol lan Nilai Enhanced, “tulise.

Sanadyan MGM utawa Sands pas Bill minangka saham volatility kurang lan wis dadi salah siji saka faktor investasi kinerja ndhuwur ing taun, nanging momentum lan kualitas bisa Applied kanggo pasangan saham casino. Relatif ngandika, LVS duwe momentum amarga saham munggah 2.66% taun-kanggo-tanggal nalika S&P 500 meh 19% luwih murah.

MGM, Idea Siklus Konsumen Utama ing Sands

Citi nampilake Indeks S&P 1500 kanggo perusahaan sing dirating “tuku” utawa “adol” ing 11 sektor standar klasifikasi industri global (GICS).

Ing kawicaksanan konsumen, bank kasebut nggawe sangang jeneng, kalebu LVS lan MGM. Iku mung usaha casino ing grup. Ora ana jeneng game sing ditemokake ing antarane trio saham siklus konsumen bearish Citi.

Ing basis apa wae, nada positif Citi ing operator Bellagio lan Marina Bay Sands kritis, nanging luwih bener nalika nimbang ramalan bank sing nambah kemungkinan resesi ing separo pisanan 2023. Resesi meh mesthi bakal nyuda belanja konsumen, bisa uga nyiwit saham game ing proses. .

“We project a nambah kamungkinan saka resesi liwat 1H ’23. Sajrone jangka menengah nyana volatilitas ing antarane kisaran 3650-4700 amarga para investor nimbang wutah sing luwih lemah tinimbang Fed sing duweni potensi kurang hawkish, “tambah Chronert.

MGM, Properti Mutu Pasir

Kualitas gambar kanggo operator Mandalay Bay lan Parisian Macau beda-beda. Loro-lorone, minangka kasus karo akeh industri casino, nggawa beban utang sing cukup gedhe lan ora dianggep layak kanggo investasi dening telung agensi rating utama.

Sands durung mbalekake dividen utawa tuku maneh saham dhewe wiwit wiwitan pandemi koronavirus. Nalika mbayari taunan MGM iku padha karo mung siji Penny saben bareng, buta casino wis panuku darmabakti saka Enggo bareng wiwit taun kepungkur lan Ngartekno suda nomer Enggo bareng pinunjul. Iku sipat kualitas.

Loro-lorone operator nuduhake sipat kualitas umum: hoarding awis kuwat. Ing pungkasan kuartal kaping pindho, LVS duwe awis $ 6,46 milyar nalika MGM duwe awis $ 5,78 milyar ing tanggal 30 Juni.

#MGM #Sands #antarane #Top #Consumer #Cycle #Ideas #Citi #ngandika

Macau casinos gaming revenue GGR

Japan Casino Komisi Regulatory ngandika Need More Money

dikirim ing: September 5, 2022, 06:39h.

Dianyari pungkasan ing: 5. September 2022, 06:40.

Jepang Casino Komisi Regulatory (CRC) ngandika iku perlu liyane pendanaan pemerintah kanggo nindakake tugas peraturan.

MGM Osaka Japanese Casino Komisi Regulatory
Ketua Komisi Regulasi Kasino Jepang Michio Kitamura ngandika sajrone rapat agensi ing 2020. Klompok peraturan game ngupaya nambah anggaran kanggo operasi taun fiskal 2023. (Gambar: Yomiuri Shimbun)

Diwangun liwat Undhang-undhang Pembangunan Resort Terpadu Jepang sing dilulusake dening Diet Nasional lan ditandatangani dening Perdhana Mentri Shinzo Abe ing 2018, CRC duwe tugas kanggo ngatur industri game komersial ing negara kasebut. Bill casino Jepang wewenang minangka akeh minangka telung pembangunan resort terpadu (IR).

CRC ngandhani pamrentah pusat minggu iki yen pendanaan tambahan bakal luwih apik nglengkapi agensi kasebut nalika industri kasebut dibentuk.

Komisi wis njaluk anggaran JPY3.88 milyar (US$27.6 yuta) kanggo taun fiskal 2023. Sing 10% luwih dhuwur tinimbang alokasi anggaran saiki, saben GGRAsia.

Komisi casino ngandika Tambah budget utamané amarga Tambah Staff ngrancang. CRC ngarep-arep nambah 20 karyawan kanggo nambah tenaga kerja dadi 177 posisi.

