Tag Archives: Liyane

Catawba Two Kings

Sekawan Operator Liyane Nggoleki Lisensi Online

dikirim ing: Agustus 20, 2022, 08:49h.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 08:49h.

Sekawan perusahaan liyane nglamar lisensi totoan olahraga online ing Ohio minggu kepungkur. Nanging, mung telu mau dijamin miwiti 1. Januari yen Ohio Casino Komisi Control (OCCC) sarujuk lisensi sing.

pratandha totoan
Papan tandha Betway ditampilake kanthi jelas sajrone game Cleveland Cavaliers. Iki minggu kepungkur, Digital Gaming Corp., kang makaryakke account Betway, iku salah siji saka papat perusahaan kanggo aplikasi kanggo lisensi totoan olahraga online ing Ohio. (Gambar: Betway)

Iki amarga kabeh telu – MaximBet, Prophet Exchange, lan Digital Gaming Corp. (DGC) – aplikasi minangka panyedhiya layanan manajemen seluler kapindho (MMSP) menyang pemilik. OCCC nyetel tanggal 15 Juli kanggo pamilik lan MMSP pisanan lan tanggal pungkasan Senin pungkasan kanggo aplikasi MMSP kapindho.

Mulane WynnBet, kang MMSP pisanan kanggo JACK Thistledown, ora bakal dijamin 1 Januari tanggal wiwitan. Wynn ngajokake aplikasi Senin, dina sing padha karo MaximBet, Prophet Exchange, lan DGC.

MaximBet bakal kulit kaloro kanggo JACK Cleveland Casino . Sportsbook Carousel Group, sing ana gandhengane karo publikasi gaya urip pria Maxim, saiki mung beroperasi ing Colorado. Nanging, nduweni persetujuan akses ing Indiana, Iowa, New Jersey, lan Pennsylvania.

ProphetExchange, sing bakal dadi kulit kaloro kanggo Columbus Blue Jackets, uga bakal dadi ijol-ijolan pisanan ing Ohio. Sadurungé adhedhasar ing Inggris, nanging pimpinan perusahaan mbatalake saham ing kana lan mutusake kanggo miwiti maneh ing AS. Ing Juli 2021, perusahaan ngumumake persetujuan akses ing New Jersey lan Indiana liwat Caesars Entertainment. Pejabat perusahaan ngarep-arep tetep ing New Jersey taun kepungkur, nanging ijol-ijolan kasebut durung bisa urip ing salah siji negara.

DGC beroperasi miturut merek Betway, sing dilisensi ing Arizona, Colorado, Indiana, Iowa, New Jersey, Pennsylvania, lan Virginia. Iki bakal dadi kulit kaloro kanggo Belterra Park, Boyd Gaming casino ing Cincinnati.

Lisensi Kapindho Larang ing Ohio

Angger-anggering Toret negara sing legalizes totoan olahraga ing Ohio mranata rega abot kanggo nduweni ngupaya kulit kapindho lan kanggo operator ngupaya lisensi.

Miturut hukum, tim olahraga profesional sing pengin dadi tuan rumah siji operator online bakal mbayar $1 yuta kanggo lisensi limang taun. Tim sing nggoleki rong kulit, utawa MMSP, bakal mbayar $ 3,3 yuta kanggo lisensi kasebut. Kasino lan bisnis liyane sing pengin partner karo siji bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi, nanging bakal mbayar $ 5 yuta kanggo loro.

Mitra MMSP pisanan kanggo tim olahraga mbayar $ 2 yuta kanggo lisensi limang taun, nalika MMSP pisanan kanggo casino utawa bisnis liyane bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi. Kanggo MMSP kapindho, panyedhiya bakal mbayar ragad lisensi $6,67 yuta yen partner karo tim olahraga utawa $5 yuta yen partner bisnis liyane.

hukum negara ngidini 25 operator totoan olahraga online ing negara. Miturut informasi saka OCCC, 25 panyedhiya wis nglamar ijin. Nanging, aplikasi kasebut ora njamin persetujuan.

