Tag Archives: judi slot online

casino stocks

Sahara Las Vegas Ganti Program Ganjaran Tanpa wates

Dikirim ing: September 26, 2022, 10:05.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 10:05.

Sahara Las Vegas iku salah siji saka kasino sing ngganti program kasetyan customer ing upaya kanggo narik kawigaten lan nahan bettors luwih aktif.

Sahara Las Vegas
Sahara ing Las Vegas Strip. Ajang iki saiki mbenakake program ganjaran. (Gambar: Details ing Luxury)

Venue Strip ngumumake dina Jumuah kepungkur yen lagi ngowahi platform Infinity Rewards supaya para peserta bisa entuk hadiah nganti kaping enem luwih cepet. Peningkatan program kasetyan Sahara minangka bagéan saka upaya sing luwih jembar kanggo nganyarke resort terpadu, sing uga kalebu tambahan fasilitas anyar. Contone, mbukak restoran Balla Italian Soul sing paling diantisipasi ing Sahara dina Jumuah iki.

Wiwit tanggal 1 Oktober 2022, Infinity Rewards nawakake luwih akeh mupangat kalebu entuk nganti 6X poin sing luwih cepet ing slot saben dina, lan saiki nawakake pertandingan tingkat kompetitif kanggo anggota status paling dhuwur kanthi program kasetyan kasino liyane, parkir VIP, garis layanan prioritas khusus ing hotel, Infinity Ganjaran restoran, kasir lan meja, uga diskon cabana lan daybed eksklusif ing AZILO Ultra Pool. Anggota Infinity Rewards entuk tawaran lan kompensasi khusus, undhangan kanggo acara eksklusif, lan liya-liyane, “miturut pratelan sing dirilis dening Sahara.

Iku free kanggo ndhaftar ing program lan TCTerms uga bisa entuk lan digunakake ing Grand Sierra Resort (GSR) ing Reno.

Rincian Sahara

Dumunung patang mil saka Bandara Internasional Harry Reid, Sahara duwe 1.613 kamar lan suite sing nyebar ing telung menara, kalebu AAA® Four Diamond Alexandria Tower.

Resor terpadu uga 85.000 kothak papan patemon lan 60.000 kothak casino, dilengkapi 600 mesin slot lan video poker terminal uga luwih saka 50 game table. Wis kamar poker lan buku olahraga William Hill.

Minangka kanggo entuk nilai ing program Tanpa wates Ganjaran, peserta njaluk $ 1 ing Comps kanggo saben 1.000 TCTerms entuk ing slot . pemain poker entuk Comps adhedhasar muter wektu nalika bettors ing meja entuk Comps adhedhasar muter .

“Kredit tingkat ora duwe nilai tambah. Anggota bakal nampa siji (1) kredit tingkat $ 2 kanggo multi-game video poker lan video Keno. Anggota bakal nampa siji (1) kredit undakan kanggo $ 1 ing reels video lan reel slot . Point multipliers ora mengaruhi carane kridit undakan entuk. Pemain meja entuk kridit tingkat adhedhasar jinis dolanan, taruhan rata-rata, lan wektu main, “ujare Sahara.

Ana enem level ing Infinity Rewards – Pilih, Premier, Elite, Legenda, Ikonik, lan Tanpa wates. Keanggotaan tanpa wates mung kanthi undhangan.

Akeh Ganti Program Ganjaran

Taun iki wis aktif ing syarat-syarat operator game Nevada reconfiguring program kasetyan customer lan wis dadi tema antarane gedhe, medium lan perusahaan cilik.

Sadurungé sasi iki, dicethakaké Binion lan 4 Queens, kang loro dumunung ing downtown Las Vegas, nggabungake program kasetyan pelanggan. Loro-lorone properti diduweni dening TLC Casino Enterprises.

Sahara lan Grand Sierra diduweni dening Meruelo Group – konglomerat sing uga ngontrol perusahaan pangan lan media uga Arizona Coyotes saka NHL. Ing 2013, perusahaan nyoba tuku Trump Plaza Hotel lan Casino ing Atlantic City, NJ, nanging gagal ing bid.

#Sahara #Las #Vegas #Ganti #Program #Ganjaran #Tanpa #wates

casino stocks

FanDuel, Rush Street Lifts Belanja Promosi Ing Mangsa Bal-balan

dikirim ing: September 26, 2022, 04:00h.

Dianyari pungkasan ing: 26. September 2022, 04:50.

Edisi bengi iki Senen Wengi Sepakbola tandha pungkasan minggu katelu saka mangsa NFL, lan iku minggu kaping lima ing bal-balan College. Nalika kampanye bal-balan 2022 dadi panas, uga mbuwang promosi dening operator sportsbook.

FanDuel
FanDuel sportsbook Rendering ing Clearwater Casino Resort. Perusahaan nambah belanja promosi. (Gambar: PR Newswire)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Wells Fargo Daniel Politzer mbahas topik kasebut, nyathet manawa sawetara jeneng paling gedhe ing industri buku olahraga nambah belanja promosi amarga musim bal-balan 2022 entuk momentum. Khususé, Politzer nyorot FanDuel lan Rush Street Interactive (NYSE: RSI).

Saka 18 September nganti 25 September, FanDuel mbatalake promosi “5 saham, entuk $ 150 ing taruhan gratis” kanggo milih “taruhan kasempatan kaping pindho nganti $ 1,000”, nalika Rush Street Interactive ngalih menyang taruhan kasempatan kaping pindho $ 500 saka simpenan $ 250 sing sadurunge digunakake. bonus match, miturut Politzer.

