Tag Archives: MGM

casino stocks

MGM, Sands antarane Top Consumer Cycle Ideas, Citi ngandika

Dikirim ing: 19 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 18 September 2022, 11:09.

Ing taun kasar kanggo wutah saham, iku ora surprise sing sektor konsumen – ngarep kanggo ekuitas casino – ing krusuhan, nanging sawetara Analysts nyetujui Las Vegas Sands (NYSE: LVS) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM) minangka gagasan investasi actionable. .

pasir MGM
Turis njupuk gambar ing ngarepe Bellagio. Citi ngandika Sands lan MGM nawakake munggah potensial. (Gambar: CNN)

Ing laporan anyar kanggo klien, strategi ekuitas Citi Scott Chronert nyathet yen pandangan bank yen penurunan regane ing tangan kenaikan tarif agresif Federal Reserve ora owah lan pangarepan pangentukan peserta pasar penting kanggo maju.

Kanthi cathetan iki, kita luwih maju menyang gaya Pertumbuhan lan luwih adoh saka telpon agnostik gaya kita wiwit Mei. Antarane faktor kasebut, kita luwih seneng Kualitas lan Momentum tinimbang Min/Low Vol lan Nilai Enhanced, “tulise.

Sanadyan MGM utawa Sands pas Bill minangka saham volatility kurang lan wis dadi salah siji saka faktor investasi kinerja ndhuwur ing taun, nanging momentum lan kualitas bisa Applied kanggo pasangan saham casino. Relatif ngandika, LVS duwe momentum amarga saham munggah 2.66% taun-kanggo-tanggal nalika S&P 500 meh 19% luwih murah.

MGM, Idea Siklus Konsumen Utama ing Sands

Citi nampilake Indeks S&P 1500 kanggo perusahaan sing dirating “tuku” utawa “adol” ing 11 sektor standar klasifikasi industri global (GICS).

Ing kawicaksanan konsumen, bank kasebut nggawe sangang jeneng, kalebu LVS lan MGM. Iku mung usaha casino ing grup. Ora ana jeneng game sing ditemokake ing antarane trio saham siklus konsumen bearish Citi.

Ing basis apa wae, nada positif Citi ing operator Bellagio lan Marina Bay Sands kritis, nanging luwih bener nalika nimbang ramalan bank sing nambah kemungkinan resesi ing separo pisanan 2023. Resesi meh mesthi bakal nyuda belanja konsumen, bisa uga nyiwit saham game ing proses. .

“We project a nambah kamungkinan saka resesi liwat 1H ’23. Sajrone jangka menengah nyana volatilitas ing antarane kisaran 3650-4700 amarga para investor nimbang wutah sing luwih lemah tinimbang Fed sing duweni potensi kurang hawkish, “tambah Chronert.

MGM, Properti Mutu Pasir

Kualitas gambar kanggo operator Mandalay Bay lan Parisian Macau beda-beda. Loro-lorone, minangka kasus karo akeh industri casino, nggawa beban utang sing cukup gedhe lan ora dianggep layak kanggo investasi dening telung agensi rating utama.

Sands durung mbalekake dividen utawa tuku maneh saham dhewe wiwit wiwitan pandemi koronavirus. Nalika mbayari taunan MGM iku padha karo mung siji Penny saben bareng, buta casino wis panuku darmabakti saka Enggo bareng wiwit taun kepungkur lan Ngartekno suda nomer Enggo bareng pinunjul. Iku sipat kualitas.

Loro-lorone operator nuduhake sipat kualitas umum: hoarding awis kuwat. Ing pungkasan kuartal kaping pindho, LVS duwe awis $ 6,46 milyar nalika MGM duwe awis $ 5,78 milyar ing tanggal 30 Juni.

#MGM #Sands #antarane #Top #Consumer #Cycle #Ideas #Citi #ngandika

Macau casinos gaming revenue GGR

Bentley the Lion, Mantan Warga MGM, tilar donya ing umur 15 taun

Dikirim ing: 1 September 2022, 12:08.

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 06:30.

Bentley the Lion, salah sawijining mantan kucing ing pertunjukan singa ing MGM Grand ing Las Vegas, tilar donya nalika umur 15 taun.

Bentley the Lion MGM Grand Las Vegas kebon binatang
Bentley the Lion ing iklan lawas kanggo Lion’s Habitat ing MGM Grand. Bentley tilar donya minggu iki nalika umur 15 taun. (Gambar: MGM Resorts)

MGM Grand minangka hotel tunggal paling gedhe ing donya kanthi luwih saka 6.800 kamar. Properti Strip sing apik iki sadurunge dikenal kanthi atraksi habitat singa sing populer ing area kasino sing ngidini pengunjung bisa nyedhaki lan pribadi karo kewan sing otot lan amba.

MGM Grand manggoni Lion Habitat suwene 12 taun. Ing kaca-tertutup, atraksi njero ruangan wowed tamu saka 1999 nganti ditutup ing awal 2012. MGM milih kanggo mbusak fitur singa ing tengah $ 160 yuta renovasi lantai casino utama Resor.

Bentley wis dadi pertandhingan ing MGM Grand sajrone nem taun kepungkur ing Lion Habitat. Bentley dikabarake minangka keturunan Leo, sing dadi singa paling anyar sing digunakake dening Metro-Goldwyn-Mayer Studios kanggo film “bumper”, yaiku istilah teknis kanggo branding / logo studio film sing mlaku sajrone film kasebut. pambukaan kredit.