Negara-negara uga bisa milih nggedhekake jumlah lisensi online yen analisa ekonomi nemtokake manawa tumindak kasebut bakal entuk manfaat kanggo negara.

Angger-anggering Toret menehi pilihan kanggo casinos, racinos lan tim olahraga profesional. Nanging, entitas liyane wis nglamar kanggo dadi tuan rumah operator online. Para pelamar yaiku Balai Ketenaran Desa ing Kanton lan Institut SPIRE ing Jenewa.

Deadline Lisensi Host Kiosk Diperpanjang

Saliyane ngidini operator totoan olahraga online, hukum Ohio uga ngidini negara 40 Sportsbooks toko paling gedhe miturut populasi. Uga ngidini pengecer lotre tartamtu kanggo tuan rumah kiosk ing latar.

Ing dina Jumuah, Komisi Lotre Ohio nduweni kualifikasi 1,303 pengecer kanggo kios. Pengecer minangka bisnis untung sing terkenal kanthi lotre. Dheweke uga butuh lisensi minuman keras negara D-1, D-2, utawa D-5 saiki.

Umume pelamar lapak yaiku bar utawa restoran. Nanging, pelamar liyane kalebu lorong bowling, lapangan golf, lan malah toko kelontong.

Prakualifikasi ora ateges OCCC bakal nyetujoni aplikasi kasebut kanthi otomatis. Miturut portal Ohio eLicense, 745 pelamar kios wis ditampa. Saka jumlah kasebut, komisi kasebut sarujuk karo 200 kanthi syarat.

Kiosk bakal duwe watesan tartamtu babagan operasi dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga fisik. Kiosk mung bakal bisa kanggo kurban panyebaran titik, moneylines lan total kanggo bettors. Bettors bisa nggawe parlay, nanging bakal diwatesi kanggo papat sikil. Kajaba iku, ora bettor bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat kiosk.

Kaya aplikasi MMSP kaloro, OCCC wiwitane nyetel tanggal pungkasan Senin kepungkur kanggo host kios uga yen pengin urip ing 1 Januari. Nanging, dina Rebo, komisi kasebut ngumumake manawa para pengecer lotre sing kasengsem ing hosting kios isih bisa ditrapake ing wektu iki lan manawa bakal urip ing tanggal peluncuran universal.

#Sekawan #Operator #Liyane #Nggoleki #Lisensi #Online

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Politikus Dipenjara amarga Nyogok Sawise Vegas Gulung $ 80k Liyane

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 04:40.

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 04:48.

Mung wong ing “The Hangover” bisa ngalahake Mitchell Englander kanggo trip Las Vegas getun. Limang taun kepungkur, Englander dadi anggota Dewan Kota LA sing kanthi sengaja nampa kamar hotel gratis, omben-omben sing larang, lan amplop kanthi awis $ 10.000, ing antarane larangan liyane.

Perjalanan kasebut pungkasane nyebabake tuduhan pidana, panjaluk guilty, lan luwih saka setahun penjara kanggo Englander. Nanging dadi malah liyane getun Wednesday, nalika 52-Arige didenda anyar $79.830 saka Komisi Etika Kutha LA kanggo nglanggar hukum hadiah kutha.

Mitchell Englander dipenjara mantan politisi suap
Mantan anggota Dewan Kota LA, Mitchell Englander, mlaku-mlaku karo bojone, Jane Englander, kiwa, lan pengacarane, Janet Levine, ing taun 2020. (Gambar: latimes.com)

Pejabat LA diwajibake dening hukum kanggo mbukak hadiah apa wae sing ditampa paling ora $50 saka siji sumber. Ing 2017, taun perjalanan Vegas ing Inggris, pejabat LA uga dilarang nampa hadiah luwih saka $ 470 saka siji sumber.

