Tag Archives: Lan

Bernard Chong

Gambling lan Kadurjanan Related Ing UK Study, nanging Regulator Golek Kelemahane Survey

dikirim ing: September 26, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 01:27h.

A sinau anyar ing UK mrikso link antarane gambling lan angkara. Asil suggest sing Tambah ing gambling ndadékaké kanggo Tambah ing angkara, nanging asil bisa prasongko.

mesin slot
Larik saka mesin slot nunggu gamblers njagong mudhun lan muter. A laporan anyar ing UK nyoba kanggo link gambling kanggo Tambah ing angkara. (Gambar: Unsplash)

Will Grimond, reporter data nggunakake informasi saka Liga Howard, amal sing ngupaya reformasi pidana ing Inggris, nerbitake seri artikel ing toko berita regional Senin, kalebu ing Liverpool World, Sussex Expresslan London World.

Ing artikel kasebut, Grimond nyatakake yen masalah gambling “wis ana hubungane karo macem-macem kejahatan, kayata nyolong, nyerang, lan karusakan pidana,” nyatakake data sing dipikolehi saka Liga Howard. Dheweke uga dikutip UK Gambling Komisi (UKGC) data kang nuduhake ana 13,4 yuta gamblers taun pungkasan, 1,3 yuta luwih saka taun sadurunge.

UKGC wis ketemu sing gambling masalah ing Kurangé populasi, malah karo Tambah ing gambling .

Laporan Nggoleki

Artikel Grimond mriksa tingkat kejahatan ing kutha-kutha ing Inggris. Ing saben artikel, Grimond nyebutake jumlah kejahatan sing gegandhengan karo gambling ing wilayah sekitar sajrone rong taun kepungkur. data iki asalé saka Liga Howard, kang diklumpukake data iki dening polisi takon carane akeh Kadurjanan padha ditondoi dening tembung ” gambling “dadi adoh.

Liverpool ndeleng 52 kejahatan sing ana gandhengane karo perjudian ing taun 2019 lan 2020. Saka jumlah kasebut, 24 ana hubungane karo kekerasan marang wong, miturut laporan Grimond ing Liverpool World. Ing donya Manchester, laporan Grimond 100 Kadurjanan related gambling . Avon lan Somerset Constabulary katon ing 65 Kadurjanan related gambling , miturut Bristol World.

Dominique Webb, kepala program ing gambling support amal Gamcare, ngandika link antarane gawe piala lan angkara gambling-related “dadi cetha.”

Bagéyan saka masalah lan Tambah ing angkara saka lack saka tumindak kanggo layar gambling masalah, ngandika Grimond, Citer Liga Howard.

Four saka 10 kakuwasan ora njupuk tindakan cekap marang efek saka gambling , miturut Liga Howard. Loro saka 10 ajeg layar sing ditahan kanggo Sifat gambling.

September pungkasan, Public Health Inggris kira-kira luwih saka 2,2 yuta wong bisa diklasifikasikaké minangka gamblers masalah utawa ing resiko kanggo kecanduan.

Temuan Survey Sadurunge

Sawetara studi anyar njupuk tampilan ngelawan saka laporan Grimond. Kantor Statistik Nasional Inggris nglaporake manawa total kejahatan mundhak 14% taun kepungkur dibandhingake karo 2019. Peningkatan paling gedhe yaiku kejahatan siber lan penipuan, dudu kejahatan kekerasan. Pasinaon nuduhake yen kedadeyan kejahatan kekerasan mudhun nganti 27%.

A sinau saka 2019, “Gangguan Kejahatan lan Gambling: Review Sistematis,”Njelajah faktor sing ndadékaké kanggo Kadurjanan dilakoni dening gamblers masalah. Panliten kasebut nyimpulake yen hubungan antara masalah gambling lan angkara kasar tetep ora jelas. Nanging, Kadurjanan-related gambling kudu mangertos ing cilik-by-cilik basis lan ora liwat tren luwih gedhe.

UK wis salah siji saka pasar gambling paling gedhe ing donya. Masalah gambling ing negara wis mudhun saka 0,4% ing 2020 dadi 0,2% ing 2021, miturut laporan saka UKGC.

#Gambling #lan #Kadurjanan #Related #Ing #Study #nanging #Regulator #Golek #Kelemahane #Survey

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Silverton Casino ing Las Vegas Mbukak wulangan putri duyung kanggo cah anom lan diwasa

Dikirim ing: 21 September 2022, 05:31.

Dianyari pungkasan: 21 September 2022, 05:31

Dadi putri duyung ora mung kanggo bocah-bocah lan Daryl Hannah maneh. Silverton Casino ing Las Vegas saiki bakal ngidini sapa sinau carane, umur 7 kanggo diwasa.

Sekolah putri duyung Kasino Silverton
The Silverton Mermaid School menehi siswa karo buntut lan tank gedhe saka iwak nyata kanggo nglangi. Sadurunge mung kasedhiya kanggo bocah cilik, saiki mbukak kanggo remaja lan wong diwasa. (Gambar: silvertoncasino.com)

Silverton dibukak ing 2004 kanthi pertunjukan putri duyung minangka atraksi utama. Putri duyung nglangi ing tank 117.000 galon minangka sulih swara nyritakake alur crita babagan dheweke ora kaya atraksi Fall of Atlantis ing Forum Shops.

Iku nuduhake wis rampung pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, putri duyung mung nglangi lan sesambungan karo tamu liwat kaca akuarium kaping telu dina. Kanggo ambegan, dheweke nggunakake alat pernapasan “hookah”.

Sekolah Iwak Palsu

Silverton ngenalake Sekolah Putri Duyung ing 2019, mung kanggo bocah umur 7-12. Iki dihentikan amarga pandemi ditutup lan diluncurake maneh ing April 2022. Saiki, remaja lan wong diwasa uga diidini ing tanggal tartamtu.

