Tag Archives: Kuwat

casino stocks

Simpenan Casino Kanthi Arus Kas, Eksposur Digital Bisa Kuwat

Dikirim ing: 4 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 4. September 2022, 01:11h.

Simpenan Casino wis inflicted akèh paukuman taun, nanging sawetara Analysts ndeleng kesempatan ing grup, utamané ing antarane jeneng game digital uga sing generate akeh free aliran awis.

Simpenan casino
Turis ing Las Vegas Strip. Siji Analyst ngandika Simpenan casino karo aliran awis free kuwat bisa dadi pemenang. (Gambar: Bloomberg)

Nalika revenue game reged (GGR) ing kasino regional ticked ngisor ing Juli taun liwat taun, tambah TCTerms data sasi liwat sasi, menehi saran tren dikarepake tetep ngalangi ing panggonan game adhedhasar tanah. Nanging, Analysts maringi pitutur investor dadi Milih nalika nerangake casino usaha.

Given gaya ndasari sehat, kita paling positif ing jeneng karo FCF ndasari kuwat, strategi wutah game online lan seneng pengaruh ngisor, “wrote analis Macquarie Chad Beynon ing cathetan ana pungkasan.

Ing tengah-tengah tingkat kapentingan lan pratandha ekonomi AS saya kalem, pasar finansial nuduhake rasa ora seneng marang perusahaan sing duwe utang – preduli saka industri – sing luwih seneng karo saldo net utawa perusahaan sing njupuk langkah kanggo nyuda ayahan sing ora dibayar. Operating casino punika gaweyan biaya-intensif lan ora ana kekurangan beban utang gedhe ing industri, tegese peserta pasar bisa seneng saham karo saldo awis kuwat.

Free Cash Flow Generator Simpenan Casino

Kanthi tingkat bunga mundhak lan inflasi mundhak, kemampuan perusahaan ngasilake arus kas gratis dadi saya penting. Sawetara operator casino duwe sipat coveted.

Beynon saka Macquarie padhang Caesars Hiburan (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan Penn Hiburan (NASDAQ: PENN) minangka operator casino adhedhasar tanah karo kuwat free aliran awis potensial ngasilaken.

Nalika kabar muncul ing dina Jumuah yen Penn diusir saka S&P 500, rega target Macquarie ing saham lan Caesars luwih saka kaping pindho ing endi saham saiki. Prakiraan rega perusahaan riset ing MGM Resorts nuduhake kenaikan 65%. Beynon nduweni rating “outperform” ing kabeh telung ekuitas game.

Sawetara operator casino regional uga ngetokake fitur aliran awis free nyengsemaken. Antarane sing ana ing jagad jangkoan Beynon yaiku Boyd Gaming (NYSE: BYD) kanthi rating “netral” lan Red Rock Resorts (NASDAQ: RRR).

Nonton Saham Wutah Casino

Beynon uga wis mbangun ing sawetara saham wutah casino, kalebu Bally (NYSE: BALY), DraftKings (NASDAQ: DKNG) lan Full House Resorts (NASDAQ: FLL) – loro pisanan kang duwe cahya pinunjul kanggo game online lan totoan olahraga.

“Kanthi saham game online mudhun -55% ing ndhuwur LTM (vs S&P 500 -13%), kita ndeleng asil 2Q “rugi” lan dagang musiman menyang musim bal-balan minangka alasan kanggo duwe grup. Utamane, jeneng kanthi eksposur online ngluwihi S&P 500 kanthi 15% taun kepungkur wiwit 1 Agustus – 30 September, “tambah analis kasebut.

Beynon nyatet sing kumpulan dhisikan kuciwo anyar saka iGaming lan olahraga totoan data saka Ontario, Kanada bisa diimbangi dening percepatan-related bal-balan tengen negara US ngendi olahraga totoan urip lan legal.

“Kanthi data anyar saka Ontario (2Q OSB / iGaming revs saka CAD $ 162m (USD $ 124m)) teka ing rada ngisor pangarepan, sanajan diwenehi sawetara faktor pangerten, kita isih ngarep-arep kanggo negara bubar ndeleng akselerasi massive teka ing. wiwitan mangsa NFL. Sing uga kudu dipikirake yaiku KS bakal nggawe live stream karo OSB 1 September, “ujare analis kasebut.

#Simpenan #Casino #Kanthi #Arus #Kas #Eksposur #Digital #Bisa #Kuwat

casino stocks

Kunjungan Reno-Tahoe Cukup Kuwat Kanggo Rekam Koleksi Pajak

dikirim ing: Agustus 24, 2022, 03:16h.