Singa ora tau manggon ing MGM Grand nanging diangkut metu lan mlebu dening pawange Keith Evans saben dina. Sawise pertunjukan singa ing MGM Grand ditutup, Evans mindhah atraksi menyang farm cedhak Henderson.

Dina iki, Peternakan Kebiasaan Singa Evans ngidini pengunjung terus ndeleng singa kasebut.

penyakit Bentley

Ing kirim Instagram, Evans nerangake manawa Bentley the Lion bubar lara. Sawise tes awal nuduhake singa kasebut anemia, Bentley ngalami tes tambahan nanging ora bisa urip saka prosedur kasebut. Evans ujar manawa tes sabanjure nuduhake manawa Bentley duwe anemia aplastik, kanker lan leukemia.

“Bentley meh 16 taun, sing kanggo singa geriatrik,” Evans nerangake marang para pengikut lan penggemar Bentley.

We empathize karo akeh sing duwe kenangan apik lan wektu karo Bentley. Bentley bakal terus nyekel papan khusus ing kabeh seri kita, “ujare Evans.

Evans ngandika ing 2011 sing MGM Resorts wis ora ditanggepi bebaya babagan penutupan MGM Grand Lion Habitat.

“Kita kejiret,” ujare Evans Las Vegas Sun ing wektu. “Singa iku logo hotel. Aku ora tau ngerti pikirane perusahaan.”

Senajan singa bebas kanggo ndeleng ing MGM Grand, biaya Evans $ 25 saben wong kanggo tamu metu saka negara mlaku liwat Lion Habit Ranch. Tiket kanggo Nevadans $ 20. Diskon luwih kasedhiya kanggo para senior, militer aktif lan para veteran, responden pisanan, lan siswa. Anak 14 lan ngisor gratis karo wong diwasa mbayar.

Atraksi kewan Strip

Kanggo kulawargané sing ngunjungi Nevada Kidul utawa sapa waé sing pengin ndeleng pertunjukan kewan, Las Vegas wis dijamin.

Taman Rahasia Siegfried lan Roy lan Habitat Dolphin ing Strip ing The Mirage kalebu atraksi kasebut. Pameran kasebut ngidini para tamu bisa ngadhepi lumba-lumba hidung botol, macan putih, singa lan macan tutul.

Mandalay Bay Shark Reef Aquarium nawakake tamu pribadi – sanajan aman – pengalaman karo macem-macem hiu. Saliyane puluhan hiu, atraksi kasebut kalebu luwih saka 2.000 kewan, kalebu pari raksasa, penyu ijo sing kaancam punah, piranha lan komodo.

#Bentley #Lion #Mantan #Warga #MGM #tilar #donya #ing #umur #taun

casino stocks

Saham MGM Luwih Diikat menyang AS Lan Sing Apik

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 10:01.

Liwat 56% saham ing MGM China, MGM Resorts International (NYSE: MGM) madhep Macau slump, nanging saham duwe materi kanggo keno kerusuhan terus ing Asia-Pasifik hub casino paling gedhe.

Simpenan MGM
Bellagio ing Las Vegas Strip. Sawetara ahli ujar manawa saham MGM bisa ngasilake munggah. (Gambar: BuzzFeed News)

Enggo bareng saka operator paling gedhe ing Las Vegas Strip ngeculaké seprapat saka regane taun – kinerja sing bisa nggambarake akeh faktor. Pisanan, sawetara peserta pasar bisa nganggep manawa revenue game reged Macau (GGR) bisa uga ora nuduhake tandha perbaikan nganti 2023.

Kapindho, lan bisa uga luwih penting, investor liyane bisa nganggep kenaikan suku bunga lan inflasi sing mundhak, ing antarane faktor liyane sing bakal ngrusak ekonomi AS. Sing bakal dadi headwind ketok kanggo kasino domestik. Nanging, sawetara ahli pracaya Enggo bareng MGM nawakake munggah potensial – loro saka Macau.

Investor biasane tuku perusahaan kaya MGM, sing ndarbeni kasino ing Macau, kanggo eksposur menyang hub gambling Asia sing berkembang cepet,” laporan Jacky Wong kanggo Jurnal Wall Street. “Nanging saiki bisa tuku perusahaan kasebut sanajan ana ing Macau amarga kinerja domestik sing kuwat.”

MGM China saiki nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR). Untunge, MGM duwe luwih akeh outlet kanggo ngimbangi risiko China tinimbang perusahaan liyane sing ana ing AS.

Akeh Alasan Non-Macau kanggo Tresna Saham MGM

Ana wektu nalika MGM taruhan luwih langsung ing Macau. Sadurungé, saham kasebut ing MGM China makili saprateloné tutup pasar operator Bellagio, nanging saiki mudhun nganti 8%, miturut laporan kasebut. Jurnal.

Temenan, sing gejala Kurangé populasi ing Nilai saka pasar unit Chinese, nanging uga tandha investor prioritizing katalis kaya roh ing Las Vegas lan BetMGM. lengen game digital operator, BetMGM iku jeneng casino internet paling gedhe ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online ndhuwur. Sing penting, bisnis kasebut bakal entuk bathi ing taun 2023.

Bisnis iGaming lan totoan olahraga online minangka potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator tetep watesan mbuwang promosi sak mangsa bal-balan lan njupuk kauntungan saka legalization anyar totoan olahraga ing Massachusetts.