Overhead tambah

CRC Jepang resmi diadegake ing awal 2020. Badan kasebut langsung ana ing yurisdiksi Perdana Menteri Fumio Kishida lan Kantor Kabinete.

Tanggung jawab saka Casino Komisi Regulatory cukup gedhe. Agensi bakal ngetokake konsesi game kanggo pelamar sing dianggep cocok kanggo nindakake operasi casino ing Jepang minangka ditetepake dening 2018 Bill IR.

CRC banjur bakal ngatur lisensi saka kasino komersial negara. Klompok kasebut ujar manawa bakal mriksa operasi game kanthi rutin lan “ketat” ing properti IR. Kabeh aspèk operasi casino bakal tiba ing yurisdiksi CRC, kalebu pengawasan technical saka peralatan casino-related. Sembarang infrastruktur teknologi informasi casino uga bakal tiba ing pengawasan saka Casino Komisi Regulatory.

agen Casino uga bakal berkembang program lan inisiatif kanggo ningkataké game tanggung jawab. Undhang-undhang IR Jepang ngidini “bisnis kasino sing apik” dioperasikake “ing pengawasan lan kontrol nasional sing cocog” kanggo mesthekake yen “ketertiban lan keamanan” dijaga ing industri.

Multibillion Dollar IR

Osaka lan Nagasaki minangka rong prefektur sing pungkasane melu penawaran IR Jepang ing awal taun iki.

Ing Osaka, MGM Resorts lan konglomerat layanan finansial Jepang Orix Corporation kerja sama kanggo nggawa IR ing ibukutha prefektur sing bisa regane nganti $ 9 milyar. Proyek kasebut ditargetake ing pulo buatan Yumeshima ing Osaka.

MGM lan Orix minangka mitra 40-40 ing usaha kasebut, kanthi sisa 20% dicekel investor lokal. Rencana paling anyar kalebu telung hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, ruang rapat lan konvensi 400.000 kaki persegi, lan teater 3.500 kursi. MGM wis ora rinci sesanti kanggo lantai casino, nanging papan game diwatesi kanggo 3% saka total IR jero ruangan kothak ing hukum nasional.

Ing Nagasaki, tawaran IR worth $ 3,2 milyar saka Austria Casino dipilih dening prefektur. Proyek kasebut ngarahake pambangunan resort casino ing Sasebo City ing taman hiburan Walanda Huis Ten Bosch.

Skema resort Austria Casino kalebu sawetara hotel kanthi luwih saka 2.000 kamar, kira-kira 215.000 fasilitas patemon, lan papan konser kanthi 6.000 kursi. Nagasaki Casino bakal teka karo minimal 2.000 mesin slot lan 200 game table ing area meh 100.000 kothak.

#Japan #Casino #Komisi #Regulatory #ngandika #Money

Macau casinos gaming revenue GGR

Bangsa Cherokee Ngandika Tantangan Hukum menyang Arkansas Casino ‘Hail Marys’

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 03:46.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 04:50.

Cherokee Nation Businesses (CNB) wis nyoba kanggo mbangun casino ing Arkansas kanggo meh setengah dasawarsa. Minangka suku basis Oklahoma cedhak nampa wewenang negara lengkap kanggo Paus County casino sawijining, cabang ekonomi suku ngandika tantangan legal isih ora luwih saka “Salam Maria.”

Cherokee Bangsa Arkansas Casino Paus County Legenda Resort
CEO Cherokee Nation Businesses Chuck Garrett ngandika sadurunge Russellville Rotary Club ing Arkansas ing Februari 2022. Garrett pracaya suku Cherokee bakal rauh nampa persetujuan lengkap saka Arkansas kanggo mbangun Legenda Resort & Casino ing Russellville. (Gambar: Facebook)

CEO CNB Chuck Garrett muncul sadurunge Dewan Etnis Cherokee minggu kepungkur kanggo menehi nganyari babagan operasi bisnis konglomerat kasebut. Garrett ngandika Sekretaris Negara Arkansas kaputusan John Thurston awal sasi iki kanggo nolak referendum statewide paling anyar. Pamindhahan ngupaya kanggo ngilangke Paus County minangka inang casino, kang minangka suku saingan goal kanggo njaga Cherokees adoh saka Arkansas.

