Tag Archives: Nalika

Bernard Chong

Fokus Penipuan Taruhan Olahraga Brasil Mundhak Nalika Pemain Bal-balan Dituduh Manipulasi

Dikirim ing: September 16, 2022, 01:22h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 04:05.

Pertandhingan bal-balan anyar ing Brasil nyebabake kerusuhan lan bisa nyebabake tuntutan pidana. Penyelidikan saiki aktif, nanging tumindake pemain ing lapangan kasebut nyebabake tuduhan yen mbenakake pertandingan ora bisa dikontrol.

Sul América v Atlético Amazonense AM
Bal kasebut mabur liwat sirah kiper Atlético AM Luiz Antonio. Gelandang Atlético Julio Campos (tengen) nyepak gawangé dhéwé, nuwuhaké pratelan kanggo ndandani pertandhingan. (Gambar: iGaming Brasil)

Awal wulan iki, Sul América ngalahake Atlético Amazonense AM ing Seri B Kejuaraan Amazon Brasil. Nalika pemain Atlético nyetak gol nglawan tim, sing kabeh direkam ing video, weker kasebut mati.

Kadhangkala, pemain bal-balan bisa kanthi ora sengaja nyetak gol dhewe. Nanging, wektu iki ora kaya ngono. Niat lan asil kasebut disengaja, lan siji pemain dipecat.

Sul América unggul 3-1 ing menit pungkasan game nglawan Atlético. Ing wektu iku, gelandang Júlio Campos nandhang kacilakan. Dheweke nampa bal saka kanca tim, nguripake menyang gawang lan murub. Dheweke ngirim bal ngliwati kiper lan menyang mburi gawang.

Prilaku sing ora sportif

Kaping pisanan, pemain alon-alon nanggepi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging asile nyata. Sul América nyetak gol manèh lan bakal dianugerahi kamenangan 4-1.

Dhiskusi sing Campos melu sawetara jenis kedadean match-fixing langsung muncul. Nanging, iku ora bakal dadi kasus rigging asil, amarga ora ana cara Atlético bisa mumbul maneh. Alternatif sing bisa ditindakake yaiku jumlah total gol sing dicetak ing game kasebut.

Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan. Presiden Atlético Henrique Barbosa da Costa ngandhani para wartawan yen dheweke ngomong karo Campos sawise pertandhingan kasebut. Pamuter kasebut nuduhake yen dheweke nesu babagan kinerja umum lan kekalahan tim kasebut. Tumindak kasebut minangka cara kanggo ngeculake rasa frustasi. Nanging dheweke bakal mbayar luwih akeh tinimbang sing bisa dibayangake.

Atlético ngetokake pratelan sing ngukum Campos amarga tumindak sing ora sportif. Iki bakal mbukak prosedur internal kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut.

Sauntara kuwi, presiden Federasi Sepak Bola Amazonas (FAF, kanggo akronim Portugis), Pedro Augusto, nambahake pratelan kasebut. Ing wektu sing padha, mbukak lawang kanggo bantuan saka perusahaan data olahraga kaya Sportradar. Augusto ngandika organisasi nderek kabeh game statistik nanging ora duwe sistem utawa perusahaan kanggo neliti manipulasi bisa.

Nanging, FAF wis nggawa perkara kasebut menyang Pengadilan Olahraga Brasil. Penyelidikan bisa nyebabake tuduhan pidana.

Korupsi ing Olahraga Brasil Ancaman Nyata

Kasus kaya iki saya tambah akeh ing Brasil, lan Polisi Sipil São Paulo saiki lagi nyelidiki kemungkinan-kedadeyan sing bisa didandani. Kacarita wis nampa akeh keluhan saka atlit lan Federasi Bal-balan São Paulo (SPF, kanggo akronim Portugis).

Saiki ana 11 investigasi mbukak sing nglibatake 17 pertandingan bal-balan ing liga sing beda-beda. Media lokal Veja kacarita sing paling saka panyokro bowo related kanggo anggepan sing Bookmaker uga wis ditemtokake kasil saka pertandhingan.

Ing salah sawijining conto, Sportradar, sing nyedhiyakake layanan ngawasi FPF, nemokake akeh taruhan ing situs taruhan China. Nang nuduhake yen game bakal mungkasi karo paling telung gol.

