Tag Archives: Macau

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Maverick Gaming Cashed ing Washington State Macau Casino kanggo $ 22M

dikirim ing: September 23, 2022, 05:26h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:37h.

Maverick Gaming wis didol Macau Casino ing Lakewood, Washington kanggo $ 22,1 mayuta-yuta, miturut cathetan kabupaten. Sing tuku yaiku perusahaan investasi real estate ing Chicago, Oak Street Real Estate Capital. Transaksi kasebut kacathet ing 20 September, nanging kedadeyan ing 2 September.

Kasino Macau
Maverick Gaming didol sawijining Macau Casino ing Lakewood, Washington iki sasi menyang perusahaan sing spesialisasine ing sales retail-leaseback. (Gambar: news.theregistryps.com)

Macau punika 10.747 kothak property pa 2,8 hektar ing 9811 S. Tacoma Way. Maverick luwih saka telung dhuwit ing kesepakatan kasebut, sawise tuku kasino ing 2019 kanthi rega $ 6 yuta.

Maverick – kantor pusat ing Kirkland, Wash. – saiki makaryakke 18 kamar kertu ing Washington State, saliyane 10 ing Northern Nevada lan papat ing Colorado. Founded in 2017 Eric Persson, mantan Wakil Presiden Senior Global slot ing Las Vegas Sands, lan Justin Beltram, mantan Wakil Presiden slot ing Bellagio lan Marina Bay Sands.

Maverick wis melu perang legal babagan totoan olahraga ing negara asal wiwit ngajokake tuntutan hukum federal ing Januari. Tantangan pamindhahan miturut omongane uwong monopoli totoan olahraga dianakaké ana operator casino suku. Tuntutan kasebut ditundha kanggo sementara ing wulan Maret, sawise Maverick lan Washington njaluk supaya negara kasebut dicopot saka tuntutan hukum kasebut, nggawe perkara kasebut mung federal.

Oak Street Real Estate, didegaké ing 2009 dening Mark Zahr, spesialisasi ing sale-leaseback. Dheweke entuk real estate saka pengecer sing berjuang, banjur disewakake maneh. miturut Reuters, wis rampung tawaran kuwi karo Bed Bath & Beyond lan Big Lot, lan pungkasan sasi nawakake $ 1,5-2 milyar kanggo ndarbeni 1.100 Kohl kang Corp. ing jumlah sing ora dingerteni.

Oak Street dituku dening Blue Owl Capital Inc. taun pungkasan ing menehi hasil kira-kira dening Bloomberg News nganti $ 1,6 milyar.

Sumber Air Panas Ngisor Jembatan

Maverick ndarbeni Macau sawise pemilik sadurungé wis lisensi game revoked sawise diselidiki telung taun ing miturut omongane uwong silihan hiu lan laundering dhuwit dening Washington State Gambling Komisi.

Komisi Tukwila lan Departemen Polisi kabuka diselidiki ing 2016 sawise keluhan digawe bab aktivitas ilegal ing Lakewood lan Tukwila Casino situs Macau. Miturut statement Komisi, unnamed 45-Arige karyawan wadon umume nggawa tas gedhe kapenuhan $ 20 tagihan menyang casino. Dheweke diduga menehi dhuwit marang wong sing diduga konspirator kanggo tuku game kasebut.

“Padha bakal muter kanggo wektu cendhak sadurunge cashing ing $100,” pratelan Komisi ditambahaké. “Tersangka uga nyilihake awis lan Kripik kanggo pelanggan casino lan ngisi tingkat kapentingan exorbitant ing silihan.”

Pemilik sadurunge sarujuk kanggo menehi ganti rugi komisi $ 1.25 yuta kanggo nutupi biaya investigasi, Casino.org kacarita ing wektu. Skema iki mimpin kanggo laundering miturut omongane uwong $ 1,5 yuta liwat casino.

#Maverick #Gaming #Cashed #ing #Washington #State #Macau #Casino #kanggo #22M

casino stocks

Genting bisa dadi pemain angel ing perang kanggo lisensi Macau

Dianyari: 19 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 10:52.

Ing dina wiwit Genting Malaysia cingak industri game dening mbukak aplikasi kanggo lisensi game Macau, kawicaksanan ana ing antarane Analysts iku perusahaan ora bakal bisa ngalahake incumbents diadegaké.

njaluk
Lobi ing Resorts World Genting ing Malaysia. Operator Genting katon apik ing Macau renderings. (Gambar: Wektu wis entek)

Ora sing unit konglomerat Genting Bhd. sepi bakal mlebu wengi. Perusahaan terus Macau efforts lan pengatur ana ditampa proposal, konfirmasi iku apik. Nalika iku adoh saka dijamin sing Genting bakal ngganti konsesi saiki, perusahaan bisa mlebu wilayah administratif khusus (SAR) dening menehi support financial kanggo saingan lara. Iku sentimen saka tim analis Bernstein sing dipimpin dening Vitaly Umansky lan Shirley Yang.

