Tag Archives: Kabeh

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

Iowa greyhounds

First Famous jinis Dealer Begalan saka Kabeh Casinos Nevada

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 03:02

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 03:44.

Kanggo pisanan, individu sing ora duwe sejarah ngapusi ing gambling utawa keterlibatan ing kejahatan terorganisir kalebu ing “Black Book” sing misuwur saka regulator game Nevada.

Kendrick Wetherspoon
Persona non grata: Kendrick Laronte Weatherspoon pisanan non-casino con artis utawa karakter Mafia kanggo klebu ing Nevada kang “Black Book”. (Gambar: NGCB/Casino.org)

Buku iki dhaftar panjarwa wong sing tilar saka kabeh kasino ing negara – permanen. Siji-sijine cara kanggo ngilangi dhaptar iki yaiku mati.

Kajaba saka Kendrick Laronte Weatherspoon, a pimp kondhang karo sajarah pidana surem saka panganiaya marang wanita, highlights uneg-uneg panguwasa babagan prevalensi perdagangan seks ing kasino Las Vegas.

Prioritas kanggo Fed

Iku mbokmenawa ora ketepakan sing kaputusan Nevada Gaming Board Control kanggo blackout Weatherspoon ana rawuh dina sawise pengacara anyar negara, Jason Frierson, announced perdagangan seks bakal dadi prioritas kanggo pejabat penegak hukum federal lokal.

“Kita duwe konferensi lan konvensi. Kita duwe Super Bowl, “ujare Frierson ing konferensi pers Rebo. “Aku panginten bakal ana kesempatan kanggo nggawe cetha yen Nevada dudu panggonan sing aman kanggo penyelundup seks.”

Las Vegas minangka salah sawijining tujuan paling awon ing AS kanggo perdagangan seks, miturut pamrentah AS. Ana kira-kira 5,600 korban ing Nevada saben taun.

Casinos lemah subur kanggo pimps amarga iku panggonan sing akèh dhuwit ngganti tangan. Dheweke uga narik kawigaten para pelanggan sing gelem mbuwang dhuwit lan njupuk risiko lan biasane diikat menyang kompleks hotel.

Buku Ireng

Black Book digawe ing 1960 ing upaya kanggo gawe uwong yakin turis sing Las Vegas ora mbukak dening Mafia. Iku Doel individu karo “ajining diri kondhang utawa ala sing bakal mengaruhi kapercayan umum lan yakin sing industri game free saka pembangunan pidana utawa ngrusak.”

Ana, Jendral Michael Somps ngandika Weatherspoon ketemu kritéria iki kanggo Gawan ing dhaftar, uga kang Nevada kejahatan bebendhu.

Wiwit 2000, Weatherspoon ngadhepi 30 kasus ing Pengadilan Kehakiman Las Vegas. Tuduhan kasebut kalebu perdagangan narkoba, nyopir cacat, rampokan, baterei domestik, perdagangan seks wong diwasa, baterei kanthi strangulasi, serangan seksual, penculikan, lan nampa asil prostitusi. Dheweke wis kicked metu saka ing paling limang casinos Las Vegas kanggo aktivitas.

Ing pangrungon ana, Komisioner debat apa Weatherspoon kudu milih metu saka casino nalika ana liyane kaya wong. Nanging padha pungkasanipun mutusaké kanggo nggawe conto saka 44 taun amarga dheweke cetha nggunakake kasino Las Vegas minangka basis saka operasi.

Panel kontrol milih unanimously kanggo uncalan buku ing Weatherspoon.

Weatherspoon ora rawuh ing rapat Kamis. Nanging wiwit saiki, yen lumebu ing sembarang casino Nevada, iku pelanggaran serius lan ditahan otomatis.

Dhaptar iki pungkasan ditambahake ing 2018, nalika dering ngapusi ditemokake ing Bellagio.

#Famous #jinis #Dealer #Begalan #saka #Kabeh #Casinos #Nevada

Macau casinos gaming revenue GGR

Pamrentah Macau Ngandika 200K Tes COVID Kabeh Negatif

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 05:45.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 06:28h.

Pamrentah Macau dina Minggu mrentahake kabeh warga supaya nindakake tes COVID-19 saben dina nganti saiki. Iku sawise wong sing ngunjungi tetanggan Zhuhai ing daratan China dites positif kanggo coronavirus ing akhir minggu.

