Tag Archives: Mbusak

casino stocks

MGM Mbusak Rintangan Regulasi Ing Tawaran Kanggo Ndarbeni LeoVegas

Dikirim ing: 20 Agustus 2022, 05:23.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 07:40.

MGM Resorts International (NYSE: MGM) wis ngumumake yen wis entuk persetujuan peraturan kanggo akuisisi LeoVegas AB Swedia.

MGM Leo Vegas
Promo kanggo LeoVegas casino online. MGM entuk persetujuan kanggo ndarbeni perusahaan kasebut. (Gambar: Twitter)

Operator Bellagio ngandika ing Mei nawakake $ 607 yuta ing awis kanggo tuku perusahaan game Swedia lan operator Sportsbook. MGM mbayar kanggo menehi hasil karo awis.

Rampung Penawaran tundhuk karo kahanan sing kasebut ing Dokumen Penawaran, kalebu panriman kabeh ijin regulasi, pemerintah utawa sing padha, persetujuan lan keputusan sing dibutuhake kanggo ngrampungake transaksi kasebut. MGM wis nampa kabeh persetujuan sing relevan.” miturut pratelan. “Mulane, syarat-syarat kanggo nampa kabeh ijin, persetujuan, lan keputusan regulasi, pemerintah utawa sing padha ditindakake.”

MGM nawakake $ 6,20 saben saham kanggo LeoVegas lan ngarepake akuisisi bakal nambah penghasilan saben saham. Transaksi bisa ditutup ing pungkasan taun iki.

Regulatory Victory Tegese akeh

Persetujuan regulasi asring dadi unsur perfunctory ing proses akuisisi. Nanging LeoVegas ora tanpa sabab sing bisa ditindakake.

Ing wulan Juni, Otoritas Kejahatan Ekonomi Swedia (SEC) ngluncurake investigasi babagan kemungkinan perdagangan njero ing saham LeoVegas sadurunge MGM ngumumake proposal pengambilalihan. Kantor Stockholm perusahaan game digeret lan operator banjur ujar manawa kerja sama karo penyelidikan kasebut.

Sadurungé iki Sasi, LeoVegas dianugerahi $ 1,6 yuta paukuman dening UK Gambling Komisi (UKGC) kanggo ora tundhuk karo aturan anti-dhuwit laundering. Operator kasebut nandhang denda sing padha ing Denmark pungkasan Oktober.

Senadyan kontrovèrsi, MGM wis ora flinched lan tau hinted bakal nilar tawaran kanggo ndarbeni operator account leovegas.com, slotboss.co.uk, pinkcasino.co.uk, betuk.com, lan 21.co.uk, antarane liyane. .

“Kaya sing diumumake sadurunge, wektu nampa Penawaran rampung tanggal 30 Agustus 2022,” miturut siaran pers. “Pembayaran kanggo saham sing ditawakake ing Penawaran bakal ditindakake sanalika MGM ngumumake yen syarat Penawaran wis ditemtokake utawa yen MGM mutusake kanggo ngrampungake Penawaran kasebut. Yen woro-woro digawe paling ora 31 Agustus 2022, rampung bakal diwiwiti ing utawa sekitar 7 September 2022.

LeoVegas Bisa Dadi Smart Buy kanggo MGM

Nalika LeoVegas wis winates cahya ing AS – pasar ngendi BetMGM punika operator casino internet dominan lan salah siji saka panyedhiya Sportsbook online paling gedhe – tawaran isih bisa mbayar deviden kanggo para panuku. Iki utamane babagan ngembangake kesadaran merek MGM sing dihormati ing Eropa.

Ing LeoVegas, MGM ora mung nambah jeneng menowo ing donya game online Eropah, iku uga duwe bathi – langka ing industri iGaming US. Kanggo taun sing rampung tanggal 31 Maret 2022, LeoVegas ngasilake bathi $414.24 yuta lan penghasilan sadurunge bunga, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) $50.59 yuta, adhedhasar kurs saiki.