Sajrone pengalaman 90-menit, peserta malih dadi putri duyung Silverton lan nglangi ing antarane ewu tank iwak tropis lan sinar (non-mati). Saben sesi kalebu kelas pemanasan, kacamata putri duyung lan buntut (mung nyilih!)

Ora ana piranti napas sing digunakake, amarga kabeh nglangi ditindakake ing cedhak permukaan tangki sing jerone 15 kaki. Kabeh sing dibutuhake peserta yaiku baju renang, andhuk lan katrampilan nglangi sing kuwat.

Mermaid School for Kids dianakaké meh saben dina Setu esuk saka 8:30-10am. Sesi kanggo remaja lan wong diwasa dipilih ing dina Minggu esuk. Bocah-bocah lan remaja entuk gelato kelas pasca perayaan, mimosa diwasa. (Lan Silverton janji ora bakal nyampur!)

Reservasi bisa digawe, paling 24 jam ing advance, ing silvertoncasino.com.

#Silverton #Casino #ing #Las #Vegas #Mbukak #wulangan #putri #duyung #kanggo #cah #anom #lan #diwasa

Apa sing paling game slot karo bonus lan promosi?

Apa sing paling game slot karo bonus lan promosi?

game casino online dadi liyane lan liyane populer, utamané slot game. Tukang game tresna game slot kanggo akeh alasan.

Salah siji saka alasan utama game slot dadi populer amarga saka urutane critane game gampang dibandhingake game casino liyane kang mbutuhake liyane strategi lan skill. Alesan liyane kok akeh pemain milih kanggo muter game slot amarga panyedhiya slot nawakake pemain macem-macem nawakake competitive lan promosi ing ijol-ijolan kanggo slot tema favorit.

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug liyane alasan konco popularitas lan mréntahaké slot game. Kita uga bakal menehi sawetara bonus, lan panyedhiya promosi nawakake pemain game slot.

Popularitas game slot online

Kanggo bantuan ngerti popularitas slot game, kita kudu ngrembug game slot luwih umum.

Slot game iku game casino sing bisa diputer online ing mesin slot virtual utawa ing wong ing casino fisik adhedhasar tanah-.

Pemain cenderung seneng game slot amarga gampang diakses lan gampang. Padha adhedhasar luck lan ora mbutuhake pamuter duwe technique playing tartamtu, dene game liyane kaya poker mbutuhake skill liyane.

Kabeh pamuter wis do nalika muter game slot kanggo ngetik sawetara kridit lan muter reels. Simbul banjur bakal katon ing reels lan bakal nemtokake manawa pamuter menang dhuwit utawa ora.

Game kasebut biasane cepet lan cepet, sing disenengi para pemain amarga ora butuh wektu akeh utawa mbutuhake tenaga.

Ana macem-macem slot game lan mesin. Sawetara duwe reels luwih saka liyane lan simbol beda.

Ing tembung liyane, macem-macem saka sudhut game lan mesin slot ing pasar. Iki minangka alasan liyane kenapa dheweke dadi populer.

Tukang game seneng macem-macem tema, aturan lan simbol sing saben game slot anyar bisa kurban. Iku tansah game seger, anyar lan menarik kanggo wong-wong mau.

Visual biasane makarya lan immersive, kang nambah pengalaman game pamuter. Sawetara mesin slot malah duwe dalane crito lan narasi, nggawe game luwih nyenengake lan nyenengake.

Kombinasi menang sing beda uga bisa dadi kontributor penting. Padha surprise pemain lan menehi kombinasi menang non-tradisional bisa karo.

Pemain koyone seneng game slot online amarga padha gampang kanggo nggunakake lan akses. Format virtual game slot tegese individu bisa ngakses kapan wae lan muter ing ngendi wae.

Kebebasan sing diwenehake nalika main game virtual minangka salah sawijining sebab kenapa dadi populer.

Alasan liyane yaiku kemajuan teknologi lan pembayaran virtual. pembangunan teknologi anyar, lan pilihan kanggo mbayar sakbenere kanthi aman, wis loro-lorone entuk manfaat ing industri game online.

Pemain ora maneh kudu nggunakake kridit fisik utawa token kanggo muter. Padha saiki bisa mbayar cepet online, menehi wektu liyane kanggo muter tanpa gangguan.

Pungkasan, kaya kasebut sadurunge, game slot online uga populer amarga bisa entuk akeh bonus lan promosi. Iki ndadekake game luwih atraktif kanggo pemain, ngidini kanggo njaluk free muter utawa ing diskon!

Saiki kita bakal njelajah sawetara game slot online sing dilengkapi fasilitas iki.

Bonus lan promosi ing game slot online

Akeh panyedhiya slot online nawakake bonus lan promosi kanggo klien. Iki migunani kanggo panyedhiya lan pemain.

Liwat tawaran atraktif iki, pemain entuk kesempatan kanggo nyoba game anyar sadurunge tuku. Nawarake iki uga mupangati panyedhiya dening nyemangati pemain kanggo simpenan dhuwit ing situs lan muter game.

Iki simpenan online bisa menehi pemain akses kanggo nawakake bonus. Akeh kasino online nawakake free muter , game lan bonus kanggo pemain sing simpenan dhuwit ing situs web.

Nanging, sawetara kasino utawa panyedhiya online nawakake luwih promosi kanggo game slot saka liyane. Sawetara bakal kurban free muter mung ing game tartamtu lan ora ing kabeh.

Others bakal kurban free muter ing game populer kaya Rainbow kasugihan lan Starburst lan liyane bonus lan fitur.

Ing babagan bonus lan fitur ing game, sawetara game slot online nawakake giliran gratis. Contone, game Cat Wilde lan Doom of Dead nawakake free muter tanpa watesan.