Ing wektu iku, iki ora kamungkinan. Nanging, ora suwe, game kasebut entuk gol kaping pindho lan kaping telu ing kahanan sing bisa dipertanyakan.

Umume kasus, paling ora ing São Paulo, kalebu tim cilik saka liga cilik. Nanging, sing ana hubungane karo negara investigasi ngerti yen dhuwit sing nyebar ing bisnis kasebut gedhe banget. Dheweke negesake manawa, ing Brasil mung, taruhan olahraga lepas pantai regane US $ 2,9 milyar, sing bisa nyebabake pemain luwih seneng menehi hasil kanggo tumindak.


#Fokus #Penipuan #Taruhan #Olahraga #Brasil #Mundhak #Nalika #Pemain #Balbalan #Dituduh #Manipulasi

Bernard Chong

Petinju Bingung Ring lan Taruhan Olahraga kanthi nyerah Nalika Perang Diwiwiti

Dikirim ing: 13 September 2022, 07:42.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 07:42.

Mesthine padha karo pertandhingan tinju liyane, nanging siji petinju mbuwang pancing tengen ing kabeh pertandhingan. Pertandhingan pungkasan Jumuah antarane Newfel Ouatah lan Simon Kean bakal duwe penggemar lan olahragawan sing ngobrol nganti pirang-pirang dekade.

Newfel Ouatah
Newfel Ouatah tumungkul ing wiwitan pertandhingan tinju anyar. Dheweke nyerah nalika perang diwiwiti, para penggemar lan pemain olahraga sing nesu. (Gambar: Canada Zero Detail)

Ouatah, petinju Prancis, kalah dening TKO. Nanging, dheweke ngrekam tanpa njupuk siji hit. Nalika lonceng wiwitan muni lan loro pejuang metu saka sudhut ing perang diantisipasi kanggo boxer daya, Ouatah ambruk menyang dhengkul.

Ing 16 detik, perang ing Montreal Casino ing Montreal, Kanada, wis rampung. Sanalika wasit ngerteni apa sing kedadeyan, dheweke ngumumake Kean sing menang.

Mung sawetara dina sabanjure Ouatah nerangake yen tumindake dudu upaya kanggo narik kawigaten marang kegagalan keadilan utawa keluwen donya. Ing kontras, seduluré bintang Real Madrid Karim Benzema mung mundur amarga ora duwe asuransi.

Ora Kesempatan kanggo Kamulyan

Iki bakal dadi penyerahan paling kontroversial ing sejarah tinju. Malah Kean bingung lan nyoba ngirim pukulan abot nalika mungsuhe tumungkul. Nanging wasit mlumpat lan nyegah kemungkinan bencana.

Secara logis, protes kasebut nyebar ing jaringan sosial amarga dianggep minangka salah sawijining kegagalan paling gedhe ing sejarah kothak kasebut. Kabeh wong kepengin ngerti apa sing kedadeyan. Tuduhan babagan match-fixing, protes sosial lan liyane muncul.

Mengko, wasit confered karo hakim lan ngumumake yen Ouatah wis nyerah, mungkasi perang. Amarga iki, Prancis kalah dening TKO, miturut laporan pungkasan.

Ouatah, 36 taun, kanthi rekor 23-18 (10 KO), nerangake keputusane ana. Dheweke ujar manawa amarga Federasi Tinju Prancis ora menehi asuransi kesehatan. Ouatah negesake manawa organisasi kasebut nolak panjaluke kanggo jangkoan, meksa dheweke tumindak.

Nanging, cara dheweke nyatakake perkara kasebut salah lan bisa nyebabake akibat sing fatal. Dheweke ora bisa nampa dhuwit lan investigasi bisa nyebabake sanksi utawa penundaan.

Malah luwih elek, Ouatah duwe asuransi. Yen dheweke ngrembug perkara iki karo Eye of The Tiger Management, sing promosi pertempuran, dheweke bakal ngerti manawa nyedhiyakake asuransi kanggo pertempuran gabungan.

Kean 21-1 arep menyang pertandhingan. Saka kamenangan kasebut, 20 ing antarane yaiku KO. Saiki, dheweke bisa tetep karo wong liya sawise keputusan hakim.

Pertarungan gelar paling cendhek sajrone 20 detik, miturut Guinness Book of World Records. Sanajan pertandhingan iki ora ana ing tingkat superioritas kasebut, pertandhingan kasebut bakal tetep didaftar minangka salah sawijining pertandhingan paling cepet.

