Tag Archives: Luwih

casino stocks

VICI Properties Nambah Dividen Luwih saka 8%

Dikirim ing: 8 September 2022, 05:08.

Dianyari pungkasan ing: 8 September 2022, 05:34h.

VICI Properties (NYSE: VICI), pemilik casino paling gedhe US, ngandika dina iki wungu waktu kanggo 39 sen saben bareng, Tambah 8,3% saka tingkat saiki.

Pembayaran dividen sabanjure babagan saham VCI
Caesars Palace ing Las Vegas Strip. Perusahaan nambah deviden 8,3%. (Gambar: CNN)

Pamindhahan nambah mbayari taunan pemilik Caesar Palace kanggo $ 1,56 saben bareng saka $ 1,44. Kapercayan investasi real estate game (REIT) ngasilake 4,31%, utawa luwih saka telung asil dividen ing S&P 500 lan luwih dhuwur tinimbang hasil ing Treasuries 10 taun.

Dividen kasebut bakal dibayar tanggal 6 Oktober 2022 marang para pemegang saham sing wis kadhaptar ing penutupan bisnis tanggal 22 September 2022. miturut statement ditanggepi dening perusahaan basis New York.

VICI nggawe woro-woro sawise nutup pasar AS dina iki. Enggo bareng mudhun 0.24% ana. Nanging nganti 11% saben taun, sing gampang ngluwihi pasar sing luwih jembar, uga indeks FTSE Nareit Equity REITS sing akeh. Indeks mudhun 16.68% taun iki.

Pangowahan rega saham saka VICI Legacy

Investor asring kumpul menyang REITs kanggo dividen lan asil kelas aset ndhuwur rata-rata – sipat sing dibutuhake VICI.

Perusahaan real estate pamisah saka versi lawas saka Caesars Entertainment ing Oktober 2017, lan karo warta deviden dina, Tambah mbayari saiki limang taun. Anggota saka S & P 500, VICI paling gedhe pengalaman pengalaman US lan pemilik dominan saka aset property Las Vegas Strip adiluhung.

Liwat seri saka transaksi anyar, perusahaan ora mung Caesars Palace, nanging uga nduweni Venetian lan meh kabeh panggonan ing Strip dilakokno dening MGM Resorts International (NYSE: MGM). Pengecualian yaiku Bellagio lan Cosmopolitan.

Liwat tuku bubar rampung MGM Wutah Properties, kang rampung ing pungkasan April, nambah VICI meh 41.000 kamar hotel lan 1,2 yuta kothak meter papan game.

VICI saiki duwe aset properti Excalibur, Luxor, Mandalay Bay, MGM Grand, Mirage, New York New York, lan Park MGM, uga kasino regional dilakokno dening MGM Resorts.

Pembayaran dividen sabanjure babagan saham VICI

Investor sing berpengalaman ngerti manawa perusahaan nambah pembayaran biasane apik, luwih penting yen perusahaan duwe sumber daya kanggo nyukupi kewajiban pembayaran saiki lan terus nambah dividen saka wektu.

VICI nandhani kothak kasebut. Liwat akuisisi kasebut lan liya-liyane, REIT nambahake sawetara aliran pendapatan sewa anyar. Sing penting, kontrak perusahaan karo penyewa jangka panjang-asring sepuluh taun utawa luwih-lan nduweni eskalator inflasi. Mung, kesepakatan MGP ngasilake luwih saka $ 1 milyar ing revenue rental anyar kanggo VICI.

Kajaba iku, VICI tetep srakah, nahan kemampuan kanggo menehi hasil gedhe lan cilik. Sasi pungkasan, perusahaan ngandika tuku aset property saka Rocky Gap Casino Resort ing Flinstone, Md. saka Golden Hiburan (NASDAQ: GDEN) kanggo $ 204 mayuta-yuta.

#VICI #Properties #Nambah #Dividen #Luwih #saka

casino stocks

Saham MGM Luwih Diikat menyang AS Lan Sing Apik

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 10:01.

Liwat 56% saham ing MGM China, MGM Resorts International (NYSE: MGM) madhep Macau slump, nanging saham duwe materi kanggo keno kerusuhan terus ing Asia-Pasifik hub casino paling gedhe.

