Tag Archives: kanggo

Bernard Chong

Ndandani Pertandhingan Nimbulake Larangan Urip kanggo Pelatih Tenis Chile

dikirim ing: September 26, 2022, 06:45h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 06:45.

Pelatih tenis sing wis suwe saka Chili saiki entuk larangan sing wis suwe saka olahraga kasebut. Asosiasi Integritas Tenis Internasional (ITIA) wis nyingkirake Sebastián Rivera saka tenis sapisan lan kanggo kabeh amarga dheweke seneng ngatur pertandingan.

Setelan tenis match
Brandon Nakashima ngrayakake kamenangan pertama ing tur ATP. Pertandhingan-mbenakake ing tenis terus dadi masalah, karo ITIA saiki nerbitake larangan urip ing mantan pelatih kanggo mbeling ing game. (Gambar: Will LeFevre)

Chile wis ngasilake pirang-pirang pemain tenis profesional sing misuwur sajrone pirang-pirang taun – Cristian Garín minangka nomer loro ing negara kasebut lan wis dadi nomer 17 ing donya, miturut Asosiasi Profesional Tenis (ATP). Ana uga Marcelo Ríos, sing tau dadi ndhuwur dhaptar ATP.

Nanging, ora ana sing ngerti carane akeh nyawa lan potensial gedhe Rivera wis kena pengaruh amarga ngapusi asil pertandhingan. Ing count pungkasan, ITIA nemtokake paling ora 64, nanging jumlah kasebut bisa luwih dhuwur.

Penyalahgunaan Tenis Sistematis

Rivera biyen dadi profesional sing kepengin banget, sanajan dheweke ora tau duwe katrampilan kanggo menek luwih dhuwur tinimbang 705 ing dhaptar apa wae, miturut ATP. Mbokmenawa ngerti yen dheweke ora duwe masa depan minangka pemain, dheweke dadi latihan.

Ing wektu iki mbentuk masa depan pemain tenis sing bakal teka, Rivera wiwit nglanggar aturan ITIA. Organisasi kasebut ora njlentrehake carane wiwitane mbukak kejahatane, mung nyatakake yen kasus kasebut kalebu “jumlah paling dhuwur” pelanggaran sing ditemokake.

Donya Rivera wiwit mbukak ing Mei nalika Unit Integritas Tenis ITIA ngluncurake penyelidikan. Iki nemtokake manawa, paling ora ing taun 2017 lan 2018, dheweke wis melu pirang-pirang insiden pengaturan pertandingan.

Pelatih sing disingkirake ora mbantu awake dhewe. Nalika ITIA sijine karir ing mikroskop, dheweke ora keganggu kanggo melu ing diselidiki. Akibaté, dheweke ora nate maju kanggo mbantah tuduhan kasebut.

ITIA mung bisa nggawe kesimpulan saka kono. Iki nyebabake larangan seumur hidup saka kepelatihan lan main ing pertandhingan sing disetujoni. Kajaba iku, dheweke ora bisa melu ing pertandhingan sing disepakati.

Rivera uga kudu mbayar denda $250.000. Sing mesthi ora bakal teka saka menang tenis, amarga cathetan ATP nuduhake yen dheweke mung menang $15,000 minangka pemain.

Sanajan ora jelas babagan pelanggaran kasebut, ITIA nyedhiyakake rincian babagan bagean aturan sing dilanggar Rivera. Iki kalebu soliciting utawa nggampangake taruhan ing kasil saka pertandhingan lan nyoba kanggo rigged asil pertandhingan. Kajaba iku, Rivera bisa uga nyogok pemain utawa pemain kanggo mlebu kompetisi.

Saka Lapangan Lempung nganti Alas Beton

Profil LinkedIn sing cocog karo jenenge kanthi deskripsi minangka mantan pemain tenis ATP Chile nuduhake yen dheweke saiki manggon ing Las Vegas. Dheweke nyathet profesine minangka wakil internasional kanggo “All World Ventures,” (sic), perusahaan sing luwih akeh tinimbang wulu ing deskripsi.

“Perusahaan winates asing” nuduhake entitas sing duwe hubungan tambahan karo donya tenis. Ing dhaptar direktur lan perwira Keanu D. Ellen, mantan pemain US unranked.

Pertandhingan tenis paling anyar Ellen yaiku ing taun 2017, miturut ATP. Ing taun kasebut, dheweke sibuk ing Mesir lan Tunisia, sing terakhir uga dadi sorotan kanggo fix match ing tenis.

#Ndandani #Pertandhingan #Nimbulake #Larangan #Urip #kanggo #Pelatih #Tenis #Chile

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

Iki minangka wiwitan pungkasan Joe Flacco kanggo NY Jets? Utawa Bisa Menang Proyek?

dikirim ing: September 23, 2022, 02:29h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 04:39h.

Ayo maju lan optimistis, para penggemar Jets, lan nganggep manawa Gang Green bakal terus geser juara juara AFC Cincinnati Bengals kanthi ngatasi panyebaran enem poin lan entuk kamenangan liyane nglawan sisih Ohio kanggo nambah 2-1 sakabèhé.


Jet QB Joe Flacco, katon ing lapangan ing foto tanpa tanggal iki. https://jetsxfactor.com/

Lan ayo kang nganggep sing quarterback Joe Flacco, 37-taun-lawas dinosaurus ngalami rejuvenation sing ndharat ing +15000 pa BetMGM MVP Papan, iku pasukan utama konco acara dipercaya iki. Bakal dadi mburi dalan kanggo pemain tengah sing saiki lenggah katelu ing nomer paling maringaken yard dening quarterback NFL, malah MVP favorit Josh Allen saka Buffalo?

