Tag Archives: Lisensi

casino stocks

Genting bisa dadi pemain angel ing perang kanggo lisensi Macau

Dianyari: 19 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 10:52.

Ing dina wiwit Genting Malaysia cingak industri game dening mbukak aplikasi kanggo lisensi game Macau, kawicaksanan ana ing antarane Analysts iku perusahaan ora bakal bisa ngalahake incumbents diadegaké.

njaluk
Lobi ing Resorts World Genting ing Malaysia. Operator Genting katon apik ing Macau renderings. (Gambar: Wektu wis entek)

Ora sing unit konglomerat Genting Bhd. sepi bakal mlebu wengi. Perusahaan terus Macau efforts lan pengatur ana ditampa proposal, konfirmasi iku apik. Nalika iku adoh saka dijamin sing Genting bakal ngganti konsesi saiki, perusahaan bisa mlebu wilayah administratif khusus (SAR) dening menehi support financial kanggo saingan lara. Iku sentimen saka tim analis Bernstein sing dipimpin dening Vitaly Umansky lan Shirley Yang.

Kita pracaya Genting posisi dhewe minangka partner potensial utawa panuku saka operator ana yen concessionaire ngalami kangelan financial lan mbutuhake partner utawa bisa mbukak kanggo disualekno, karo persetujuan pemerintah, “wrote Analysts ing cathetan ana kanggo klien.

Sing duwe lisensi Macau saiki yaiku Galaxy Entertainment, Melco Resorts & Entertainment (NASDAQ: MLCO), MGM China, Sands China, SJM Holdings, lan Wynn Macau. Kabeh perusahaan kasebut nggawe tawaran kanggo nganyari lisensi Macau.

Ayo Spekulasi Kritis Diwiwiti

Ing syarat-syarat hukum game Macau kang dianyari, SAR bakal tetep ngarep kanggo enem nduwèni lisensi casino, nanging sing ora kudu njamin nganyari maneh kanggo perusahaan kasebut.

Ing tangan liyane, mung pitung operator – enem incumbents lan afiliasi Genting – diajukake aplikasi kanggo melu ing proses re-tender. Kanthi Genting lan sumber daya financial ageng, spekulasi kamungkinan kanggo nambah kanggo kang operator potensial bisa ndhukung perusahaan.

Ana wis sawetara Dhiskusi bisa Wynn Macau, nanging tiyang sepah perusahaan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) bubar silihan pa unit Chinese $ 500 yuta. Nalika ana sawetara chatter ing media Macau sing Genting ngetik fray bisa dadi negatif kanggo Wynn, Bernstein ora sarujuk.

“Kita cenderung ora setuju lan bakal nuduhake SJM [Holdings Ltd] duwe masalah paling akeh, “ujare perusahaan riset.

Data nandheske yen saka enem konsesi, garis wektu kaslametané SJM paling cendhak adhedhasar tingkat pembakaran awis lan kabutuhan pendanaan saiki.

Genting China Ties

Bisa uga Genting bisa mlebu Macau karo hotel non-game, nanging isih kudu katon carane iku rock metu karo likuidasi Genting Hong Kong, kang ndarbeni Macau, amarga perusahaan induk nyuda saham ing perusahaan lara.

Nanging, konglomerat Malaysia duwe hubungan apik karo China, kalebu ngawasi pangembangan papan sing digunakake nalika Beijing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin 2022.

Kajaba iku, Genting soko sing panguwasa Macua pengin: Madegaken sukses ing operasi panggonan non-game, gained liwat portofolio sing godhongé amba saka atraksi non-casino ing Resorts World Genting lan Resorts World Sentosa ing Singapura.

#Genting #bisa #dadi #pemain #angel #ing #perang #kanggo #lisensi #Macau

Catawba Two Kings

Ohio Casino Panel Ngidini Lisensi pisanan kanggo Betting Olahraga Online, Retail

dikirim ing: September 7, 2022, 08:29h.