Simpenan MGM
Bellagio ing Las Vegas Strip. Sawetara ahli ujar manawa saham MGM bisa ngasilake munggah. (Gambar: BuzzFeed News)

Enggo bareng saka operator paling gedhe ing Las Vegas Strip ngeculaké seprapat saka regane taun – kinerja sing bisa nggambarake akeh faktor. Pisanan, sawetara peserta pasar bisa nganggep manawa revenue game reged Macau (GGR) bisa uga ora nuduhake tandha perbaikan nganti 2023.

Kapindho, lan bisa uga luwih penting, investor liyane bisa nganggep kenaikan suku bunga lan inflasi sing mundhak, ing antarane faktor liyane sing bakal ngrusak ekonomi AS. Sing bakal dadi headwind ketok kanggo kasino domestik. Nanging, sawetara ahli pracaya Enggo bareng MGM nawakake munggah potensial – loro saka Macau.

Investor biasane tuku perusahaan kaya MGM, sing ndarbeni kasino ing Macau, kanggo eksposur menyang hub gambling Asia sing berkembang cepet,” laporan Jacky Wong kanggo Jurnal Wall Street. “Nanging saiki bisa tuku perusahaan kasebut sanajan ana ing Macau amarga kinerja domestik sing kuwat.”

MGM China saiki nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR). Untunge, MGM duwe luwih akeh outlet kanggo ngimbangi risiko China tinimbang perusahaan liyane sing ana ing AS.

Akeh Alasan Non-Macau kanggo Tresna Saham MGM

Ana wektu nalika MGM taruhan luwih langsung ing Macau. Sadurungé, saham kasebut ing MGM China makili saprateloné tutup pasar operator Bellagio, nanging saiki mudhun nganti 8%, miturut laporan kasebut. Jurnal.

Temenan, sing gejala Kurangé populasi ing Nilai saka pasar unit Chinese, nanging uga tandha investor prioritizing katalis kaya roh ing Las Vegas lan BetMGM. lengen game digital operator, BetMGM iku jeneng casino internet paling gedhe ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online ndhuwur. Sing penting, bisnis kasebut bakal entuk bathi ing taun 2023.

Bisnis iGaming lan totoan olahraga online minangka potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator tetep watesan mbuwang promosi sak mangsa bal-balan lan njupuk kauntungan saka legalization anyar totoan olahraga ing Massachusetts.

Kajaba iku, MGM kacarita tingkat pendhudhukan Strip seprapat kapindho lor 90% – tokoh sing bisa nambah ing 2023 minangka liyane konvènsi lan bisnis kumpul bali menyang Las Vegas.

Faktor Keuangan Nguntungake Saham MGM

Pancen, resesi kamungkinan kanggo mencet equities casino lan jeneng siklus konsumen liyane. Ora ana rong cara babagan iki.

“Rekor-bejat menang streak bisa rampung lan resesi bakal nyuda pangentukan casino – nanging saham uga wis faktor ing paling resiko iki. Perusahaan karo cahya kanggo pasar gambling online cepet-akeh malah luwih atraktif, “miturut ing Jurnal.

Ing sih MGM, utamané yen ana kontraksi ekonomi, neraca padhet lan jumlah shrinking saka saham pinunjul – loro sipat sing investor bisa appreciate yen ekonomi AS weakens Ngartekno.

#Saham #MGM #Luwih #Diikat #menyang #Lan #Sing #Apik

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Konvensi Las Vegas lan Otoritas Pengunjung Menehi Tambah Pembayaran Luwih, Bonus

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 11:15

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 11:31.

Kanthi nyebutake rebound pariwisata sawise mati pandemi, dewan Konvensi lan Pengunjung Las Vegas (LVCVA) wis nyetujoni penghargaan finansial kanggo papat eksekutif tambahan kanggo taun fiskal sing pungkasan tanggal 30 Juni. Iki gunggungipun $287,460 ing bonus lan $55,475 ing istilah taunan. mundhak gaji.

Las Vegas Convention Center LVCVA
Las Vegas Convention Center dikelola dening Las Vegas Convention lan Visitors Authority, tanggung jawab sing ora umum antarane organisasi marketing panggonan ing AS.