Kajaba iku, MGM kacarita tingkat pendhudhukan Strip seprapat kapindho lor 90% – tokoh sing bisa nambah ing 2023 minangka liyane konvènsi lan bisnis kumpul bali menyang Las Vegas.

Faktor Keuangan Nguntungake Saham MGM

Pancen, resesi kamungkinan kanggo mencet equities casino lan jeneng siklus konsumen liyane. Ora ana rong cara babagan iki.

“Rekor-bejat menang streak bisa rampung lan resesi bakal nyuda pangentukan casino – nanging saham uga wis faktor ing paling resiko iki. Perusahaan karo cahya kanggo pasar gambling online cepet-akeh malah luwih atraktif, “miturut ing Jurnal.

Ing sih MGM, utamané yen ana kontraksi ekonomi, neraca padhet lan jumlah shrinking saka saham pinunjul – loro sipat sing investor bisa appreciate yen ekonomi AS weakens Ngartekno.

#Saham #MGM #Luwih #Diikat #menyang #Lan #Sing #Apik

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

VEGAS MITOS dibusak: Old Grand MGM mbledhos sawise geni

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 12:50.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 01:31h.

Mitos umum ngubengi geni MGM Grand ing tanggal 21 November 1980. Nanging kanthi mitos iki, kasunyatane luwih ngganggu tinimbang fiksi sing ora jelas.

1980 MGM Grand geni
A geni tragis nyingkiri pecah ing MGM Grand hotel ing Las Vegas 21. november 1980. Waca hotel ing foto iki. Apa katon akrab kanggo sampeyan? Dheweke kudune, lan ora kanggo kang MGM Grand. (Gambar: Las Vegas Sun)

Nalika MGM Grand asli kabuka ing 1973 karo liwat 2.100 kamar hotel, iki dikenali minangka salah siji saka hotels paling gedhe ing donya. Nanging sawise 21 November 1980, hotel iki mung dikenal minangka salah siji saka lokasi geni hotel paling awon ing donya.

Tragedi kasebut nyebabake nyawa 87 wong lan ngganti kode geni ing Nevada lan negara.

Mung kobongan Hotel Winecoff, sing mateni 119 wong ing 7 Desember 1946, ing pusat kutha Atlanta, sing luwih parah. Untunge, helikopter saka Pangkalan Angkatan Udara Nellis sing cedhak bisa njupuk luwih saka 1.000 wong saka gendheng MGM, utawa jumlah tiwas bakal ngilangi rekor kasebut.

mitos

Akeh wong sing pracaya MGM Grand iki kabongkar sawise geni massive, salah siji amarga saka karusakan geni ekstensif utawa amarga bangunan wis akeh banget jujus ala. Mitos iki nyebar banget nganti muncul minangka kasunyatan ing edisi 2009 Darimer kang Las Vegas.

Bebener ana sadurunge karusakan geni kanggo bangunan, nanging iki sing ana ing casino lan lantai siji lan ora nyebabake karusakan struktural serius. neng kono sadurunge juju uga ala, nanging ora nyebabake MGM njeblug lan mbangun maneh properti kasebut.

MGM asli ora dirusak. Nanging, karusakan geni iki didandani, lan bangunan iki didol kanggo Bally limang taun mengko. Ing sale, Bally dadi hotel sing misuwur Bally kang Las Vegas. MGM Grand anyar (sing sampeyan ngerti saiki kanthi kaca cermin lan patung singa sing apik) dibukak ing 1993, ing sisih kidul MGM asli.

Menara hotel asli sing paling akeh tiwas terus beroperasi nganti saiki.

Rincian geni

Ing jam 7 ing 21. november 1980, kabel rusak ing toko Grosir ing sisih wétan casino ignited geni cilik. Deli durung mbukak; buruh casino weruh kumelun lan disebut keamanan. Dhèwèké nggolèki alat pemadam api nanging ora ketemu. Ing wektu iku, ora ana sprinkler otomatis ing bagean casino.

Geni wiwit munggah ing tembok restoran kanthi kacepetan 17 kaki per detik. Patang menit sawise metu saka deli, dheweke kenek lawang ngarep lobi lan pecah kaca. Sadurunge petugas pemadam kebakaran bisa ngontrol, kabeh undhak-undhakan, poros lift, lan saluran AC dadi cerobong asep.

Luwih saka 60 saka 87 korban tilar donya ing lantai 19-24 menara hotel, setengah ing kamar, minangka asil saka inhaling asap ireng kandel lan karbon monoksida sing mili liwat saluran AC lan akumulasi menyang mega kandel. Akeh korban sing isih turu ing amben.

Warisan ing Smoke

MGM Grand mbukak maneh wolung sasi sawise geni karo sprinkler otomatis lan sistem weker geni ing saindhenging properti. (Thanks kanggo geni, iki saiki sah dibutuhake.) Minangka bagéan saka $50 yuta remodel, menara 26-crita kapindho ditambahake mengko ing 1981. Nanging kunjungan slumped amarga publisitas ala saka geni lan taun sabanjuré pengadilan.

Penyelidikan geni ngasilake akeh rincian sing ngganggu. Contone, nginstal sprinklers otomatis dianjurake dening Las Vegas Fire Marshal nanging durung dibutuhake dening hukum bakal nambah mung $ 200.000 kanggo $ 106 yuta biaya kanggo mbangun MGM Grand saka 1972 kanggo 73. Nanging hotel ora gelem, lan Clark County Building Department sisih. , nyatakake yen wiwit bangunan makaryakke 24/7, sprinkler otomatis ora dibutuhake ing saindhenging latar.