Pamilih Arkansas ing taun 2018 ndhukung referendum game sing nggawe sah siji resort casino ing papat kabupaten: Paus, Jefferson, Crittenden, lan Garland. The Cherokee umume mbiayai kampanye voting.

Asil saka voting diijini mantan racinos ing Crittenden lan Garland ngalih menyang casino full-ukuran karo mesin slot, game table lan totoan olahraga. Loro kesempatan casino komersial anyar saka lemah munggah padha disisihake kanggo Paus lan Jefferson.

Jefferson partner karo Quapaw Nation, uga Oklahoma. Pejabat lokal ing Paus wiwitane setuju nyerahake game kasebut menyang Cherokees. Nanging kekacauan hukum sing nyebabake rencana CNB kanggo mbangun $ 225 yuta gol sing diarani Legenda Resort & Casino ing Russellville.

Marathon, Ora Lomba

Garrett marang dewan suku Cherokee sing CNB misi kanggo mbukak casino ing Arkansas wis “test toleransi.”

Kita wis ing trenches karo tangan-kanggo-tangan pertempuran kanggo patang taun. Iki sejatine ujian ketabahan.” Garrett nerangake.

Akeh masalah njerat rencana CNB. First, Komisi Racing Arkansas (ARC), kang Originally ditugasi kanggo nerbitake patang lisensi casino, ketemu siji anggota sawijining prasongko ing review loro usulan-usulan kanggo lisensi Paus County.

Ing pambiji penawaran CNB lan tawaran kapisah saka Mississippi basis perusahaan game Gulfside Casino Partnership, ARC Komisioner Butch Rice dirating rencana Gulfside sampurna 100/100. Nalika iku tingkat nada CNB mung 29/100. Diferensial skor drastis Rice mung menehi skor ARC sakabèhé kanggo kauntungan Gulfside.

Sawise sawetara sasi saka deliberations legal, pejabat saka kantor Jaksa Agung Arkansas Leslie Rutledge dibantu ARC kanggo nemtokake sing Cherokees padha pemenang sah saka tawaran competitive kanggo konsesi casino Paus.

Kontroversi hukum ora mandheg ing kono.

Arkansas gambling hukum mbutuhake nawakake casino mung layak kanggo diajukake karo dhukungan saka “hakim regional”. 2018 Paus County Judge Ed Gibson menehi layang support kanggo rencana Gulfside. Nanging Hakim Distrik Ben Cross saiki, sing ngganteni Gibson lan dadi pejabat pemerintah paling dhuwur ing kabupaten kasebut ing taun 2019, ndhukung skema CNB.

Arkansas Supreme Court pungkasanipun sarujuk kanggo njupuk munggah prakara, lan mrentah pungkasan November ing sih saka Cherokees. Pengadilan paling dhuwur ing negara kasebut nemtokake manawa “sapa” sadurunge “hakim regional” nuduhake hakim saiki, lan dudu mantan hakim kabupaten.

Nyedhak Konstruksi

Two Arkansas racinos wis ngalami renovations kanggo transisi kanggo casinos full-ukuran. Bebarengan karo Southland Casino lan Oaklawn Racing Casino Resort, Jefferson anyar casino – Saracen Casino Resort – wis operasional.

Garrett ngarep-arep kanggo ngrampungake loro tantangan legal isih kanggo Legenda lan miwiti construction rauh. Dheweke ora kuwatir banget yen tuntutan hukum, kang kudu menehi hasil karo lack Cherokee saka pengalaman mbukak casino komersial senadyan dekade pengalaman suku mlaku resorts suku sawijining, wis akèh patut.

“Tanpa rinci babagan strategi sing ana ing mburi, dakkandhani manawa dheweke minangka Salam Maria. Pungkasan aku mriksa, kita wis 10 kasino lan wis nindakake cantik uga liwat pungkasan 20 taun. Aku mikir pengadilan bakal mriksa lan kita bakal entuk ijin ing sawetara wulan sabanjure kanggo maju, “ujare.

#Bangsa #Cherokee #Ngandika #Tantangan #Hukum #menyang #Arkansas #Casino #Hail #Marys

casino stocks

Las Vegas Panggonan kanggo Pariwisata Happiness, ngandika Club Med

Dikirim ing: 28 Agustus 2022, 06:50.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 08:10.

