Tag Archives: Las

casino stocks

Sahara Las Vegas Ganti Program Ganjaran Tanpa wates

Dikirim ing: September 26, 2022, 10:05.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 10:05.

Sahara Las Vegas iku salah siji saka kasino sing ngganti program kasetyan customer ing upaya kanggo narik kawigaten lan nahan bettors luwih aktif.

Sahara Las Vegas
Sahara ing Las Vegas Strip. Ajang iki saiki mbenakake program ganjaran. (Gambar: Details ing Luxury)

Venue Strip ngumumake dina Jumuah kepungkur yen lagi ngowahi platform Infinity Rewards supaya para peserta bisa entuk hadiah nganti kaping enem luwih cepet. Peningkatan program kasetyan Sahara minangka bagéan saka upaya sing luwih jembar kanggo nganyarke resort terpadu, sing uga kalebu tambahan fasilitas anyar. Contone, mbukak restoran Balla Italian Soul sing paling diantisipasi ing Sahara dina Jumuah iki.

Wiwit tanggal 1 Oktober 2022, Infinity Rewards nawakake luwih akeh mupangat kalebu entuk nganti 6X poin sing luwih cepet ing slot saben dina, lan saiki nawakake pertandingan tingkat kompetitif kanggo anggota status paling dhuwur kanthi program kasetyan kasino liyane, parkir VIP, garis layanan prioritas khusus ing hotel, Infinity Ganjaran restoran, kasir lan meja, uga diskon cabana lan daybed eksklusif ing AZILO Ultra Pool. Anggota Infinity Rewards entuk tawaran lan kompensasi khusus, undhangan kanggo acara eksklusif, lan liya-liyane, “miturut pratelan sing dirilis dening Sahara.

Iku free kanggo ndhaftar ing program lan TCTerms uga bisa entuk lan digunakake ing Grand Sierra Resort (GSR) ing Reno.

Rincian Sahara

Dumunung patang mil saka Bandara Internasional Harry Reid, Sahara duwe 1.613 kamar lan suite sing nyebar ing telung menara, kalebu AAA® Four Diamond Alexandria Tower.

Resor terpadu uga 85.000 kothak papan patemon lan 60.000 kothak casino, dilengkapi 600 mesin slot lan video poker terminal uga luwih saka 50 game table. Wis kamar poker lan buku olahraga William Hill.

Minangka kanggo entuk nilai ing program Tanpa wates Ganjaran, peserta njaluk $ 1 ing Comps kanggo saben 1.000 TCTerms entuk ing slot . pemain poker entuk Comps adhedhasar muter wektu nalika bettors ing meja entuk Comps adhedhasar muter .

“Kredit tingkat ora duwe nilai tambah. Anggota bakal nampa siji (1) kredit tingkat $ 2 kanggo multi-game video poker lan video Keno. Anggota bakal nampa siji (1) kredit undakan kanggo $ 1 ing reels video lan reel slot . Point multipliers ora mengaruhi carane kridit undakan entuk. Pemain meja entuk kridit tingkat adhedhasar jinis dolanan, taruhan rata-rata, lan wektu main, “ujare Sahara.

Ana enem level ing Infinity Rewards – Pilih, Premier, Elite, Legenda, Ikonik, lan Tanpa wates. Keanggotaan tanpa wates mung kanthi undhangan.

Akeh Ganti Program Ganjaran

Taun iki wis aktif ing syarat-syarat operator game Nevada reconfiguring program kasetyan customer lan wis dadi tema antarane gedhe, medium lan perusahaan cilik.

Sadurungé sasi iki, dicethakaké Binion lan 4 Queens, kang loro dumunung ing downtown Las Vegas, nggabungake program kasetyan pelanggan. Loro-lorone properti diduweni dening TLC Casino Enterprises.

Sahara lan Grand Sierra diduweni dening Meruelo Group – konglomerat sing uga ngontrol perusahaan pangan lan media uga Arizona Coyotes saka NHL. Ing 2013, perusahaan nyoba tuku Trump Plaza Hotel lan Casino ing Atlantic City, NJ, nanging gagal ing bid.

#Sahara #Las #Vegas #Ganti #Program #Ganjaran #Tanpa #wates

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Oakland Athletics Peluang Nderek NFL Raiders kanggo Las Vegas Tambah

dikirim ing: September 23, 2022, 02:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 03:24.

Carane Las Vegas A muni kanggo sampeyan? Amarga luwih akeh Athletics bakal dadi tim baseball liga utama pisanan ing Sin City-uga dadi tim olahraga liga utama nomer loro sing dicolong saka Oakland.

Las Vegas Festival Ground
Las Vegas Festival Grounds nutupi 38 hektar properti diduweni dening hotelier Phil Ruffin ing Strip Northern ing Sahara Avenue. Kacarita, iku panggonan sing Oakland A paling serius kanggo mbangun stadion baseball anyar. (Gambar: ktnv.com)

Miturut A lan Major League Baseball (MLB), dewan kutha Oakland duwe nganti pungkasan taun iki kanggo sarujuk Terminal Howard. Iku pembangunan waterfront A lan MLB $ 12 milyar njaluk supaya tetep ing kutha East Bay.