Napa FanDuel, Rush Street Moves Matter

Bal-balan minangka olahraga paling akeh ing AS. Dadi ndadekake pangertèn sing nderek tanggalan olahraga panas, ngendi baseball minangka olahraga tim dominan, bettors bungah bab bali saka bal-balan. operator Sportsbook mbutuhake bonus luwih gedhe.

Masalah iku untung. FanDuel bubar nguripake waktu pisanan duwe bathi ing sajarah anyar saka industri Sportsbook online US, lan Analysts akeh pracaya BetMGM lan Caesars Sportsbook uga nyedhak status enviable. Ing sisih liya, intensitas belanja promosi nalika musim bal-balan bisa ngalangi upaya operator metu saka zona abang.

Khusus kanggo kabar FanDuel lan Rush Street Interactive sing kasebat, Wells Fargo Pollitzer nyathet manawa pamindhahan promosi anyar operator kasebut nggawa level karo saingan BetMGM, Caesars Sportsbook, lan DraftKings, menehi saran mbuwang promosi wis tambah akeh sajrone musim bal-balan.

Sing duweni potensi kuwatir ing sawetara tingkat. Kaping pisanan, isih ana 14 game NFL musim biasa. Kapindho, basket NBA lan College – loro olahraga sing luwih populer ing antarane bettors – cedhak. Katelu, gabungke rong faktor pisanan, lan analis lan investor kudu kuwatir babagan prospek untung kanggo operator sportsbook.

FanDuel Nduwe Kaluwihan

Nalika nerangake tujuan sing asring saingan kanggo nyenengake Wall Street lan investor nalika nambah belanja promosi kanggo entuk pelanggan anyar, FanDuel duwe sawetara kaluwihan sing ora ana pesaing.

Kaping pisanan, operator kasebut minangka unit Flutter Entertainment (OTC:PDYPY), paling ora nganti Flutter nerusake spin-off. Dadi saiki, FanDuel dudu perusahaan sing mandhiri ing pengawasan analis lan panuku.

Kapindho, kaya sing kasebut ing ndhuwur, operator sportsbook duwe waktu sing duwe bathi. Akhire, wis dening adoh pangsa pasar paling gedhe ing pasar totoan olahraga online AS, lan iku tanpa operasi ing Nevada.

Iki minangka tandha yen belanja marketing wis mbayar, paling ora babagan akuisisi pelanggan. Kautaman FanDuel ing BetMGM lan DraftKings uga bisa nuduhake keahlian ing penylametan pelanggan utawa kanthi efisien ngganti klien sing ilang.

#FanDuel #Rush #Street #Lifts #Belanja #Promosi #Ing #Mangsa #Balbalan

casino stocks

BofA ngandika Social Casino Simpenan bisa ngrugekke ing resesi

dikirim ing: September 25, 2022, 03:54h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 04:32.

A resesi kamungkinan kanggo duwe impact ala ing dodolan video game. History mbuktekaken sing akeh lan precedent wis apa karo perusahaan casino sosial lan saham sing.

saham casino sosial
A pemandangan saka game Playstudios. Bank of America bearish ing saham casino sosial. (Gambar: OfftheStrip.com)

Mungkin iki warta sing ora becik kanggo wong sing seneng Playstudios (NASDAQ:MYPS), Playtika (NASDAQ:PLTK). lan SciPlay (NASDAQ:SCPL). Ing laporan anyar, ekonom Bank of America nyurung pangarepan resesi menyang kuartal pertama 2023 saka kuartal kaping papat taun iki. Nanging padha nyana 4% kanggo 6% drop ing dodolan video game sak malaise ekonomi.

Kita ngarepake sawetara pemain ing industri bisa ngalahake wong liya, amarga kategori produk tartamtu, waralaba, lan strategi monetisasi bisa luwih apik ngatasi badai ekonomi. nyerat analis Omar Dessouky.

Bank ngandika Kurangé populasi ing dodolan game, assuming ana resesi tradisional, bakal luwih entheng saka sak krisis financial global.

Masalah lurks kanggo Simpenan Casino Social

Nalika Bank of America ana mbangun ing sawetara equities video game lan netral liyane, iku ora antusias ing saham casino sosial.

Bank kasebut duwe “peringkat pemain sing kurang apik ing Playstudios, Playtika lan SciPlay, nyathet perusahaan kasebut ngadhepi “risiko substitusi” amarga para konsumen golek cara kanggo nyuda belanja ing ekonomi kontraksi. Iki minangka tesis sing cukup, amarga nalika akeh game sing diterbitake dening trio perusahaan kasebut ing ndhuwur gratis kanggo didownload lan dimainake ing wiwitan, perusahaan ngandelake tuku ing-app minangka bagean penting saka aliran pendapatan.

Penawaran SciPlay sing misuwur yaiku Partai Jackpot, Cepet Hit Slot, Gold Fish Casino Slot, Hot Shot Casino, 88 rejeki, Bingo Showdown, lan Monopoli slot . Game gratis kanggo muter, nanging fitur tuku ing-app.

Sadurunge unit Caesars Hiburan, Playtika iku salah siji sing pisanan nawakake free – muter game sosial ing jaringan sosial lan piranti seluler, lan wis liwat 35 yuta pangguna saben wulan. game misuwur kang kalebu Bingo Blitz Caesars slot Slotomanialan World Series of poker (WSOP) Sosial.