Mesthine, Disneyland minangka papan sing paling seneng ing donya. Nanging miturut survey Club Med, Las Vegas duwe kredensial liburan seneng dhewe.

Las Vegas Happiness
Las Vegas Strip. Kutha iki paling dhuwur ing survey rasa seneng liburan ing Amerika Utara Club Med. (Gambar: TheStreet.com)

Ibukutha casino US rangking pisanan ing survey Club Med saka “tujuan vacation paling seneng” ing Amerika Utara lan kaloro ing jajak pendapat global, konco mung Bali. Kutha diwenehi peringkat kanthi skor saka 0-100 ing faktor kalebu kejahatan/keamanan, keramahan LGBTQ +, aktivitas ruangan, biaya alkohol, fasilitas dina, spa lan pusat kesehatan, lan rasa seneng kutha sakabèhé.

Las Vegas wis pinggiran thanks kanggo sawetara saka sudhut aktivitas dina, sampurna kanggo pengunjung planning make paling Tetep! Uga Las Vegas; New Orleans, Vancouver, San Francisco lan Washington padha ditingkat ing ndhuwur 5 tujuan. New Orleans dadi nomer loro kanthi skor kebahagiaan 26,8 saka 100. miturut Club Med.

New Orleans minangka kutha Amérika Lor kanthi skor paling dhuwur babagan keramahan LGTBQ +. Kaya Las Vegas, omah Mardi Gras nawakake akeh restoran kelas donya. Kutha Crescent uga minangka papan kanggo Harrah’s New Orleans, sing lagi direnovasi lan pungkasane bakal dijenengi Caesars Palace.

Las Vegas: Games lan Happiness

Temenan, pemandangan pariwisata Las Vegas umume dibangun ing game casino, lan ora ana jaminan manawa pengunjung bakal ngalahake omah kasebut. Ing kasunyatan, omah duwe pinggiran ing saben game ing lantai.

Senadyan kasunyatan sing kelangan dhuwit ing slot utawa tabel bisa uga ora dadi pengalaman penake, skor rasa seneng Las Vegas nyengsemaken. Nalika main game, alkohol gratis. Kajaba iku, Sin City minangka papan kanggo restoran sing misuwur ing saindenging jagad, akeh pilihan hiburan ing njaba game, lan sawetara resort Strip terpadu duwe spa lan pusat kesehatan. Kutha iki uga skor apik nalika nerangake LGBTQ + Hospitality.

“Kanthi luwih saka 40 kegiatan ruangan, Las Vegas minangka papan yen sampeyan pengin ngulandara. Kutha iki uga nduweni skor safety dhuwur, supaya sampeyan bisa aran nyaman njelajah kabeh sing Las Vegas wis kurban, “tambah Club Med.

Ora ana ndhuwur liyane 10 kutha Amérika Lor ing survey Club Med minangka pusat game, saben. Nanging New Orleans duwe Harrah kasebut. Los Angeles minangka papan kanggo sawetara kamar kertu. Lan ana sawetara kasino ing wilayah Toronto.

Dominasi Las Vegas

Ing survey global Club Med, mung telung kutha AS – Las Vegas, New Orleans, lan San Francisco – sing dadi 10 paling ndhuwur. Sing liyane yaiku Bali, Barcelona, ​​​​Amsterdam, Budapest, Vancouver, Dubai lan Rio De Janeiro.

Las Vegas wis tradisi minangka salah siji saka kutha paling kerep dibukak ing AS. Lan ing tengah slump Macau kang, Sin City vying kanggo makutha hub casino paling gedhe ing donya, minangka diukur dening revenue game reged (GGR). Titik data liyane nyorot dominasi kutha ing papan lelungan Amerika Utara.

Ing kuartal kapindho, Caesars, MGM, lan Wynn saben kacarita tarif pendhudhukan saben dina lor 90%, karo operator Harrah ngirim revenue saben wulan paling apik saben kamar kasedhiya (RevPAR) ing sajarah. Wynn nyathet tarif saben dina rata-rata 40% ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

A mbalek maneh ing bisnis konvènsi lan klompok klumpukan, kang sawetara analis pracaya bakal kelakon ing 2023, bakal dadi cara dawa kanggo nyonggo Las Vegas, yen mbuwang konsumen nolak.

#Las #Vegas #Panggonan #kanggo #Pariwisata #Happiness #ngandika #Club #Med

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Strip bisa pindho, ahli ngandika

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 06:40.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 07:07.