Kanthi LeoVegas, MGM entuk posisi sing nyenengake ing Eropa, ing ngendi tujuane duwe wolung lisensi game ing wilayah Nordic lan ing saindenging bawana. LeoVegas uga operator Sportsbook kondhang ing Eropah, nuduhake tuku dening MGM bisa cocog karo bisnis BetMGM pelamar.

#MGM #Mbusak #Rintangan #Regulasi #Ing #Tawaran #Kanggo #Ndarbeni #LeoVegas

Catawba Two Kings

PredictIt Mbela Pertukaran Politik Sawise Fed Mbusak Hak Istimewa Dagang

Dikirim ing: 6 Agustus 2022, 03:40.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 06:12h.

Tim konco PredictIt tetep “komit kanggo masa depan pasar prediksi politik,” ujare juru bicara. Casino.org Jumuwah. Pernyataan kasebut teka sedina sawise regulator federal mbatalake keputusan sing ngidini ijol-ijolan online beroperasi ing AS meh wolung taun.

Prediksi
Screenshot saka PredictIt, ijol-ijolan online kanggo dagang berjangka politik. Ing dina Kamis, CFTC mbatalake surat sing ngidini ijol-ijolan bisa beroperasi ing AS meh wolung taun. (Gambar: PredictIt)

Kemis sore, Komisi Dagang Berjangka Komoditas AS (CFTC) ngandhani penyelenggara PredictIt ing surat keputusane. CFTC ngandhakake yen ijol-ijolan kasebut ora beroperasi miturut pedoman sing disetel dening lembaga regulasi federal ing surat “Ora Ana Tindakan” sing diterbitake ing Oktober 2014. Surat kasebut, dikirim dening Direktur Pengawasan Pasar Divisi CFTC Vincent McGonagle, ujar PredictIt kudu nutup utawa mbebasake pasar berjangka sing metu sadurunge 15 Februari.

PredictIt mbukak ijol-ijolan ing ngendi pedagang bisa njupuk posisi ing acara politik ing mangsa ngarep, kayata pemilihan lan undang-undang. Pedagang tuku saham kanggo ngasilake potensial, lan yen asile bener, dheweke nampa $ 1 kanggo saben saham.

Nanging amarga iku ijol-ijolan, pedagang bisa tuku utawa ngedol dagang nganti penutupan acara. Tegese sudagar bisa tuku Simpenan ing siji asil, duweni potensi ngedol kanggo MediaWiki, lan banjur katon kanggo ndarbeni saham ing asil saingan ing pangarep-arep kanggo nggawe liyane MediaWiki minangka owah-owahan kahanan sak acara.

Wiwit totoan ing acara politik ora diijini ing negara US sing ngatur gambling , PredictIt wis dadi Go-to situs kanggo wong-wong sing looking kanggo nang ing pemilihan umum, kalebu 2024 Pemilu presiden.

Sajrone wolung taun kepungkur, kita wis mbangun komunitas dagang politik sing saiki berkembang liwat getih, kringet lan luh kanthi iman sing apik (lan) tansah ngupayakake dadi aktor sing apik ing industri sing kebak ala lan wis kerja bareng karo CFTC wiwit wiwitan. .” a spokeswoman kanggo Lindsey Singer marang Casino.org dina Jumat.

Universitas Victoria ing Wellington, sawijining perguruan tinggi Selandia Baru, nggawe ijol-ijolan, sing diadegake kanggo tujuan riset. CFTC nyetel sangang aturan nalika menehi persetujuan tacit kanggo ijol-ijolan. Aturan kasebut kalebu operasi minangka ijol-ijolan nirlaba kanthi skala cilik, mung kanggo tujuan akademik lan riset, mbatesi saben kesempatan pasar dadi 5.000 pedagang, lan mbatesi saben investor ing watesan investasi $ 850 saben kesempatan.