Iki free muter bisa entuk dening ndhaftar ing casino online lan banjur pratelan free muter . Sawetara panyedhiya online nawakake uga “spin free welcome bonus” kanggo pemain anyar.

game liyane kurban babak bonus lan fitur bonus klebu ing game dhewe. Contone, game slot online Rocky nawakake bonus atraktif yen sampeyan ngatur kanggo nindakake samubarang ing ngisor iki:

  • “ngeja jeneng ing gulungan kanthi simbol huruf”
  • “simbol buyar lemah 3,4 utawa 5”
  • ndharat “simbol sarung tangan tinju ing loro reels 1 lan 5”

Kanggo promosi paling gedhe, coba lan entuk sing pungkasan ing dhaptar. bonus iki, disebut ing-game Knockout Bonus, ngidini pemain kanggo menang hadiah awis.

game slot liyane karo babak bonus punika Planet of the Apes, adhedhasar film Hollywood. Nawakake sawetara fitur, kalebu free “menang dhuwit recehan” saben-saben manungsa utawa kethek katon ing reels.

Akeh game slot online liyane kasedhiya kanggo pemain karo promosi anyar saben dina. Sampeyan mung kudu golek sing paling cocog karo kapentingan game.

Pikiran pungkasan

Ing artikel iki, kita wis ngenalaken game slot lan sawetara alasan konco popularitas ing kasino online. Kita uga wis rembugan sawetara saka bonus, lan panyedhiya promosi ana kanggo tukang game sing kasengsem ing game slot .

Iki nawakake lan promosi minangka cara sing apik kanggo pemain kanggo nyimpen dhuwit lan nyoba game slot anyar. Iki menehi luwih kasempatan kanggo menang tanpa resiko kakehan dhuwit.

Sampeyan saiki bisa nemokake game slot online favorit sabanjuré liwat tawaran gedhe iki.

#Apa #sing #paling #game #slot #karo #bonus #lan #promosi

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Venetian Las Vegas mbatalake loro Turnamen poker pungkasan lan $ 1,1M njamin

dikirim ing: September 19, 2022, 07:06h.

Dianyari pungkasan: 19 September 2022, 07:19.

Venetian Las Vegas mbatalake rong acara pungkasan ing seri “Stairway to Millions” PokerGo akhir minggu iki – ing tengah turnamen – tinimbang resiko kelangan jaminan sing ditanggepi. Seri kasebut janji hadiah $ 2,15 yuta kanggo 12 acara. Nanging mung langgeng 10, ninggalake $ 1,1 yuta njamin ing meja poker.

kamar poker Venice
Venetian mbatalake rong turnamen pungkasan saka PokerGo Series lan $ 1,1 yuta njamin akhir minggu iki. Siji acara dibatalake 20 jam sadurunge dijadwalake diwiwiti, 48 jam sadurunge. (Gambar: Twitter)

Adhedhasar pokernews.com, Turnamen tuku-in $ 25,5K karo $ 500K dijamin ing pot wis dijadwal kanggo Minggu. Pemain sing mbayar dhuwit bakal nampa kursi ing acara tuku-in $ 51K ana, sing duwe jaminan $ 600K. (Seri iki nggunakake format unik ing ngendi kabeh pemain sing ngrampungake dhuwit kanthi otomatis maju menyang acara sabanjure.)

Nanging kedadean loro iku lepat, Pokernews.com kacarita, malah sawise sawetara pemain menang free entri kanggo turnamen Sunday.

Miturut situs poker, wolung acara pisanan kabeh ngluwihi jaminan. Nanging, dina Jumuah pungkasan, turnamen dijamin $ 200K kanthi tuku $ 10.4K mung narik 18 pemain, mula jaminan mudhun $ 20.8K. Banjur acara Sabtu sing dijamin $300K mudhun luwih saka $30K. Dadi nalika Paul Zappella ngalahake Stephen Song kanthi rega $ 124K ing wayah wengi, iki minangka babak final.

Keluhan Twitter Mlebet Kabeh

Dipuntedahaken acara ana, wrote PokerGO ing website: “The Stairway To Millions Originally wis 12 acara ing jadwal, nanging amarga kaputusan digawe dening The Venetian Resort Poker Kamar, loro acara pungkasan dibatalake.” Iki ngluncurake rasa pait Twitter.

“Batal njamin turnamen ing ngendi sampeyan menang satelit ora bisa ditampa,” tweet Adam Hendrix, sing dadi runner up ing Acara No. 9 kanggo $37K.

“Iki sebabe sampeyan nindakake kanthi bener,” tweet Terrance Reid. “@LodgePokerClub isih entuk pers apik sawetara wulan mengko nalika @VenetianPoker (expletive) pemain turnamen maneh.”

Salah siji pisanan utawa pungkasan wektu

Nalika mbatalake acara dijamin ing tengah saka seri turnamen dianggep wangun ala, iku ora aneh. Ing wulan Agustus 2022, Hustler Casino ing LA mbatalake turnamen sing dijamin $ 250K kanthi patang dina game. Casino general manager Shaun Yaple diterangno ing Twitter sing “klub ageng jumangkah kita sawise kita dirilis jadwal kita,” lan iku bakal “luwih apik kanggo regroup lan rencana kanggo mangsa (saka kanggo) metu saka Cliff.”

Ing wulan Juni 2022, Orleans Casino ing Las Vegas mbatalake telung acara multi-penerbangan sing isih ana ing seri poker Summer Open, kalebu siji kanthi jaminan $ 250K. Lan ing Desember 2021, juara poker Johnny Chan’s 88 Social Club ing Houston mbatalake turnamen sing wis direncanakake sadurunge klub kasebut mandhegake operasi amarga salah urus finansial lan masalah bangkrut. (Perdana Sosial mlebu lan nganakake Enchanted Xmas Series ing tanggal sing padha.)

Casino.org ora nampa respon kanggo panjaluk komentar saka Venetian nalika diterbitake.

