Tag Archives: minangka

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

Iki minangka wiwitan pungkasan Joe Flacco kanggo NY Jets? Utawa Bisa Menang Proyek?

dikirim ing: September 23, 2022, 02:29h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 04:39h.

Ayo maju lan optimistis, para penggemar Jets, lan nganggep manawa Gang Green bakal terus geser juara juara AFC Cincinnati Bengals kanthi ngatasi panyebaran enem poin lan entuk kamenangan liyane nglawan sisih Ohio kanggo nambah 2-1 sakabèhé.


Jet QB Joe Flacco, katon ing lapangan ing foto tanpa tanggal iki. https://jetsxfactor.com/

Lan ayo kang nganggep sing quarterback Joe Flacco, 37-taun-lawas dinosaurus ngalami rejuvenation sing ndharat ing +15000 pa BetMGM MVP Papan, iku pasukan utama konco acara dipercaya iki. Bakal dadi mburi dalan kanggo pemain tengah sing saiki lenggah katelu ing nomer paling maringaken yard dening quarterback NFL, malah MVP favorit Josh Allen saka Buffalo?

Iku pitakonan worth pondering minangka minggu karya ends ing New York, karo Jet arep siji saka rong cara: tim 1-2 karo akeh wektu kanggo mbalekake minangka quarterback tatu Zach Wilson nyiapake kanggo njupuk tanggung jawab saka final 14 game.

Utawa tim 2-1 sing Flacco njaga Fountain of Youth iki lan Jets siji game liwat .500 judhul menyang Minggu 4 tawuran karo Pittsburgh Steelers. Tim staggered sawise Kemis wengi kang 29-17 mundhut kanggo Cleveland, ngendi padha ngatur kanggo ngumpulake mung telung poin ing babak kapindho.

Ah, kontroversi quarterback. Apa ora bakal dadi waralaba sing ora bisa menang siji game September sajrone telung musim pungkasan?

Apa sing bakal ditindakake Robert Saleh yen menang?

Iki masalah apik lan masalah ala kanggo pelatih Robert Saleh. Dheweke ngerti nasib jangka panjang Jets ana gandhengane karo kasuksesan Wilson, pemain No. 2nd sakabèhé saka draf 2021 saka BYU, sing pulih saka operasi lutut arthroscopic.

Yen Wilson bali ing Minggu 4 lan Flacco lungguh, kita ora bakal weruh gerakan tari kaya iki:

Lan bakal nindakake loro iku: Sijine akeh meksa ing Wilson kanggo minggu 4, lan ninggalake Saleh mbukak kanggo guess yen mangsa banjur wiwit njupuk siji kanggo Samsaya Awon.

Dadi rada kompetitif ing tahap awal musim iki yaiku sing anyar kanggo Jets iki, sing Saleh janji ora bakal dadi “Jet Lawas sing padha,” banjur ndhukung pernyataan kasebut kanthi mbalek maneh ing Minggu kepungkur nglawan Browns. Jets ngetung kaping pindho liwat pungkasan 1:55 ing Cleveland kanggo apa mbokmenawa paling nggumunke menang minggu kepungkur ing kabeh NFL.

Lan nalika pembuangan Buta padha ecstatic liwat sing 2-0 miwiti kanggo ana Night Football gelaran marang Dallas Cowboys ing dalan, pembuangan Jet padha nang endi wae lor Cloud Nine. Iku amarga relevansi sadurungé minangka tembung sing mung bisa ditemokake ing kamus.

Nanging kasunyatan tetep sing Jet sing enem-titik asu kanggo alesan, paling sing Cincinnati tindak menyang Super Bowl mangsa pungkasan lan tetep +1600 kanggo menang AFC. Nalika iku Jet iku +10000.

Bengals quarterback Joe Burrow mlebu game iki karo liyane interceptions (4) saka TD pass (3), lan Bengals gawe salah 18 karo 343 meter saben game. Jets ana ing posisi kaping wolu kanthi 391; Ing pertahanan, Green Gang nyerah 339 1/2 meter saben game, nalika Bengals padha Ngartekno luwih poignant, saéngga 302 saben game, kapitu paling apik ing NFL.

Nanging sing malah liyane alesan kanggo njaga mripat ing iki nalika bab Flacco-Wilson muter metu. Amarga yen Flacco bisa mimpin Jets kanggo kamenangan marang nimbali formidable (marang tim sing dadi kanggo Super Bowl, ora kurang), kita bakal duwe kahanan ing tangan kita. Elinga, durung suwe Sam Darnold bakal dadi jawaban jangka panjang, lan kita kabeh ngelingi kepiye kedadeyan kasebut.

Ngendi Pertempuran Kunci, Wicaksana Tim?

Pertandhingan sing bakal ditonton yaiku korps panampa kaping pindho saka Jets vs. The Jets wis main tim Baltimore lan Cleveland sing loro gumantung ing saben liyane. Nanging Cincinnati beda. Musim pungkasan, Ja’Marr Chase nomer enem ing NFL kanthi total kuitansi yard, Tee Higgins kaping 17, lan Tyler Boyd kaping 39. Jets ora duwe siji ing ndhuwur 80.

Chase duwe over / under nalika nampa 76,5 meter. Higgins ing 65,5, Boyd ing 35,5; Jumlah paling dhuwur Jets liwat / ing kuitansi Elijan Moore ing 49,5, (kang wis telung keno kanggo 41 meter minggu kepungkur), lan Garrett Wilson, sing kejiret juara game minggu kepungkur, iku 50 1/2).

Burrow liwat / ing yardage punika 262,5 meter, tokoh kang gampang ngalahake ing mangsa-mbukak mundhut lembur kanggo Pittsburgh nanging ora kejawab (199 meter) minggu kepungkur marang Dallas. Flacco ana ing 234.5, sing ora kejawab ing saben rong pertandhingan pisanan, kanthi 307 lan 309.

