Tag Archives: mbalek

Catawba Two Kings

Indiana Casino lan Sportsbook Revenue mbalek maneh ing Juli

Dianyari: 13 Agustus 2022, 11:50

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 11:50.

Indiana Casinos sante wiwitan apik kanggo taun fiskal ing Juli.

Indiana
Pemandangan udara saka Monument Circle ing Indianapolis ing wayah sore. Indiana Casinos kanggo Juli kacarita AGR keno pajek $ 201,2 mayuta-yuta, munggah $ 12,5 yuta saka Juni. (Gambar: SeanPavonePhoto/Adobe Photo Stock)

Miturut data saben wulan dirilis dening Komisi Gaming Indiana (IGC) ana, 12 kasino komersial sing dilisensi negara kacarita $ 201,2 yuta ing kuitansi reged tax-diatur (AGR) kanggo sasi. Iku mundhak 6,7% saka total Juni $188,7 yuta.

Sing luwih penting, iki mungkasi kemerosotan telung sasi sing nyuda penghasilan amarga kahanan ekonomi saya mundhak. Nalika ekonomi sacara teknis bisa ngalami resesi – kanthi definisi manawa produk domestik reged negara nyusut kanggo kuartal kaping pindho – indikator liyane kayata pasar kerja sing apik lan rega gas sing mudhun mbantu ngimbangi sawetara kasebut.

Ana uga sawetara perspektif sing dibutuhake ing kene. Nalika ana penurunan sing tetep wiwit AGR kena pajak $ 219.2 yuta ing wulan Maret, wulan kasebut isih nuduhake sawetara jumlah paling dhuwur ing Indiana, paling ora wiwit 2017.

Wiwit 2017, wis ana 10 wulan nalika AGR kena pajak saben wulan ngluwihi $200 yuta. Pitu kasebut wis kedadeyan wiwit April 2021. Telu liyane kedadeyan ing Maret 2017, 2018, lan 2019.

Dadi casinos Indiana isih ing tengah roto kuwat, lan yen faktor ekonomi tartamtu, kayata tingkat inflasi, terus dumunung, banjur padha katon poised kanggo njaga mbukak kuwat kanggo saiki.

Hard Rock Tetep No. 1

casino Newest negara terus dadi produser utama.

Hard Rock Northern Indiana kacarita total menang $ 36,8 mayuta-yuta, luwih saka $ 6 yuta liwat Horseshoe Indianapolis.

Sawise $ 1,5 mayuta-yuta ing free kridit game lan potongan liyane dijupuk, casino adhedhasar tanah Gary kacarita AGR keno pajek $ 35,3 mayuta-yuta.

Horseshoe Hammond kacarita AGR keno pajek $ 26,5 mayuta-yuta, karo Horseshoe Indianapolis laporan $ 26,2 mayuta-yuta sawise njupuk 12% potongan saka winnings kanggo operasi racino sawijining.

Sasi paling apik kanggo casino South Indiana kanggo Caesars Southern Indiana, minangka property EBCI Holdings kacarita AGR keno pajek $ 21,2 mayuta-yuta.

Kanthi Juli minangka wiwitan taun fiskal, tingkat pajak maju Indiana ing revenue casino direset. Mulane revenue tax negara ambruk luwih saka setengah saka Juni $ 65,7 yuta kanggo $ 32,4 yuta ing Juli sanajan revenue tambah saben sasi.

Kanggo paling kasino ing negara, pisanan $ 25 yuta ing AGR taxed ing 15%. Tarif mundhak dadi 20% kanggo $ 25 yuta sabanjure lan 25% kanggo $ 25 yuta sabanjure. AGR antarane $75 yuta lan $150 yuta wis taxed ing 30%, karo income antarane $150 yuta lan $600 yuta taxed ing 35%.

Yen ana casino laporan AGR luwih saka $ 600 mayuta-yuta, sing income taxed ing 40%.

Nangani Sports Betting Drops, Entuk Tambah

Ngalih menyang totoan olahraga, Indiana terus kanggo rangking antarane negara ndhuwur ing bangsa ing syarat-syarat genggeman.

Sportsbook negara kacarita $ 206,6 yuta nangani kanggo Juli. Sing mudhun meh $ 50 yuta saka total wulan Juni amarga kurang acara olahraga sajrone wulan kasebut. Nanging, iku mundhak $12.1 yuta saka laporan Juli 2021.

Sanajan gagang mudhun, buku olahraga nglaporake tingkat menang sing luwih apik. AGR kena pajak Juli $ 20,9 yuta ana 32,3% Tambah saka $ 15,8 yuta Sportsbooks menang ing Juni.