#Venetian #Las #Vegas #mbatalake #loro #Turnamen #poker #pungkasan #lan #11M #njamin

Bernard Chong

Petinju Bingung Ring lan Taruhan Olahraga kanthi nyerah Nalika Perang Diwiwiti

Dikirim ing: 13 September 2022, 07:42.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 07:42.

Mesthine padha karo pertandhingan tinju liyane, nanging siji petinju mbuwang pancing tengen ing kabeh pertandhingan. Pertandhingan pungkasan Jumuah antarane Newfel Ouatah lan Simon Kean bakal duwe penggemar lan olahragawan sing ngobrol nganti pirang-pirang dekade.

Newfel Ouatah
Newfel Ouatah tumungkul ing wiwitan pertandhingan tinju anyar. Dheweke nyerah nalika perang diwiwiti, para penggemar lan pemain olahraga sing nesu. (Gambar: Canada Zero Detail)

Ouatah, petinju Prancis, kalah dening TKO. Nanging, dheweke ngrekam tanpa njupuk siji hit. Nalika lonceng wiwitan muni lan loro pejuang metu saka sudhut ing perang diantisipasi kanggo boxer daya, Ouatah ambruk menyang dhengkul.

Ing 16 detik, perang ing Montreal Casino ing Montreal, Kanada, wis rampung. Sanalika wasit ngerteni apa sing kedadeyan, dheweke ngumumake Kean sing menang.

Mung sawetara dina sabanjure Ouatah nerangake yen tumindake dudu upaya kanggo narik kawigaten marang kegagalan keadilan utawa keluwen donya. Ing kontras, seduluré bintang Real Madrid Karim Benzema mung mundur amarga ora duwe asuransi.

Ora Kesempatan kanggo Kamulyan

Iki bakal dadi penyerahan paling kontroversial ing sejarah tinju. Malah Kean bingung lan nyoba ngirim pukulan abot nalika mungsuhe tumungkul. Nanging wasit mlumpat lan nyegah kemungkinan bencana.

Secara logis, protes kasebut nyebar ing jaringan sosial amarga dianggep minangka salah sawijining kegagalan paling gedhe ing sejarah kothak kasebut. Kabeh wong kepengin ngerti apa sing kedadeyan. Tuduhan babagan match-fixing, protes sosial lan liyane muncul.

Mengko, wasit confered karo hakim lan ngumumake yen Ouatah wis nyerah, mungkasi perang. Amarga iki, Prancis kalah dening TKO, miturut laporan pungkasan.

Ouatah, 36 taun, kanthi rekor 23-18 (10 KO), nerangake keputusane ana. Dheweke ujar manawa amarga Federasi Tinju Prancis ora menehi asuransi kesehatan. Ouatah negesake manawa organisasi kasebut nolak panjaluke kanggo jangkoan, meksa dheweke tumindak.

Nanging, cara dheweke nyatakake perkara kasebut salah lan bisa nyebabake akibat sing fatal. Dheweke ora bisa nampa dhuwit lan investigasi bisa nyebabake sanksi utawa penundaan.

Malah luwih elek, Ouatah duwe asuransi. Yen dheweke ngrembug perkara iki karo Eye of The Tiger Management, sing promosi pertempuran, dheweke bakal ngerti manawa nyedhiyakake asuransi kanggo pertempuran gabungan.

Kean 21-1 arep menyang pertandhingan. Saka kamenangan kasebut, 20 ing antarane yaiku KO. Saiki, dheweke bisa tetep karo wong liya sawise keputusan hakim.

Pertarungan gelar paling cendhek sajrone 20 detik, miturut Guinness Book of World Records. Sanajan pertandhingan iki ora ana ing tingkat superioritas kasebut, pertandhingan kasebut bakal tetep didaftar minangka salah sawijining pertandhingan paling cepet.

Upset Sports Bettor

Taruhan olahraga duwe akeh sing kudu ditimbang sadurunge perang. Ouatah lan Kean duwe rekor menang, sanajan Kean luwih konsisten. Ing tangan liyane, Ouatah uga pengalaman liyane ing ring profesional.

Nalika bettors pungkasanipun nggawe pilihan lan lungguh mudhun kanggo nonton perang, padha ora tau ngarep-arep iku rampung supaya cepet. Dheweke uga ora nate ngarepake asil aneh kasebut.

Sportsbooks beda duwe kawicaksanan beda bab carane padha mbayar kanggo acara olahraga mboten umum. Nanging, akeh sing njupuk posisi yen ana sing menang, ana kompetisi. Ing kasus iki, ana, karo Kean entuk TKO, lan sportsbooks kudu mbayar kabeh taruhan menang.

Padha bisa uga ora break bank, sanadyan. Kean duwe kesempatan sing apik kanggo menang. Ndhukung Ouatah minangka underdog mesthi bakal entuk bathi, nanging dheweke nyerah marang awake dhewe lan para pendukunge.

#Petinju #Bingung #Ring #lan #Taruhan #Olahraga #kanthi #nyerah #Nalika #Perang #Diwiwiti

casino stocks

Wild Wild West bakal nutup lan mbangun maneh, ujare Red Rock

dikirim ing: September 2, 2022, 07:15h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 07:15

Red Rock Resorts (NASDAQ: RRR) ngandika dina iki bakal nutup Wild Wild West Gambling Hall & Hotel lan bakal kabongkar ing nunggu pembangunan maneh mangsa.

Alam liar
Wild Wild West Gambling Hall & Hotel ing Las Vegas. Pamilik Red Rock ujar manawa bakal nutup papan kasebut lan mbangun maneh. (Gambar: Las Vegas Sun)

Wild Wild West, sing ana ing persimpangan I-15 lan Tropicana, ngilangi game meja ing taun 2020 amarga pandemi koronavirus. Panjaluk winates nyebabake Red Rock ngevaluasi maneh masa depan papan kasebut.