Englander – sing makili Distrik 12 ing Lembah San Fernando wiwit Juli 2011 nganti mundur telung taun kepungkur – ngakoni nutupi pembayaran awis $ 15,000, dhaharan larang lan hadiah liyane sing ditawakake. Suap teka saka pengusaha sing pengin nambah basis kekuwatane. (Rong sasi sawise lelungan Vegas, pengusaha wiwit kerjo bareng karo FBI lan ngrekam interaksi karo Inggris.) Inggris ngakoni guilty kanggo ngrancang kanggo palsu kasunyatan materi lan dadi 14 sasi ing pakunjaran.

Penyelidikan Etika Anyar

Englander pisanan diwenehi tuduhan Komisi Etika Desember pungkasan. Angger-anggering Toret nuntut dheweke kanthi rong tuduhan nampa hadiah sing gedhe banget, siji tuduhan nyalahake posisi kutha, lan rong tuduhan ora ngumumake hadiah. Komisi milih 4-0 ing dina Rebo kanggo ngetrapake denda ukuman sing kaku.

“Aku mikir apa sing ditindakake saiki minangka proses sing penting banget,” ujare VP komisi Jeffery Daar. “Ketentuan sing diusulake nuduhake yen ora ana wong, kalebu anggota dewan sing dipilih, sing ngluwihi hukum ing kutha iki.”

Gary Winuk, pengacara Englander, ngandika ing statement sawise voting sing Englander iki “lega yen tumindak paling anyar iki dening Komisi Etika nambah penutupan lan finality.”

“Mirip karo kasus federal, Pak. Englander durung didakwa korupsi, mbayar kanggo main, utawa nggunakake jabatane minangka anggota dewan kanggo tumindak salah babagan tuduhan kasebut, “ujare Winuk. “Dheweke mbangun maneh urip kanthi dadi sukarelawan karo program re-entry lokal lan terus komitmen kanggo layanan umum kanthi mbantu wong liya supaya urip ing dalan sing bener.”

‘Serakah lan Sombong’

Ing sidang ukuman Englander Januari 2021, Hakim Distrik AS John Walter ujar manawa Englander ngrusak “kapercayan umum marang pamrentah” kanthi ngapusi FBI ing telung kesempatan sing beda babagan suap sing ditampa.

Ing pratelan ing pengadilan, Englander ngakoni yen dheweke wis “ngrusak” reputasine dhewe lan ujar manawa dheweke ora ngerti apa sing nyebabake dheweke menehi informasi palsu menyang penyidik ​​federal.

Miturut Walter, motivasi dheweke gampang dingerteni: “Rakus lan bangga.”

#Politikus #Dipenjara #amarga #Nyogok #Sawise #Vegas #Gulung #80k #Liyane

casino stocks

Entain Buying Binge Bisa Ward Off MGM, Buyers Liyane

Dianyari: 14 Agustus 2022, 05:27

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 06:10.

Entain Plc (OTC: GMVHY) nggarap menehi hasil, lan bobot ditambahaké bisa dadi harder lan luwih larang kanggo MGM Resorts International (NYSE: MGM) potensial maneh bid pengambilalihan kanggo pemilik saka Ladbrokes.

MGM Entrain
Toko totoan Ladbrokes ing Inggris. Pamilik Etain saya tambah gedhe, duweni potensi nggawe luwih angel kanggo pelamar entuk perusahaan. (Gambar: Bloomberg)

Minggu kepungkur, Entain ngumumake yen entuk 75% saka SuperSport Group berbasis Kroasia, menehi tandha panuku kaping lima ing taun iki kanthi jumlah gabungan $ 1 milyar. Seri Coral saka tawaran pemilik 2022 umume ditujokake kanggo nambah keragaman geografis menyang portofolio Kanada lan Eropa, saéngga nyuda kerentanan kanggo alangan pangaturan potensial ing Inggris.