Banjur kita duwe karung. Bengal mung duwe rong musim ing musim iki sawise rampung kaping 12 ing kategori kasebut taun kepungkur sadurunge nyelehake Matthew Stafford kaping pindho sajrone Super Bowl. Sampeyan bisa uga kelingan sing Rams sacked Burrow kaping pitu ing game juara, kang pertahanan Saleh bakal nyoba kanggo emulate. New York mung duwe 3 karung mangsa iki, kang ora bode uga kanggo Jet mencet Burrow menyang jinis uncalan cepet sing bisa dijupuk.

Ing interception, Jet duwe loro, lan Bengal sabanjuré bakal pisanan.

Jangkoan mudhun-diunekake wis babras Jet ing saben loro game pisanan sing, lan nang paling ngendi wae ing Amerika iku Staff kepelatihan Bengals wis fokus ing kesalahane jangkoan kanggo ngidini kanggo mbaleni. Baline Jets sing nggegirisi dina Minggu kepungkur minangka momen langka sing nyenengake kanggo franchise sing durung akeh wiwit Joe Namath dadi gelandang ing taun 1969.

Saleh bakal mbutuhake wong-wong mau ing tingkat fokus sing paling cetha supaya ora main saka mburi, kaya sing ditindakake ing rong pertandhingan pisanan nglawan Ravens (dheweke 37:40) lan Brown (padha ngetutake 23:22). . Pimpin pisanan Jets musim iki nalika nyetak 22 detik isih minggu kepungkur nglawan Browns.

Dadi iki minangka tes sing bener kanggo Flacco lan Jets amarga tim sing metu ing Super Bowl kanthi rekor 0-2 minangka tim sing nekat, lan pelatih Bengals Zac Taylor bisa nemokake dheweke ing kursi panas, sanajan kabeh sukses. dheweke wis. wis kedadeyan wiwit mbukak 0-11 ing kampanye kepelatihan rookie 2019. Apa sing kedadeyan ing musim kepungkur bisa cepet dilalekake yen kedadeyane cepet. Mung takon Ime Udoka.

Apa Babagan Garis lan Tren?

Garis kasebut ana 6 amarga apa sing ditindakake tim kasebut setahun kepungkur. Swara / kurang iku 45 1/2 amarga ora ana gawe salah banget pinter.

Nanging mung Minggu 3, lan ana wektu kanggo tim iki kanggo bali menyang wangun: Bengals kuwat postseason challengers; Jets minangka tim sing nggawe para penggemar goyang-goyang nalika metu saka parkir Met Life. Nanging kanthi ukuran apa wae, iki minangka game penting kanggo loro tim kasebut.

New York 1-1-0 marang panyebaran, lan Cincinnati 0-2. Jet 3-6-0 ATS minangka asu omah, kalebu musim pungkasan. Bengal yaiku 2-2 ATS minangka favorit dalan. New York wis menang limang saka sangang game minangka favorit ing ngarep, nalika Bengals mung menang sapisan ing papat game pungkasan minangka favorit adoh.


#Iki #minangka #wiwitan #pungkasan #Joe #Flacco #kanggo #Jets #Utawa #Bisa #Menang #Proyek

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Bone Garing Red Rocks Bisa Gunakake Awan Nursery minangka Sumber Banyu

dikirim ing: September 22, 2022, 06:26h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 06:51h.

Nemokake dhuwit wiwitan kanggo proyek Las Vegas biasane ora kaya ngono. Organisasi lingkungan sing disebut Save Red Rock njaluk sumbangan umum $ 150.000 kanggo nggawe udan lan salju ing Red Rock Canyon Las Vegas kanthi sprinkling awan. 501(c)(3) nirlaba nganti saiki wis ngunggahake udakara $38.000.

Pemanasan global lan dekade udan ing ngisor rata-rata wis nyebabake karusakan abot kanggo tetanduran lan kewan ing wilayah konservasi sing ditemtokake sacara nasional, sing dumunung 25 mil ing sisih kulon Strip. Lan seeding awan bisa, ing teori paling, nggawa udan akeh-dibutuhake.

Red Rock Canyon Las Vegas
Curah udan ing Area Konservasi Red Rock Canyon Las Vegas wis setengah ing 20 taun, amarga owah-owahan iklim lan kahanan garing lan kurang banyu. (Gambar: lasvegasthenandnow.com)

“Kita kabeh tresna Red Rock Canyon, iku ora dadi uga,”Sa Pauline van Betten, lemah lan banyu spesialis kanggo Simpen Red Rock, ing 8. September webinar kasedhiya ing website organisasi. “Wit Yosua pancen mati, lan kahanane pancen nggegirisi.”

Miturut data saka National Oceanic and Atmospheric Administration, rata-rata udan taunan Red Rock mudhun saka rata-rata 1981-2010 11,3 inci, dadi rata-rata 2011-2017 6,9 inci. Mulane, 15 taun kepungkur, Red Rock’s Lower Cottonwood Springs minangka bolongan renang sing ambane 15 kaki sing diisi manuk, kodhok, lan tanduran akuatik. Dina iki, mung luwih sepi.

Wiji sing ditandur ing sirahe

Penyebaran awan ditemokake ing taun 1930-an, nalika para ilmuwan ngerteni manawa pesawat sing mabur liwat awan dilapisi kristal es. Ide iki yaiku nggawe kristal es sing padha ing sekitar bledug sing dilebokake ing awan. Iki banjur bakal nggawe snowflakes lan raindrops sing bisa tiba ing lemah kanthi cara sing bisa diprediksi. Proses iki nggunakake aerosol anorganik – biasane iodida perak, amarga struktur molekule padha karo es – ing ngendi kristal es nukleasi.

Penyebaran awan Save Red Rock bakal ditindakake dening para ilmuwan saka Desert Research Institute (DRI), kampus riset nirlaba saka Nevada Higher Education System. Sajrone wolung taun kepungkur, para ilmuwan DRI wis ngeterake generator menyang puncak gunung ing Pagunungan Spring, kalebu Red Rock. Ing kene, dheweke njupuk solusi iodida perak menyang awan sing liwat.

10% Udan liyane

Umume riset babagan seeding awan nemokake asil sing beda. Siji sing ditindakake ing 2016 dening National Academy of Sciences gagal nemokake dhukungan sing signifikan sacara statistik kanggo kemampuane kanggo nambah udan utawa salju kanthi andal. Ing taun 2003, Dewan Riset Nasional AS nemokake manawa “bukti sing bisa ditampa kanthi ilmiah kanggo efek seeding sing signifikan durung digayuh.”

