Tag Archives: Nawakake

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Pekerja Seks Nawakake Diskon kanggo Pemain Raiders Las Vegas

Dikirim ing: 11 September 2022, 07:21.

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 07:34.

A pekerja seks ing brothel Chicken Farm nawakake setengah saka layanan kanggo pemain utawa anggota staf Las Vegas Raiders nalika musim tim NFL 2022-23.

“Aku nawakake paket VIP kanggo pemain lan staf Raiders amarga tim wis nggawa akeh positif lan kasenengan ing wilayah Vegas, lan wis mbantu nambah bisnis ing brothel, thanks kanggo akeh pembuangan sing ngunjungi Sin City kanggo ndeleng. Raiders main,” ujare Ariel Marijuana TMZ.

Ariel Marijuana, pelacur, pekerja seks
Ariel Marijuana, pekerja seks ing rumah pelacuran resmi ing njaba Las Vegas, nawakake diskon gedhe kanggo para pemain lan anggota staf Las Vegas Raiders ing musim sing bakal teka. (Gambar: arielganja.com)

Paket kasebut kalebu lawang pribadi menyang bungalow pribadi, saengga para penebus kesepakatan bisa “teka lan lunga” kanthi rahasia, tulis situs gosip selebriti.

“Muga-muga bisa nambani VIP Raiders kanthi apik supaya dheweke kepeksa nggawe aku dadi pekerja seks resmi tim,” ujare Ganja. “Las Vegas Raiders duwe partner game resmi lan partner bir lan anggur resmi. Napa ora duwe pasangan pekerja seks sing sah?”

Apa Prostitusi Legal ing Vegas utawa Ora?

Uga kalebu ing tawaran Marijuana yaiku limosin gratis, sing bakal migunani amarga, sanajan diarani “pekerja seks Vegas” dening TMZJudhul, Chicken Farm iku sawijining jam drive kulon Las Vegas ing Pahrump, Nev. Senajan akeh wong lelungan menyang Las Vegas assuming digunakake, prostitusi wis ilegal ana wiwit 1971.

Nevada, siji-sijine negara AS sing prostitusi sah, mung ngidini ing negara sing kurang saka 700.000 jiwa. Pahrump ing Nye County, kang luwih saka 10 kaping isin kudu padha sumelang ing bab watesan populasi.

Raiders brothel meh dadi kasunyatan

Ing 2017, sakcepete sawise pamindhahan Raiders menyang Las Vegas saka Oakland disetujoni dening pemilik NFL, pengusaha brothel Dennis Hof, pemilik Moonlite BunnyRanch ing Carson City, Nev., ngumumake rencana mbukak “bordello olahraga” kanthi tema Raiders ing Ny. . Hof nawakake uga setengah kanggo kabeh pemain Raiders.

Ing wektu, Hof uga diduweni ing Love Ranch brothel, uga ing Nye County, ngendi basket lan Tetep karo Kardashians Star Lamar Odom ngalami overdosis obat sing meh fatal ing taun 2015.

Nanging, rencana brothel Raiders dibatalake sawise Hof tilar donya ing Love Ranch ing 2018, rong taun sadurunge game Las Vegas Raiders pisanan. (The Love Ranch saiki kadhaptar ing $1.2 yuta.)

Saiki, 20 rumah bordil sah beroperasi ing 10 kabupaten Nevada sing ngidini, miturut situs web Nevada Brothel List. Sing mudhun saka puncak 35 rumah bordil ing awal 80-an.

gabung Casino.org kanggo nyilem tuwa menyang mitos Vegas prostitusi legal ana Seri “Mitos Vegas Dicethakaké”.

#Pekerja #Seks #Nawakake #Diskon #kanggo #Pemain #Raiders #Las #Vegas

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

dikirim ing: September 9, 2022, 07:03h.

Dianyari pungkasan ing: 9 September 2022, 07:03.

Kathah fokus olahraga totoan akhir minggu iki bakal mbukak ing mangsa NFL. Nanging ora kabeh wong sing penggemar NFL, lan kita ora pengin hoopheads mandheg ing tumindak akhir minggu iki.

Eurobasket ’22 saiki mudhun dadi 16 tim, kanthi tataran kalah diwiwiti dina Sabtu ing Berlin. Iki minangka turnamen sing wis ditundha limang taun, lan semangat tim nasional main ing tingkat Olimpiade.

Sapa sing ana ing sisih kiwa? Carane Apik Apa Padha?

