Tag Archives: Mead

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Awake Lake Mead Dadi Bapakku, ujare Pribumi Las Vegas

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 10:06

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 10:08.

Ing Mei 1958, Daniel Kolod, 22 taun, nunggang speedboat ing Lake Mead karo kanca nalika padha tangi. Wong loro mau dibuwang ing banyu. Siji ora tau metu.

Polisi ujar manawa Kolod tenggelam ing Teluk Callville. Awake ora tau pulih. Nanging Todd Kolod, 67 taun, saiki yakin manawa awak kaloro sing ditemokake ing musim semi iki ing sisih ngisor Lake Mead sing mentas dibukak duweke bapake. Ditemukake tanggal 7 Mei 2002 ing Calville Bay.

Daniel Kolod, sing klelep ing Lake Mead ing 1958, dianakaké bayi anyar Todd ing 1955. Saiki 67 taun, Todd pracaya sing awak kaloro ditemokaké ing Lake Mead spring iki kagungane rama.
Daniel Kolod, sing klelep ing Lake Mead ing 1958, dianakaké bayi anyar Todd ing 1955. Saiki 67 taun, Todd pracaya sing awak kaloro ditemokaké ing Lake Mead spring iki kagungane rama. (KELAS)

Polisi lan pejabat taman wis nyatakake cara pati ora curiga. Minggu iki, kantor koroner Clark County ngumumake umur wong sing tiwas nalika tiwas: antarane 23 lan 38.

“Kanthi saben pitunjuk, aku tansah duwe pangarep-arep ing pikiranku yen bakal luwih adoh saka tujuane, nanging kanthi konsisten, saben pitunjuk ndadekake kita luwih cedhak, lan kaya target tembak,” Todd, sing manggon ing Spanyol, marang KLAS – I-Team TV Investigator minggu.

Petunjuk liyane yaiku untu ngarep balung sing ilang. Daniel Kolod tiwas amarga kacilakan mobil setaun sadurunge tenggelam lan nganggo gigi palsu sebagian, Todd marang KLAS.

Ora Bisa Nemokake Awake

Saksi ujar manawa dheweke weruh Daniel Kolod tenggelam ing Teluk Callville, miturut crita KLAS. Prau sing ditumpaki wong loro mau ditemokake ngubengi dhewe kira-kira sakilometer saka panggonane kecemplung. Nanging, golèk mayat ora ana hasil.

“Simbahku, dheweke nindakake kabeh sing bisa kanggo nemokake mayat,” ujare Todd, sing umure 3 taun nalika bapake tenggelam. “Aku mung nganggep yen nemokake mayit ora mungkin.

Miturut Todd, kantor koroner durung kontak karo kulawargane kanggo njupuk conto DNA.

“Aku wiwit kelangan pangarep-arep,” ujare marang KLAS. “Mbok menawa panemuan anyar iki bisa ngerteni apa wae.”

Isih Ora Ngiwa

Tanggal 1 Mei 2022, mayat ing Lake Mead nggawe warta internasional sawise para pelaut nemokake sing pertama saka seri mayat ing tong logam korosi ing ngisor Pelabuhan Hemenway. Bebarengan karo kantor koroner, polisi rajapati nyelidiki kasus wong sing diyakini tiwas kanthi tatu tembak ing sirahe ing pertengahan 70-an nganti awal 80-an.

Ing tanggal 25 Juli 2022, balung katelu ditemokake sebagian tenggelam ing lendhut ing Swim Beach, area rekreasi cilik ing sadawane Boulder Basin. Pati wong kasebut ora dianggep curiga.

Lake Mead saiki ing 30% saka kapasitas lengkap. Iki minangka tingkat paling ngisor wiwit pisanan diisi karo rampunge Bendungan Hoover ing taun 1935. Rong puluh taun kalem salju limpasan menyang Kali Colorado wis kasebut minangka faktor kontribusi utama.

Lake Mead minangka reservoir paling gedhe ing AS. Iki nyedhiyakake banyu kanggo meh 20 yuta wong ing California, Nevada, Arizona, lan bagean Meksiko. Tlaga iki pungkasan dianggep kebak ing taun 2000, nalika tingkat banyu tekan 1.214 kaki. Wis ambruk 174 kaki wiwit iku, ninggalake dering adus putih eerie saka calcium lan mineral liyane larut banyu sadurunge ing tembok sawijining.

