Tag Archives: Juli

Catawba Two Kings

Indiana Casino lan Sportsbook Revenue mbalek maneh ing Juli

Dianyari: 13 Agustus 2022, 11:50

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 11:50.

Indiana Casinos sante wiwitan apik kanggo taun fiskal ing Juli.

Indiana
Pemandangan udara saka Monument Circle ing Indianapolis ing wayah sore. Indiana Casinos kanggo Juli kacarita AGR keno pajek $ 201,2 mayuta-yuta, munggah $ 12,5 yuta saka Juni. (Gambar: SeanPavonePhoto/Adobe Photo Stock)

Miturut data saben wulan dirilis dening Komisi Gaming Indiana (IGC) ana, 12 kasino komersial sing dilisensi negara kacarita $ 201,2 yuta ing kuitansi reged tax-diatur (AGR) kanggo sasi. Iku mundhak 6,7% saka total Juni $188,7 yuta.

Sing luwih penting, iki mungkasi kemerosotan telung sasi sing nyuda penghasilan amarga kahanan ekonomi saya mundhak. Nalika ekonomi sacara teknis bisa ngalami resesi – kanthi definisi manawa produk domestik reged negara nyusut kanggo kuartal kaping pindho – indikator liyane kayata pasar kerja sing apik lan rega gas sing mudhun mbantu ngimbangi sawetara kasebut.

Ana uga sawetara perspektif sing dibutuhake ing kene. Nalika ana penurunan sing tetep wiwit AGR kena pajak $ 219.2 yuta ing wulan Maret, wulan kasebut isih nuduhake sawetara jumlah paling dhuwur ing Indiana, paling ora wiwit 2017.

Wiwit 2017, wis ana 10 wulan nalika AGR kena pajak saben wulan ngluwihi $200 yuta. Pitu kasebut wis kedadeyan wiwit April 2021. Telu liyane kedadeyan ing Maret 2017, 2018, lan 2019.

Dadi casinos Indiana isih ing tengah roto kuwat, lan yen faktor ekonomi tartamtu, kayata tingkat inflasi, terus dumunung, banjur padha katon poised kanggo njaga mbukak kuwat kanggo saiki.

Hard Rock Tetep No. 1

casino Newest negara terus dadi produser utama.

Hard Rock Northern Indiana kacarita total menang $ 36,8 mayuta-yuta, luwih saka $ 6 yuta liwat Horseshoe Indianapolis.

Sawise $ 1,5 mayuta-yuta ing free kridit game lan potongan liyane dijupuk, casino adhedhasar tanah Gary kacarita AGR keno pajek $ 35,3 mayuta-yuta.

Horseshoe Hammond kacarita AGR keno pajek $ 26,5 mayuta-yuta, karo Horseshoe Indianapolis laporan $ 26,2 mayuta-yuta sawise njupuk 12% potongan saka winnings kanggo operasi racino sawijining.

Sasi paling apik kanggo casino South Indiana kanggo Caesars Southern Indiana, minangka property EBCI Holdings kacarita AGR keno pajek $ 21,2 mayuta-yuta.

Kanthi Juli minangka wiwitan taun fiskal, tingkat pajak maju Indiana ing revenue casino direset. Mulane revenue tax negara ambruk luwih saka setengah saka Juni $ 65,7 yuta kanggo $ 32,4 yuta ing Juli sanajan revenue tambah saben sasi.

Kanggo paling kasino ing negara, pisanan $ 25 yuta ing AGR taxed ing 15%. Tarif mundhak dadi 20% kanggo $ 25 yuta sabanjure lan 25% kanggo $ 25 yuta sabanjure. AGR antarane $75 yuta lan $150 yuta wis taxed ing 30%, karo income antarane $150 yuta lan $600 yuta taxed ing 35%.

Yen ana casino laporan AGR luwih saka $ 600 mayuta-yuta, sing income taxed ing 40%.

Nangani Sports Betting Drops, Entuk Tambah

Ngalih menyang totoan olahraga, Indiana terus kanggo rangking antarane negara ndhuwur ing bangsa ing syarat-syarat genggeman.

Sportsbook negara kacarita $ 206,6 yuta nangani kanggo Juli. Sing mudhun meh $ 50 yuta saka total wulan Juni amarga kurang acara olahraga sajrone wulan kasebut. Nanging, iku mundhak $12.1 yuta saka laporan Juli 2021.

Sanajan gagang mudhun, buku olahraga nglaporake tingkat menang sing luwih apik. AGR kena pajak Juli $ 20,9 yuta ana 32,3% Tambah saka $ 15,8 yuta Sportsbooks menang ing Juni.

Indiana uga nampa meh $500.000 luwih ing pajak amarga sasi luwih apik kanggo bookkeeping. Miturut IGC, pajak olahraga totoan ngasilake meh $ 2 yuta kanggo negara.

