Tag Archives: Kanthi

Catawba Two Kings

PlayUp Ngupaya Go Public Liwat Penggabungan Kanthi Perusahaan Perusahaan Bradley Tusk

dikirim ing: September 26, 2022, 02:01h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 01:30.

totoan olahraga Australia lan operator game online PlayUp, sing ngupaya kanggo tuwuh ing AS, announced ing akhir minggu sing mlebu “perjanjian kombinasi bisnis” karo perusahaan akuisisi tujuan khusus (SPAC) ing pamindhahan sing bakal nggawe perdagangan umum. perusahaan ing bursa NASDAQ.

gadhing
Bradley Tusk, ketua IG Acquisition Corp., bakal dadi ketua PlayUp yen $ 350 yuta panggabungan antarane perusahaan game adhedhasar Australia lan disualekno khusus-tujuan saka Tusk disetujoni. Kesepakatan kasebut uga bakal nggawe PlayUp dadi perusahaan umum ing bursa NASDAQ. (Gambar: Mitra Bisnis Tusk)

Transaksi karo IG Acquisition Corp berbasis Irlandia (NASDAQ:IGAC) bakal ditutup awal taun ngarep, miturut release PlayUp. Penutupan tundhuk kahanan umum, kang kalebu persetujuan peraturan ing Australia, New Jersey lan Colorado – yuridiksi ngendi PlayUp dilisensi. Pengadilan Australia kudu mlebu persetujuan kasebut, lan ahli njaba kudu nemtokake manawa penggabungan kasebut kanggo kepentingan para investor PlayUp.

Kesepakatan regane PlayUp $ 350 yuta.

Daniel Simic, CEO PlayUp, ngandika ing statement sing menehi hasil bakal bantuan PlayUp berkembang teknologi needed kanggo kurban pengalaman game online efisien.

“We envision donya ngendi pemain kita bisa nambah pengalaman totoan ing produk padha wis tresna plus sesambungan karo generasi sabanjuré produk totoan immersive ngisinake teknologi anyar kaya AR lan VR,” ngandika Simic.

Saliyane lisensi ing Colorado lan New Jersey, PlayUp uga nduweni hak akses pasar ing Indiana, Iowa, lan Ohio. Yen panggabungan rampung, PlayUp ngandika bakal njaga strategi wutah agresif ing AS lan jaban rangkah.

IGAC Deleng Masa Depan Padhang kanggo PlayUp

Miturut release, eksekutif ing IGAC ngginakaken rong taun kanggo ndeleng akeh totoan olahraga lan perusahaan game kanggo nemtokake kang paling kamungkinan kanggo sukses ing long term.

Kita bungah babagan transaksi iki amarga kita yakin PlayUp minangka sing paling cedhak kanggo nggayuh visi bareng kanggo masa depan taruhan online – platform sing nawakake konsumen kabeh jinis taruhan digital sing dikarepake, saka siji aplikasi lan siji dompet digital, ing ngendi wae ing donya sing sah,” ujare Ketua IGAC Bradley Tusk ing pratelan.

CEO Tusk lan IGAC Christian Goode bakal gabung karo PlayUp minangka asil kesepakatan kasebut. Tusk, pengusaha sing duwe hubungan apik lan penasehat politik, bakal dadi ketua dewan perusahaan gabungan. Goode, mantan eksekutif Genting Americas, bakal dadi presiden divisi US PlayUp.

Tusk lan Goode didegaké Ivory Gaming Group ing 2015, lan padha, bebarengan karo Edward Farrell, didegaké IGAC limang taun mengko, kang mundhakaken $ 300 yuta ing IPO.

Saham IGAC regane $10,015 ing pungkasan dagang ana. Sing paling dhuwur 52 minggu kanggo saham.

PlayUp Update v. Panjaluk

Nalika PlayUp katon kanggo nutup kesepakatan karo IGAC, tuntutan hukum karo mantan CEO AS terus ing pengadilan federal Nevada.

Tanggal 30 November, perusahaan kasebut ngajokake tuntutan hukum marang Dr. Laila Mintas, sing kontrak karo perusahaan wis kadaluwarsa ing dina sing padha. PlayUp nuduh Mintas nggawe komentar sing ngremehake marang pelamar potensial sing pungkasane ora tuku perusahaan kasebut. Mintas mbalik maneh, ngaku Simic nyoba ngekstrak luwih akeh saka FTX, ijol-ijolan cryptocurrency sing dianggep tuku PlayUp kanthi rega $ 450 yuta taun kepungkur.

Nalika FTX mutusake ora tuku PlayUp, FTX milih nandur modal $ 35 yuta menyang bisnis game.