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 03:44h.

Asring katon minangka “liyane” pasar game Nevada utawa sethitik sadulur kanggo Las Vegas, nanging Reno-Tahoe ing dalan kanggo narik kawigaten turis taun. Sing divalidasi dening bathi pajak kamar mundhak kanggo nyathet tingkat ing taun fiskal 2022 sing bubar rampung.

Reno-Tahoe
Lake Tahoe Harrah casino resort. Pasar Reno-Tahoe ngilangi cathetan pajak kamar. (Gambar: Twitter)

Data anyar saka Reno-Sparks Convention and Visitors Authority (RSCVA) nuduhake wilayah kasebut, sing kalebu Reno, Sparks lan Incline Village, entuk manfaat saka tarif kamar sing luwih dhuwur nalika isih ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat pendhudhukan pra-pandemi. .

Penghasilan kena pajak kamar kanggo Juni 2022 $ 47.554.579 ing ndhuwur $ 10.525.339 (28.4%) ing Juni 2019. Bengi kamar sing dikuwasani kanthi awis 308,467 ing ngisor 2019 saka 9,781 (-3,1%). Jumlah wengi kamar sing dikuwasani 70.125 kurang saka 2019 saka 6.585 (-8.6%), lan 28 dina kamar sing dikuwasani 90.105 ing ngisor 2019 saka 31.453 (-25.9%). Total kamar sing dikuwasani kanggo Juni 2022 (Cash, Comp, 28 dina) yaiku 47,819 (-9,3%) ing taun 2019, “miturut RSCVA.

Ing wulan Juni, tingkat pendhudhukan sakabehe ing Washoe County yaiku 70.3% dibandhingake karo 70.9% ing periode sing padha ing taun 2019.

“Wengi kamar sing dikuwasani awis taun-taun yaiku 3,220,884 (-7,2%) ing ngisor 2019. Tarif awis rata-rata taun-taun $ 141,89 yaiku $ 26,36 (22,8%) ing ndhuwur 2019. Taun-taun, total kamar kena pajak revenue saka $457.004.892 ana $55.847.659 (13.9%) liwat 2019, “tambah RSCVA.

Katalis kanggo Kunjungan Renos Potensi Tambah

Reno-Tahoe ora bakal nandingi Las Vegas saka revenue game reged (GGR) lan perspektif riko sakabèhé, nanging ana katalis potensial sing bisa nggodho liyane pengunjung kanggo Northern Nevada.

Notabene, Legenda Bay Casino mbukak ing Sparks ing pungkasan sasi iki, menehi tandha resort terpadu pisanan ing wilayah ing 30 karo. Panggonan uga bakal kalebu Sportsbook Circa Sports, tegesé salah siji saka jeneng paling gedhe ing Las Vegas totoan olahraga wis debut ing Northern Nevada.

Legenda Bay disusun 15 taun kepungkur lan wiwit ngalami alangan. Wiwitane diganggu dening krisis finansial global, sing ngrusak ekonomi Nevada. Iki nyengkuyung para pangembang nggunakake pendekatan bertahap kanggo mbukak papan kasebut. Bubar, pandemi koronavirus alon-alon konstruksi ing properti kasebut.

Kajaba iku, Yahoo! bubar jenenge Monarch Casino & Resorts ‘Atlantis antarane kasino domestik paling. Salah siji saka rong panggonan operator, Atlantis dumunung ing Reno.

Tandha Positif liyane kanggo Reno

Data saka Otoritas Bandara Reno-Tahoe negesake kedatangan saben taun ing Bandara Internasional Reno-Tahoe kanthi gampang ngluwihi tingkat pra-pandemi. Taun iki, lalu lintas penumpang kuartal pisanan ing bandara mundhak 74,2% saka periode sing padha taun sadurunge.

New entrants kanggo pasar, kalebu Bally lan Century Casinos, bisa nyedhiakke ibukutha kanggo sprucing munggah panggonan menowo ing Reno-Tahoe, duweni potensi nggodho liyane pengunjung kanggo wilayah ing proses.

Caesars Entertainment punika operator paling gedhe ing pasar karo telung casinos Reno lan Harrah lan Harveys ing Lake Tahoe.

#Kunjungan #RenoTahoe #Cukup #Kuwat #Kanggo #Rekam #Koleksi #Pajak

casino stocks

Las Vegas Strip dikarepake isih kuwat, Analysts Kaya Caesars, MGM

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 05:25.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 06:22.