Nanging, kanggo voting kanggo njupuk Panggonan ing taun iki, rembugan ing menehi hasil antarane A lan kutha Oakland kudu rampung sadurunge mburi minggu sabanjuré. miturut Las Vegas Review-Jurnal, rembugan saiki buntu. Sing ing wektu sing padha pejabat A terus rembugan kanggo situs potensial ballpark Las Vegas.

“Masyarakat, para penggemar … kudu prihatin amarga iki kabeh kudu rampung saiki,” ujare dewan kota Oakland Dan Kalb. RJ minggu iki. “Yen pancene pengin (proyèk Howard Terminal) kelakon, sampeyan bakal luwih ngomong karo A lan njaluk wong miwiti nggawe manawa padha gelem menehi kita menehi hasil apik.”

Tenggat wektu pungkasan taun ana amarga Walikota Oakland Libby Schaaf, sing nyopir ing Terminal Howard, ora ana ing taun ngarep amarga tanggal pungkasan. Juara proposal liyane bisa uga kelangan kursi dewan kutha.

Njupuk metu Old

Pejabat atletik ujar manawa ora bakal nganyari sewa ing RingCentral Coliseum sing umure 55 taun nalika kadaluwarsa ing 2024.

“Situs Oakland Coliseum dudu pilihan sing cocog kanggo visi baseball babagan masa depan,” ujare MLB ing statement taun kepungkur. “Kita wis menehi pitunjuk marang Athletics kanggo miwiti njelajah pasar liyane nalika terus ngupayakake balpark waterfront ing Oakland. Atletik butuh bal-balan anyar supaya tetep kompetitif, mula saiki dadi kapentingan sing paling apik kanggo nimbang pasar liyane.

Usul Howard Terminal kanggo proyek mixed-nggunakake ing 56 waterfront hektar dibangun karo kira-kira $1 milyar dana kanggo stadion anyar kanggo A. Uga kalebu 3.000 unit omah sing terjangkau, taman umum 18 hektar, ruang kantor lan toko, amfiteater, lan hotel.

A bakal mbiayai pambangunan stadion, infrastruktur Oakland offsite sing dibutuhake. Nanging, pejabat Oakland ngakoni ing memorandum ing dina Selasa yen dheweke durung entuk luwih saka $ 321 yuta ing hibah sing bakal dibutuhake, utawa meh $ 183 yuta luwih saiki dibutuhake saka Departemen Perhubungan AS (USDOT) amarga mundhak biaya. (Miturut RJ, kutha “ora yakin manawa bagean saka hibah USDOT bakal dianugerahi.”)

Katresnan ing Situs Stadion Pertama

Iku RJ Crita kasebut sumber cedhak Phil Ruffin, sing ngandika tycoon casino ketemu karo pejabat A paling kaping pindho ing sasi kepungkur kanggo mbangun stadion $ 1 milyar ing Ruffin kang 38 hektar Estate sing saiki serves minangka Las Vegas Festival Grounds ing sisih wétan. pojok Las Vegas Boulevard lan Sahara Avenue.

Iku RJ uga laporan sing situs Tropicana saiki uga aktif muter kanggo tuan rumah stadion A anyar. Nanging Bally kang, kang tuku property 35 hektar taun pungkasan kanggo $ 308 mayuta-yuta, misale jek kepekso kanggo ngrusak hotel lawas lan mbangun anyar ana.

#Oakland #Athletics #Peluang #Nderek #NFL #Raiders #kanggo #Las #Vegas #Tambah

casino stocks

Bally Doel Tropicana Las Vegas mrikso utama

dikirim ing: September 23, 2022, 02:30h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 12:45.

Bally’s (NYSE: BALY) nampa persetujuan saka regulator Nevada kanggo mbukak Tropicana Las Vegas lan perusahaan game target mrikso properti kasebut, bisa uga ing 2024.

Tropicana
Las Vegas Tropicana. Operator Bally njanjeni pembangunan maneh sing akeh banget ing papan kasebut. (Gambar: Vegas Tegese Bisnis)

Ana, Komisi Gaming Nevada (NGC) mlebu ing perusahaan game kontrol operasi ing ajang Strip sing dihormati. Kaputusan teka bab rong minggu sawise Nevada Gaming Board Control (NGCB) digawe telpon padha.

Ing April 2021, Bally entuk aset non-real estate Tropicana saka Gaming and Leisure Properties (NASDAQ: GLPI) kanthi transaksi $308 yuta. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan game didol aset properti saka panggonan ing Colorado lan Illinois kanggo GLPI real estate investasi dateng (REIT) lan sarujuk kanggo nyewakake properti. Bally duwe sewa 50 taun kanggo Tropicana wiwit $ 10,5 yuta saben taun.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) sadurunge ngoperasikake resort terpadu. Kanthi persetujuan peraturan ing Panggonan, Bally digawe foray dhisikan menyang Strip nalika Penn ora ana maneh panggonan ana.