Dina Jumuah, Mintas ngajokake mosi paling anyar babagan kasus kasebut. Pengacarane njaluk hakim Distrik AS Gloria M. Navarro supaya PlayUp nanggapi panjaluk Mintas kanggo ngasilake video saka Kepala Sumber Daya Manusia PlayUp, Magdalena Rudzka, ngrekam Mintas nalika ngomong ing panel SBC Amerika Utara ing wulan Juli.

Pengajuan kasebut nyatakake yen staf acara nyedhaki Mintas kanggo ndeleng apa dheweke pengin perlindungan saka Rudzka lan Simic, sing lungguh ing jejere Rudzka nalika presentasi Mintas. Uga kalebu foto sing dijupuk saka panel Mintas sing nuduhake wong wadon nyekel telpon nalika sesi.

Pengacara PlayUp, miturut gerakan Mintas, dilaporake mbantah duwe rekaman video utawa audio Mintas. Kajaba iku, dheweke nambahake manawa Rudzka ngrekam cuplikan apa wae, ora bakal dianggep minangka bagean saka cathetan perusahaan.

“Rakaman video bakal ndhukung Dr. Panjaluk Sengaja Nggawe Tekanan Emosional kanthi nampilake tumindak PlayUp kanggo meden-medeni lan ngganggu, “ujare gerakan kasebut.

#PlayUp #Ngupaya #Public #Liwat #Penggabungan #Kanthi #Perusahaan #Perusahaan #Bradley #Tusk

Catawba Two Kings

Shohei Ohtani Ndherek Musim MVP Kanthi Taun Apik, Nanging Dheweke Ora Hakim Harun

dikirim ing: September 18, 2022, 04:58h.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 06:15.

Aaron Judge main ing ngarep run No. 58 lan 59 ing musim sore Minggu ing Milwaukee. Sing luwih nguatake kasus slugger New York Yankees dadi Pemain Paling Berharga (MVP) Liga Amerika ing taun iki. Nanging, Shohei Ohtani, MVP sing dadi raja, durung siyap nyerahake makutha.

Shohei Ohtani
Shohei Ohtani (17) ngubengi pangkalan sawise dheweke ngalahake telung balapan ngarep nglawan Kansas City tanggal 21 Juni Royals ing Stadion Angel. Sanajan kecemerlangan ing lapangan lan ing mound ing musim iki, dheweke isih duwe kesempatan kanggo mbaleni minangka MVP AL musim iki, amarga kampanye bersejarah Harun Judge. (Gambar: Kirby Lee/USA TODAY Sports)

Dina Setu, bintang loro-lorone saka Los Angeles Angels sumunar ing piring lan ing gundukan ing Halos ‘2-1 menang liwat playoff saingan Seattle. Ohtani mbuwang pitung babak saka bal tutup, matesi Mariners kanggo telung stroke lan mlaku nalika mencet wolung. Dheweke uga dadi 1-2 kanthi RBI kaping pindho, mlayu, lan nyetak gol.

Ora ana wong, kajaba Babe Ruth sing legendaris, sing nate nindakake apa sing ditindakake Ohtani ing tingkat liga utama. Pungkasan taun, dheweke entuk 46 home run kanthi OPS (on-base-plus-slugging percentage) saka 0.965 nalika uga nyetak 9-2 minangka pitcher kanthi 3.18 ERA lan 156 serangan ing 130 babak.

Taun iki, 34 homer dheweke kaping papat ing AL, lan 2,43 ERA apik kanggo kaping lima. Dheweke uga kenek 196 hitters, apik kanggo katelu ing AL. Iki minangka tindak lanjut sing nyengsemake kanggo kampanye MVP.

Angels manager interim Phil Nevin, mantan pelatih Yankees, marang Reporters sawise game ana wengi sing kabisan unik Ohtani minangka bat lan picer digawe wong paling terkenal ing baseball. Malah Ohtani katon kesengsem karo apa sing ditindakake ing musim iki.

Aku ora seneng ngritik awak dhewe kanthi cara apa wae,” Ohtani marang wartawan liwat interpreter sawise game. “Siji bab sing bisa dakkandhakake yaiku, sakabèhé, babagan keseimbangan, aku wis musim sing luwih apik ing taun iki tinimbang taun kepungkur.”

Biasane, apa sing ditindakake Ohtani cukup apik kanggo dadi pemain kaping 14 ing sejarah MLB – lan sing pertama wiwit Miguel Cabrera ing 2012 lan 2013 – kanggo menang piala MVP berturut-turut.

Biasane.

Ohtani’s Topping Judge Season

Nanging Hakim ngasilake musim bersejarah dhewe ing taun iki. Loro homer Minggu, bagean saka game 4-kanggo-5, ndadekake dheweke cepet tekan 65 lan ngilangi rekor tim AL lan Yankee 61 sing disetel dening Roger Maris sawetara 61 taun kepungkur.

