Tag Archives: menyang

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

EuroBasket 2022: Hernangomez Brothers mimpin Spanyol menyang Medali Emas

dikirim ing: September 19, 2022, 02:35h.

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 03:07.

Spanyol ngliwati Minggu kanthi kamenangan 88-76 nglawan Prancis ing pertandhingan juara EuroBasket 2022 ing Berlin, Jerman. Juancho Hernangomez sing bungah ora bisa ngliwati jurang 3 poin, mimpin Spanyol menyang medali emas.

Spanyol Ngalahake Prancis EuroBasket 2022 Final Medali Emas Kejuaraan Hernangomez
Spanyol ngrayakake kamenangan lan medali emas ing turnamen EuroBasket 2022 ing Berlin, Jerman. Spanyol ngalahake Jerman ing semifinal lan Prancis ing final. (Gambar: Maja Hitij/Getty)

Jauncho Hernangomez ngeculake 27 poin ing final kanggo Spanyol, kalebu 6-kanggo-6 out-of-arc ing kuartal kaping pindho. Kakange, Willy Hernangomez, ngetung 14 poin lan entuk penghargaan MVP turnamen.

Kanthi menang papat medali emas ing EuroBasket, Spanyol minangka negara paling sukses nomer telu ing mburi Rusia (14) lan Yugoslavia (8) ing turnamen basket populer ing Eropa.

Juara EuroBasket / Pemenang Medali Emas (Wiwit 2003)

  • 2003 Lithuania
  • 2005 Yunani
  • 2007 Rusia
  • Spanyol 2009
  • 2011 Spanyol
  • Prancis 2013
  • Spanyol 2015
  • Slovenia 2017
  • 2022 Spanyol

Spanyol menang medali emas ing EuroBasket kaping papat ing enem turnamen pungkasan wiwit 2009. Kajaba iku, Spanyol minangka juara bertahan Piala Dunia FIBA, sing dianakake ing 2019 ing China.

Spanyol mlebu EuroBasket 2022 minangka favorit kaping lima ing papan taruhan DraftKings kanthi kemungkinan +900. Prancis duwe +450 kasempatan kanggo menang medali emas, lan salah siji saka telung favorit ndhuwur bebarengan karo Serbia lan Slovenia.

Willy lan Jauncho Hernandez ngamanake emas kanggo Spanyol

Medali emas ing EuroBasket 2022 minangka kejutan kanggo Spanyol, nganggep penjaga titik wiwitan Ricky Rubio ngalami cedera ACL nalika main ing Cleveland Cavs ing NBA. Tim nasional saiki luwih enom tinimbang sadurunge, skuad sing luwih berpengalaman. Dheweke uga ana ing mode mbangun maneh sawise budhal saka sedulur Gasol, Pau lan Marc, loro-lorone pensiun.

Nanging, sedulur-sedulur Hernangomez mlebu kanggo mbangun maneh Spanyol minangka salah sawijining tim basket elit Eropa.

Gampang ngomong yen kita seneng banget.” ngandika pelatih kepala Spanyol Sergio Scariolo sawise upacara medali. “Kita teka ing kejuaraan iki ing posisi kaping wolu ing peringkat daya, lan kita bisa munggah, langkah demi langkah. Apik banget saiki ndeleng kita ing ndhuwur kabeh tim gedhe kasebut.

Jauncho Hernangomez nggawe jeneng kanggo awake dhewe ing awal taun iki minangka aktor ing film Netflix paling anyar Adam Sandler, Push cepet. Ing peran dramatis sing langka, Sandler main minangka pencari bakat NBA sing ngarep-arep bisa nemokake superstar Eropa sabanjure. Jauncho Hernangomez main Bo Cruz, pemain basket jaban rangkah saka Spanyol nyoba mlebu ing NBA.

Juancho Hernangomez mumbul ing akeh tim NBA ing kariré. Nanging dheweke mung nandhatangani kontrak setaun karo Toronto Raptors. Willy Hernangomez tampil ing 50 game minangka pusat New Orleans Pelicans musim pungkasan. Dheweke uga main kanggo New York Knicks lan Charlotte Hornets.

“Aku rumangsa bangga karo kanca-kancaku, staf pelatih, kabeh federasi Spanyol saka ndhuwur nganti ngisor,” ujare Willy Hernangomez sawise pertandingan kasebut. “Kita pancen pantes medali emas iki.”

Prancis menang medali perak, Jerman menang perunggu

Iki minangka asil pungkasan sing nguciwani kanggo Prancis. Dheweke dadi nomer loro ing Olimpiade Tokyo musim panas pungkasan ing Jepang nalika kalah karo Tim AS ing pertandhingan medali emas. Dheweke mung golek gelar EuroBasket kaping pindho wiwit ngalahake Lithuania ing 2013.

Prancis mlebu semifinal minangka favorit taruhan konsensus kanthi kemungkinan +160 kanggo menang EuroBasket 2022. Dheweke ngalahake Polandia kanthi 41 poin kanggo ngamanake papan ing pertandhingan medali emas nglawan Spanyol.

Prancis duwe sawetara pemain NBA sing kondhang, kalebu Rudy Gobert (Timberwolves), Evan Fournier (Knicks), lan Frank Ntilikina (Mavericks). Dheweke mlebu game juara EuroBasket minangka favorit taruhan telung poin nglawan Spanyol.