“Nalika tingkat banyu surut lan fluktuasi, bisa uga artefak sing kita kenal lan ora ngerti bisa muncul; kalebu sisa-sisa manungsa saka laporan wong sing ilang sadurunge, “tulis layanan taman ing pratelan.

#Awake #Lake #Mead #Dadi #Bapakku #ujare #Pribumi #Las #Vegas

A viral Twitter video shows flooding at the Circa sportsbook.

Lake Mead Ngambang 3 Inci Sawise Udan

Dikirim ing: 1 Agustus 2022, 02:13h.

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 02:43h.

Sawise udan monsoon sing nyerang Las Vegas minggu kepungkur, munggah 3-inch wis diukur ing tingkat banyu historis kurang saka Lake Mead, miturut laporan ing Las Vegas Review-Journal. Apa iki lapisan perak kanggo udan sing dirayakake?

Video Twitter viral nuduhake banjir ing Sportsbook Circa.
Video Twitter viral nuduhake banjir ing Circa’s Sportsbook minggu kepungkur. (Gambar: KLAS-TV)

Udan monsoon minggu kepungkur nguripake prapatan ing Las Vegas menyang puddle lan saluran banyu saka langit-langit Caesars Palace lan Planet Hollywood, uga saka tembok video Sportsbook ing Circa Resort lan Casino . Pemadaman listrik ing saindenging wilayah kasebut malah ngrusak kanopi pejalan kaki Fremont Street Experience.

Uga ton saka lebu kanggo ngresiki munggah lan karpet kanggo ngganti, jalaran kalebu munggah ing tingkat banyu saka Lake Mead, kang ana 1.040,99 kaki ndhuwur segara ing dina Minggu, 3 inci luwih saka limang dina sadurungé.

Singing in the Rain?

Sayange, iku tepak ing ember sing dudu Matter, miturut National Oceanic and Atmospheric Administration hydrologist Paul Miller, sing mbantu nggawe ramalan sumber banyu kanggo Colorado River Valley Forecast Center. Miturut Miller, 3 inci kira-kira 25.000 kaki hektar, utawa mung udakara 0,3 persen saka 7 yuta hektar sing diluncurake saben taun ing hulu saka Lake Powell kanggo mbantu nyuda mudhun Lake Mead.

Lan keluwihan 3 inci bisa uga ora kabeh teka saka udan anyar. Udan ing sisih kidul-kulon, kalebu bagean tetanèn ing California lan Arizona, ngidini irigasi njaluk banyu kurang saka Lake Mead, sing uga bisa nerangake sawetara kenaikan, Miller nerangake.

Kaya bendungan ing banyu sing rusak

Tingkat banyu Lake Mead wis mudhun ing sejarah amarga Southwest ngalami apa sing diarani studi UCLA anyar sing diarani “mega-kekeringan paling abot sajrone 1.200 taun.” Waduk paling gedhe ing negara kasebut, bagean saka sistem sing nyedhiyakake banyu kanggo luwih saka 40 yuta wong ing AS Southwest, mung 27 persen kapasitase.

Setaun kepungkur, Lake Mead ana ing dhuwur 1,067,71 kaki. Rong taun kepungkur, dhuwuré 1,084,65 kaki. Na, miturut proyeksi Biro Reklamasi, iku bakal terus ambruk ing paling 20 kaki sadurunge pungkasan 2022. Las Vegas, Phoenix, Los Angeles, San Diego lan kutha-kutha Southwestern liyane sing nggunakake tlaga saiki nyoba kanggo setuju a nyuda panggunaan banyu saka 2 nganti 4 yuta kaki hektar ing tanggal 15 Agustus.

Miturut Stan Smith, profesor emeritus ing UNLV, Las Vegas luwih apik tinimbang kutha liyane. Ing taun 2020, Otoritas Banyu Nevada Kidul nginstal pipa mlebu anyar sing cedhak karo dhasar tlaga, ngidini banyu terus mili menyang 2.4 yuta warga Las Vegas lan 40 yuta pengunjung saben taun – paling ora saiki.

“Pungkasane, kita kudu nandur modal ing kemitraan desalinisasi,” ujare Smith Casino.org. “Masyarakat kudu ngitung lan uga ndeleng lanskap hukum banyu. Ora ana banyu gratis ing ngendi wae.”

#Lake #Mead #Ngambang #Inci #Sawise #Udan