Upset Sports Bettor

Taruhan olahraga duwe akeh sing kudu ditimbang sadurunge perang. Ouatah lan Kean duwe rekor menang, sanajan Kean luwih konsisten. Ing tangan liyane, Ouatah uga pengalaman liyane ing ring profesional.

Nalika bettors pungkasanipun nggawe pilihan lan lungguh mudhun kanggo nonton perang, padha ora tau ngarep-arep iku rampung supaya cepet. Dheweke uga ora nate ngarepake asil aneh kasebut.

Sportsbooks beda duwe kawicaksanan beda bab carane padha mbayar kanggo acara olahraga mboten umum. Nanging, akeh sing njupuk posisi yen ana sing menang, ana kompetisi. Ing kasus iki, ana, karo Kean entuk TKO, lan sportsbooks kudu mbayar kabeh taruhan menang.

Padha bisa uga ora break bank, sanadyan. Kean duwe kesempatan sing apik kanggo menang. Ndhukung Ouatah minangka underdog mesthi bakal entuk bathi, nanging dheweke nyerah marang awake dhewe lan para pendukunge.

#Petinju #Bingung #Ring #lan #Taruhan #Olahraga #kanthi #nyerah #Nalika #Perang #Diwiwiti

Bernard Chong

Lotre Selandia Anyar Ngadhepi Tekanan Nalika Bocah-bocah Tuku Tiket

dikirim ing: September 12, 2022, 07:16h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 07:16h.

tanggung jawab gambling topik utama ing industri game, karo push global supaya bocah cilik adoh saka kegiatan. New Zealand wis nemokake dhewe ing posisi angel sawise wahyu sing wis bypassed privasi iki karo produk lotre sawijining.

Lotto Selandia Anyar
Kios sing nampilake produk Lotto New Zealand. Wahyu yen bocah-bocah umur pitung taun wis tuku tiket bisa uga bakal nyebabake owah-owahan ing industri kasebut. (Gambar: Ukuran Eceran)

Dheweke ora kudu cukup dhuwur kanggo ndeleng meja, nanging bocah-bocah umur sangang utawa malah pitu bisa tuku tiket lotre ing Selandia Baru. Meh ing ngendi wae ing donya, umur minimal 18 taun. Australia iku salah siji sing istiméwa, ngidini 16 taun kanggo tuku produk gambling tartamtu.

Wahyu kasebut teka sawise sinau sing ditindakake dening Pusat Penelitian Perjudian lan Kecanduan Universitas Teknologi Auckland, miturut media. RNZ. Direktur departemen kasebut, Maria Bellringer, mimpin riset kasebut, lan asil kasebut bisa nyebabake owah-owahan.

Lotto Kaya Lollipop

Kaya tuku permen, bocah cilik duwe akses menyang produk Lotto ing Selandia Baru. Keno, Bullseye lan opsi gambling liyane kasedhiya. Istiméwa mung Kiwi Instan, sing umure minimal 18 taun.

Asil Bellinger asale saka studi babagan bocah-bocah saka etnis Pasifika. Konotasi iki ditrapake kanggo wong Kepulauan Pasifik lan minangka definisi sing digunakake dening lembaga pemerintah kanggo “nggambarake para migran saka wilayah Pasifik lan keturunane,” miturut situs web Pemerintah Selandia Baru.

Aku pancen gumun yen bocah umur 7 taun, utawa 10 taun, bisa mlaku menyang outlet Lotto lan tuku tiket Lotto.ngandika Masalah Gambling Foundation juru wicoro Andree Froude.

Sinau fokus ing Sifat gambling bab 900 9-Arige anak Pasifika ing negara. Ditemokake yen 7% saka wong-wong mau, ing sawetara titik, wis tuku tiket raffle Lotto Selandia Baru. Riset sadurungé wis ditampilake sing gambling sadurunge umur 13 nambah risiko gambling masalah.

Bellinger nuduhake yen meh kabeh wong bisa tuku tiket Lotto ing negara iki amarga ora ana watesan umur sing sah. Panjenenganipun nandheske sing paling wong melu tanpa masalah, nanging supaya anak Gamble crita beda.

Nglilani wong-wong mau tuku tiket dadi adoh banget kanggo normalake kegiatan wiwit cilik. Kajaba iku, ora nuwuhake rasa tanggung jawab lan ngurmati aspek gambling lotre.