Nanging DRI nyatakake yen tes seeding awan wis nambah curah udan udakara 10%. Iki cocog karo data saka American Meteorological Society, sing ing taun 1998 nemokake curah udan 10% ing awan supercooled sing berkembang ing gunung kayata Red Rock Canyon.

Miturut asil saka seeding taun kepungkur ing Spring Mountains, DRI claims sing iki 10% makili 3.360 acre kaki. Kuwi cukup kanggo nyukupi kebutuhan banyu 6.700 rumah tangga sajrone setaun.

Biaya $ 8 nganti $ 10 saben kaki hektar, Utah, Colorado, lan Wyoming wis dadi proyek penyemaian awan sing didanai negara kanggo nyoba lan nambah leleh salju sing nyedhiyakake Kali Colorado.

Simpen Red Rock lan DRI ngarahake ngluncurake proyek kasebut ing 15 November. Mung ing wektu kanggo mundhakaken banyu saka badai mangsa sing wis nyedhiyani 70% saka Spring Mountains isi ulang banyu soko njero lemah.

Sumbangan bisa digawe menyang savedrock.com/make-it-rain.

#Las #Vegas #Bone #Garing #Red #Rocks #Bisa #Gunakake #Awan #Nursery #minangka #Sumber #Banyu

Bernard Chong

Bill Crushes Titans ing ‘Monday Night Football’ Minangka Allen Hit Target

Dikirim ing: 20 September 2022, 07:02.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 07:02.

Monday Night Football nganggep penggemar kanthi header ganda unik sing nampilake luwih saka sawetara game sing apik. Bettors olahraga kudu njaga mripat ing Buffalo Bills, sing katon serius babagan game Super Bowl liyane ing taun iki.

Dhuwit kebo
Stefon Diggs saka Buffalo Bills, kaloro saka kiwa, mengeti karo QB Josh Allen sawise TD ing game Monday Night Football tim marang Tennessee Titans. The Bills saiki 2-0 sawise kinerja meh unstoppable lan terus kanggo nuduhake apa padha calon kuwat kanggo Super Bowl katon. (Gambar: Associated Press)

Bills lan Tennessee Titans digawe mung setengah saka tumindak NFL pungkasan wengi. Pertandhingan kapindho antarane Philadelphia Eagles lan Minnesota Vikings ngasilake kamenangan gedhe liyane.

Loro tim liyane saiki wis apik dadi 2-0 musim iki, nanging isih akeh bal-balan ing ngarep. Iki bakal menehi bettors kasempatan kanggo waras saka wengi pungkasan, amarga loro pertandhingan ora kejawab target samesthine.

Tagihan Mbuktekaken Unstoppable

Bills quarterback Josh Allen nambahake patang gol menyang tally Senin minangka tim maintained wiwitan tanpa kalah kanggo mangsa. Dheweke ngalahake Tennessee Titans, 41-7.

Allen cemented timbal tim kang minangka contender Super Bowl taun iki. Dheweke njupuk 317 yard ing udhara, ngrampungake 26 saka 38 pass. Buffalo maju sawise mbukak musim kanthi nglawan juara Super Bowl LA Rams.

Tagihan nuduhake apa padha digawe nalika padha njupuk timbal ing drive mbukak. Allen ketemu Reggie Gilliam kanggo nutup 14-muter, 75-yard roto kanggo njaluk Papan. Senajan Titans nanggapi karo gol liwat Derrick Henry kang mlaku maneh, sing pertahanan Bills narik kawigaten garis.

Buffalo terus maju siji-sijine seri. Gol lapangan lan TD nambah kauntungan saka Titans. Allen nemokake target kasebut kanthi nyambungake karo Stefon Diggs, lan kemitraan Allen-Diggs entuk jotosan sawise kena. Diggs mungkasi wengi karo loro TD.

Nalika kabeh katon apik kanggo tagihan, dheweke uga kudu ngatasi cedera sing bisa ngrusak. Cornerback Dane Jackson mudhun ing babak pisanan; sirah lan gulu ngagetake maneh sawise tabrakan brutal. Staf medis tim kasebut cepet-cepet menyang lapangan, mbebasake dheweke lan nggawa dheweke menyang ambulans sing nunggu. Kabar apik yaiku dheweke duwe mobilitas lengkap ing ekstremitas, nanging bakal ngalami tes luwih lanjut.

Ing tengah waktu katelu, Bill munggah 27-7 separo. Ora rampung pamer, Allen lan Diggs gabung maneh kanggo gol kaping telune dadi 34-7.

Nekanake kinerja kasebut, gelandang Matt Milano banjur nyegat umpan 43 yard saka Titans QB Ryan Tannehill. Wiwit saiki, Tennessee ora ana sing bisa mlaku.

Kebo kanggo menang ora dadi masalah. Nanging, Tennessee samesthine bakal nambah resistensi lan paling ora nutupi panyebaran kasebut. Malah ora nyedhak.

Viking ora bisa terus

Serangan Eagles dadi panas nalika ketemu karo Viking ing pertandhingan sabanjure. Jalen Hurts njupuk 301 yard ing babak pisanan, ngrampungake wengi kanthi telung gol. Iku cukup kanggo menehi Philly menang 24-7 liwat Minnesota.

Ing upaya kanggo netepake dhewe minangka pimpinan anyar potensial kanggo Eagles, Hurts mbuktekaken unstoppable. Dheweke dadi lima-kanggo-lima ing babak lan banjur dipencet menyang zona pungkasan kanggo TD.

QB ketoke ketemu mojo kang. Ing kamenangan wiwitan musim Eagles nglawan Detroit, Hurts gagal ngrampungake pass ing limang upaya. Kajaba iku, Philly kudu nyerahake bal kasebut sawise ilang kabeh papat kemungkinan ing pelanggaran pertama game kasebut.