Iku pitakonan worth pondering minangka minggu karya ends ing New York, karo Jet arep siji saka rong cara: tim 1-2 karo akeh wektu kanggo mbalekake minangka quarterback tatu Zach Wilson nyiapake kanggo njupuk tanggung jawab saka final 14 game.

Utawa tim 2-1 sing Flacco njaga Fountain of Youth iki lan Jets siji game liwat .500 judhul menyang Minggu 4 tawuran karo Pittsburgh Steelers. Tim staggered sawise Kemis wengi kang 29-17 mundhut kanggo Cleveland, ngendi padha ngatur kanggo ngumpulake mung telung poin ing babak kapindho.

Ah, kontroversi quarterback. Apa ora bakal dadi waralaba sing ora bisa menang siji game September sajrone telung musim pungkasan?

Apa sing bakal ditindakake Robert Saleh yen menang?

Iki masalah apik lan masalah ala kanggo pelatih Robert Saleh. Dheweke ngerti nasib jangka panjang Jets ana gandhengane karo kasuksesan Wilson, pemain No. 2nd sakabèhé saka draf 2021 saka BYU, sing pulih saka operasi lutut arthroscopic.

Yen Wilson bali ing Minggu 4 lan Flacco lungguh, kita ora bakal weruh gerakan tari kaya iki:

Lan bakal nindakake loro iku: Sijine akeh meksa ing Wilson kanggo minggu 4, lan ninggalake Saleh mbukak kanggo guess yen mangsa banjur wiwit njupuk siji kanggo Samsaya Awon.

Dadi rada kompetitif ing tahap awal musim iki yaiku sing anyar kanggo Jets iki, sing Saleh janji ora bakal dadi “Jet Lawas sing padha,” banjur ndhukung pernyataan kasebut kanthi mbalek maneh ing Minggu kepungkur nglawan Browns. Jets ngetung kaping pindho liwat pungkasan 1:55 ing Cleveland kanggo apa mbokmenawa paling nggumunke menang minggu kepungkur ing kabeh NFL.

Lan nalika pembuangan Buta padha ecstatic liwat sing 2-0 miwiti kanggo ana Night Football gelaran marang Dallas Cowboys ing dalan, pembuangan Jet padha nang endi wae lor Cloud Nine. Iku amarga relevansi sadurungé minangka tembung sing mung bisa ditemokake ing kamus.

Nanging kasunyatan tetep sing Jet sing enem-titik asu kanggo alesan, paling sing Cincinnati tindak menyang Super Bowl mangsa pungkasan lan tetep +1600 kanggo menang AFC. Nalika iku Jet iku +10000.

Bengals quarterback Joe Burrow mlebu game iki karo liyane interceptions (4) saka TD pass (3), lan Bengals gawe salah 18 karo 343 meter saben game. Jets ana ing posisi kaping wolu kanthi 391; Ing pertahanan, Green Gang nyerah 339 1/2 meter saben game, nalika Bengals padha Ngartekno luwih poignant, saéngga 302 saben game, kapitu paling apik ing NFL.

Nanging sing malah liyane alesan kanggo njaga mripat ing iki nalika bab Flacco-Wilson muter metu. Amarga yen Flacco bisa mimpin Jets kanggo kamenangan marang nimbali formidable (marang tim sing dadi kanggo Super Bowl, ora kurang), kita bakal duwe kahanan ing tangan kita. Elinga, durung suwe Sam Darnold bakal dadi jawaban jangka panjang, lan kita kabeh ngelingi kepiye kedadeyan kasebut.

Ngendi Pertempuran Kunci, Wicaksana Tim?

Pertandhingan sing bakal ditonton yaiku korps panampa kaping pindho saka Jets vs. The Jets wis main tim Baltimore lan Cleveland sing loro gumantung ing saben liyane. Nanging Cincinnati beda. Musim pungkasan, Ja’Marr Chase nomer enem ing NFL kanthi total kuitansi yard, Tee Higgins kaping 17, lan Tyler Boyd kaping 39. Jets ora duwe siji ing ndhuwur 80.

Chase duwe over / under nalika nampa 76,5 meter. Higgins ing 65,5, Boyd ing 35,5; Jumlah paling dhuwur Jets liwat / ing kuitansi Elijan Moore ing 49,5, (kang wis telung keno kanggo 41 meter minggu kepungkur), lan Garrett Wilson, sing kejiret juara game minggu kepungkur, iku 50 1/2).

Burrow liwat / ing yardage punika 262,5 meter, tokoh kang gampang ngalahake ing mangsa-mbukak mundhut lembur kanggo Pittsburgh nanging ora kejawab (199 meter) minggu kepungkur marang Dallas. Flacco ana ing 234.5, sing ora kejawab ing saben rong pertandhingan pisanan, kanthi 307 lan 309.

Banjur kita duwe karung. Bengal mung duwe rong musim ing musim iki sawise rampung kaping 12 ing kategori kasebut taun kepungkur sadurunge nyelehake Matthew Stafford kaping pindho sajrone Super Bowl. Sampeyan bisa uga kelingan sing Rams sacked Burrow kaping pitu ing game juara, kang pertahanan Saleh bakal nyoba kanggo emulate. New York mung duwe 3 karung mangsa iki, kang ora bode uga kanggo Jet mencet Burrow menyang jinis uncalan cepet sing bisa dijupuk.