Prancis ambruk awal lan ora nate pulih. Spanyol mbukak timbal 20-plus sawise mlayu saka trey Hernangomez sing luwih enom ing kuartal kaping pindho. Nanging Prancis nanggapi kanthi mlayu 11-0 kanggo nyuda defisit dadi mung sepuluh poin ing jeda. Nanging, Prancis ora bisa bali kanthi sukses ing babak kapindho lan kalah kanthi 12 poin.

Spanyol main luwih apik saka wiwitan nganti pungkasan.” Fournier marang ESPN. “Dheweke duwe rencana game sing jelas, lan kita ora nindakake rencana kanthi becik. Kita ora tau nguwasani game kasebut. Dheweke mung main luwih apik, man, wektu.”

Ing game panglipur medali perunggu, Jerman mundur saka Polandia ing kuarter kaping papat kanggo menang 82-69. Dennis Schroder saka LA Lakers mimpin kabeh pencetak gol kanthi 26 poin. Jerman minangka favorit kaping pindho, nanging nutup lawang sawise ngalahake Polandia 28-20 ing kuartal kaping papat.

Schroder entuk papan ing Tim All-EuroBasket, bebarengan karo Giannis Antetokounmpo (Yunani), Rudy Gobert (Prancis), Willy Hernangomez (Spanyol) lan Lorenzo Brown (Spanyol).

#EuroBasket #Hernangomez #Brothers #mimpin #Spanyol #menyang #Medali #Emas

Catawba Two Kings

Minnesota Survey Nuduhake 48% Pamilih kamungkinan kanggo bali menyang totoan olahraga resmi

Dianyari: 18 September 2022, 11:46

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 12:22.

Sawetara residents Minnesota ngandika negara ing Great Lakes kudu legalize totoan olahraga. Iku miturut asil survey sing dirilis Minggu dening telung media ing negara kasebut.

Logo Minnesota Twins
Logo tim Minnesota Twins dumunung ing ndhuwur suite lini tengah ing Target Field tim ing Minneapolis. Asil saka jajak pendapat dirilis Sunday nuduhake yen 48% Pamilih Minnesota nliti ndhukung legalizing totoan olahraga. (Gambar: Terry Foote/Wikipedia)

Mason Dixon Polling nganakake survey minggu kepungkur kanggo Radio Umum Minnesota (MPR) Kabariku Minneapolis Star Tribunelan KARE-TV. Ing kono, 48% sing ditliti ujar manawa negara kasebut kudu ngidini taruhan olahraga. Katelu nentang legalisasi, lan 19% ujar manawa ora yakin.

Minnesota iku salah siji saka isih 14 negara sing wis ora legalized totoan olahraga luwih saka patang taun sawise Pengadilan Supreme US ngangkat larangan nalika nyerahke PASPA. Negara kasebut kanthi efektif diubengi dening taruhan olahraga, sanajan North Dakota, South Dakota, lan Wisconsin mung duwe buku olahraga ritel. Iowa wis Sportsbook bata-lan-mortir ing casino lan app online kasedhiya ing saindhenging negara.

Survei kasebut, sing ditindakake dening Mason Dixon, Senin nganti Rebo (12-14 September) lan dianalisis dening APM Research Lab, menehi tanggapan saka 800 pemilih ing negara kasebut lan duwe wates kesalahan plus utawa minus 3,5 poin persentase.

Dewasa enom, Pamilih Indy Paling Ora Ndhukung

Kanthi sawetara pangecualian, jawaban kanggo pitakonan olahraga totoan ana ing sawetara konsisten subgroups ing jajak pendapat.

Setengah saka wong (50-32) nliti ndhukung totoan olahraga. Kanggo wanita, margine yaiku 46-35. Pamilih putih ndhukung konsep kasebut ing tingkat 48-34, dene kelompok minoritas nuduhake dhukungan 51-29. Pinggiran 22-titik kasebut diikat kanggo jurang paling gedhe ing antarane subkelompok sing kadhaptar.

Loro-lorone Demokrat-Buruh-Petani (DLF) lan Partai Republik nuduhake dhukungan sing kuat. DLF Pamilih ndhukung legalization saka totoan olahraga dening pa wates 53-31, lan 50% Pamilih GOP pengin olahraga totoan mungsuh 31% sing ora.

Nanging jajak pendapat uga nuduhake yen ora kabeh subgroups banget ndhukung totoan olahraga, kang ngageti.

Saka sudut geografis, residents Southern Minnesota dipérang merata ing 39-39 ing pitakonan, lan Pamilih sawijining mung ndhukung legalization dening 40-38 wates.

Pamilih 18 nganti 34 ngasilake jurang paling sempit ing antarane papat umur. Wong diwasa enom, biasane dianggep minangka target demografi kanggo perusahaan taruhan olahraga, milih taruhan olahraga mung kanthi wates 44-41.

Jajak pendapat Minnesota beda banget karo polling ing California wiwit awal wulan iki. Ing survey, kamungkinan Pamilih umur 18 kanggo 44 mung subgroup nuduhake support mayoritas kanggo Proposition 27, inisiatif totoan olahraga online sing sadurunge pamilih ing negara ing November.

