Tag Archives: mbukak

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Silverton Casino ing Las Vegas Mbukak wulangan putri duyung kanggo cah anom lan diwasa

Dikirim ing: 21 September 2022, 05:31.

Dianyari pungkasan: 21 September 2022, 05:31

Dadi putri duyung ora mung kanggo bocah-bocah lan Daryl Hannah maneh. Silverton Casino ing Las Vegas saiki bakal ngidini sapa sinau carane, umur 7 kanggo diwasa.

Sekolah putri duyung Kasino Silverton
The Silverton Mermaid School menehi siswa karo buntut lan tank gedhe saka iwak nyata kanggo nglangi. Sadurunge mung kasedhiya kanggo bocah cilik, saiki mbukak kanggo remaja lan wong diwasa. (Gambar: silvertoncasino.com)

Silverton dibukak ing 2004 kanthi pertunjukan putri duyung minangka atraksi utama. Putri duyung nglangi ing tank 117.000 galon minangka sulih swara nyritakake alur crita babagan dheweke ora kaya atraksi Fall of Atlantis ing Forum Shops.

Iku nuduhake wis rampung pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, putri duyung mung nglangi lan sesambungan karo tamu liwat kaca akuarium kaping telu dina. Kanggo ambegan, dheweke nggunakake alat pernapasan “hookah”.

Sekolah Iwak Palsu

Silverton ngenalake Sekolah Putri Duyung ing 2019, mung kanggo bocah umur 7-12. Iki dihentikan amarga pandemi ditutup lan diluncurake maneh ing April 2022. Saiki, remaja lan wong diwasa uga diidini ing tanggal tartamtu.

Sajrone pengalaman 90-menit, peserta malih dadi putri duyung Silverton lan nglangi ing antarane ewu tank iwak tropis lan sinar (non-mati). Saben sesi kalebu kelas pemanasan, kacamata putri duyung lan buntut (mung nyilih!)

Ora ana piranti napas sing digunakake, amarga kabeh nglangi ditindakake ing cedhak permukaan tangki sing jerone 15 kaki. Kabeh sing dibutuhake peserta yaiku baju renang, andhuk lan katrampilan nglangi sing kuwat.

Mermaid School for Kids dianakaké meh saben dina Setu esuk saka 8:30-10am. Sesi kanggo remaja lan wong diwasa dipilih ing dina Minggu esuk. Bocah-bocah lan remaja entuk gelato kelas pasca perayaan, mimosa diwasa. (Lan Silverton janji ora bakal nyampur!)

Reservasi bisa digawe, paling 24 jam ing advance, ing silvertoncasino.com.

#Silverton #Casino #ing #Las #Vegas #Mbukak #wulangan #putri #duyung #kanggo #cah #anom #lan #diwasa

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau mbukak wates kanggo 41 negara 1 September, nanging karantina ing panggonan

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 12:40

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 06:54h.

Macau mbukak tapel watese kanggo non-penduduk kanggo pisanan wiwit ngisolasi hub kasino China sanalika sawise COVID-19 dadi pandemi global.

Kasino tapel wates Macau China COVID-19
Wates Macau katon karo resorts casino inggil wilayah ing kadohan. Macau rencana mbukak maneh kanggo lelungan sing teka saka 41 negara, kalebu Amerika Serikat, wiwit 1 September 2022. (Gambar: AFP)

Macau nutup tapel watese kanggo non-residents ing awal 2020. Sanajan pengecualian tartamtu wis diwenehake kanggo petugas kesehatan garis ngarep lan wong manca sing anggota kulawargane manggon ing Macau, Wilayah Administratif Khusus China (SAR) tetep saiki mung bisa diakses kanggo warga daratan China. Hong Kong. , lan Taiwan.

Wiwit Kamis iki, 1 September, Macau bakal ngidini non-residents saka 41 negara kanggo mlebu. Nanging sadurunge wong manca bisa muter Tabel baccarat utawa mesin slot ing salah siji saka akeh kasino ing wilayah, padha kudu ngalami pitung dina saka pengamatan medical ing hotel quarantine sing disetujoni pemerintah.