Western Featured kanggo Bally kang

Bally Presiden George Papanier marang anggota NGC sing perusahaan views Tropicana minangka “kapal penggedhe” ajang game ing US kulon. Saliyane Tropicana, properti Bally ing wilayah kalebu telung kasino saka jeneng sing padha lan racino ing Colorado uga Bally Lake Tahoe.

Sing duwe satelit apik, nanging Las Vegas Strip punika game werni beda. Nalika kuwi, Bally kudu negesake dhewe ing Mekkah casino US lan salah siji cara kanggo nindakake iku kanggo dramatically nganyari Tropicana.

Nanging ing kasus iki, kita uga kudu ngevaluasi potensial kanggo mbangun maneh, amarga posisi kompetitif ing pasar saiki, “ujare Papanier marang NGC.

Dheweke marang dewan pengawas sing perusahaan bakal mbukak Tropicana kanggo 18 kanggo 24 sasi sadurunge njupuk kaputusan carane nerusake karo mbangun maneh, nambah operator wis ing rembugan karo partners potensial sing bisa nyedhiyani ibukutha kanggo efforts ndandani.

Sadurungé taun iki, Ketua Bally Soo Kim marang wartawan sing perusahaan iki eyeing owah-owahan pinunjul ing Tropicana lan perisakan lan redevelopment saka properti bisa. Siji bab tartamtu: Tropicana pungkasanipun bakal nggawa jeneng Bally. Kajaba Hard Rock Hotel & Casino ing Biloxi, Miss., Kabeh operator ajang nggunakake account Bally.

Minangka kanggo tampilan Gaming lan Leisure ing redevelopment, lagi ora ing pancing ing syarat-syarat cahya financial, nanging perusahaan real estate prioritize ngumpulake rent lan panggonan tetep property game.

Bally ana ing urgensi finansial

Ing patemon, anggota NGC Ben Kieckhefer dipencet Bally eksekutif ing keuangan perusahaan, takon kanggo rincian carane operator plans kanggo Balance overhauling Tropicana nalika ngembangaken anyar $ 1,7 milyar hotel casino ing Chicago.

“Aku mikir ing pungkasan, (Tropicana) bakal dadi kesempatan sing bisa nyukupi saka perspektif kabutuhan modal. Kita mesthi duwe bandwidth ing perusahaan kita kanggo nindakake, “ujare Papanier.

CFO Bally Bobby Lavan marang Komisioner sing perusahaan wis akses menyang $ 620 yuta revolver kredit lan wis awis teka ing pungkasan taun iki saka sale-leaseback loro casinos Rhode Island kanggo GLPI.

#Bally #Doel #Tropicana #Las #Vegas #mrikso #utama

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Skandal Sexting Ora Bakal Ngilangi Acara Las Vegas Maroon 5

dikirim ing: September 22, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 09:53h.

Apa mengkono njaba Vegas ketoke tetep ana banget. Kejiret sexting karo wong wadon loro konco bojoné ngandhut ora masalah cukup gedhe kanggo nyegah penyanyi Adam Levine lan grup pop kang, Maroon 5, saka ngurmati kewajiban saka konser gedhe Sin City ing 1 Oktober.

Adam Levine Maroon 5
Penyanyi Marron 5 Adam Levine pose karo garwane, model Behati Prinsloo, ing acara sing ora dingerteni sing mesthi ora kedadeyan minggu iki. Senadyan skandal sexting, penampilan band ing acara amal Shaquille O’Neal ing MGM Grand ing 1 Oktober isih aktif. (Gambar: foxnews.com)

“Acara” ing MGM Grand ing Vegas punika legenda basket Shaquille O’Neil kang kaloro taunan penggalangan dana gala kanggo amal eponymous kang. Yayasan Shaquille O’Neal mbantu para pemuda sing kurang dilayani kanthi nyediakake panganan, sandhangan, perlengkapan sekolah, lan dolanan Natal, saliyane mbiayai Shaquille O’Neal Boys & Girls Club ing Atlanta, Ga.

Adhedhasar Papan reklame majalah, Maroon 5 isih paling ndhuwur Bill ing “The Event,” kang uga bakal kalebu Pitbull, Maren Morris, HER lan pelawak John Mulaney.

Ora Minggu Adam

Dina Senin, model Instagram Summer Stroh dikirim tik tok video sing nampilake sesi teks seksual dheweke karo penyanyi “Moves Like Jagger”, sing ngarepake anak katelu karo bojone, model Victoria’s Secret Behati Prinsloo. Salah sawijining pesen Stroh sing dituduhake ing video – sing wis ditampa luwih saka 12 yuta views – maca: “Iku surealis carane panas (expletive) sampeyan kaya sing nggawe aku kaget.”