Dheweke uga mlebu ing dina Minggu sing mimpin AL ing sawetara kategori nyerang utama liyane, kalebu persentase on-base (0.415), persentase slugging (0.687), OPS (1.102), skor 119, lan RBI (123). Rata-rata stroke .312 uga dadi nomer telu ing liga, menehi pukulan njaba ing musim mahkota telung langka. Cabrera duwe sing pungkasan ing taun 2012, lan sing pungkasan sadurunge ing taun 1967.

Mungkin sing luwih penting, Hakim mlebu dina Minggu kanthi menang 9.2 saka peringkat pengganti (PERANG) musim iki, miturut Referensi Baseball. WAR Ohtani, sing njupuk pitching lan hit ing akun, punika 8.7. Ing FanGraphs, longkangan antarane loro iku luwih akeh, karo Judge ing 9,9 lan Ohtani ing 8,6. Loro-lorone apik tenan, lan gampang loro ndhuwur ing jurusan mangsa iki. Nanging, uga nuduhake sepira regane Hakim kanggo Yankees musim iki.

Faktor liyane sing disenengi Hakim yaiku kasuksesan tim kasebut. Dheweke dadi pemain paling apik ing tim sing mimpin AL East, nalika Angel Ohtani mlebu ing 19 game Minggu ing sangisore 0.500.

Peluang Tengen ing Dhukungan Hakim

Ing paling buku olahraga, Judge punika favorit runaway kanggo menang AL MVP. Ing FanDuel, bintang Yanks saiki kasedhiya ing -6000, tegese taruhan $ 100 bakal ngasilake $ 1,67. BetMGM lan PointsBet nawakake Hakim ing -5000, sing bakal ngasilake $ 2 ing $ 100 taruhan.

Kanggo bettors Nilai, Caesars nawakake Hakim ing -2500.

Minggu kepungkur iki, PointsBet ngumumake bakal mbayar taruhan sing nggawe taruhan ing Hakim.

Mesthi, MVP ora ditemtokake dening statistik. Diputusake dening para pamilih ing pungkasan musim reguler. Dadi, Ohtani isih duwe sawetara minggu kanggo nggegirisi pamilih, sanajan kemungkinan, secara harfiah, katon nglawan.

Nanging kanggo wong-wong sing mikir Ohtani duwe kasempatan , kasedhiya ing +1500 pa FanDuel lan BetMGM.

#Shohei #Ohtani #Ndherek #Musim #MVP #Kanthi #Taun #Apik #Nanging #Dheweke #Ora #Hakim #Harun

Bernard Chong

Petinju Bingung Ring lan Taruhan Olahraga kanthi nyerah Nalika Perang Diwiwiti

Dikirim ing: 13 September 2022, 07:42.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 07:42.

Mesthine padha karo pertandhingan tinju liyane, nanging siji petinju mbuwang pancing tengen ing kabeh pertandhingan. Pertandhingan pungkasan Jumuah antarane Newfel Ouatah lan Simon Kean bakal duwe penggemar lan olahragawan sing ngobrol nganti pirang-pirang dekade.

Newfel Ouatah
Newfel Ouatah tumungkul ing wiwitan pertandhingan tinju anyar. Dheweke nyerah nalika perang diwiwiti, para penggemar lan pemain olahraga sing nesu. (Gambar: Canada Zero Detail)

Ouatah, petinju Prancis, kalah dening TKO. Nanging, dheweke ngrekam tanpa njupuk siji hit. Nalika lonceng wiwitan muni lan loro pejuang metu saka sudhut ing perang diantisipasi kanggo boxer daya, Ouatah ambruk menyang dhengkul.

Ing 16 detik, perang ing Montreal Casino ing Montreal, Kanada, wis rampung. Sanalika wasit ngerteni apa sing kedadeyan, dheweke ngumumake Kean sing menang.

Mung sawetara dina sabanjure Ouatah nerangake yen tumindake dudu upaya kanggo narik kawigaten marang kegagalan keadilan utawa keluwen donya. Ing kontras, seduluré bintang Real Madrid Karim Benzema mung mundur amarga ora duwe asuransi.

Ora Kesempatan kanggo Kamulyan

Iki bakal dadi penyerahan paling kontroversial ing sejarah tinju. Malah Kean bingung lan nyoba ngirim pukulan abot nalika mungsuhe tumungkul. Nanging wasit mlumpat lan nyegah kemungkinan bencana.

Secara logis, protes kasebut nyebar ing jaringan sosial amarga dianggep minangka salah sawijining kegagalan paling gedhe ing sejarah kothak kasebut. Kabeh wong kepengin ngerti apa sing kedadeyan. Tuduhan babagan match-fixing, protes sosial lan liyane muncul.