2022 Atos kanggo Social Casino Simpenan

Ing taun iki, ana meksa basis amba ing usaha game, lan saham casino sosial ora imun kanggo tema sing. Saka telu kasebut ing ndhuwur, pemain paling apik sajrone pirang-pirang taun yaiku Playstudios, lan jeneng kasebut mudhun meh 10%.

Playstudios beroperasi ing segmen analis lan investor sing akeh banget. Kajaba iku, model bisnis sawijining, kalebu program kasetyan – playAwards – lan kemitraan karo MGM Resorts sregep.

juragan Tetris app seluler bubar ngluncurake dana usaha $10 yuta sing ditujokake kanggo nandur modal ing perusahaan sing nerbitake game dolanan sing diganjar,

Liwat “Future Fund,” Playstudios “bakal partner karo perusahaan Web3 generasi sabanjure sing mbangun kemampuan canggih ing persimpangan game, marketing loyalitas, lan ganjaran blockchain. Investasi strategis awal dana ing Forte lan The Kryptomon Company menehi akses PLAYSTUDIOS menyang keahlian ing teknologi Web3, pemasaran lan bangunan komunitas sing bisa dimanfaatake nalika nambah kemampuan ing ruang angkasa, “ujare pernyataan sing dirilis dening perusahaan.

#BofA #ngandika #Social #Casino #Simpenan #bisa #ngrugekke #ing #resesi

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

Iki minangka wiwitan pungkasan Joe Flacco kanggo NY Jets? Utawa Bisa Menang Proyek?

dikirim ing: September 23, 2022, 02:29h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 04:39h.

Ayo maju lan optimistis, para penggemar Jets, lan nganggep manawa Gang Green bakal terus geser juara juara AFC Cincinnati Bengals kanthi ngatasi panyebaran enem poin lan entuk kamenangan liyane nglawan sisih Ohio kanggo nambah 2-1 sakabèhé.


Jet QB Joe Flacco, katon ing lapangan ing foto tanpa tanggal iki. https://jetsxfactor.com/

Lan ayo kang nganggep sing quarterback Joe Flacco, 37-taun-lawas dinosaurus ngalami rejuvenation sing ndharat ing +15000 pa BetMGM MVP Papan, iku pasukan utama konco acara dipercaya iki. Bakal dadi mburi dalan kanggo pemain tengah sing saiki lenggah katelu ing nomer paling maringaken yard dening quarterback NFL, malah MVP favorit Josh Allen saka Buffalo?

Iku pitakonan worth pondering minangka minggu karya ends ing New York, karo Jet arep siji saka rong cara: tim 1-2 karo akeh wektu kanggo mbalekake minangka quarterback tatu Zach Wilson nyiapake kanggo njupuk tanggung jawab saka final 14 game.

Utawa tim 2-1 sing Flacco njaga Fountain of Youth iki lan Jets siji game liwat .500 judhul menyang Minggu 4 tawuran karo Pittsburgh Steelers. Tim staggered sawise Kemis wengi kang 29-17 mundhut kanggo Cleveland, ngendi padha ngatur kanggo ngumpulake mung telung poin ing babak kapindho.

Ah, kontroversi quarterback. Apa ora bakal dadi waralaba sing ora bisa menang siji game September sajrone telung musim pungkasan?

Apa sing bakal ditindakake Robert Saleh yen menang?

Iki masalah apik lan masalah ala kanggo pelatih Robert Saleh. Dheweke ngerti nasib jangka panjang Jets ana gandhengane karo kasuksesan Wilson, pemain No. 2nd sakabèhé saka draf 2021 saka BYU, sing pulih saka operasi lutut arthroscopic.

Yen Wilson bali ing Minggu 4 lan Flacco lungguh, kita ora bakal weruh gerakan tari kaya iki:

Lan bakal nindakake loro iku: Sijine akeh meksa ing Wilson kanggo minggu 4, lan ninggalake Saleh mbukak kanggo guess yen mangsa banjur wiwit njupuk siji kanggo Samsaya Awon.

Dadi rada kompetitif ing tahap awal musim iki yaiku sing anyar kanggo Jets iki, sing Saleh janji ora bakal dadi “Jet Lawas sing padha,” banjur ndhukung pernyataan kasebut kanthi mbalek maneh ing Minggu kepungkur nglawan Browns. Jets ngetung kaping pindho liwat pungkasan 1:55 ing Cleveland kanggo apa mbokmenawa paling nggumunke menang minggu kepungkur ing kabeh NFL.

Lan nalika pembuangan Buta padha ecstatic liwat sing 2-0 miwiti kanggo ana Night Football gelaran marang Dallas Cowboys ing dalan, pembuangan Jet padha nang endi wae lor Cloud Nine. Iku amarga relevansi sadurungé minangka tembung sing mung bisa ditemokake ing kamus.

Nanging kasunyatan tetep sing Jet sing enem-titik asu kanggo alesan, paling sing Cincinnati tindak menyang Super Bowl mangsa pungkasan lan tetep +1600 kanggo menang AFC. Nalika iku Jet iku +10000.