Ing interception, Jet duwe loro, lan Bengal sabanjuré bakal pisanan.

Jangkoan mudhun-diunekake wis babras Jet ing saben loro game pisanan sing, lan nang paling ngendi wae ing Amerika iku Staff kepelatihan Bengals wis fokus ing kesalahane jangkoan kanggo ngidini kanggo mbaleni. Baline Jets sing nggegirisi dina Minggu kepungkur minangka momen langka sing nyenengake kanggo franchise sing durung akeh wiwit Joe Namath dadi gelandang ing taun 1969.

Saleh bakal mbutuhake wong-wong mau ing tingkat fokus sing paling cetha supaya ora main saka mburi, kaya sing ditindakake ing rong pertandhingan pisanan nglawan Ravens (dheweke 37:40) lan Brown (padha ngetutake 23:22). . Pimpin pisanan Jets musim iki nalika nyetak 22 detik isih minggu kepungkur nglawan Browns.

Dadi iki minangka tes sing bener kanggo Flacco lan Jets amarga tim sing metu ing Super Bowl kanthi rekor 0-2 minangka tim sing nekat, lan pelatih Bengals Zac Taylor bisa nemokake dheweke ing kursi panas, sanajan kabeh sukses. dheweke wis. wis kedadeyan wiwit mbukak 0-11 ing kampanye kepelatihan rookie 2019. Apa sing kedadeyan ing musim kepungkur bisa cepet dilalekake yen kedadeyane cepet. Mung takon Ime Udoka.

Apa Babagan Garis lan Tren?

Garis kasebut ana 6 amarga apa sing ditindakake tim kasebut setahun kepungkur. Swara / kurang iku 45 1/2 amarga ora ana gawe salah banget pinter.

Nanging mung Minggu 3, lan ana wektu kanggo tim iki kanggo bali menyang wangun: Bengals kuwat postseason challengers; Jets minangka tim sing nggawe para penggemar goyang-goyang nalika metu saka parkir Met Life. Nanging kanthi ukuran apa wae, iki minangka game penting kanggo loro tim kasebut.

New York 1-1-0 marang panyebaran, lan Cincinnati 0-2. Jet 3-6-0 ATS minangka asu omah, kalebu musim pungkasan. Bengal yaiku 2-2 ATS minangka favorit dalan. New York wis menang limang saka sangang game minangka favorit ing ngarep, nalika Bengals mung menang sapisan ing papat game pungkasan minangka favorit adoh.


#Iki #minangka #wiwitan #pungkasan #Joe #Flacco #kanggo #Jets #Utawa #Bisa #Menang #Proyek

Catawba Two Kings

Cyberknife, Taiba kanggo Duel maneh ing Pennsylvania Derby ana

dikirim ing: September 24, 2022, 09:08h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 09:08.

Lapangan saka 11 telung taun-lawas bakal kontes ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, lan $ 1 yuta lomba fitur pengadilan jero karo sawetara saingan.

Monmouth Haskell
Cyberknife, nunggang Florent Geroux (topi ireng), menang $ 1 yuta Haskell Grade I Stakes ing Monmouth Park ana, ngalahake Taiba lan Mike Smith. Loro-lorone dijadwalake kanggo balapan maneh ana ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, ngendi Tabia minangka favorit tipis ing garis esuk. (Gambar: Bill Denver/EQUI-PHOTO)

Favorit esuk yaiku Taiba, bagal sing dilatih Bob Baffert sing menangake Derby Santa Anita meh nem wulan kepungkur, 5-2. Yen Taiba lan jockey Mike Smith entuk kelas kapindho 1 menang ana, banjur bakal menehi Baffert rekor papat menang ing lomba.

Nanging, Taiba minangka balapan entheng. Dheweke mung balapan kaping pindho wiwit menang Santa Anita. Dheweke rampung 12 kuciwo ing Kelas 1 Kentucky Derby, lan rong sasi kepungkur, dheweke perang Cyberknife ing tandhing mulet galak ing Haskell Grade 1 totoan, karo Brad Cox-dilatih stallion menang thriller dening gulu.

Wong loro bakal ketemu maneh ing Bensalem dina Setu. Wektu kirim kanggo Pennsylvania Derby yaiku 6:10 p.m. ET, lan FanDuel TV bakal nyiarake balapan kasebut.

Taiba nggambar posisi kaping wolu kanggo siji mil lan wolung balapan

“Dheweke seneng ing papan sing cetha, mula pancen apik,” ujare Baffert. “Dheweke ora seneng ana ing njero. Aku luwih seneng lima tinimbang enem, nanging iki bakal apik. Cyberknife punika jaran angel; kabeh jaran ing kene. Balapan yuta dolar ora gampang; mesthine ora gampang. Kaya biasane, sampeyan kudu ngaso.”

Mangsa Kuat kanggo Cyberknife

Cyberknife, pilihan 3-1 kaloro ing garis esuk, minangka jaran sing paling apik ing lapangan. Sadulur tiri Taiba, amarga loro-lorone bapake Gun Runner, duwe papat menang ing enem balapan pungkasan. Iki kalebu Haskell, ing ngendi dheweke rampung mil lan dadi nomer wolu ing rekor Monmouth Park kanthi 1:46.24 lan ngalahake Taiba dadi timbal.