Mengko, wasit confered karo hakim lan ngumumake yen Ouatah wis nyerah, mungkasi perang. Amarga iki, Prancis kalah dening TKO, miturut laporan pungkasan.

Ouatah, 36 taun, kanthi rekor 23-18 (10 KO), nerangake keputusane ana. Dheweke ujar manawa amarga Federasi Tinju Prancis ora menehi asuransi kesehatan. Ouatah negesake manawa organisasi kasebut nolak panjaluke kanggo jangkoan, meksa dheweke tumindak.

Nanging, cara dheweke nyatakake perkara kasebut salah lan bisa nyebabake akibat sing fatal. Dheweke ora bisa nampa dhuwit lan investigasi bisa nyebabake sanksi utawa penundaan.

Malah luwih elek, Ouatah duwe asuransi. Yen dheweke ngrembug perkara iki karo Eye of The Tiger Management, sing promosi pertempuran, dheweke bakal ngerti manawa nyedhiyakake asuransi kanggo pertempuran gabungan.

Kean 21-1 arep menyang pertandhingan. Saka kamenangan kasebut, 20 ing antarane yaiku KO. Saiki, dheweke bisa tetep karo wong liya sawise keputusan hakim.

Pertarungan gelar paling cendhek sajrone 20 detik, miturut Guinness Book of World Records. Sanajan pertandhingan iki ora ana ing tingkat superioritas kasebut, pertandhingan kasebut bakal tetep didaftar minangka salah sawijining pertandhingan paling cepet.

Upset Sports Bettor

Taruhan olahraga duwe akeh sing kudu ditimbang sadurunge perang. Ouatah lan Kean duwe rekor menang, sanajan Kean luwih konsisten. Ing tangan liyane, Ouatah uga pengalaman liyane ing ring profesional.

Nalika bettors pungkasanipun nggawe pilihan lan lungguh mudhun kanggo nonton perang, padha ora tau ngarep-arep iku rampung supaya cepet. Dheweke uga ora nate ngarepake asil aneh kasebut.

Sportsbooks beda duwe kawicaksanan beda bab carane padha mbayar kanggo acara olahraga mboten umum. Nanging, akeh sing njupuk posisi yen ana sing menang, ana kompetisi. Ing kasus iki, ana, karo Kean entuk TKO, lan sportsbooks kudu mbayar kabeh taruhan menang.

Padha bisa uga ora break bank, sanadyan. Kean duwe kesempatan sing apik kanggo menang. Ndhukung Ouatah minangka underdog mesthi bakal entuk bathi, nanging dheweke nyerah marang awake dhewe lan para pendukunge.

#Petinju #Bingung #Ring #lan #Taruhan #Olahraga #kanthi #nyerah #Nalika #Perang #Diwiwiti

casino stocks

Simpenan Casino Kanthi Arus Kas, Eksposur Digital Bisa Kuwat

Dikirim ing: 4 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 4. September 2022, 01:11h.

Simpenan Casino wis inflicted akèh paukuman taun, nanging sawetara Analysts ndeleng kesempatan ing grup, utamané ing antarane jeneng game digital uga sing generate akeh free aliran awis.

Simpenan casino
Turis ing Las Vegas Strip. Siji Analyst ngandika Simpenan casino karo aliran awis free kuwat bisa dadi pemenang. (Gambar: Bloomberg)

Nalika revenue game reged (GGR) ing kasino regional ticked ngisor ing Juli taun liwat taun, tambah TCTerms data sasi liwat sasi, menehi saran tren dikarepake tetep ngalangi ing panggonan game adhedhasar tanah. Nanging, Analysts maringi pitutur investor dadi Milih nalika nerangake casino usaha.

Given gaya ndasari sehat, kita paling positif ing jeneng karo FCF ndasari kuwat, strategi wutah game online lan seneng pengaruh ngisor, “wrote analis Macquarie Chad Beynon ing cathetan ana pungkasan.

Ing tengah-tengah tingkat kapentingan lan pratandha ekonomi AS saya kalem, pasar finansial nuduhake rasa ora seneng marang perusahaan sing duwe utang – preduli saka industri – sing luwih seneng karo saldo net utawa perusahaan sing njupuk langkah kanggo nyuda ayahan sing ora dibayar. Operating casino punika gaweyan biaya-intensif lan ora ana kekurangan beban utang gedhe ing industri, tegese peserta pasar bisa seneng saham karo saldo awis kuwat.

Free Cash Flow Generator Simpenan Casino

Kanthi tingkat bunga mundhak lan inflasi mundhak, kemampuan perusahaan ngasilake arus kas gratis dadi saya penting. Sawetara operator casino duwe sipat coveted.

Beynon saka Macquarie padhang Caesars Hiburan (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan Penn Hiburan (NASDAQ: PENN) minangka operator casino adhedhasar tanah karo kuwat free aliran awis potensial ngasilaken.