Stroh, 23 taun, ngaku dheweke lan Levine duwe hubungan setaun. Sawise mbatalake, ujare, dheweke diduga nyedhaki dheweke kanggo takon apa ora apa-apa yen dheweke lan bojone menehi jeneng bayi sing anyar.

Akhir minggu iki, paling ora papat wanita liyane katon nuduhake gambar saka pesen flirty sing padha sing diklaim wis ditampa saka Levine. Adhedhasar kaca 6, pelawak Maryka nuduhake siji ing tik tok video sing maca, “Aku saiki kepengin banget karo sampeyan.”

“Lho, kowe ora seneng nikah,” wangsulane Maryka, sing dikongkon Levine, “Ya, nanging rada angel.

Dheweke Apa ora iku Rumit, Nanging Saiki

Levine, 43 taun, nanggepi pesen Instagram sing wis dibusak, nulis: “Akeh sing dikandhakake babagan aku saiki lan aku pengin ngresiki. Aku nggunakake pertimbangan sing ora apik kanggo ngomong karo wong liya saka bojoku kanthi cara sing ora sopan.

Penyanyi sing kena pengaruh skandal kasebut mbantah duwe hubungan. “Nanging, aku ngliwati garis kasebut sajrone wektu sing disesalake,” tulise. “Ing kasus tartamtu dadi ora cocog; Aku wis mutusake masalah iki lan njupuk langkah proaktif kanggo ndandani karo kulawargaku.

Prinsloo nikah karo Levine ing 2014 lan duwe anak wadon loro: Dusty Rose, 5, lan Gio Grace, 4. Dheweke durung nggawe statement umum babagan tuduhan kasebut nganti saiki.

Yen “Acara” nganakake konferensi pers pra-konser, aja ngarep-arep Levine melu.

#Skandal #Sexting #Ora #Bakal #Ngilangi #Acara #Las #Vegas #Maroon

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Bone Garing Red Rocks Bisa Gunakake Awan Nursery minangka Sumber Banyu

dikirim ing: September 22, 2022, 06:26h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 06:51h.

Nemokake dhuwit wiwitan kanggo proyek Las Vegas biasane ora kaya ngono. Organisasi lingkungan sing disebut Save Red Rock njaluk sumbangan umum $ 150.000 kanggo nggawe udan lan salju ing Red Rock Canyon Las Vegas kanthi sprinkling awan. 501(c)(3) nirlaba nganti saiki wis ngunggahake udakara $38.000.

Pemanasan global lan dekade udan ing ngisor rata-rata wis nyebabake karusakan abot kanggo tetanduran lan kewan ing wilayah konservasi sing ditemtokake sacara nasional, sing dumunung 25 mil ing sisih kulon Strip. Lan seeding awan bisa, ing teori paling, nggawa udan akeh-dibutuhake.

Red Rock Canyon Las Vegas
Curah udan ing Area Konservasi Red Rock Canyon Las Vegas wis setengah ing 20 taun, amarga owah-owahan iklim lan kahanan garing lan kurang banyu. (Gambar: lasvegasthenandnow.com)

“Kita kabeh tresna Red Rock Canyon, iku ora dadi uga,”Sa Pauline van Betten, lemah lan banyu spesialis kanggo Simpen Red Rock, ing 8. September webinar kasedhiya ing website organisasi. “Wit Yosua pancen mati, lan kahanane pancen nggegirisi.”

Miturut data saka National Oceanic and Atmospheric Administration, rata-rata udan taunan Red Rock mudhun saka rata-rata 1981-2010 11,3 inci, dadi rata-rata 2011-2017 6,9 inci. Mulane, 15 taun kepungkur, Red Rock’s Lower Cottonwood Springs minangka bolongan renang sing ambane 15 kaki sing diisi manuk, kodhok, lan tanduran akuatik. Dina iki, mung luwih sepi.

Wiji sing ditandur ing sirahe

Penyebaran awan ditemokake ing taun 1930-an, nalika para ilmuwan ngerteni manawa pesawat sing mabur liwat awan dilapisi kristal es. Ide iki yaiku nggawe kristal es sing padha ing sekitar bledug sing dilebokake ing awan. Iki banjur bakal nggawe snowflakes lan raindrops sing bisa tiba ing lemah kanthi cara sing bisa diprediksi. Proses iki nggunakake aerosol anorganik – biasane iodida perak, amarga struktur molekule padha karo es – ing ngendi kristal es nukleasi.

Penyebaran awan Save Red Rock bakal ditindakake dening para ilmuwan saka Desert Research Institute (DRI), kampus riset nirlaba saka Nevada Higher Education System. Sajrone wolung taun kepungkur, para ilmuwan DRI wis ngeterake generator menyang puncak gunung ing Pagunungan Spring, kalebu Red Rock. Ing kene, dheweke njupuk solusi iodida perak menyang awan sing liwat.