Luwih saka 1.350 claims legal asil saka pati geni lan ciloko, lan MGM Grand pungkasanipun sarujuk kanggo mbayar $ 223 yuta kanggo dumunung. Las Vegas, ing wektu, ora cukup perusahaan kanggo nangani kabeh litigasi.

Lara operasi monumèn gigantic iki kanggo Gagal lan pati, MGM Grand didol hotel lan MGM Grand Reno kanggo Pinball lan slot machine produsen Bally Manufacturing ing April 1986.

Munggah Saka Awu

Kanthi tenang, pemilik MGM Grand, Kirk Kerkorian, wiwit entuk properti kanggo mbangun MGM Grand anyar sing mil kidul saka sing lawas. Iki dibukak ing taun 1993 lan isih digunakake nganti saiki. Kangge, Bally wis ganti tangan kaping pirang-pirang. Hilton Hotels entuk properti kasebut ing 1996 lan ngganti divisi resort casino dadi Park Place Entertainment, sing jenenge Caesars Entertainment lan dipikolehi dening Harrah’s Entertainment ing 2005.

#VEGAS #MITOS #dibusak #Grand #MGM #mbledhos #sawise #geni

Macau casinos gaming revenue GGR

CEO MGM Resorts Japan Percaya Osaka Bakal Dadi ‘Pasar Game Apik’

dikirim ing: Agustus 25, 2022, 03:25h.

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 05:04.

CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers rembugan saham gedhe juragan ing Osaka minggu iki sak intine ing Global Gaming Expo (G2E) Asia ing Singapura. Pesen cetha: Pasar casino Japanese mbesuk bakal rauh dadi pemain utama ing industri game global, saingan Las Vegas, Macau lan Singapore.

MGM Resorts Japan Osaka casino resort terpadu
CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers. pejabat MGM ngandika Jepang Perdana dadi pasar casino utama ing taun teka. (Gambar: Inside Asian Gaming)

MGM Resorts iku salah siji saka mung loro operator casino kanggo nawarake pemerintah pusat Jepang kanggo konsesi game, liyane Casino Austria. Buta casino basis Vegas Las, kang saliyane casino domestik makaryakke loro resorts terpadu ing Macau China, ngarep-arep kanggo mbangun casino resort terpadu ing Osaka.

Senajan proyek Osaka isih ana ing pembangunan, iku samesthine kanggo biaya watara $7,5 milyar kanggo $9 milyar. Totoan gedhe pungkasane bakal ngasilake pemegang saham MGM, Bowers percaya.

Kita yakin Jepang bakal dadi pasar game sing apik. ujare Bower. “Duwe meh 130 yuta wong lan klompok gedhe banget ing sawetara wilayah metropolitan.”

Wilayah Kansai sing ana ing Osaka, ujare Bowers, minangka papan kanggo udakara 25 yuta wong. Eksekutif MGM nambahake manawa infrastruktur Jepang sing wis dikembangake kanthi apik, dipasangake karo basis turis manca negara sing berkembang cepet sadurunge COVID-19, nggawe kesempatan sing apik banget kanggo dilewati.

MGM Lawas Prasetya kanggo Jepang

Nalika Jepang pisanan legalized gambling komersial ing 2018, negara kejiret manungsa waé saka paling operator game paling gedhe ing donya. Nanging proses nggawe aturan Jepang sing dawa, banjur pandemi, nggawe akeh semangat kasebut.

Las Vegas Sands, sapisan frontrunner kanggo siji saka telung lisensi casino sah dening 2018 hukum, announced ing Mei 2020 mundur total saka wawasan. Perusahaan liyane ngetutake, utamane Wynn Resorts lan Caesars Entertainment, sing nyurung kutha lan prefektur liyane supaya metu saka bisnis.

Osaka lan Nagasaki pungkasane dadi loro prefektur sing nggawe tawaran. Nalika industri game mbesuk Jepang wis munggah lan mudhun, prasetya MGM kanggo Jepang lan Osaka tetep mantep.

“Kanggo wong liya, ana kahanan sing durung mesthi kritis,” ujare Bowers babagan metu saka MGM saingan.

Bowers nerangake manawa prasetya MGM sing ora owah ing Jepang, perusahaan sing duwe kantor ing Tokyo lan Osaka meh sepuluh taun saiki, ngidini pimpinane luwih ngerti babagan undang-undang Jepang lan budaya negara kasebut. Bowers yakin proyek IR MGM ing Osaka bakal dadi kamenangan gedhe kanggo perusahaan kasebut, Jepang lan Osaka.

Proyek kita bakal diisi karo sensibilitas Jepang lan hiburan lan keramahan MGM. Bower nyatakake. “Ora mung duwe kapercayan sing kuat yen kita lan mitra Orix Corporation bisa nggawe proyek sing bakal lestari kanthi komersial, ngasilake asil sing kuwat, nanging kita yakin manawa IR Osaka kita bakal sukses ing politik.”

Bowers ngarep-arep bakal miwiti konstruksi ing MGM Osaka ing pertengahan 2023, lan mbukak properti kasebut ing taun 2030.