Dadi ayo ndeleng 16 game lan menehi sampeyan ide babagan endi sing kudu ditindakake, kajaba taruhan Luka Doncic, Giannis Antetokounmpo, lan Nikola Jokic lan bakal narik perhatian sing paling akeh minangka headliner turnamen.

Kita bakal pindhah ing urutan saka game diputer lan ngendi sampeyan bisa nonton ing New York City.

SABTU:

Turki vs. Prancis: Kita wis marang sing Evan Fournier kanggo turnamen MVP ora idea totoan paling awon ing sajarah gagasan totoan, lan ndadékaké tim ing 15,0 TCTerms saben game, nanging mung 103. ing 3-pointer.

Prancis duwe sejarah lempitan ing game gedhe – utawa paling ora nganti Olimpiade musim panas pungkasan, nalika menang 5-0 sadurunge nyelehake pertandhingan medali emas nglawan Amerika Serikat – nanging uga duwe Rudy Gobert, bebarengan karo level internasional. pengalaman sing ngalahake apa wae sing diduweni dening wong Turki.

Prancis kalah ing pertandhingan pambuka marang Jerman lan banjur ngalahake Lithuania, Hongaria lan Bosnia-Herzegovina sadurunge diturunake dening Luka Doncic. Turki ngalahake Montenegro, Bulgaria, lan Belgia (dudu Pasukan Pembunuh) lan kalah karo Georgia lan Spanyol. Prancis minangka favorit 8 1/2, sing katon bener, amarga sukses ing game gedhe nalika turnamen kasebut maju. Luwih saka 153 1/2 katon kurang amarga Prancis main gaya NBA uptempo.

Panggonan kanggo Watch: Lucien ing Lower East Side (14 1st Ave.). Ya, tetanggan wis gentrified, nanging pub Prancis tetep cara iku siji utawa rong dasawarsa kepungkur.

Slovenia vs. Belgia: Luka Doncic minangka wong sing dikagumi kabeh, lan Belgia ora bisa nyegah dheweke. Yen pertandhingan iki babagan sapa sing nggawe coklat lan bir sing luwih apik, Belgia bakal menang kanthi longsor. Nanging ora kelakon. Belgia lolos kanthi kamenangan nguciwani nglawan Spanyol ing babak penyisihan, nanging bisa uga tim paling lemah ing level iki lan mung kudu njaga Doncic sajrone rong utawa 2 1/2 perempat amarga iki dibentuk minangka jeblugan. Nalika sampeyan ngadhepi superstud sing bisa nindakake kaya iki …

Ya, wong iku ora kendhali. Dheweke duwe 45 nglawan Prancis, lan Prancis main pertahanan. Belgia, sing dadi unggulan 18 1/2 poin, duwe sawetara kemungkinan. Slovenia minangka juara bertahan Eurobasket, lan Berlin bakal goyang karo wong sing lelungan saka Llubjana.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Pekarna minangka restoran Slovenia 6,4500 kaki persegi ing Upper West Side Manhattan ing pojok 89th lan Amsterdam. Nggawa dompet, ora murah. Padha duwe Pernod absinthe kanggo $ 20 pop. Nanging aja nganti Van Gogh nonton Luka.

Jerman vs. Montenegro: Jerman duwe kaluwihan ngarep ing Berlin, lan Dennis Schroeder wis turnamen nggoleki dening rampung 10 ing TCTerms saben game ing 28,3 (paling pungkasan dheweke nindakake soko tengen sawise nggawe salah siji saka pancasan ala kontrak paling gedhe ing sajarah NBA). Jerman menang 4-1 ing grup paling angel, siji-sijine kekalahan sing entuk wolung poin nglawan Slovenia nalika uga ngalahake Prancis, Lithuania, Bosnia-Herzegovina lan Hongaria. Dheweke ngetung 92,6 poin saben game, nomer telu ing mburi Slovenia lan Serbia, lan dadi unggulan kanthi 11 1/2 poin nglawan sisih Montenegro sing mung ngetung 72,6 poin saben game – mula kurang saka 157 1/2. Kendrick Perry (penjaga TCTerms kewarganegaraan tandhing saka Youngstown State) kudu mbela Schroeder, lan siji-sijine karya cautionary yaiku Jerman mung ngalahake siji tim (Hungaria) kanthi luwih saka 13 poin.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Montenegro Grill, 28-08 34th Street, Astoria, Queens. Napa panggonan iki? Inggih, padha ora duwe menu, nanging ngawula sawetara saka pasugatan Eropah Wétan paling dideleng ing kabeh New York, lan saben New Yorker sing wis tau kanggo Astoria wis ngapusi piyambak. Queens nduweni campuran ètnis paling apik saka limang borough, lan narik kawigaten wong-wong saka pirang-pirang bekas republik Yugoslavia. Amarga padha dudu Serbia, dheweke bisa nampa kekalahan.