Indiana uga nampa meh $500.000 luwih ing pajak amarga sasi luwih apik kanggo bookkeeping. Miturut IGC, pajak olahraga totoan ngasilake meh $ 2 yuta kanggo negara.

FanDuel sepisan maneh nuntut papan paling dhuwur ing antarane buku olahraga. $ 61,5 yuta ditahan kanggo sasi $ 1,4 yuta luwih apik tinimbang DraftKings. Merek Flutter Entertainment nglaporake bathi reged $ 7,3 yuta, nalika DraftKings menang $ 4,5 yuta.

#Indiana #Casino #lan #Sportsbook #Revenue #mbalek #maneh #ing #Juli

casino stocks

Caesars, Penn antarane Simpenan Casino Kanthi Potensi mbalek

Dikirim ing: 1 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 12:47h.

S & P 500 isih saddled karo mundhut taun kang 13,26%, nanging benchmark usaha domestik wungu 8,32% ing Juli karo kontribusi saka sawetara jeneng konsumen, kalebu saham casino.

Simpenan casino
Las Vegas Strip. Credit Suisse ndeleng kesempatan karo saham casino pilih. (Gambar: TheStreet.com)

Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan Las Vegas Sands (NYSE: LVS) ana ing antarane saham casino sing menehi hasil Juli, munggah 13,46% lan 12,14%, nalika peserta pasar mundur menyang sektor siklus konsumen. Kanthi ngandika, Credit Suisse ngandika Kepemimpinan pasar anyar berkembang lan sawetara iki amarga jeneng “spekulatif”, kalebu sing ing industri game.

Kanthi rega komoditas sing luwih murah lan data ekonomi sing luwih lemah, inflasi diprakirakake adhedhasar titik impas lan para ekonom ngira bakal terus mudhun sajrone 24 wulan sabanjure, “tulis analis ekuitas Credit Suisse. “Kita yakin iki bakal ngarahake Fed kanggo pivot menyang kabijakan sing luwih dovish nalika kita pindhah menyang bagian pungkasan taun, ndhukung kelanjutan rally pasar saiki lan faktor kepemimpinan.”

Bank kasebut nemtokake saham spekulatif minangka saham sing nduweni siji utawa luwih karakteristik ing ngisor iki: Korelasi dhuwur karo bitcoin, kelipatan penghasilan sing larang, drawdown pinunjul ing basis 52-minggu, tambah volatility lan kapentingan singkat substansial.

Caesars, Sands Priksa kothak sing

Adhedhasar kritéria kasebut ing ndhuwur, Caesars lan Sands katon ing dhaftar Credit Suisse 50 saham kanthi sifat spekulatif sing bisa mimpin rally pasar anyar.

Caesars meets drawdowns gedhe, kapentingan singkat dhuwur lan syarat volatility dhuwur nalika LVS diantemi, larang regane lan molah malih, miturut bank. Kanthi loro saham casino mundhak kaping pindho ing Sasi pungkasan, bisa mbebayani kanggo pedagang bearish ngunjungi jeneng iki kanggo tujuan sade singkat.

Ing kasus LVS, dipercaya manawa aliran warta saka Macau ora bakal luwih elek lan data kasebut negesake manawa Marina Bay Sands (MBS) ing Singapura bali menyang tingkat paling dhuwur saka untung lan wutah sadurunge pandemi koronavirus. .

Amarga fokus ing AS, Caesars ing posisi sing luwih rawan babagan kerentanan potensial kanggo inflasi lan mbuwang konsumen sing alon. Ing tangan liyane, casinos Nevada digawe paling rekor revenue 12 sasi, kang migunani kanggo Caesars minangka operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip lan duwe properti ing Laughlin lan Reno-Tahoe.

Simpenan Casino liyane ing Dhaftar

Caesars lan Sands ora mung totoan casino ing spekulatif Credit Suisse. Minangka babak gedhe, jeneng kapentingan dhuwur singkat Penn National Gaming (NASDAQ: PENN) uga ing dhaftar.

Saham mundhak 11% sasi kepungkur. Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) dikirim ing 9,45% Juli gain. Operator Wynn Macau katon ing ratings Credit Suisse amarga drawdowns massive, kapentingan singkat wujud lan volatility ndhuwur-rata-rata.

Wiwit 16 Juni, kinerja paling apik saka faktor kasebut ing ndhuwur wis korélasi dhuwur karo bitcoin, ngiring dening valuations larang lan sing drawdowns gedhe.

#Caesars #Penn #antarane #Simpenan #Casino #Kanthi #Potensi #mbalek