Bengals quarterback Joe Burrow mlebu game iki karo liyane interceptions (4) saka TD pass (3), lan Bengals gawe salah 18 karo 343 meter saben game. Jets ana ing posisi kaping wolu kanthi 391; Ing pertahanan, Green Gang nyerah 339 1/2 meter saben game, nalika Bengals padha Ngartekno luwih poignant, saéngga 302 saben game, kapitu paling apik ing NFL.

Nanging sing malah liyane alesan kanggo njaga mripat ing iki nalika bab Flacco-Wilson muter metu. Amarga yen Flacco bisa mimpin Jets kanggo kamenangan marang nimbali formidable (marang tim sing dadi kanggo Super Bowl, ora kurang), kita bakal duwe kahanan ing tangan kita. Elinga, durung suwe Sam Darnold bakal dadi jawaban jangka panjang, lan kita kabeh ngelingi kepiye kedadeyan kasebut.

Ngendi Pertempuran Kunci, Wicaksana Tim?

Pertandhingan sing bakal ditonton yaiku korps panampa kaping pindho saka Jets vs. The Jets wis main tim Baltimore lan Cleveland sing loro gumantung ing saben liyane. Nanging Cincinnati beda. Musim pungkasan, Ja’Marr Chase nomer enem ing NFL kanthi total kuitansi yard, Tee Higgins kaping 17, lan Tyler Boyd kaping 39. Jets ora duwe siji ing ndhuwur 80.

Chase duwe over / under nalika nampa 76,5 meter. Higgins ing 65,5, Boyd ing 35,5; Jumlah paling dhuwur Jets liwat / ing kuitansi Elijan Moore ing 49,5, (kang wis telung keno kanggo 41 meter minggu kepungkur), lan Garrett Wilson, sing kejiret juara game minggu kepungkur, iku 50 1/2).

Burrow liwat / ing yardage punika 262,5 meter, tokoh kang gampang ngalahake ing mangsa-mbukak mundhut lembur kanggo Pittsburgh nanging ora kejawab (199 meter) minggu kepungkur marang Dallas. Flacco ana ing 234.5, sing ora kejawab ing saben rong pertandhingan pisanan, kanthi 307 lan 309.

Banjur kita duwe karung. Bengal mung duwe rong musim ing musim iki sawise rampung kaping 12 ing kategori kasebut taun kepungkur sadurunge nyelehake Matthew Stafford kaping pindho sajrone Super Bowl. Sampeyan bisa uga kelingan sing Rams sacked Burrow kaping pitu ing game juara, kang pertahanan Saleh bakal nyoba kanggo emulate. New York mung duwe 3 karung mangsa iki, kang ora bode uga kanggo Jet mencet Burrow menyang jinis uncalan cepet sing bisa dijupuk.

Ing interception, Jet duwe loro, lan Bengal sabanjuré bakal pisanan.

Jangkoan mudhun-diunekake wis babras Jet ing saben loro game pisanan sing, lan nang paling ngendi wae ing Amerika iku Staff kepelatihan Bengals wis fokus ing kesalahane jangkoan kanggo ngidini kanggo mbaleni. Baline Jets sing nggegirisi dina Minggu kepungkur minangka momen langka sing nyenengake kanggo franchise sing durung akeh wiwit Joe Namath dadi gelandang ing taun 1969.

Saleh bakal mbutuhake wong-wong mau ing tingkat fokus sing paling cetha supaya ora main saka mburi, kaya sing ditindakake ing rong pertandhingan pisanan nglawan Ravens (dheweke 37:40) lan Brown (padha ngetutake 23:22). . Pimpin pisanan Jets musim iki nalika nyetak 22 detik isih minggu kepungkur nglawan Browns.

Dadi iki minangka tes sing bener kanggo Flacco lan Jets amarga tim sing metu ing Super Bowl kanthi rekor 0-2 minangka tim sing nekat, lan pelatih Bengals Zac Taylor bisa nemokake dheweke ing kursi panas, sanajan kabeh sukses. dheweke wis. wis kedadeyan wiwit mbukak 0-11 ing kampanye kepelatihan rookie 2019. Apa sing kedadeyan ing musim kepungkur bisa cepet dilalekake yen kedadeyane cepet. Mung takon Ime Udoka.

Apa Babagan Garis lan Tren?

Garis kasebut ana 6 amarga apa sing ditindakake tim kasebut setahun kepungkur. Swara / kurang iku 45 1/2 amarga ora ana gawe salah banget pinter.

Nanging mung Minggu 3, lan ana wektu kanggo tim iki kanggo bali menyang wangun: Bengals kuwat postseason challengers; Jets minangka tim sing nggawe para penggemar goyang-goyang nalika metu saka parkir Met Life. Nanging kanthi ukuran apa wae, iki minangka game penting kanggo loro tim kasebut.

New York 1-1-0 marang panyebaran, lan Cincinnati 0-2. Jet 3-6-0 ATS minangka asu omah, kalebu musim pungkasan. Bengal yaiku 2-2 ATS minangka favorit dalan. New York wis menang limang saka sangang game minangka favorit ing ngarep, nalika Bengals mung menang sapisan ing papat game pungkasan minangka favorit adoh.


#Iki #minangka #wiwitan #pungkasan #Joe #Flacco #kanggo #Jets #Utawa #Bisa #Menang #Proyek

Iowa greyhounds

Pejabat Cina ing Steve Wynn Lobbying Skandal Dihukum Pati

Dikirim ing: 23 September 2022, 04:30.

Dianyari pungkasan: 23 September 2022, 05:16.