Dhuwit Endi Cangkeme

Nemtokake sukses MGM Osaka bisa didebat. Nanging Bowers ngambang sawetara keuntungan pajak dhuwur sajrone pidato ing G2E Asia. Kepala eksekutif MGM Resorts Japan, sing uga presiden pembangunan global kanggo MGM Resorts International, ngandika Osaka kudu rencana kanggo nampa JPY106 milyar (US $ 773 mayuta-yuta) saben taun ing revenue tax sawise IR kebak operasional.

MGM Osaka nyiapake pulo buatan Yumeshima Osaka kanggo tujuan resort sing jembar. Cetak biru saiki kalebu telung pilihan hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, kira-kira 732.000 kaki persegi ruang konvensi, lan teater 3.500 kursi.

MGM wis ora kasebut papan casino. Nanging hukum gambling Japanese mbatesi casinos kanggo 3% saka total wilayah interior resort kang.

#CEO #MGM #Resorts #Japan #Percaya #Osaka #Bakal #Dadi #Pasar #Game #Apik

casino stocks

MGM Mbusak Rintangan Regulasi Ing Tawaran Kanggo Ndarbeni LeoVegas

Dikirim ing: 20 Agustus 2022, 05:23.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 07:40.

MGM Resorts International (NYSE: MGM) wis ngumumake yen wis entuk persetujuan peraturan kanggo akuisisi LeoVegas AB Swedia.

MGM Leo Vegas
Promo kanggo LeoVegas casino online. MGM entuk persetujuan kanggo ndarbeni perusahaan kasebut. (Gambar: Twitter)

Operator Bellagio ngandika ing Mei nawakake $ 607 yuta ing awis kanggo tuku perusahaan game Swedia lan operator Sportsbook. MGM mbayar kanggo menehi hasil karo awis.

Rampung Penawaran tundhuk karo kahanan sing kasebut ing Dokumen Penawaran, kalebu panriman kabeh ijin regulasi, pemerintah utawa sing padha, persetujuan lan keputusan sing dibutuhake kanggo ngrampungake transaksi kasebut. MGM wis nampa kabeh persetujuan sing relevan.” miturut pratelan. “Mulane, syarat-syarat kanggo nampa kabeh ijin, persetujuan, lan keputusan regulasi, pemerintah utawa sing padha ditindakake.”

MGM nawakake $ 6,20 saben saham kanggo LeoVegas lan ngarepake akuisisi bakal nambah penghasilan saben saham. Transaksi bisa ditutup ing pungkasan taun iki.

Regulatory Victory Tegese akeh

Persetujuan regulasi asring dadi unsur perfunctory ing proses akuisisi. Nanging LeoVegas ora tanpa sabab sing bisa ditindakake.

Ing wulan Juni, Otoritas Kejahatan Ekonomi Swedia (SEC) ngluncurake investigasi babagan kemungkinan perdagangan njero ing saham LeoVegas sadurunge MGM ngumumake proposal pengambilalihan. Kantor Stockholm perusahaan game digeret lan operator banjur ujar manawa kerja sama karo penyelidikan kasebut.

Sadurungé iki Sasi, LeoVegas dianugerahi $ 1,6 yuta paukuman dening UK Gambling Komisi (UKGC) kanggo ora tundhuk karo aturan anti-dhuwit laundering. Operator kasebut nandhang denda sing padha ing Denmark pungkasan Oktober.

Senadyan kontrovèrsi, MGM wis ora flinched lan tau hinted bakal nilar tawaran kanggo ndarbeni operator account leovegas.com, slotboss.co.uk, pinkcasino.co.uk, betuk.com, lan 21.co.uk, antarane liyane. .

“Kaya sing diumumake sadurunge, wektu nampa Penawaran rampung tanggal 30 Agustus 2022,” miturut siaran pers. “Pembayaran kanggo saham sing ditawakake ing Penawaran bakal ditindakake sanalika MGM ngumumake yen syarat Penawaran wis ditemtokake utawa yen MGM mutusake kanggo ngrampungake Penawaran kasebut. Yen woro-woro digawe paling ora 31 Agustus 2022, rampung bakal diwiwiti ing utawa sekitar 7 September 2022.

LeoVegas Bisa Dadi Smart Buy kanggo MGM

Nalika LeoVegas wis winates cahya ing AS – pasar ngendi BetMGM punika operator casino internet dominan lan salah siji saka panyedhiya Sportsbook online paling gedhe – tawaran isih bisa mbayar deviden kanggo para panuku. Iki utamane babagan ngembangake kesadaran merek MGM sing dihormati ing Eropa.

Ing LeoVegas, MGM ora mung nambah jeneng menowo ing donya game online Eropah, iku uga duwe bathi – langka ing industri iGaming US. Kanggo taun sing rampung tanggal 31 Maret 2022, LeoVegas ngasilake bathi $414.24 yuta lan penghasilan sadurunge bunga, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) $50.59 yuta, adhedhasar kurs saiki.

Kanthi LeoVegas, MGM entuk posisi sing nyenengake ing Eropa, ing ngendi tujuane duwe wolung lisensi game ing wilayah Nordic lan ing saindenging bawana. LeoVegas uga operator Sportsbook kondhang ing Eropah, nuduhake tuku dening MGM bisa cocog karo bisnis BetMGM pelamar.

#MGM #Mbusak #Rintangan #Regulasi #Ing #Tawaran #Kanggo #Ndarbeni #LeoVegas

casino stocks

Las Vegas Strip dikarepake isih kuwat, Analysts Kaya Caesars, MGM

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 05:25.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 06:22.