Kepala Eksekutif Macau Ho Iat Seng ngangkat larangan marang wong manca liwat Perintah Eksekutif No. 166/2022. Kaputusan kasebut ngidini para wisatawan saka 41 negara mlebu SAR, kalebu saka Amerika Serikat, Jepang lan Korea Selatan.

Sing duwe paspor asing isih kudu nuduhake sertifikat uji asam nukleat negatif nalika mlebu pesawat, kendaraan utawa kapal lan nalika mlebu. Biro Kesehatan Macau nerangake pesenan Ho.

Sing teka saka negara lan wilayah liyane saka daratan, Hong Kong utawa Taiwan kudu nuduhake tes koronavirus negatif ing gapura tapel wates, ditambah konfirmasi pesenan karantina hotel.

Kabeh lelungan tambahan kudu menehi janjian pesenan patroli tapel wates kanggo ngalami tes COVID-19 liyane ing sawetara wektu sajrone wektu sepi. Biro Kesehatan menehi label karantina minangka “pitu dina pengamatan medis intensif kanthi sepi,” banjur telung dina “manajemen kesehatan diri.”

Wanted Pengunjung

Ho mbewarakke maneh lelungan internasional lan metu saka Macau ana warta paling sambutan kanggo enem operator casino komersial kutha. Game kasebut meh ora ana ing taun 2022, amarga wabah daratan utama ing awal taun iki – diikuti panyebaran sing paling akeh ing Macau ing musim panas – wis nggawe resort terpadu milyar dolar SAR meh ora ana urip.

Ing Juli 2022, revenue game reged (GGR) $ 3,28 milyar. Iku bab $ 3,7 milyar kurang saka perusahaan menang liwat pitung sasi padha 2021. Kanggo Recovery game migunani kanggo miwiti, Macau casinos kudu pelanggan liyane.

Ing pra-pandemi 2019, Macau nampani luwih saka 39.4 yuta pengunjung. Jumlah kasebut mudhun ing ngisor 5.9 yuta ing 2021 sadurunge mundhak rada dadi 7.7 yuta tamu taun kepungkur. Macau nampa kurang saka 3,5 yuta lelungan ing taun iki nganti Juli.

Vaksin kasedhiya

Minangka bagéan saka prasetya kanggo Beijing kanggo vaksinasi wong akeh, Macau nyedhiyakake vaksin COVID-19 kanggo wong sing lelungan teka saka daratan. Pejabat kesehatan Macau bakal kasedhiya kanggo ngatur vaksin koronavirus basis mRNA BioNTech.

Nalika vaksin gratis kanggo warga China, dosis uga kasedhiya kanggo wong sing lelungan menyang Macau saka luar negeri. Nanging jab sing bakal biaya sampeyan 1.000 patacas ($125).

Vaksin kasedhiya ing Rumah Sakit Universitas Macau. Fasilitas iki dumunung mung saka Cotai Strip lan cedhak sawetara kasino kondhang, kalebu Wynn Palace, MGM Cotai lan City of Dreams.

#Macau #mbukak #wates #kanggo #negara #September #nanging #karantina #ing #panggonan

Catawba Two Kings

Caesars, Mbayangno mbukak Lounge Olahraga Betting pisanan ing Michigan Theater

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 10:05.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 01:54h.

A njupuk anyar ing Las Vegas pengalaman sportsbook mbukak ana cedhak Detroit. Ing kono The Caesars Sportsbook Lounge ngrayakake bukaan ing teater Emagine Royal Oak ing pinggiran Motor City.

Mbayangno Royal Oak
Bayangake Bioskop Royal Oak ing Royal Oak, Michigan, pinggiran Detroit. Ana, chain téater dibukak The Caesars Sportsbook Lounge ing Komplek lan ngarep-arep kanggo mbukak liyane ing mangsa cedhak. (Gambar: Emagine Entertainment)

Emagine Royal Oak iku salah siji saka 28 bioskop kemewahan diduweni dening Emagine Entertainment ing Midwest ndhuwur, lan salah siji saka bioskop wis diowahi dadi Lounge sing bakal siaran macem-macem acara olahraga. Tamu 21 taun lan liwat bisa nonton game ing layar gedhe karo surround swara nalika lungguh ing chaise longue digawe panas. Ana meja individu sing cukup gedhe kanggo laptop utawa ombenan lan cemilan.