Apa sampeyan siyap kanggo Las Vegas Strip kang pindho ing ukuran dina? Miturut sawetara ahli Las Vegas, iku ing kertu.

US casino gambling revenue Olahraga totoan GGR
Turis baris ing tandha “Welcome to the great Las Vegas” kanggo njupuk foto saka landmark apik. Tandha kasebut bisa uga kudu dipindhah sajrone dekade sabanjure, amarga koridor resort Sin City alon-alon nggedhekake kidul. (Gambar: Casino.org)

Strip kasebut dawane 4,2 mil wiwit tandha “Welcome to Great Las Vegas” dipasang ing cedhak lawang bandara lawas ing 1959. Iki isih ana saka Sahara Avenue ing sisih lor nganti Russell Road ing sisih kidul, sanajan hotel ing dalan. . kabeh beda. Nanging, ing dasawarsa sabanjure, tandha apik kudu dipindhah maneh 4,2 mil kidul.

pangembang basis LA Oak View Group mbangun 3 milyar arene lan distrik hiburan karo 20.000 kursi lan 2.000 casino kamar hotel ing mantan kelet ing Blue Diamond Road. Dijadwal kanggo miwiti construction ing 2023 lan mbukak ing 2026, iku bakal Occupy 25 hektar cedhak prapatan I-15 lan I-215, jejer kanggo terminal Las Vegas kanggo ngrancang Brightline alur kacepetan dhuwur antarane LA lan Las Vegas.

Kanthi kamungkinan saka stadion olahraga liyane ing Sahara Avenue, kang bisa nerjemahake menyang 8-mil Trail diwatesi ing loro ends dening stadion olahraga. (Executives karo Oakland A wis rembugan karo Phil Ruffin, pemilik Circus Circus, babagan mbangun ngarep sabanjuré ing 37-hektar Las Vegas Festival Grounds. Nanging, iku adoh saka tartamtu, lagi uga rembugan kanggo $ 1 milyar stadion. ing pembangunan campuran. $12 milyar ing pinggir banyu Oakland.)

Ho Kidul!

Apa wae sing kedadeyan ing sisih lor sing wis maju, Strip resmi miwiti migrasi mangidul tanggal 13 September 2021, nalika Raiders main game pertama karo para penggemar ing Stadion Allegiant. Ing dina iku, tim anyar $ 1,9 milyar, 65.000 kursi ngarep konco Mandalay Bay enggal rubah sisih kidul Strip menyang hub olahraga anyar.

Dadi misale jek ora ketepakan, ing Juli 2022, groundbreaking saka $ 550 yuta Dream Las Vegas Hotel & Casino kidul Russell Road. (Resort 531-kamar wis samesthine kanggo mbukak ing 2024.) Utawa Station Casinos, ing sasi padha, mbayar $ 172,4 yuta kanggo 126 hektar tanah kanggo mbangun resort casino anyar ing pojok kidul-kulon Las Vegas Boulevard lan Cactus Avenue.

“South Las Vegas Strip nggantosi salah siji saka sawetara wilayah wutah potensial kanggo game lan hiburan koridor menyang mangsa,”Tim Leiweke, CEO saka Oak View Group, ing release penet.

Alan Feldman, mantan eksekutif MGM Resorts International, bubar marang Las Vegas Review-Journal sing Mungkin Strip pungkasanipun bisa telu ing ukuran, ndawakake kidul kanggo M Resort ing Las Vegas Boulevard South lan St. Rose Parkway-sanajan pangembangan luwih bisa diwatesi dening pasukan liyane saka pasar.

“Ing sawetara titik, banyu bakal dadi faktor watesan,” ujare Feldman ing koran kasebut. “Meh.”

#Las #Vegas #Strip #bisa #pindho #ahli #ngandika

Macau casinos gaming revenue GGR

Pamrentah Macau Ngandika 200K Tes COVID Kabeh Negatif

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 05:45.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 06:28h.

Pamrentah Macau dina Minggu mrentahake kabeh warga supaya nindakake tes COVID-19 saben dina nganti saiki. Iku sawise wong sing ngunjungi tetanggan Zhuhai ing daratan China dites positif kanggo coronavirus ing akhir minggu.

