Tag Archives: Ketoke

Choctaw Casino & Resort – Durant

Las Vegas Woman Ketoke Tortured pati dening matèni asu

dikirim ing: 9 Agustus 2022, 05:27h.

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 05:27h.

Wong wadon tuwa katon dianiaya dening asu ing Las Vegas Selasa esuk. Pemandangan angkara kira-kira rong mil saka Las Vegas Strip.

Clark Las Vegas High School
Clark Las Vegas High School, digambarke ndhuwur. Wong wadon tuwa dipercaya diserang asu ing cedhak sekolah menengah. (Gambar: Wikipedia)

Wong wadon kasebut mati ing lokasi serangan kasebut. Iku kedaden ing tetanggan omah ing Pennwood Avenue cedhak Clark High School.

Kedadeyan kasebut dumadi watara jam 09.43 WIB. Apartemen ing 4076 Pennwood Ave. diblokir dening petugas sawise serangan fatal kasebut Las Vegas Review-Journal kacarita.

Kira-kira jam 13.15 WIB, tas jisim siji dijupuk saka apartemen. Awake diangkut ing van White Davis Funeral Homes.

Asu Ditemokake ing Cedhak

“Petugas nemokake asu kasebut ing omah sing cedhak lan ditahan tanpa kedadeyan lan dipasrahake menyang kontrol kewan,” ujare petugas Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) ing statement online.

Dipercaya Kantor Koroner Clark County bakal nindakake otopsi. Kantor koroner bakal mbebasake identitas wanita kasebut yen sanak-sedulure diwenehi kabar yen dheweke mati. Dikira-kira korban manggon ing lingkungan sekitar setaun, Review-Jurnal ngandika.

A penduduk cedhak, dikenali minangka Jayme Graver, marang Review-Jurnal ana pit bull gedhe katon ing tetanggan. Iku metu saka kontrol. Ora jelas apa jenis asu sing nyerang wong wadon kasebut.

Clark High School kira rong mil saka casino Treasure Island. Sekolah kasebut kira-kira wolung sepuluh mil ing sisih lor Chinatown Plaza.

Kirik Disimpen saka Mobil Panas

Ing kedadean sing ora ana gandheng cenenge, pungkasan Sasi wong Californian ngadhepi biaya planggaran kewan sawise perwira keamanan ing Bellagio casino ngluwari kirik kandhang telung sasi-lawas saka mobil, ngandika laporan warta. Raul Carbajal, 50, saka Corona Del Mar, California, diduga ninggalake asu enom ing Mercedes-Benz sing panas ing kasino suwene rong jam. Cangkeme ditutupi lakban

Suhu ing mobil wis nyedhaki 108 derajat. Kirik ora duwe pangan utawa banyu. AC ora diuripake. cangkeme asu iki glued karo tape listrik ireng, miturut KSNV, stasiun televisi lokal.

Petugas mlebu mobil kanthi menek liwat sunroof, ujare polisi. Pengawal liyane menehi banyu adhem asu kanggo ngombe lan mindhah kewan kasebut menyang kendaraan ber-AC.

Mobil iki diparkir ing lantai ndhuwur Las Vegas Strip hotel-casino garage. LVMPD nambahake ing sinar srengenge langsung.

Kirik kasebut slamet saka cobaan kasebut, miturut KELAS, stasiun TV lokal liyane. Ora langsung jelas yen kirik kasebut lara amarga panas banget. Nanging kirik kasebut ngempet nalika ana ing mobil. Dipercaya minangka Siberian Husky.

Tuduhan khusus marang Carbajal yaiku anggepan penyalahgunaan sing disengaja utawa ala marang asu, KSNV ngandika.

#Las #Vegas #Woman #Ketoke #Tortured #pati #dening #matèni #asu