Kita pracaya Genting posisi dhewe minangka partner potensial utawa panuku saka operator ana yen concessionaire ngalami kangelan financial lan mbutuhake partner utawa bisa mbukak kanggo disualekno, karo persetujuan pemerintah, “wrote Analysts ing cathetan ana kanggo klien.

Sing duwe lisensi Macau saiki yaiku Galaxy Entertainment, Melco Resorts & Entertainment (NASDAQ: MLCO), MGM China, Sands China, SJM Holdings, lan Wynn Macau. Kabeh perusahaan kasebut nggawe tawaran kanggo nganyari lisensi Macau.

Ayo Spekulasi Kritis Diwiwiti

Ing syarat-syarat hukum game Macau kang dianyari, SAR bakal tetep ngarep kanggo enem nduwèni lisensi casino, nanging sing ora kudu njamin nganyari maneh kanggo perusahaan kasebut.

Ing tangan liyane, mung pitung operator – enem incumbents lan afiliasi Genting – diajukake aplikasi kanggo melu ing proses re-tender. Kanthi Genting lan sumber daya financial ageng, spekulasi kamungkinan kanggo nambah kanggo kang operator potensial bisa ndhukung perusahaan.

Ana wis sawetara Dhiskusi bisa Wynn Macau, nanging tiyang sepah perusahaan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) bubar silihan pa unit Chinese $ 500 yuta. Nalika ana sawetara chatter ing media Macau sing Genting ngetik fray bisa dadi negatif kanggo Wynn, Bernstein ora sarujuk.

“Kita cenderung ora setuju lan bakal nuduhake SJM [Holdings Ltd] duwe masalah paling akeh, “ujare perusahaan riset.

Data nandheske yen saka enem konsesi, garis wektu kaslametané SJM paling cendhak adhedhasar tingkat pembakaran awis lan kabutuhan pendanaan saiki.

Genting China Ties

Bisa uga Genting bisa mlebu Macau karo hotel non-game, nanging isih kudu katon carane iku rock metu karo likuidasi Genting Hong Kong, kang ndarbeni Macau, amarga perusahaan induk nyuda saham ing perusahaan lara.

Nanging, konglomerat Malaysia duwe hubungan apik karo China, kalebu ngawasi pangembangan papan sing digunakake nalika Beijing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin 2022.

Kajaba iku, Genting soko sing panguwasa Macua pengin: Madegaken sukses ing operasi panggonan non-game, gained liwat portofolio sing godhongé amba saka atraksi non-casino ing Resorts World Genting lan Resorts World Sentosa ing Singapura.

#Genting #bisa #dadi #pemain #angel #ing #perang #kanggo #lisensi #Macau

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casinos Terus Cut Jobs, minangka Iklim Bisnis Tetep Bad

dikirim ing: September 12, 2022, 12:18h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 12:29h.

Kasino Macau wis nindakake sing paling apik kanggo nyuda pengaruh finansial saka COVID-19 ing tenaga kerja. Nanging kanthi China ngetrapake kabijakan “nol-COVID” lan resor sing meh ora ana urip, PHK terus.

Buruh kasino Macau sing kerja ing China COVID-19
karyawan MGM Cotai ngawasi tabel baccarat lan bakul. Kasino Macau wis nyuda tenaga kerja, amarga pandemi COVID-19 terus mbatesi dolanan ing pasar game paling sugih ing donya sadurunge 2020. (Gambar: Reuters)

Pungkasan ana, Macau Sensus lan Statistik Service dicethakaké ana sing kekiyatan kerjo industri game terus nolak. Enem operator casino digabungake kanggo makaryakke 53.592 wong ing pungkasan Juni. Iki minangka penurunan 2.3% – utawa 1,247 posisi – saka tally sing dilaporake pungkasan ing pungkasan taun 2021.

Layanan Statistik lan Sensus ngasilake laporan lapangan kerja biennial kanggo industri game.

Kebutuhan Industri Lifeline

Konsesi gambling Macau wis nindakake sethithik kanggo nyenengake pamrentah lokal ing tengah pandemik. Resor kasebut nyedhiyakake lan nyumbang peralatan pelindung pribadi nalika wiwitan COVID-19, lan wiwit ngidini hotel kasebut bisa digunakake minangka fasilitas pengamatan karantina lan medis.

Disaranake supaya PHK ing kabeh biaya, casinos wis ngginakaken puluhan yuta dolar sasi kanggo nahan karyawan minangka akeh sabisa. Kajaba iku, kamar hotel kosong lan lantai game sing sepi.

Laporan proyek game nambahake manawa gaji saben wulan rata-rata kanggo buruh full-time yaiku MOP23,270 (US$2,880) ing wulan Juni 2022. Sing mudhun meh 2% saka 2021.