China COVID-19 Macau Casino
A mlaku mlaku cedhak ngleboke menyang casino Grand Lisboa ing Macau. Pamrentah wilayah kasebut ujar manawa dina pertama tes massal paling anyar ing kutha kasebut ora ana tambahan kasus positif COVID-19. (Gambar: Reuters)

Pejabat pemerintah Daerah Administratif Khusus (SAR) Macau mrentahake saben warga 600.000 ing kutha kasebut supaya nindakake tes antigen kanthi cepet ing dina Minggu lan Senin kanggo mesthekake yen wabah liyane ora ana ing enclave kasebut.

Warga kudu ngunggah asil tes loro kasebut menyang situs web resmi pemerintah. Sing ora njupuk risiko diwenehi label “abang” utawa “kuning” ing sistem tanggapan pandemik Kode Kesehatan online kutha. Kanggo warga sing mlebu ing Macau, kudu nampilake status kode kesehatan “ijo” ing gerbang tapel wates.

Pusat Tanggapan lan Koordinasi Macau Novel Coronavirus dina iki ngumumake yen 199,622 asil tes pisanan sing diunggah menyang situs web pemerintah lan dideleng dening petugas kesehatan ora ngasilake sampel COVID-19 sing positif.

Wong sing kena infeksi sing lunga menyang Zhuhai akhir minggu kepungkur tetep diisolasi. Bangunan apartemen wong sing kena infeksi lan supermarket sing dienggo wong kasebut uga dikunci.

Serangan tes massal rong dina ing Macau teka kurang saka seminggu sawise SAR pindhah menyang perjalanan tanpa karantina ing antarane Zhuhai. Kasino wilayah, sing dadi tulang punggung ekonomi wilayah lan akeh tenaga kerja ing wilayah kasebut, diijini mbukak maneh 23 Juli sawise mateni operasi gambling 12 dina.

Casinos Nggolek Easing Border

Ngangkat syarat pengamatan karantina lan medis kanggo para wisatawan sing teka saka Zhuhai kudu dadi dandan utama kanggo nyedhiyakake kasino milyar dolar ing wilayah kasebut karo pelanggan. Resorts in Macau wis kanggo akèh taun gumantung banget ing dharatan kanggo pengunjung.

Ing taun 2019, daratan kasebut kira-kira 71% saka meh 40 yuta wisatawan sing ngunjungi Macau. Zhuhai, omah kanggo luwih saka 2,4 yuta wong, wewatesan karo Macau. Kutha iki dumunung ing pinggir kidul Provinsi Guangdong ing Delta Kali Mutiara.

Macau wis ora lalu lintas pengunjung appreciable kanggo paling 2022. Nanging Juli makili casino paling awon sasi kabeh pandemi, minangka revenue game reged mung $ 49 mayuta-yuta. Ing pra-pandemi Juli 2019, kasino njupuk liwat $3 milyar saka pelanggan gambling.

Casinos nunggu asil lengkap saka rong dina citywide testing bonanza. Wabah liyane lan kunci sabanjure – kaya sing dibutuhake miturut kepatuhan “nol-COVID” ing Macau – bakal nambah karusakan ing kahanan sing wis meh mbebayani kanggo industri game China.

Jumlah Kasus Saiki

Wiwit wabah COVID-19 Macau sing diwiwiti ing pertengahan Juni, wilayah kasebut wis ngonfirmasi udakara 1,800 infeksi. Patbelas wong tetep kena infeksi lan diisolasi ing fasilitas medis.

Pejabat kesehatan Macau ujar manawa ana wong sing dites positif, preduli saka gejala kasebut, dheweke kudu langsung nelpon ambulans kanggo digawa menyang rumah sakit kanggo pemantauan lan isolasi sing cocog. Kabeh wong sing manggon ing omah minangka wong sing kena infeksi kudu diisolasi ing wilayah karantina sing disetujoni pemerintah.

“Pemberi kabar lan wong sing manggon bebarengan kudu tetep ing omah lan sabar ngenteni ditransfer menyang wilayah karantina dening ambulans sing ditunjuk,” pratelan saka Pusat Tanggapan lan Koordinasi Coronavirus. “Pengujian asam nukleat sing relevan bakal diatur kanggo kabeh dening panguwasa.”

#Pamrentah #Macau #Ngandika #200K #Tes #COVID #Kabeh #Negatif