Tag Archives: Kiosk

Catawba Two Kings

Newest Buta Eagle Grocery Chain kanggo Ndaftar kanggo Ohio Sports Betting Kiosk

Dianyari: 12 Agustus 2022, 09:30

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 09:30.

More supermarket Ohio nuduhake kapentingan ing penawaran olahraga totoan.

Elang Raksasa
Ing njaba supermarket Giant Eagle Market District ing Columbus, Ohio. Ana, kacarita Komisi Lottery Ohio sing 62 toko Ohio saka chain basis Pennsylvania wis qualified kanggo tuan rumah kiosks totoan olahraga. (Gambar: WSYX-TV)

Komisi Lotre Ohio (OLC) nganyari dhaftar pengecer prequalified ana afternoon, lan antarane entri anyar ana 62 toko dilakokno dening Buta Eagle. Grosir basis Pennsylvania nggabungake 42 Kroger lan sangang Acme Fresh Markets sing sadurunge wis nampa Rekomendasi OLC.

A juru wicoro kanggo Giant Eagle ngandika Casino.org Ana wengi sing perusahaan ora komentar ing wektu iki.

Entri Buta Eagle rawuh sawise Ohio Grocers Association Presiden lan CEO Kristin Mullins ngandika Casino.org dheweke ngarepake luwih akeh rantai supermarket sing bakal melu amarga aturan kios dadi luwih jelas.

Yen aku dadi ‘luwih apik’, aku bakal ujar manawa iki sing ditunggu-tunggu.” Mullins ngandika Selasa. “Iblis tansah ing rincian.”

Ing dina Jumuah, pejabat lotre wis prequalified 1.254 pengecer ing saindhenging negara sing kasengsem ing hosting kios olahraga totoan. Kanggo nduweni kualifikasi, bisnis kudu duwe bathi, duwe reputasi apik minangka pengecer lotre, lan nyekel salah siji saka telung lisensi omben-omben sisih. Umume bar lan restoran, sanajan sawetara gang bowling lan lapangan golf uga wis dileksanakake.

pengecer prequalified isih kudu aplikasi karo Ohio Casino Komisi Control (OCCC) kanggo lisensi inang Tipe C. Miturut portal eLicense negara, 538 lokasi toko wis ngirim aplikasi kanggo OCCC. Sing kalebu kabeh situs prakualifikasi Kroger.

Ana iku deadline pengajuan kanggo entitas sing pengin bisa dadi tuan rumah kios wiwit 1 Januari, tanggal Bukak universal Ohio. Aplikasi isih bakal dijupuk sawise Senin, nanging pengecer bisa uga ora disetujoni nalika diluncurake ing Dina Taun Anyar.

Betr Entuk 10 Taun Deal

Kiosk mung salah siji cara totoan olahraga bakal ana ing Ohio. Hukum liwati pungkasan taun pungkasan uga ngidini kanggo munggah 25 operator totoan olahraga online statewide lan 40 Sportsbooks toko ing negara paling padhet pedunungé.

Tenggat wektu yaiku 15 Juli kanggo nglamar lisensi online utawa eceran lan layak diluncurake tanggal 1 Januari, nanging minggu kepungkur iki, kita sinau luwih akeh babagan siji calon pelamar online.

Dina sawise wiwitan Betr announced plans kanggo ngganggu pasar olahraga totoan US dening fokus produk ing mikro-bets, kang totoan ing game utawa kepemilikan ing acara olahraga.

Cathetan saka portal eLicense lan Florida Funders, salah sawijining perusahaan usaha sing melu pendanaan Seri A kanggo perusahaan $ 50 yuta, nuduhake yen Betr diwiwiti minangka Instabet. Ing Instabet, perusahaan sing diadegake dening Joey Levy lan Jake Paul nglamar lisensi Ohio ing wulan kepungkur karo Canton Village Hall of Fame minangka mitra.

Dina Kamis, Betr ngumumake yen wis entuk kontrak 10 taun karo Hall of Fame Resort & Entertainment Company, sing ngoperasikake distrik pangembangan olahraga lan hiburan. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan Hall of Fame nampa saham usaha winates undisclosed ing perusahaan anyar.

Babagan Ohio Sports Betting

Sawise tanggalan pindhah menyang 2023, Ohio bakal dadi negara paling gedhé nomer papat ing AS miturut populasi kanggo kurban totoan olahraga, lan akeh nyana negara iku salah siji saka pasar paling competitive ing bangsa.

Saliyane atusan pengecer ndhaptar kiosks inang, kang bakal diwenehake dening ing paling loro saka pitu perusahaan sing golek lisensi, 20 operator totoan olahraga wis Applied kanggo lisensi online. Ing sisih eceran, 14 perusahaan wis nglamar kanggo ngoperasikake paling ora siji fasilitas fisik ing negara kasebut.

Ohio bakal operator tax 10% saka net income.

#Newest #Buta #Eagle #Grocery #Chain #kanggo #Ndaftar #kanggo #Ohio #Sports #Betting #Kiosk

Catawba Two Kings

Kroger Supermarket considering Sports Betting Kiosk License in Ohio

dikirim ing: 9 Agustus 2022, 07:18h.

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 07:18h.

Sadurunge jam 6 sore ing awal Agustus sore ing Ohio, lan Kroger ing Anderson Township njaba Cincinnati katon kaya supermarket khas ing wektu iku.

Kroger
Wong-wong sing tuku ing supermarket Kroger ing Downtown Cincinnati. Miturut Ohio Lottery, 42 lokasi Kroger ing negara layak kanggo tuan rumah kios olahraga totoan. (Gambar: Casino.org)

Pasangan lan single mlaku mudhun aisle njupuk munggah item kanggo nedha bengi. Wong tuwa lan anak-anake mampir njupuk banyu ing dalan latihan. Banjur, dumadakan, swara gitar akustik muni ing saindhenging toko.