Sauntara, Viking quarterback Kirk Cousins ​​​​ora duwe dina sing apik. Dheweke ora kejawab tandha kaping telu, kabeh nyebabake turnovers. Loro-lorone langsung nyerang bek Darius Slay.

Oddsmakers nyana game skor dhuwur, nanging ora ngendi wae cedhak tandha 50-titik. Padha uga panginten iku bakal dadi game kenceng, karo moneylines ora adoh. Nalika Eagles maju menyang 2-0, wektune kanggo nyetel menyang Minggu 3 lan nyiapake kanggo nantang baris maneh.

#Bill #Crushes #Titans #ing #Monday #Night #Football #Minangka #Allen #Hit #Target

Catawba Two Kings

BetMGM Ganti PointsBet minangka NBC Sunday Night Football Sponsor

Dianyari: 19 September 2022, 11:18

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 11:20.

Musim NFL mung rong minggu, lan wis ana owah-owahan utama – paling saka perspektif industri totoan olahraga.

Bungkus
Green Bay quarterback Aaron Rodgers nggoleki target mbukak ing game Packers Minggu wengi ing ngarep kanggo Chicago Bears. Minggu wengi uga ndeleng debut BetMGM minangka sponsor taruhan olahraga kanggo siaran NBC. Dheweke njupuk peran kasebut sawise PointsBet milih ora tetep dadi partner taruhan olahraga NFL resmi. (Gambar: NFL.com)

Ing wengi Minggu, BetMGM dadi sponsor taruhan olahraga anyar kanggo jangkoan NFL NBC Sports, miwiti acara pra-pertandingan Minggu Malam Football. Joint venture antarane Entain lan MGM Resorts International ngganti PointsBet, sponsor sadurungé.

Bill King saka Jurnal Bisnis Olahraga iku pisanan kanggo break warta ana, lan kacarita sadurungé iki sasi sing PointsBet ora gawe anyar sponsor minangka partner olahraga totoan resmi karo NFL. Kaputusan kasebut ndadekake operator sing berbasis ing Aussie ora dadi bagian saka jangkoan bal-balan primetime NBC.

A juru wicoro BetMGM ngandika Casino.org ana sing sponsor bakal tetep kanggo seko mangsa lan rincian tambahan bakal announced rauh.

Saka Fokus Nasional nganti Regional

Kaputusan PointsBet kanggo mbatalake saka sponsor NFL teka amarga ngalih fokus ing marketing kanggo bettors US. Perusahaan kasebut, nanging tetep dadi mitra NBC, duwe kepemilikan saham liwat kesepakatan limang taun sing ditandatangani ing taun 2020.

Eksekutif nyedhiyakake rincian kanggo analis investasi ing wulan kepungkur sajrone telpon finansial saben wulan perusahaan karo analis investasi. CEO PointsBet AS Johnny Aitken ujar manawa belanja pemasaran karo NBC bakal dipusatake ing Peacock, layanan streaming jaringan, lan jaringan olahraga regional.

PointsBet saiki manggon ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, West Virginia lan Virginia. NBC duwe jaringan olahraga regional ing California, Distrik Columbia, Illinois, Massachusetts, New York, lan Pennsylvania.

Kombinasi aset regional iki terus menehi PointsBet kemampuan kanggo nggawe strategi pemasaran khusus kanggo nggayuh target pamirsa, “ujare Aitken ing telpon 30 Agustus.

Andrew Mellor, CFO PointsBet, ngandhani analis manawa belanja pemasaran perusahaan AS kanggo taun fiskal iki ora bakal ngluwihi apa sing ditindakake perusahaan ing fiskal 2022, sing bakal rampung ing wulan Juni.

Isi punika Key kanggo PointsBet

Pindhah menyang fokus regional ora mung penyesuaian PointsBet ing sawetara minggu kepungkur.

Sadurungé sasi iki, perusahaan ngluncurake e-newsletter anyar, sing diarani Hustle, sing digawe kanthi kemitraan karo Olahraga Kantor Depan. Hustle dikirim menyang taruhan PointsBet kaping telu saben minggu, lan kalebu informasi babagan taruhan sing kasedhiya kanggo pertandhingan sing bakal teka.

Nalika Hustle metu saben Minggu, Senin, lan Kamis, buku olahraga duwe rencana ngirim nganti kaping lima seminggu.

PointsBet uga studio digital basis New York anyar ing proyek ngendi iku plans kanggo gawé podcast lan nuduhake digital liyane. Rong minggu kepungkur, PointsBet ngluncurake The Straight Line karo Ryan Leaf, pertunjukan ing ngendi mantan linebacker kuliah lan pro ngomong babagan kabar paling anyar babagan tren bal-balan lan taruhan.

Pimpinan perusahaan ndeleng perkembangan konten kaya Hustle lan The Straight Line minangka cara kanggo narik, melu, lan nahan bettors.

#BetMGM #Ganti #PointsBet #minangka #NBC #Sunday #Night #Football #Sponsor

casino stocks

Tarif Kamar Singapura Soar Minangka acara gedhe bali

Dikirim ing: 18 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 01:08.

Kanthi sambutan Singapura bali menyang konferensi investasi utama lan Formula Siji, tarif kamar ing kutha-negara soaring lan keuntungan loro resorts terpadu ana.

Tarif Kamar Singapore
Marina Bay Sands ing Singapura. Tarif kamar ing kana mundhak nalika acara gedhe kasebut bali. (Gambar: Bloomberg)

Tarif kamar ing Marina Bay Sands (MBS) lan Resorts World Sentosa mundhak – ing sawetara kasus nganti $ 2,000 saben wengi lan ngluwihi – sadurunge bali F1 lan SuperReturn confab, ing antarane acara marquee liyane.

SuperReturn mlaku saka 19. September nganti 23. September ing Marina Bay Sands, dilakokno dening Las Vegas Sands (NYSE: LVS).

Acara iki nglumpukake 800+ investor institusional sing fokus ing Asia, manajer dana lan panyedhiya layanan saka sak ndonya menyang jaringan, nindakake bisnis lan ngrembug babagan perkembangan pasar paling anyar, “miturut Visit Singapore.