Spanyol vs. Lithuania: Kudu dadi game paling apik ing dina. Loro tim kasebut minangka kekuwatan Eropa sing langgeng, lan Jonas Valanciunas kudu dadi pemain sing paling dominan, amarga Spanyol ora duwe pusat kanggo nandhingi dheweke. Spanyol wis menang telung rapat pungkasan antarane tim, nanging karo skuad sing dadi ancaman medali perennial ing Piala Donya lan Olimpiade. JV rata-rata 18,4 poin lan 11,4 rebound, lan Lithuania main Lazarus sawise kalah ing telung game pisanan. Dheweke dadi unggulan 5 1/2 nglawan tim Spanyol sing main ing babak grup luwih gampang lan bisa kalah karo Belgia. Yen sampeyan wis melu turnamen basket Eropa (lan Olimpiade) sing nglibatake tim nasional nganti pirang-pirang taun, sampeyan wis ngerti manawa wong Lithuania mesthi muncul kanthi ngadeg ing pungkasan. Valanciunas lan Domantas Sabonis makili mbok menawa paling apik NBA siji-loro stroke kanggo tim iki. Spanyol katon ora ana tandhingane.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Ya, New York duwe bar Lithuania. Iki ana ing wilayah Queens sing rame, lan dheweke bakal nemokake cara kanggo main game iki ing televisi nalika ngladeni bir Sudbvry lan Lugelis lan Koldunia, sajian kaya pangsit sing nggabungake kentang lan daging babi lan disuguhake karo krim sing ora nguntungke. ora nyedhot. Dumunung ing 71-22 Myrtle A = ajang ing bagean Glendale ing Queens. Wong-wong Spanyol, sing ngerti babagan semangat penggemar hoops Lithuania, mesthine ora bakal melu.

MINGGU:

POLANDIA vs. UKRAINE:

Dina 2 Babak 16 diwiwiti kanthi rong satelit bekas Soviet iki diputer, lan wilayah metropolitan wis akeh Ukrainians lan Polandia sing bisa mbayangno, akeh wong klempakan ing Brooklyn – sanadyan Ukrainians ora buyar minangka akeh wis mlayu saka tanah air. padha amarga perang. Ora ana tim sing duwe kekuwatan basket tradisional, lan loro-lorone rampung 3-2 ing grup sing rada ringkih ing babak pambuka. Polandia kalah 27 nglawan Serbia lan 30 nglawan Finlandia, dene Ukraina kalah 20 saka Yunani nanging mung 5 saka Kroasia. Garis kasebut Ukrainia – 3 1/2, sing katon cilik banget. Polandia ora dadi apik, lan babak 16 tansah kalebu siji utawa loro tim sing seneng ana. Kita bakal ngindhari godaan kanggo njlèntrèhaké siji iki minangka imbang nalika nerangake ayu wadon saka saben negara loro iki. Ukraina nduweni pemain paling apik Svi Mykhailiuk. Mesthine pertandingan sing cedhak.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Wiwit kuping karo Rusia wiwit, New Yorkers kumpul menyang Ukrainia restaurant Veselka ing East Village. Nanging disaranake Polandia lawas bisa ing pojok 6th Street antarane Avenue A lan First Avenue, Cherry Tavern, amarga padha duwe meja blumbang lan isih duwe istimewa padha wis $ 20 karo: Tequila lan Tecate kanggo $ 5.