Dianyari pungkasan ing: 7 September 2022, 08:29h.

Ohio Casino mesin Komisi Control (OCCC) njupuk langkah pisanan ing sarujuk lisensi totoan olahraga sak rapat Rebo.


Mlebu menyang Stadion Ohio, lapangan ing kampus kanggo tim bal-balan Universitas Negeri Ohio. Rebo, Komisi Kontrol Ohio Casino wiwit nyetujoni aplikasi kanggo entitas sing pengin tuan rumah buku olahraga online lan toko. (Gambar: wolterke/Adobe Stock Images)

Ing kabeh, wolung pemilik nampa persetujuan kondisional kanggo dadi tuan rumah operator totoan olahraga online lan buku olahraga ritel.

Disetujoni padha JACK Cleveland Casino , JACK Thistledown Racino, Cleveland Browns, Columbus Crew, Cincinnati Reds, Muirfield Village Golf Club, Hollywood Casino Toledo lan Hollywood Gaming ing Mahoning Valley. Entitas kasebut kalebu 22 pamilik sing pengin partner karo operator taruhan online. Dheweke uga kalebu 26 sing nduweni sing wis ndhaptar dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir.

Miturut hukum negara, nganti 25 nduweni bisa partner karo operator totoan olahraga online. Nganti 40 bisa dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir. Lokasi buku olahraga fisik biasane mung ing negara sing paling padhet. Angger-anggering Toret uga menehi pilihan kanggo papat casinos Ohio, pitung racinos, lan 10 tim olahraga profesional utawa acara ing syarat-syarat alokasi lisensi.

OCCC wis nyetel tanggal peluncuran universal tanggal 1 Januari kanggo aplikasi online, buku olahraga eceran, lan kios taruhan olahraga ing bar lan pengecer Lotre Ohio sing layak.

Rapat OCCC sabanjure dijadwalake tanggal 21 September, lan sajrone telung wulan sabanjure komisi kasebut bakal ketemu kaping pindho saben wulan.

Utama Deadline Nyedhak

Kanthi sawetara pangecualian, sing kasengsem entuk lisensi totoan olahraga kudu ngirim aplikasi menyang OCCC ing 15 Juli supaya layak kanggo tanggal wiwitan 1 Januari.

Uga ing dina Rebo, OCCC ngelingake para pelamar yen kudu ngirim informasi babagan karyawan utama lan perusahaan induk ing tanggal 5 Oktober utawa ora bakal diidini miwiti tanggal peluncuran universal.

Kabeh pemangku kepentingan wis nampa paling ora siji, yen ora sawetara, pangeling langsung kanggo ngirim informasi sing dibutuhake kanggo wong-wong sing ngontrol, “ujare komisi kasebut ing email sing dikirim Rebo sore.

Kajaba iku, pelamar kudu ngirim rencana game sing disetujoni lan tanggung jawab OCCC, prosedur sing dibutuhake, aturan omah, prosedur geolokasi, lan bahan kepatuhan liyane sing dibutuhake ing November 2. Sing deadline padha aplikasi olahraga totoan karyawan standar kanggo diajukake uga.

Gagal netepi tenggat wektu kasebut uga bakal nyebabake ora bisa miwiti nawakake taruhan olahraga tanggal 1 Januari.

Ohio Sports Betting Kiosk Update

Miturut portal eLicense Ohio, 499 pengecer lotre sing pengin dadi tuan rumah kios taruhan olahraga wis entuk persetujuan kanthi syarat kanggo aplikasi kasebut. Umume, 819 wis ngirim aplikasi utawa ditinjau dening OCCC.

Nalika legislatif negara legalized totoan olahraga pungkasan taun, padha diijini kiosks minangka cara kanggo bisnis melu. Angger-anggering Toret mbukak lawang kanggo pengecer lotre nirlaba karo salah siji saka telung jinis lisensi omben-omben kanggo tuan rumah kios.

