Tag Archives: Korban

Choctaw Casino & Resort – Durant

Kali Casino Situs Near ‘Awut’ nusuk, Korban Hospitalized

dikirim ing: September 12, 2022, 06:33h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 08:56h.

A wong iki kadhaptar ing kondisi kritis ing akhir minggu sawise kang sinudukake njaba Pittsburgh, Pa Kali Casino . Tersangka sing bisa ditahan polisi.

Kasino Rivers Pittsburgh
Kali Casino Pittsburgh, digambarke ndhuwur. A stabbing dumadi ing cedhak situs ing akhir minggu. (Gambar: Harman Group)

Korban sing ora dijenengi digawa menyang rumah sakit lokal. Sadurungé ing akhir minggu, dheweke didaftar ing kondisi stabil, ujare polisi. Nanging Petugas Informasi Umum Polisi Pittsburgh, Amanda Mueller, nggambarake ciloko kasebut minangka “tatu tusukan parah.”

Ing dina Senin, polisi Pittsburgh durung ngumumake kahanan saiki korban. Uga ora jelas apa wong sing dicekel bakal dituntut.

Unit Kejahatan Utama Departemen Kepolisian Pittsburgh wis njupuk investigasi.

Kedadeyan kasebut dumadi ing dina Jumuah watara jam 20.30 WIB.

Gun-Whipping Player

Pittsburgh Casino wis disambung karo Kadurjanan kasar liyane ing sasi anyar. Ing Februari, wong tuwa nyopir saka Pittsburgh kang Kali Casino mecut karo bedhil lan ngrampok winnings ing ngarepe Aspinwall, Pa.

A seng di tuduh assailant, Jaimeca Johnson, 28-taun-lawas wadon saka Forest Hills, Pa., Didakwa. Kasusé diyakini bakal ditindakake ing pengadilan lokal.

Nalika dheweke mlebu ing dalan, Johnson diduga ngarahake bedhil marang dheweke lan ngancam: “Menehi dhuwit utawa aku bakal nembak sampeyan.”

Dheweke uga nyerang dheweke nganggo senjata api, nyolong babagan $ 1,500 saka kanthonge, lan banjur mlayu saka tetanggan, ujare polisi. Korban umur 66 taun sing ora dijenengi nandhang tatu ing sirah lan raine.

Wiwitane, dheweke mlebu ing Rumah Sakit St. UPMC. Margaret ing Aspinwall. Nanging dheweke banjur ditransfer menyang rumah sakit Presbyterian UPMC lan samesthine bakal pulih.

Johnson langsung diidentifikasi minangka tersangka lan banjur didakwa nggawa senjata api tanpa lisensi, gawe piala marang wong liya, lan tuduhan liyane sing ana gandhengane karo rampokan, ujare laporan media.

Ing kedadean sadurungé, wong sing ora dijenengi dipenjara ing Agustus 2021. Iku mèlu shooting wong liya ing Kali Casino garage parking, miturut polisi Pittsburgh lan media lokal.

Korban nandhang tatu sikil nalika ditembak. Korban digawa menyang rumah sakit lokal kanggo perawatan. Rincian babagan kejahatan kasebut ora dirilis nalika ditembak.

Kompleks Game Virginia

Kali Casino dikelola dening Rush Street Gaming. Perusahaan basis Chicago ngoperasikake kasino Rivers ing Pennsylvania, Illinois, lan New York. Perusahaan uga dijadwalake mbukak resort $ 300 yuta ing Virginia taun ngarep.

Kali Casino Portsmouth kamungkinan kanggo mbukak lawang karo pitung panggonan kanggo mangan lan ngombe. Restoran tarub properti bakal dadi Admiral’s Steak & Seafood, steakhouse sing apik sing nyedhiyakake pilihan potongan daging lan panganan laut sing seger.

Kali Casino Portsmouth ing wilayah Hampton Roads Virginia ngandika construction tetep ing jadwal. Nanging sanajan ana gangguan rantai pasokan lan kekurangan tenaga kerja sing disebabake dening pandemi COVID-19 sing anyar.