10% Udan liyane

Umume riset babagan seeding awan nemokake asil sing beda. Siji sing ditindakake ing 2016 dening National Academy of Sciences gagal nemokake dhukungan sing signifikan sacara statistik kanggo kemampuane kanggo nambah udan utawa salju kanthi andal. Ing taun 2003, Dewan Riset Nasional AS nemokake manawa “bukti sing bisa ditampa kanthi ilmiah kanggo efek seeding sing signifikan durung digayuh.”

Nanging DRI nyatakake yen tes seeding awan wis nambah curah udan udakara 10%. Iki cocog karo data saka American Meteorological Society, sing ing taun 1998 nemokake curah udan 10% ing awan supercooled sing berkembang ing gunung kayata Red Rock Canyon.

Miturut asil saka seeding taun kepungkur ing Spring Mountains, DRI claims sing iki 10% makili 3.360 acre kaki. Kuwi cukup kanggo nyukupi kebutuhan banyu 6.700 rumah tangga sajrone setaun.

Biaya $ 8 nganti $ 10 saben kaki hektar, Utah, Colorado, lan Wyoming wis dadi proyek penyemaian awan sing didanai negara kanggo nyoba lan nambah leleh salju sing nyedhiyakake Kali Colorado.

Simpen Red Rock lan DRI ngarahake ngluncurake proyek kasebut ing 15 November. Mung ing wektu kanggo mundhakaken banyu saka badai mangsa sing wis nyedhiyani 70% saka Spring Mountains isi ulang banyu soko njero lemah.

Sumbangan bisa digawe menyang savedrock.com/make-it-rain.

#Las #Vegas #Bone #Garing #Red #Rocks #Bisa #Gunakake #Awan #Nursery #minangka #Sumber #Banyu

casino stocks

Las Vegas Travel dikarepake tetep nyengsemaken, Analyst ngandika

dikirim ing: September 22, 2022, 02:17h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 02:17h.

Kanggo kabeh Dhiskusi saka inflasi dhuwur lan munggah tarif kapentingan potensial micu kontraksi ekonomi, Las Vegas Strip dikarepake gaya adoh saka diregani ing resesi.

Las Vegas Request
Las Vegas Strip. Siji analis ujar manawa panjaluk kamar ing kana tetep dhuwur. (Gambar: YouTube)

Ing cathetan kanggo klien dina iki, analis Macquarie Chad Beynon nyatakake yen telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 7% ing wulan Agustus, kanthi keuntungan 5% ing Juli lan 3% ing wulan Juni. Ana indikasi sing momentum mbeta liwat menyang sasi, nyilihake support kanggo outlook bullish tenan riset ing pangentukan reged game Strip (GGR).

Asil sing kuat nganti Agustus lan September menehi kapercayan marang perkiraan GGR $631 yuta (+1% YoY) ing Agustus, $2.1bn (+1% YoY) ing 3Q22, lan $8.2bn kanggo 2022 (+15% YoY, + 24% vs 2019),” tulis Beynon.

Luwih ndhukung kasus ekuitas sing berorientasi Strip, Beynon ngakoni manawa kunjungan Las Vegas tetep udakara 9% ing ngisor tingkat 2019, mbuwang saben kunjungan mlaku udakara 40% luwih dhuwur tinimbang tingkat sing katon taun kepungkur sadurunge muncule pandemi koronavirus.

Bullish ing Caesars, MGM, VICI

Ing istilah saham tartamtu, Beynon ngandika Macquarie saka idea Las Vegas Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan VICI Properties (NYSE: VICI).

MGM lan Caesars loro operator paling gedhe ing Strip nalika VICI pemilik paling gedhe ing hub casino US. Operator Bellagio entuk babagan 47% saka revenue saka Strip nalika Caesars entuk 45% saka dodolan saka wilayah kasebut, miturut Beynon.

Iku penting kanggo tesis sing kabeh telung jeneng, utamané MGM lan Caesars, pratandha sing bisnis konvènsi revive. Beynon nyatet long-term mbalek ing bisnis grup lan patemon ana katalis kanggo operator Strip.

Sing cocog karo komentar sing digawe awal minggu iki dening MGM CFO Jonathan Halkyard ing Deutsche Bank 30th Konferensi Keuangan Leveraged Tahunan. Dheweke ujar manawa ana “semangat nyata” kanggo bali menyang konvensi adhep-adhepan lan katon ing pesenan operator, terus nganti 2023.

Catalysts dikarepake Las Vegas liyane

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, tingkat kunjungan Strip tetep kurang saka sadurunge krisis COVID-19, nanging akeh acara marquee sing bakal teka ing Sin City bisa ngganti dadi luwih apik.

“Ing wektu sing luwih dawa, kita bakal weruh bali saka konvènsi sing kuwat lan tanggalan olahraga / acara ing sawetara taun sabanjuré (contone, game turnamen basket Divisi I NCAA Pria, Formula 1, Las Vegas Raiders lan Golden Knights game, lan 2024 Super. Mangkuk). , antarane liyane) kanggo nyedhiyani sawetara tingkat support kanggo Strip GGR lan revenue non-game, “tambah Beynon.

