Tag Archives: ndadékaké

titik x

Xpoint Ndadekake Debut Taruhan Olahraga AS Nyedhiyani Geofencing kanggo Sporttrade

Nalika Sporttrade miwiti ijol-ijolan totoan olahraga ing New Jersey minggu kepungkur, uga ditandhani rawuh produk teknologi game anyar liyane.

titik x
titik x
Gambar saka solusi geofencing Xpoint. Perusahaan basis Miami Xpoint Verify nggawe debut ing AS minggu kepungkur nalika Sporttrade ngluncurake ijol-ijolan taruhan olahraga ing New Jersey. (Gambar: Xpoint)

Xpoint debut Xpoint Verify, produk geolocation kanggo operator game dhuwit nyata. Xpoint uga nawakake produk sing padha, sing diarani Xpoint Lite, kanggo perusahaan olahraga fantasi saben dina.

Kita kepincut nggarap Xpoint amarga nggawa inovasi nyata, pengalaman sing sugih saka industri kita lan sing paling penting yaiku rasa kemitraan sing luwih jero tinimbang mung verifikasi lokasi pelanggan, “ujare pangadeg lan CEO Sporttrade Alex Kane ing pratelan. . “Perusahaan kita nuduhake akeh atribut, lan kita loro fokus kanggo ngowahi pasar. Kita seneng duwe Xpoint minangka mitra inti.

Sporttrade lan Xpoint wiwitane ngumumake kemitraan ing Desember kepungkur. Xpoint berbasis Miami bakal terus nyedhiyakake platform geolokasi kanggo Sporttrade nalika ngluncurake ijol-ijolan ing negara liya.

Napa Geofencing Perlu ing AS

Pasar kanggo totoan olahraga legal wis thukul exponentially ing AS wiwit Supreme Court overturned PASPA luwih saka patang taun kepungkur. Nanging, nalika pengadilan ndhuwur negara liwati hukum sing ngalang-alangi paling negara saka legalize totoan olahraga, aturan sajarah ora alamat hukum federal liyane hubungane totoan olahraga – undhang Wire.

Undhang-undhang Wire, liwati ing 1961, nglarang nggunakake piranti komunikasi kanggo nggawe taruhan ing olahraga tengen wates negara. Ing wektu Congress liwati hukum, iki dirancang kanggo target sindikat angkara diatur melu ing rencana totoan ilegal ing saindhenging negara.

Amarga hukum kasebut, sapa wae sing pengin nggunakake buku olahraga sing dilisensi ing negara tartamtu kudu ana ing negara kasebut kanggo ngrampungake transaksi kasebut. Uga tegese exchange totoan olahraga legal ora bisa ngidini perdagangan njupuk Panggonan antarane bettors saka rong negara beda, malah yen bettor dumunung ing negara ngendi olahraga totoan legal.

Panyedhiya geofencing kaya Xpoint nggunakake teknologi kanggo ndeteksi upaya metu saka negara lan conto liyane saka kegiatan penipuan lan ngalangi taruhan kasebut supaya ora diproses.

Xpoint Ngerayakake Prestasi ‘Kesalahan’

Apa sing dipercaya Xpoint bisa ditindakake kanthi layanan geolokasi yaiku nyedhiyakake data kritis marang para klien, kayata Sporttrade, lan mbantu dheweke ngasah produke.

“Sporttrade minangka merek revolusioner, nggawa inovasi nyata lan teknologi taruhan olahraga sing fokus ing pelanggan menyang pasar AS, lan kita bangga dadi bagean saka tim kasebut,” ujare CEO Xpoint lan Co-Founder Marvin Sanderson ing statement. “Pengumuman iki menehi tandha tonggak sejarah liyane kanggo Xpoint, lan bakal dadi akselerasi luwih cepet kanggo akuisisi pelanggan anyar, ndhukung target pertumbuhan, lan mbantu kita terus ngowahi pasar.”

Xpoint didegaké ing 2019. Ing awal taun iki, perusahaan kasebut ngumumake wis entuk investasi saka Courtside Ventures lan Bettor Capital. Persetujuan pendanaan samesthine bakal mbantu Xpoint tuwuh, ing njero lan ing luar negeri, minangka panyedhiya teknologi game online.

Post Xpoint Ndadekake US Sports Betting Debut Nyediakake Geofencing kanggo Sporttrade pisanan muncul ing Casino.org.

#Xpoint #Ndadekake #Debut #Taruhan #Olahraga #Nyedhiyani #Geofencing #kanggo #Sporttrade

Bernard Chong

Gambling Asor ing Australia ndadékaké kanggo mbebayani meksa nindakake perkara saka Gambling Regulator

Dikirim ing: 5 September 2022, 07:24.