Anggota parlemen gagal nggayuh konsensus ing musim semi

Kaya umume negara sing isih durung nyetujoni taruhan olahraga, para anggota parlemen Minnesota wis nggawe undang-undang sing ngupayakake legalisasi kasebut. Iki kalebu tagihan sing diajukake sajrone sesi legislatif taun iki.

Klompok parlemen bipartisan saka House lan Senat ndhukung legalization saka totoan olahraga. Tagihan ing loro kamar bakal ngidini 11 negara suku karo kelas III compacts game mbukak Sportsbooks toko lan partner karo operator online kanggo nawakake totoan statewide.

Nanging, tombol utama antarane kamar kalebu Senat loro racetracks Minnesota kanggo Sportsbooks toko lan akses kanggo kulit online. Anggota parlemen ora bisa ngrampungake bedane sadurunge sesi kasebut rampung ing Mei.

Sidang legislatif taun ngarep diwiwiti tanggal 3 Januari.

#Minnesota #Survey #Nuduhake #Pamilih #kamungkinan #kanggo #bali #menyang #totoan #olahraga #resmi

Macau casinos gaming revenue GGR

Operasi Okada Manila Bali menyang Universal Entertainment

dikirim ing: September 4, 2022, 12:53h.

Dianyari pungkasan ing: 4. September 2022, 02:51h.

Pamrentahan Okada Manila wis bali menyang Universal Entertainment Corporation sawise kira-kira telung sasi dikelola dening miliarder Jepang Kazuo Okada, 79 taun.

Kasino Okada Manila Filipina
A perang nyuwil metu ing Okada Manila antarane loro pihak saben ngaku minangka operator sah saka resort casino Filipino. Kazuo Okada Group wis wiwit dibusak saka properti, nanging billionaire nahan posisi Papan. (Gambar: ABS-CBN News)

Kantor perusahaan resort casino terintegrasi Filipina ing Manila Entertainment City digeret tanggal 31 Mei dening grup sing dipimpin dening Kazuo. Kedadeyan kasebut kedadeyan sawise Mahkamah Agung Filipina mrentahake perusahaan induk langsung Okada Manila – Tiger Resort, Leisure & Entertainment, Inc. (TRLEI) – kanggo bali Papan menyang noto 2017 nalika Okada dadi direktur lan ketua.

TRLEI meksa diusir Okada saka organisasi sing ngawasi casino namesake ing 2017. Sing ana ing kupeng panyokro bowo sing digunakake dhuwit perusahaan kanggo panggunaan pribadi, panyokro bowo billionaire wis bola-bali rek. Okada wis nyoba nguwasani TRLEI lan perusahaan induke, Universal Entertainment, wiwit saiki.

Okada ujar manawa tumindak TRLEI ing 2017 minangka karya anak-anake sing wis diwasa, sing ora ana hubungane maneh. Anak-anake minangka pemegang saham paling gedhe ing Universal lan TRLEI.

Pamrentah Mulihake Tatanan

Pimpinan TRLEI sing dibuwang ngandika Status Quo Ante Order (SQAO) Mahkamah Agung ora menehi hak Okada kanggo nggawa pejabat perusahaan dhewe kanggo ngatur Okada Manila.

Departemen Kehakiman Filipina, kanggo nanggepi TRLEI njaluk klarifikasi hak-hak sawijining, ngandika Philippine Hiburan lan Gaming Corporation (PAGCOR) kudu mutusaké ing perusahaan Manajemen legal pa 2,4 milyar casino Komplek. Panemu Departemen Kehakiman njlentrehake manawa prentah Mahkamah Agung mung ateges TRLEI kudu mbalekake Kazuo menyang posisi 2017 ing perusahaan kasebut.

Kita pitados bilih status quo ante pesenan saka Supreme Court mung prentah bali saka Pak Okada minangka pemegang saham, direktur, ketua lan CEO saka TRLEI. Iku ora menehi kekuwatan kanggo ngumpulake maneh utawa mbentuk dewan direksi anyar. Sekretaris Kehakiman Jesus Remulla ngandika ing mratelakake panemume.

PAGCOR tumindak cepet-cepet supaya liwat resolusi grup Kazuo saka lokasi Okada Manila lan mbalekake eksekutif TRLEI lan tim manajemen sadurunge 1 Juni ing kantor.

A statement saka Universal Entertainment ngandika ijol-ijolan governance ana “umume amicable.” Polisi Nasional Filipina mbantu PAGCOR kanggo ngetrapake perintah kasebut.

PAGCOR dhawuh Dindo Espeleta, Antonio “Tonyboy” Cojuangco, Maximo Modesto Joel Flores, Tetsuya Yokota, lan Hiroshi Kawamura kanggo “mandheg fungsi sing ana hubungane karo operasi casino Okada Manila.” TRLEI banjur mbalekake eksekutif utama menyang perane.

Kemungkinan Kejahatan Diamati

Pamrentahan Okada Manila sing dipulihake ujar manawa ana tuduhan ngawasi kegiatan sing duweni potensi kriminal nalika nindakake pesenan PAGCOR menyang fraksi Kazuo.