‘Komunikasi konstan’

Sanadyan layang CFTC, utawa statement dirilis ana afternoon, nuduhake alesan tartamtu kanggo netepake non-selaras. Donna Faulk-White, direktur asosiasi kanggo Kantor Urusan Umum komisi, ujar Casino.org ana sing pejabat ora bakal nggawe komentar tambahan ngluwihi layang utawa statement.

Perwakilan PredictIt wis “komunikasi terus-terusan” karo komisi kasebut wiwit diluncurake, nanging “apa sing dikirim CFTC ing woro-woro kasebut yaiku sing kita kenal,” ujare Singer.

“Aku ora bisa ngomong babagan negosiasi internal karo wong-wong ing komisi utawa motivasi,” tambah Singer. “Apa sing bisa dakkandhakake yaiku kita setya karo masa depan pasar ramalan politik.”

Singer mbela operasi ijol-ijolan kasebut, ujar manawa netepi investasi $ 850 lan watesan pedagang 5,000 babagan kesempatan liwat coding sing diprogram menyang platform teknologi.

Singer nambahake manawa PredictIt uga nyedhiyakake layanan sing penting kanggo sawetara pamirsa utama ing njaba pedagang sing kadhaptar ijol-ijolan.

Wartawan, blogger, podcaster, saluran konten liyane, akademisi, politisi, lan pamilih Amerika sing ora kaetung gumantung ing bagean data sing penting iki sing bakal ilang tanpa kita. Singer ngandika Casino.org.

Bloomberg ana kacarita, nyebut sumber sing ora dijenengi, sing hubungan PredictIt karo Aristotle International – data politik basis DC, teknologi, lan Consulting tenan – mimpin kanggo uneg-uneg ing CFTC sing exchange bisa uga ora operate minangka kanggo-MediaWiki sukan.

Apa sabanjure?

Surat CFTC ujar manawa dhaptar anyar ora bakal dilindhungi dening surat “Ora Ana Tindakan”, sawijining pamindhahan sing nyebabake PredictIt mandheg nambah pasar anyar ing situs kasebut.

Pasar sing ana wis ngalami spike ing volume dagang sawetara jam sawise woro-woro CFTC. Nanging wis pulih luwih cedhak karo normal, miturut Singer.

Wiwit PredictIt minangka ijol-ijolan, sapa wae sing pengin awis saiki butuh panuku kanggo entuk sahame.

“Kita bener-bener ngormati manawa CFTC ora nindakake iki kanthi dhasar lan ngidini kita terus mbukak akeh pasar menyang tutup alami, lan kita isih ngarep-arep golek cara kanggo mbukak pasar 2024 menyang pasar alami. . kesimpulane” singer ngandika.

#PredictIt #Mbela #Pertukaran #Politik #Sawise #Fed #Mbusak #Hak #Istimewa #Dagang

Catawba Two Kings

Grup Cardroom Mbusak Kutipan ‘Misleading’

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 10:04.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 10:04.

Panyengkuyung pamindhahan kanggo legalize totoan olahraga ing kasino suku California ngetung menang minggu iki sawise panitia politik sarujuk njabut kutipan saka anggota NAACP dangu saka bantahan marang langkah.

NAACP
Rick Callender, presiden Konferensi Negara California-Hawaii NAACP, rawuh ing acara Warisan Hall of Fame ing wulan kepungkur. minggu iki, organisasi, kang ndhukung amandemen legalizing totoan olahraga ing kasino suku California, ngatur kanggo grup nentang tumindak kanggo mbusak kutipan anggota NAACP saka statements kanggo kalebu ing pedoman Pamilih negara-ditanggepi. (Gambar: NAACP State Conference/Twitter California-Hawaii)

Konferensi Negara Bagian California-Hawaii NAACP ngajokake tuntutan hukum ing pengadilan Sacramento, Selasa sawise “Wajib Pajak marang Monopoli Kepentingan Khusus,” klompok sing didanai dening kasino kamar kartu sing dilisensi negara, kalebu kutipan saka Minnie Hadley-Hempstead ing pernyataan kasebut nglawan Proposisi 26. disetel kanggo katon ing Pandhuan Pamilih diterbitake negara ing inisiatif ing 8 November kertu suoro.