Pejabat pemerintah China sing didakwa ngrekrut Steve Wynn kanggo nglobi Gedung Putih kanggo Republik Rakyat China (RRC) wis dihukum mati ing kutha Changchun sisih lor-wétan.

Sun Lijun
Sun Lijun ing dermaga ing Changchun Intermediate People’s Court ana. Dheweke ditemokake guilty lan dihukum mati amarga korupsi lan manipulasi pasar saham. (SCMP)

Mantan wakil menteri keamanan umum Sun Lijun, 53 taun, disalahké amarga ngapusi pasar saham, njupuk suap 646 yuta yuan ($ 91 yuta), adol pakaryan resmi, lan ninggalake kantor nalika wabah COVID-19.

Ukuman pati teka karo reprive rong taun, tegese iku bisa diganti kanggo urip ing pakunjaran yen Sun dianggep wis “transformasi” sawise rong taun ing pakunjaran.

Sun minangka salah siji saka atusan pejabat sing kejiret ing “kampanye anti-korupsi” Presiden China Xi Jinping wiwit dheweke dadi kuwasa ing taun 2012. Pengamat China ujar manawa dheweke nggunakake tindakan keras minangka dalih kanggo ngalahake pesaing politike, sanajan korupsi. misuwur ing politik Cina. .

Sun dituduh minangka pimpinan “klik politik” sing “ora setya” marang Xi.

Wynn. Sambungan

Ora ana hubungane karo kapercayan, Sun diduga condong marang Wynn kanggo nglobi administrasi Trump atas jenenge pamrentah China, miturut tuntutan hukum DOJ.

Ing taun 2017, Wynn dadi ketua keuangan Komite Nasional Republik nalika dicedhaki Sun lan wakil ketua keuangan RNC, Elliot Broidy. Dheweke pengin njaluk Presiden Trump supaya nundhung wong Cina sing ora setuju bali menyang China.

DOJ claims Wynn cumadhang kanggo diajak Trump bab dissident Guo Wengui amarga pracaya iku bakal mbantu supaya operasi casino Wynn Resorts ing Macau. Iki kedadeyan nalika ketegangan politik sing saya tambah ing antarane AS lan China, sing dipercaya sawetara analis bisa duwe pengaruh marang operator AS ing Macau.

DOJ nuntut Wynn ing Mei. Dheweke pengin pengadilan federal DC supaya tycoon casino ndhaftar minangka agen manca.

“Wynn nggawe panjaluk langsung menyang presiden nalika nedha bengi lan liwat telpon, lan dheweke duwe sawetara diskusi karo presiden lan pejabat senior ing Gedung Putih lan Dewan Keamanan Nasional babagan ngatur rapat karo Sun lan pejabat pemerintah RRC liyane,” maca tuntutan hukum. DOJ.

Wynn nolak tuduhan kasebut lan njaluk hakim supaya ngeculake kasus kasebut.

Sapa Guo Wengui?

Dissident Guo, pengusaha billionaire, njaluk suaka politik ing AS sawise teka saka RRC ing 2014. Panguwasa Cina wis didakwa ing absentia kanthi suap, serangan seksual lan kejahatan liyane.

Guo ngaku iki digawe minangka mbales kanggo mbukak politikus Cina duwe hubungan korup karo pimpinan bisnis ing RRC.

Ironis, Sun, sing ngawasi tanggapan garis keras babagan protes pro-demokrasi Hong Kong ing taun 2019, wis nemoni nasib sing bakal ngenteni Guo yen konspirasi kanggo ngekstradisi dheweke kasil.

#Pejabat #Cina #ing #Steve #Wynn #Lobbying #Skandal #Dihukum #Pati

Catawba Two Kings

Cyberknife, Taiba kanggo Duel maneh ing Pennsylvania Derby ana

dikirim ing: September 24, 2022, 09:08h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 09:08.

Lapangan saka 11 telung taun-lawas bakal kontes ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, lan $ 1 yuta lomba fitur pengadilan jero karo sawetara saingan.

Monmouth Haskell
Cyberknife, nunggang Florent Geroux (topi ireng), menang $ 1 yuta Haskell Grade I Stakes ing Monmouth Park ana, ngalahake Taiba lan Mike Smith. Loro-lorone dijadwalake kanggo balapan maneh ana ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, ngendi Tabia minangka favorit tipis ing garis esuk. (Gambar: Bill Denver/EQUI-PHOTO)

Favorit esuk yaiku Taiba, bagal sing dilatih Bob Baffert sing menangake Derby Santa Anita meh nem wulan kepungkur, 5-2. Yen Taiba lan jockey Mike Smith entuk kelas kapindho 1 menang ana, banjur bakal menehi Baffert rekor papat menang ing lomba.

Nanging, Taiba minangka balapan entheng. Dheweke mung balapan kaping pindho wiwit menang Santa Anita. Dheweke rampung 12 kuciwo ing Kelas 1 Kentucky Derby, lan rong sasi kepungkur, dheweke perang Cyberknife ing tandhing mulet galak ing Haskell Grade 1 totoan, karo Brad Cox-dilatih stallion menang thriller dening gulu.

Wong loro bakal ketemu maneh ing Bensalem dina Setu. Wektu kirim kanggo Pennsylvania Derby yaiku 6:10 p.m. ET, lan FanDuel TV bakal nyiarake balapan kasebut.