“Senadyan upaya pungkasan dewan sing ditunjuk sacara ilegal kanggo sabotase transisi kanthi mateni sebagian besar elevator properti sajrone pirang-pirang jam, kalebu kanggo para pelanggan, manajemen lan operasi Okada Manila ditinggalake menyang papan sing dipimpin dening Presiden TRLEI Byron. Yip lan rampung ing kontrol wiwit ana. Ana uga rekaman video CCTV saka klompok Kazuo sing ngrusak dokumen ing kamar hotel 866, sing digunakake minangka kantor eksekutif, lan karyawan Gilbert Giazon mbusak kothak dokumen saka properti kasebut, “ujare Universal mbantah.

Universal rampung kanthi ngandika Kazuo Okada bakal tetep dadi anggota dewan ing cahya saka SQAO. Nanging perusahaan kasebut nambahake manawa masa depane karo Universal bakal diputusake yen tuntutan hukum marang dheweke saka perusahaan amarga diduga nyolong wis ditemtokake.

#Operasi #Okada #Manila #Bali #menyang #Universal #Entertainment

Choctaw Casino & Resort – Durant

Duo buntut sing dicurigai perampok saka Florida Casino menyang omahe, saiki ana ing kunjara

dikirim ing: September 2, 2022, 04:56h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:13h.

A wong tetep ing ditahan sawise kang dipenjara Rebo kanggo robbing loro korban ing Boca Raton, Florida, ing Juli, polisi ngandika. Korban wis mung bali njaba panggonan sawise padha ngginakaken paling wengi ing Seminole Hard Rock Casino i Hollywood, Florida.

Kwame Moorer
Kwame Moorer ing foto cangkir. Dheweke dinuga ngrampok wong loro sing wis ing casino Florida. (Gambar: Koreksi Kabupaten Miami-Dade)

Kwame Moorer, 30, saka Opa Locka, Fla. dinuga tindakake saperangan 27 mil saka gambling property 25. Juli. Dheweke narik senjata api nalika nyedhaki dheweke sawise metu saka mobil, ujare polisi.

Tersangka banjur dhawuh marang wong loro supaya masrahake dhuwit lan barang-barange. Moorer banjur diduga njupuk dompet, telpon lan dhuwit, mlumpat liwat tembok semen nalika rampung. Banjur, dheweke diduga nembakake siji peluru menyang dheweke sadurunge mlayu numpak SUV sing diparkir ing sacedhake. Ora ana sing tatu ing kedadeyan kasebut.

Polisi digunakake video ndjogo casino kanggo bantuan ngenali tersangka. Dheweke saiki didakwa rampokan nganggo senjata api lan nyerang nganggo senjata api. Dheweke dipenjara ing Miami-Dade County Jail ana.

Tersangka nganggo celana ireng, hoodie lengen dawa, lan topeng ireng nalika rampog, BocaNewsNowsitus warta lokal, kacarita.

Kedadeyan sing padha wis kedadeyan ing saindenging negara.

Pistol-Whipped

Ing Februari, wong tuwa nyopir saka Pittsburgh kang Kali Casino mecut karo bedhil lan ngrampok winnings ing ngarepe Aspinwall, Pa.

Assailant miturut omongane uwong, Jaimeca Johnson, wong wadon 28-taun-lawas saka Forest Hills, Pa., Dituduhake ngetutake dheweke kanggo lelungan 8,2 mil.

Nalika mlebu ing dalan, Johnson didakwa nudingake bedhil menyang korban lan ngancam: “Wenehana dhuwit utawa aku bakal nembak sampeyan.”

Dheweke uga nyerang dheweke nganggo senjata api, nyolong babagan $ 1,500 saka kanthonge, lan banjur mlayu saka tetanggan, ujare polisi.

Korban umur 66 taun sing ora dijenengi nandhang tatu ing sirah lan raine. Wiwitane, dheweke mlebu ing Rumah Sakit St. UPMC. Margaret ing Aspinwall. Nanging dheweke banjur ditransfer menyang rumah sakit Presbyterian UPMC lan samesthine bakal pulih.

Banjur, Johnson didakwa nggawa senjata api tanpa ijin, kanthi sembrono mbebayani wong liya, lan tuduhan liyane sing ana gandhengane karo rampokan kasebut. Pittsburgh Post-Gazette kacarita.

Perampokan Fatal Kakek Agung

Ing Januari, wong Baltimore ditembak ing omahe. Dheweke wis mung bali saka menang dina ing Horseshoe Casino Baltimore. Sing nyerang ngetutake mbah buyut saka papan dolanan kanggo ngrampog dheweke, lan tatune mati.

Clarence Joseph Buckner, 65, ora kasil nglawan para bandit. Nanging rampog murub paling siji dijupuk menyang wong.

Polisi Baltimore mengko dikonfirmasi motif penembakan kasebut yaiku rampokan Baltimore Sun kacarita.

Rajapati First Degree

Kajaba iku, ing Oktober, ana wong sing dituduh mateni pemain sing menang sawise loro-lorone ninggalake Parx Casino Pennsylvania. Dheweke wis shadowing wong ing lantai game dawa sadurunge padha metu, laporan warta dicethakaké. Assailant miturut omongane uwong banjur ngetutake korban babagan 30 mil menyang omahé New Jersey, ngendi 54-taun-lawas ditembak lan mengko mati, polisi ngandika.