Hadley-Hempstead minangka mantan presiden Los Angeles bab grup hak-hak sipil, lan konferensi negara wis metu kanggo ndhukung Prop 26. Ing tuntutan hukum, NAACP disebut kutipan ngapusi.

Tinimbang duwe kaputusan hakim ing prakara, kelompok cardroom-digawe sarujuk panjalukan NAACP kang. Presiden Konferensi Negara Rick Callender ujar manawa ruangan kertu “nindakake perkara sing bener” kanthi ngilangi kutipan.

Sanajan dhukungan kuat NAACP California-Hawaii kanggo Prop 26, mungsuh nyoba ngapusi para pamilih supaya ora mikir, “ujare Callender. “Matur nuwun, para pamilih ora bakal diwenehi kutipan palsu lan mblusukake ing pandhuan pemilih resmi sing dikirim menyang saben pemilih.”

Cardrooms nentang Prop 26 amarga padha ngaku yen, yen disetujoni dening Pamilih, iku ateges bakal menehi operator casino suku monopoli ing game. Saliyane legalize totoan olahraga, Prop 26 uga bakal legalize game table adhedhasar dadu lan roulette ing kasino suku.

Kamar kertu uga nuduhake yen tumindak kalebu basa sing ngidini kasino suku utawa entitas liyane njupuk kamar kertu menyang pengadilan ngaku lagi melu kegiatan game ilegal. Iki pranata sing claims kamar kertu bisa meksa wong kanggo nutup, bisa ngurangi revenue kanggo kutha-kutha California lan asil ing ewu losses proyek.

Suku panyengkuyung game ngandika casino cardroom ora duwe sumelang ing bab anggere padha nindakake operasi sing sah.

Kelompok Kesejahteraan Kewan Nglawan Prop 26

Luwih akeh oposisi muncul ing dina Jumuah nglawan Prop 26, sanajan wektu iki ora ana hubungane karo kepentingan game suku.

“Wajib Pajak Terhadap Monopoli Kepentingan Khusus” ngetokake pernyataan kanthi kutipan saka wakil saka sawetara organisasi kesejahteraan kewan ing negara kasebut. Oposisi kasebut asale saka papat balapan sing dilisensi negara California sing uga bakal entuk buku olahraga eceran yen Prop 26 lulus.

industri racing California ngandika njupuk taruhan olahraga ing trek bakal bantuan nambah kanggo dompet kanggo racing. Panyengkuyung kesejahteraan kewan ujar manawa para penunggang jaran lan jaran kudu fokus kanggo nambah rekor safety olahraga kasebut.

Ing taun-taun pungkasan, trek California wis dadi sorotan. Saperangan pati dhuwur-profil wis kedaden ana ing taun anyar, kalebu Medina Spirit taun kepungkur ing Santa Anita Park.

“Prop 26 nyedhiyakake ‘ditembak ing lengen’ finansial kanggo balapan pribadi tanpa syarat utawa tanggung jawab kanggo nambah safety kewan,” ujare Jill Tucker, CEO saka Asosiasi Kesejahteraan Kewan California.

Loro Olahraga Betting Tindakan ing Voting

Prop 26 minangka salah siji saka rong ukuran totoan olahraga sing bakal katon ing voting California taun iki. Sing liyane yaiku Proposisi 27, sing bakal nggawe legal taruhan olahraga online ing saindenging negara. Gerakan kasebut didhukung dening pitung operator game nasional.

Klompok ing loro-lorone langkah kasebut wis ngasilake luwih saka $230 yuta kanggo ngirim pesen menyang pamilih. Pemilu isih luwih saka telung sasi, lan meh mesthi bakal ngilangi rekor kanggo mbuwang kampanye ing surat suara.

#Grup #Cardroom #Mbusak #Kutipan #Misleading