Cacat mung ing babagan kasebut yaiku finis kaping 18 ing Kentucky Derby, ing ngendi dheweke dadi korban wiwitan sing cepet banget lan banjur goyah nalika dheweke metu saka pojok pungkasan, lan dadi nomer loro ing kelas 1 wulan kepungkur. . Travers Bet. Bagal sing dilatih dening Brad Cox mimpin paling akeh balapan sadurunge Epicenter mung metu saka pojok pungkasan kanggo menang luwih saka kaping lima.

Cox mikir kanggo nyekel Cyberknife nganti Piala Breeders ing November nanging mutusake yen sawise latihan anyar.

Dheweke duwe angin sing apik banget akhir minggu kepungkur, “ujare Cox. “Wicaksana wektu, iku dudu perkara sing cepet banget, nanging kepiye carane nindakake, katon, lan tumindak. Iki minangka ayunan pungkasan ing kelas 1 (taruhan) babagan rong babak kanggo bocah umur 3 taun. ”

Given kepiye dheweke tampil sajrone musim panas, Cyberknife dadi pilihanku ing kene. Ora bakal dadi balapan sing gampang amarga Taiba menehi pertandhingan ing Haskell lan lapangan kasebut duwe pelari top liyane. Nanging, ing njaba Kentucky Derby, dheweke tampil apik nglawan jaran sing angel.

Dheweke bakal ngrusak gerbang kaping lima lan nggawa Florent Geroux.

Penn Derby Kebak Multilevel Bet Winners

Jaran ndhuwur liyane ing lapangan kalebu Zandon, Tawny Port, lan White Abarrio. Ngluwihi wong-wong mau, Skippylongstocking, We the People, lan Simplification uga wis ngira-ngira menang taruhan ing resume.

Zandon, Nanging, wis ora menang wiwit kelas 1 Blue Grass totoan ing Keeneland ing April, nanging Chad Brown dilatih mule wis entuk dhuwit ing saben wiwitan wiwit. Iki kalebu pagelaran papan kaping telu ing Kentucky Derby lan Travers sing kaping pindho ing mburi Epicenter ing Bets 30 Juli Jim Dandy ing Saratoga.

Ing 5-1 ing garis esuk, Zandon dadi pilihan katelu ing garis esuk. Dheweke nggambar pole njero, lan Joel Rosario bakal numpak.

Tawny Port, bagal liyane saka kandhang Cox, rampung kaping telu ing Jim Dandy lan menang ing Ohio Class 3 Derby 25 Juni sadurunge. Ing 6-1 ing garis esuk, dheweke kepengin menang taruhan kaping telune, lan dheweke bakal ngrusak kaping pitu. Irad Ortiz Jr. bakal numpak.

Ing njaba bakal ana White Abarrio, sing diwiwiti ing 8-1 ing garis esuk. Sawise pasangan menang ing awal taun ing Gulfstream Park, ing Kelas 3 Holy Bull Betting lan Kelas 1 Florida Derby, stallion sing dilatih dening Saffie Joseph, Jr. wis kenek Papan mung sapisan – Panggonan liya ing Ohio Derby – ing telung game pungkasan. Luis Saez entuk kulo ing dina Sabtu.

Punika babak kanggo Pennsylvania Derby: 1. Zandon, Joel Rosario, 5-1; 2. Ice Storm, Jeremy Laprida, 30-1; 3. B Dawk, Frankie Pennington, 20-1; 4. Skippylongstocking, Edwin Gonzalez, 10-1; 5. Cyber ​​​​Knife, Florent Geroux, 3-1; 6. We The People, Flavien Prat, 12-1; 7. Tawny Harbour, Irad Ortiz Jr., 6-1; 8. Taiba, Mike Smith, 5-2; 9. Nyederhanakake, Paco Lopez, 10-1; 10. Aviator Naval, Abner Adorno, 20-1; 11. Putih Abbario, Luis Saez, 8-1.

#Cyberknife #Taiba #kanggo #Duel #maneh #ing #Pennsylvania #Derby #ana

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Maverick Gaming Cashed ing Washington State Macau Casino kanggo $ 22M

dikirim ing: September 23, 2022, 05:26h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:37h.

Maverick Gaming wis didol Macau Casino ing Lakewood, Washington kanggo $ 22,1 mayuta-yuta, miturut cathetan kabupaten. Sing tuku yaiku perusahaan investasi real estate ing Chicago, Oak Street Real Estate Capital. Transaksi kasebut kacathet ing 20 September, nanging kedadeyan ing 2 September.

Kasino Macau
Maverick Gaming didol sawijining Macau Casino ing Lakewood, Washington iki sasi menyang perusahaan sing spesialisasine ing sales retail-leaseback. (Gambar: news.theregistryps.com)

Macau punika 10.747 kothak property pa 2,8 hektar ing 9811 S. Tacoma Way. Maverick luwih saka telung dhuwit ing kesepakatan kasebut, sawise tuku kasino ing 2019 kanthi rega $ 6 yuta.

Maverick – kantor pusat ing Kirkland, Wash. – saiki makaryakke 18 kamar kertu ing Washington State, saliyane 10 ing Northern Nevada lan papat ing Colorado. Founded in 2017 Eric Persson, mantan Wakil Presiden Senior Global slot ing Las Vegas Sands, lan Justin Beltram, mantan Wakil Presiden slot ing Bellagio lan Marina Bay Sands.

