Tag Archives: Nduwe

Iowa greyhounds

Suncity Nduwe Sistem IT kanggo Rekam Illegal Multiplier Bet

dikirim ing: September 21, 2022, 06:47h.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:38h.

Macau junket operator Suncity Group wis sistem komputer sing nyimpen cathetan saka taruhan multiplier ilegal, mantan wakil presiden perusahaan IT, Ali Celestino, menehi kesaksian Wednesday.

Alvin Cah
The Fallen King of Macau: Alvin Chau minangka salah sawijining tokoh paling kuat ing pusat judi sadurunge ditahan ing November 2021. (Gambar: ThinkChina)

Celestino iku salah siji saka 21 terdakwa nyoba, bebarengan karo mantan ketua Suncity lan CEO Alvin Chau, ing Macau First Instance Pengadilan.

Para terdakwa didakwa kanthi ilegal gambling, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit amarga perane ing Suncity, sing diarani jaksa “sindikat kriminal.”

Suncity operator junket paling gedhe Macau, tanggung jawab kanggo watara 25% saka revenue pasar VIP ing donya gambling hub. Ing 2014, taun paling apik ing Macau, padha karo US $ 11 milyar.

Sing nggawe Chau salah siji sing paling sugih lan paling kuat ing Macau. Nanging divisi junket Suncity dibubarake sawise ditahan ing November taun kepungkur.

Wingi ing pengadilan, Chau rek sing perusahaan iki melu supaya disebut-“ing meja” multiplier totoan. Penuntut pratelan sing nindakake, lan sing operasi iki defrauded pamaréntah Macau kira-kira HKD8,26 milyar (US $ 1,05 milyar) ing tax revenue saka 2013 kanggo 2021.

Ngilangi Pajak Milyar Dolar

Ing multiplier nang ing pitakonan nuduhake taruhan sisih ana dening junkets kanggo klien Rolling dhuwur. Nang ing sembarang nang legal diselehake ing casino bisa menengan pingan dening junket tanpa kawruh casino lan dienggoni ing tanggal mengko, tax free.

Chau ngandika ana sing taruhan multiplier nyebar ing kamar VIP Macau, nanging perusahaan wis boten apa karo. Dheweke nambahake manawa terdakwa, Cheong Chi Kin, “bisa uga” melu operasi kasebut. Nanging dheweke dudu karyawan Suncity.

Nanging Celestino, sing sadurunge pegawe Suncity, marang pengadilan sing wis dadi bagéan saka tim sing dirancang sistem IT kanggo ngrekam taruhan multiplier gedhe-ukuran, GGRAsia laporan.

Iki nggantèkaké sistem sing wis ana sadurunge Celestino dadi jabatan ing perusahaan.

Celestino uga nunjuk Cheong minangka individu sing tanggung jawab kanggo operasi multiplier. Dheweke sarujuk yen Cheong “dudu staf” ing Suncity, nanging nggambarake dheweke minangka “mitra bisnis” Chau. GGRAsia.

Kasus kapisah

Lima saka enem lisensi casino Macau padha Originally complainants ing kasus. Padha argue sing uga padha conned dening laku totoan multiplier. Nanging pengadilan mutusake minggu kepungkur yen kasus kasebut kudu dipisahake dadi proses pidana lan perdata.

Sidhang pidana samesthine bakal ngrembug luwih saka 15.000 kaca dokumen lan nimbali 92 saksi kanggo menehi kesaksian.

Ing Agustus, 35 seng di tuduh agen Suncity ngakoni guilty kanggo “kajahatan gambling” ing pengadilan ing Wenzhou ing dharatan.

#Suncity #Nduwe #Sistem #kanggo #Rekam #Illegal #Multiplier #Bet

Catawba Two Kings

Layanan Streaming Nduwe Pemirsa Nanging Latency Masalah kanggo Taruhan Olahraga

Dianyari: 20/08/2022 11:19

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 11:20.

Juli minangka wulan sing bersejarah amarga Nielsen nglaporake manawa layanan streaming dadi bagean gedhe saka pamirsa ing wulan kasebut. Nanging, eksekutif game utama ngandika ana sing teknologi berkembang isih akeh alasan kanggo nambah yen pengin narik kawigaten bettors olahraga.

Logo TNF NFL
Wiwit wulan ngarep, umume paket NFL Thursday Night Ball bakal urip ing Amazon Prime. Nanging, wektu tundha feed streaming bakal dadi tantangan kanggo sing pengin nggawe taruhan ing game. (Gambar: NFLonPrime/Twitter)

YouTube, Hulu, Amazon Prime lan layanan online liyane nyathet 34.8% pamirsa ing wulan kepungkur. TV kabel narik kawigaten 34,4%. Kauntungan layanan streaming kasebut, ujare Nielsen, asale saka pamirsa sing melu acara kaya Stranger Things. Angka kasebut uga nuduhake acara olahraga sing luwih sithik ing wulan kasebut.