Jekai Reid-John, 27, saka Norristown, Pa., Didakwa karo Rajapati tingkat pisanan. Dheweke katon cedhak korban, Sree Aravapalli, nalika ing Parx Casino ing Bensalem, Pa. Bucks County Kurir Wektukoran lokal, kacarita.

Sawise tekan ing Plainsboro Aravapalli, NJ, Reid-John mlebu omah liwat lawang geser, ujare polisi. Dheweke didakwa nembak korban kaping pirang-pirang.

Aravapalli tilar donya ora suwe. Aravapalli menang bab $ 10.000 ing casino wengi iku.

#Duo #buntut #sing #dicurigai #perampok #saka #Florida #Casino #menyang #omahe #saiki #ana #ing #kunjara

Macau casinos gaming revenue GGR

Bangsa Cherokee Ngandika Tantangan Hukum menyang Arkansas Casino ‘Hail Marys’

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 03:46.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 04:50.

Cherokee Nation Businesses (CNB) wis nyoba kanggo mbangun casino ing Arkansas kanggo meh setengah dasawarsa. Minangka suku basis Oklahoma cedhak nampa wewenang negara lengkap kanggo Paus County casino sawijining, cabang ekonomi suku ngandika tantangan legal isih ora luwih saka “Salam Maria.”

Cherokee Bangsa Arkansas Casino Paus County Legenda Resort
CEO Cherokee Nation Businesses Chuck Garrett ngandika sadurunge Russellville Rotary Club ing Arkansas ing Februari 2022. Garrett pracaya suku Cherokee bakal rauh nampa persetujuan lengkap saka Arkansas kanggo mbangun Legenda Resort & Casino ing Russellville. (Gambar: Facebook)

CEO CNB Chuck Garrett muncul sadurunge Dewan Etnis Cherokee minggu kepungkur kanggo menehi nganyari babagan operasi bisnis konglomerat kasebut. Garrett ngandika Sekretaris Negara Arkansas kaputusan John Thurston awal sasi iki kanggo nolak referendum statewide paling anyar. Pamindhahan ngupaya kanggo ngilangke Paus County minangka inang casino, kang minangka suku saingan goal kanggo njaga Cherokees adoh saka Arkansas.

Pamilih Arkansas ing taun 2018 ndhukung referendum game sing nggawe sah siji resort casino ing papat kabupaten: Paus, Jefferson, Crittenden, lan Garland. The Cherokee umume mbiayai kampanye voting.

Asil saka voting diijini mantan racinos ing Crittenden lan Garland ngalih menyang casino full-ukuran karo mesin slot, game table lan totoan olahraga. Loro kesempatan casino komersial anyar saka lemah munggah padha disisihake kanggo Paus lan Jefferson.

Jefferson partner karo Quapaw Nation, uga Oklahoma. Pejabat lokal ing Paus wiwitane setuju nyerahake game kasebut menyang Cherokees. Nanging kekacauan hukum sing nyebabake rencana CNB kanggo mbangun $ 225 yuta gol sing diarani Legenda Resort & Casino ing Russellville.

Marathon, Ora Lomba

Garrett marang dewan suku Cherokee sing CNB misi kanggo mbukak casino ing Arkansas wis “test toleransi.”

Kita wis ing trenches karo tangan-kanggo-tangan pertempuran kanggo patang taun. Iki sejatine ujian ketabahan.” Garrett nerangake.

Akeh masalah njerat rencana CNB. First, Komisi Racing Arkansas (ARC), kang Originally ditugasi kanggo nerbitake patang lisensi casino, ketemu siji anggota sawijining prasongko ing review loro usulan-usulan kanggo lisensi Paus County.

Ing pambiji penawaran CNB lan tawaran kapisah saka Mississippi basis perusahaan game Gulfside Casino Partnership, ARC Komisioner Butch Rice dirating rencana Gulfside sampurna 100/100. Nalika iku tingkat nada CNB mung 29/100. Diferensial skor drastis Rice mung menehi skor ARC sakabèhé kanggo kauntungan Gulfside.

Sawise sawetara sasi saka deliberations legal, pejabat saka kantor Jaksa Agung Arkansas Leslie Rutledge dibantu ARC kanggo nemtokake sing Cherokees padha pemenang sah saka tawaran competitive kanggo konsesi casino Paus.

Kontroversi hukum ora mandheg ing kono.

Arkansas gambling hukum mbutuhake nawakake casino mung layak kanggo diajukake karo dhukungan saka “hakim regional”. 2018 Paus County Judge Ed Gibson menehi layang support kanggo rencana Gulfside. Nanging Hakim Distrik Ben Cross saiki, sing ngganteni Gibson lan dadi pejabat pemerintah paling dhuwur ing kabupaten kasebut ing taun 2019, ndhukung skema CNB.

Arkansas Supreme Court pungkasanipun sarujuk kanggo njupuk munggah prakara, lan mrentah pungkasan November ing sih saka Cherokees. Pengadilan paling dhuwur ing negara kasebut nemtokake manawa “sapa” sadurunge “hakim regional” nuduhake hakim saiki, lan dudu mantan hakim kabupaten.

