Tag Archives: Kampanye

Catawba Two Kings

Ohio Responsible Gambling Kampanye Doel College Siswa

 

Dikirim ing: 6 Agustus 2022, 11:08.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 11:08.

Steve Bittenbender

Waca liyane

Wis meh wayahe murid-murid budhal menyang kampus kanggo miwiti taun ajaran. Ing Ohio, tanggung jawab gambling panyengkuyung nggunakake kesempatan iki kanggo mundhakaken kesadaran bab carane lazim prilaku gambling masalah ing antarane wong diwasa enom.

Kampanye Ohio
A iklan media sosial digawe minangka bagéan saka kampanye gambling tanggung jawab “Njaluk Sadurunge Bet” ing Ohio. Iki minggu kepungkur, kampanye dibukak toolkit kanggo ngajari mahasiswa bab prilaku gambling masalah. (Gambar: Prevention Action Alliance)

Miturut “Get Set Before You Bet,” 75% saka mahasiswa ngandika padha wis gambled ing sawetara cara. Kajaba iku, mahasiswa luwih rentan kanggo ngembangaken masalah gambling. Ing 6%, tingkat kanggo wong diwasa enom ing negoro luwih saka kaping pindho tingkat kanggo kabeh populasi.

“Get Set Before You Bet” minangka kampanye kesadaran sing digawe dening Preventive Action Alliance, agensi pencegahan sing disertifikasi ing Columbus sing mbantu komunitas nggawe lingkungan sing aman. Kampanye nampa pendanaan lan dhukungan saka Ohio kanggo Responsible Gambling (ORG), inisiatif digawe dening negara sing ndadekke bebarengan lotre negara, casino, lan Komisi racing ing kemitraan karo Departemen negara saka Health Mental lan Layanan kecanduan.

Pendanaan kanggo kampanye asalé saka pajak game negara.

Toolkit Fokus Siswa

Minggu kepungkur, Alliance Tindakan Nyegah ngumumake nggawe alat online khusus kanggo ningkatake kesadaran babagan masalah gambling ing mahasiswa.

Toolkit iki kalebu sumber daya kanggo colleges, kalebu print lan flyers online lan iklan mromosiaken inisiatif.

Iku kalebu kuis sangang-pitakonan sing siswa bisa njupuk kanggo ngenali resiko sing ngembangaken prilaku gambling masalah. Nawakake uga tips ing gambling tanggung jawab, kayata nyetel watesan ing pinten padha nang lan nyemangati siswa kanggo njupuk munggah hobby sing ora melu totoan.

Toolkit uga ngandhani siswa babagan pengaruh gambling ing kesehatan mental. Iki minangka topik sing penting amarga, ing taun-taun pungkasan, akeh panaliten nemokake peningkatan kuatir lan depresi ing kalangan mahasiswa.

“Gambling ngirim ora digunakake minangka mekanisme nanggulangi utawa wangun uwal,” leaflet saka status toolkit. “Tinimbang taruhan, coba gabung karo klub ing kampus, main olahraga favorit liwat liga intramural, utawa nedha bengi saben minggu karo kanca-kanca.”

Sadurungé taun iki, peneliti ing Universitas Boston ngrilis studi babagan wolung taun data sing nglibatake 350.000 siswa ing luwih saka 300 perguruan tinggi. Saka 2013 nganti 2021, panliten kasebut nemokake paningkatan 135% ing jumlah siswa sing ngalami depresi lan 110% mundhak ing siswa sing ngalami kuatir. Salajengipun, kaping pindho luwih akeh mahasiswa sing cocog karo kritéria paling ora siji masalah kesehatan mental ing taun 2021 kaya sing ditemokake ing taun 2013.

Toolkit siswa mung salah siji saka sawetara sing kasedhiya ing “Get Set Before You Bet.” Toolkit liyane wis digawe kanggo populasi kayata senior, veteran, komunitas minoritas, lan influencer enom.

Olahraga Betting Teka Ohio

Kampanye kesadaran kuliah uga teka nalika Ohio wis siyap menehi lisensi kanggo totoan olahraga. Organizers bilih expansion ing Ohio bisa mimpin kanggo nambah potensial ing siswa ngembangaken gambling masalah.

Kanggo siswa sing seneng nyemangati tim olahraga universitas, taruhan olahraga nyedhiyakake cara liya kanggo nggawe taruhan ing kabeh saka Playoff Football College nganti Maret Madness lan liya-liyane. ORG nyatakake ing postingan blog babagan kampanye sing dituju kanggo siswa.

Taruhan olahraga ora mung masalah kanggo siswa, amarga para panyengkuyung uga nyathet manawa game olahraga fantasi, game kertu, lan jinis gambling liyane – urip lan online – kasedhiya kanggo siswa ing kampus.

#Ohio #Responsible #Gambling #Kampanye #Doel #College #Siswa
https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://buyviagru.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com