Agensi pegawe pemerintah ngandika ana kurang saka 20 lowongan kerja ing industri game nalika tally proyek rampung.

“Penurunan tingkat kekosongan nganti cedhak nol nuduhake manawa panjaluk tenaga kerja ing industri game tetep sithik amarga pengaruh pandemik,” ujare Layanan Statistik lan Sensus ing pratelan.

Pendapatan game reged (GGR) tetep ana ing sangisore bisnis pra-pandemi. Ing Agustus, casino ing 2022 wis menang babagan $ 3,57 milyar. Sajrone wolung wulan sing padha ing 2019, GGR ngluwihi luwih saka $24.52 milyar.

‘Zero-COVID’ Ditakoni

Akeh Analysts game Macau-fokus pracaya sing casinos bakal bali kanggo muter cedhak pandemi ing taun teka. Nanging nemtokake pemulihan angel amarga umume gumantung nalika China pungkasane ngilangi “nol-COVID.”

“Zero-COVID” mbutuhake kunci nalika kasus anyar diidentifikasi. Nanging iki minangka konsep sing ora lestari, ujare William Kirby, profesor Studi Cina ing Universitas Harvard.

Ora ana sing diarani ‘nol-COVID’. Nalika varian Omicron nyebar menyang ibukutha China, Beijing, pitakonane dudu apa, nanging kapan lan kepiye, China bakal miwiti ‘urip karo COVID-19’ tinimbang terus ngetrapake kunci tanpa wates, “ Kirby nulis ing op-ed Juni diterbitake ing ngelmu.

Kirby percaya yen China kudu nyingkirake “nol-COVID,” lan ana pangarep-arep bakal ana ing sawetara wulan. Profesor kasebut ujar “Pengasingan China minangka ancaman kanggo awake dhewe lan kerugian kanggo jagad iki.”

“Penghormatan jero China kanggo ilmu pengetahuan isih mbukak kesempatan kanggo kolaborasi sing luwih apik karo Kulon babagan COVID-19 lan pandemi ing mangsa ngarep,” pungkas Kirby.

Nalika revenue game Macau wis mbalekake mung watara 18% saka 2019 tingkat, kasino ing Filipina lan Singapura mbalekake mungguh 79% lan 68% saka bisnis pra-pandemi.

#Macau #Casinos #Terus #Cut #Jobs #minangka #Iklim #Bisnis #Tetep #Bad

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Gaming Industry Recovery Swara A taun metu

dikirim ing: September 6, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan: 6 September 2022, 09:04.

industri game Macau ora bakal mbalekake kanggo tingkat bisnis pra-pandemi nganti paling pungkasan 2023 utawa awal 2024, analis anjog fokus ing enclaves casino China ngandika.

Macau Bernstein Vitaly Umansky, revenue casino gambling
Analis game Macau Vitaly Umansky ngomong karo CNBC babagan prospek industri kasino ing 2 September 2022. Umansky yakin kasino Macau ora bakal bisa bali menyang tingkat bisnis pra-pandemi nganti 2024. (Gambar: CNBC)

Vitaly Umansky, Analyst senior ing Global Gaming ing Sanford C. Bernstein, terus CNBC “Squawk Box” dina Jumuah kepungkur kanggo nyatakake pandangan babagan apa sing dadi pusat game paling sugih ing donya sadurunge COVID-19. Nalika pasar game utama liyane, kalebu Las Vegas, wis cepet mumbul maneh saka pandemi lan saiki ngalami bathi game ngluwihi 2019 tingkat, enem operator casino Macau terus goyang.

Pangopènan China babagan kabijakan “nol-COVID” lan ketaatan Macau marang pendekatan respon pandemi sing draconian wis nggawe lalu lintas lintas-wewatesan mlebu lan metu saka Macau meh ora ana. Umansky ora weruh Tambah ing kunjungan menyang kasino Macau nganti lelungan vacation saka daratan lan pasar jaban rangkah tambah Ngartekno.

Iku ora bakal kelakon ing seprapat utawa malah sawetara sasi. Iki minangka pemulihan setaun utawa luwih, lan kita ora bakal bali menyang tingkat pra-COVID nganti pungkasan taun ngarep lan nganti 2024.

“Iki kasunyatane,” ujare Umansky.

Investor Lansiran

Papat saka enem operator casino ing Macau perdagangan publicly ing AS. Saham perusahaan kasebut tetep kurang saka regane 2019.

Dibandhingake pungkasan Januari 2020, saham Las Vegas Sands mudhun 44%, Wynn Resorts 53% luwih murah, lan Melco Resorts ilang 136% regane. MGM Resorts, kang wis entuk manfaat nemen saka game rekaman ing Las Vegas lan ing sawetara kasino US liyane, mung padhang, minangka rega nuduhake meh 6% luwih dina.