Nalika kabar muncul ing dina Jumuah yen Penn diusir saka S&P 500, rega target Macquarie ing saham lan Caesars luwih saka kaping pindho ing endi saham saiki. Prakiraan rega perusahaan riset ing MGM Resorts nuduhake kenaikan 65%. Beynon nduweni rating “outperform” ing kabeh telung ekuitas game.

Sawetara operator casino regional uga ngetokake fitur aliran awis free nyengsemaken. Antarane sing ana ing jagad jangkoan Beynon yaiku Boyd Gaming (NYSE: BYD) kanthi rating “netral” lan Red Rock Resorts (NASDAQ: RRR).

Nonton Saham Wutah Casino

Beynon uga wis mbangun ing sawetara saham wutah casino, kalebu Bally (NYSE: BALY), DraftKings (NASDAQ: DKNG) lan Full House Resorts (NASDAQ: FLL) – loro pisanan kang duwe cahya pinunjul kanggo game online lan totoan olahraga.

“Kanthi saham game online mudhun -55% ing ndhuwur LTM (vs S&P 500 -13%), kita ndeleng asil 2Q “rugi” lan dagang musiman menyang musim bal-balan minangka alasan kanggo duwe grup. Utamane, jeneng kanthi eksposur online ngluwihi S&P 500 kanthi 15% taun kepungkur wiwit 1 Agustus – 30 September, “tambah analis kasebut.

Beynon nyatet sing kumpulan dhisikan kuciwo anyar saka iGaming lan olahraga totoan data saka Ontario, Kanada bisa diimbangi dening percepatan-related bal-balan tengen negara US ngendi olahraga totoan urip lan legal.

“Kanthi data anyar saka Ontario (2Q OSB / iGaming revs saka CAD $ 162m (USD $ 124m)) teka ing rada ngisor pangarepan, sanajan diwenehi sawetara faktor pangerten, kita isih ngarep-arep kanggo negara bubar ndeleng akselerasi massive teka ing. wiwitan mangsa NFL. Sing uga kudu dipikirake yaiku KS bakal nggawe live stream karo OSB 1 September, “ujare analis kasebut.

#Simpenan #Casino #Kanthi #Arus #Kas #Eksposur #Digital #Bisa #Kuwat

Bernard Chong

Twitch nanggapi Aliran Gambling Rising Kanthi Janji Pangowahan

Dianyari: 9 Agustus 2022, 12:12

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 12:12.

Artikel paling anyar babagan Bloomberg misrepresenting pribadine Twitch kanggo stream gambling bisa kasil owah-owahan utama. Banjur maneh, adhedhasar rekaman trek Twitch, mbokmenawa ora.

Felix "xQc" Lengyel
Felix “xQc” Lengyel, streamer populer ing Twitch, sajrone livestream anyar. Produksi stream gambling panyipta konten nyebabake masalah kanggo Twitch. (Gambar: Dot Esports)

Felix “xQc” Lengyel, mantan pemain overwatch profesional lan streamer kondhang, iku salah siji saka tokoh tanggung jawab kanggo Tambah ing siaran gambling ing Twitch. Iki ndadekake iku pantes kritik dening sawetara.

Artikel Bloomberg Cecilia D’Anastasio chastises Lengyel kanggo kultus gambling-related. Dheweke nuduh dheweke nggunakake popularitas kanggo ngirim mayuta-yuta dolar menyang Stake kanthi biaya pamirso, sawetara sing ilang puluhan ewu dolar. Nanging, informasi kasebut ora akurat.

Nyengkuyung Narasi Palsu

Amarga dheweke saiki ana ing tengah badai sawise artikel kontroversial, pangripta ngangkat swarane ing aliran anyar. Panjenenganipun dibeberke jumlah kang wis nandur modhal ing totoan lan gambling judhul ing Stake, nanging mbantah statements digawe dening D’Anastasio.

Lengyel nuduhake tabel saka Stake sing nyedhiyakake statistik sejarah taruhan. Dheweke kudu sibuk, wis nang $685 mayuta-yuta. Sajarah nuduhake, ing wektu, 656.375 gambling mau, kang menang 63.057 lan ilang 583.405.

Mesthi, iku kudu nyatet sing nomer iki ora tansah makili jumlah dhuwit kang ngginakaken amarga kalebu winnings. Nanging sing luwih penting yaiku korélasi D’Anastasio antara Lengyel lan Twitch.

Reporter dikonfirmasi sing, ing Mei, Lengyel tanggung jawab kanggo $ 119 yuta ing revenue kanggo Stake. Kajaba iku, D’Anastasio nuduh Lengyel nuduhake kode promo sing ngirim jumlah kasebut menyang platform kasebut.