Maverick wis melu perang legal babagan totoan olahraga ing negara asal wiwit ngajokake tuntutan hukum federal ing Januari. Tantangan pamindhahan miturut omongane uwong monopoli totoan olahraga dianakaké ana operator casino suku. Tuntutan kasebut ditundha kanggo sementara ing wulan Maret, sawise Maverick lan Washington njaluk supaya negara kasebut dicopot saka tuntutan hukum kasebut, nggawe perkara kasebut mung federal.

Oak Street Real Estate, didegaké ing 2009 dening Mark Zahr, spesialisasi ing sale-leaseback. Dheweke entuk real estate saka pengecer sing berjuang, banjur disewakake maneh. miturut Reuters, wis rampung tawaran kuwi karo Bed Bath & Beyond lan Big Lot, lan pungkasan sasi nawakake $ 1,5-2 milyar kanggo ndarbeni 1.100 Kohl kang Corp. ing jumlah sing ora dingerteni.

Oak Street dituku dening Blue Owl Capital Inc. taun pungkasan ing menehi hasil kira-kira dening Bloomberg News nganti $ 1,6 milyar.

Sumber Air Panas Ngisor Jembatan

Maverick ndarbeni Macau sawise pemilik sadurungé wis lisensi game revoked sawise diselidiki telung taun ing miturut omongane uwong silihan hiu lan laundering dhuwit dening Washington State Gambling Komisi.

Komisi Tukwila lan Departemen Polisi kabuka diselidiki ing 2016 sawise keluhan digawe bab aktivitas ilegal ing Lakewood lan Tukwila Casino situs Macau. Miturut statement Komisi, unnamed 45-Arige karyawan wadon umume nggawa tas gedhe kapenuhan $ 20 tagihan menyang casino. Dheweke diduga menehi dhuwit marang wong sing diduga konspirator kanggo tuku game kasebut.

“Padha bakal muter kanggo wektu cendhak sadurunge cashing ing $100,” pratelan Komisi ditambahaké. “Tersangka uga nyilihake awis lan Kripik kanggo pelanggan casino lan ngisi tingkat kapentingan exorbitant ing silihan.”

Pemilik sadurunge sarujuk kanggo menehi ganti rugi komisi $ 1.25 yuta kanggo nutupi biaya investigasi, Casino.org kacarita ing wektu. Skema iki mimpin kanggo laundering miturut omongane uwong $ 1,5 yuta liwat casino.

#Maverick #Gaming #Cashed #ing #Washington #State #Macau #Casino #kanggo #22M

Choctaw Casino & Resort – Durant

Pennsylvania Gambler Dituduhake Kanggo Dituduhake Ninggalake Bayi ing Mobil

dikirim ing: September 23, 2022, 06:21h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 06:21.

A Pennsylvania wadon dipenjara ana sawise polisi nyelidiki kedadean sadurungé kang tindak menyang toko kanggo Gamble. Nalika muter mesin skill kanggo saklawasé jam, tersangka kiwa siji-taun-lawas ing mobil diparkir unattended, polisi ngandika.

Kapolres Ephrata John E. Petrick
Kapolres Ephrata John E. Petrick, gambar ing ndhuwur. Departemen Pennsylvania nyelidiki kedadean ing ngendi bocah iki dinuga kiwa piyambak ing mobil nalika wong wadon gambling . (Gambar: Pusat Wektu Saben)

Melissa L. Heyman, 36, saka Lititz, Pa. didakwa mbebayani kanggo kesejahteraan bocah, miturut Departemen Polisi Ephrata. Kasus kasebut bakal diadili ing pengadilan lokal.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 7 September 2022. Dheweke parkir mobil ing toko sing ora dijenengi watara jam 9 esuk. Banjur, watara jam 9.51 esuk, ana saksi nelpon polisi sawise weruh bocah kasebut ing mobil.

Polisi lagi nyelidiki kedadeyan kasebut. Petugas njupuk pernyataan saka saksi lan mriksa video pengawasan saka kamera sing cedhak. Dheweke nemtokake manawa Heyman ana ing toko kira-kira 48 menit.

Petugas Ephrata uga nyimpulake yen Heyman ora duwe tampilan sing jelas babagan mobil nalika ana ing toko, miturut statement departemen polisi. Polisi ora nuduhake manawa bocah kasebut nandhang tatu nalika ana ing mobil.

Kedadeyan sing padha uga kedadeyan ing negara.

Tuduhan Rajapati

Contone, ing wulan Agustus, wanita Cary, NC didakwa mateni anak wadon loro, umur loro lan telu, sawise ninggalake dheweke tanpa dijaga ing mobil panas, WRAL, stasiun TV lokal, kacarita. Wong wadon katon nglampahi paling dina gambling pa Vegas Style Sweepstakes lan Hiburan, salon raffle ing Raleigh, anggota kulawarga ngandika.

Lauice Battle, 29, ditangkep ing Rumah Sakit Duke Raleigh tanggal 28 Agustus. Anak-anake, Trinity Milbourne, umur rong taun, lan Amora Milbourne, telung taun, tiwas ing rumah sakit.

Ing dina Jumuah, Battle tetep ditahan ing Pusat Penahanan Wake County. Kasus iki ditundha ing pengadilan North Carolina.

Perang tanggi ngabari WRAL iku ibu tunggal. Ora ana cathetan babagan penyalahgunaan utawa nglirwakake bocah sadurunge sing ana gandhengane karo alamat omahe, ujare laporan kasebut.

Piyambak ing Mobil Panas

Uga, ing kedadean liyane, ing Juli pengadilan dhawuh supaya wong wadon Georgia ora kontak karo anak telu. Iku sawise padha ketemu unattended ing mobil ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood ing Florida.