Nalika umume bar lan restoran wis nglamar ijin kios, perusahaan liyane, kayata lorong bowling lan lapangan golf, uga wis nglamar. Toko kelontong golek lisensi. Raksasa supermarket basis Cincinnati Kroger wis ngirim aplikasi kanggo 42 toko ing Ohio, lan kabeh nanging siji wis kondisi disetujoni.

Kios bakal duwe watesan tartamtu ing apa sing bisa ditawakake dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga ritel. Kiosk mung bisa nawakake panyebaran titik pra-acara, moneylines lan total taruhan ing game. Mesin uga matesi parlay kanggo ora luwih saka papat kaki. Kajaba iku, bettors nggunakake kios ora bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat mesin.

Komisi Lotre Ohio wis disetujoni 1.337 host kios potensial, lan nalika rekomendasi lotre iku salah siji saka syarat nduweni hak kanggo lisensi, iku ora padha persetujuan stempel karet dening OCCC.

#Ohio #Casino #Panel #Ngidini #Lisensi #pisanan #kanggo #Betting #Olahraga #Online #Retail

Catawba Two Kings

Sekawan Operator Liyane Nggoleki Lisensi Online

dikirim ing: Agustus 20, 2022, 08:49h.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 08:49h.

Sekawan perusahaan liyane nglamar lisensi totoan olahraga online ing Ohio minggu kepungkur. Nanging, mung telu mau dijamin miwiti 1. Januari yen Ohio Casino Komisi Control (OCCC) sarujuk lisensi sing.

pratandha totoan
Papan tandha Betway ditampilake kanthi jelas sajrone game Cleveland Cavaliers. Iki minggu kepungkur, Digital Gaming Corp., kang makaryakke account Betway, iku salah siji saka papat perusahaan kanggo aplikasi kanggo lisensi totoan olahraga online ing Ohio. (Gambar: Betway)

Iki amarga kabeh telu – MaximBet, Prophet Exchange, lan Digital Gaming Corp. (DGC) – aplikasi minangka panyedhiya layanan manajemen seluler kapindho (MMSP) menyang pemilik. OCCC nyetel tanggal 15 Juli kanggo pamilik lan MMSP pisanan lan tanggal pungkasan Senin pungkasan kanggo aplikasi MMSP kapindho.

Mulane WynnBet, kang MMSP pisanan kanggo JACK Thistledown, ora bakal dijamin 1 Januari tanggal wiwitan. Wynn ngajokake aplikasi Senin, dina sing padha karo MaximBet, Prophet Exchange, lan DGC.

MaximBet bakal kulit kaloro kanggo JACK Cleveland Casino . Sportsbook Carousel Group, sing ana gandhengane karo publikasi gaya urip pria Maxim, saiki mung beroperasi ing Colorado. Nanging, nduweni persetujuan akses ing Indiana, Iowa, New Jersey, lan Pennsylvania.

ProphetExchange, sing bakal dadi kulit kaloro kanggo Columbus Blue Jackets, uga bakal dadi ijol-ijolan pisanan ing Ohio. Sadurungé adhedhasar ing Inggris, nanging pimpinan perusahaan mbatalake saham ing kana lan mutusake kanggo miwiti maneh ing AS. Ing Juli 2021, perusahaan ngumumake persetujuan akses ing New Jersey lan Indiana liwat Caesars Entertainment. Pejabat perusahaan ngarep-arep tetep ing New Jersey taun kepungkur, nanging ijol-ijolan kasebut durung bisa urip ing salah siji negara.

DGC beroperasi miturut merek Betway, sing dilisensi ing Arizona, Colorado, Indiana, Iowa, New Jersey, Pennsylvania, lan Virginia. Iki bakal dadi kulit kaloro kanggo Belterra Park, Boyd Gaming casino ing Cincinnati.

Lisensi Kapindho Larang ing Ohio

Angger-anggering Toret negara sing legalizes totoan olahraga ing Ohio mranata rega abot kanggo nduweni ngupaya kulit kapindho lan kanggo operator ngupaya lisensi.