Ing memorandum kanggo karyawan dina, ngandika Presiden Station Casinos Scott Kreeger kabeh karyawan Wild Wild West bakal ana peran ing lokasi perusahaan liyane saindhenging Las Vegas Valley.

Saliyane panggonan jenenge ing Summerlin lan Green Valley Ranch ing Henderson, Red Rock makaryakke sawetara situs game ing account Station saindhenging wilayah Las Vegas. Perusahaan uga 10 kasino Wildfire, kalebu pitu ing Henderson, miturut website.

Sajarah Wild Wild West, Gosip

Ngelingi iku ora ing Las Vegas Strip utawa downtown Fremont Street, wis Wild Wild West sajarah menarik lan gosip related.

Sadurunge krisis financial global ing 2008, iki speculated sing Red Rock bisa nguripake property menyang telung casino, telung hotel ajang kanggo saingan utawa ngluwihi CityCenter. Taun mengko, uga dikabarake yen situs kasebut bisa dadi papan kanggo NFL Raiders. Sawetara ahli Las Vegas nuduhake Wild Wild West mbangun reputasi kanggo klien warni, kalebu magnet kanggo buruh ing Profesi paling tuwa ing donya.

Sing bisa uga ora bener, nanging sing ora bisa dibantah yaiku minangka real estate sing terkenal.

Paket pangembangan kaliber iki ora kasedhiya ing Las Vegas, “ujare Kreeger ing pratelan. “Kita bungah kanggo njupuk langkah pisanan iki kanggo reposition properti kanggo pembangunan mangsa.”

Red Rock nambahake 20 hektar ing Wild Wild West dumunung duwe “visibilitas banget lan akses kanggo Interstate 15 lan Las Vegas Strip.” 20 hektar iku bagéan saka 100 sing perusahaan game ing properti, menehi saran ana akeh kamar kanggo Red Rock duweni potensi mbangun resort terpadu luwih njlimet lan mewah ana.

Red Rock Ndadekake Kathah Las Vegas Moves

Kabar saka tutup Wild Wild West lengkap wektu sibuk Las Vegas-related aliran warta saka Red Rock.

Ing Juli, operator announced tuku 126 hektar tanah kidul Strip kanggo $ 172 mayuta-yuta – nambah nyekeli saka tanah sing ora digunakake ing Las Vegas Valley kanggo meh 430 hektar. Perusahaan asring entuk taun utawa dekade real estate sadurunge miwiti proyek anyar.

Sadurunge, perusahaan ujar manawa bakal mateni lan ngrusak Fiesta Henderson, Fiesta Rancho lan Texas Station. Gabungan 107,5 hektar ing ngendi kasino lenggah bakal didol lan panuku sing durung ditemtokake ora bakal bisa mbukak papan game ing properti kasebut.

#Wild #Wild #West #bakal #nutup #lan #mbangun #maneh #ujare #Red #Rock

casino stocks

Saham MGM Luwih Diikat menyang AS Lan Sing Apik

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 10:01.

Liwat 56% saham ing MGM China, MGM Resorts International (NYSE: MGM) madhep Macau slump, nanging saham duwe materi kanggo keno kerusuhan terus ing Asia-Pasifik hub casino paling gedhe.

Simpenan MGM
Bellagio ing Las Vegas Strip. Sawetara ahli ujar manawa saham MGM bisa ngasilake munggah. (Gambar: BuzzFeed News)

Enggo bareng saka operator paling gedhe ing Las Vegas Strip ngeculaké seprapat saka regane taun – kinerja sing bisa nggambarake akeh faktor. Pisanan, sawetara peserta pasar bisa nganggep manawa revenue game reged Macau (GGR) bisa uga ora nuduhake tandha perbaikan nganti 2023.

Kapindho, lan bisa uga luwih penting, investor liyane bisa nganggep kenaikan suku bunga lan inflasi sing mundhak, ing antarane faktor liyane sing bakal ngrusak ekonomi AS. Sing bakal dadi headwind ketok kanggo kasino domestik. Nanging, sawetara ahli pracaya Enggo bareng MGM nawakake munggah potensial – loro saka Macau.

Investor biasane tuku perusahaan kaya MGM, sing ndarbeni kasino ing Macau, kanggo eksposur menyang hub gambling Asia sing berkembang cepet,” laporan Jacky Wong kanggo Jurnal Wall Street. “Nanging saiki bisa tuku perusahaan kasebut sanajan ana ing Macau amarga kinerja domestik sing kuwat.”

MGM China saiki nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR). Untunge, MGM duwe luwih akeh outlet kanggo ngimbangi risiko China tinimbang perusahaan liyane sing ana ing AS.

Akeh Alasan Non-Macau kanggo Tresna Saham MGM

Ana wektu nalika MGM taruhan luwih langsung ing Macau. Sadurungé, saham kasebut ing MGM China makili saprateloné tutup pasar operator Bellagio, nanging saiki mudhun nganti 8%, miturut laporan kasebut. Jurnal.

Temenan, sing gejala Kurangé populasi ing Nilai saka pasar unit Chinese, nanging uga tandha investor prioritizing katalis kaya roh ing Las Vegas lan BetMGM. lengen game digital operator, BetMGM iku jeneng casino internet paling gedhe ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online ndhuwur. Sing penting, bisnis kasebut bakal entuk bathi ing taun 2023.

Bisnis iGaming lan totoan olahraga online minangka potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator tetep watesan mbuwang promosi sak mangsa bal-balan lan njupuk kauntungan saka legalization anyar totoan olahraga ing Massachusetts.

Kajaba iku, MGM kacarita tingkat pendhudhukan Strip seprapat kapindho lor 90% – tokoh sing bisa nambah ing 2023 minangka liyane konvènsi lan bisnis kumpul bali menyang Las Vegas.