Nyedhak Konstruksi

Two Arkansas racinos wis ngalami renovations kanggo transisi kanggo casinos full-ukuran. Bebarengan karo Southland Casino lan Oaklawn Racing Casino Resort, Jefferson anyar casino – Saracen Casino Resort – wis operasional.

Garrett ngarep-arep kanggo ngrampungake loro tantangan legal isih kanggo Legenda lan miwiti construction rauh. Dheweke ora kuwatir banget yen tuntutan hukum, kang kudu menehi hasil karo lack Cherokee saka pengalaman mbukak casino komersial senadyan dekade pengalaman suku mlaku resorts suku sawijining, wis akèh patut.

“Tanpa rinci babagan strategi sing ana ing mburi, dakkandhani manawa dheweke minangka Salam Maria. Pungkasan aku mriksa, kita wis 10 kasino lan wis nindakake cantik uga liwat pungkasan 20 taun. Aku mikir pengadilan bakal mriksa lan kita bakal entuk ijin ing sawetara wulan sabanjure kanggo maju, “ujare.

#Bangsa #Cherokee #Ngandika #Tantangan #Hukum #menyang #Arkansas #Casino #Hail #Marys

casino stocks

Saham MGM Luwih Diikat menyang AS Lan Sing Apik

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 10:01.

Liwat 56% saham ing MGM China, MGM Resorts International (NYSE: MGM) madhep Macau slump, nanging saham duwe materi kanggo keno kerusuhan terus ing Asia-Pasifik hub casino paling gedhe.

Simpenan MGM
Bellagio ing Las Vegas Strip. Sawetara ahli ujar manawa saham MGM bisa ngasilake munggah. (Gambar: BuzzFeed News)

Enggo bareng saka operator paling gedhe ing Las Vegas Strip ngeculaké seprapat saka regane taun – kinerja sing bisa nggambarake akeh faktor. Pisanan, sawetara peserta pasar bisa nganggep manawa revenue game reged Macau (GGR) bisa uga ora nuduhake tandha perbaikan nganti 2023.

Kapindho, lan bisa uga luwih penting, investor liyane bisa nganggep kenaikan suku bunga lan inflasi sing mundhak, ing antarane faktor liyane sing bakal ngrusak ekonomi AS. Sing bakal dadi headwind ketok kanggo kasino domestik. Nanging, sawetara ahli pracaya Enggo bareng MGM nawakake munggah potensial – loro saka Macau.

Investor biasane tuku perusahaan kaya MGM, sing ndarbeni kasino ing Macau, kanggo eksposur menyang hub gambling Asia sing berkembang cepet,” laporan Jacky Wong kanggo Jurnal Wall Street. “Nanging saiki bisa tuku perusahaan kasebut sanajan ana ing Macau amarga kinerja domestik sing kuwat.”

MGM China saiki nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR). Untunge, MGM duwe luwih akeh outlet kanggo ngimbangi risiko China tinimbang perusahaan liyane sing ana ing AS.

Akeh Alasan Non-Macau kanggo Tresna Saham MGM

Ana wektu nalika MGM taruhan luwih langsung ing Macau. Sadurungé, saham kasebut ing MGM China makili saprateloné tutup pasar operator Bellagio, nanging saiki mudhun nganti 8%, miturut laporan kasebut. Jurnal.

Temenan, sing gejala Kurangé populasi ing Nilai saka pasar unit Chinese, nanging uga tandha investor prioritizing katalis kaya roh ing Las Vegas lan BetMGM. lengen game digital operator, BetMGM iku jeneng casino internet paling gedhe ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online ndhuwur. Sing penting, bisnis kasebut bakal entuk bathi ing taun 2023.

Bisnis iGaming lan totoan olahraga online minangka potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator tetep watesan mbuwang promosi sak mangsa bal-balan lan njupuk kauntungan saka legalization anyar totoan olahraga ing Massachusetts.

Kajaba iku, MGM kacarita tingkat pendhudhukan Strip seprapat kapindho lor 90% – tokoh sing bisa nambah ing 2023 minangka liyane konvènsi lan bisnis kumpul bali menyang Las Vegas.

Faktor Keuangan Nguntungake Saham MGM

Pancen, resesi kamungkinan kanggo mencet equities casino lan jeneng siklus konsumen liyane. Ora ana rong cara babagan iki.

“Rekor-bejat menang streak bisa rampung lan resesi bakal nyuda pangentukan casino – nanging saham uga wis faktor ing paling resiko iki. Perusahaan karo cahya kanggo pasar gambling online cepet-akeh malah luwih atraktif, “miturut ing Jurnal.

Ing sih MGM, utamané yen ana kontraksi ekonomi, neraca padhet lan jumlah shrinking saka saham pinunjul – loro sipat sing investor bisa appreciate yen ekonomi AS weakens Ngartekno.

#Saham #MGM #Luwih #Diikat #menyang #Lan #Sing #Apik

Bernard Chong

Welasan nglangi menyang kamardikan sawise ninggalake Kamboja kang abdi Casino

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 07:34.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 07:34.