Kenaikan gaji lan bonus sing mentas diumumake kaya ing ngisor iki:

  • Gaji taunan Kepala Pemasaran LVCVA Kate Wik mundhak 5% dadi $341,470 saben taun kanthi bonus siji-wektu $121,594.
  • Gaji taunan Chief Financial Officer Ed Finger mundhak 6% dadi $257,797 kanthi bonus siji-wektu $60,801.
  • Gaji taunan Chief Operating Officer Brian Yost mundhak 7% dadi $251,510 kanthi bonus siji-wektu $58,764.
  • Wakil Presiden Senior Komunikasi Lori Nelson-Kraft gaji taunan tambah 4% kanggo $212.393 karo bonus siji-wektu $45.950.

Papan kasebut ujar manawa eksekutif ganjaran mundhak amarga ngamanake Super Bowl LVIII ing wulan Februari 2024, nggawe balapan Grand Prix Formula One Vegas sing dijadwalake ing November 2023, lan nambahake meh 1 yuta kaki persegi ruang rapat menyang Pusat Konvensi Las Vegas kanthi ekspansi West Hall. . (LVCVA minangka salah sawijining organisasi pemasaran AS langka sing ditugasake ora mung promosi kutha minangka tujuan bisnis lan luang, nanging uga ngatur pusat konvensi.)

Ganjaran kasebut minangka tambahan kanggo kenaikan gaji 10% lan bonus 50% sing disetujoni dening dewan sasi pungkasan kanggo Presiden lan CEO LVCVA Steve Hill, sing saiki nampa $ 447,608 saben taun kanthi bonus siji-wektu $ 203,458. Uga sadurunge nampa ganti rugi tambahan LVCVA General Counsel Caroline Bateman, kang gaji taunan tambah 7% kanggo $219.572 karo bonus siji-wektu $51.302.

LVCVA uga dianugerahi kenaikan gaji 4% lan bonus siji-wektu $ 2,250 kanggo kabeh 240 karyawan ing 1 Juli, kanthi biaya luwih saka $ 19 yuta.

Pariwisata Rebound Dipriksa

Miturut LVCVA, rebound pariwisata mbantu ngasilake bathi pajak kamar ing taun 2021-22, kanthi $ 294 yuta disimpen ing dana umum LVCVA, ngalahake rekor sadurunge $ 286 yuta ing taun 2019.

Nanging, angka kasebut bisa uga salah. Kasino menang luwih akeh dolar saka pemain judi tinimbang sadurunge, nanging volume pengunjung-salah sawijining metrik kunci sing ditugasake LVCVA kanggo tetep kuwat-tetep ing ngisor angka 2019.

Nganti Mei 2022, volume pengunjung ing Las Vegas tekan 15,25 yuta wong. Konvensi kasebut kira-kira rong yuta sing dirawuhi. Sajrone limang wulan pisanan 2019, volume pengunjung Las Vegas tekan luwih saka 17.53 yuta tamu. Volume konvènsi cacahé telung yuta peserta.

LVCVA didanai dening dollar tax hotel sing tamu mbayar sak Tetep ing Clark County. Hotel ing wilayah kasebut kudu ngumpulake pajak efektif 13,38% ing biaya saben wengi. Umume dhuwit kasebut menyang LVCVA.

LVCVA Gedhe banget?

LVCVA ngandika iku biaya atusan yuta dolar saben taun supaya Las Vegas saiki lan atraktif kanggo pameran dagang lan pameran. Nanging, wong liya ujar manawa agensi kasebut gedhe banget.

Iku mung sawetara taun kepungkur sing diselidiki agensi pamaréntah dening Las Vegas Review-Journal ketemu sing panguwasa wis mateng karo ngapusi. Ing taun 2019, Rossi Ralenkotter, mantan CEO LVCVA sing mimpin agensi kasebut wiwit taun 2004 nganti Agustus 2018, didakwa dening jaksa Clark County babagan rong tuduhan nyolong kejahatan lan pelanggaran pejabat umum.