Ing tengah-tengah kuwatir babagan ekonomi AS sing saya ringkih, sawetara analis lan investor spekulasi manawa puncak permintaan Las Vegas wis teka utawa bakal kedadeyan. Nanging data nuduhake liya.

Las Vegas Strip
Las Vegas Strip. Siji analis ndeleng wilayah kasebut tetep tahan banting. (Gambar: CNBC)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Macquarie Chad Beynon nuduhake telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 3% ing Juli sawise entuk 6% lan 5%, ing Mei lan Juni. Dheweke nambahake manawa akeh pitakon Juli diarahake menyang kunjungan Agustus lan September, menehi saran yen lalu lintas rekreasi Las Vegas bisa nambah musim gugur iki. Nanging, ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat kunjungan pra-pandemi.

Kunjungan ing Februari-Juni kurang saka 10% saka ’19 tingkat lan nganggep watara -5% kanggo sisa taun (pertumbuhan saka lelungan internasional lan grup), sing padha karo ~39 yuta pengunjung (9% ing 2019). ngandika analis.

Gagasan usaha sing disenengi kanggo eksposur Las Vegas yaiku Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM), sing ngasilake bathi 45% lan 47% saka Sin City. MGM lan Caesars loro operator Strip paling gedhe. MGM kontrol 40% revenue game reged ing Strip, miturut data Macquarie.

Las Vegas bisa banget tahan resesi

Ing teori, saham casino lan kutha gumantung game kaya Las Vegas ngrugekke kanggo kontraksi ekonomi. Nanging konsensus sing muncul ing taun iki ing antarane akeh analis yaiku yen resesi AS ora nggambarake krisis finansial global 2008-09, Sin City bisa mbuktekake awet.

“Sakabèhé, kita mikir LV casinos uga luwih dilengkapi kanggo nangani downturn saka siklus sadurungé, karo struktur biaya leaner (Contone, wates rekaman) lan pasar sakabèhé sing wis katon sethitik sumber anyar ing dasawarsa pungkasan, “tambah Beynon.

Inflasi bisa dadi masalah kanggo mbuwang sing gegandhengan karo game ing saindenging negara. Maca Indeks Harga Konsumen (CPI) Juli teka ing 8.5%, mudhun saka sasi sadurunge, nanging cukup dhuwur kanggo bahan bakar spekulasi manawa pemerintah utawa Federal Reserve ora duwe pegangan sing nyukupi babagan kenaikan harga konsumen. Kanthi lelungan lan luang, kalebu kasino, dianggep minangka industri pilihan konsumen, klompok iki rentan banget kanggo inflasi lan pengunjung potensial wis mutusake kanggo ngencengi dompet.

Nanging, prospek GGR kanggo Las Vegas atraktif banget. Macquarie’s Beynon ngarepake kenaikan 6% ing GGR kuartal katelu, banjur mundhak 5% ing telung wulan pungkasan taun.

Pratandha Optimisme ing Las Vegas

Ing kuartal kapindho, Caesars, MGM, lan Wynn saben kacarita tarif pendhudhukan saben dina lor 90%, karo operator Harrah ngirim revenue saben wulan paling apik saben kamar kasedhiya (RevPAR) ing sajarah. Wynn nyathet tarif saben dina rata-rata 40% ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

A mbalek maneh ing bisnis konvènsi lan klompok klumpukan, kang sawetara analis pracaya bakal kelakon ing 2023, bakal pindhah adoh menyang propping munggah Las Vegas, yen mbuwang konsumen nolak.

“Kajaba iku, ana panjaluk sing kuat kanggo lelungan lan konferensi kerja (+ 20% seq ing wulan Juni), sing bakal mbantu ngimbangi konsumen luang sing luwih alus.” pungkas Beynon.

#Las #Vegas #Strip #dikarepake #isih #kuwat #Analysts #Kaya #Caesars #MGM

casino stocks

MGM Mulling Enem Figure Pack Kanggo 2023 Las Vegas F1 Race

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 03:03.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 03:03.

Formula Siji minangka olahraga motor sing paling mewah lan reputasi kasebut bakal ditrapake nalika sirkuit kasebut miwiti debut ing Las Vegas ing November 2023.

MGM F1
Render saka Las Vegas Grand Prix F1 sirkuit. MGM kemungkinan bakal ngunggahake tarif kamar kanggo balapan 2023. (Gambar: F1)

Iku Jurnal Bisnis Olahraga laporan MGM Resorts International CEO Bill Hornbuckle ngandika perusahaan plans a scoop $ 20 yuta kanggo $ 25 mayuta-yuta worth karcis kanggo 2023 Las Vegas Grand Prix karo tujuan saka sawetara saka tiket kanggo gabungke hotel / paket lomba karo $ 100.000 tag rega.

MGM, operator paling gedhe ing Las Vegas Strip, uga bisa pindho tarif kamar ing panggonan tartamtu kanggo njupuk kauntungan saka lomba.

F1 dianakaké Grand Prix Caesars Palace ing Las Vegas ing 1981 lan 1982, nanging ora balapan ing Strip. Grand Prix Las Vegas, dijadwalake ana 25. november 2023, bakal njupuk Panggonan ing Strip, liwat panggonan apik kaya Bellagio lan Caesars, antarane liyane.