Wiwit Juli 2021 nganti Maret, saham sing dipikolehi dening piranti streaming antara 27.7% dadi 29.7%. Wiwit April, layanan streaming wis mangan timbal kabel lan pungkasane ngluwihi.

Kanthi miwiti maneh kuliah lan bal-balan profesional ing sawetara minggu sing bakal teka, ora mesthi manawa layanan streaming bakal tetep ing ndhuwur. Olahraga, sing menarik, bisa uga duwe peran amarga wulan ngarep dadi debut paket bal-balan Kamis Malam eksklusif Amazon Prime.

Layanan streaming bakal dadi siji-sijine cara kanggo nonton 15 game primetime, lan paket kasebut diwiwiti ing Minggu 2 musim NFL. Barisan Perdana kalebu sawetara tim populer, kayata Kepala Kota Kansas, Pittsburgh Steelers, Tampa Bay Buccaneers, New England Patriots, lan Dallas Cowboys.

Lan wiwit taun ngarep, luwih akeh pertandhingan bal-balan kuliah bakal disiarake liwat layanan streaming. Kesepakatan TV Big Ten Conference bubar ditandatangani karo Fox, CBS, lan NBC kalebu sawetara game konferensi sing bakal ditayangake ing layanan streaming Peacock NBC.

Apa iku Latency?

Nalika game bakal narik kawigaten mayuta-yuta pamirso, kalebu pamirso ing 20 negara lan District of Columbia ngendi totoan olahraga online legal, negara saiki teknologi streaming tegese pembuangan nonton game bisa 45 detik utawa luwih konco tumindak saiki.

Adhedhasar Jinis Media, wektu tundha dawa, disebut latensi, disebabake dening cara video lan audio dijupuk lan diproses kanggo ndeleng online. Kanggo sing nonton nganggo kabel utawa TV sing dipasang ing sepasang kuping kelinci lawas, wektu tundha kurang saka 10 detik.

Kanggo akeh sing nonton game kasebut, masalah latensi pancen ora luwih saka masalah cilik, nanging kanggo wong kaya aku sing seneng tweet sajrone game, bisa dadi angel kanggo ngindhari babagan game gedhe sadurunge sampeyan bisa nonton.

Masalah sing padha uga mengaruhi taruhan olahraga sing seneng nggawe taruhan ing game.

Masalah ‘Kritis’ kanggo Diatasi

Ing seri tweets ana wengi, nanggapi kanggo TechCrunch Ing artikel babagan nomer Neilsen, Chief Commercial Officer FanDuel Mike Raffensperger ngakoni layanan streaming minangka masa depan televisi, nanging latensi ndadekake luwih tantangan kanggo sing pengin taruhan ing game utawa asil drive saiki.

Taruhan langsung wis udakara udakara 50% taruhan olahraga ing AS lan jumlah iki bakal tuwuh. tweet Raffensperger. “Amarga luwih akeh wong nonton olahraga langsung liwat streaming, industri kudu ngatasi masalah streaming lag.”

Akeh ing industri totoan olahraga nyana taruhan ing game dominasi pangsa pasar luwih gedhe ing taun teka. Sing nyebabake kapentingan ing operator anyar kayata Betr, sing fokus operasi ing taruhan ing game, lan ijol-ijolan totoan olahraga, kayata Sporttrade sing bakal ngidini bettors kanggo perdagangan posisi ing game nalika maju.

Raffensperger ora mung ngatasi masalah latensi. Nanging nganti saiki, kabeh obrolan online fokus ing lingkungan saiki.

“Ora ana sing menehi solusi sing sregep ing kene, nanging perusahaan sing ngerteni luwih dhisik bakal dadi pemenang nalika gaya iki metu,” tambah Raffensperger.


#Layanan #Streaming #Nduwe #Pemirsa #Nanging #Latency #Masalah #kanggo #Taruhan #Olahraga

Bernard Chong

GAN Ltd. Game Online Nduwe Asil Beda ing Laporan Keuangan Paling Anyar

Dianyari: 16 Agustus 2022, 12:25

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 12:53h.

Ana wis campuran asil ing industri game kanggo waktu liya ing taun, lan GAN Limited wis ditambahaké jeneng ing dhaftar.