Ora windows karo juru tulis kanggo totohan ing. Iku mung totohan online, nanging area tunggu uga dilengkapi free wi-fi kacepetan dhuwur. Kajaba iku, kesempatan paling anyar bakal dikirim ing tampilan digital.

CEO Emagine Entertainment Anthony LaVerde ngandika ing statement sing chain téater basis Michigan wanted kanggo nyedhiyani pengalaman unik kanggo sawijining pelanggan.

“Mitra karo Caesars minangka tonggak sejarah utama ing prasetya sing terus-terusan dadi jaringan teater paling inovatif ing negara kasebut,” ujare LaVerde.

Kanthi 28 lokasi sing nawakake 342 layar lan luwih saka 30.000 kursi, Emagine saiki dadi rantai teater paling gedhe nomer sanga ing Amerika Utara, miturut The Boxoffice Pro. Saliyane ing Michigan, perusahaan duwe lokasi ing Illinois, Indiana, Minnesota, lan Wisconsin.

Miturut release saka Caesars, Emagine ngarep-arep mbukak liyane Sportsbook Lounge rauh mengko taun.

‘Lingkungan Fun’

Opening saka Lounge teka kurang saka patang sasi sawise Caesars Entertainment lan Emagine pisanan announced sing menehi hasil.

Entrance kanggo lounge punika free, sanajan ana uga kaping nalika acara tiket khusus njupuk Panggonan. Lenggahan uga pisanan teka, luwih dhisik dilayani.

Co-President Caesars Digital Eric Hession ujar manawa dheweke muji “kepinteran” Emagine kanggo ngowahi bioskop dadi gym.

Konsep iki bakal nyedhiyakake lingkungan sing menarik kanggo wong-wong sing seneng acara olah raga ing televisi lan supaya kita bisa nyambung karo pelanggan anyar lan uga menehi hadiah marang basis pelanggan setia sing wis ana. Hession ngandika.

Kanthi Michigan nawakake iGaming, pelanggan ing lounge uga bisa main game casino digital Caesars. Sing kalebu slot , blackjack, roulette, lan game table bakul urip.

Caesars dilisensi kanggo nawakake game online ing Michigan liwat kemitraan karo Grand Traverse Band Ottawa lan India Chippewa.

Ing syarat-syarat olahraga totoan nangani, Caesars saiki kalima ing Michigan taun iki wis dijupuk $ 196,9 yuta ing taruhan wiwit Januari. Minangka operator iGaming, $ 37,9 yuta kui ing revenue reged apik kanggo kabeh enem saka 15 app dilisensi ing negara.

Bisa Olahraga Betting Ngapikake Box Office?

Konsep kamar olahraga totoan ngendi wong bisa nggunakake piranti seluler kanggo totohan ora konsep anyar. Wiwit nggulingake PASPA wis mimpin ing expansion saka totoan olahraga, Sportsbooks wis partnered karo tim olahraga profesional kanggo nggawe Lounge padha ing stadion sing, arene utawa ballparks.

Nanging papan ing bioskop bakal luwih cocog kanggo pengalaman Vegas-gaya, senajan karo totoan online dadi dominan, bettors ora kudu aran kepekso kanggo ninggalake omah-omahé nalika isih bisa nang saka ing kono.

Yen kemitraan Emagine-Caesars sukses, bisa nambah industri bioskop amarga pemulihan alon saka COVID-19. Ora mung pandemi sing nyebabake akeh wong metu saka bioskop, nanging uga mbatesi rilis teater ing layar lebar. Adhedhasar FranchiseRe.biz, ana 45 film liwat separo pisanan 2022 dirilis kanggo 1.000 layar utawa luwih. Iku mudhun 33.8% saka 68 sing wis rilis amba ing 2019.

Akibaté, keuangan box office mudhun 32.4% ing separo pisanan 2022 dibandhingake karo nem wulan pisanan 2019.

Mobile olahraga totoan saiki legal ing 20 negara lan District of Columbia, lan negara kayata Kansas, Ohio, Maryland, Massachusetts, lan Maine disetel kanggo muter metu ing sasi teka.