Lotto Tangan Diikat

RNZ ngandika CEO Lotto Chris Lyman bab lack saka Watesan umur. Dheweke nyatakake yen bakal nampa umur minimal sing ditemokake ing negara liya. Nanging, miturut hukum Selandia Baru, perusahaan ora bisa nggawe owah-owahan kanthi sah.

Gambling undhang kalebu umur minimal 18 ing basa nalika branding produk Kiwi cepet. Nanging liyane, tetep ora kalebu, miturut Lyman. Dheweke nandheske yen New Zealand kudu ngganti hukum gambling yen pengin ngganti syarat umur.

Bisa teka luwih cepet tinimbang mengko. Menteri Dalam Negeri Jan Tinetti ngandika RNZ yen pemerintah saiki ngatasi masalah kasebut. Nanging, dheweke ora ngandhani kapan bakal nggawe keputusan.

#Lotre #Selandia #Anyar #Ngadhepi #Tekanan #Nalika #Bocahbocah #Tuku #Tiket

Catawba Two Kings

Hakim Harun, Albert Pujols Nyedhiyakake Drama nalika MLB mlebu Stretch Run

dikirim ing: September 5, 2022, 8:30h.

Dianyari pungkasan ing: 5 September 2022, 10:21

Dina Senin, isih ana sewulan ing musim reguler Major League Baseball, lan bakal ana sawetara drama ing antarane saiki lan uncalan pungkasan tanggal 5 Oktober. Loro saka storylines ndhuwur yen Albert Pujols bisa mencet 700 homer kanggo karir, lan yen Harun Judge ndadekake kanggo 60 utawa luwih mangsa iki. Ing FanDuel, sampeyan bisa nang apa salah siji saka sluggers bakal tekan samubarang tonggak sejarah.

Hakim Homer
New York Yankees slugger Harun Judge (tengen), ngarep plate wasit David Rackley (tengah), lan Minnesota Twins catcher Gary Sanchez nonton minangka Judge ngetung 54th ngarep roto mangsa ing game ana ing Yankees Stadium. Hakim wis siyap kanggo hit 65 mangsa iki, lan FanDuel nawakake rintangan apa bakal mencet luwih saka 61,5 mangsa biasa iki, kang ends ing 5. Oktober. (Gambar: MLB/YouTube)

Ana wengi, FanDuel nawakake -110 rintangan apa Judge bakal liwat utawa ing 61,5 homer mangsa iki kanggo New York Yankees. Yen ngluwihi angka kasebut, dheweke bakal ngrusak rekor musim tunggal franchise, sing dicekel Roger Maris, sing tekan 61 taun 1961, uga mecah rekor Liga Amerika.

Sadurungé dina, dheweke nyetak gol kaping 54 ing musim iki kanthi menang 5-2 nglawan Minnesota Twins. Iki ndadekake Hakim cepet tekan 65 musim iki.

Pujols Underdog kanggo 700

Pujols lenggah ing 695 homers kanggo karir storied kang, pungkasan kang teka Minggu nalika mencet jeblugan match-menang ing 2-0 St. Louis Cardinals liwat saingan Chicago Cubs. Yen dheweke bisa ngalahake lima maneh, dheweke bakal melu salah sawijining klub baseball sing luwih eksklusif, gabung karo Barry Bonds, Hank Aaron, lan Babe Ruth ing 700 Home Run Club.

MVP NL kaping telu minangka pemain setengah wektu ing taun iki, sing lagi wae tampil ing 85 saka 135 game Cardinals musim iki. Nanging, wiwit All-Star Break, dheweke wis kenek .356 karo 10 homer ing 31 game. Nanging, kemungkinan luwih dawa kanggo Pujols amarga dheweke ngrampungake musim kaping 22 lan kemungkinan pungkasan ing liga gedhe.

Senadyan babagan panas anyar, FanDuel wis nyetel total homer karir Pujols kanggo pungkasan mangsa reguler ing 699.5. Rintangan ing ngisor -260, tegese sampeyan kudu nang $ 260 kanggo menang $ 100. Rintangan ing ndhuwur yaiku +205, tegese taruhan $ 100 bakal ngasilake $ 205.

Sawetara Balapan Divisi Menarik

Apike kita duwe dalane crita amarga ana sawetara drama ing balapan pennant menyang wulan pungkasan.