Faktor Keuangan Nguntungake Saham MGM

Pancen, resesi kamungkinan kanggo mencet equities casino lan jeneng siklus konsumen liyane. Ora ana rong cara babagan iki.

“Rekor-bejat menang streak bisa rampung lan resesi bakal nyuda pangentukan casino – nanging saham uga wis faktor ing paling resiko iki. Perusahaan karo cahya kanggo pasar gambling online cepet-akeh malah luwih atraktif, “miturut ing Jurnal.

Ing sih MGM, utamané yen ana kontraksi ekonomi, neraca padhet lan jumlah shrinking saka saham pinunjul – loro sipat sing investor bisa appreciate yen ekonomi AS weakens Ngartekno.

#Saham #MGM #Luwih #Diikat #menyang #Lan #Sing #Apik

Macau casinos gaming revenue GGR

Bettors Championship Tour Kaya Schauffele, McIlroy lan Smith

Dikirim ing: 25 Agustus 2022, 12:03

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 02:09.

Kejuaraan Tur PGA mungkasi Playoff Piala FedEx akhir minggu iki ing Atlanta ing Klub Golf East Lake. Lan bettors nggawe taruhan ing luwih saka 30 negara ngendi gambling diijini kayata Cameron Smith, Xander Schauffele lan Rory McIlroy.

PGA Tour Championship rintangan golf LIV McIlroy Smith
Cameron Smith (kiwa) lan Rory McIlroy ing Kejuaraan Terbuka ing St. Andrews ing Juli. Pemain loro kasebut dadi favorit kanggo Kejuaraan Tur akhir minggu iki sing bakal nemtokake sapa sing menang Piala FedEx. (Gambar: Getty)

Kejuaraan Tur minangka kesimpulan musim reguler PGA Tour lan Piala FedEx. Mung 30 pemain paling dhuwur ing klasemen poin ing saindhenging musim sing nduweni kualifikasi kanggo Kejuaraan Tur.

Pemain sing nglakoni wiwit dina iki diwenehi cacat adhedhasar posisi titik sing mlebu ing mandeg pungkasan. 1 donya Scottie Scheffler, sing teka ing East Lake minangka pimpinan Piala FedEx, miwiti Tour Championship papat babak ing -10.

Schauffele lan McIlroy, kaping telu lan kaping lima, diwiwiti ing -6 lan -4. Bettors tresna rintangan sing, lan karo rintangan luwih atraktif saka Scheffler amarga prabédan saka papat lan enem nembak padha miwiti turnamen. Akeh tumindak ana ing saham Xander lan Rory.

BetMGM ngandika Casino.org sing Schauffele tanggung jawab kanggo 13% saka kepemilikan Tour Championship lan 12% karcis. McIlroy wis digawe liyane dhuwit ing 14% saka nangani ing bab 11% saka total totoan staked.

Akibaté, BetMGM wis sudo Schauffele saka +700 kanggo +650, lan McIlroy saka +1400 kanggo +900. BetMGM ngandika Schauffele lan McIlroy minangka loro ayahan paling gedhe, minangka Tour Championships rampung ing sawetara jam.

Ora. 1 Top Handle, Smith’s Back

BetMGM uga nyuda kemungkinan Kejuaraan Tur Scheffler sawise pemain paling apik ing donya narik meh 9% saka ditahan. Scottie minangka favorit umum, amarga dheweke tanggung jawab kanggo meh seprapat saka turnamen nangani kanggo menang Piala FedEx lan $ 18 yuta hadiah pisanan.

Scheffler saiki mung duwe +200 kanggo menang Kejuaraan Tur lan Piala FedEx. A $100 nang ing baris sing mung digawe $200.

Kanggo bettors looking kanggo payouts liyane duwe bathi, BetMGM ngandika Smith wis dadi pilihan populer. Operator buku olahraga ritel lan online ujar yen juara Open minangka tanggung jawab paling gedhe ing lapangan 29 pemain (Bakal Zalatoris mundur awal minggu iki amarga cedera.)

Smith, sing samesthine kanggo mbewarakke departure kanggo LIV Golf sawise game ends ana, wis 8% saka tiket slip lan konco luwih saka 10% saka taruhan dhuwit.

Smith tetep sawetara wektu ing +2500 amarga cedera anyar sing meksa dheweke metu saka Kejuaraan BMW minggu kepungkur. Akibaté, BetMGM ngandika Australia makili tanggung jawab paling.

Patrick Cantlay, juara Piala FedEx sing menang minggu kepungkur ing BMW, miwiti dina kaping pindho kanthi -8. Cantlay, nyoba dadi pemain pisanan sing menang ing Kejuaraan Tur lan Piala FedEx, ana ing +350. Dheweke tanggung jawab kanggo 13% gagang lan 9% tiket.

PGA Tour Siap Mbayar

Ing warta golf liyane, PGA Tour wingi ngumumake owah-owahan gedhe ing operasi. Rombakan kasebut minangka nanggepi liga LIV Golf sing didhukung Saudi sing mburu pemain kanthi bonus tandha mewah.

Komisaris Tur Jay Monahan ngumumake Rebo yen 12 turnamen bakal ngasilake rata-rata $ 20 yuta saben wiwitan musim ngarep. Kabeh anggota Tur sing ora dilebokake uga bakal dijamin gaji pokok $500.000.

Pemain peringkat paling dhuwur ing Tour bakal diwajibake main ing 12 acara, anggere dheweke lolos. McIlroy, panyengkuyung Tour staunch lan kritikus galak LIV Golf, ngandika nganyari bakal luwih panghibur penggemar golf.

Aku mikir yen sampeyan nyoba adol produk menyang TV lan sponsor lan nyoba ngupayakake akeh eyeballs ing golf profesional, paling ora sampeyan kudu ngandhani wong apa sing digoleki. Nalika ngrungokake Tampa Bay Buccaneers, aku ngarepake ndeleng Tom Brady mbuwang bal. McIlroy ngandika saka support.