Utamané kanggo lomba F1, kang njupuk Panggonan ing November 2023, kang bisa dadi moneymaker epik kanggo operator Strip lan kutha ing umum. Minangka mung siji conto, MGM dipercaya mbangun tiket lan paket kamar kanggo lomba sing bisa biaya $100.000.

#Las #Vegas #Travel #dikarepake #tetep #nyengsemaken #Analyst #ngandika

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Silverton Casino ing Las Vegas Mbukak wulangan putri duyung kanggo cah anom lan diwasa

Dikirim ing: 21 September 2022, 05:31.

Dianyari pungkasan: 21 September 2022, 05:31

Dadi putri duyung ora mung kanggo bocah-bocah lan Daryl Hannah maneh. Silverton Casino ing Las Vegas saiki bakal ngidini sapa sinau carane, umur 7 kanggo diwasa.

Sekolah putri duyung Kasino Silverton
The Silverton Mermaid School menehi siswa karo buntut lan tank gedhe saka iwak nyata kanggo nglangi. Sadurunge mung kasedhiya kanggo bocah cilik, saiki mbukak kanggo remaja lan wong diwasa. (Gambar: silvertoncasino.com)

Silverton dibukak ing 2004 kanthi pertunjukan putri duyung minangka atraksi utama. Putri duyung nglangi ing tank 117.000 galon minangka sulih swara nyritakake alur crita babagan dheweke ora kaya atraksi Fall of Atlantis ing Forum Shops.

Iku nuduhake wis rampung pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, putri duyung mung nglangi lan sesambungan karo tamu liwat kaca akuarium kaping telu dina. Kanggo ambegan, dheweke nggunakake alat pernapasan “hookah”.

Sekolah Iwak Palsu

Silverton ngenalake Sekolah Putri Duyung ing 2019, mung kanggo bocah umur 7-12. Iki dihentikan amarga pandemi ditutup lan diluncurake maneh ing April 2022. Saiki, remaja lan wong diwasa uga diidini ing tanggal tartamtu.

Sajrone pengalaman 90-menit, peserta malih dadi putri duyung Silverton lan nglangi ing antarane ewu tank iwak tropis lan sinar (non-mati). Saben sesi kalebu kelas pemanasan, kacamata putri duyung lan buntut (mung nyilih!)

Ora ana piranti napas sing digunakake, amarga kabeh nglangi ditindakake ing cedhak permukaan tangki sing jerone 15 kaki. Kabeh sing dibutuhake peserta yaiku baju renang, andhuk lan katrampilan nglangi sing kuwat.

Mermaid School for Kids dianakaké meh saben dina Setu esuk saka 8:30-10am. Sesi kanggo remaja lan wong diwasa dipilih ing dina Minggu esuk. Bocah-bocah lan remaja entuk gelato kelas pasca perayaan, mimosa diwasa. (Lan Silverton janji ora bakal nyampur!)

Reservasi bisa digawe, paling 24 jam ing advance, ing silvertoncasino.com.

#Silverton #Casino #ing #Las #Vegas #Mbukak #wulangan #putri #duyung #kanggo #cah #anom #lan #diwasa

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Venetian Las Vegas mbatalake loro Turnamen poker pungkasan lan $ 1,1M njamin

dikirim ing: September 19, 2022, 07:06h.

Dianyari pungkasan: 19 September 2022, 07:19.

Venetian Las Vegas mbatalake rong acara pungkasan ing seri “Stairway to Millions” PokerGo akhir minggu iki – ing tengah turnamen – tinimbang resiko kelangan jaminan sing ditanggepi. Seri kasebut janji hadiah $ 2,15 yuta kanggo 12 acara. Nanging mung langgeng 10, ninggalake $ 1,1 yuta njamin ing meja poker.

kamar poker Venice
Venetian mbatalake rong turnamen pungkasan saka PokerGo Series lan $ 1,1 yuta njamin akhir minggu iki. Siji acara dibatalake 20 jam sadurunge dijadwalake diwiwiti, 48 jam sadurunge. (Gambar: Twitter)

Adhedhasar pokernews.com, Turnamen tuku-in $ 25,5K karo $ 500K dijamin ing pot wis dijadwal kanggo Minggu. Pemain sing mbayar dhuwit bakal nampa kursi ing acara tuku-in $ 51K ana, sing duwe jaminan $ 600K. (Seri iki nggunakake format unik ing ngendi kabeh pemain sing ngrampungake dhuwit kanthi otomatis maju menyang acara sabanjure.)

Nanging kedadean loro iku lepat, Pokernews.com kacarita, malah sawise sawetara pemain menang free entri kanggo turnamen Sunday.