Iki dudu musik elevator. Iki musisi live sing lagi wae main ing bar Kroger.

Ya, supermarket karo bar. Kroger iki wis meh kabeh sampeyan bisa mbayangno, lan kurang saka limang sasi, bisa nutupi totoan olahraga.

Kroger nyimpen lan 41 liyane ing negara diduweni dening raksasa Grosir basis Cincinnati antarane 1.109 pengecer lotre sing wis prequalified dening Komisi Lotre Ohio (OLC) kanggo tuan rumah kiosks totoan olahraga.

Wakil Kroger ora mbales pesen sing njaluk komentar.

Kroger ora mung siji-sijine toko kelontong sing duwe toko sing wis ditemtokake. Database OLC nuduhake sangang Acme Fresh Markets uga wis prequalified dening pejabat lotre.

Dibandhingake carane olahraga totoan muter metu ing negara liyane, toko Grosir ora mung pelamar mboten umum maju ing Ohio kanggo lisensi totoan olahraga.

SPIRE Institute, Komplek olahraga gedhe ing Northeastern Ohio sing uga nawakake akademi asrama kanggo siswa SMA, wis Applied kanggo dadi pemilik saka app totoan olahraga online lan buku olahraga fisik. Phantom Fireworks uga wis ngirim aplikasi kanggo partner karo Sportsbook toko sing bakal adhedhasar ing Covelli Center, arena serbaguna ing Youngstown.

More Traders Interested in Ohio Sports Betting

Miturut salah siji pejabat industri, iku bisa uga ora mung chain Grosir ing negara karo lokasi nglamar lisensi totoan olahraga.

Kroger dudu anggota Ohio Grocers Association (OGA), nanging Kristin Mullins, presiden grup kasebut, ujar Casino.org Selasa yen organisasi ngarepake rantai supermarket liyane sing luwih gedhe bisa uga njaluk lisensi.

“Aku rumangsa kudu ati-ati kanggo sawetara anggota amarga kita isih ngenteni rincian babagan kepiye kedadeyan,” ujare Mullins.

Saliyane ngidini totoan olahraga online lan Sportsbooks urip, biosk bagean saka hukum totoan olahraga liwati dening legislatif Ohio lan Gubernur Mike DeWine mlebu ing hukum Desember pungkasan minangka bagéan saka efforts kanggo ngidini liyane bisnis melok. Undhang-undhang kasebut ngidini para pengecer lotre sing duwe lisensi omben-omben tartamtu duwe kios utawa kios layanan mandiri sing dioperasikake dening petugas.

Nalika luwih saka 1.100 wis prequalified dening lotre, sing vendor lan liyane kasengsem ing entuk lisensi isih kudu disetujoni dening Ohio Casino Komisi Control (OCCC). Ing dina Selasa sore, 350 wis resmi ndhaptar ing OCCC.

Prequalification dening lotre ora njamin persetujuan dening OCCC. Saliyane dadi pengecer lotre kanthi lisensi omben-omben D-1, D-2, utawa D-5, pelamar uga kudu dadi bisnis untung. Wong-wong sing ngirim aplikasi sing ana sabanjuré baris munggah kanggo miwiti totoan ing tanggal wiwitan universal negara 1 Januari yen negara sarujuk aplikasi sing.

Pengecer sing disetujoni bakal bisa nggarap pamilik kios sing dilisensi. Nganti saiki, OCCC wis nampa aplikasi saka pitung bisnis.

Direktur Eksekutif OCCC Matt Schuler ngandika ing patemon Komisi Control Casino minggu kepungkur sing minangka akeh minangka 2.000 pengecer bisa aplikasi kanggo kiosks.

Cashing In Kanthi Cashing Out?

Paling taun, minangka senator negara Ohio makarya ing Bill sing legislatif pungkasanipun liwati, sawetara kelompok bisnis teka sadurunge panitia khusus lan njaluk supaya bisnis kaya toko Grosir lan bowling alleys nawakake warung.

“We, mesthi, ngarep-arep sing kabeh pengecer bisa duwe Piece sethitik saka jajan, nanging sing ora ing kertu … iku ora becik kanggo anggota sandi cilik,” Mullins ngandika. “Nanging iku, lan aku bungah sawetara anggota bisa melu yen padha wanted kanggo.”

Nanging, bisa uga ana cara liya kanggo para pedagang melu taruhan olahraga.

Mullins ngandika OGA nggarap pejabat lotre kanggo njaluk pengecer lotre – apa padha kurban kios olahraga totoan utawa ora – kanggo bisa awis kios olahraga totoan karcis. Saiki, pengecer lotre bisa ngetokake tiket lotre sing menang nganti $600.

Dheweke ujar manawa bisa monetisasi taruhan olahraga bakal entuk bathi toko kelontong sing luwih cilik.

Iki ora mung nambah kepenak kanggo konsumen, nanging uga nempatake wong kanthi fisik ing toko kita. Mullins ngandika Casino.org. “Dadi nalika lagi ana, dheweke bakal njupuk susu lan kripik lan pop lan apa wae sing dibutuhake. Iku pancene sing kita goleki. Kita lagi nggoleki lalu lintas kasebut. Kita minangka industri adhedhasar volume. Kita butuh wong ing toko kita. Kita bisa karo bathi MediaWiki banget cilik, 1-2%. Dadi, kabeh babagan volume.”

Pesen menyang Lotre Ohio ora langsung bali ing dina Selasa.

#Kroger #Supermarket #Sports #Betting #Kiosk #License #Ohio