Saiki, mung ana rong divisi ing ngendi tim papan pisanan lan kaloro ana ing rong game saben liyane. Salah sawijining balapan yaiku Liga Nasional Timur, ing ngendi New York Mets mimpin pertandhingan ing Atlanta Braves, nanging loro tim kasebut uga meh mesthi bakal lolos ing playoff amarga duwe rekor paling apik nomer loro lan nomer telu ing liga kasebut. NL.

FanGraphs, situs web analytics baseball majeng, ngandika loro tim duwe 100% kasempatan kanggo kualifikasi kanggo playoffs, karo Mets nyekeli 69,6% kasempatan menang divisi lan 30,4% kasempatan kanggo nggawe kertu alam bébas. Kemungkinan Braves ngelawan.

Ing Caesars, Mets -250 favorit kanggo menang divisi, karo Braves, juara World Series taun kepungkur, ing +200 kanggo nyusul Mets, sing mimpin Atlanta dening game (85-50 kanggo 84-51) karo 27 game saben. .sisa. Sing kalebu babak telung game ing Atlanta 30 September-Oct. 2, nanging Mets duwe jadwal luwih gampang. Mung enem saka 27 game pungkasan ing New York wis nglawan tim kanthi rekor menang, dene Atlanta kudu main 13 game nglawan tim sing luwih apik tinimbang .500 ing 27 pungkasan.

AL Central Barnburner

Mangkono ninggalake Liga Amerika Tengah minangka balapan pennant sing sejatine baseball taun iki. Telung tim kasebut – Cleveland Guardians, Minnesota Twins, lan Chicago White Sox – kabeh ana ing rong pertandhingan saben liyane menyang sasi pungkasan. Amarga ora ana telung tim sing luwih apik tinimbang patang game ing ndhuwur 0.500, kemungkinan mung siji saka tim kasebut sing bakal nggawe postseason. Trio kasebut ngetutake Toronto Blue Jays kanthi paling ora 6,5 ​​game kanggo papan AL Wild Card kaping telu lan pungkasan.

Cleveland lan Chicago main ana wengi, nanging biyung (68-64) mimpin Minnesota (68-65) setengah game lan White Sox (67-67) loro.

Telu tim iki uga bakal nglawan siji-sijine kanggo makutha divisi uga. Cleveland lan Minnesota main kaping wolu ing wulan ngarep, kanthi Guardians dadi tuan rumah lima game kasebut. Minnesota lan Chicago main kaping enem, dene Cleveland lan Chicago isih duwe telung game.

DraftKings duwe Cleveland minangka favorit kanggo menang divisi, nawakake kemungkinan -125. Minnesota nomer loro ing +190, dene Chicago duwe kemungkinan +285.

Ing pungkasan minggu iki, kita bakal ndeleng kesempatan kanggo World Series.

#Hakim #Harun #Albert #Pujols #Nyedhiyakake #Drama #nalika #MLB #mlebu #Stretch #Run

Macau casinos gaming revenue GGR

Perusahaan Game Filipina Bisa Dipérang, Nalika Reformasi Telpon

dikirim ing: 2 September 2022, 12:43h.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 03:04.

Kanggo taun, Filipina Amusement lan Gaming Corporation (PAGCOR) dilakokno casino dhewe, uga ngatur properti game komersial pribadi.

PAGCOR Casino Filipina Hiburan Gaming Corporation
Ngleboke menyang casino ngatur dening Philippine Amusement lan Gaming Corporation ing Malate, Manila, ana 6. Agustus 2022. PAGCOR wis Kepemimpinan anyar, lan bakal rauh duwe fungsi utama anyar. (Gambar: AFP)

pejabat Philippine wis dianggep apa iku ing kapentingan paling apik saka negara kanggo perusahaan game negara-roto operate lan ngatur casinos. PAGCOR ngarahake pamrentah Filipina luwih akeh dolar pajak taunan tinimbang agensi liyane kajaba Biro Internal Revenue.

Sanalika sawise dilantik tanggal 30 Juni, Presiden Filipina Ferdinand “Bongbong” Marcos Jr. mrikso governance lan Kepemimpinan PAGCOR, minangka presiden mangsa digunakake kanggo nindakake.

