Tag Archives: Lokasi

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Randy’s Donuts Nyetel Tanggal Bukak Kanggo 7 Lokasi Las Vegas

dikirim ing: 6 Agustus 2022, 04:53h.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 05:29h.

Randy’s Donuts, toko donat paling misuwur ing donya, bakal mbukak pisanan saka pitung lokasi Las Vegas ana 16. Agustus 2022. Penggemar merek apik mung kudu lelungan limang mil kulon Stratosphere kanggo 2170 S. Rainbow Blvd. Utawa dheweke bisa ngetutake tandha donat raksasa.

Randy's Donuts ditampilake ing lokasi LA sing wis dikuwasani wiwit dibukak minangka bagéan saka rantai Big Do-Nut Drive-In ing taun 1952.
Randy’s Donuts dibukak ing lokasi LA saiki ing taun 1952 minangka bagéan saka rantai Big Do-Nut Drive-In. Randy’s bakal mbukak pisanan saka pitung lokasi Las Vegas tanggal 16 Agustus 2022. (Gambar: Randy’s Donuts)

“Wong ngerti kita saka donat raksasa ing film lan acara TV sing paling disenengi, nanging wong seneng karo kita amarga kita duwe donat sing enak sing wis digawe saka resep sing padha sajrone 70 taun,” ujare pemilik Mark Kelegian ing siaran pers sing diterbitake ing Senin, nyathet yen Randy nyedhiyakake 60 jinis donat klasik, mewah, mewah lan premium.

Las Vegas bakal dadi ekspansi AS utama pisanan merek ing njaba California Kidul, sing saiki ana ing Inglewood, El Segundo, Santa Monica, Torrance, Downey, Burbank, Pasadena, Costa Mesa, Santa Ana, Riverside lan Bakersfield.

Miturut release penet, sapa sing nuduhake munggah ing dina mbukak lokasi Las Vegas bakal nampa free donut gilap.

Ikon bolongan

Randy’s Donuts diwiwiti minangka rantai 10 Big Do-Nut Drive-Ins didegaké watara LA ing awal 1950-an dening salesman mesin donat Russell Wendell. Donat raksasa kasebut diilhami dening arsitektur anyar sing misuwur ing LA ing taun 1920-an lan 1930-an. Gerakan iki nyumurupi kabeh bangunan sing didegake kanthi wujud barang sing didol ing kana. Warung kopi sing bentuke kaya cangkir kopi raksasa, umpamane, ora mung dadi tengara instan, nanging uga ngiklanake bisnis kasebut marang para pengendara sing cedhak tanpa kudu mbayar biaya papan reklame.

Ing taun 1950-an, gerakan kasebut ngalih fokus menyang strategi sing luwih murah: tandha. Wendel nyewa arsitek Henry Goodwin lan insinyur struktur Richard Bradshow menyang toko kothak cilik sing katon biasa karo donat replika sing gedhe banget. Dibangun saka pigura baja diameter 32 kaki sing disemprotake karo semen, banyu lan pasir, banjur dicet coklat garing.

Pisanan Nanging Ora Dikenal

Tandha donat raksasa asli Wendell isih ana ing 10003 Normandie Ave. ing South Central Los Angeles, ngendi lokasi dibukak ing 1951. Wis maca “Kindle’s Donuts” wiwit Wendell adol toko menyang operator jenenge Gary Kindle ing 1977.

Nanging iki dudu donat raksasa sing dadi terkenal lan sugih. Sing siji manggoni lokasi kapindho Wendell kang, dibukak ing 1952 ing 805 W. Manchester Boulevard ing Inglewood. Atusan film, TV, lan kridit video musik kalebu film 2010 “Iron Man 2,” ing ngendi karakter Robert Downey Jr. seneng cemilan ing bolongan donat.

Donat kanggo Dolar

Wendell adol kekaisaran donat ing taun 1970-an kanggo mlebu game taco. Lokasi Inglewood dheweke dituku dening Robert Eskow ing 1976 lan dijenengi Randy kanggo putrane. Rong taun sabanjure, Eskow ngedol lokasi kasebut marang sedulure, Ron lan Larry Weintraub. Dheweke mutusake kanggo njaga jeneng kasebut lan dipasarake menyang produser film lan TV.

Nalika para sedulur pensiun ing 2015, dheweke ngedol lokasi kasebut kanthi rega $ 2 yuta menyang Kelegian, pengacara lan pengusaha kanthi rencana ngembangake merek kasebut ing saindenging jagad. Saliyane Southern California lan lokasi Vegas mbesuk, Kelegian wis dadi adoh mbukak lokasi ing Korea Kidul lan Arab Saudi.

#Randys #Donuts #Nyetel #Tanggal #Bukak #Kanggo #Lokasi #Las #Vegas