Penyelidikan pidana ditindakake sawise RJ review independen saka institusi. Ditemokake yen kertu hadiah Southwest Airlines $ 90.000 sing dituku dening LVCVA digunakake kanthi ora bener dening pejabat utama, kalebu Ralenkotter dhewe. Ralenkotter, banjur Chief Marketing Officer Cathy Tull, lan banjur-Direktur Business Partnerships Brig Lawson padha saben dipuntudhuh dening pengacara distrik nggunakake kredit Southwest kanggo trip pribadi ing repes agensi. Ralenkotter diduga nggunakake voucer sing regane $ 17.000 kanggo lelungan pribadi lan kulawarga.

Ralenkotter banjur ngakoni ora ana kontes kanggo tuduhan misdemeanor saka tumindak salah resmi umum. Dheweke ora dipenjara lan didenda $1.000. ahli hukum lokal Las Vegas disorot menehi hasil.

Senadyan skandal kasebut, Ralenkotter diwenehi paket metu sing trep nalika metu. LVCVA sarujuk kanggo tetep dadi konsultan kanggo $15.000 saben sasi. Dheweke uga ngumpulake meh $ 300.000 ing pensiun negara taunan.

#Konvensi #Las #Vegas #lan #Otoritas #Pengunjung #Menehi #Tambah #Pembayaran #Luwih #Bonus

Totoan Online Luwih Populer Tinimbang: Punika Apa

Totoan Online Luwih Populer Tinimbang: Punika Apa

Totoan ing game luwih populer saka tau ing saindhenging donya. Platform gambling online ngidini pemain bisa nggawe taruhan online ing piranti seluler lan desktop. Ing industri sing aktif banget, mayuta-yuta dolar bisa diijolke saben dina ing macem-macem olahraga lan game.

Industri multi-milyar dolar iki wis suwe banget sajrone sawetara dekade kepungkur, lan sajrone limang taun kepungkur, taruhan ing game dadi luwih populer. Nyatane, totoan ing game online lan game, ing umum, wis kaget kabeh donya. Lan amarga iki, macem-macem panyiapan gambling lan situs wis dadi populer banget, gumunggung pengunjung darmabakti saka kabeh ndonya.

Kanthi nomer nambah saka punters seneng akses menyang dhaftar lengkap gambling pasar saka ngendi wae, kapan, totoan kanggo game kamungkinan kanggo tuwuh. Ngisor iki alasan utama kok online gambling , kalebu kabeh saka video game kanggo jangkrik, wis thukul ing limang taun pungkasan.

Totoan kanggo Game iku Trep

Saiki, akeh wong nglampahi wektu luwih akeh ing komputer lan piranti seluler tinimbang sadurunge. Penak ing posisi kanggo ngaso ing tengah dina kanggo nyeleh sawetara taruhan utawa muter sawetara game online banget narik kawigaten kanggo akeh. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga ora duwe dhuwit lan sumber daya kanggo ngunjungi situs gambling adhedhasar tanah.

Lan amarga penak sing nawakake game online liwat smartphone, tablet lan desktop, sampeyan bisa muter game favorit lan manggonake taruhan ing ngarep, karya, utawa malah ing pamindhahan. Akeh online gambling Camping wis nggawe totoan kanggo game kasedhiya kanggo wong diwasa ing saindhenging donya, ngidini kanggo muter lan nang kapan padha arep.

Akeh Pilihan kanggo Pilih

Nyambung gambling nawakake akeh opsi kanggo milih saka. Mungkin sampeyan miwiti muter slot utawa video poker game ing situs web game favorit sing ngenalaken sampeyan bal-balan utawa jangkrik totoan, lan saiki, sampeyan mung ora bisa njaluk cukup saka online gambling . Akeh taruhan olahraga lan kasino online mbukak macem-macem pilihan kanggo para pelanggan, nyedhiyakake macem-macem jinis gambling kanggo game kasebut.

Kanthi akeh game casino nawakake akeh fitur unik lan pemain figuran ora ditemokaké ing kasino fisik, ing macem-macem saka sudhut judhul ing situs game online ngalangi gambling dadi katebak lan mboseni.

Saben Individu Gratis Gabung Industri lan Bet kanggo Game kasebut

kasino fisik bisa dadi medeni gambling panggonan riko. Begjanipun, komunitas totoan online wis mbantu ngatasi masalah iki kanthi nampani punters anyar lan nawakake macem-macem jinis support, kalebu bonus simpenan pisanan lan jumlah nang kurang.