#Caesars #Mbayangno #mbukak #Lounge #Olahraga #Betting #pisanan #ing #Michigan #Theater

Macau casinos gaming revenue GGR

Fontainebleau Las Vegas mbukak Konsep Shopping Retail Mewah

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 03:22.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 07:26h.

Fontainebleau Las Vegas dawa wis mbukak koridor blanja toko kemewahan mbesuk sing bakal nglengkapi resort casino nalika mbukak pungkasan taun sabanjuré.

Eceran blanja kasino Fontainebleau Las Vegas
Renders artis menehi tampilan pisanan ing toko eceran ing Fontainebleau Las Vegas. Resor casino diangkah pungkasan 2023 Opening ing Las Vegas Strip. (Gambar: Fontainebleau Las Vegas)

Pembangunan Fontainebleau, kang ndarbeni sajarah Fontainebleau Miami Beach, pisanan ngajokaken Fontainebleau ing Las Vegas Strip ing 2005. Resesi lan banjur pandemi, uga resort casino durung rampung diganti tangan kaping pirang-pirang, asil ing bangunan 67-crita. struktur biru durung rampung ing mburi lor Trail.

Nanging properti kaya Nevada Kidul saka Resesi Agung 2008 pungkasane wis rampung. Koch Real Estate Investments, anak perusahaan Koch Industries, entuk pangembangan kasebut ing Februari 2021 kanthi jumlah sing ora dingerteni. Konglomerat sing dikontrol dening miliarder Charles Koch ngajak Pembangunan Fontainebleau bali kanggo ngrampungake apa sing diwiwiti.

Pembangunan Fontainebleau, kontrol dening Jeffrey Soffer, dibantu Koch kanggo ngrampungake casino lan resort Las Vegas, lan mengko ngatur operasi. Soffer ngandika goal iku kanggo nggawe standar anyar saka kemewahan modern ing Strip sing ndadekke desain South Beach lan vibes kanggo ara-ara samun Nevada.

Spasi Eceran

Resor terpadu kaya Fontainebleau Las Vegas ora bakal lengkap tanpa blanja mewah. Pangembangan Fontainebleau ujar manawa properti Strip bakal nggawe “pengalaman lan budaya blanja eceran generasi sabanjure.”

Renders dirilis minggu iki nyedhiyani sak klebatan saka distrik blanja casino. Komplek ritel kira-kira 90.000 kaki persegi bakal nampilake ruang terbuka sing gedhe sing dihiasi jubin marmer lan kolom kanthi warna emas.

Kabeh aspek resor wis dianggep kanthi ati-ati kanthi desain lan unsur arsitektur sing apik, canggih lan elegan sing cocog karo DNA merek kita. ngandika Presiden Pembangunan Fontainebleau Brett Mufson. “Kanthi nggabungake macem-macem unsur program ing Fontainebleau Las Vegas, tinimbang misahake, jendela blanja lan papan reklame duwe makna anyar, amarga mitra ritel bakal entuk bisnis luwih akeh sacara organik nalika tetep para tamu nyambung karo pengalaman sakabèhé.”

Mufson ngandika sing ora kaya blanja ing akeh resorts Las Vegas Strip liyane, Area toko Fontainebleau bakal dumunung mung saka lantai casino property. Udakara 35 omah eceran bakal kasedhiya kanggo disewa.

Winter 2023 teka

Fontainebleau plans kanggo ngumumake vendor blanja eceran ing sasi teka. woro-woro, Resor pejabat ngandika, bakal bantuan mbangun momentum lan kasenengan ahead saka bukaan casino kang.

Ing properti Miami Beach sing apik, dhaptar vendor blanja eceran Fontainebleau kalebu Ida Harry, Bleau Signature, Aquamarine, Morris & Co., lan Lapis.

Pangembangan Fontainebleau terus Doel mbukak mangsa 2023. Resor bakal kalebu 3.700 kamar, luwih saka 550.000 kothak konvènsi, spa kemewahan, sawetara pengalaman blumbang lan koleksi restoran.

Fontainebleau bakal casino kaloro mbukak ing Strip wiwit The Cosmopolitan ing 2010. Resorts World mungkasi mangsa garing nalika dibukak ing sisih lor Strip ing Juni 2021.

#Fontainebleau #Las #Vegas #mbukak #Konsep #Shopping #Retail #Mewah