Nalika Icese Laporsha Simmons, 33, saka Albany, Ga., Katon ing Florida kang Broward County pengadilan, hakim dhawuh anak kanggo diselehake ing Florida Departemen Anak lan Keluarga.

Simmons diduga ninggalake bocah-bocah ing mobil luwih saka telung jam. Umur bocah-bocah wiwit saka patang nganti 12 taun. Lapuran suggest mobil iki diparkir ing lantai katelu saka garage casino. Bocah-bocah padha turu ing mobil.

Mesin ora diwiwiti, polisi nambah. Suhu dina iku ing Hollywood, Florida antara 82 nganti 91 derajat, AccuWeather kacarita.

A wong liwat ngandhani polisi babagan bocah-bocah. Kanggo telung setengah jam, Simmons main poker ing Florida casino . Dheweke saiki ngadhepi telung tuduhan nglirwakake bocah, WPLGstasiun TV lokal, kacarita.

#Pennsylvania #Gambler #Dituduhake #Kanggo #Dituduhake #Ninggalake #Bayi #ing #Mobil

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Oakland Athletics Peluang Nderek NFL Raiders kanggo Las Vegas Tambah

dikirim ing: September 23, 2022, 02:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 03:24.

Carane Las Vegas A muni kanggo sampeyan? Amarga luwih akeh Athletics bakal dadi tim baseball liga utama pisanan ing Sin City-uga dadi tim olahraga liga utama nomer loro sing dicolong saka Oakland.

Las Vegas Festival Ground
Las Vegas Festival Grounds nutupi 38 hektar properti diduweni dening hotelier Phil Ruffin ing Strip Northern ing Sahara Avenue. Kacarita, iku panggonan sing Oakland A paling serius kanggo mbangun stadion baseball anyar. (Gambar: ktnv.com)

Miturut A lan Major League Baseball (MLB), dewan kutha Oakland duwe nganti pungkasan taun iki kanggo sarujuk Terminal Howard. Iku pembangunan waterfront A lan MLB $ 12 milyar njaluk supaya tetep ing kutha East Bay.

Nanging, kanggo voting kanggo njupuk Panggonan ing taun iki, rembugan ing menehi hasil antarane A lan kutha Oakland kudu rampung sadurunge mburi minggu sabanjuré. miturut Las Vegas Review-Jurnal, rembugan saiki buntu. Sing ing wektu sing padha pejabat A terus rembugan kanggo situs potensial ballpark Las Vegas.

“Masyarakat, para penggemar … kudu prihatin amarga iki kabeh kudu rampung saiki,” ujare dewan kota Oakland Dan Kalb. RJ minggu iki. “Yen pancene pengin (proyèk Howard Terminal) kelakon, sampeyan bakal luwih ngomong karo A lan njaluk wong miwiti nggawe manawa padha gelem menehi kita menehi hasil apik.”

Tenggat wektu pungkasan taun ana amarga Walikota Oakland Libby Schaaf, sing nyopir ing Terminal Howard, ora ana ing taun ngarep amarga tanggal pungkasan. Juara proposal liyane bisa uga kelangan kursi dewan kutha.

Njupuk metu Old

Pejabat atletik ujar manawa ora bakal nganyari sewa ing RingCentral Coliseum sing umure 55 taun nalika kadaluwarsa ing 2024.

“Situs Oakland Coliseum dudu pilihan sing cocog kanggo visi baseball babagan masa depan,” ujare MLB ing statement taun kepungkur. “Kita wis menehi pitunjuk marang Athletics kanggo miwiti njelajah pasar liyane nalika terus ngupayakake balpark waterfront ing Oakland. Atletik butuh bal-balan anyar supaya tetep kompetitif, mula saiki dadi kapentingan sing paling apik kanggo nimbang pasar liyane.

Usul Howard Terminal kanggo proyek mixed-nggunakake ing 56 waterfront hektar dibangun karo kira-kira $1 milyar dana kanggo stadion anyar kanggo A. Uga kalebu 3.000 unit omah sing terjangkau, taman umum 18 hektar, ruang kantor lan toko, amfiteater, lan hotel.

A bakal mbiayai pambangunan stadion, infrastruktur Oakland offsite sing dibutuhake. Nanging, pejabat Oakland ngakoni ing memorandum ing dina Selasa yen dheweke durung entuk luwih saka $ 321 yuta ing hibah sing bakal dibutuhake, utawa meh $ 183 yuta luwih saiki dibutuhake saka Departemen Perhubungan AS (USDOT) amarga mundhak biaya. (Miturut RJ, kutha “ora yakin manawa bagean saka hibah USDOT bakal dianugerahi.”)

Katresnan ing Situs Stadion Pertama

Iku RJ Crita kasebut sumber cedhak Phil Ruffin, sing ngandika tycoon casino ketemu karo pejabat A paling kaping pindho ing sasi kepungkur kanggo mbangun stadion $ 1 milyar ing Ruffin kang 38 hektar Estate sing saiki serves minangka Las Vegas Festival Grounds ing sisih wétan. pojok Las Vegas Boulevard lan Sahara Avenue.

Iku RJ uga laporan sing situs Tropicana saiki uga aktif muter kanggo tuan rumah stadion A anyar. Nanging Bally kang, kang tuku property 35 hektar taun pungkasan kanggo $ 308 mayuta-yuta, misale jek kepekso kanggo ngrusak hotel lawas lan mbangun anyar ana.