Benjamin Dionko, sing dadi sekretaris finance pungkasan Sasi sawise janjian dening Marcos Jr., ngandika minggu iki PAGCOR kudu nimbang sade Philippine Casino panggonan kanggo nyedhiyani pemerintah karo awis urgent lan akeh-needed. pamindhahan iki uga bakal ngilangke konflik perusahaan saka kapentingan minangka loro pengatur lan operator casino gambling .

Review dibutuhake

Alejandro Tengco, bos anyar PAGCOR ing wulan iki, nanggapi wingi kanthi ujar manawa tinjauan sing ati-ati babagan agensi kasebut kudu rampung dhisik.

Dhiskusi karo lintang Filipino, Tengco ngandika sarujuk karo Dionko lan sawetara anggota parlemen Manila sing PAGCOR kudu nimbang reshuffle. Nanging sadurunge tumindak, sinau dibutuhake.

Kita ngarep-arep diwenehi wektu kanggo sinau iki. ujare Tengko. “Iki minangka bagean saka push lan agenda saiki kanggo mbedakake manawa kita minangka regulator utawa operator.”

Saiki, PAGCOR minangka regulator lan operator, manawa pejabat ndhuwur agensi ngerti utawa ora. Wakil Ketua Dewan Perwakilan Filipina Rufus Rodriguez ujar manawa konflik kepentingan cukup alesan kanggo misahake badan kasebut.

“Aku banget marang privatisasi,” Rodriguez marang ing Kantor Warta Filipina nanggepi sikap Dionko sing PAGCOR kudu dismantle 44 cabang Philippine Casino lan lokasi satelit. “Yagene mateni, utawa luwih, kenapa ngedol, angsa sing ngetokake endhog emas?”

Rodriguez ndhukung ngowahi PAGCOR dadi fungsi khusus operator. Panjenenganipun disaranake Philippine Congress pass aturan kanggo netepake wewenang peraturan casino.

“Iki ora adil kanggo bisnis nandur modal ing kasino,”Rodriguez argue saka noto PAGCOR saiki. “Kahanan PAGCOR minangka regulator lan game ora kondusif kanggo narik investasi.”

Mantan Presiden Dilipat ing PAGCOR Penjualan Sale

Sawise Presiden Filipina Rodrigo Duterte njupuk jabatan ing Juni 2018, dheweke uga nganggep adol aset fisik PAGCOR. Nanging presiden teka menyang kesimpulan sing sifat Philippine Casino banget terkenal kanggo liquidated.

Boten kados kasino komersial ing saindhenging Filipina, revenue game saka properti PAGCOR kabeh diduweni dening pemerintah pusat. Kasino milik negara menehi administrasi Duterte PHP37.14 milyar (US $ 652.65 yuta) ing taun 2019 sadurunge pandemi.

keuntungan tax game pemerintah saka kasino kang plummeted kanggo bab $ 197 mayuta-yuta ing 2020, lan dropped kanggo $ 144 mayuta-yuta taun pungkasan. Taun iki wis katon dicokot saka Recovery, minangka PAGCOR casino wis menang watara $ 113 yuta nganti setengah pisanan taun.

Kanggo resorts casino terpadu ing Manila, PAGCOR ngisi 19,5% tax ing income reged saben property saka game. Papat kasino utama ibukutha yaiku Resorts World, Solaire, City of Dreams, lan Okada.

#Perusahaan #Game #Filipina #Bisa #Dipérang #Nalika #Reformasi #Telpon

Catawba Two Kings

Aussie Based BlueBet Saiki ing AS nalika ClutchBet Diluncurake ing Iowa

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 9:50 am.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 09:50.

Sportsbook online Newest Iowa kang mbukak ana.

Biru Bet
Chief Executive BlueBet Michael Sullivan (kiwa) ngadeg karo CEO Bill Richmond. Dina Senin, perusahaan sing berbasis ing Australia nggawe debut ing AS nalika ClutchBet ngluncurake platform totoan olahraga online ing Iowa. (Gambar: BlueBet)

BlueBet basis Australia announced ana sore (Senin esuk ing Syndey) sing nampa lisensi saka Iowa Racing lan Komisi Gaming. Ing wayah sore ing Iowa, perusahaan kasebut urip ing situs ClutchBet.

Acara kasebut menehi tandha wiwitan BlueBet menyang pasar AS.