Galaxy Entertainment lan SJM Resorts, loro sing duwe konsesi liyane ing Macau, uga ngalami penurunan kapitalisasi pasar. Saham Galaxy tetep mudhun 16% lan SJM 61% ing ngisor regane Januari 2020.

Umansky menehi saran marang para investor sing nggoleki dhuwit cepet kanggo nggoleki ing papan liya. Nanging kanggo investor sabar, analis Bernstein ndeleng kesempatan.

Minangka investor, sampeyan duwe pilihan kanggo lungguh lan ngenteni, ndeleng data lan terus nonton kunjungan alon-alon. Investor kudu ndeleng kabijakan pemerintah ing China babagan nol-COVID lan nerusake lelungan.

Sing milih ngenteni kahanan operasi sing luwih apik sadurunge nandur modal, Umansky nambah, “bisa uga ilang sawetara bathi.”

Umansky ngandika savvy investor short-term wis digawe dhuwit ing Macau dening tuku lan sade ing stream warta saben minggu lan volatility dhuwur saka papan. Nanging dheweke ngelingake masarakat yen “iki minangka perkara sing angel banget kanggo para investor.”

GGR Tambah

Umansky ujar manawa, nganti China lan Macau ngendhokke watesan wates lan mbusak tes wajib lan karantina, kasino bakal terus goyang.

“Pancen angel banget teka ing Macau,” jelas Umansky. “Meh kabeh gumantung ing nerusake perjalanan.”

Pamriksan game Bernstein kanggo minggu pisanan September ndhukung pratelan Umansky yen luwih akeh wisatawan rekreasi dibutuhake. revenue Gaming kanggo patang dina pisanan ing sasi ana “lemah” miturut makelar, karo casino menang bab $ 11 yuta dina.

Ing September 2019, kasino menang $ 2,7 milyar – utawa udakara $ 90 yuta saben dina.

#Macau #Gaming #Industry #Recovery #Swara #taun #metu

casino stocks

Macau slot , Tabel Game Plans bisa ngluwihi Sands China

Dikirim ing: 1 September 2022, 05:11.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 05:38h.

Malah distribusi saka mesin slot lan game table tengen resorts terpadu dilakokno dening concessionaires Macau bisa dadi masalah kanggo Sands China, miturut analis Morgan Stanley.

Pasir Cina
Macau Venice. Morgan Stanley ngandika operator Sands China bisa ngrugekke kanggo nyoba kanggo roto-roto disebaraké slot lan game table. (Gambar: YouTube)

Ing pranata saka wilayah administratif khusus anyar (SAR) hukum game, watesan watesan slot kanggo 12.000 piranti ing Macau casino, lan 6.000 game table. Nalika angka kasebut selaras karo tingkat sing katon ing pungkasan kuartal kaping pindho, angka kasebut luwih murah tinimbang sing katon sadurunge pandemi koronavirus. Ing 2019, ana luwih saka 17.000 mesin game ing ajang game Macau, lan 6.739 game table.

Nalika operator Macau koyone nyaman karo syarat revenue taunan watara $ 866.000 saben meja lan $ 37.100 saben mesin (kabeh tokoh ing dolar AS), momok saka regulator duweni potensi prentah equalization saka slot lan game table bisa nimbang ing sawetara konsesi, kalebu Sands China- operator paling gedhe ing SAR.

Yen pengatur Macau nerusake karo ngukur podo, iku tegese saben concessionaire anduweni hak 1.000 Tabel lan 2.000 mesin game. Sing duweni potensi kuwatir kanggo operator Sands China, minangka mlaku limang resorts terpadu ing SAR.

Ora Kabeh Kabar Bad kanggo Sands China

Nalika watesan piranti game / tablet temtunipun gawe kuatir kanggo Sands China, Morgan Stanley cathetan sing plans ambisi kanggo alesan prasaja: Sawetara operator cilik ora duwe dawane kothak kanggo nampung fasilitas game liyane.

Bank kasebut MGM China, sing mbukak loro panggonan ing Macau, minangka conto utama saka konsesi ora duwe kamar kanggo nambah liyane slot lan tabel.

Ing teori, yen plans maju, Sands China lan SJM Holdings bakal ilang metu ing game table. Kangge operator Venetian Macau Galaxy Entertainment lan Melco Resorts & Hiburan kabeh bakal ilang slot , miturut Morgan Stanley.

Ing tangan liyane, MGM China-yen bisa nadhahi tambahan anyar-lan Wynn Macau bakal nambah game table, nalika MGM, SJM, lan Wynn bakal nambah slot saben, Bank ditambahake.