Ing wulan Februari, Entain ngumumake yen mbayar meh $ 235 yuta kanggo entuk Deis Ltd., perusahaan induk saka Avid Gaming. Iki minangka upaya kanggo nambah tilas ing pasar taruhan olahraga Kanada sing mentas liberalisasi.

Kesepakatan kasebut lan liya-liyane ditampa kanthi apik dening para investor Entain, lan kanthi rega saham perusahaan game mundhak lan ambane gedhe, MGM-utawa calon potensial liyane-bisa nemokake larang banget kanggo entuk Entain.

MGM Bisa Nelpon maneh. Utawa ora.

MGM lan Entain 50/50 partners BetMGM, kang iku salah siji saka operator Sportsbook online paling gedhe lan salah siji saka perusahaan iGaming dominan ing AS.

Ing Januari 2021, operator casino basis Vegas nawakake $ 11,06 milyar kanggo Entain. Nanging bookmaker Inggris ngandika tawaran ora nyukupi. MGM ora menehi publicly, lan rembugan pungkasanipun ambruk liwat.

MGM ora isin babagan kasunyatan sing pengin duwe BetMGM langsung – CEO Bill Hornbuckle sadurunge wis ngandika bab padha – lan karo bisnis nyedhaki untung, raksasa resort terpadu bisa malah luwih motivasi kanggo nggawa unit game digital ing. -omah. Yen operator Bellagio nganyari tawaran kanggo Entain, iku ora bakal murah.

Ing rega pasar saiki, lan nganggep MGM mbayar premi ekuitas 20%, grup AS sing luwih gedhe bakal ngontrol 53% saka perusahaan gabungan sawise panggabungan kabeh saham, miturut petungan Breakingviews. laporan Reuters. “Nanging rally 15% sing ora dijawab kanggo Etain bakal ngimbangi mbalikke.”

Bottom line: Entain worth luwih saka 18 sasi kepungkur, lan saben panuku potensial kudu ngakoni okehe kanggo njaluk target kanggo meja rembugan.

MGM Bisa Duwe Kauntungan

MGM-utawa pelamar sing adhedhasar AS kanggo perkara kasebut-bisa duwe paling ora siji perkara sing disenengi nalika nerangake gerakan Entain: dolar AS minangka salah sawijining mata uang utama sing paling apik ing donya, tegese kuwat nglawan mata uang kasebut. pound Inggris.

Kekuwatan greenback relatif marang sterling bisa meksa operator Bellagio kanggo revisit tawaran kanggo pemilik saka Ladbrokes, analis Citi Monique Pollard wrote ing cathetan klien Juli.

Analis percaya yen operator Cosmopolitan kudu ngusulake premi sing paling sethithik 50% ing ndhuwur rega saham pemilik saiki Coral. Pelamar uga kudu mbiayai sebagian besar penawaran saham. Saham MGM mudhun 20,68% ing taun iki, nanging 25,22% luwih dhuwur sajrone sasi kepungkur.

#Entain #Buying #Binge #Bisa #Ward #MGM #Buyers #Liyane

Catawba Two Kings

Gannett Gratis Kanggo Bisa Kanthi Sportsbook Liyane Sawise Deal Tipico Direvisi

dikirim ing: 5 Agustus 2022, 06:53h.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 07:27h.

Setaun sawise raksasa media Gannett mlebu aliansi eksklusif karo operator totoan olahraga Tipico, perusahaan AS ngumumake Kamis yen loro-lorone wis ngrampungake kesepakatan kasebut supaya bisa kerja bareng karo buku olahraga liyane.

Gannett Mike Reed
CEO Gannett Mike Reed ngumumake Kamis manawa raksasa media AS lan operator taruhan olahraga Tipico lagi nggarap kemitraan. Gerakan iki saiki ngidini Gannett nggawe hubungan karo operator totoan olahraga liyane. (Gambar: Gannett)

Sajrone telpon konferensi perusahaan karo analis investasi, CEO Gannett Mike Reed nyebutake kekurangan wutah kanggo buku olahraga berbasis Jerman ing AS.