“Iki minangka wayahe utama ing sejarah BlueBet, lan kita bungah nggawa buku olahraga menyang para penggemar olahraga Iowa sing kita yakin bakal nanggapi kanthi apik babagan penawaran online seluler pisanan lan posisi pasar sing beda,” ujare CEO Bill Richmond ing statement.

account BlueBet ClutchBet makaryakke ing Iowa liwat persetujuan akses pasar tekan karo Dubuque Racing Association, kang makaryakke Q Casino lan Hotel. Loro-lorone pihak kasebut nandatangani kontrak limang taun, sing kalebu opsi limang taun luwih kanggo BlueBet, ing Juli 2021.

B2B minangka Vision AS Jangka Panjang BlueBet

BlueBet duwe visi kanggo tuwuh kanthi agresif ing pasar AS, nanging ora kudu dadi perusahaan sing ngadhepi konsumen.

Wiwit Januari taun iki, perusahaan wis ngamanake hak akses pasar ing Colorado, Louisiana, lan Indiana. Kabeh telu tawaran duwe istilah 10 taun.

Bukak ing Iowa ngrampungake fase pisanan saka apa sing diarani BlueBet minangka “modal lite” strategi entri AS. Bagian kapindho strategi iki kalebu nuduhake apa sing bisa dikirim tim lan platform ing Amerika Serikat lan promosi penawaran buku olahraga minangka solusi bisnis-kanggo-bisnis (B2B) kanggo entitas sing pengin mbukak buku olahraga dhewe.

BlueBet uga duwe markas AS ing Denver.

Mbalik ing Juni, nalika BlueBet mlebu persetujuan Indiana karo Caesars Entertainment, ngandika Richmond fokus perusahaan ora ing ngembangaken bisnis-kanggo-konsumen (B2C) operasi ngluwihi papat negara.

Gedhene kemungkinan ing AS terus tuwuh kanthi Amerika totoan $ 125 milyar ing olahraga sajrone patang taun wiwit dilegalake, “ujare. “Kanthi luwih akeh negara sing isih online, kita yakin manawa penawaran B2B sing dibedakake minangka pendekatan sing paling apik kanggo ngakses kesempatan iki kanthi cara sing disiplin lan duwe tujuan.”

Saiki, 30 negara lan District of Columbia wis legalized olahraga totoan munggah lan mlaku, karo enem negara liyane disetel kanggo miwiti ing sasi teka. Saka negara ngendi olahraga totoan legal, 20 lan DC ngidini totoan online, karo Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, lan Ohio uga wis disetujoni totoan online ing negara.

Babagan Iowa Sports Betting

Kanthi tekane ClutchBet, saiki ana 18 buku olahraga sing dilisensi ing Iowa.

Kaya negara liyane karo opsi totoan olahraga online lan bata-lan-mortir, online dominasi pasar Iowa. Kanggo taun fiskal 2021-22, sing pungkasan ing wulan Juni, $2.21 milyar saka $2.46 milyar sing dipertaruhake liwat aplikasi online. Iku miturut data saka Iowa Racing lan Komisi Gaming (IRGC). Aplikasi online uga nyumbang $ 118,2 yuta saka $ 139,6 yuta revenue sakabèhé sing ditampa ing Sportsbook kanggo taun kasebut.

Tren kasebut terus ing wulan Juli, amarga $ 98.4 yuta saka $ 108.6 yuta sing dipertaruhake ing wulan kasebut teka saka aplikasi, miturut data IRGC. Aplikasi online uga tanggung jawab kanggo $ 10,1 yuta saka $ 11,2 yuta ing revenue kanggo sasi.

#Aussie #Based #BlueBet #Saiki #ing #nalika #ClutchBet #Diluncurake #ing #Iowa

Bernard Chong

Kutukan Drake Mbalik Nalika Rapper Kelangan Luck Minor ing UFC Betting

Dikirim ing: 22 Agustus 2022, 07:19.

Dianyari pungkasan ing: 22 Agustus 2022, 07:19.

Rapper Kanada Drake duwe kebiasaan ilang taruhan dhuwit gedhe ing gelut UFC nganti wulan kepungkur. Taruhan enem-tokoh dheweke ora nate dibayar nganti menang, nanging dheweke saiki bali menyang tank maneh.