FanDuel sepisan maneh nuntut papan paling dhuwur ing antarane buku olahraga. $ 61,5 yuta ditahan kanggo sasi $ 1,4 yuta luwih apik tinimbang DraftKings. Merek Flutter Entertainment nglaporake bathi reged $ 7,3 yuta, nalika DraftKings menang $ 4,5 yuta.

#Indiana #Casino #lan #Sportsbook #Revenue #mbalek #maneh #ing #Juli

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casino Menang Total Mung $ 49M ing Juli, Pangentukan paling saka Pandemi

Dikirim ing: 2 Agustus 2022, 12:08

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 8:11h.

Menang casino Macau ing Juli 2022 mung MOP398 yuta (US $ 49 yuta), revenue saben wulan paling murah sing dialami dening enem operator game sajrone pandemi COVID-19.

Macau casino gambling revenue GGR
Kasino Macau menang paling sithik dhuwit gambling ing Juli 2022 tinimbang ing sasi liyane sajrone pandemi COVID-19. Urip wiwit normal maneh sawise wabah koronavirus wulan Juni nganti Juli. (Gambar: Pos Pagi China Kidul)

Coronavirus terus mbatesi urip saben dinane ing enclave game Cina. Kanthi wilayah ing kunci kanggo paling Juli, lan casinos dipeksa kanggo nutup dening pesenan pemerintah saka 11. Juli kanggo 22. Juli, aktivitas game Sasi pungkasan iku ateges non-ana.

Penutupan casino teka sawise panguwasa lokal ora bisa ngemot wabah kasus anyar sing pisanan muncul ing pertengahan Juni. Penutupan biaya mayuta-yuta umum dolar ing upah ilang, minangka casino juragan paling gedhe Macau.

Kamenangan game Juli nuduhake pengurangan 95% saben taun. Iki minangka total saben wulan paling murah wiwit Februari 2020 nalika pandemi diwiwiti. Juli ’22 uga Macau paling awon sasi game wiwit 2003 nalika enclave iki mung wiwit nggedhekake pasar dening sambutan operator casino tambahan.

Asil ora nggumunake, “komentar John DeCree, analis game senior ing CBRE Equity Research. “Kasino ditutup… lan umume SAR liyane ditutup sadurunge lan sawise iku. Sing luwih penting, watesan lelungan sing luwih akeh wis ditindakake wiwit akhir wulan Juni.

Swara pitung sasi, menang casino Macau total $ 3,3 milyar. Sing mudhun 54% dibandhingake karo periode pitung sasi padha ing 2021, lan 85% ngisor pra-pandemi 2019 nalika casinos menang luwih saka $ 21,5 milyar Januari kanggo Juli.

COVID-19 saya tambah apik

Nalika Juli nguciwani, ana alesan kanggo optimistis. Kahanan COVID-19 saya apik, lan pamrentah ujar manawa rencana kasebut bakal maju kanthi normal ing wulan-wulan sing bakal teka.

Nanging, katon ora ana garis wektu nalika Macau bakal nerusake perjalanan lintas wates tanpa karantina karo daratan. Iki ditundha ing wulan Juni.

Saiki, pengunjung saka daratan, kalebu tetanggan Zhuhai, kudu tes negatif kanggo COVID-19 sajrone 48 jam sadurunge ninggalake daratan menyang Macau. Sing luwih watesan yaiku nalika bali, warga daratan kudu ngasingake paling sethithik pitung dina.

Kahanan lelungan ndadekake meh kabeh wong lelungan ing omah. Kantor Pariwisata Pemerintah Macau durung nerbitake lalu lintas Juli, nanging jumlah pengunjung Juni mung 380.671 turis. Ing wulan Juni 2019, luwih saka telung yuta wong lelungan menyang wilayah kasebut.

Amarga ora ana garis wektu nalika Macau lan daratan bisa bali menyang kabijakan perjalanan tanpa karantina, ujare DeCree ora ngarepake pemulihan sing migunani babagan pendapatan game ing wulan Agustus.

Casino Nawakake Open

Enem lisensi game sing dianakake dening Sands, MGM, Wynn, Melco, Galaxy, lan SJM kadaluwarsa ing jam 12:01 wektu lokal ing 1 Januari 2023. Kanggo nunggu nerbitake tender anyar kanggo enem operator casino kanggo 10 taun. nganti 2032, panitia anyar dibentuk ing wilayah sing bakal ngawasi proses kasebut miwiti periode aplikasi minggu kepungkur.

Komite Auction Umum saka kalonggaran kanggo operasi Lucky Casino Games ngirim aplikasi nganyari maneh lisensi saka enem casinos. Periode tawaran nganti 14 September. Ngarep-arep yen enem konsesi saiki bakal nampa tender anyar.

#Macau #Casino #Menang #Total #Mung #49M #ing #Juli #Pangentukan #paling #saka #Pandemi