Tag Archives: Multiplier

Iowa greyhounds

Suncity Nduwe Sistem IT kanggo Rekam Illegal Multiplier Bet

dikirim ing: September 21, 2022, 06:47h.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:38h.

Macau junket operator Suncity Group wis sistem komputer sing nyimpen cathetan saka taruhan multiplier ilegal, mantan wakil presiden perusahaan IT, Ali Celestino, menehi kesaksian Wednesday.

Alvin Cah
The Fallen King of Macau: Alvin Chau minangka salah sawijining tokoh paling kuat ing pusat judi sadurunge ditahan ing November 2021. (Gambar: ThinkChina)

Celestino iku salah siji saka 21 terdakwa nyoba, bebarengan karo mantan ketua Suncity lan CEO Alvin Chau, ing Macau First Instance Pengadilan.

Para terdakwa didakwa kanthi ilegal gambling, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit amarga perane ing Suncity, sing diarani jaksa “sindikat kriminal.”

Suncity operator junket paling gedhe Macau, tanggung jawab kanggo watara 25% saka revenue pasar VIP ing donya gambling hub. Ing 2014, taun paling apik ing Macau, padha karo US $ 11 milyar.

Sing nggawe Chau salah siji sing paling sugih lan paling kuat ing Macau. Nanging divisi junket Suncity dibubarake sawise ditahan ing November taun kepungkur.

Wingi ing pengadilan, Chau rek sing perusahaan iki melu supaya disebut-“ing meja” multiplier totoan. Penuntut pratelan sing nindakake, lan sing operasi iki defrauded pamaréntah Macau kira-kira HKD8,26 milyar (US $ 1,05 milyar) ing tax revenue saka 2013 kanggo 2021.

Ngilangi Pajak Milyar Dolar

Ing multiplier nang ing pitakonan nuduhake taruhan sisih ana dening junkets kanggo klien Rolling dhuwur. Nang ing sembarang nang legal diselehake ing casino bisa menengan pingan dening junket tanpa kawruh casino lan dienggoni ing tanggal mengko, tax free.

Chau ngandika ana sing taruhan multiplier nyebar ing kamar VIP Macau, nanging perusahaan wis boten apa karo. Dheweke nambahake manawa terdakwa, Cheong Chi Kin, “bisa uga” melu operasi kasebut. Nanging dheweke dudu karyawan Suncity.

Nanging Celestino, sing sadurunge pegawe Suncity, marang pengadilan sing wis dadi bagéan saka tim sing dirancang sistem IT kanggo ngrekam taruhan multiplier gedhe-ukuran, GGRAsia laporan.

Iki nggantèkaké sistem sing wis ana sadurunge Celestino dadi jabatan ing perusahaan.

Celestino uga nunjuk Cheong minangka individu sing tanggung jawab kanggo operasi multiplier. Dheweke sarujuk yen Cheong “dudu staf” ing Suncity, nanging nggambarake dheweke minangka “mitra bisnis” Chau. GGRAsia.

Kasus kapisah

Lima saka enem lisensi casino Macau padha Originally complainants ing kasus. Padha argue sing uga padha conned dening laku totoan multiplier. Nanging pengadilan mutusake minggu kepungkur yen kasus kasebut kudu dipisahake dadi proses pidana lan perdata.

Sidhang pidana samesthine bakal ngrembug luwih saka 15.000 kaca dokumen lan nimbali 92 saksi kanggo menehi kesaksian.

Ing Agustus, 35 seng di tuduh agen Suncity ngakoni guilty kanggo “kajahatan gambling” ing pengadilan ing Wenzhou ing dharatan.

#Suncity #Nduwe #Sistem #kanggo #Rekam #Illegal #Multiplier #Bet