Las Vegas F1 Lomba bisa dadi MediaWiki kanggo Casinos

Minangka ibukutha hiburan ing donya, Las Vegas ora kekurangan acara, nuduhake, lan olahraga lan operator Strip dikenal kanggo mundhakaken tarif kamar kanggo acara marquee, dadi konvènsi utawa kompetisi atletik.

Nanging, tekane F1 menyang Sin City bisa dadi game bal sing beda. Saka pemilik nganti pembalap nganti penggemar, akeh sing dadi selebriti sing sugih, F1 minangka olahraga motor sing paling dhuwur. Ing tembung liyane, MGM marketing a $ 100.000 paket tiket lan tripling tarif kamar ora idea adoh.

Nyelehake paket $ 100.000 kanggo balapan F1, MGM nawakake Paket VIP kanggo 2. Oktober Las Vegas Raiders / game Denver Broncos ing latar Allegiant kanggo “mung” $ 3.134 saben wong. Sing kalebu Suite ing Aria utawa Mandalay Bay, miturut operator.

NFL MGM nawakake fluktuasi adhedhasar tim tuan rumah dening Raiders. Contone, Paket VIP kanggo 1 Januari Raiders / San Francisco 49ers game $ 3,734 saben wong, underscoring titik sing operator casino pracaya padha bisa mundhakaken prices dramatically lan wong isih pengin rawuh ing lomba F1 Las Vegas perdana.

Iki Casino bisa ndeleng Tambah Rega Ageng

Las Vegas Circuit bakal nutupi kadohan 3,8 mil lan duwe 14 giliran, karo trek lurus sing ngidini pembalap kanggo push ing munggah 200 mil per jam.

MGM wis ora ngandika panggonan ing Strip bisa ndeleng kenaikan tarif paling gedhe kanggo balapan, nanging amarga saka ajining diri lan basis klien, Bellagio lan Cosmopolitan paling pangertèn kanggo tarif kamar F1-mlebu serem. Sawetara warga Las Vegas wis speculated sing kamar ing Cosmopolitan karo loteng bakal nambah rega paling gedhe kanggo Grand Prix.

MGM bubar nggawe sentuhan pungkasan babagan akuisisi hak operasi Cosmopolitan $ 1,6 milyar.

#MGM #Mulling #Enem #Figure #Pack #Kanggo #Las #Vegas #Race

casino stocks

Entain Buying Binge Bisa Ward Off MGM, Buyers Liyane

Dianyari: 14 Agustus 2022, 05:27

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 06:10.

Entain Plc (OTC: GMVHY) nggarap menehi hasil, lan bobot ditambahaké bisa dadi harder lan luwih larang kanggo MGM Resorts International (NYSE: MGM) potensial maneh bid pengambilalihan kanggo pemilik saka Ladbrokes.

MGM Entrain
Toko totoan Ladbrokes ing Inggris. Pamilik Etain saya tambah gedhe, duweni potensi nggawe luwih angel kanggo pelamar entuk perusahaan. (Gambar: Bloomberg)

Minggu kepungkur, Entain ngumumake yen entuk 75% saka SuperSport Group berbasis Kroasia, menehi tandha panuku kaping lima ing taun iki kanthi jumlah gabungan $ 1 milyar. Seri Coral saka tawaran pemilik 2022 umume ditujokake kanggo nambah keragaman geografis menyang portofolio Kanada lan Eropa, saéngga nyuda kerentanan kanggo alangan pangaturan potensial ing Inggris.

Ing wulan Februari, Entain ngumumake yen mbayar meh $ 235 yuta kanggo entuk Deis Ltd., perusahaan induk saka Avid Gaming. Iki minangka upaya kanggo nambah tilas ing pasar taruhan olahraga Kanada sing mentas liberalisasi.

Kesepakatan kasebut lan liya-liyane ditampa kanthi apik dening para investor Entain, lan kanthi rega saham perusahaan game mundhak lan ambane gedhe, MGM-utawa calon potensial liyane-bisa nemokake larang banget kanggo entuk Entain.

MGM Bisa Nelpon maneh. Utawa ora.

MGM lan Entain 50/50 partners BetMGM, kang iku salah siji saka operator Sportsbook online paling gedhe lan salah siji saka perusahaan iGaming dominan ing AS.

Ing Januari 2021, operator casino basis Vegas nawakake $ 11,06 milyar kanggo Entain. Nanging bookmaker Inggris ngandika tawaran ora nyukupi. MGM ora menehi publicly, lan rembugan pungkasanipun ambruk liwat.

MGM ora isin babagan kasunyatan sing pengin duwe BetMGM langsung – CEO Bill Hornbuckle sadurunge wis ngandika bab padha – lan karo bisnis nyedhaki untung, raksasa resort terpadu bisa malah luwih motivasi kanggo nggawa unit game digital ing. -omah. Yen operator Bellagio nganyari tawaran kanggo Entain, iku ora bakal murah.

Ing rega pasar saiki, lan nganggep MGM mbayar premi ekuitas 20%, grup AS sing luwih gedhe bakal ngontrol 53% saka perusahaan gabungan sawise panggabungan kabeh saham, miturut petungan Breakingviews. laporan Reuters. “Nanging rally 15% sing ora dijawab kanggo Etain bakal ngimbangi mbalikke.”

Bottom line: Entain worth luwih saka 18 sasi kepungkur, lan saben panuku potensial kudu ngakoni okehe kanggo njaluk target kanggo meja rembugan.