#Kali #Casino #Situs #Awut #nusuk #Korban #Hospitalized

Choctaw Casino & Resort – Durant

Korban Penembakan Off-Strip Diidentifikasi, Tersangka ing Lam

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 08:55.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 09:19.

Polisi terus nggoleki tersangka ing penembakan Minggu sing mateni wong 64 taun ing sisih wétan Las Vegas Strip. Kadurjanan kasar dumadi ing Sierra Vista Drive cedhak Las Vegas Convention Center.

LVMPD. Convention Center Area Command Station
Stasiun Komando Area Pusat Konvensi LVMPD. diterangake ing ndhuwur. Ing cedhak, ana wong ditembak akhir minggu kepungkur. Dheweke seda sawetara wektu mengko. Polisi nggoleki pembunuh kasebut. (Gambar: LVMPD)

Penyerang kasebut mlayu sawise mbukak sawetara tembakan ing wong kasebut kira-kira jam 11 bengi Minggu. Korban sing tatu parah digawa menyang Rumah Sakit lan Pusat Kesehatan Sunrise, ing kana dheweke tilar donya.

Dheweke diidentifikasi dening kantor koroner Clark County Senin sore minangka Dwayne Vernell. Pati wis diumumake rajapati. Laporan awal durung nerangake sebabe penembakan kasebut kedadeyan.

Polisi Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) krungu saka saksi sing wong mlayu menyang Komplek apartemen cedhak sawise shooting. Sawise nemokake lan ngomong karo dheweke, petugas nyimpulake yen dheweke ora melu njupuk.

Petugas nggolèki wilayah cedhak penembakan kanggo bukti fisik.

Sadurunge Kekerasan Fatal ing Path

Ing utawa cedhak Jalur Gaza, wis ana penusukan lan penembakan.

Anthony Reed, 52, North Las Vegas, Nev., Didakwa karo Rajapati ing sambungan karo stabbing fatal njaba IHOP ing Las Vegas Strip 13. Agustus. Polisi ujar Darius Stokes, 24, ditusuk ing mburi sirah ing njaba restoran. Stokes seda ing dina sabanjuré.

Reed minangka pembunuh sing disalahké saka kasus California, ujare polisi. Dheweke banjur ngakoni marang petugas LVMPD yen dheweke njotosi Stokes kanggo nglindhungi adhine. Dheweke ngandhani polisi yen Stokes nyiksa adhine kanthi lisan, pratelan sing ditolak dening salah sawijining sedulure korban. Reed mbantah keterlibatan ing stabbing.

Ing dina Selasa, dheweke tetep ditahan ing Pusat Penahanan Clark County. Dheweke ditahan tanpa jaminan wiwit 14 Agustus.

Triple Shot

A wong sing dinuga matèni seduluré lan tatu loro wanita ing The Mirage tetep konco bar ana hubungane karo kedadean awal sasi iki.

Billy Deray Hemsley, 54, saka Las Vegas, wis didakwa karo Rajapati lan loro counts saka nyoba matèni. Dheweke wis ditahan ing Pusat Penahanan Clark County wiwit 5. Agustus.

Aucturius Dwyane Milner, 49, ditembak mati ing kamar ing lantai wolu ing The Mirage ing 4. Agustus.

Milner lan Hemsley padha “perang” nalika Hemsley diduga narik senjata api lan nembak Milner kaping pirang-pirang, ujare laporan LVMPD. Hemsley ngaku seduluré strangled wong ing wektu.

Wanita loro kasebut, sing dikenal minangka putri Milner lan kancane, uga ditembak ing kamar ing The Mirage, KELAS, stasiun TV lokal, ngandika. Putri Milner ditembak kaping 15, ujare polisi. Loro-lorone digawa menyang Pusat Kesehatan Universitas (UMC) kanggo perawatan.

Paukuman Pati Wanted

Uga ing awal sasi iki, wong loro sing didakwa karo pirang-pirang perampokan lan tembak-menembak ing Malam Taun Anyar sing fatal ing Jalur Gaza bisa dihukum pati, miturut laporan kasebut. Las Vegas Review-Journal. Kantor jaksa distrik Clark County ngajokake dokumen ing sasi iki ing pengadilan kanggo mbukak dalan kanggo eksekusi wong yen padha ketemu guilty saka angkara.