Taiba nggambar posisi kaping wolu kanggo siji mil lan wolung balapan

“Dheweke seneng ing papan sing cetha, mula pancen apik,” ujare Baffert. “Dheweke ora seneng ana ing njero. Aku luwih seneng lima tinimbang enem, nanging iki bakal apik. Cyberknife punika jaran angel; kabeh jaran ing kene. Balapan yuta dolar ora gampang; mesthine ora gampang. Kaya biasane, sampeyan kudu ngaso.”

Mangsa Kuat kanggo Cyberknife

Cyberknife, pilihan 3-1 kaloro ing garis esuk, minangka jaran sing paling apik ing lapangan. Sadulur tiri Taiba, amarga loro-lorone bapake Gun Runner, duwe papat menang ing enem balapan pungkasan. Iki kalebu Haskell, ing ngendi dheweke rampung mil lan dadi nomer wolu ing rekor Monmouth Park kanthi 1:46.24 lan ngalahake Taiba dadi timbal.

Cacat mung ing babagan kasebut yaiku finis kaping 18 ing Kentucky Derby, ing ngendi dheweke dadi korban wiwitan sing cepet banget lan banjur goyah nalika dheweke metu saka pojok pungkasan, lan dadi nomer loro ing kelas 1 wulan kepungkur. . Travers Bet. Bagal sing dilatih dening Brad Cox mimpin paling akeh balapan sadurunge Epicenter mung metu saka pojok pungkasan kanggo menang luwih saka kaping lima.

Cox mikir kanggo nyekel Cyberknife nganti Piala Breeders ing November nanging mutusake yen sawise latihan anyar.

Dheweke duwe angin sing apik banget akhir minggu kepungkur, “ujare Cox. “Wicaksana wektu, iku dudu perkara sing cepet banget, nanging kepiye carane nindakake, katon, lan tumindak. Iki minangka ayunan pungkasan ing kelas 1 (taruhan) babagan rong babak kanggo bocah umur 3 taun. ”

Given kepiye dheweke tampil sajrone musim panas, Cyberknife dadi pilihanku ing kene. Ora bakal dadi balapan sing gampang amarga Taiba menehi pertandhingan ing Haskell lan lapangan kasebut duwe pelari top liyane. Nanging, ing njaba Kentucky Derby, dheweke tampil apik nglawan jaran sing angel.

Dheweke bakal ngrusak gerbang kaping lima lan nggawa Florent Geroux.

Penn Derby Kebak Multilevel Bet Winners

Jaran ndhuwur liyane ing lapangan kalebu Zandon, Tawny Port, lan White Abarrio. Ngluwihi wong-wong mau, Skippylongstocking, We the People, lan Simplification uga wis ngira-ngira menang taruhan ing resume.

Zandon, Nanging, wis ora menang wiwit kelas 1 Blue Grass totoan ing Keeneland ing April, nanging Chad Brown dilatih mule wis entuk dhuwit ing saben wiwitan wiwit. Iki kalebu pagelaran papan kaping telu ing Kentucky Derby lan Travers sing kaping pindho ing mburi Epicenter ing Bets 30 Juli Jim Dandy ing Saratoga.

Ing 5-1 ing garis esuk, Zandon dadi pilihan katelu ing garis esuk. Dheweke nggambar pole njero, lan Joel Rosario bakal numpak.

Tawny Port, bagal liyane saka kandhang Cox, rampung kaping telu ing Jim Dandy lan menang ing Ohio Class 3 Derby 25 Juni sadurunge. Ing 6-1 ing garis esuk, dheweke kepengin menang taruhan kaping telune, lan dheweke bakal ngrusak kaping pitu. Irad Ortiz Jr. bakal numpak.

Ing njaba bakal ana White Abarrio, sing diwiwiti ing 8-1 ing garis esuk. Sawise pasangan menang ing awal taun ing Gulfstream Park, ing Kelas 3 Holy Bull Betting lan Kelas 1 Florida Derby, stallion sing dilatih dening Saffie Joseph, Jr. wis kenek Papan mung sapisan – Panggonan liya ing Ohio Derby – ing telung game pungkasan. Luis Saez entuk kulo ing dina Sabtu.

Punika babak kanggo Pennsylvania Derby: 1. Zandon, Joel Rosario, 5-1; 2. Ice Storm, Jeremy Laprida, 30-1; 3. B Dawk, Frankie Pennington, 20-1; 4. Skippylongstocking, Edwin Gonzalez, 10-1; 5. Cyber ​​​​Knife, Florent Geroux, 3-1; 6. We The People, Flavien Prat, 12-1; 7. Tawny Harbour, Irad Ortiz Jr., 6-1; 8. Taiba, Mike Smith, 5-2; 9. Nyederhanakake, Paco Lopez, 10-1; 10. Aviator Naval, Abner Adorno, 20-1; 11. Putih Abbario, Luis Saez, 8-1.

#Cyberknife #Taiba #kanggo #Duel #maneh #ing #Pennsylvania #Derby #ana

Choctaw Casino & Resort – Durant

Indiana Casino Player ngrampok $ 40K, Loro dering larang regane

dikirim ing: September 23, 2022, 04:59h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:10.

A bandit seng di tuduh ngrampok lan nyerang wong wadon sawise dheweke teka ngarep saka Indiana casino tetep ing kunjara ana. Kabar penahanan dheweke dilaporake minggu iki.