Konferensi dibatalake ing taun 2020 amarga pandemi koronavirus, nanging kaya sing kedadeyan karo mitra AS, perusahaan Asia lan karyawan pengin bali menyang bisnis kanthi pribadi lan kalebu konferensi lan rapat.

F1 Nambah Tarif Kamar Singapura

F1 bali menyang kutha-negara ana 2. Oktober malah sing mesthi kontribusi kanggo biaya kamar luwih ing MBS, Resorts World Sentosa lan panggonan non-game ing Singapura.

Lomba kasebut minangka salah sawijining acara olah raga taunan utama ing Singapura lan panjaluk pent-up bisa ditindakake ing taun iki sawise ora ana rong taun amarga pandemi. Nambah daya tarik kontes F1, iki minangka balapan wengi, sing populer karo penggemar balap. Iki ora mung acara sing wis meksa prices hotel ing Singapura.

“Adoh saka trek, lineup hiburan kalebu pertunjukan dening Westlife lan Green Day. Jeneng gedhe liyane sing bakal teka ing Singapura ing pungkasan taun iki kalebu Justin Bieber, Maroon Five lan Guns N’ Roses. Bloomberg.

Mbuktekaken potensial balap F1, papan paling murah kanggo rawuh 30 September / Oct. Departure 3 ing Crockfords Tower, kang iku salah siji saka sawetara hotel ing Komplek Resorts World Sentosa, punika $ 2,874 saben wengi, ora kalebu pajak lan ragad.

Singapore Rebounds minangka Rival Lag

Sanajan ora bali menyang tingkat pariwisata lan konvensi 2019, Singapura luwih unggul tinimbang saingan regional, kayata Hong Kong lan Macau. Tanggalan rapat-rapat lan konvènsi tetep cahya ing Hong Kong nalika revenue game reged (GGR) ing Macau ing paling.

Loro wilayah administratif khusus (SAR) kasebut ditahan amarga kabijakan karantina paukuman Partai Komunis China (CCP) lan larangan lelungan sing nggawe kunjungan menyang SAR ora narik kawigaten kanggo wong-wong sing manggon ing daratan China lan negara liya.

Nuduhake ora pengin mbaleni kesalahane China, Singapore njupuk pendekatan beda lan sing entuk manfaat loro perusahaan game operasi ana. Saiki, MBS nggantosi bab setengah saka Nilai pasar Las Vegas Sands nalika gosip saka takeover bubar wis nyebar watara tuwane Resorts World, Genting Singapore. Kanthi rebounding negara kutha, Genting ora bisa didol, miturut analis.

#Tarif #Kamar #Singapura #Soar #Minangka #acara #gedhe #bali

Iowa greyhounds

Olahraga Badhak minangka Operasi Betting Mafia Online, FBI ujar, Lima Didakwa

dikirim ing: September 15, 2022, 06:39h.

Dianyari pungkasan ing: 15. September 2022, 06:59h.

Bisnis gambling online basis Brooklyn ilegal sing dinuga ing pangayoman saka Lucchese Crime Family nawakake “layanan customer bengkong” kanggo bettors, jaksa ngandika ana. Kawicaksanane yaiku, “Tindakake apa sing kita ucapake utawa ngadhepi akibat sing ala.”


James “Cepat” Coumoutsos, digambarake, katon ngobong driji kanthi cepet nalika metu saka ruang sidang ing Brooklyn. Hakim federal pungkasane bakal nemtokake manawa dheweke mambu kejahatan. (Gambar: Daily Mail)

Iku miturut Kantor Kejaksaan AS kanggo Distrik Wétan New York. Rebo, mbukak dakwaan sing ngdakwa limang terdakwa kanggo peran ing “Olahraga Badhak.”

Iku “rega saben sirah” totoan bisnis, dinuga diawasi dening prajurit Lucchese kondhang, Anthony Villani, 57 taun.

Villani duwe sajarah penahanan sing gegandhengan karo gambling wiwit taun 1988. Ing 2004, dheweke dadi digital, miturut dakwaan.

Olahraga badhak mlaku kanggo 16 taun liwat 2020, lan digunakake dening bab 400 kanggo 1.300 gamblers minggu, paling kang adhedhasar ing New York City.

Apa Price-Per-Head Bet?

Illegal gambling lan extortion generator income stabil lan dipercaya kanggo New York Mafia. Nanging ing taun-taun pungkasan, Mob wis mindhah operasi taruhan pojok dalan tradisional kanthi online.

Model taruhan “rega-saben-sirah” biasane kalebu bandar judi sing nyedhiyakake jeneng pangguna lan sandhi pelanggan sing ngidini ngakses situs web jaban rangkah sing bisa nggawe taruhan.

Ora ana transaksi finansial sing digawe online. Nanging rincian taruhan disimpen lan dilacak ing situs kasebut. Akeh situs offshore iki adhedhasar ing Costa Rica, ngendi padha legal, lan iki kasus karo situs Olahraga Badhak.

Tagihan lan pembayaran digawe langsung, dening agen. Gamblers sing utang asring “mbujuk” kanggo nyilih dhuwit ing tingkat kapentingan dhuwur saka hiu silihan Mafia supaya gambling .

Agen totoan Villani kalebu anggota lan associates saka kulawarga pidana Lucchese lan kulawarga La Cosa Nostra liyane, miturut jaksa.

Uga dijenengi ing dakwaan Louis “Tooch” Tucci, Jr., 59, lan Dennis Filizzola, 58, sing makarya minangka “otot” agen, ngumpulake dhuwit saka pelanggan.

James “Cepet” Coumoutsos, 59. lan Michael “Platinum” Praino, 44, diterangake ing dokumen pengadilan minangka “totoan pinunjul lan moneymakers kanggo bisnis iki.”

Pandemi Axis

Ing taun 2020, nalika ana pandemi, FBI nyerang Villani. Wong Lucchese sing misuwur dicathet kanggo ngrembug babagan ide macem-macem game casino liwat totoan olahraga nalika umume olahraga dibatalake.

Villani lan codefendants didakwa racketeering karo partisipasi ing macem-macem rencana pidana. Iki kalebu gambling ilegal, laundering dhuwit, lan nyoba extortion.