Sawetara Game Luwih Apik Tinimbang Liyane

FINLAND vs. KROATIA: Kroasia nduweni pesisir sing luwih apik, kajaba sampeyan seneng nonton paus lan aliran es. Kroasia uga nduweni sejarah basket sing luwih sugih, sanajan Finlandia wis misuwur amarga semangate wong akeh sing teka ing game kasebut, lan amarga kepinteran Lauri Markkanen, sing bubar didol menyang Utah ing kesepakatan Donovan Mitchell. Finland kalah 30 kanggo Serbia ing tataran grup, lan Markannen kaping papat ing skor 24,8 TCTerms saben game, lan tim Utah Bojan Bogdanovic, kawolu karo 18,4 ppg. Iki kudu dadi adu tembak antarane wong loro, lan amarga Kroasia duwe papat pemain ing NBA saiki utawa kanthi pengalaman NBA, Finlandia kudu finnuto nalika iki rampung. Pitakonan iku apa padha bakal nutupi panyebaran 5 1/2 titik. Papat saka limang game blumbang padha mutusaké 5 TCTerms utawa kurang.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Selo Restaurant ing 33-05 Broadway ing bagean Astoria Queens omahé Medvedgrad Zlatni Medved Pilsner saka Kroasia bebarengan karo Dva Klasa, Croatian HefeWeissen. Finland ora duwe bar ing NY. Taun kepungkur padha nindakake ing East Harlem, nanging dina iku wis suwe.

Serbia vs. Italia: FIBA ​​tansah loro game paling apik kanggo pungkasan, lan siji iki bakal nglawan bal-balan NFL lan kanthi mangkono mung bakal tarik hard hard intine. Pertandhingan iki minangka kesempatan kanggo ndeleng Nikola Jokic duwe kesempatan kanggo ngalahake boom 47 poin Doncic wiwit sawetara dina kepungkur, sanajan Jokic dudu pencetak gol sing rata ing urat sing padha karo Doncic. Mlaku menyang Babak 16, dheweke entuk rata-rata 19,6 poin, apik kanggo nomer enem, 6,6 rebound (kapat) lan 4,4 assist (ka-20). Dheweke bakal main nglawan tim Italia sing menang 3-2 ing pertandhingan grup kanthi kekalahan saka Yunani lan Ukraina, lan dheweke kalah Dainlo Gallinari kanthi cedera lutut. Akibaté, baris paling gedhé katelu saka game babak kalah: 10 1/2 TCTerms. Serbia ora kalah (5-0) lan wis menang saben game kanthi paling sethithik 11 poin, lan kita mikir yen garis iki kudu luwih dhuwur.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: The East Village ing dina Minggu yaiku wong-wong sing kelangan dicampur karo sampah planet, lan restoran Kafana ing Avenue C minangka papan sing apik kanggo panggang lan teater kutha, utamane karo gelombang kejahatan anyar, ing New York sing mbantu Alphabet. Kutha bali menyang oyod minangka papan sing kudu sampeyan lakoni yen sampeyan pengin nyelehake urip ing tangan sampeyan.

Yunani vs. Republik Ceko: Iki bakal dadi kesempatan pisanan Giannis Antetokounmpo kanggo nambah apa sing ditindakake Doncic ing wayah wengi, lan dheweke mesthi ngluwihi 45 poin nglawan mungsuh sing mesthine wis overmatched banget. Ceko maju kanthi ngalahake Israel ing pertandhingan pungkasan, nanging rampung kanthi skor 2-3 lan entuk manfaat saka Eropa kanthi udakara 12 tim sing apik lan papat liyane sing bisa maju supaya panitia duwe wolung game kalah nalika Babak 16 diwiwiti. Garis katon kurang: 12 1/2. Banjur maneh, wong Yunani kadhangkala cenderung banget percaya diri. Nanging, sing siji iki mung kudu tetep kompetitif sajrone wektu sing cendhak, ngidini para pamirsa ngelingi bal-balan luwih awal tinimbang sing bisa dadi game sing luwih kompetitif ing wektu iki.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Taverna Kyclades, 33-07 Ditmars Blvd. Astoria, Ratu. Iki bagean saka Queens kebak Yunani Tavernas, lan sampeyan bisa Sejatine Pick sing pengin lan ora kuciwa. Nemokake siji karo TV disetel kanggo game iki bisa dadi angel, nanging elinga yen game bisa dideleng ing ESPN +, sing bisa stream menyang telpon. Wong Yunani ing restoran iki ora bakal kepikiran yen sampeyan main game iki. Swasana ing lingkungan iki santai banget lan ora pretentious.


#York #Nawakake #Screening #Khusus #kanggo #Eurobasket #Final

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Festival Online WSOP Diwiwiti, Nawakake Ing Loro Negara AS Anyar

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 05:05.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:14.