A South Bend, mobil polisi India
A South Bend, mobil polisi Ind., gambar ndhuwur. polisi South Bend dipenjara wong sing dinuga ngrampok wadon sawise dheweke ninggalake casino. (Gambar: WNDU)

Solomon Evans Jr., 54, Sauk Village, Ill., lan liya, wong unnamed ngiring korban saka ajang game Gary, Ind. menyang panggonan ing South Bend ing September 7, miturut WBNDstasiun TV lokal.

Dheweke metu saka mobil kanggo mlebu omah nalika Evans lan wong liya nyedhaki korban. Salah sijine tersangka ngacungake senjata api, ujare polisi South Bend.

Duo kasebut banjur nyolong rong cincin saka dheweke, tambah polisi. Dering kasebut regane $ 91.000 lan $ 88.000. Para bandit uga ngusap dhuwit udakara $ 40.000.

Para perampok langsung mlayu numpak truk.

Banjur, Evans diidentifikasi dening polisi. Dheweke ditangkep kanthi surat perintah lan ditahan ing St. Joseph ing September 13. Simpenan keamanan disetel ing $ 100.000.

Dheweke didakwa karo rampokan bersenjata lan rampokan sing nyebabake cedera awak, miturut cathetan pakunjaran online. Tersangka nomer loro katon isih buron.

Kedadean wiwit nalika loro wiwit ndeleng wong menang dhuwit ing lantai casino sadurunge stalking ngarep, ngandika laporan.

Nalika ngomong karo polisi, Evans dikonfirmasi yen dheweke ana ing kasino. Nanging dheweke ngaku lunga menyang South Bend kanggo njupuk asu. Pamilik asu kasebut ora ana ing omah, mula Evans lunga saka kutha, ujare marang panguwasa.

Laporan warta ora ngenali jeneng casino.

Layang Scam

Kajaba iku, ing September 2021, wong Indiana didakwa ing dakwaan federal kanthi penipuan surat sawise plot muncul amarga tuku properti sing ora cocog ing cedhak Kasino Hard Rock Indiana, jaksa penuntut. Dheweke dinuga spekulasi babagan tuku tanah sadurunge properti game Gary dibukak taun kepungkur.

Sergio Gutierrez, 49, saka Hobart didakwa sawise penyidik ​​​​menemokake skema multi-taun, miturut Penjabat Jaksa Agung AS Tina L. Nommay kanggo Distrik Lor Indiana.

Plot kasebut kedadeyan antarane 2015 lan 2019, ujare ing pratelan. Iku nyoba kanggo dinuga ngapusi Kantor Auditor Lake County.

Gutierrez uga diduga gagal mbayar pajak properti $ 22,000, miturut Wektu Indiana Barat Laut. Pajak kudu dibayar kanggo papat properti, ujare laporan kasebut. Ing skema kasebut, Gutierrez nyoba ndarbeni acreage tambahan, nanging dheweke ora bisa nindakake amarga telat pajak properti, ujare Nommay.

Taun kepungkur, Gutierrez ngaku ora guilty ing Pengadilan Distrik AS ing Hammond, Ind. ing tuduhan penipuan mail.

Aplikasi Olahraga Online

Kajaba iku, Hard Rock Northern Indiana ngluncurake aplikasi taruhan olahraga online ing awal wulan iki.

casino, kang diduweni dening Hard Rock International, perusahaan game basis Florida, melu pemain karo pendekatan sing nggabungake game online lan pengalaman urip.

Ing njaba Indiana, aplikasi Hard Rock Sportsbook kasedhiya ing Tennessee, Arizona, Iowa, New Jersey, lan Virginia. Hard Rock diduweni dening Florida Seminole Suku.

#Indiana #Casino #Player #ngrampok #40K #Loro #dering #larang #regane

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Oakland Athletics Peluang Nderek NFL Raiders kanggo Las Vegas Tambah

dikirim ing: September 23, 2022, 02:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 03:24.

Carane Las Vegas A muni kanggo sampeyan? Amarga luwih akeh Athletics bakal dadi tim baseball liga utama pisanan ing Sin City-uga dadi tim olahraga liga utama nomer loro sing dicolong saka Oakland.

Las Vegas Festival Ground
Las Vegas Festival Grounds nutupi 38 hektar properti diduweni dening hotelier Phil Ruffin ing Strip Northern ing Sahara Avenue. Kacarita, iku panggonan sing Oakland A paling serius kanggo mbangun stadion baseball anyar. (Gambar: ktnv.com)

Miturut A lan Major League Baseball (MLB), dewan kutha Oakland duwe nganti pungkasan taun iki kanggo sarujuk Terminal Howard. Iku pembangunan waterfront A lan MLB $ 12 milyar njaluk supaya tetep ing kutha East Bay.

Nanging, kanggo voting kanggo njupuk Panggonan ing taun iki, rembugan ing menehi hasil antarane A lan kutha Oakland kudu rampung sadurunge mburi minggu sabanjuré. miturut Las Vegas Review-Jurnal, rembugan saiki buntu. Sing ing wektu sing padha pejabat A terus rembugan kanggo situs potensial ballpark Las Vegas.

“Masyarakat, para penggemar … kudu prihatin amarga iki kabeh kudu rampung saiki,” ujare dewan kota Oakland Dan Kalb. RJ minggu iki. “Yen pancene pengin (proyèk Howard Terminal) kelakon, sampeyan bakal luwih ngomong karo A lan njaluk wong miwiti nggawe manawa padha gelem menehi kita menehi hasil apik.”