“Minangka miturut omongane uwong, prilaku iki nduduhake carane anggota saka La Cosa Nostra terus kanggo melu ing operasi gambling ilegal lan rencana tagging laundering dhuwit sing ndadékaké kanggo ancaman saka panganiaya marang sapa sing njaluk ing dalan lan wis kui mayuta-yuta dolar ing bathi kanggo wong-wong mau. kulawarga kejahatan Luchese, “ujare Pengacara AS Breon Peace.

“Tuduhan iki nggambarake komitmen terus Kantor iki kanggo mbusak La Cosa Nostra saka New York,” ujare.

#Olahraga #Badhak #minangka #Operasi #Betting #Mafia #Online #FBI #ujar #Lima #Didakwa

Catawba Two Kings

Caesars Plans Sportsbook Truck Tour minangka Gear Shift Marketing efforts

Dikirim ing: 14 September 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 06:48.

Caesars Entertainment ana announced demo negoro nampilaken ora Sepur, nanging selaras 18-wheelers. Truk bakal ningkataké perusahaan Las Vegas olahraga online totoan app ing 17 dijadwal mandeg liwat mbesuk Super Bowl.

truk Caesar
Caesars Entertainment ngrancang tur truk ing saindenging negara wiwit saiki liwat Super Bowl kanggo promosi buku olahraga seluler lan aplikasi iGaming perusahaan. Presiden Digital Eric Hession ujar manawa minangka bagean saka “pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake” kanggo akuisisi lan retensi pelanggan. (Gambar: Caesars)

Tur kasebut bakal diwiwiti ana ing Stadion Highland ing Orchard Park, NY, ing ngendi Buffalo Bills dadi tuan rumah Tennessee Titans. Awal mandeg uga bakal pas karo Opening saka Caesars ‘gaya sportsbook’ bale, dumunung ing pojok lor-kulon stadion, miturut release Caesars.

Ing stadion, rig gedhe bakal dadi hub aktivasi, nawakake insentif unik kanggo pangguna anyar lan “pengalaman VIP” kanggo anggota Caesars Rewards. Uga bakal dadi tuan rumah studio produksi lan podcast kanggo ngirim konten ing saben mandeg tur. Caesars Sportsbook Partners ESPNCBS Sports, lan Omaha Productions Peyton Manning kabeh bakal melu pangembangan konten, uga duta besar Caesars lan selebriti liyane.

“Bebarengan karo Caesars, kita wis ngrancang pengalaman tangan sing ora iso lali sing mesthi nyenengake para penggemar olahraga ing saindenging negara,” ujare Manning.

Ganti Arah

Tur truk bakal nyorot Caesars taun kapindho operasi Sportsbook. Caesars Entertainment tuku operator taruhan olahraga William Hill taun kepungkur, lan kanthi resmi ngganti jeneng divisi AS dadi Caesars ing Agustus 2021.

Tur iki uga nuduhake owah-owahan ing pendekatan Caesars kanggo entuk pelanggan anyar lan nahan pelanggan sing wis ana.

Nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing ora bisa dilalekake lan nganggep kaya bangsawan tetep dadi penekanan utama. Presiden Caesars Digital Eric Hession ngandika. “Tur Truk Caesars Sportsbook & Casino minangka bab sing nyenengake ing crita kita nalika kita mindhah fokus marketing menyang pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake ing taun kapindho.”

Kaya sing katon ing taun kepungkur karo penggemar FanDuel, DraftKings, lan BetMGM, Caesars nawakake taruhan “bebas risiko” $ 5,000 kanggo pangguna anyar taun kepungkur. Bonus kasebut mbantu dheweke dadi pimpinan awal ing New York, sanajan FanDuel lan DraftKings wis nyusul.

Sadurungé taun iki, Caesars ngumumake rencana kanggo nyuda belanja iklan ing operasi online. Sajrone telpon penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan induk karo analis investasi, CEO Tom Reeg ujar manawa mbuwang pariwara sing direncanakake dipotong nganti atusan yuta dolar minangka upaya kanggo nggawe sisih digital luwih lestari.

Nganti saiki, ora ana pengaruh ing pangsa pasar perusahaan, ujare.

“Dibandhingake karo musim gugur pungkasan, kayane kita wis ninggalake udhara kanthi lengkap. Nanging sampeyan bakal entuk iklan utawa loro gumantung ing ngendi sampeyan lan apa sing lagi ditonton, “ujare Reeg.

NFL College Football Game ing Tour

Sawise Buffalo, tur Caesars bakal dianakaké ing Stadion Lucas Oil 25. September kanggo game ngarep Indianapolis Colts nglawan Kepala Kansas City.

Paling mandeg related kanggo game NFL. Nanging ana rong game bal-balan kuliah musim biasa ing tur. Ing 8 Oktober, Ohio State bakal lelungan menyang Michigan State, lan ing November 5, Alabama lan LSU bakal gawe anyar saingan ing Baton Rouge. Caesars minangka mitra resmi LSU Athletics.

Ana uga game NHL ing jadwal, minangka truk bakal ing Washington, DC, kanggo Capitals Oktober 12 pambuka ngarep marang Boston Bruins. Caesars ngoperasikake buku olahraga ing Capital One Arena.

Dhaptar papan wisata paling anyar bisa ditemokake ing kene. Sawetara lokasi nyata kanggo acara Caesar tetep ditemtokake.

#Caesars #Plans #Sportsbook #Truck #Tour #minangka #Gear #Shift #Marketing #efforts

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casinos Terus Cut Jobs, minangka Iklim Bisnis Tetep Bad

dikirim ing: September 12, 2022, 12:18h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 12:29h.

Kasino Macau wis nindakake sing paling apik kanggo nyuda pengaruh finansial saka COVID-19 ing tenaga kerja. Nanging kanthi China ngetrapake kabijakan “nol-COVID” lan resor sing meh ora ana urip, PHK terus.