Dianyari pungkasan: 5 September 2022, 07:24.

Mesin slot ing Australia tansah dadi topik debat populer. Riset anyar sing nuduhake Australia ilang AU $ 11,4 milyar (US $ 7,73 milyar) ing setahun muter mung bakal escalate debat.

Gambling mesin
A gambler muter 50 Singa slot machine. slot wis sepisan maneh teka ing geni ing Australia sawise lapuran saka jumlah dhuwit gamblers ilang nalika muter. (Gambar: AP)

Monash University Gambling lan Unit tekad sosial nindakake riset, fokus ing mesin slot, utawa apa Australia nelpon pokies, ing klub, bar lan lokasi liyane. Apa kang ora weruh tawaran casino ing negara.

Apa iku ketemu iku luwih saka 3,3 yuta wong digunakake pokies ing Queensland, New South Wales (NSW), Australia Kidul, Victoria lan Tasmania pungkasan taun lan supaya adoh ing taun. Rata-rata mundhut saka AU $ 3,429 (US $ 2,323) saiki wis mimpin gamblers kanggo njaluk regulator bebaya gambling permanen.

Pokie Popularity Ngisor

Asil apik kanggo pemerintah lan operator slot, lagi makili potensial revenue wujud. Padha uga apik kanggo anti- gambling kelompok amarga padha nyedhiyani amunisi luwih kanggo perang kanggo kontrol liwat carane konsumen nglampahi dhuwit.

Tim Costello saka Alliance kanggo Gambling Reformasi highlights riset iki ing telpon anyar kanggo melu-melu pemerintah liyane. Nanging, CPA Australia dikonfirmasi ing laporan pungkasan taun sing mung “170.000 wong diwasa Australia duwe masalah karo kecanduan gambling.” Iki mung padha karo kira-kira 0,006% saka kabeh populasi.

Ing Victoria, konsumen mundhut luwih saka AU $ 2.2 milyar (US $ 1.5 milyar) sajrone wektu sinau. Iki kira-kira AU $ 2,822 (US $ 1,913) saben customer nggunakake slot machine. Nanging, ana kerugian sing luwih dhuwur ing NSW, ing ngendi konsumen samesthine nyerahake AU $ 5,43 milyar (US $ 3,68 milyar).

Siji-sijine negara sing ora ngalami kerugian yaiku Australia Kulon. Iki mung amarga wis ora slot ing bar lan panggonan non-casino liyane.

Kontrol luwih akeh babagan Belanja Konsumen

Costello antarane wong-wong ing ngarep push kanggo pengatur bebaya gambling nasional. Iku konsep sing dianggo ing kertas, nanging mbokmenawa ora dadi luwih ing urip nyata.

NSW, Victoria lan negara liyane duwe pengatur game dhewe. Ing kasunyatan, laundering dhuwit lan masalah mismanagement perusahaan ing bagean Crown Resorts lan Star Hiburan meksa negara kanggo langkah munggah regulasi efforts .

Victoria saiki wis Victorian Gambling lan Casino Komisi Control (VGCCC). Saiki bakal terus-terusan nliti kabeh operasi game. A juru wicoro pemerintah ngandika iku bakal njamin operator tundhuk karo peraturan beboyo gambling dikuwati.

Padha bener ing NSW, ngendi NSW Independent Casino Komisi (NICC) wiwit pengawasan dina. Iku njupuk liwat kanggo Omben-omben Independent & Gaming Authority lan informed 9 Pawarta sing janji bakal “luwih waspada” maju.

Kajaba iku, miturut Menteri Layanan Sosial Federal Australia, Amanda Rishworth, pamrentah federal ora bisa nindakake luwih akeh. Struktur saiki Federal gambling hukum ing negara ngalangi pamaréntah federal saka ngembangaken tekan sawijining. Iki amarga hukum menehi tanggung jawab kanggo negara individu.

#Gambling #Asor #ing #Australia #ndadékaké #kanggo #mbebayani #meksa #nindakake #perkara #saka #Gambling #Regulator

Bernard Chong

Entain Digugat dening Man ndadekake $ 3k saben Sasi kanggo ngidini Gamble Swara $ 2M

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 12:28

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 01:07.

Raksasa game Entain ngalami tembelan sing kasar. Sawise denda £17 yuta (US$21 yuta) ing Inggris, saiki kudu nanggapi tuntutan hukum sing bisa mbukak lawang kanggo tantangan hukum tambahan.

Toko taruhan Ladbrokes
A toko totoan Ladbrokes ing Inggris ing dina udan. Perusahaan totoan ngadhepi tuntutan hukum anyar liwat miturut omongane uwong tanggung jawab gambling fiasco. (Gambar: Alamy)

Entain, perusahaan induk Ladbrokes, PartyPoker, lan platform game liyane, ngadhepi tuduhan yen Ladbrokes gagal ngetrapake tumindak game sing tanggung jawab, miturut Iku Wektu.

