Tag Archives: Legislator

Catawba Two Kings

Pendidik California, Legislator Top Nglawan Tindakan Olahraga Betting Online

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 08:38.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 08:38.

More pimpinan California wis nentang Proposition 27, amandemen konstitusi ngajokaken sing bakal legalized olahraga online totoan statewide. Rebo, rong klompok sing ana gandhengane karo pendhidhikan ngumumake oposisi kanggo salah siji saka rong aksi totoan olahraga sing digawa sadurunge pamilih California kurang saka telung sasi.

Ibukutha Negara California
California State Capitol ing Sacramento. Ing rong dina kepungkur, pejabat saka rong kelompok pendidikan paling dhuwur ing negara lan uga pimpinan legislatif Demokrat lan Republik ngumumake oposisi kanggo Proposisi 27, sing bakal nggawe taruhan olahraga online ing negara kasebut. (Gambar: Museum Capitol)

Iki ngetutake pernyataan sing padha karo pimpinan legislatif saka loro-lorone dina sadurunge.

Federasi Guru California (CFT), sawijining serikat pekerja sing makili luwih saka 120.000 buruh pendhidhikan, lan Asosiasi Administrator Sekolah California (ACSA), sawijining klompok profesional sing makili 17.000 pimpinan pendidikan, nyatakake macem-macem alasan kanggo jabatane.

Presiden CFT Jeff Freitas nyatakake keprihatinan babagan pendanaan kanggo pendidikan ing statement kasebut. Dheweke nambahake yen totoan olahraga bisa “banget gawe ketagihan” kanggo bocah-bocah lan kelompok liyane sing beresiko.

“Prop 27 uga bakal nggawe risiko siswa California amarga gagal nandur modal ing sistem pendidikan negara kita,” ujare Freitas. “Pindhahan iki dadi masalah kanggo California lan sekolah umum kita.”

Prop 27 njaluk 10% tax ing income totoan olahraga. Saka jumlah kasebut, 85% bakal digunakake kanggo program nglawan wong sing ora duwe omah lan ndhukung kesehatan mental. Sisane bakal digunakake kanggo inisiatif pembangunan ekonomi suku. Operator totoan olahraga komersial bakal mbayar $ 100 yuta kanggo lisensi kasebut. Entitas suku uga bisa online kanggo $ 10 yuta. Nanging, dheweke ngadhepi watesan babagan cara menehi label aplikasi kasebut.

CFT gabung karo serikat guru negara liyane, Asosiasi Guru California, kanggo nentang pamindhahan kasebut. Organisasi kasebut, sing makili luwih saka 300.000 pendidik, resmi ngumumake jabatane ing akhir Mei.

Admin Sekolah Wedi Akses Remaja Online

Erin Simon, presiden ACSA, ngandika anggota saka organisasi wis uneg-uneg bab mbabarake anak kanggo game mobile.

“Proposition 27 bakal nguripake meh saben ponsel, laptop lan tablet menyang gambling piranti sing menehi wong enom akses unprecedented gambling ing pucuk driji,”Ngandika. “Komunitas kita kudu fokus kanggo nglindhungi bocah-bocah lan bebaya sing ditimbulake Proposisi 27 kanggo wong enom ora bisa disepelekake.”

Umur legal kanggo totoan olahraga ing California punika 21 yen Pamilih pass 8. November. Nalika ndhaptar akun, buku olahraga sing dilisensi mbutuhake informasi sing mbuktekake identitas sing duwe akun, kalebu umure.

Pimpinan Legislatif Gabung karo Oposisi kanggo Prop 27

Pendidik ora mung siji-sijine sing nglawan inisiatif taruhan olahraga online. Pungkasan dina Selasa, pimpinan Demokrat lan Republik ing loro kamar legislatif negara California ngumumake oposisi kanggo langkah kasebut.

Pernyataan saka Presiden Senat Pro Tempore Toni Atkins (D-San Diego), Ketua DPR Anthony Rendon (D-Lakewood), Pimpinan Senat Republik Scott Wilk (R-Santa Clarita), lan Pimpinan Majelis Republik James Gallagher (R-Tuba City) dirilis dening “Californias for Tribal Sovereignty and Safe Gaming,” organisasi sing didhukung suku sing nentang Prop 27.

The Californian Tribe wis kabukten dadi operator game sing aman lan tanggung jawab ing California, menehi keuntungan kanggo komunitas lan anggotane. ujare Atkin. “Aku ndhukung pamar√©ntahan suku sing nentang Prop 27 lan ndhukung hak kanggo operate fasilitas game ing tanah sing.”

pemimpin Republican wedi pamindhahan bakal weaken suku, kang makaryakke 62 kasino tengen negara.

“Kita kudu nglindhungi kedaulatan suku lan game ing California,” ujare Gallagher. “Prop 27 ngancam sistem saiki, sing disetujoni dening para pemilih, sing ngidini suku-suku nggunakake tanahe supaya bisa mandhiri lan uga menehi keuntungan sing luar biasa kanggo komunitas sing dilayani.”

Pimpinan legislatif ujar sewulan sawise Dewan Eksekutif Demokrat California milih nglawan langkah kasebut.

Ora ana statement sing nyebutake Proposisi 26, ukuran taruhan olahraga liyane ing kertu suoro. Pamindhahan kasebut bakal ngidini kasino suku lan racetrack sing dilisensi negara nawakake buku olahraga toko ing fasilitas kasebut. Prop 26 uga ngidini casinos suku nawakake roulette lan craps game table.

Umume suku ing negara kasebut nyatakake oposisi marang Prop 27. Nanging, paling ora telung suku cilik wis nyatakake dhukungan kanggo aksi online kasebut.

#Pendidik #California #Legislator #Top #Nglawan #Tindakan #Olahraga #Betting #Online