CEO GAN Dermot Smurfit
CEO GAN, Dermot Smurfit, njupuk foto ing media. Perusahaan game berjuang kanggo nemokake dhasar ngalangi, nanging kacarita 2% Tambah ing revenue kanggo waktu liya ing taun. (Gambar: VegasMaster)

Panyedhiya piranti lunak game online, sing tuku iGaming lan operator totoan olahraga online Coolbet rong taun kepungkur, duwe tingkat sukses sing beda-beda ing Q2. Sakabèhé, miturut woro-woro kasebut, posisi finansial sing ora diaudit kanggo kuartal kasebut yaiku $ 35 yuta.

Iku 2% luwih apik tinimbang $ 34.9 yuta sing dilaporake sajrone telung wulan pisanan taun iki. Nanging, sawetara atribut negatif nggawe asil ora luwih gedhe.

Q2 Menehi munggah lan mudhun

GAN, kanthi akses menyang New Jersey, Pennsylvania, lan negara bagian AS liyane, ngalami pertumbuhan sing signifikan ing operasi B2B sajrone kuartal kasebut. Iki nglaporake kenaikan kuartal 36%, entuk $ 14.2 yuta. Ing Q1, iku isih sukses prayoga, nutup periode karo $10.4 yuta ing revenue.

Nanging, operasi B2C ora mlaku kanthi apik. Total revenue perusahaan kanggo segmen kasebut yaiku $ 20.8 yuta, mudhun 13.3% saka $ 24 yuta sing katon ing periode sadurunge.

Bagéyan saka penurunan kasebut ora bisa dikontrol. Perusahaan sing berbasis ing Inggris makarya ing saindenging jagad, lan kurs mata uang pindah sacara signifikan sajrone kuartal kasebut. Akibaté, ana pengaruh ing kinerja.

Kajaba iku, GAN ndeleng wates olahraga sing luwih murah sajrone periode kasebut. Iki sebagian amarga nyuda kegiatan sing biasane ngiringi kuartal kaping pindho saben taun.

Segmen B2B lan B2C kita terus nuduhake teknologi lan kemampuan unik, amarga adopsi pelanggan lan peluncuran anyar tetep dadi tren positif. Bro saiki dilisensi ing 16 negara bagian AS [and] Kanada lan wis miwiti tahap awal mlebu pasar Meksikongandika CEO GAN Dermot Smurfit.

Operasi Coolbet mbantu ngimbangi kerugian sing sithik, amarga nambah 8% ing operasi taruhan. Nanging, uga kudu saingan karo variasi ijol-ijolan mata uang sing nyerang GAN.

Akibaté, bathi reged perusahaan kanggo Q2 $ 24,5 yuta. Ing Q1, entuk bathi reged $ 24 yuta, nyedhiyakake kenaikan 2%.

Ing ngarep, perusahaan wis ngedhunake pangarepan penghasilan setahun. Angka kasebut bakal ana ing kisaran $ 142,5 nganti $ 150,4 yuta. Pungkasan taun, nglaporake bathi reged $ 84,1 yuta lan rugi net $ 24,9 yuta.

Pendanaan Anyar kanggo Nggawe Pertumbuhan Anyar

April kepungkur, GAN entuk garis kredit jangka tetep anyar sing menehi akses menyang $ 30 yuta. Jumlah kasebut diimbangi karo $ 2,4 yuta sing kudu dibayar kanthi biaya sing gegandhengan kanggo nampa dana kasebut. Nanging silihan kasebut mbantu GAN duwe awis $ 49.1 yuta ing pungkasan Q2. Ing pungkasan taun kepungkur, mung nyekel dana $ 9,6 yuta sing bisa diakses.

Dhuwit kasebut bakal mbantu GAN terus berkembang lan bisa uga nyedhiyakake dhasar sing luwih kuat kanggo Coolbet. Platform kasebut saiki duwe luwih saka sejuta pangguna pangguna, miturut perusahaan, lan tekane musim NFL lan Liga Premier Inggris kemungkinan tegese taruhan olahraga saya mundhak.

Nem sasi kepungkur wis kerusuhan kanggo saham GAN. Iki didagang ing NASDAQ miturut ticker GAN, lan ing Februari, didagang ing $6.67. Wiwit mudhun nganti $2.88 ing tanggal 15 Juli, sadurunge miwiti mbalek maneh.

Asil finansial kanggo Q2 ngidini munggah nganti $ 4,34, nanging ora suwe. Dina iki, mudhun maneh dadi $3.52.

Nilai paling dhuwur saham 10000000000 ing September 2019 yaiku 30.45 Dollar US. Wiwit iku, kanthi siji pangecualian singkat, ora nate nyedhaki dagang ing tingkat kasebut.

#GAN #Game #Online #Nduwe #Asil #Beda #ing #Laporan #Keuangan #Paling #Anyar