Tag Archives: Mbela

Catawba Two Kings

PredictIt Mbela Pertukaran Politik Sawise Fed Mbusak Hak Istimewa Dagang

Dikirim ing: 6 Agustus 2022, 03:40.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 06:12h.

Tim konco PredictIt tetep “komit kanggo masa depan pasar prediksi politik,” ujare juru bicara. Casino.org Jumuwah. Pernyataan kasebut teka sedina sawise regulator federal mbatalake keputusan sing ngidini ijol-ijolan online beroperasi ing AS meh wolung taun.

Prediksi
Screenshot saka PredictIt, ijol-ijolan online kanggo dagang berjangka politik. Ing dina Kamis, CFTC mbatalake surat sing ngidini ijol-ijolan bisa beroperasi ing AS meh wolung taun. (Gambar: PredictIt)

Kemis sore, Komisi Dagang Berjangka Komoditas AS (CFTC) ngandhani penyelenggara PredictIt ing surat keputusane. CFTC ngandhakake yen ijol-ijolan kasebut ora beroperasi miturut pedoman sing disetel dening lembaga regulasi federal ing surat “Ora Ana Tindakan” sing diterbitake ing Oktober 2014. Surat kasebut, dikirim dening Direktur Pengawasan Pasar Divisi CFTC Vincent McGonagle, ujar PredictIt kudu nutup utawa mbebasake pasar berjangka sing metu sadurunge 15 Februari.

PredictIt mbukak ijol-ijolan ing ngendi pedagang bisa njupuk posisi ing acara politik ing mangsa ngarep, kayata pemilihan lan undang-undang. Pedagang tuku saham kanggo ngasilake potensial, lan yen asile bener, dheweke nampa $ 1 kanggo saben saham.

Nanging amarga iku ijol-ijolan, pedagang bisa tuku utawa ngedol dagang nganti penutupan acara. Tegese sudagar bisa tuku Simpenan ing siji asil, duweni potensi ngedol kanggo MediaWiki, lan banjur katon kanggo ndarbeni saham ing asil saingan ing pangarep-arep kanggo nggawe liyane MediaWiki minangka owah-owahan kahanan sak acara.

Wiwit totoan ing acara politik ora diijini ing negara US sing ngatur gambling , PredictIt wis dadi Go-to situs kanggo wong-wong sing looking kanggo nang ing pemilihan umum, kalebu 2024 Pemilu presiden.

Sajrone wolung taun kepungkur, kita wis mbangun komunitas dagang politik sing saiki berkembang liwat getih, kringet lan luh kanthi iman sing apik (lan) tansah ngupayakake dadi aktor sing apik ing industri sing kebak ala lan wis kerja bareng karo CFTC wiwit wiwitan. .” a spokeswoman kanggo Lindsey Singer marang Casino.org dina Jumat.

Universitas Victoria ing Wellington, sawijining perguruan tinggi Selandia Baru, nggawe ijol-ijolan, sing diadegake kanggo tujuan riset. CFTC nyetel sangang aturan nalika menehi persetujuan tacit kanggo ijol-ijolan. Aturan kasebut kalebu operasi minangka ijol-ijolan nirlaba kanthi skala cilik, mung kanggo tujuan akademik lan riset, mbatesi saben kesempatan pasar dadi 5.000 pedagang, lan mbatesi saben investor ing watesan investasi $ 850 saben kesempatan.

‘Komunikasi konstan’

Sanadyan layang CFTC, utawa statement dirilis ana afternoon, nuduhake alesan tartamtu kanggo netepake non-selaras. Donna Faulk-White, direktur asosiasi kanggo Kantor Urusan Umum komisi, ujar Casino.org ana sing pejabat ora bakal nggawe komentar tambahan ngluwihi layang utawa statement.

Perwakilan PredictIt wis “komunikasi terus-terusan” karo komisi kasebut wiwit diluncurake, nanging “apa sing dikirim CFTC ing woro-woro kasebut yaiku sing kita kenal,” ujare Singer.

“Aku ora bisa ngomong babagan negosiasi internal karo wong-wong ing komisi utawa motivasi,” tambah Singer. “Apa sing bisa dakkandhakake yaiku kita setya karo masa depan pasar ramalan politik.”

Singer mbela operasi ijol-ijolan kasebut, ujar manawa netepi investasi $ 850 lan watesan pedagang 5,000 babagan kesempatan liwat coding sing diprogram menyang platform teknologi.

Singer nambahake manawa PredictIt uga nyedhiyakake layanan sing penting kanggo sawetara pamirsa utama ing njaba pedagang sing kadhaptar ijol-ijolan.

Wartawan, blogger, podcaster, saluran konten liyane, akademisi, politisi, lan pamilih Amerika sing ora kaetung gumantung ing bagean data sing penting iki sing bakal ilang tanpa kita. Singer ngandika Casino.org.

Bloomberg ana kacarita, nyebut sumber sing ora dijenengi, sing hubungan PredictIt karo Aristotle International – data politik basis DC, teknologi, lan Consulting tenan – mimpin kanggo uneg-uneg ing CFTC sing exchange bisa uga ora operate minangka kanggo-MediaWiki sukan.

Apa sabanjure?

Surat CFTC ujar manawa dhaptar anyar ora bakal dilindhungi dening surat “Ora Ana Tindakan”, sawijining pamindhahan sing nyebabake PredictIt mandheg nambah pasar anyar ing situs kasebut.

Pasar sing ana wis ngalami spike ing volume dagang sawetara jam sawise woro-woro CFTC. Nanging wis pulih luwih cedhak karo normal, miturut Singer.

Wiwit PredictIt minangka ijol-ijolan, sapa wae sing pengin awis saiki butuh panuku kanggo entuk sahame.

“Kita bener-bener ngormati manawa CFTC ora nindakake iki kanthi dhasar lan ngidini kita terus mbukak akeh pasar menyang tutup alami, lan kita isih ngarep-arep golek cara kanggo mbukak pasar 2024 menyang pasar alami. . kesimpulane” singer ngandika.

#PredictIt #Mbela #Pertukaran #Politik #Sawise #Fed #Mbusak #Hak #Istimewa #Dagang