“Kadhangkala apa sing kedadeyan ing PGA Tour yaiku kita kabeh tumindak kanthi mandiri lan duwe jadwal dhewe, lan tegese kita ora nate ngumpul kanthi asring,” tambah pemenang utama kaping papat.

#Bettors #Championship #Tour #Kaya #Schauffele #McIlroy #lan #Smith

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Konvensi Las Vegas lan Otoritas Pengunjung Menehi Tambah Pembayaran Luwih, Bonus

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 11:15

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 11:31.

Kanthi nyebutake rebound pariwisata sawise mati pandemi, dewan Konvensi lan Pengunjung Las Vegas (LVCVA) wis nyetujoni penghargaan finansial kanggo papat eksekutif tambahan kanggo taun fiskal sing pungkasan tanggal 30 Juni. Iki gunggungipun $287,460 ing bonus lan $55,475 ing istilah taunan. mundhak gaji.

Las Vegas Convention Center LVCVA
Las Vegas Convention Center dikelola dening Las Vegas Convention lan Visitors Authority, tanggung jawab sing ora umum antarane organisasi marketing panggonan ing AS.

Kenaikan gaji lan bonus sing mentas diumumake kaya ing ngisor iki:

  • Gaji taunan Kepala Pemasaran LVCVA Kate Wik mundhak 5% dadi $341,470 saben taun kanthi bonus siji-wektu $121,594.
  • Gaji taunan Chief Financial Officer Ed Finger mundhak 6% dadi $257,797 kanthi bonus siji-wektu $60,801.
  • Gaji taunan Chief Operating Officer Brian Yost mundhak 7% dadi $251,510 kanthi bonus siji-wektu $58,764.
  • Wakil Presiden Senior Komunikasi Lori Nelson-Kraft gaji taunan tambah 4% kanggo $212.393 karo bonus siji-wektu $45.950.

Papan kasebut ujar manawa eksekutif ganjaran mundhak amarga ngamanake Super Bowl LVIII ing wulan Februari 2024, nggawe balapan Grand Prix Formula One Vegas sing dijadwalake ing November 2023, lan nambahake meh 1 yuta kaki persegi ruang rapat menyang Pusat Konvensi Las Vegas kanthi ekspansi West Hall. . (LVCVA minangka salah sawijining organisasi pemasaran AS langka sing ditugasake ora mung promosi kutha minangka tujuan bisnis lan luang, nanging uga ngatur pusat konvensi.)

Ganjaran kasebut minangka tambahan kanggo kenaikan gaji 10% lan bonus 50% sing disetujoni dening dewan sasi pungkasan kanggo Presiden lan CEO LVCVA Steve Hill, sing saiki nampa $ 447,608 saben taun kanthi bonus siji-wektu $ 203,458. Uga sadurunge nampa ganti rugi tambahan LVCVA General Counsel Caroline Bateman, kang gaji taunan tambah 7% kanggo $219.572 karo bonus siji-wektu $51.302.

LVCVA uga dianugerahi kenaikan gaji 4% lan bonus siji-wektu $ 2,250 kanggo kabeh 240 karyawan ing 1 Juli, kanthi biaya luwih saka $ 19 yuta.

Pariwisata Rebound Dipriksa

Miturut LVCVA, rebound pariwisata mbantu ngasilake bathi pajak kamar ing taun 2021-22, kanthi $ 294 yuta disimpen ing dana umum LVCVA, ngalahake rekor sadurunge $ 286 yuta ing taun 2019.

Nanging, angka kasebut bisa uga salah. Kasino menang luwih akeh dolar saka pemain judi tinimbang sadurunge, nanging volume pengunjung-salah sawijining metrik kunci sing ditugasake LVCVA kanggo tetep kuwat-tetep ing ngisor angka 2019.

Nganti Mei 2022, volume pengunjung ing Las Vegas tekan 15,25 yuta wong. Konvensi kasebut kira-kira rong yuta sing dirawuhi. Sajrone limang wulan pisanan 2019, volume pengunjung Las Vegas tekan luwih saka 17.53 yuta tamu. Volume konvènsi cacahé telung yuta peserta.

LVCVA didanai dening dollar tax hotel sing tamu mbayar sak Tetep ing Clark County. Hotel ing wilayah kasebut kudu ngumpulake pajak efektif 13,38% ing biaya saben wengi. Umume dhuwit kasebut menyang LVCVA.

LVCVA Gedhe banget?

LVCVA ngandika iku biaya atusan yuta dolar saben taun supaya Las Vegas saiki lan atraktif kanggo pameran dagang lan pameran. Nanging, wong liya ujar manawa agensi kasebut gedhe banget.

Iku mung sawetara taun kepungkur sing diselidiki agensi pamaréntah dening Las Vegas Review-Journal ketemu sing panguwasa wis mateng karo ngapusi. Ing taun 2019, Rossi Ralenkotter, mantan CEO LVCVA sing mimpin agensi kasebut wiwit taun 2004 nganti Agustus 2018, didakwa dening jaksa Clark County babagan rong tuduhan nyolong kejahatan lan pelanggaran pejabat umum.

Penyelidikan pidana ditindakake sawise RJ review independen saka institusi. Ditemokake yen kertu hadiah Southwest Airlines $ 90.000 sing dituku dening LVCVA digunakake kanthi ora bener dening pejabat utama, kalebu Ralenkotter dhewe. Ralenkotter, banjur Chief Marketing Officer Cathy Tull, lan banjur-Direktur Business Partnerships Brig Lawson padha saben dipuntudhuh dening pengacara distrik nggunakake kredit Southwest kanggo trip pribadi ing repes agensi. Ralenkotter diduga nggunakake voucer sing regane $ 17.000 kanggo lelungan pribadi lan kulawarga.