Tenggat wektu pungkasan taun ana amarga Walikota Oakland Libby Schaaf, sing nyopir ing Terminal Howard, ora ana ing taun ngarep amarga tanggal pungkasan. Juara proposal liyane bisa uga kelangan kursi dewan kutha.

Njupuk metu Old

Pejabat atletik ujar manawa ora bakal nganyari sewa ing RingCentral Coliseum sing umure 55 taun nalika kadaluwarsa ing 2024.

“Situs Oakland Coliseum dudu pilihan sing cocog kanggo visi baseball babagan masa depan,” ujare MLB ing statement taun kepungkur. “Kita wis menehi pitunjuk marang Athletics kanggo miwiti njelajah pasar liyane nalika terus ngupayakake balpark waterfront ing Oakland. Atletik butuh bal-balan anyar supaya tetep kompetitif, mula saiki dadi kapentingan sing paling apik kanggo nimbang pasar liyane.

Usul Howard Terminal kanggo proyek mixed-nggunakake ing 56 waterfront hektar dibangun karo kira-kira $1 milyar dana kanggo stadion anyar kanggo A. Uga kalebu 3.000 unit omah sing terjangkau, taman umum 18 hektar, ruang kantor lan toko, amfiteater, lan hotel.

A bakal mbiayai pambangunan stadion, infrastruktur Oakland offsite sing dibutuhake. Nanging, pejabat Oakland ngakoni ing memorandum ing dina Selasa yen dheweke durung entuk luwih saka $ 321 yuta ing hibah sing bakal dibutuhake, utawa meh $ 183 yuta luwih saiki dibutuhake saka Departemen Perhubungan AS (USDOT) amarga mundhak biaya. (Miturut RJ, kutha “ora yakin manawa bagean saka hibah USDOT bakal dianugerahi.”)

Katresnan ing Situs Stadion Pertama

Iku RJ Crita kasebut sumber cedhak Phil Ruffin, sing ngandika tycoon casino ketemu karo pejabat A paling kaping pindho ing sasi kepungkur kanggo mbangun stadion $ 1 milyar ing Ruffin kang 38 hektar Estate sing saiki serves minangka Las Vegas Festival Grounds ing sisih wétan. pojok Las Vegas Boulevard lan Sahara Avenue.

Iku RJ uga laporan sing situs Tropicana saiki uga aktif muter kanggo tuan rumah stadion A anyar. Nanging Bally kang, kang tuku property 35 hektar taun pungkasan kanggo $ 308 mayuta-yuta, misale jek kepekso kanggo ngrusak hotel lawas lan mbangun anyar ana.

#Oakland #Athletics #Peluang #Nderek #NFL #Raiders #kanggo #Las #Vegas #Tambah

casino stocks

Bally Doel Tropicana Las Vegas mrikso utama

dikirim ing: September 23, 2022, 02:30h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 12:45.

Bally’s (NYSE: BALY) nampa persetujuan saka regulator Nevada kanggo mbukak Tropicana Las Vegas lan perusahaan game target mrikso properti kasebut, bisa uga ing 2024.

Tropicana
Las Vegas Tropicana. Operator Bally njanjeni pembangunan maneh sing akeh banget ing papan kasebut. (Gambar: Vegas Tegese Bisnis)

Ana, Komisi Gaming Nevada (NGC) mlebu ing perusahaan game kontrol operasi ing ajang Strip sing dihormati. Kaputusan teka bab rong minggu sawise Nevada Gaming Board Control (NGCB) digawe telpon padha.

Ing April 2021, Bally entuk aset non-real estate Tropicana saka Gaming and Leisure Properties (NASDAQ: GLPI) kanthi transaksi $308 yuta. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan game didol aset properti saka panggonan ing Colorado lan Illinois kanggo GLPI real estate investasi dateng (REIT) lan sarujuk kanggo nyewakake properti. Bally duwe sewa 50 taun kanggo Tropicana wiwit $ 10,5 yuta saben taun.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) sadurunge ngoperasikake resort terpadu. Kanthi persetujuan peraturan ing Panggonan, Bally digawe foray dhisikan menyang Strip nalika Penn ora ana maneh panggonan ana.

Western Featured kanggo Bally kang

Bally Presiden George Papanier marang anggota NGC sing perusahaan views Tropicana minangka “kapal penggedhe” ajang game ing US kulon. Saliyane Tropicana, properti Bally ing wilayah kalebu telung kasino saka jeneng sing padha lan racino ing Colorado uga Bally Lake Tahoe.

Sing duwe satelit apik, nanging Las Vegas Strip punika game werni beda. Nalika kuwi, Bally kudu negesake dhewe ing Mekkah casino US lan salah siji cara kanggo nindakake iku kanggo dramatically nganyari Tropicana.

Nanging ing kasus iki, kita uga kudu ngevaluasi potensial kanggo mbangun maneh, amarga posisi kompetitif ing pasar saiki, “ujare Papanier marang NGC.

Dheweke marang dewan pengawas sing perusahaan bakal mbukak Tropicana kanggo 18 kanggo 24 sasi sadurunge njupuk kaputusan carane nerusake karo mbangun maneh, nambah operator wis ing rembugan karo partners potensial sing bisa nyedhiyani ibukutha kanggo efforts ndandani.

Sadurungé taun iki, