Tag Archives: Machine

Choctaw Casino & Resort – Durant

Bellagio Casino Situs perang liwat Slot Machine Tiket

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 03:52.

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 03:52h.

Wong sing ora duwe omah diduga nyoba nyolong tiket saka slot ing Bellagio Hotel lan Casino ing Las Vegas Strip ing awal minggu iki. Dheweke banjur gelut ing lantai game karo pemain sing duwe tiket, ujare polisi.

Bellagio
Bellagio, digambar ing ndhuwur. A perang nyuwil metu ana liwat tiket saka slot machine. (Gambar: TripAdvisor)

Deon Newton banjur didakwa karo penipuan baterei lan gambling, KVVUstasiun TV lokal, ngandika.

Korban iki muter mesin slot ana ing 12:38. Dheweke sedhela mbalik arep ngomong karo bojone.

Newton pindhah menyang slot lan menet tombol, KVVU ngandika. A tiket dadi munggah worth $67,07, polisi ngandika. Kedadeyan kasebut kejiret ing kamera pengawasan.

Newton katon nyoba kanggo njaluk tiket game metu saka mesin, “ujare polisi.

Pamuter banjur bali menyang slot machine. Bantahan pecah.

Ing wiwitan, Newton mlaku adoh saka slot. Nanging banjur bali lan dinuga njotosi wong liya ing pasuryan. Wong loro banjur gelut, ujare polisi.

Ora ciloko serius. Polisi banjur mangsuli.

Newton nerangake marang juru tulis yen dheweke wis teka ing kasino kanggo ngumpulake tiket sing dibuwang. Dheweke banjur menehi dhuwit, ujare polisi. Dheweke ora duwe omah, tambah polisi.

Nalika katon sadurunge hakim minggu iki, Newton marang Tetep adoh saka Strip. Newton dijadwalake bali menyang pengadilan ing 30 Agustus.

Orde anyar

Sadurungé minggu iki, Komisioner Clark County nggedhekake peraturan lokal sing bakal ngidini panguwasa nglarang individu saka Jalur Gaza sing disalahké saka kejahatan utawa pelanggaran.

Peraturan kasebut bakal ditrapake ing sawetara wulan sabanjure.

Ing aturan anyar, yen tersangka ketemu guilty saka arep Strip, sing bisa ateges nem sasi ing pakunjaran lan / utawa mbayar $ 1.000 nggoleki.

Saiki, hakim bisa nglarang dealers tamba didakwo lan prostitusi saka Strip kanggo nganti setahun.

Anak kirik sing ditulungi

Ing kedadean sing ora ana hubungane, uga ing Bellagio, wulan kepungkur, wong California saiki ngadhepi tuduhan penyalahgunaan kewan sawise petugas keamanan nylametake kirik umur telung wulan sing dikurung, laporan warta TV dicethakaké. Wong 50-taun-lawas dinuga ninggalake asu enom ing mobil panas scorching ing casino. Cangkeme ditutupi lakban.

Suhu ing mobil wis nyedhaki 108 derajat. Kirik, Siberian Husky, ora duwe pangan utawa banyu. AC ora diuripake. Cangkeme asu kasebut ditempelake nganggo tape ireng, miturut KSNV.

Mobil kasebut diparkir ing lantai ndhuwur garasi hotel-kasino suwene rong jam, KELAS ngandika. Mobil kasebut kena sinar srengenge langsung.

Kirik kasebut slamet saka cobaan kasebut. Anak kirik kasebut ngempet nalika ana ing mobil. Kirik kasebut diselehake ing mobil sing adhem sawise ditulungi. Diwenehi banyu.

Wong sing ditangkep diidentifikasi minangka Raul Carbajal saka Corona Del Mar, California.

#Bellagio #Casino #Situs #perang #liwat #Slot #Machine #Tiket