Kanggo pisanan, residents saka Michigan lan Pennsylvania bisa nggabungake residents saka Nevada lan New Jersey ing tangan saka World Series poker (WSOP) turnamen online, diputer 10. September liwat 18. Oktober ing WSOP.com.

2022 Juara Acara Utama WSOP Espen Jorstad
Espen Jorstad menang $ 10 yuta minangka juara Main Event ing 53. World Series of Poker ing Bally’s. WSOP bubar ngumumake festival online katelu, wiwit tanggal 10 September kanggo warga papat negara bagian AS. (Gambar: Screenshot liwat PokerGo)

Dianggep “festival poker online paling gedhe ing donya,”Acara US taunan katelu bakal nerjemahake kanggo liyane entri kanggo Tournament WSOP Champions taun sabanjuré. Iki amarga saben pemenang gelang emas WSOP uga bakal entuk kursi kanggo turnamen adu-arep bali menyang Las Vegas ing musim panas 2023.

“Ora ana sing pengin ndeleng WSOP taun iki rampung,” ujare Ty Stewart, Wakil Presiden Senior lan Direktur Eksekutif World Series of Poker, ing statement. “Nanging, kanthi cara akeh, bali saka WSOP Online malah luwih nyenengake.”

WSOP 53rd ing Strip menehi hadiah dhuwit $ 347,9 yuta kanggo meh 200.000 peserta, kalebu $ 10 yuta kanggo juara Main Event Espen Jorstad saka Norwegia.

Situs web Legal Poker Online

Ing Mei taun iki, Michigan gabung karo Nevada, New Jersey, lan Delaware ing Multi-State Internet Gaming Association (MSIGA). Iki ngidini pooling likuiditas pemain antarane negara, nggawe turnamen luwih gedhe lan hadiah pool. Nanging isih awal, lan saiki, pemain Michigan bakal dipager ing garis negara.

Pennsylvania nganti saiki ora gelem gabung karo kompak MSIGA, lan kanthi mangkono, turnamen kasebut uga mung dianakake ing negara.

Ing turnamen online WSOP, Michigan lan Pennsylvania pemain saben bisa saingan ing enem turnamen gelang saben minggu. Warga Nevada lan New Jersey bisa saingan kanggo 33 gelang. Ora ana jaminan khusus sing diumumake. Nanging, hadiah luwih saka $ 25 yuta dianugerahi Nevada lan New Jersey penduduk ing 2020 lan 2021.

“Gelang online minangka adiluhung minangka gelang turnamen urip,”Sa Daniel Negreanu, juara enem gelang emas WSOP. “Aku bungah sing kita nggawe tradhisi anyar kanggo ngrameke game online, lan aku looking nerusake kanggo nambah gelang WSOP Online pisanan kanggo koleksi.”

Warga internasional bisa melu seri turnamen ing GGPoker.com saka 14 Agustus nganti 27 September.

Tuku bakal sawetara saka $365 kanggo $10,000, karo WSOP.com juara online disetel kanggo $1,000 ing 16 Oktober. Iki dijadwalake pas karo seri turnamen Las Vegas sing misuwur. Pemain metu saka negara diundang kanggo melu ing seri anggere piranti kasebut sacara geografis dumunung ing wates Nevada. (WSOP nyengkuyung para pemain kanggo nyoba akun lan layanan geolokasi sadurunge gabung karo turnamen online.)

Sorotan sing dijadwal kalebu turnamen ing ngisor iki:

  • $500 Monster Stack: Minggu, 11 September (Nevada, New Jersey, Pennsylvania, lan Michigan)
  • $400 PLOSSUS 6-Max: Setu, 24 September (mung Nevada lan New Jersey)
  • $ 365 Ora Ana Limit Hold’em Turbo Deepstack: Kamis, 29 September (mung Nevada lan New Jersey)
  • $777 Lucky 7: Minggu, 2 Oktober ing (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $1,500 Ora Limit Hold’em: Selasa, 4 Oktober (mung Nevada lan New Jersey)
  • $500 Big 500 No Limit Hold’em: Minggu, 9 Oktober (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $1,000 WSOP Online 2022 Championship-Minggu, 16 Oktober (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $ 10.000 Super High Roller [1x Re-entry]: Selasa, 18 Oktober (mung Nevada lan New Jersey)

Jadwal lengkap kasedhiya ing wsop.com/2022/online.

Philip Conneller nyumbang kanggo laporan iki.

#Festival #Online #WSOP #Diwiwiti #Nawakake #Ing #Loro #Negara #Anyar