Macau Bisa Nundha Rencana Distribusi

Watesan nomer mesin lan meja kasedhiya kanggo tamu iku salah siji bab. Nanging mesthekake ana distribusi sing padha ing ndonya iku prakara liyane, lan siji regulator Macau bisa uga ora pengin miwiti amarga industri game SAR terus berjuang karo kejatuhan saka pandemi koronavirus.

Sadurungé dina iki, Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming ngandika revenue game reged Agustus (GGR) $ 270,8 yuta, utawa mung setengah saka tingkat Agustus 2019. Analysts ngukur data revenue Macau anyar marang comparison 2019, minangka taun pungkasan sadurunge COVID- 19 krisis. 19.

Kajaba iku, pengatur bisa wegah tinker karo model bisnis Sands China kang, kang umumé mimpin dening massa lan pemain premium – titik tombol ing wektu nalika sawetara Analysts pracaya pasar game VIP Asia-Pasifik isih taun adoh saka mbalekake.

#Macau #slot #Tabel #Game #Plans #bisa #ngluwihi #Sands #China

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau mbukak wates kanggo 41 negara 1 September, nanging karantina ing panggonan

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 12:40

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 06:54h.

Macau mbukak tapel watese kanggo non-penduduk kanggo pisanan wiwit ngisolasi hub kasino China sanalika sawise COVID-19 dadi pandemi global.

Kasino tapel wates Macau China COVID-19
Wates Macau katon karo resorts casino inggil wilayah ing kadohan. Macau rencana mbukak maneh kanggo lelungan sing teka saka 41 negara, kalebu Amerika Serikat, wiwit 1 September 2022. (Gambar: AFP)

Macau nutup tapel watese kanggo non-residents ing awal 2020. Sanajan pengecualian tartamtu wis diwenehake kanggo petugas kesehatan garis ngarep lan wong manca sing anggota kulawargane manggon ing Macau, Wilayah Administratif Khusus China (SAR) tetep saiki mung bisa diakses kanggo warga daratan China. Hong Kong. , lan Taiwan.

Wiwit Kamis iki, 1 September, Macau bakal ngidini non-residents saka 41 negara kanggo mlebu. Nanging sadurunge wong manca bisa muter Tabel baccarat utawa mesin slot ing salah siji saka akeh kasino ing wilayah, padha kudu ngalami pitung dina saka pengamatan medical ing hotel quarantine sing disetujoni pemerintah.

Kepala Eksekutif Macau Ho Iat Seng ngangkat larangan marang wong manca liwat Perintah Eksekutif No. 166/2022. Kaputusan kasebut ngidini para wisatawan saka 41 negara mlebu SAR, kalebu saka Amerika Serikat, Jepang lan Korea Selatan.

Sing duwe paspor asing isih kudu nuduhake sertifikat uji asam nukleat negatif nalika mlebu pesawat, kendaraan utawa kapal lan nalika mlebu. Biro Kesehatan Macau nerangake pesenan Ho.

Sing teka saka negara lan wilayah liyane saka daratan, Hong Kong utawa Taiwan kudu nuduhake tes koronavirus negatif ing gapura tapel wates, ditambah konfirmasi pesenan karantina hotel.

Kabeh lelungan tambahan kudu menehi janjian pesenan patroli tapel wates kanggo ngalami tes COVID-19 liyane ing sawetara wektu sajrone wektu sepi. Biro Kesehatan menehi label karantina minangka “pitu dina pengamatan medis intensif kanthi sepi,” banjur telung dina “manajemen kesehatan diri.”

Wanted Pengunjung

Ho mbewarakke maneh lelungan internasional lan metu saka Macau ana warta paling sambutan kanggo enem operator casino komersial kutha. Game kasebut meh ora ana ing taun 2022, amarga wabah daratan utama ing awal taun iki – diikuti panyebaran sing paling akeh ing Macau ing musim panas – wis nggawe resort terpadu milyar dolar SAR meh ora ana urip.

Ing Juli 2022, revenue game reged (GGR) $ 3,28 milyar. Iku bab $ 3,7 milyar kurang saka perusahaan menang liwat pitung sasi padha 2021. Kanggo Recovery game migunani kanggo miwiti, Macau casinos kudu pelanggan liyane.

Ing pra-pandemi 2019, Macau nampani luwih saka 39.4 yuta pengunjung. Jumlah kasebut mudhun ing ngisor 5.9 yuta ing 2021 sadurunge mundhak rada dadi 7.7 yuta tamu taun kepungkur. Macau nampa kurang saka 3,5 yuta lelungan ing taun iki nganti Juli.

Vaksin kasedhiya

Minangka bagéan saka prasetya kanggo Beijing kanggo vaksinasi wong akeh, Macau nyedhiyakake vaksin COVID-19 kanggo wong sing lelungan teka saka daratan. Pejabat kesehatan Macau bakal kasedhiya kanggo ngatur vaksin koronavirus basis mRNA BioNTech.

