Tag Archives: Ndhukung

casino stocks

Stacey Abrams Ndhukung Georgia Casino Sports Betting

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 03:19.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 04:15.

Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams totoan ing kasino lan diatur totoan olahraga minangka bagéan saka bid dheweke kanggo ngalahake gubernur Republik incumbent Brian Kemp.

Stacey Abrams
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing mandeg kampanye anyar. Dheweke luwih seneng nggawa kasino lan totoan olahraga menyang negara. (Gambar: Bloomberg)

Ana, Abrams ngandika yen kapilih, kang bakal pengaruh revenue pemerintah saka game kanggo nggedhekake akses kanggo pendidikan sing luwih dhuwur kanggo Georgian cah anom njaga rata-rata “C” lan ndhuwur.

Proyèk sinau sing potensial kanggo milyar ana ing impact ekonomi, dana sing ora mung bakal mbiayai upaya kita kanggo ngisi lan nggedhekake beasiswa HOPE nanging uga bakal menehi Georgia kesempatan ekonomi anyar sing bisa tuwuh proyek lan nggawe ekonomi kita kuwat kanggo kabeh wong. ngandika, kacarita Jurnal Konstitusi Atlanta.

Georgia duwe lotre. Nanging ngluwihi, negara wis dawa gantos wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Gambit Gambit sing menarik dening Abrams

Abrams ngetutake jajak pendapat pendapat lan golek cara kanggo urip maneh kampanye sadurunge Dina Pemilihan tanggal 8 November. Ing 85 saka 100 asil, Kemp ngalahake penantange, miturut firma riset politik FiveThirtyEight. Dheweke ngalahake Abrams kanthi tipis ing taun 2018.

Nanging, dhukungan kanggo ekspansi game ing Georgia minangka salah sawijining cara Abrams bisa misah saka Kemp. Gubernur Georgia wis sajarah dawa nglawan kasino lan totoan olahraga. Nanging ana dhukungan bipartisan kanggo inisiatif kasebut ing antarane anggota Majelis Umum lan Senat. Pamilih uga seneng nambah casino lan totoan olahraga, sanajan ana support liyane kanggo mantan.

Proses Georgia kanggo liberalisasi opsi game padha karo negara liyane. Anggota parlemen kudu ngowahi konstitusi negara lan banjur ngirim pitakonan menyang pamilih kanthi bentuk inisiatif suara. Rong pertiga anggota DPR lan Senat negara kudu nyetujoni amandemen kasebut sadurunge masalah kasebut bisa diputusake dening para pamilih, tegese dhukungan bipartisan dibutuhake.

Biaya lotre mbiayai program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi nggawe kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Manual sing akrab

Abrams pitching casino lan olahraga totoan minangka revenue generator apa-apa anyar. Iki minangka taktik paling ora siji calon gubernur Demokrat profil dhuwur liyane ngadhepi perang sing angel kanggo ngusir incumbent Republik sing ditugasake.

Ing April, Texas Demokrat Robert “Beto” O’Rourke ngandika bakal nimbang gawe rencana kanggo nggawa kasino lan olahraga totoan kanggo negara. Kaya Georgia, Texas wis lotre lan sajarah dawa nglawan game casino.

Minangka negara paling gedhe kaloro, Texas akeh katon minangka angsa emas untapped dening operator resort lan sportsbooks terpadu. Kanggo perusahaan sportsbook, Georgia minangka pasar sing diidam-idam amarga karemenan populasi kanggo olahraga kuliah. Ana uga sawetara tim olahraga profesional Atlanta lan kasunyatan manawa ora ana negara tetanggan sing ngidini taruhan olahraga seluler.

#Stacey #Abrams #Ndhukung #Georgia #Casino #Sports #Betting