Miturut hukum, tim olahraga profesional sing pengin dadi tuan rumah siji operator online bakal mbayar $1 yuta kanggo lisensi limang taun. Tim sing nggoleki rong kulit, utawa MMSP, bakal mbayar $ 3,3 yuta kanggo lisensi kasebut. Kasino lan bisnis liyane sing pengin partner karo siji bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi, nanging bakal mbayar $ 5 yuta kanggo loro.

Mitra MMSP pisanan kanggo tim olahraga mbayar $ 2 yuta kanggo lisensi limang taun, nalika MMSP pisanan kanggo casino utawa bisnis liyane bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi. Kanggo MMSP kapindho, panyedhiya bakal mbayar ragad lisensi $6,67 yuta yen partner karo tim olahraga utawa $5 yuta yen partner bisnis liyane.

hukum negara ngidini 25 operator totoan olahraga online ing negara. Miturut informasi saka OCCC, 25 panyedhiya wis nglamar ijin. Nanging, aplikasi kasebut ora njamin persetujuan.

Negara-negara uga bisa milih nggedhekake jumlah lisensi online yen analisa ekonomi nemtokake manawa tumindak kasebut bakal entuk manfaat kanggo negara.

Angger-anggering Toret menehi pilihan kanggo casinos, racinos lan tim olahraga profesional. Nanging, entitas liyane wis nglamar kanggo dadi tuan rumah operator online. Para pelamar yaiku Balai Ketenaran Desa ing Kanton lan Institut SPIRE ing Jenewa.

Deadline Lisensi Host Kiosk Diperpanjang

Saliyane ngidini operator totoan olahraga online, hukum Ohio uga ngidini negara 40 Sportsbooks toko paling gedhe miturut populasi. Uga ngidini pengecer lotre tartamtu kanggo tuan rumah kiosk ing latar.

Ing dina Jumuah, Komisi Lotre Ohio nduweni kualifikasi 1,303 pengecer kanggo kios. Pengecer minangka bisnis untung sing terkenal kanthi lotre. Dheweke uga butuh lisensi minuman keras negara D-1, D-2, utawa D-5 saiki.

Umume pelamar lapak yaiku bar utawa restoran. Nanging, pelamar liyane kalebu lorong bowling, lapangan golf, lan malah toko kelontong.

Prakualifikasi ora ateges OCCC bakal nyetujoni aplikasi kasebut kanthi otomatis. Miturut portal Ohio eLicense, 745 pelamar kios wis ditampa. Saka jumlah kasebut, komisi kasebut sarujuk karo 200 kanthi syarat.

Kiosk bakal duwe watesan tartamtu babagan operasi dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga fisik. Kiosk mung bakal bisa kanggo kurban panyebaran titik, moneylines lan total kanggo bettors. Bettors bisa nggawe parlay, nanging bakal diwatesi kanggo papat sikil. Kajaba iku, ora bettor bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat kiosk.

Kaya aplikasi MMSP kaloro, OCCC wiwitane nyetel tanggal pungkasan Senin kepungkur kanggo host kios uga yen pengin urip ing 1 Januari. Nanging, dina Rebo, komisi kasebut ngumumake manawa para pengecer lotre sing kasengsem ing hosting kios isih bisa ditrapake ing wektu iki lan manawa bakal urip ing tanggal peluncuran universal.

#Sekawan #Operator #Liyane #Nggoleki #Lisensi #Online

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Sapphire Las Vegas Strip Club Nggoleki Lisensi Video Poker Gaming

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 12:48

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 01:41h.

Sapphire Las Vegas, klub Strip paling gedhé dhéwé-proclaimed ing donya, ngupaya lisensi game negara lan persetujuan kabupaten kanggo operate mesin poker video bar-top.