Ana akeh saksi sing bisa menehi kesaksian babagan kekejeman perdagangan manungsa ing kasino ing Kamboja. Welasan wong bubar nglangi nyabrang kali saka Kamboja menyang Vietnam, ing ngendi dheweke ngandhani pengawal tapel wates babagan urip kaya budak.

warga Vietnam
Klompok warga Vietnam ngenteni kanggo ngobrol karo polisi. 40 ngungsi kahanan urip budhak-kaya ing Kamboja ngendi padha dipeksa kanggo bisa kanggo operator gambling ilegal. (Gambar: Vietnam Border Patrol)

VN Express Kab njlentrehake manawa para pengawal tapel wates ing Provinsi An Giang Vietnam ketemu karo 40 wong sing nyabrang Kali Binh Di. Wong-wong mau wis ngluncurake uwal massa saka sawetara kasino Kamboja sing wis nglawan kekarepane.

Sawetara sing ditampa penjaga perbatasan nggawe wahyu sing nggumunake. Nalika 40 bisa nggawe trip, loro ora. Salah misale jek sing drowning ing gaweyan, lan pemilik casino recaptured liyane.

Kasino Korupsi Kamboja

Ana 35 wong lanang lan limang wong wadon sing njaluk bantuan saka pengawal tapel wates Vietnam nalika padha nglangi ing dharat. Individu kudu nyabrang kali sing paling sethithik 70 meter (229 kaki) ing titik paling sempit.

Ing obrolan karo polisi, wong golek kamardikan ujar yen dheweke lunga menyang Kamboja kanthi janji bakal entuk gaji dhuwur. Nanging, padha wiwit makarya ing macem-macem kasino ing wilayah, kalebu ing divisi gambling online property.

Nanging, tinimbang urip sing luwih apik kanthi gaji sing layak, dheweke nemokake kahanan sing ora becik. Dheweke kepeksa kerja nganti suwe lan ora entuk apa-apa. Ing sawetara kasus, dina kerja tahan 16-20 jam tanpa istirahat.

Kesaksian individu ndhukung laporan sadurunge saka Kamboja. Ana akeh operasi ilegal sing nggunakake tenaga kerja budak. Ing wektu sing padha, pamrentah ora netepi janjine kanggo numpes operasi kasebut.

Wiwit wiwitan taun, udakara 250 wong wis ditulungi saka kahanan sing padha ing Kamboja. Dheweke nemokake cara kanggo ngliwati wates, nampa bantuan saka organisasi sukarela utawa mbayar tebusan.

Jumlah wong mbayar kanggo kamardikan beda-beda. Ing sawetara kasus, bisa dadi sethithik $ 1,000- $ 2,000. Nanging, ing negara liya, dheweke kudu mbayar nganti $30.000.

Mlayu ora mesthi dadi pilihan

Amarga gaji rata-rata ing Vietnam udakara $3,100 saben taun, nggawe dhuwit kaya ngono angel kanggo umume wong. Akibaté, wong sing diculik terus nandhang sangsara, kerja mbayar tebusan kanggo entuk kamardikan.

Iki kedadeyane wong Hongkong sing nembe kecemplung ing jebakan. Panjenenganipun panginten kang arep kanggo Kamboja kanggo proyek uga-mbayar ing casino, nanging cepet sinau sing iku scam.

Wong umur 22 taun nemokake iklan ing Facebook awal taun iki. Godaan kerja minangka bandar judi, entuk $ 25.000 sasi plus bonus, banget nggodha kanggo nolak.

Seminggu sabanjure, dheweke numpak pesawat saka Hong Kong menyang Kamboja. Sawise dheweke teka, “wakil casino” njupuk wong munggah lan ndamel wong kanggo ngarep anyar. Dheweke banjur ngirim paspor, miturut panyuwunan wakil, sadurunge nampa tur proyek anyar.

Tinimbang casino, kang nemokke cafe internet. Tinimbang meja game, dheweke nemokke komputer. Dheweke wis dadi korban rencana umum ing Kamboja. Peran anyar dheweke tumindak kaya wong wadon ing telpon kanggo ngarih-arih wong menyang gambling online.

Dheweke nyoba lunga, nanging sing nyekel dheweke kudu mbayar $ 10.000 lan mbayar kabeh dhuwit sing ditindakake kanggo nggawa dheweke menyang Kamboja. Sarehne ora mbayar, panjaluke ora bisa ditindakake. Nanging, para penculik nyimpen dheweke ing kamar sing dikunci lan dijaga nalika dheweke ora kerja.

Happy ending

Pungkasane, dheweke bisa nelpon ibune ing Hong Kong. Dheweke banjur ngubungi polisi. Seminggu sabanjure, panguwasa Kamboja nyerbu fasilitas kasebut lan menehi kebebasan kanggo kabeh korban.

Nanging, iku pangecualian, dudu aturan. Senajan paling 250 wong wis aman kamardikan, ana laporan sing ewu liyane isih makarya minangka babu ing kasino ilegal lan pusat telpon tengen Kamboja.

Vietnam, China lan liya-liyane wis ngupayakake upaya kanggo ngelingake wong supaya ora diapusi dening penipuan. Nanging, kriminal tansah golek cara anyar. Yen ora njanjeni pakaryan kanthi bayaran dhuwur, dheweke nggunakake jinis kanggo narik korban anyar. Sawise kabeh, mung nambah upaya dening Kamboja bakal mbantu ngilangi masalah kasebut.