Penggugat, Simon Rose, taruhan luwih saka € 2,1 yuta (US $ 2,1 yuta) saka 2015-16, sanajan dheweke mung entuk € 42,264 (US $ 42,264) setaun.

Iki, Rose nyatakake ing tuntutan hukum, minangka kesalahan Ladbrokes. Platform iki ora cukup kanggo mungkasi pakulinan gambling, senajan wis liya kanggo nindakake, ngandika.

Mesthine wis luwih akeh

Tuntutan claims Ladbrokes digatèkaké privasi gambling masalah. Rose, kadhangkala, bisa mbuwang nganti € 21,135 (US $ 21,135) saben dina lan, ing pungkasan, ilang € 271,234 (US $ 271,234) sajrone pitung sasi.

Sanajan dheweke entuk kira-kira € 3,522 (US $ 3,522) saben wulan, Ladbrokes pisanan menehi watesan simpenan € 23,481 (US $ 23,481). Iki minangka indikasi pisanan, miturut tuntutan hukum, yen platform kasebut ora ngrampungake kewajiban gambling sing tanggung jawab.

Rose percaya yen Ladbrokes kudu nindakake tugas sing luwih apik kanggo ngawasi akun kasebut sadurunge nangani jumlah gedhe. Yen mangkono, dheweke ngaku, dheweke bakal ngubungi dheweke lan njupuk tindakan sing luwih cepet, kalebu mbatesi akun kasebut utawa verifikasi sumber dana.

Gambler ngakoni sing Ladbrokes kontak wong. Nanging dheweke kandha yen kedadeyan kasebut kasep. Sawise dheweke entuk kerugian € 117.406 (US $ 117.406), Rose nampa telpon saka platform kasebut. Piyambakipun mangertos bilih piyambakipun nyilih dhuwit kanggo totohan lan sing nglampahi ngluwihi iku.

Miturut tuntutan hukum, Ladbrokes ora nindakake apa-apa liyane. Rose banjur sijine watesan simpenan saben minggu € 1,173 (US $ 1,173) ing akun lan nambah tanpa masalah kanggo € 23,481 (US $ 23,481) mung sawetara sasi mengko. Ladbrokes terus ngidini Rose kanggo taruhan nganti dheweke ora kalebu ing 2016.

Etain ngarep-arep supaya ora ana perang pengadilan sing dawa. Iki nyathet yen kegiatan Rose kedadeyan rong taun sadurunge tuku Ladbrokes.

Yen Rose nemokake sukses karo tuntutan hukum, bisa nyebabake tantangan hukum tambahan. Wong liya sing percaya yen dheweke ora nampa perawatan sing adil saka Ladbrokes, utawa saka platform taruhan liyane, uga bisa njaluk ganti rugi.

Entain Nduwe Akeh Pengalaman Lapangan

Yen ora bisa ngindhari gugatan ing pengadilan, Enta duwe pengalaman akeh. Kasus sadurunge melu perusahaan nalika GVC.

Ing 2020, GVC kudu nanggapi tuduhan kasebut nglanggar undang-undang pajak Inggris sing ana gandhengane karo operasi game online ing Turki. Ing wektu sing padha, GVC dadi Entain.

Senadyan wis dianugerahi GamCare kang Advanced Aman Gambling Standard, Entain, umumé amarga Ladbrokes, wis bola-bali ngadhepi tuduhan salah. Paling taun, contone, Ladbrokes ngadhepi biaya meksa pangguna kanggo nglampahi luwih saka AU $ 3 yuta (US $ 2,07 mayuta-yuta) saka dana gambling perusahaan. Perusahaan kasebut banjur ngajokake bangkrut.

Setaun sadurunge, New South Wales didenda Ladbrokes amarga menehi insentif kanggo pangguna sing nglanggar hukum sing wis ditetepake. Nalika iku, denda AU$207.500 (US$143.465) minangka rekor kanggo negara Australia.

Uga pungkasan taun, Entain ketemu dhewe nanggepi claims sing diijini diadegaké bettors kanggo nyeleh kira-kira $ 3,95 yuta ing taruhan ilegal. Bettor Skotlandia Terry Allan diduga nggawe taruhan saka Spanyol. Iki bakal nglanggar hukum lokal, amarga Ladbrokes ora duwe lisensi ing Spanyol, minangka syarat ing negara kasebut.

Akibaté, Allan nuntut mbalekaken kabeh jumlah, bebarengan karo kapentingan 8%. Dheweke ngaku Ladbrokes dinuga ngerti ngendi dheweke lan marang Staff supaya topik lokasi.