Nalika vaksin gratis kanggo warga China, dosis uga kasedhiya kanggo wong sing lelungan menyang Macau saka luar negeri. Nanging jab sing bakal biaya sampeyan 1.000 patacas ($125).

Vaksin kasedhiya ing Rumah Sakit Universitas Macau. Fasilitas iki dumunung mung saka Cotai Strip lan cedhak sawetara kasino kondhang, kalebu Wynn Palace, MGM Cotai lan City of Dreams.

#Macau #mbukak #wates #kanggo #negara #September #nanging #karantina #ing #panggonan

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casino Kadurjanan Cut dening Meh Setengah, Lapisan Silver Pengunjung Kurang

Dikirim ing: 24 Agustus 2022, 12:55.

Dianyari pungkasan ing: 23 Agustus 2022, 08:00.

Kasino Macau ngalami kedadeyan kejahatan sing luwih sithik sajrone nem wulan pisanan taun dibandhingake karo 2021. Iki minangka salah sawijining sawetara kaluwihan ing Macau, amarga enclave China terus nglawan COVID-19 kanthi njaga wilayah kasebut ditutup kanggo wong njaba.

Kejahatan kasino Macau China COVID-19
A perwira Polisi Yudisial ngadeg njaga ing Macau. Kejahatan kasino Macau wis nolak ing 2022, amarga luwih sithik wong sing diidini mlebu ing pusat kasino China ing tengah-tengah keprihatinan COVID-19. (Gambar: Macau Saben Wektu)

Kantor Sekretaris Keamanan Macau Wong Sio Chak minggu iki ngandika ana 198 kasus kejahatan-related game saka Januari kanggo Juni. Sing mudhun 45% saka 2021, nalika enem operator game komersial ngadhepi 361 tumindak pidana liwat separo pisanan taun.

Ing taun 2021, kahanan COVID-19 wis stabil lan larangan lelungan wis santai lan nambah jumlah pengunjung menyang Macau. statement minggu iki saka sekretaris keamanan diterangno. “Ing hubungane, kejahatan sing gegandhengan karo game uga saya tambah.”

Gambar pandemi Macau diganti kanthi drastis ing pertengahan Juni 2022 sawise wabah kasebut ndadekake Wilayah Administratif Khusus (SAR) meh ditutup. Wabah sadurunge ing daratan nyebabake China ngencengi larangan perjalanan lan Macau mbatesi mlebu.

Kanthi luwih sithik wong sing lelungan menyang Macau ing 2022, kejahatan saya suda.

Money Laundering Quotes

sekretaris keamanan Macau ngandika anggepan ijol-ijolan illicit dhuwit liwat kandhang casino kasir ana masalah utama. Padha tanggung jawab kanggo paling saka miturut omongane uwong kedadosan angkara sak setengah pisanan taun. Nanging biaya pencucian dhuwit mudhun saka taun sadurunge.

Jinis kejahatan liyane sing ana gandhengane karo game, kalebu riba, nyolong, lan nyulik, uga luwih murah. rincian laporan angkara Wong 13 kasus nyolong nyata nang casino, 12 kurang saka ing wektu sing padha ing 2021. Mung siji melu nggunakake Kripik game palsu.

Senajan tapel wates Macau kang tightened bisa tetep akeh aktor ala metu saka casino sawijining, sekretaris keamanan uga ngalembana polisi kanggo target “klompok kriminal” kanggo nyuda angkara. Nanging pejabat pemerintah ora nemtokake manawa penyelidikan apa sing bisa nyusup utawa mungkasi operasi kriminal kasebut.

Minangka sekretaris keamanan, Wong minangka pejabat pemerintah paling senior nomer papat ing Macau. Agensi kasebut tanggung jawab kanggo keamanan lan keamanan umum ing saindenging wilayah, lan ngawasi Polisi Kehakiman. Wong uga dadi anggota Dewan Eksekutif Kepala Ho Iat Seng Macau, sing dadi badan penasehat resmi kanggo pangareping legislatif.

Wong ngandika iku ing kapentingan paling Macau kang bali industri casino wilayah kanggo kekuatan pra-pandemi.

“Kahanan epidemi sing wis luwih saka rong taun wis impact kuwat ing industri game Macau. “Gaming minangka industri pilar ing Macau,”Wong rampung ing laporan angkara casino.

Kajahatan, Fall Game

Pengurangan lalu lintas pengunjung ing 2022 dikreditake kanthi nyuda angkara casino Macau. Nanging kurang lelungan uga mimpin kanggo suda revenue game.

Enem operator casino menang $ 3,3 milyar sak pitung sasi pisanan taun. Sing mudhun 54% – utawa udakara $ 3.8 milyar – wiwit taun 2021.

ekonomi Macau saiki ora bisa urip long term tanpa casinos sawijining. Sektor iki nduwe proporsi gedhe saka populasi wilayah lan tanggung jawab kanggo bagean gedhe saka anggaran taunan pemerintah enclave.