Ing tengah-tengah kuwatir babagan ekonomi AS sing saya ringkih, sawetara analis lan investor spekulasi manawa puncak permintaan Las Vegas wis teka utawa bakal kedadeyan. Nanging data nuduhake liya.

Las Vegas Strip
Las Vegas Strip. Siji analis ndeleng wilayah kasebut tetep tahan banting. (Gambar: CNBC)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Macquarie Chad Beynon nuduhake telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 3% ing Juli sawise entuk 6% lan 5%, ing Mei lan Juni. Dheweke nambahake manawa akeh pitakon Juli diarahake menyang kunjungan Agustus lan September, menehi saran yen lalu lintas rekreasi Las Vegas bisa nambah musim gugur iki. Nanging, ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat kunjungan pra-pandemi.

Kunjungan ing Februari-Juni kurang saka 10% saka ’19 tingkat lan nganggep watara -5% kanggo sisa taun (pertumbuhan saka lelungan internasional lan grup), sing padha karo ~39 yuta pengunjung (9% ing 2019). ngandika analis.

Gagasan usaha sing disenengi kanggo eksposur Las Vegas yaiku Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM), sing ngasilake bathi 45% lan 47% saka Sin City. MGM lan Caesars loro operator Strip paling gedhe. MGM kontrol 40% revenue game reged ing Strip, miturut data Macquarie.

Las Vegas bisa banget tahan resesi

Ing teori, saham casino lan kutha gumantung game kaya Las Vegas ngrugekke kanggo kontraksi ekonomi. Nanging konsensus sing muncul ing taun iki ing antarane akeh analis yaiku yen resesi AS ora nggambarake krisis finansial global 2008-09, Sin City bisa mbuktekake awet.

“Sakabèhé, kita mikir LV casinos uga luwih dilengkapi kanggo nangani downturn saka siklus sadurungé, karo struktur biaya leaner (Contone, wates rekaman) lan pasar sakabèhé sing wis katon sethitik sumber anyar ing dasawarsa pungkasan, “tambah Beynon.

Inflasi bisa dadi masalah kanggo mbuwang sing gegandhengan karo game ing saindenging negara. Maca Indeks Harga Konsumen (CPI) Juli teka ing 8.5%, mudhun saka sasi sadurunge, nanging cukup dhuwur kanggo bahan bakar spekulasi manawa pemerintah utawa Federal Reserve ora duwe pegangan sing nyukupi babagan kenaikan harga konsumen. Kanthi lelungan lan luang, kalebu kasino, dianggep minangka industri pilihan konsumen, klompok iki rentan banget kanggo inflasi lan pengunjung potensial wis mutusake kanggo ngencengi dompet.

Nanging, prospek GGR kanggo Las Vegas atraktif banget. Macquarie’s Beynon ngarepake kenaikan 6% ing GGR kuartal katelu, banjur mundhak 5% ing telung wulan pungkasan taun.

Pratandha Optimisme ing Las Vegas

Ing kuartal kapindho, Caesars, MGM, lan Wynn saben kacarita tarif pendhudhukan saben dina lor 90%, karo operator Harrah ngirim revenue saben wulan paling apik saben kamar kasedhiya (RevPAR) ing sajarah. Wynn nyathet tarif saben dina rata-rata 40% ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

A mbalek maneh ing bisnis konvènsi lan klompok klumpukan, kang sawetara analis pracaya bakal kelakon ing 2023, bakal pindhah adoh menyang propping munggah Las Vegas, yen mbuwang konsumen nolak.

“Kajaba iku, ana panjaluk sing kuat kanggo lelungan lan konferensi kerja (+ 20% seq ing wulan Juni), sing bakal mbantu ngimbangi konsumen luang sing luwih alus.” pungkas Beynon.

#Las #Vegas #Strip #dikarepake #isih #kuwat #Analysts #Kaya #Caesars #MGM

Catawba Two Kings

New York Online Sports Betting Tetep Kuwat Sajrone Summer Sluggish

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 06:54.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:25h.

Kanggo pisanan, pasar totoan olahraga online New York gagal kanggo generate $ 1 milyar nangani kanggo sasi. bettors Empire State nang $ 800,8 yuta kanggo Juli, miturut Komisi Gaming negara,.