#Entain #Digugat #dening #Man #ndadekake #saben #Sasi #kanggo #ngidini #Gamble #Swara

Choctaw Casino & Resort – Durant

Tampa Casino Win ndadékaké kanggo rampokan Hotel, Florida Police File Warrant

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 12:42

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 01:12h.

Wong sing menang babagan $ 53.000 ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa dibuwang menyang hotel Florida ing awal musim panas iki. A rampokan nyolong paling $10.000 rampokan. Dheweke banjur mlayu numpak mobil sport abang sing larang regane, sing bubar dicethakaké ana aplikasi surat perintah.

Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa
Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa, gambar ndhuwur. A juara casino buntut saka latar lan ngrampok ing kamar hotel. (Gambar: TripAdvisor)

Korban wiwitane ngetutake ing Seminole Hard Rock sawise entuk dhuwit ing 14 Juni. Dheweke mamerake dhuwite ing foto ponsel banjur njupuk taksi.

Para perampok tumuju menyang Alfa Romeo kanggo ngetutake pemenang nalika dheweke digawa bali menyang Barrymore Hotel Tampa Riverwalk. Kira-kira 20 menit banjur mudhun saka taksi.

Dheweke nggawa dhuwit ing tas kertas. Dheweke mlebu hotel lan tumuju lift. Salah sijine tersangka ngetutake dheweke mlebu.

Bandit njupuk tas kertas lan wiwit mlaku nyedhaki Alfa Romeo sing nunggu. Nanging gambler ngoyak rampog. Dheweke bisa ngatasi bandit ing njaba hotel.

Wong loro mau mulai rebutan. Dumadakan, Alfa Romeo didorong menyang lawang mlebu. Suspect liyane mlayu metu saka mobil lan narik korban adoh saka tersangka pisanan. Loro tersangka kasil lolos.

Para tersangka bisa nyolong paling ora $ 10.000 saka kamenangan sing ditinggal ing njaba, Tampa Bay Times kacarita.

Korban bali menyang hotel. Polisi dilaporake.

Petugas terus nyelidiki kejahatan ing musim panas iki. Nganti saiki, ora ana penahanan ing kasus iki. Wektu kacarita minggu kepungkur.

Loro saka telu tersangka dikenal polisi, laporan kasebut ditambahake. Koran ora nerbitake identitase.

casino iki diduweni lan dilakokno dening Seminole Suku Florida. Kanthi kira-kira 245.000 kothak papan game karo 5.000 mesin slot lan 200 game table, Seminole Hard Rock Tampa iku salah siji saka kasino paling gedhe ing AS.

Rampokan sadurunge

Loro rampokan anyar disambung menyang casino loro rampung ing shootings fatal. Ing Januari, wong Baltimore ditembak mati ing omahe.

Dheweke wis mung bali saka menang dina ing Horseshoe Casino Baltimore. Penyerang ngetutake mbah buyut saka papan dolanan kanggo ngrampok.

Clarence Joseph Buckner, 65, ora kasil nglawan para bandit. Dheweke dadi juru masak sing bubar pensiun kanggo kantin ing sekolah umum Baltimore.

Sadurungé, ing Oktober, wong Pennsylvania 27-Arige ngadhepi ekstradisi kanggo New Jersey kanggo ngadhepi biaya Rajapati sawise tindakake korban saka casino kanggo omahé, bab 50 mil adoh.

Jekai Reid-John saka Norristown dinuga mèlu wong saka Parx Casino ing Pennsylvania kanggo Plainsboro, NJ kono dijupuk lan mengko mati.

Reid-John tatu Sree Aravapalli, 54, nalika rampokan, miturut polisi. Iku ora cetha carane akeh, yen ana, kira-kira $ 10.000 won ing casino iki dicolong saka Aravapalli.

Mung jam sadurunge njupuk, Reid-John miturut omongane uwong saksi Aravapalli ninggalake Bensalem, property game Pa. kanthi kamenangan ing wengi iku. Reid-John ngetutake Aravapalli nganti korban pungkasane mandheg ing omahe.

Tampa Jackpot

Ing item sing ora ana hubungane, Tampa Seminole Hard Rock Casino pamuter Clearwater, Florida menang pa jackpot $ 1,24 yuta ing Desember.

Duwe mung dirilis jeneng pisanan dheweke, Gloria, dheweke menang $ 1,241,642,26 saka $ 50 nang ing mesin slot maju. Iki a Link Naga jurang. Game iki diprodhuksi dening Aristocrat Gaming.

#Tampa #Casino #Win #ndadékaké #kanggo #rampokan #Hotel #Florida #Police #File #Warrant