Casinos marang pamaréntah SAR bab $ 14 milyar ing sadurunge-pandemi tax revenue 2019. Sing akun kanggo meh 90% saka total revenue tax enclave.

#Macau #Casino #Kadurjanan #Cut #dening #Meh #Setengah #Lapisan #Silver #Pengunjung #Kurang

Macau casinos gaming revenue GGR

Pamrentah Macau Ngandika 200K Tes COVID Kabeh Negatif

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 05:45.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 06:28h.

Pamrentah Macau dina Minggu mrentahake kabeh warga supaya nindakake tes COVID-19 saben dina nganti saiki. Iku sawise wong sing ngunjungi tetanggan Zhuhai ing daratan China dites positif kanggo coronavirus ing akhir minggu.

China COVID-19 Macau Casino
A mlaku mlaku cedhak ngleboke menyang casino Grand Lisboa ing Macau. Pamrentah wilayah kasebut ujar manawa dina pertama tes massal paling anyar ing kutha kasebut ora ana tambahan kasus positif COVID-19. (Gambar: Reuters)

Pejabat pemerintah Daerah Administratif Khusus (SAR) Macau mrentahake saben warga 600.000 ing kutha kasebut supaya nindakake tes antigen kanthi cepet ing dina Minggu lan Senin kanggo mesthekake yen wabah liyane ora ana ing enclave kasebut.

Warga kudu ngunggah asil tes loro kasebut menyang situs web resmi pemerintah. Sing ora njupuk risiko diwenehi label “abang” utawa “kuning” ing sistem tanggapan pandemik Kode Kesehatan online kutha. Kanggo warga sing mlebu ing Macau, kudu nampilake status kode kesehatan “ijo” ing gerbang tapel wates.

Pusat Tanggapan lan Koordinasi Macau Novel Coronavirus dina iki ngumumake yen 199,622 asil tes pisanan sing diunggah menyang situs web pemerintah lan dideleng dening petugas kesehatan ora ngasilake sampel COVID-19 sing positif.

Wong sing kena infeksi sing lunga menyang Zhuhai akhir minggu kepungkur tetep diisolasi. Bangunan apartemen wong sing kena infeksi lan supermarket sing dienggo wong kasebut uga dikunci.

Serangan tes massal rong dina ing Macau teka kurang saka seminggu sawise SAR pindhah menyang perjalanan tanpa karantina ing antarane Zhuhai. Kasino wilayah, sing dadi tulang punggung ekonomi wilayah lan akeh tenaga kerja ing wilayah kasebut, diijini mbukak maneh 23 Juli sawise mateni operasi gambling 12 dina.

Casinos Nggolek Easing Border

Ngangkat syarat pengamatan karantina lan medis kanggo para wisatawan sing teka saka Zhuhai kudu dadi dandan utama kanggo nyedhiyakake kasino milyar dolar ing wilayah kasebut karo pelanggan. Resorts in Macau wis kanggo akèh taun gumantung banget ing dharatan kanggo pengunjung.

Ing taun 2019, daratan kasebut kira-kira 71% saka meh 40 yuta wisatawan sing ngunjungi Macau. Zhuhai, omah kanggo luwih saka 2,4 yuta wong, wewatesan karo Macau. Kutha iki dumunung ing pinggir kidul Provinsi Guangdong ing Delta Kali Mutiara.

Macau wis ora lalu lintas pengunjung appreciable kanggo paling 2022. Nanging Juli makili casino paling awon sasi kabeh pandemi, minangka revenue game reged mung $ 49 mayuta-yuta. Ing pra-pandemi Juli 2019, kasino njupuk liwat $3 milyar saka pelanggan gambling.

Casinos nunggu asil lengkap saka rong dina citywide testing bonanza. Wabah liyane lan kunci sabanjure – kaya sing dibutuhake miturut kepatuhan “nol-COVID” ing Macau – bakal nambah karusakan ing kahanan sing wis meh mbebayani kanggo industri game China.

Jumlah Kasus Saiki

Wiwit wabah COVID-19 Macau sing diwiwiti ing pertengahan Juni, wilayah kasebut wis ngonfirmasi udakara 1,800 infeksi. Patbelas wong tetep kena infeksi lan diisolasi ing fasilitas medis.

Pejabat kesehatan Macau ujar manawa ana wong sing dites positif, preduli saka gejala kasebut, dheweke kudu langsung nelpon ambulans kanggo digawa menyang rumah sakit kanggo pemantauan lan isolasi sing cocog. Kabeh wong sing manggon ing omah minangka wong sing kena infeksi kudu diisolasi ing wilayah karantina sing disetujoni pemerintah.