Hiburan diwasa paling gedhe saka klub Sapphire Las Vegas wong kang
Sapphire Las Vegas, ing wengi pra-pandemi. Klub Gentlemen, sing bisnise mudhun 25% amarga COVID, ngupaya nyisihake 1,000 saka 71,000 kaki persegi kanggo video poker. (Gambar: lasvegasweekly.com)

Klub kasebut wis ngalami penyusutan pandemi lan golek sumber penghasilan liyane. Nanging, miturut Las Vegas Review-Journal, Lisensi ngadhepi sawetara resistance saka Komisioner Clark County.

Tumindak ing Papan Omben-omben lan Lisensi, komisaris milih kanthi bulat ing 2 Agustus kanggo tundha mutusake apa bakal nyetujoni lisensi Sapphire nganti paling ora Oktober. Wektu tundha iki supaya luwih kasebut kanthi teliti, nimbang apa kanggo menehi pangecualian kanggo 43-Arige aturan sing mbutuhake 250-mlaku misahake antarane bisnis mesin slot lan hiburan diwasa.

Pangecualian iki dibutuhake kanggo menehi lisensi game kanggo klub Strip. Komisaris diprentahake mung kanggo menehi yen dheweke mutusake yen lisensi game ora bakal mengaruhi “kesehatan, safety lan kesejahteraan” karyawan bisnis utawa pelanggan.

Karawitan Tari Ora Kebak Maneh

Sapphire wis nyuda 25% ing kira-kira 500,000 pelanggan taunan amarga kerugian COVID-19, miturut RJ. Klub Strip minangka salah sawijining bisnis pungkasan sing diidini mbukak maneh sawise mati pandemi sing diwajibake negara ing taun 2020.

Kanggo menehi ganti rugi, pemilik kadhaptar klub, SHAC LLC, ngajokake aplikasi lisensi game winates karo Papan Kontrol Gaming Nevada ing Juni. Ngidini maksimal 15 mesin slot minangka jinis lisensi sing biasane digoleki ing toko lan toko lan tavern.

Sapphire ngusulake kanggo nginstal rolas mesin poker ing 1.000 meter persegi ing klub 71.000 meter persegi, metu saka hiburan diwasa.

Virginia Valentine, presiden Nevada Resorts Association, marang Komisioner sing dheweke ngangap sing lisènsi bisa nyetel precedent kanggo game lisènsi ing klub Strip liyane. Dheweke ujar manawa tren kasebut bakal duwe “konsekuensi sing ora disengaja.” Nanging, lisensi game winates kanggo slot sadurunge wis diwènèhaké kanggo loro klub lanang wilayah Las Vegas liyane: Club Platinum lan Play It Again Sam.

Waterfall Proof Load ing Pangkuan Sapphire

Nanging beban kanggo mbuktekake kaslametan tiba ing Sapphire, miturut Komisioner Clark County Jim Gibson.

Pandanganku yaiku ana dhasar dhasar sing wicaksana sing kudu misahake panggunaan kasebut, “ujare ing rapat komisioner 2 Agustus. “Muga-muga nalika kita maju … dheweke bisa ngatasi keprihatinan kasebut, amarga aku mikir yen dheweke kudu nggawa bal, kanthi efektif ora mung ora ala kanggo kita, nanging apik kanggo nggawe pangecualian iki.”

minangka RJ nuduhake, putra Gibson, Brin Gibson, kepala Papan Control Gaming, kang bakal krungu panjalukan Sapphire kanggo lisensi.

Sapphire wis dianakaké lisensi kabaret hiburan wiwit 2003. David Brown, pengacara makili SHAC LLC, marang Komisioner sing klub punika “bisnis terhormat” karo “hubungan kerja luar biasa” karo Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas.

Dheweke udur sing lisensi game bakal nerjemahake menyang liyane pengawasan kanggo klub minangka agen Gaming Control Board saiki ajeg mriksa operasi.

#Sapphire #Las #Vegas #Strip #Club #Nggoleki #Lisensi #Video #Poker #Gaming