China COVID-19 Macau Casino
A mlaku mlaku cedhak ngleboke menyang casino Grand Lisboa ing Macau. Pamrentah wilayah kasebut ujar manawa dina pertama tes massal paling anyar ing kutha kasebut ora ana tambahan kasus positif COVID-19. (Gambar: Reuters)

Pejabat pemerintah Daerah Administratif Khusus (SAR) Macau mrentahake saben warga 600.000 ing kutha kasebut supaya nindakake tes antigen kanthi cepet ing dina Minggu lan Senin kanggo mesthekake yen wabah liyane ora ana ing enclave kasebut.

Warga kudu ngunggah asil tes loro kasebut menyang situs web resmi pemerintah. Sing ora njupuk risiko diwenehi label “abang” utawa “kuning” ing sistem tanggapan pandemik Kode Kesehatan online kutha. Kanggo warga sing mlebu ing Macau, kudu nampilake status kode kesehatan “ijo” ing gerbang tapel wates.

Pusat Tanggapan lan Koordinasi Macau Novel Coronavirus dina iki ngumumake yen 199,622 asil tes pisanan sing diunggah menyang situs web pemerintah lan dideleng dening petugas kesehatan ora ngasilake sampel COVID-19 sing positif.

Wong sing kena infeksi sing lunga menyang Zhuhai akhir minggu kepungkur tetep diisolasi. Bangunan apartemen wong sing kena infeksi lan supermarket sing dienggo wong kasebut uga dikunci.

Serangan tes massal rong dina ing Macau teka kurang saka seminggu sawise SAR pindhah menyang perjalanan tanpa karantina ing antarane Zhuhai. Kasino wilayah, sing dadi tulang punggung ekonomi wilayah lan akeh tenaga kerja ing wilayah kasebut, diijini mbukak maneh 23 Juli sawise mateni operasi gambling 12 dina.

Casinos Nggolek Easing Border

Ngangkat syarat pengamatan karantina lan medis kanggo para wisatawan sing teka saka Zhuhai kudu dadi dandan utama kanggo nyedhiyakake kasino milyar dolar ing wilayah kasebut karo pelanggan. Resorts in Macau wis kanggo akèh taun gumantung banget ing dharatan kanggo pengunjung.

Ing taun 2019, daratan kasebut kira-kira 71% saka meh 40 yuta wisatawan sing ngunjungi Macau. Zhuhai, omah kanggo luwih saka 2,4 yuta wong, wewatesan karo Macau. Kutha iki dumunung ing pinggir kidul Provinsi Guangdong ing Delta Kali Mutiara.

Macau wis ora lalu lintas pengunjung appreciable kanggo paling 2022. Nanging Juli makili casino paling awon sasi kabeh pandemi, minangka revenue game reged mung $ 49 mayuta-yuta. Ing pra-pandemi Juli 2019, kasino njupuk liwat $3 milyar saka pelanggan gambling.

Casinos nunggu asil lengkap saka rong dina citywide testing bonanza. Wabah liyane lan kunci sabanjure – kaya sing dibutuhake miturut kepatuhan “nol-COVID” ing Macau – bakal nambah karusakan ing kahanan sing wis meh mbebayani kanggo industri game China.

Jumlah Kasus Saiki

Wiwit wabah COVID-19 Macau sing diwiwiti ing pertengahan Juni, wilayah kasebut wis ngonfirmasi udakara 1,800 infeksi. Patbelas wong tetep kena infeksi lan diisolasi ing fasilitas medis.

Pejabat kesehatan Macau ujar manawa ana wong sing dites positif, preduli saka gejala kasebut, dheweke kudu langsung nelpon ambulans kanggo digawa menyang rumah sakit kanggo pemantauan lan isolasi sing cocog. Kabeh wong sing manggon ing omah minangka wong sing kena infeksi kudu diisolasi ing wilayah karantina sing disetujoni pemerintah.

“Pemberi kabar lan wong sing manggon bebarengan kudu tetep ing omah lan sabar ngenteni ditransfer menyang wilayah karantina dening ambulans sing ditunjuk,” pratelan saka Pusat Tanggapan lan Koordinasi Coronavirus. “Pengujian asam nukleat sing relevan bakal diatur kanggo kabeh dening panguwasa.”

#Pamrentah #Macau #Ngandika #200K #Tes #COVID #Kabeh #Negatif