#Oakland #Athletics #Peluang #Nderek #NFL #Raiders #kanggo #Las #Vegas #Tambah

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

titik x

Xpoint Ndadekake Debut Taruhan Olahraga AS Nyedhiyani Geofencing kanggo Sporttrade

Nalika Sporttrade miwiti ijol-ijolan totoan olahraga ing New Jersey minggu kepungkur, uga ditandhani rawuh produk teknologi game anyar liyane.

titik x
titik x
Gambar saka solusi geofencing Xpoint. Perusahaan basis Miami Xpoint Verify nggawe debut ing AS minggu kepungkur nalika Sporttrade ngluncurake ijol-ijolan taruhan olahraga ing New Jersey. (Gambar: Xpoint)

Xpoint debut Xpoint Verify, produk geolocation kanggo operator game dhuwit nyata. Xpoint uga nawakake produk sing padha, sing diarani Xpoint Lite, kanggo perusahaan olahraga fantasi saben dina.

Kita kepincut nggarap Xpoint amarga nggawa inovasi nyata, pengalaman sing sugih saka industri kita lan sing paling penting yaiku rasa kemitraan sing luwih jero tinimbang mung verifikasi lokasi pelanggan, “ujare pangadeg lan CEO Sporttrade Alex Kane ing pratelan. . “Perusahaan kita nuduhake akeh atribut, lan kita loro fokus kanggo ngowahi pasar. Kita seneng duwe Xpoint minangka mitra inti.

Sporttrade lan Xpoint wiwitane ngumumake kemitraan ing Desember kepungkur. Xpoint berbasis Miami bakal terus nyedhiyakake platform geolokasi kanggo Sporttrade nalika ngluncurake ijol-ijolan ing negara liya.

Napa Geofencing Perlu ing AS

Pasar kanggo totoan olahraga legal wis thukul exponentially ing AS wiwit Supreme Court overturned PASPA luwih saka patang taun kepungkur. Nanging, nalika pengadilan ndhuwur negara liwati hukum sing ngalang-alangi paling negara saka legalize totoan olahraga, aturan sajarah ora alamat hukum federal liyane hubungane totoan olahraga – undhang Wire.

Undhang-undhang Wire, liwati ing 1961, nglarang nggunakake piranti komunikasi kanggo nggawe taruhan ing olahraga tengen wates negara. Ing wektu Congress liwati hukum, iki dirancang kanggo target sindikat angkara diatur melu ing rencana totoan ilegal ing saindhenging negara.

Amarga hukum kasebut, sapa wae sing pengin nggunakake buku olahraga sing dilisensi ing negara tartamtu kudu ana ing negara kasebut kanggo ngrampungake transaksi kasebut. Uga tegese exchange totoan olahraga legal ora bisa ngidini perdagangan njupuk Panggonan antarane bettors saka rong negara beda, malah yen bettor dumunung ing negara ngendi olahraga totoan legal.

Panyedhiya geofencing kaya Xpoint nggunakake teknologi kanggo ndeteksi upaya metu saka negara lan conto liyane saka kegiatan penipuan lan ngalangi taruhan kasebut supaya ora diproses.

Xpoint Ngerayakake Prestasi ‘Kesalahan’

Apa sing dipercaya Xpoint bisa ditindakake kanthi layanan geolokasi yaiku nyedhiyakake data kritis marang para klien, kayata Sporttrade, lan mbantu dheweke ngasah produke.

“Sporttrade minangka merek revolusioner, nggawa inovasi nyata lan teknologi taruhan olahraga sing fokus ing pelanggan menyang pasar AS, lan kita bangga dadi bagean saka tim kasebut,” ujare CEO Xpoint lan Co-Founder Marvin Sanderson ing statement. “Pengumuman iki menehi tandha tonggak sejarah liyane kanggo Xpoint, lan bakal dadi akselerasi luwih cepet kanggo akuisisi pelanggan anyar, ndhukung target pertumbuhan, lan mbantu kita terus ngowahi pasar.”

Xpoint didegaké ing 2019. Ing awal taun iki, perusahaan kasebut ngumumake wis entuk investasi saka Courtside Ventures lan Bettor Capital. Persetujuan pendanaan samesthine bakal mbantu Xpoint tuwuh, ing njero lan ing luar negeri, minangka panyedhiya teknologi game online.

Post Xpoint Ndadekake US Sports Betting Debut Nyediakake Geofencing kanggo Sporttrade pisanan muncul ing Casino.org.

#Xpoint #Ndadekake #Debut #Taruhan #Olahraga #Nyedhiyani #Geofencing #kanggo #Sporttrade

Iowa greyhounds

Suncity Nduwe Sistem IT kanggo Rekam Illegal Multiplier Bet

dikirim ing: September 21, 2022, 06:47h.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:38h.

Macau junket operator Suncity Group wis sistem komputer sing nyimpen cathetan saka taruhan multiplier ilegal, mantan wakil presiden perusahaan IT, Ali Celestino, menehi kesaksian Wednesday.

Alvin Cah
The Fallen King of Macau: Alvin Chau minangka salah sawijining tokoh paling kuat ing pusat judi sadurunge ditahan ing November 2021. (Gambar: ThinkChina)

Celestino iku salah siji saka 21 terdakwa nyoba, bebarengan karo mantan ketua Suncity lan CEO Alvin Chau, ing Macau First Instance Pengadilan.

Para terdakwa didakwa kanthi ilegal gambling, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit amarga perane ing Suncity, sing diarani jaksa “sindikat kriminal.”