Lengyel ora kesengsem. Dheweke nuduh wartawan kasebut ngrusak data kanggo nyurung narasi dhewe, nyebataken goroh. Tokoh iku dhewe, lan D’Anastasio ora bisa ngomong pinten, yen ana, Stake bisa ditampa. Kajaba iku, dheweke nyatakake yen dheweke durung nate nggunakake kode promo sing disebutake D’Anastasio.

Karusakan Rampung

Minangka asil saka tuduhan, sing uga mbukak rincian babagan streamer liyane, Twitch kudu ngalih menyang mode kontrol karusakan. Dheweke marang Bloomberg padha nggawe “nyilem jero” menyang aliran gambling lan bakal njupuk tindakan cocok.

Apa tegese ing jangka panjang isih kudu dideleng. Twitch nyatakake yen konten gambling ing platform mung kalebu “fraksi cilik” saka total konten, nanging bakal nindakake apa sing dibutuhake kanggo nyegah “potensi cilaka” kanggo komunitas global.

Iki dudu sepisanan Twitch ngalami kahanan sing padha. Ing Agustus taun pungkasan, announced ban ing nggunakake gambling kode rujukan lan pranala menyang online gambling platform.

Iki minangka jinis kode sing padha karo sing diduga digunakake Lengyel. Nanging, malah D’Anastasio ngakoni ing artikele yen larangan kasebut wis ditrapake wiwit taun kepungkur.

Anggere Twitch ngidini gambling stream, Lengyel bakal terus nggawe konten gambling. Nanging, akeh sing bisa diganti sajrone wektu sing cendhak, lan Twitch bakal dadi pusat sawetara radar sajrone sawetara wulan sabanjure.

#Twitch #nanggapi #Aliran #Gambling #Rising #Kanthi #Janji #Pangowahan

Iowa greyhounds

Pamuter Poker Lan Shak Dikenani Biaya Kanthi ‘Mbeling’ Pasar Logam Mulia

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 12:40.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 12:42.

totoan dhuwur pamuter poker Dan Shak ing banyu panas karo pengatur financial US – maneh. Ing dina Jumuah, sirkuit reguler 63 taun dituduh ngapusi pasar emas lan perak ing Commodity Exchange Inc. (COMEX).

Dan Shako
Lan Shak main ing WPT Aria Summer Championship 2019. Iki dudu sepisanan warga Las Vegas duwe masalah karo regulator finansial. (Gambar: World Poker Tour)

“Spoofing” nuduhake laku ilegal kanggo nyelehake tawaran ing komoditas kanthi tujuan kanggo mbatalake sadurunge eksekusi ing upaya kanggo ngapusi pasar.

Miturut complaint sipil sing diajukake dening Commodity Futures Trading Commission (CFTC), saka Februari 2015 nganti Maret 2018, lan ing “ratusan” kesempatan, Shak melu “tumindak manipulatif utawa ngapusi” kanthi menehi pesenan gedhe kanggo emas utawa perak berjangka sing dheweke ora duwe.niat nutup. Ing wektu sing padha, mlebu ing urutan asli ing sisih ngelawan pasar iki.

Sinyal palsu

“Kanthi nggawe pesenan spoof, Shak sengaja utawa sembrono ngirim sinyal palsu saka tambah sumber utawa dikarepake dirancang kanggo trick peserta pasar menyang nglakokaké marang pesenan ing sisih ngelawan saka pasar, kang bener wanted kanggo nepaki,” complaint CFTC alleges.

Pesenan palsu Shak ngidini dheweke nepaki pesenan ing sisih ngelawan pasar luwih cepet, kanthi rega sing luwih apik, lan / utawa kanthi jumlah sing luwih gedhe tinimbang sing bakal ditindakake, “jelas CFTC.

Pengawas kasebut ngupaya, antara liya, relief, denda moneter sipil, repeals, larangan perdagangan, lan injunksi permanen marang pelanggaran hukum komoditas federal ing mangsa ngarep, kaya sing diduga.

Shak basis Vegas Las kondhang ing donya poker lan peralatan ing sirkuit turnamen totoan dhuwur, karo kira-kira $ 11,7 yuta ing menang turnamen net, miturut Hendon Mob Database. Dheweke uga dadi pangadeg lan mantan principal Hedge fund SHK Management. Kaca LinkedIn dheweke saiki nyathet dheweke minangka “pedagang komoditas sing kerja dhewe.”

lemah goyah

Shak wis sadurunge karo CFTC. Ing 2013, dheweke mbayar denda $400.000 amarga nyoba ngapusi rega kontrak berjangka minyak mentah manis ing New York Mercantile Exchange (NYMEX). Dheweke dilarang dagang kontrak berjangka langsung ing pasar apa wae sajrone wektu tutup rong taun. Ing 2015, dheweke didenda $100.000 amarga nglanggar larangan kasebut.