Buruh kasino Macau sing kerja ing China COVID-19
karyawan MGM Cotai ngawasi tabel baccarat lan bakul. Kasino Macau wis nyuda tenaga kerja, amarga pandemi COVID-19 terus mbatesi dolanan ing pasar game paling sugih ing donya sadurunge 2020. (Gambar: Reuters)

Pungkasan ana, Macau Sensus lan Statistik Service dicethakaké ana sing kekiyatan kerjo industri game terus nolak. Enem operator casino digabungake kanggo makaryakke 53.592 wong ing pungkasan Juni. Iki minangka penurunan 2.3% – utawa 1,247 posisi – saka tally sing dilaporake pungkasan ing pungkasan taun 2021.

Layanan Statistik lan Sensus ngasilake laporan lapangan kerja biennial kanggo industri game.

Kebutuhan Industri Lifeline

Konsesi gambling Macau wis nindakake sethithik kanggo nyenengake pamrentah lokal ing tengah pandemik. Resor kasebut nyedhiyakake lan nyumbang peralatan pelindung pribadi nalika wiwitan COVID-19, lan wiwit ngidini hotel kasebut bisa digunakake minangka fasilitas pengamatan karantina lan medis.

Disaranake supaya PHK ing kabeh biaya, casinos wis ngginakaken puluhan yuta dolar sasi kanggo nahan karyawan minangka akeh sabisa. Kajaba iku, kamar hotel kosong lan lantai game sing sepi.

Laporan proyek game nambahake manawa gaji saben wulan rata-rata kanggo buruh full-time yaiku MOP23,270 (US$2,880) ing wulan Juni 2022. Sing mudhun meh 2% saka 2021.

Agensi pegawe pemerintah ngandika ana kurang saka 20 lowongan kerja ing industri game nalika tally proyek rampung.

“Penurunan tingkat kekosongan nganti cedhak nol nuduhake manawa panjaluk tenaga kerja ing industri game tetep sithik amarga pengaruh pandemik,” ujare Layanan Statistik lan Sensus ing pratelan.

Pendapatan game reged (GGR) tetep ana ing sangisore bisnis pra-pandemi. Ing Agustus, casino ing 2022 wis menang babagan $ 3,57 milyar. Sajrone wolung wulan sing padha ing 2019, GGR ngluwihi luwih saka $24.52 milyar.

‘Zero-COVID’ Ditakoni

Akeh Analysts game Macau-fokus pracaya sing casinos bakal bali kanggo muter cedhak pandemi ing taun teka. Nanging nemtokake pemulihan angel amarga umume gumantung nalika China pungkasane ngilangi “nol-COVID.”

“Zero-COVID” mbutuhake kunci nalika kasus anyar diidentifikasi. Nanging iki minangka konsep sing ora lestari, ujare William Kirby, profesor Studi Cina ing Universitas Harvard.

Ora ana sing diarani ‘nol-COVID’. Nalika varian Omicron nyebar menyang ibukutha China, Beijing, pitakonane dudu apa, nanging kapan lan kepiye, China bakal miwiti ‘urip karo COVID-19’ tinimbang terus ngetrapake kunci tanpa wates, “ Kirby nulis ing op-ed Juni diterbitake ing ngelmu.

Kirby percaya yen China kudu nyingkirake “nol-COVID,” lan ana pangarep-arep bakal ana ing sawetara wulan. Profesor kasebut ujar “Pengasingan China minangka ancaman kanggo awake dhewe lan kerugian kanggo jagad iki.”

“Penghormatan jero China kanggo ilmu pengetahuan isih mbukak kesempatan kanggo kolaborasi sing luwih apik karo Kulon babagan COVID-19 lan pandemi ing mangsa ngarep,” pungkas Kirby.

Nalika revenue game Macau wis mbalekake mung watara 18% saka 2019 tingkat, kasino ing Filipina lan Singapura mbalekake mungguh 79% lan 68% saka bisnis pra-pandemi.

#Macau #Casinos #Terus #Cut #Jobs #minangka #Iklim #Bisnis #Tetep #Bad

casino stocks

Ganjaran Caesars minangka Klub Pemain Paling Top Kanggo Lima Taun berturut-turut

dikirim ing: September 10, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 10 September 2022, 07:38.

Caesars Ganjaran saka Caesars Hiburan maneh njupuk ngarep penghargaan ndhuwur ing kategori “Best Player kang Club” ing USA dina iki 2022 iterasi saka Top 10 penghargaan.

Hadiah Caesar
Caesars Gift Card. Iki ditingkat klub pemain paling apik dening USA Today. (Gambar: Jurnal Bisnis California)

Editor ing 10Best.com, USA dina iki lelungan darmabakti lan unit luang, ranking Caesars Ganjaran minangka program kasetyan casino paling apik kanggo taun kalima saurutan.

Kanthi ganjaran Caesars, pemain bisa entuk lan ngijolake Credits ganjaran ing luwih saka 40 kasino lan resorts donya, kalebu Caesars Palace, Harrah, The Cromwell, The LINQ, Planet Hollywood lan Paris Las Vegas. Keuntungan kalebu diskon tetep ing hotel lan akses pra-sale kanggo acara sing dipilih, uga rega anggota ing sawetara restoran, “ujare. Amerika Serikat Dina iki.

Miturut nomer panggonan, Caesars operator casino paling gedhe ing AS. Nanging anggota saka platform kasetyan sawijining bisa entuk nilai liwat Caesars Sportsbook app lan ing hotel non-game.

Caesars Ganjaran tunjangan, tekan

Caesars Ganjaran wis liwat 65 yuta anggota, nggawe program kasetyan paling gedhe ing industri game.

“Anggota bisa entuk lan ngijolake kridit ing jaringan kanggo pengalaman sing paling dihargai. Anggota Caesars Rewards uga duwe akses menyang keuntungan eksklusif lan tarif anggota ing kabeh tujuan Caesars Rewards, acara mung undhangan, lan pengalaman sepisan ing seumur hidup amarga koleksi olahraga, hiburan, koki selebriti, lan kemitraan lelungan. perusahaan game basis Nevada ngandika ing statement.

Sejatine kabeh kasino komersial lan suku nawakake program kasetyan customer, nanging Caesars Ganjaran mréntahaké kanggo bettors amarga ombone gedhe saka tekan perusahaan. Ora mung iku operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip, nanging Caesars uga salah siji saka portofolio casino regional paling ekstensif. Sakabèhé, pelanggan bisa entuk Caesars Rewards TCTerms lan kridit undakan ing panggonan ing 17 negara.