#Welasan #nglangi #menyang #kamardikan #sawise #ninggalake #Kamboja #kang #abdi #Casino

Choctaw Casino & Resort – Durant

Dituduhake Pembunuh Whitey Bulger Didakwa, Kadurjanan Boss Disambung menyang Vegas

Dianyari: 18 Agustus 2022, 08:20

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 08:20.

Telung narapidana didakwa Rebo amarga mati pakunjaran 2018 pimpinan kejahatan terorganisir James “Whitey” Bulger. Dheweke wis akeh hubungan Las Vegas.

James "Rada putih" Bulger, ing mug dijupuk
James “Whitey” Bulger, ing gambar mug 2011 iki, digambar ing ndhuwur. Telung wong didakwa minggu iki amarga pembunuhan 2018 ing pakunjaran federal. (Gambar: WBUR liwat Associated Press)

Gangster, sing uga njabat minangka informan FBI, lemes lan kaiket kursi rodha nalika diantemi mati dening gembok diselehake ing kaos kaki. Pembunuhan kasebut kedadeyan ing sel penjara.

Para terdakwa sing ana hubungane karo pati diidentifikasi minangka Fotios “Freddy” Geas, 55, Paul “Pauly” J. DeCologero, 48, lan Sean McKinnon, 36, miturut pratelan saka jaksa penuntut federal.

Para tersangka, kayata Bulger, dikunjara ing Hazleton, pakunjaran federal ing Bruceton Mills, WV, nalika paten pinaten. Geas lan DeCologero diduga nyerang Bulger ing sirah.

Saben telu kasebut didakwa kanthi konspirasi kanggo nindakake pembunuhan tingkat pertama. Geas lan DeCologero uga didakwa nulungi lan nyengkuyung pembunuhan tingkat pertama, uga serangan sing nyebabake ciloko awak sing serius.

Geas uga didakwa pembunuhan dening narapidana federal sing ngukum ukuman seumur hidup. McKinnon didakwa nggawe pernyataan palsu marang agen federal.

Geas tetep ditahan ing Hazleton. DeCologero dipenjara ing fasilitas koreksi federal liyane. McKinnon diselehake ing release ngawasi, nanging dipenjara minggu iki ing Florida.

Geas diterangake dening Las Vegas Mass Museum minangka hitman saka Springfield, wilayah Massa. Dheweke ngukum ukuman seumur hidup amarga mateni anggota kulawarga kriminal Genovese ing taun 2003, ujare museum kasebut.

DeCologero minangka mobster Boston sing diukum 25 taun amarga racketeering lan konspirasi, tambah museum kasebut. Dheweke digandhengake karo pembunuhan lan pedhot Aislin Silva, 19 taun, ing taun 1996.

Winter Hill Gang

Ing dina sadurunge, Bulger mbukak Winter Hill Gang ing South Boston. Dheweke dihukum penjara seumur hidup amarga ana 11 pembunuhan.

Dheweke ana ing lam suwene 16 taun. Bulger kadhaptar dening FBI minangka pidana paling wanted nomer loro ing negara.

Whitey Bulger ing muda
Whitey Bulger nalika isih enom, digambar ing ndhuwur. Dheweke ditampilake ing foto pesenan polisi Boston ing taun 1953. (Gambar: Polisi Boston)

Pungkasan, Bulger ditangkep ing 2011 ing Santa Monica, California.

Bulger digawa menyang pengadilan lan disalahké. Dheweke dikunjara ing sawetara pakunjaran federal.

Bulger ditahan ing Oklahoma, banjur ditransfer menyang Hazelton. Tanggal 30 Oktober 2018, mung sawetara jam sawise tekane, dheweke dipateni. Awake sing wis ora ana urip ditemokake dening pengawal, dibungkus kemul.

FBI lan Layanan Investigatif Khusus Biro Penjara nyelidiki pembunuhan Bulger.

Vegas Ties

Nalika manggon ing California, Bulger dikabarake sok-sok ngunjungi Las Vegas. Iku uga miturut omongane uwong sing loro associates Bulger kang kondhang, Steve “the Rifleman” Flemmi lan “Cadillac” Frank Salemme, padha diselidiki kanggo Kadurjanan Nevada.

Pete Poulos tiwas ing ara-ara samun ing taun 1969, KELAS, stasiun TV lokal, kacarita. Penyelidikan pungkasane dibatalake.

Sawise ditahan, sawetara senjata api Bulger dipamerake ing pameran senjata Las Vegas. Dheweke misuwur banget, Museum Mob Las Vegas duwe pameran ing Bulger.

Nalika Bulger tiwas, wong-wong sing dadi korbane, utawa sing ana hubungane karo korbane, lega. Salah sawijining conto yaiku Patricia Donahue.

Bojone, Michael Donahue, tiwas ing penembakan fatal taun 1982 sing ana hubungane karo Bulger, lapor Mob Museum.

Sing dakkarepake yaiku njupuk botol sampanye lan mbukak gabus kasebut, “ujare Patricia Donahue Wektu New York sawise seda. “Wis suwe ngenteni. Saiki keluargaku bisa santai wae, saiki ora usah kuwatir yen krungu jenenge.”

#Dituduhake #Pembunuh #Whitey #Bulger #Didakwa #Kadurjanan #Boss #Disambung #menyang #Vegas