Jessani Carter, 20, lan Jordan Ruby, 18, loro saka California, tetep ditahan ing Pusat Penahanan Clark County. Ora ana jaminan sing disetel. Dheweke wis ditahan wiwit 1 Januari.

Ing Februari, Carter lan Ruby didakwa ing 13 counts, kalebu loro counts saben matèni karo gaman mateni korban umur 60 taun utawa luwih. Dheweke uga didakwa nyoba mateni, rampokan bersenjata, nyoba rampokan, lan konspirasi. KELAS ngandika.

#Korban #Penembakan #OffStrip #Diidentifikasi #Tersangka #ing #Lam

Choctaw Casino & Resort – Durant

Korban saka fatal Capitol Casino Shooting disebut, ana Pengawal keamanan

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 03:19.

Wong ditembak lan matèni minggu iki ing Sacramento, California Capitol Casino ana njaga keamanan kanggo kamar kertu, miturut laporan.

Kasino Capitol ing Sacramento, California,
Capitol Casino ing Sacramento, California, gambar ndhuwur. Sajrone nyoba rampokan, satpam mati ing kamar kertu minggu iki. (Gambar: URComped.com)

Pengawal kasebut diidentifikasi minangka Sean Bernal, 27. Dheweke isih urip karo putri siji-taun lan sawetara sedulur. Bernal dijupuk ing rampokan nyoba ana ing casino. Dheweke ketoke campur tangan kanggo mecah rampokan.

Petugas sing nanggapi menehi pitulung medis menyang Bernal. Nanging EMT saka Departemen Pemadam Kebakaran Sacramento nyatakake yen dheweke tiwas ing lokasi kejahatan amarga ciloko.

Ing 5pm ana, casino bakal duwe program commemorative, KCRAstasiun TV lokal, kacarita.

Sing diduga penembake ditangkep sawise kejiret polisi lokal. Dheweke ora langsung dingerteni. Polisi uga nyita senjata api sing diduga digunakake ing penembakan kasebut. KTXL, stasiun TV lokal, kacarita. Sawise tatu korban, tersangka terus ngeculake senjata api sadurunge polisi mandheg lan nahan dheweke.

Penggalangan dana GoFundMe

Kaca GoFundMe dikirim ing memori Bernal. Iku mundhakaken dhuwit kanggo bantuan korban Bernal karo expenses. Ing dina Jumuah, dheweke ngunggahake $ 6,265 saka target $ 50K.

Aku lan kulawarga butuh bantuan, pikiran, lan pandonga sabisa-bisa.” Jessica Marie Bernal, adhine korban, ujar ing situs web GoFundMe.

“Matur nuwun kanggo kabeh sing bisa mbantu ing wektu kita butuh. Aku ngerti iki wektu sing angel kanggo kabeh wong, lan kita ngormati banget.

Polisi ora ngumumake jeneng tersangka, sing digawa menyang rumah sakit lokal sawise dheweke ngandhani polisi yen dheweke sesak ambegan. Sawise ngalami perawatan, tersangka bakal dikirim menyang pakunjaran lokal.

Sadurunge Cardroom Robbery

Capitol Casino wis katon shooting fatal liyane ing sasi. Ing Juli 2021, tamu Renee Walker, 33 taun, tatu parah ing njaba ruangan kertu. Arviel Robertson, 36, dipenjara amarga njupuk.

Ing November 2016, Nicholas Broadway, 36, ditembak mati ing njaba ruangan kertu. Dheweke dadi penonton nalika ana wong sing ngobong petugas polisi lan penjaga keamanan Sacramento.

Luis Alfonso Castillo, saiki 35, dihukum penjara 40 taun amarga tiwas ing Broadway. Dheweke didakwo ing taun 2020 saka pembunuhan tingkat loro, ing Tawon Sacramento koran ngandika.

Maling Mobil Waja

Sadurungé sasi iki ing California, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak rampokan njaba Larry Flynt kang Hustler Casino ing Gardena, California, pinggiran Los Angeles.

Penjaga kasebut kritis ing rumah sakit lokal nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami tatu sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi.