New York City
Pemandangan Lower Manhattan nalika srengenge srengenge saka Jembatan Manhattan ing New York City. negara New York kacarita olahraga online pisanan totoan saben wulan kurang saka $ 1 milyar ing Juli, nanging negara isih ing trek kanggo adoh ngluwihi tax revenue saka totoan online taun fiskal. (Gambar: jonbilous/Adobe Stock Images)

Nomer kasebut ora nyebabake keprihatinan ing pasar AS sing diatur paling gedhe. Kanthi NFL lan bal-balan kuliah durung diwiwiti lan NBA wis rampung musim ing wulan Juni, Juli dadi wulan paling entheng babagan konten taruhan sing narik kawigaten para bettors. Lan nalika ana akeh game MLB kasedhiya ing buku olahraga, ing tengah sasi All-Star break tegese ana dina karo sethitik utawa ora kesempatan totoan kasedhiya.

Nanging, sanajan nangani mudhun luwih saka $ 250 yuta kurang saka total Juni, operator totoan olahraga online New York isih ngasilake revenue game reged luwih (GGR) ing Juli. GGR $73.3 yuta kanggo Juli luwih saka $900,000 luwih dhuwur tinimbang tally Juni.

Kanthi pajak GGR 51%, New York nampa $ 37,4 yuta ing pendhidhikan umum wulan kepungkur.

FanDuel ndadékaké kabeh operator, njupuk $ 347,7 yuta ing taruhan lan nglaporake $ 39 yuta ing GGR. DraftKings njupuk $ 213,5 yuta ing taruhan lan menang $ 15,8 yuta. Caesars Sportsbook rampung Juli karo $ 118,2 yuta ing tawaran lan $ 8,7 yuta ing GGR.

New York Luwih Ahead Saka Proyeksi Taun Iki

New York isih luwih dhisik tinimbang perkiraan anggaran babagan pendapatan pajak kanggo taun fiskal. Sajrone patang wulan pisanan taun fiskal 2022-23, negara kasebut wis ngumpulake pajak $183.4 yuta.

Pejabat anggaran negara ngira $357 yuta kanggo taun fiskal saiki, lan $465 yuta ing fiskal 2023-24.

Kanthi buku olahraga sing duwe musim lengkap kuliah lan bal-balan profesional kanggo taun fiskal iki, bisa uga New York bakal ngilangi pajak taruhan olahraga $ 500 yuta. Iki minangka tandha negara ora ngarep-arep nganti taun fiskal 2024-25.

Nomer lan garis wektu kanthi jelas nuduhake manawa model New York wis sukses nggayuh kasenengan taruhan olahraga lan terus nggedhekake potensial. Komisi Gaming State New York (NYSGC) Executive Director Robert Williams ngandika ing statement pungkasan Sasi.

Wiwit totoan seluler urip ing New York 8. Januari, $ 9,34 milyar wis wagered liwat sangang operator online NYSGC-disetujoni. Wis $ 680,5 yuta ing GGR kanggo Sportsbooks, karo $ 347 yuta diklumpukake ing pajak dening negara.

Ekonomi Suram Bisa Ngaruhi Dhiskusi Pajak Taruhan Olahraga

Pajak 51% wis dadi masalah sing angel kanggo operator sanajan sadurunge taruhan olahraga online urip ing New York. Mantan Gubernur Andrew Cuomo negesake tarif pajak paling sethithik 50% nalika negosiasi anggaran negara karo anggota parlemen taun kepungkur.

Senajan sawetara anggota parlemen wis nyoba kanggo rework tax wiwit Cuomo mudhun saka kantor taun kepungkur, Hochul wis disebut-sebut noto saiki minangka crita sukses kanggo negara. Bebarengan, kantor gubernur minggu kepungkur ngetokake sawetara kabar sing bisa nggawe dheweke lan pejabat liyane mikir kaping pindho babagan ngedhunake tarif pajak.

Kanthi ekonomi ing downturn anyar, Administrasi Hochul ngrilis nganyari seprapat menyang Rencana Anggaran Ditetepake negara ana pungkasan. Amarga prospek ekonomi sing luwih ringkih, pejabat anggaran New York wis ngethok prakiraan penghasilan pajak penghasilan pribadi sing bakal ditampa negara ing taun-taun sing bakal teka. Laporan anyar prédhiksi nyuda luwih saka $ 3 milyar ing pendapatan pajak penghasilan pribadi kanggo taun fiskal 2023-24, nyuda $ 5.1 milyar lan $ 5.7 milyar ing rong taun sabanjure, lan $ 8.4 milyar luwih murah tinimbang ramalan kanggo 2026-27.

Negara saiki ngira kekurangan anggaran taunan saka $ 3.6 milyar ing 24-25 nganti $ 6.2 milyar ing 26-27.

#York #Online #Sports #Betting #Tetep #Kuwat #Sajrone #Summer #Sluggish