“Ekspansi kasebut luwih alon tinimbang sing diantisipasi, lan isih beroperasi mung ing rong negara,” ujare Reed.

Ing laporan triwulanan Gannett menyang SEC, perusahaan kasebut nerangake manawa loro-lorone “mutually terminated” kesepakatan kasebut dirampungake tanggal 26 Juli 2021. Kesepakatan anyar, sing ditrapake Senin, lumaku patang taun lan mbatesi eksklusivitas Tipico ing negara-negara tartamtu. Negara kasebut ora kadhaptar ing laporan kasebut.

Tipico saiki dilisensi ing Colorado lan New Jersey kanggo totoan olahraga, lan uga nawakake iGaming ing New Jersey. Iku uga duwe tawaran akses pasar karo Caesars Entertainment kanggo Indiana lan Iowa, uga tawaran Columbus Crew kanggo akses ing Ohio.

Minangka bagéan saka menehi hasil reworked, Tipico tuku waran kanggo saham minoritas ing perusahaan sing Gannett ditampa ing pungkasan taun menehi hasil. Ragad kasebut, bebarengan karo biaya media tartamtu, bakal dadi $14.7 yuta sajrone patang taun. Tipico uga bakal terus mbayar Gannett kanggo pitunjuk.

‘Mati lan Njelajah’

Gannett berbasis Virginia minangka penerbit koran paling gedhe ing AS, lan portofolio kalebu USA Today lan publikasi lokal kayata Republik Arizona ing Phoenix, The Indianapolis Star, The Cincinnati Enquirer, The Columbus (Ohio) Disptach, lan The Tennessean ing Nashville. . Sakabèhé, Gannett duwe toko ing 46 negara bagian AS.

Reed katon optimis yen Gannett bakal entuk manfaat saka kesepakatan anyar.

Kita wis njelajah lan njelajah kesempatan karo panyedhiya game olahraga liyane lan ngarep-arep bisa nambah revenue saka kategori iki. marang Analysts.

Pesen kanggo Tipico sing njaluk komentar ora langsung bali ing dina Jumuah.

Swara Taun Pungkasan

Wektu iki taun kepungkur, pejabat saka Tipico lan Gannett ngomong kanthi antusias Casino.org babagan kemitraan. Iki kalebu tuku iklan $90 yuta lan menehi Gannett kesempatan kanggo tuku 5.000 saham ing divisi AS Tipico.

Gannett ujar manawa Tipico duwe rencana ana ing 15 negara sajrone kontrak limang taun. Wakil Presiden Pengembangan Bisnis AS Tipico Stephen Krombolz nuduhake 12 nganti 18 wulan sabanjure bakal tuwuh kanthi signifikan.

Ora suwe sawise tekan kesepakatan Gannett, Tipico ngumumake bakal nemokake pusat teknologi AS ing Denver. Perusahaan ngumumake yen fasilitas kasebut bakal nggawe 441 proyek, lan Komisi Pembangunan Ekonomi Colorado nyetujoni proyek kasebut kanthi insentif pajak nganti $ 7,5 yuta sajrone wolung taun, gumantung marang Tipico kanggo nggayuh target proyek.

Miturut Ohio Casino Komisi Control, Tipico wis Applied kanggo lisensi ana. Sportsbook lan Crew, tim MLS, mung nglamar lisensi online. Yen disetujoni, buku olahraga bisa digunakake ing 1 Januari.

Kemitraan Crew sing diumumake ing Januari minangka kesepakatan paling anyar kanggo Tipico.

#Gannett #Gratis #Kanggo #Bisa #Kanthi #Sportsbook #Liyane #Sawise #Deal #Tipico #Direvisi