Miturut situs poker, wolung acara pisanan kabeh ngluwihi jaminan. Nanging, dina Jumuah pungkasan, turnamen dijamin $ 200K kanthi tuku $ 10.4K mung narik 18 pemain, mula jaminan mudhun $ 20.8K. Banjur acara Sabtu sing dijamin $300K mudhun luwih saka $30K. Dadi nalika Paul Zappella ngalahake Stephen Song kanthi rega $ 124K ing wayah wengi, iki minangka babak final.

Keluhan Twitter Mlebet Kabeh

Dipuntedahaken acara ana, wrote PokerGO ing website: “The Stairway To Millions Originally wis 12 acara ing jadwal, nanging amarga kaputusan digawe dening The Venetian Resort Poker Kamar, loro acara pungkasan dibatalake.” Iki ngluncurake rasa pait Twitter.

“Batal njamin turnamen ing ngendi sampeyan menang satelit ora bisa ditampa,” tweet Adam Hendrix, sing dadi runner up ing Acara No. 9 kanggo $37K.

“Iki sebabe sampeyan nindakake kanthi bener,” tweet Terrance Reid. “@LodgePokerClub isih entuk pers apik sawetara wulan mengko nalika @VenetianPoker (expletive) pemain turnamen maneh.”

Salah siji pisanan utawa pungkasan wektu

Nalika mbatalake acara dijamin ing tengah saka seri turnamen dianggep wangun ala, iku ora aneh. Ing wulan Agustus 2022, Hustler Casino ing LA mbatalake turnamen sing dijamin $ 250K kanthi patang dina game. Casino general manager Shaun Yaple diterangno ing Twitter sing “klub ageng jumangkah kita sawise kita dirilis jadwal kita,” lan iku bakal “luwih apik kanggo regroup lan rencana kanggo mangsa (saka kanggo) metu saka Cliff.”

Ing wulan Juni 2022, Orleans Casino ing Las Vegas mbatalake telung acara multi-penerbangan sing isih ana ing seri poker Summer Open, kalebu siji kanthi jaminan $ 250K. Lan ing Desember 2021, juara poker Johnny Chan’s 88 Social Club ing Houston mbatalake turnamen sing wis direncanakake sadurunge klub kasebut mandhegake operasi amarga salah urus finansial lan masalah bangkrut. (Perdana Sosial mlebu lan nganakake Enchanted Xmas Series ing tanggal sing padha.)

Casino.org ora nampa respon kanggo panjaluk komentar saka Venetian nalika diterbitake.

#Venetian #Las #Vegas #mbatalake #loro #Turnamen #poker #pungkasan #lan #11M #njamin

casino stocks

Sampul Olahraga Raksasa Saiki Ana ing Las Vegas Strip

dikirim ing: September 17, 2022, 07:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 08:31.

Lids Sports Group, toko olahraga paling dikenal kanggo baris ekstensif topi, mbukak ing Las Vegas Strip.

ditutup
Toko Lids Locker Room ing North Las Vegas. Perusahaan mbukak toko anyar ing Las Vegas Strip. (Gambar: YouTube)

Dumunung ing 3791 S Las Vegas Boulevard, Lids ‘Las Vegas Kapal penggedhe dumunung ing sawetara resorts casino kondhang, kalebu Bellagio, Harrah kang Las Vegas, Planet Hollywood lan Westgate. Toko rong lantai iki nduweni ruang eceran 12.000 kaki persegi.

Toko kasebut nawakake fitur unik sing mung kasedhiya ing lokasi iki kayata fasad njaba digital, blanja ing toko saka macem-macem liga olahraga, rong layar LED skala gedhe sing dirancang kanggo nampilake game prime time, lan rekrutmen lan inisiatif atlit ing toko sing bakal teka. ,” miturut statement sing ditanggepi dening Lids.

Lids berbasis Indianapolis minangka pengecer pakaian olahraga Amerika Utara sing dilisensi paling gedhe sing fokus ing headwear. Perusahaan kasebut duwe 1,500 lokasi ritel ing Australia, Eropa lan Amerika Utara.

Nutup Loving Las Vegas

Toko kapal penggedhe Lids ing Strip minangka conto paling anyar saka status Las Vegas minangka kekaisaran olahraga sing berkembang, lan siji kanthi kombinasi unik minangka ibukutha sportsbook ing AS, minangka papan kanggo sawetara tim profesional, lan tujuan kanggo netral premier. situs saka acara olahraga.

Lids njupuk kauntungan saka karemenan kutha kanggo tim lokal – Las Vegas Aces, Vegas Golden Knights, lan Las Vegas Raiders – lan keuntungan nyoto duwe toko ing Strip, kang iku salah siji saka tujuan paling dibukak ing donya. .

Jejak bata-lan-mortir Lids macem-macem lan kalebu hubungan karo tim perguruan tinggi lan profesional, uga liga.