Suncity operator junket paling gedhe Macau, tanggung jawab kanggo watara 25% saka revenue pasar VIP ing donya gambling hub. Ing 2014, taun paling apik ing Macau, padha karo US $ 11 milyar.

Sing nggawe Chau salah siji sing paling sugih lan paling kuat ing Macau. Nanging divisi junket Suncity dibubarake sawise ditahan ing November taun kepungkur.

Wingi ing pengadilan, Chau rek sing perusahaan iki melu supaya disebut-“ing meja” multiplier totoan. Penuntut pratelan sing nindakake, lan sing operasi iki defrauded pamaréntah Macau kira-kira HKD8,26 milyar (US $ 1,05 milyar) ing tax revenue saka 2013 kanggo 2021.

Ngilangi Pajak Milyar Dolar

Ing multiplier nang ing pitakonan nuduhake taruhan sisih ana dening junkets kanggo klien Rolling dhuwur. Nang ing sembarang nang legal diselehake ing casino bisa menengan pingan dening junket tanpa kawruh casino lan dienggoni ing tanggal mengko, tax free.

Chau ngandika ana sing taruhan multiplier nyebar ing kamar VIP Macau, nanging perusahaan wis boten apa karo. Dheweke nambahake manawa terdakwa, Cheong Chi Kin, “bisa uga” melu operasi kasebut. Nanging dheweke dudu karyawan Suncity.

Nanging Celestino, sing sadurunge pegawe Suncity, marang pengadilan sing wis dadi bagéan saka tim sing dirancang sistem IT kanggo ngrekam taruhan multiplier gedhe-ukuran, GGRAsia laporan.

Iki nggantèkaké sistem sing wis ana sadurunge Celestino dadi jabatan ing perusahaan.

Celestino uga nunjuk Cheong minangka individu sing tanggung jawab kanggo operasi multiplier. Dheweke sarujuk yen Cheong “dudu staf” ing Suncity, nanging nggambarake dheweke minangka “mitra bisnis” Chau. GGRAsia.

Kasus kapisah

Lima saka enem lisensi casino Macau padha Originally complainants ing kasus. Padha argue sing uga padha conned dening laku totoan multiplier. Nanging pengadilan mutusake minggu kepungkur yen kasus kasebut kudu dipisahake dadi proses pidana lan perdata.

Sidhang pidana samesthine bakal ngrembug luwih saka 15.000 kaca dokumen lan nimbali 92 saksi kanggo menehi kesaksian.

Ing Agustus, 35 seng di tuduh agen Suncity ngakoni guilty kanggo “kajahatan gambling” ing pengadilan ing Wenzhou ing dharatan.

#Suncity #Nduwe #Sistem #kanggo #Rekam #Illegal #Multiplier #Bet

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Silverton Casino ing Las Vegas Mbukak wulangan putri duyung kanggo cah anom lan diwasa

Dikirim ing: 21 September 2022, 05:31.

Dianyari pungkasan: 21 September 2022, 05:31

Dadi putri duyung ora mung kanggo bocah-bocah lan Daryl Hannah maneh. Silverton Casino ing Las Vegas saiki bakal ngidini sapa sinau carane, umur 7 kanggo diwasa.

Sekolah putri duyung Kasino Silverton
The Silverton Mermaid School menehi siswa karo buntut lan tank gedhe saka iwak nyata kanggo nglangi. Sadurunge mung kasedhiya kanggo bocah cilik, saiki mbukak kanggo remaja lan wong diwasa. (Gambar: silvertoncasino.com)

Silverton dibukak ing 2004 kanthi pertunjukan putri duyung minangka atraksi utama. Putri duyung nglangi ing tank 117.000 galon minangka sulih swara nyritakake alur crita babagan dheweke ora kaya atraksi Fall of Atlantis ing Forum Shops.

Iku nuduhake wis rampung pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, putri duyung mung nglangi lan sesambungan karo tamu liwat kaca akuarium kaping telu dina. Kanggo ambegan, dheweke nggunakake alat pernapasan “hookah”.

Sekolah Iwak Palsu

Silverton ngenalake Sekolah Putri Duyung ing 2019, mung kanggo bocah umur 7-12. Iki dihentikan amarga pandemi ditutup lan diluncurake maneh ing April 2022. Saiki, remaja lan wong diwasa uga diidini ing tanggal tartamtu.

Sajrone pengalaman 90-menit, peserta malih dadi putri duyung Silverton lan nglangi ing antarane ewu tank iwak tropis lan sinar (non-mati). Saben sesi kalebu kelas pemanasan, kacamata putri duyung lan buntut (mung nyilih!)

Ora ana piranti napas sing digunakake, amarga kabeh nglangi ditindakake ing cedhak permukaan tangki sing jerone 15 kaki. Kabeh sing dibutuhake peserta yaiku baju renang, andhuk lan katrampilan nglangi sing kuwat.

Mermaid School for Kids dianakaké meh saben dina Setu esuk saka 8:30-10am. Sesi kanggo remaja lan wong diwasa dipilih ing dina Minggu esuk. Bocah-bocah lan remaja entuk gelato kelas pasca perayaan, mimosa diwasa. (Lan Silverton janji ora bakal nyampur!)

Reservasi bisa digawe, paling 24 jam ing advance, ing silvertoncasino.com.

#Silverton #Casino #ing #Las #Vegas #Mbukak #wulangan #putri #duyung #kanggo #cah #anom #lan #diwasa