“A ekosistem disambungake kebak game, Hospitality, hiburan, Nightlife, dining lan blanja, ana luwih saka 50 tujuan lan sawetara lengkap produk seluler kabeh disambung menyang jaringan Caesars Ganjaran,”Ing perusahaan ditambahake.

Lack Ngageti Las Vegas Presence ing 10Best.com Dhaftar

Nalika Las Vegas minangka Mekkah game AS, perwakilan sakabèhé kutha ing dhaptar klub pemain 10Best.com minuscule.

Njaba Caesars Ganjaran, mung platform kasetyan liyane karo cahya Sin City dhuwur ing dhaftar MGM Ganjaran saka MGM Resorts International. Seminole Wild Card, kang Hard Rock International casino program kasetyan, bisa digunakake ing Mirage Las Vegas minangka suku Seminole dianggo liwat disualekno saka ajang.

Seminole Wild Card iku salah siji saka papat suku casino program kasetyan ing dhaftar. paket hadiah casino komersial liyane ing dhaftar kalebu Live! Urip Casino & Hotel! Ganjaran Star lan Resorts Casino Program Card Hotel.

#Ganjaran #Caesars #minangka #Klub #Pemain #Paling #Top #Kanggo #Lima #Taun #berturutturut

Bernard Chong

Sportsbook Brazil nunjuk Bintang Bal-balan minangka Duta Besar, Betting Faces Surveillance Intense

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 10:51

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 11:07.

Sportsbook Brasil lan operator game Dollar.Bet ngarep-arep nambahake pasuryan sing akrab ing barisan bakal menehi keunggulan ing kompetisi. Dheweke wis milih mantan bintang bal-balan Márcio Amoroso dadi duta anyar.

Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund
Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund. Lintang bal-balan pensiunan minangka duta anyar Sportsbook Dollar.Bet ing Brasil. (Gambar: Transfermarkt)

Amoroso main kanggo sawetara tim lokal lan internasional sajrone karier 25 taun. Sing paling penting, dheweke dadi anggota reguler tim nasional Brasil wiwit taun 1995 nganti 2003.

Sapérangan prestasi digayuh déning priyayi umur 48 taun iki, kalebu dadi top scorer ing sapérangan kompetisi. Jenenge isih ana ing macem-macem liga, kalebu Brasileirão, Serie A Italia, Bundesliga, lan FIFA.

Nelpon All Stars

Nambahake wong kanthi kekuwatan bintang minangka duta minangka salah sawijining cara utama sing digunakake ing buku olahraga lan operator game kanggo entuk perhatian. Contone, BetMGM duwe AJ Andrews, Wayne Gretzky, Marshawn Lynch, lan liya-liyane. Betcris duwe Ronaldinho lan Natalia Guitler, loro atlit Brasil sing populer.

Dollar.Bet ngandelake kekuwatan bintang Amoroso ing Brasil kanggo mbedakake saka buku olahraga liyane. Valid kanggo setahun, kemitraan nyedhiyakake panggunaan gambar Amoroso ing kampanye iklan kanggo perusahaan, rawuh ing acara, lan partisipasi ing postingan ing jaringan sosial merek.

Iki uga kalebu Amoroso nggawe kiriman ing jaringan sosial dhewe sing ana gandhengane karo Dollar Bet. Ing Twitter, dheweke duwe sekitar 42.000 pengikut.

Amoroso minangka pencetak gol sing produktif nalika aktif. Wiwit taun 1995-2003, dhèwèké main 19 pertandhingan karo tim nasional Brasil, kang nyetak sangang gol. Ing 392 game kanggo macem-macem klub sajrone karire, penyerang kasebut uga wis nglumpukake 162 gol.

Marcio Francisco Campos Cavalcante, pemilik partner saka Dollar.Bet, siap kanggo push perusahaan kanggo dhuwur anyar. Dheweke nyatakake yen Amoroso saiki bakal dadi komponen kunci saka strategi pemasaran amarga Dollar.Bet tuwuh ing negara kasebut.

Betting Relationship Under Fire

Duwe tokoh olahraga minangka duta kanggo buku olahraga utawa perusahaan game minangka salah sawijining perkara lan ora nyebabake kontroversi. Nanging, hubungan antarane entitas olahraga lan buku olahraga pancen beda. Hubungan kasebut saiki diadili ing Brasil.

Kabeh 20 klub bal-balan ing Serie A Brasil duwe pranala menyang entitas totoan olahraga. Iki senadyan kasunyatan sing negara isih durung narik pemicu ing legalized totoan olahraga. Pasar paling awal sing diatur yaiku tanggal 13 Desember.

Iki wis mbingungake sawetara ing pamrentah Brasil. Yen kegiatan kasebut durung sah lan ora ana pasar sing diatur, dheweke ora ngerti kepiye entitas olahraga bisa nggawe kemitraan karo perusahaan taruhan olahraga.

Akibaté, Kamentrian Kehakiman Brasil bakal nyoba mangsuli pitakon kasebut kanthi bantuan klub kasebut. Wis ngubungi 54 klub olahraga lan liga sing beda-beda, mrentah supaya nyerahake kontrak kemitraan.

Nyengkuyung investigasi yaiku review dening Sekretariat Konsumen Nasional Brasil, bagean saka Kementerian Kehakiman. Dheweke percaya yen kemitraan iki wis ditindakake ing luar negeri, sing ujar bakal nglanggar undang-undang sing ana.

Antarane entitas sing disorot dening Kementerian Kehakiman yaiku klub bal-balan Atlético Mineiro, Fluminense, São Paulo lan Santos. Kajaba iku, lagi nyelidiki raksasa media Rede Globo, sing duwe kemitraan siaran karo Pixbet lan Betnacional. Entitas sing nampa kabar duwe nganti 9 September kanggo nanggapi.

#Sportsbook #Brazil #nunjuk #Bintang #Balbalan #minangka #Duta #Besar #Betting #Faces #Surveillance #Intense