MGM Bisa Duwe Kauntungan

MGM-utawa pelamar sing adhedhasar AS kanggo perkara kasebut-bisa duwe paling ora siji perkara sing disenengi nalika nerangake gerakan Entain: dolar AS minangka salah sawijining mata uang utama sing paling apik ing donya, tegese kuwat nglawan mata uang kasebut. pound Inggris.

Kekuwatan greenback relatif marang sterling bisa meksa operator Bellagio kanggo revisit tawaran kanggo pemilik saka Ladbrokes, analis Citi Monique Pollard wrote ing cathetan klien Juli.

Analis percaya yen operator Cosmopolitan kudu ngusulake premi sing paling sethithik 50% ing ndhuwur rega saham pemilik saiki Coral. Pelamar uga kudu mbiayai sebagian besar penawaran saham. Saham MGM mudhun 20,68% ing taun iki, nanging 25,22% luwih dhuwur sajrone sasi kepungkur.

#Entain #Buying #Binge #Bisa #Ward #MGM #Buyers #Liyane

Macau casinos gaming revenue GGR

Las Vegas Casino Union nampa VP Kamala Harris ing MGM Grand

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 02:49h.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 03:05.

Las Vegas casino serikat makili 60.000 buruh industri game tengen Nevada ketemu minggu iki karo Wakil Presiden Kamala Harris kanggo ngrembug sawetara masalah mencet.

Serikat kasino Las Vegas Kamala Harris
Wakil Presiden Kamala Harris ngunjungi pawon ing MGM Grand ing 10. Agustus 2022. Uni Culinary, Las Vegas casino serikat dominan, tuan rumah VP ing mandeg ing Southern Nevada. (Gambar: Culinary Union)

Uni Culinary, afiliasi saka klompok pegawe nasional Unite Kene, sarwa dumadi demo ngarep karo VP ing MGM Grand Las Vegas Hotel lan Casino . Harris njupuk dipikir cedhak carane siji saka resort terpadu paling gedhe ing Strip dadi konco sing pemandangan.

We are pleased kanggo welcome wakil presiden Amerika Serikat. Kita ngundang dheweke nemoni para pekerja perhotelan lan bungah banget dheweke teka. ngandika Ted Pappageorge, sekretaris-treasury saka Uni Culinary.

Harris ana ing kutha kanggo tujuan utama ngomong ing Konvensi Konstitusi Steelworkers 2022, sing dianakake ing MGM Grand Marquee Ballroom. Nalika Harris ora menehi wicara resmi nalika patemon serikat casino, kang ngandika marang steelworkers.

“Nalika upah serikat buruh mundhak, upah saben wong mundhak,” ujare Harris, panyengkuyung serikat buruh, kaya Presiden Joe Biden. “Nalika papan kerja luwih aman, kabeh papan kerja luwih aman. Lan nalika serikat pekerja kuwat, Amerika kuwat.”

Union Casino Dhiskusi Points

Uni Kuliner ngandika Casino.org sing organisasi buruh ngrembug masalah karo wong liya ing negara.

Pejabat Uni ujar manawa lagi ngobrol babagan tingkat tipping dhuwur saka pamrentah federal, ana sing dijaluk Uni Kuliner supaya IRS mudhun.

Tingkat alokasi tip terus dadi 8% sawise nyuda sementara ing tengah pandemik. IRS nganggep tingkat tipping rata-rata 8% ing layanan sit-down ing restoran lan bar. Lan dhuwit kasebut minangka penghasilan kena pajak, para bartender lan pelayan kudu ngajukake pengembalian pajak taunan.

Uni Culinary, uga Senator Nevada Catherine Cortez Masto lan Jacky Rosen, loro Demokrat, uga nyuwun IRS kanggo ngurangi tingkat alokasi tip standar kanggo 4-5%. Dheweke ujar manawa tingkat 8% saiki njupuk dhuwit sing dibutuhake saka cek buruh ing tengah-tengah inflasi sing terus-terusan.

Uni uga njaluk Harris mriksa maneh kampanye kanggo mbatesi kenaikan sewa ing North Las Vegas. Klaim kuliner, ekuitas pribadi lan perusahaan real estate entuk komunitas omah lan unit sewa ing tengah pandemik. Wong-wong mau nudhuh perusahaan-perusahaan sing saiki ngunggah-unggahi rega warga kanthi kenaikan sewa sing panas.

“We wis obrolan apik bab tarif alokasi tip IRS dhuwur lan pajak padha nemtokke ing kulawargané makarya, lan babagan omah massive lan nyewa profiteering ing saindhenging negara, utamané kene ing Nevada,”Pappageorge. “Kita njaluk Harris ngadeg karo kita lan ngatasi masalah sing diadhepi kulawarga kerja iki.”

Harris Opportunity 2024

Taruhan politik ora yakin manawa Kamala Harris bakal dadi presiden wanita pertama ing Amerika Serikat liwat pemilihan 2024. Bursa taruhan Smarkets menehi dheweke mung 5% kasempatan kanggo entuk paling ora 270 votes Electoral College sajrone rong taun.

Sanajan ana acara FBI ing omahe Mar-a-Lago Florida minggu iki, mantan Presiden Donald Trump dadi juara ngarep kanthi kemungkinan menang 23% ing taun 2024.

#Las #Vegas #Casino #Union #nampa #Kamala #Harris #ing #MGM #Grand