Kajaba iku, ana akeh situs sing nyedhiyani pemain specialized karo informasi migunani babagan online gambling uga platform biso dipercoyo ngendi padha bisa nggabungake lan manggonake taruhan trep.

Kabeh situs sing disaranake duwe layanan pelanggan sing canggih kanggo mbantu pemain anyar sing mbutuhake pitulungan. Kajaba iku, umume nawakake versi game gratis, taruhan gratis lan giliran gratis kanggo ngidini pemain nyoba layanan lan game sadurunge bisa nggawe simpenan lan nggawe taruhan dhuwit nyata.

Ana Kabeh Jenis Insentif lan Hadiah Promosi

Meh kabeh platform gambling online, kalebu kasino lan bandar judi, nawakake bonus gedhe lan promosi, utawa barang liyane. Iki mbantu supaya pelanggan tetep kasengsem lan bisa uga nambah dhuwit. Ing kasus paling, pemain bakal nglumpukake VIP / Kasetyan TCTerms utawa njaluk kasempatan kanggo melu ing macem-macem turnamen, kang entuk hadiah awis.

Pemain reguler mesthi bakal seneng tunjangan VIP sing beda, kalebu penarikan lampu kilat, bonus lan promosi sing disesuaikan, hadiah ulang tahun, lan liya-liyane. Minangka pemain, sampeyan mung bakal seneng kabeh iki apik nalika nang ing game casino favorit lan olahraga.

Massively ditambahi Gambling pasar

Wangsulan: Bab ingkang paling atraktif nalika nerangake totoan ing game online lan gambling , ing umum, punika kasunyatan sing menehi nomer Unlimited pasar kanggo milih saka. alangan Traditional maneh matesi totoan online, lan wis diijini punters duwe akses menyang nomer akeh pasar totoan ing loro kasino lan Sportsbooks.

Kanthi atine, sampeyan bisa muter macem-macem jinis game lan nggawe taruhan ing olahraga manca lan domestik. Iki jenis bhinéka ngidini kabeh jinis maneuvers nalika nerangake nemokake kesempatan anyar lan menang amba. Kajaba iku, ana taruhan ing game uga akeh eSports sing bisa ditelusuri para pemain.

Akeh Trik lan Tips Online

Totoan ing game ora mung kanggo ahli lan profesional seneng. Malah yen sampeyan pamula, sampeyan bisa kanthi cepet njaluk kenalan karo donya totoan online dening liwat akeh trik profesional lan tips sing gampang kasedhiya ing Internet.

Ana kasugihan saka informasi ing macem-macem Sastranegara menang lan tips sing bisa mbantu ngenali taruhan beboyo. Kanthi iki ing atine, iku tegese kabeh jinis pemain bisa nang ing game lan menang. Lan mulane taruhan ing game dadi populer.

Bet kanggo Game Ganjaran

Umume wong pengin njupuk kauntungan saka kawruh babagan game lan olahraga tartamtu lan entuk dhuwit karo dheweke. Lan totoan ing game iku mung cara padha bisa entuk iki. Malah yen padha ora duwe dana cukup, padha bakal nemokake online gambling Camping sing nawakake akeh ora simpenan bonus, kalebu free totoan lan free muter .

bonus iki ora mung ngidini pemain kanggo nyoba metu game anyar lan situs, nanging nawakake uga hadiah dhuwit nyata. Saben jinis taruhan ono gunane, dadi cilik utawa gedhe. Nanging, yen sampeyan pengin menang hadiah dhuwit gedhe, sampeyan kudu nggawe taruhan gedhe.

Pikiran pungkasan

Totoan ing game wis dadi luwih populer ing limang taun pungkasan, lan nomer gamblers isih nambah. Iki nuduhake yen industri totoan lan gambling mung bakal terus kanggo tuwuh. Situs iki fitur sawetara saka platform gambling paling apik ing pasar. Dolan maring dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap lan bisa njupuk online gambling lelampahan kanggo tingkat liyane.

#Totoan #Online #Luwih #Populer #Tinimbang #Punika #Apa