“Lids ngoperasikake sawetara toko konsep kalebu Locker Room by Lids lan toko khusus tim, kayata Yankees Clubhouse lan Dodgers Clubhouse. Lids uga ngetung Liga Hoki Nasional (NHL), Asosiasi Bola Basket Nasional (NBA), lan Paris Saint Germain (PSG) minangka mitra, amarga padha mbukak sawetara liga lan tim ing lokasi toko U.S. lan internasional, “miturut menyang perusahaan..

Pengecer sandhangan ngluncurake konsep khusus kuliah, Universitas Lids, ing wulan Juli. Cap adol 30 yuta tutup saben taun.

Tutup Ora Ngomong Game

Lids wis mesthi nandur flag ing Las Vegas ing cara gedhe, lan iku salah siji saka merek olahraga paling dikenali, utamané ing antarane konsumen enom.

Iki minangka sipat menarik sing ana ing jagad taruhan olahraga. Nanging ing statement penet ngumumake toko Las Vegas, Lids ora Komentar ing sembarang wangun muter.

Saiki, katon kaya olahraga olahraga-to-bet pindhah menyang Fanatics lan merek kondhang. Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake.

Bisa uga Fanatics nampa taruhan olahraga ing sawetara negara sadurunge pungkasan taun.

#Sampul #Olahraga #Raksasa #Saiki #Ana #ing #Las #Vegas #Strip

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Raiders Mbayar $ 16M kanggo Salah Parking Spaces dhewe

dikirim ing: September 16, 2022, 02:28h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 03:13.

Las Vegas Raiders wis dituku 2,7 hektar saka Stadion Allegiant, miturut cathetan Kantor Penilai Clark County. Tuku $ 16,560,000 ngrampungake rencana sadurunge kanggo hotel ing kana. Raiders ora duwe niat kanggo tuku properti ing 5585 Polaris Ave., nanging parkir ekstra minangka taruhan sing apik.

Las Vegas Raiders Parking Lot
Las Vegas Raiders wis tuku parking Lot S dhewe (dikenali ing sisih tengen ngisor dening balon biru). Lapangan bal-balan suket alam Allegiant ing sisih tengen, direndhem ing srengenge Vegas nalika ora dienggo. (Gambar: clarkcountynv.gov)

Tanah kasebut wis kalebu Lot S stadion, kanthi biaya parkir $ 100.

Dheweke mesthi golek pilihan kanggo parkir sing luwih cedhak lan ing papan. Komisioner Clark County Michael Naft, kang distrik kalebu tanah, speculated ing Las Vegas-Review Journal.

Nalika Allegiant dibangun, Raiders tuku 17,3 hektar ing cedhak omah 65.000 kursi ing sisih lor $ 28 yuta. Iku cukup kanggo 2.700 spasi parkir. Miturut situs web Allegiant, luwih saka 35.000 mobil bisa diparkir ing jarak mil saka stadion.

Cepet

Osprey Real Estate Capital sade rong hektar saka Raiders paket anyar, kang partnered karo Huntington Hotel Group ing 2018 kanggo mbangun hotel 300-kamar ana. Plans kanggo hotel liyane ing pemblokiran padha dicethakaké sadurungé iki Sasi – hotel non-game sing durung dijenengi karo 340 kamar ing 19 jubin.

Manajer Pangembangan Pojok Anyar bakal nggawa proposal kasebut menyang Komisi Clark County kanggo disetujoni tanggal 4 Oktober lan ngarep-arep diwiwiti ing awal 2024.

Punika rawuh Lingkungan!

Siji bab sing mesthi: Prices ing wilayah skyrocketing. Miturut cathetan Clark County Appraisal Office, Raiders mbayar luwih saka kaping pindho kanggo plot anyar saka rong paket total sing didol ing 2018 lan 2019. Tilas industri ing bekas pinggiran pinggiran kidul Las Vegas Strip ana. dicap “Distrik Stadion” dening Dewan Komisaris Kabupaten. ing wulan Juni 2021.

Ing nem wulan pungkasan taun 2021, luwih saka 1 yuta tamu digawa menyang wilayah kasebut dening NFL lan game bal-balan, konser, lan acara liyane sing dianakake dening stadion, miturut Las Vegas Convention and Visitors Authority figures. Senadyan meh $ 1,9 milyar ing biaya construction – $ 1 milyar saka Raiders lan $ 750 yuta saka pendanaan umum – stadion pumps $ 620 yuta menyang ekonomi Las Vegas saben taun, miturut prakiraan ing Raiders website.

Tuku menyang tetanggan sadurunge rencana konstruksi Allegiant diumumake ing 2016 minangka luck acak kanggo pamilik properti ing kana. Dheweke kalebu David Copperfield.

Magicians nindakake ajeg ing MGM Grand lan duwe kombinasi warehouse Piandel lan museum pribadi cendhak mate kulon stadion. Dheweke sadurunge ngandhani RJ dheweke wis nolak sawetara tawaran kanggo ngedol.

#Las #Vegas #Raiders #Mbayar #16M #kanggo #Salah #Parking #Spaces #dhewe