Rapper Drake
Artis rekaman Drake ngomong babagan Apple Music sajrone Apple WWDC tanggal 8 Juni 2015 ing San Francisco, California. Penggemar gambling duwe pakulinan ilang taruhan ing gelut UFC, sing ditindakake maneh akhir minggu kepungkur. (Gambar: Getty Images)

Kekalahan taruhan olahraga biasa Drake nyebabake apa sing diarani Drake’s Curse. Nanging, menang taruhan $ 1 yuta nalika Israel Adesanya ngalahake Jared Cannonier ing UFC 276 nyebabake kutukan kasebut rampung.

Nanging, muncul maneh akhir minggu kepungkur. Bali menyang Stake.com, platform totoan favorit lan ing ngendi dheweke dadi duta, Drake nyelehake rong taruhan ing UFC 278 kanthi total $ 430.000. Ora ana sing dadi dalane.

Usman liwat Edwards

Ing sawetara kesempatan, Drake wis nargetake underdog karo UFC taruhan, mbok menawa ngarep-arep kanggo payday luwih gedhe. Nanging, nalika Adesanya ngalahake Cannonier, rapper karo limang paling ndhuwur ing Billboard Hot 100 nang favorit lan menang.

Wiwit nyengkuyung favorit kaya-kaya ngilangi kutukan kasebut, Drake nggawa Kamaru Usman kanggo ngalahake Leon Edwards ing pertandhingan judhul kelas welter brawler. Usman minangka favorit gedhe, nyedhaki -370 nganti +265 Edwards.

Drake sijine $149.000 ing Nigerian Kamaru kanggo ngalahake mungsuh Inggris dening KO. Dheweke nyelehake taruhan liyane $ 49.000 yen favorit bakal rampung perang ing babak kaping papat. Ora ana sing kedadeyan.

Edwards nuduhake pratandha yen dheweke metu getih ing awal babak 1 nglawan Usman. Dheweke ndharat takedown ing babak kasebut, nanging banjur katon kelangan momentum. Peluang Usman kanggo mertahanake gelar saya tambah akeh ing game nganti gerakan kejutan ing Babak 5 ngowahi kabeh.

Tumindak Usman ing urutan kaping lima bakal dadi omongan babagan film UFC nganti pirang-pirang taun. Dheweke katon ora waspada, nganggep yen pertandhingan iku duweke. Nanging, Edwards ora nyerah lan, kurang saka menit, nyetak pukulan gedhe. Dheweke obah karo jab lan tendhangan sirah sing nggawa mudhun mungsuh.

Kanthi kuwi, Usman kalah ing pertandingan kasebut lan Drake kelangan dhuwit. Dheweke duwe $ 200.000 ing favorit, sanajan Edwards nyatakake yen dheweke salah milih.

Ing kirim Instagram, Edwards nimbali Drake amarga ora ndhukung dheweke. Drake wis menehi loro pejuang UFC, Paddy Pimblett lan Molly McCann, Rolex nonton ing pangenalan sing kamenangan. Edwards marang rapper kanggo nang ing wektu sabanjuré lan menehi wong “salah siji saka Rolexes.”

Edwards Siap kanggo Game Sabanjure

Usman lan Edwards ketemu ing 2015 ing pertarungan UFC resmi pisanan Usman sawise menang ing acara The Ultimate Fighter 21. Dadi, mesthine, lan kanthi kemungkinan sing luwih apik, mesthine kanggo nggawe favorit.

Nanging, Edwards terus-terusan kuwat wiwit iku. Dheweke mlayu 9-0 menyang pertandhingan Sabtu, sanajan dheweke wis mbatesi penampilane sajrone rong taun kepungkur. Saiki bisa uga owah, lan wong Inggris bisa uga katon luwih asring.

Edwards ngandika sawise game iku “salah siji saka pagelaran paling awon” karir. Nanging, yen ndharat tendhangan sing nyelehake gelar kasebut minangka salah sawijining sing paling ala, mula isih akeh perkara sing bakal teka.

Penggemar UFC UK bisa uga ndeleng Edwards tumindak ing omah. Nalika umume perang ditindakake ing AS, Presiden UFC Dana White ngusulake manawa wektune nyabrang kolam renang.

Dheweke ngandika ing konferensi pers sawise perang sing bisa uga wektu kanggo UFC kanggo mbayar neng Wembley. Saka 36 gelut pungkasan, miturut ESPN, mung telu sing ana ing njaba AS. Loro ing London lan siji ing Singapura.

#Kutukan #Drake #Mbalik #Nalika #Rapper #Kelangan #Luck #Minor #ing #UFC #Betting