Tag Archives: Kesempatan

casino stocks

Kesempatan Simpenan Hiburan Emas Ora Dimangerteni

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 8:20.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 08:20.

Golden Entertainment (NASDAQ: GDEN) ambruk 9,39% dina iki sawise operator Arizona Charlie nglaporake penghasilan kuartal kaping pindho sing ora kejawab perkiraan Wall Street, nanging sawetara analis tetep optimis babagan jeneng kasebut.

Hiburan Emas
Las Vegas Strat. Operator Golden Entertainment isih disenengi para analis sanajan entuk bathi Q2. (Gambar: OnTheStrip.com)

Operator casino dikirim pangentukan saben saham saka 67 sen sak periode April kanggo Juni ing revenue pa $ 289,37 mayuta-yuta. Analis ngarepake pangentukan 90 sen saka dodolan $ 287,62 yuta. Sanajan perusahaan game ngluwihi metrik kinerja 2019, para investor njupuk saham kanggo tugas saiki, nambah penurunan persen 18,64 taun. Sanajan ana kelemahane, sawetara analis tetep antusias babagan saham kasebut.

Kita terus percaya manawa portofolio GDEN sing berbasis ing Nevada ora diremehake amarga njupuk pembalap positif saka struktural out-of-COVID Strip lan tambahan fasilitas tanpa mbuwang ibukutha khusus properti sing signifikan, “tulis analis B. Riley David Bain ing cathetan. kanggo klien. dina iki.

Dheweke menehi rating saham Emas minangka “tuku” kanthi target rega $70. Iki tegese gain luwih saka 70% saka penutupan saiki.

Investor Bisa Kelangan Poin Kunci ing Saham Emas

Saliyane ing Rocky Gap casino hotel ing Maryland, Golden property dumunung ing saindhenging Las Vegas Valley, nggawe operator bungah ing pasar sing.

Sing kalebu akeh warga saka negara-negara pajak luwih sing mbayar awis kanggo real estate lan seneng biaya urip Nevada kang luwih murah karo sawetara sing tabungan funneled menyang game rekreasi ing kasino lokal. Nalika katalis sing umumé diregani menyang Simpenan operator karo cahya kanggo pasar Las Vegas lokal, Golden wis liyane ono gunane situs sing masyarakat investasi saiki bisa klalen.

Sing kalebu TCTerms sing wiwit pungkasan taun pungkasan, game Cut utang karo $ 200 mayuta-yuta lan tuku maneh meh $ 50 yuta saka Simpenan dhewe.

“Manajemen nuduhake pengembalian investasi tetep dadi fokus utama. Nanging, uga nuduhake kekarepan kanggo nimbang akuisisi, “tambah Bain. “Kita ora ngandel yen ana apa-apa utawa ing tahap diskusi sing luwih maju. Nanging, diwenehi imbangan kuwat GDEN / akses ibukutha, digabungake karo volatility regane downside potensial saka sifat casino individu ing makro banget, GDEN katon luwih seneng opportunistic yen strategis NV casino kesempatan disualekno teka ing rega tengen.

Kontribusi Strat

Off-Strip Strat minangka titik Golden Tent ing Las Vegas lan nalika dheweke berjuang karo sawetara masalah rantai pasokan sing ngalangi pendhudhukan kuartal kaping pindho, kedadeyan kasebut bali maneh ing properti kasebut. Sing bisa nambah saham Emas nalika 2022 maju.

“Kita ngetung tambahan $ 12 yuta nganti tambahan $ 16 yuta saben taun ing EBITDA (luwih saka setengah, ing titik tengah, mbalikke saka perkiraan) tingkat pendhudhukan mundhak maneh menyang tingkat normal,” ujare Bain.

Analis nedahake prakiraan kanggo Strat ora kalebu tambahan fasilitas golf Atomic Range, sing bisa ngasilake bathi taunan $ 10 yuta utawa luwih nalika debut ing awal 2023.

#Kesempatan #Simpenan #Hiburan #Emas #Ora #Dimangerteni