“Pemberi kabar lan wong sing manggon bebarengan kudu tetep ing omah lan sabar ngenteni ditransfer menyang wilayah karantina dening ambulans sing ditunjuk,” pratelan saka Pusat Tanggapan lan Koordinasi Coronavirus. “Pengujian asam nukleat sing relevan bakal diatur kanggo kabeh dening panguwasa.”

#Pamrentah #Macau #Ngandika #200K #Tes #COVID #Kabeh #Negatif

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casino Menang Total Mung $ 49M ing Juli, Pangentukan paling saka Pandemi

Dikirim ing: 2 Agustus 2022, 12:08

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 8:11h.

Menang casino Macau ing Juli 2022 mung MOP398 yuta (US $ 49 yuta), revenue saben wulan paling murah sing dialami dening enem operator game sajrone pandemi COVID-19.

Macau casino gambling revenue GGR
Kasino Macau menang paling sithik dhuwit gambling ing Juli 2022 tinimbang ing sasi liyane sajrone pandemi COVID-19. Urip wiwit normal maneh sawise wabah koronavirus wulan Juni nganti Juli. (Gambar: Pos Pagi China Kidul)

Coronavirus terus mbatesi urip saben dinane ing enclave game Cina. Kanthi wilayah ing kunci kanggo paling Juli, lan casinos dipeksa kanggo nutup dening pesenan pemerintah saka 11. Juli kanggo 22. Juli, aktivitas game Sasi pungkasan iku ateges non-ana.

Penutupan casino teka sawise panguwasa lokal ora bisa ngemot wabah kasus anyar sing pisanan muncul ing pertengahan Juni. Penutupan biaya mayuta-yuta umum dolar ing upah ilang, minangka casino juragan paling gedhe Macau.

Kamenangan game Juli nuduhake pengurangan 95% saben taun. Iki minangka total saben wulan paling murah wiwit Februari 2020 nalika pandemi diwiwiti. Juli ’22 uga Macau paling awon sasi game wiwit 2003 nalika enclave iki mung wiwit nggedhekake pasar dening sambutan operator casino tambahan.

Asil ora nggumunake, “komentar John DeCree, analis game senior ing CBRE Equity Research. “Kasino ditutup… lan umume SAR liyane ditutup sadurunge lan sawise iku. Sing luwih penting, watesan lelungan sing luwih akeh wis ditindakake wiwit akhir wulan Juni.

Swara pitung sasi, menang casino Macau total $ 3,3 milyar. Sing mudhun 54% dibandhingake karo periode pitung sasi padha ing 2021, lan 85% ngisor pra-pandemi 2019 nalika casinos menang luwih saka $ 21,5 milyar Januari kanggo Juli.

COVID-19 saya tambah apik

Nalika Juli nguciwani, ana alesan kanggo optimistis. Kahanan COVID-19 saya apik, lan pamrentah ujar manawa rencana kasebut bakal maju kanthi normal ing wulan-wulan sing bakal teka.

Nanging, katon ora ana garis wektu nalika Macau bakal nerusake perjalanan lintas wates tanpa karantina karo daratan. Iki ditundha ing wulan Juni.

Saiki, pengunjung saka daratan, kalebu tetanggan Zhuhai, kudu tes negatif kanggo COVID-19 sajrone 48 jam sadurunge ninggalake daratan menyang Macau. Sing luwih watesan yaiku nalika bali, warga daratan kudu ngasingake paling sethithik pitung dina.

Kahanan lelungan ndadekake meh kabeh wong lelungan ing omah. Kantor Pariwisata Pemerintah Macau durung nerbitake lalu lintas Juli, nanging jumlah pengunjung Juni mung 380.671 turis. Ing wulan Juni 2019, luwih saka telung yuta wong lelungan menyang wilayah kasebut.

Amarga ora ana garis wektu nalika Macau lan daratan bisa bali menyang kabijakan perjalanan tanpa karantina, ujare DeCree ora ngarepake pemulihan sing migunani babagan pendapatan game ing wulan Agustus.

Casino Nawakake Open

Enem lisensi game sing dianakake dening Sands, MGM, Wynn, Melco, Galaxy, lan SJM kadaluwarsa ing jam 12:01 wektu lokal ing 1 Januari 2023. Kanggo nunggu nerbitake tender anyar kanggo enem operator casino kanggo 10 taun. nganti 2032, panitia anyar dibentuk ing wilayah sing bakal ngawasi proses kasebut miwiti periode aplikasi minggu kepungkur.

Komite Auction Umum saka kalonggaran kanggo operasi Lucky Casino Games ngirim aplikasi nganyari maneh lisensi saka enem casinos. Periode tawaran nganti 14 September. Ngarep-arep yen enem konsesi saiki bakal nampa tender anyar.

#Macau #Casino #Menang #Total #Mung #49M #ing #Juli #Pangentukan #paling #saka #Pandemi