Tag Archives: Mung

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casino Menang Total Mung $ 49M ing Juli, Pangentukan paling saka Pandemi

Dikirim ing: 2 Agustus 2022, 12:08

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 8:11h.

Menang casino Macau ing Juli 2022 mung MOP398 yuta (US $ 49 yuta), revenue saben wulan paling murah sing dialami dening enem operator game sajrone pandemi COVID-19.

Macau casino gambling revenue GGR
Kasino Macau menang paling sithik dhuwit gambling ing Juli 2022 tinimbang ing sasi liyane sajrone pandemi COVID-19. Urip wiwit normal maneh sawise wabah koronavirus wulan Juni nganti Juli. (Gambar: Pos Pagi China Kidul)

Coronavirus terus mbatesi urip saben dinane ing enclave game Cina. Kanthi wilayah ing kunci kanggo paling Juli, lan casinos dipeksa kanggo nutup dening pesenan pemerintah saka 11. Juli kanggo 22. Juli, aktivitas game Sasi pungkasan iku ateges non-ana.

Penutupan casino teka sawise panguwasa lokal ora bisa ngemot wabah kasus anyar sing pisanan muncul ing pertengahan Juni. Penutupan biaya mayuta-yuta umum dolar ing upah ilang, minangka casino juragan paling gedhe Macau.

Kamenangan game Juli nuduhake pengurangan 95% saben taun. Iki minangka total saben wulan paling murah wiwit Februari 2020 nalika pandemi diwiwiti. Juli ’22 uga Macau paling awon sasi game wiwit 2003 nalika enclave iki mung wiwit nggedhekake pasar dening sambutan operator casino tambahan.

Asil ora nggumunake, “komentar John DeCree, analis game senior ing CBRE Equity Research. “Kasino ditutup… lan umume SAR liyane ditutup sadurunge lan sawise iku. Sing luwih penting, watesan lelungan sing luwih akeh wis ditindakake wiwit akhir wulan Juni.

Swara pitung sasi, menang casino Macau total $ 3,3 milyar. Sing mudhun 54% dibandhingake karo periode pitung sasi padha ing 2021, lan 85% ngisor pra-pandemi 2019 nalika casinos menang luwih saka $ 21,5 milyar Januari kanggo Juli.

COVID-19 saya tambah apik

Nalika Juli nguciwani, ana alesan kanggo optimistis. Kahanan COVID-19 saya apik, lan pamrentah ujar manawa rencana kasebut bakal maju kanthi normal ing wulan-wulan sing bakal teka.

Nanging, katon ora ana garis wektu nalika Macau bakal nerusake perjalanan lintas wates tanpa karantina karo daratan. Iki ditundha ing wulan Juni.

Saiki, pengunjung saka daratan, kalebu tetanggan Zhuhai, kudu tes negatif kanggo COVID-19 sajrone 48 jam sadurunge ninggalake daratan menyang Macau. Sing luwih watesan yaiku nalika bali, warga daratan kudu ngasingake paling sethithik pitung dina.

Kahanan lelungan ndadekake meh kabeh wong lelungan ing omah. Kantor Pariwisata Pemerintah Macau durung nerbitake lalu lintas Juli, nanging jumlah pengunjung Juni mung 380.671 turis. Ing wulan Juni 2019, luwih saka telung yuta wong lelungan menyang wilayah kasebut.

Amarga ora ana garis wektu nalika Macau lan daratan bisa bali menyang kabijakan perjalanan tanpa karantina, ujare DeCree ora ngarepake pemulihan sing migunani babagan pendapatan game ing wulan Agustus.

Casino Nawakake Open

Enem lisensi game sing dianakake dening Sands, MGM, Wynn, Melco, Galaxy, lan SJM kadaluwarsa ing jam 12:01 wektu lokal ing 1 Januari 2023. Kanggo nunggu nerbitake tender anyar kanggo enem operator casino kanggo 10 taun. nganti 2032, panitia anyar dibentuk ing wilayah sing bakal ngawasi proses kasebut miwiti periode aplikasi minggu kepungkur.

Komite Auction Umum saka kalonggaran kanggo operasi Lucky Casino Games ngirim aplikasi nganyari maneh lisensi saka enem casinos. Periode tawaran nganti 14 September. Ngarep-arep yen enem konsesi saiki bakal nampa tender anyar.

#Macau #Casino #Menang #Total #Mung #49M #ing #Juli #Pangentukan #paling #saka #Pandemi