Siji saksi kira-kira nganti 12 tembakan. saksi liyane ing casino, Alvin Spencer, ngandika KTLAstasiun TV lokal, kang mlayu kanggo urip.

#Korban #saka #fatal #Capitol #Casino #Shooting #disebut #ana #Pengawal #keamanan

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Dugaan Skema Ponzi Taruhan Olahraga Las Vegas njupuk $ 8,5M Saka Korban

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 11:42

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 11:52.

Matthew J. Turnipseede, 49, saka Las Vegas, Nev., Didakwa ana kanggo defrauding 72 investor luwih saka $ 8,5 mayuta-yuta. Turnipseede mbukak rencana Ponzi sing janji investor bali pindho digit liwat totoan olahraga, miturut US Departemen Kehakiman kang Ohio Division Northern District. Dheweke didakwa kanthi 12 tuduhan penipuan kabel lan siji tuduhan penipuan surat.

yuta awis
Warga Las Vegas wis didakwa nganggo skema Ponzi sing nyolong $ 8,5 yuta saka investor. Miturut Departemen Kehakiman AS, bisnis totoan olahraga Matthew Turnipseede minangka penipuan. (Gambar: boydsbets.com)

Skema Ponzi minangka bisnis penipuan sing padha sing nyebabake para korban percaya yen bathi kasebut asale saka kegiatan bisnis sing sah nalika mung gumantung ing dana investor anyar.

Algoritma lan Blues

Saka Maret 2015 nganti Mei 2021, miturut dakwaan Turnipseede, dheweke mbujuk para korban supaya nandur modal ing perusahaan sing diduweni kanthi ngaku yen dheweke nggawe taruhan olahraga sing canggih miturut algoritma sing ngasilake bathi kaping pindho. Jeneng perusahaan kasebut kalebu Edgewize LLC, Moneyline Analytics, lan Moneyline Analytics Cabang Dublin.

Mesthine, ora ana perusahaan kasebut sing wis entuk bathi kaping pindho. Nanging, dheweke didhukung dhuwit investor anyar, sing uga digunakake kanggo mbayar investor sadurunge, golek sumber dana anyar lan dana biaya pribadi. Miturut dakwaan, biaya kasebut kalebu liburan kulawarga menyang Disneyland lan Hawaii, perawatan spa, pambayaran sewa kendaraan lan biaya anggota klub negara.

Aja njupuk menyang akun

Kanggo nglestarekake skema Ponzi, Turnipseede dituduh ngirim email korban kanthi periodik sing ngemot laporan keuangan palsu sing dimaksudake kanggo nuduhake pengembalian investasi sing akeh lan nggunakake perusahaan akuntansi kanggo nggawe formulir IRS adhedhasar angka penipuan sing diwenehake marang perusahaan dening para terdakwa. .

Saben korban nyoba narik sawetara utawa kabeh investasi, miturut dakwaan, terdakwa nggunakake dhuwit saka sumbangan korban liyane kanggo nutupi penarikan kasebut.

Kasus Turnipseede diselidiki dening FBI Cleveland lan dituntut dening Asisten Pengacara AS Erica D. Barnhill lan Brian McDonough.

Skema Ponzi pisanan

Skema Ponzi dijenengi miturut seniman Italia lan pengusaha Charles Ponzi. Ing taun 1920, Ponzi entuk kira-kira $15 yuta sajrone wolung sasi kanggo ngyakinake pemberi utang ing AS lan Kanada yen dheweke bisa nggawe wong sugih kanthi nandur modal ing kupon balesan pos internasional. Ponzi njabat telung setengah taun ing pakunjaran federal kanggo rencana kasebut.

Skema Ponzi modern sing paling misuwur ditindakake dening Bernie Madoff, mantan ketua bursa saham NASDAQ sing ngapusi ewonan investor saka dana pokok $20 milyar sajrone pirang-pirang dekade. Sawise ditahan ing taun 2008, dheweke dihukum penjara 150 taun, lan tiwas ing taun 2021 ing umur 82 taun.

#Dugaan #Skema #Ponzi #Taruhan #Olahraga #Las #Vegas #njupuk #85M #Saka #Korban