Ralenkotter banjur ngakoni ora ana kontes kanggo tuduhan misdemeanor saka tumindak salah resmi umum. Dheweke ora dipenjara lan didenda $1.000. ahli hukum lokal Las Vegas disorot menehi hasil.

Senadyan skandal kasebut, Ralenkotter diwenehi paket metu sing trep nalika metu. LVCVA sarujuk kanggo tetep dadi konsultan kanggo $15.000 saben sasi. Dheweke uga ngumpulake meh $ 300.000 ing pensiun negara taunan.

#Konvensi #Las #Vegas #lan #Otoritas #Pengunjung #Menehi #Tambah #Pembayaran #Luwih #Bonus

Macau casinos gaming revenue GGR

Borgata, Hard Rock lan Samudra Dominasi Industri Gaming Atlantic City

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 08:23

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 09:44.

Kanggo sasi, Atlantic City kang Borgata, Hard Rock lan Samudra casinos pimpinan pasar. Nanging karo dina paling peteng lan ketat COVID-19 sing katon ing mburi negara, telung kasino kasebut mung nambah dominasi ing kutha pantai New Jersey.

Borgata Atlantic City Hard Rock Samudra Casino GGR
Borgata iku pimpinan pasar antarane Atlantic City sangang kasino. Properti MGM Resorts mbantu ngasilake bathi game reged fisik sakabèhé nganti 8% ing Juli 2022. (Gambar: Shutterstock)

Tokoh dirilis wingi saka New Jersey Divisi Gaming Enforcement (DGE) marang sing kabeh telung sifat sing ajeg nambah genggeman ing industri game Atlantic City.

Four Casino Perjuangan

revenue game fisik reged (GGR) ing sangang kasino ing Juli ana mung $ 299 mayuta-yuta. Iku mundhak 8% ing Juli 2021, lan 7.9% luwih apik tinimbang pra-pandemi Juli 2019.

Sasi pungkasan Juli paling apik kanggo casino Atlantic City ing liwat dasawarsa. Mesin slot nyumbang luwih saka $ 215,8 mayuta-yuta – munggah 5,5% ing taun – nalika game table nyumbang $ 83,1 mayuta-yuta. Tabel kasebut entuk dhuwit 15% luwih akeh tinimbang ing Juli 2021.

Nalika judhul maca apik kanggo industri game Atlantic City – GGR munggah 8% ing Juli 2022 – ana liyane kanggo crita. Yen ora ana Borgata, Hard Rock, lan Ocean, gambar industri bakal adoh saka ceria.

Borgata terus kontrol Atlantic City, property dilakokno dening MGM Resorts menang luwih saka $ 76,7 mayuta-yuta pungkasan Sasi ing lantai game fisik. Marina District Casino menang 20% ​​liyane dhuwit saka gamblers taun sawise taun.

Hard Rock menang meh $52.9 yuta – munggah udakara 11%. Samudra entuk bathi paling gedhe, nalika North Boardwalk casino menang $ 40,3 mayuta-yuta, 33% luwih saka Juli sadurungé.

Gabungan, kabeh telung casinos menang kira-kira $ 169,9 mayuta-yuta-utawa bab 57% saka winnings pasar adhedhasar tanah Juli kang.

Papat casinos liyane kacarita Kurangé populasi taun-liwat-taun ing GGR. Tropicana menang $ 28 mayuta-yuta, mudhun 5,5%, Harrah $ 26,4 mayuta-yuta, mudhun 9%, Caesars $ 25,1 mayuta-yuta, mudhun 3,3%, lan Golden Nugget $ 14,5 mayuta-yuta, mundhut meh 7%.

Bally ndeleng kenaikan 3,5% GGR dadi $ 16,8 yuta. Bally ngadhepi bandingaken gampang, amarga casino ngalami renovasi gedhe ing Juli 2021 lan ora operasi ing kapasitas lengkap.

Laporan GGR Juli nuduhake yen telung pimpinan kasebut ngembangake kontrol.

Ing taun lengkap 2021, Borgata, Hard Rock, lan Ocean gabung kanggo menang kira-kira $1.34 milyar. Atlantic City sangang casinos menang $ 2,55 milyar, tegesé telung pemimpin nyumbang kanggo 52,5% saka adhedhasar tanah-menang.

Liwat pitung wulan 2022, telung pimpinan kasebut nduwe luwih saka 56% penghasilan fisik.

Industri Terus Ngembang

Dipasangake karo iGaming lan olahraga totoan, industri game New Jersey – paling sugih kaloro ing negara konco Nevada – terus berkembang. Casino online menang $ 136,7 mayuta-yuta – munggah 15% – nalika oddsmakers katahan $ 45 yuta totoan ing totoan.

Juli GGR saka kabeh vertikal, kalebu online poker , total meh $ 480,7 mayuta-yuta. 6.7% ing Juli 2021.

Senadyan Juli ilang papat casinos, New Jersey Casino Ketua Komisi Control James Plousis nuduhake kasunyatan sing kabeh sangang kasino luwih apik ing 2022 saka 2021 nganti Juli.

Casino menang tekan tingkat paling dhuwur kanggo Juli ing dasawarsa, nggambarake kekuatan Atlantic City minangka game lan tujuan rekreasi. Sajrone pirang-pirang taun, saben kasino hotel wis ngluwihi kamenangan kasino, menang game internet lan total revenue game dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Plousis diringkes.

“Panas iki, luwih saka tau, Aku wis sekseni langsung carane hard casino hotels lan karyawan darmabakti wis makarya kanggo nyedhiyani pengalaman makarya lan ora iso lali kanggo tamu sing,”Said Ketua CCC.

#Borgata #Hard #Rock #lan #Samudra #Dominasi #Industri #Gaming #Atlantic #City