Tuduhan kasebut nduduhake maneh manawa CFTC bakal nuntut penuntutan lengkap, pelanggaran sing duweni potensi ngrusak integritas pasar kita, “ujare Gretchen Lowe, direktur akting saka divisi penegakan CFTC, babagan dakwaan paling anyar.

Tuduhan kasebut ana ing mburi kasus blackmail profil dhuwur babagan telung mantan bankir JP Morgan. Wong-wong mau dituding konspirasi kanggo ngapusi rega, penipuan kabel, penipuan komoditas lan spoofing ing pasar berjangka logam mulia. Juri ing Chicago saiki nimbang kasus kasebut.

Ing 2020, JPMorgan mbayar $920 yuta kanggo ngrampungake tuntutan hukum babagan tumindak sing didakwa.

#Pamuter #Poker #Lan #Shak #Dikenani #Biaya #Kanthi #Mbeling #Pasar #Logam #Mulia

Catawba Two Kings

Gannett Gratis Kanggo Bisa Kanthi Sportsbook Liyane Sawise Deal Tipico Direvisi

dikirim ing: 5 Agustus 2022, 06:53h.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 07:27h.

Setaun sawise raksasa media Gannett mlebu aliansi eksklusif karo operator totoan olahraga Tipico, perusahaan AS ngumumake Kamis yen loro-lorone wis ngrampungake kesepakatan kasebut supaya bisa kerja bareng karo buku olahraga liyane.

Gannett Mike Reed
CEO Gannett Mike Reed ngumumake Kamis manawa raksasa media AS lan operator taruhan olahraga Tipico lagi nggarap kemitraan. Gerakan iki saiki ngidini Gannett nggawe hubungan karo operator totoan olahraga liyane. (Gambar: Gannett)

Sajrone telpon konferensi perusahaan karo analis investasi, CEO Gannett Mike Reed nyebutake kekurangan wutah kanggo buku olahraga berbasis Jerman ing AS.

“Ekspansi kasebut luwih alon tinimbang sing diantisipasi, lan isih beroperasi mung ing rong negara,” ujare Reed.

Ing laporan triwulanan Gannett menyang SEC, perusahaan kasebut nerangake manawa loro-lorone “mutually terminated” kesepakatan kasebut dirampungake tanggal 26 Juli 2021. Kesepakatan anyar, sing ditrapake Senin, lumaku patang taun lan mbatesi eksklusivitas Tipico ing negara-negara tartamtu. Negara kasebut ora kadhaptar ing laporan kasebut.

Tipico saiki dilisensi ing Colorado lan New Jersey kanggo totoan olahraga, lan uga nawakake iGaming ing New Jersey. Iku uga duwe tawaran akses pasar karo Caesars Entertainment kanggo Indiana lan Iowa, uga tawaran Columbus Crew kanggo akses ing Ohio.

Minangka bagéan saka menehi hasil reworked, Tipico tuku waran kanggo saham minoritas ing perusahaan sing Gannett ditampa ing pungkasan taun menehi hasil. Ragad kasebut, bebarengan karo biaya media tartamtu, bakal dadi $14.7 yuta sajrone patang taun. Tipico uga bakal terus mbayar Gannett kanggo pitunjuk.

‘Mati lan Njelajah’

Gannett berbasis Virginia minangka penerbit koran paling gedhe ing AS, lan portofolio kalebu USA Today lan publikasi lokal kayata Republik Arizona ing Phoenix, The Indianapolis Star, The Cincinnati Enquirer, The Columbus (Ohio) Disptach, lan The Tennessean ing Nashville. . Sakabèhé, Gannett duwe toko ing 46 negara bagian AS.

Reed katon optimis yen Gannett bakal entuk manfaat saka kesepakatan anyar.

Kita wis njelajah lan njelajah kesempatan karo panyedhiya game olahraga liyane lan ngarep-arep bisa nambah revenue saka kategori iki. marang Analysts.

Pesen kanggo Tipico sing njaluk komentar ora langsung bali ing dina Jumuah.

Swara Taun Pungkasan

Wektu iki taun kepungkur, pejabat saka Tipico lan Gannett ngomong kanthi antusias Casino.org babagan kemitraan. Iki kalebu tuku iklan $90 yuta lan menehi Gannett kesempatan kanggo tuku 5.000 saham ing divisi AS Tipico.

Gannett ujar manawa Tipico duwe rencana ana ing 15 negara sajrone kontrak limang taun. Wakil Presiden Pengembangan Bisnis AS Tipico Stephen Krombolz nuduhake 12 nganti 18 wulan sabanjure bakal tuwuh kanthi signifikan.

Ora suwe sawise tekan kesepakatan Gannett, Tipico ngumumake bakal nemokake pusat teknologi AS ing Denver. Perusahaan ngumumake yen fasilitas kasebut bakal nggawe 441 proyek, lan Komisi Pembangunan Ekonomi Colorado nyetujoni proyek kasebut kanthi insentif pajak nganti $ 7,5 yuta sajrone wolung taun, gumantung marang Tipico kanggo nggayuh target proyek.

Miturut Ohio Casino Komisi Control, Tipico wis Applied kanggo lisensi ana. Sportsbook lan Crew, tim MLS, mung nglamar lisensi online. Yen disetujoni, buku olahraga bisa digunakake ing 1 Januari.

Kemitraan Crew sing diumumake ing Januari minangka kesepakatan paling anyar kanggo Tipico.

#Gannett #Gratis #Kanggo #Bisa #Kanthi #Sportsbook #Liyane #Sawise #Deal #Tipico #Direvisi

casino stocks

Caesars, Penn antarane Simpenan Casino Kanthi Potensi mbalek

Dikirim ing: 1 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 12:47h.

S & P 500 isih saddled karo mundhut taun kang 13,26%, nanging benchmark usaha domestik wungu 8,32% ing Juli karo kontribusi saka sawetara jeneng konsumen, kalebu saham casino.

Simpenan casino
Las Vegas Strip. Credit Suisse ndeleng kesempatan karo saham casino pilih. (Gambar: TheStreet.com)

Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan Las Vegas Sands (NYSE: LVS) ana ing antarane saham casino sing menehi hasil Juli, munggah 13,46% lan 12,14%, nalika peserta pasar mundur menyang sektor siklus konsumen. Kanthi ngandika, Credit Suisse ngandika Kepemimpinan pasar anyar berkembang lan sawetara iki amarga jeneng “spekulatif”, kalebu sing ing industri game.

Kanthi rega komoditas sing luwih murah lan data ekonomi sing luwih lemah, inflasi diprakirakake adhedhasar titik impas lan para ekonom ngira bakal terus mudhun sajrone 24 wulan sabanjure, “tulis analis ekuitas Credit Suisse. “Kita yakin iki bakal ngarahake Fed kanggo pivot menyang kabijakan sing luwih dovish nalika kita pindhah menyang bagian pungkasan taun, ndhukung kelanjutan rally pasar saiki lan faktor kepemimpinan.”

Bank kasebut nemtokake saham spekulatif minangka saham sing nduweni siji utawa luwih karakteristik ing ngisor iki: Korelasi dhuwur karo bitcoin, kelipatan penghasilan sing larang, drawdown pinunjul ing basis 52-minggu, tambah volatility lan kapentingan singkat substansial.

Caesars, Sands Priksa kothak sing

Adhedhasar kritéria kasebut ing ndhuwur, Caesars lan Sands katon ing dhaftar Credit Suisse 50 saham kanthi sifat spekulatif sing bisa mimpin rally pasar anyar.

Caesars meets drawdowns gedhe, kapentingan singkat dhuwur lan syarat volatility dhuwur nalika LVS diantemi, larang regane lan molah malih, miturut bank. Kanthi loro saham casino mundhak kaping pindho ing Sasi pungkasan, bisa mbebayani kanggo pedagang bearish ngunjungi jeneng iki kanggo tujuan sade singkat.

Ing kasus LVS, dipercaya manawa aliran warta saka Macau ora bakal luwih elek lan data kasebut negesake manawa Marina Bay Sands (MBS) ing Singapura bali menyang tingkat paling dhuwur saka untung lan wutah sadurunge pandemi koronavirus. .

Amarga fokus ing AS, Caesars ing posisi sing luwih rawan babagan kerentanan potensial kanggo inflasi lan mbuwang konsumen sing alon. Ing tangan liyane, casinos Nevada digawe paling rekor revenue 12 sasi, kang migunani kanggo Caesars minangka operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip lan duwe properti ing Laughlin lan Reno-Tahoe.

Simpenan Casino liyane ing Dhaftar

Caesars lan Sands ora mung totoan casino ing spekulatif Credit Suisse. Minangka babak gedhe, jeneng kapentingan dhuwur singkat Penn National Gaming (NASDAQ: PENN) uga ing dhaftar.

Saham mundhak 11% sasi kepungkur. Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) dikirim ing 9,45% Juli gain. Operator Wynn Macau katon ing ratings Credit Suisse amarga drawdowns massive, kapentingan singkat wujud lan volatility ndhuwur-rata-rata.

Wiwit 16 Juni, kinerja paling apik saka faktor kasebut ing ndhuwur wis korélasi dhuwur karo bitcoin, ngiring dening valuations larang lan sing drawdowns gedhe.

#Caesars #Penn #antarane #Simpenan #Casino #Kanthi #Potensi #mbalek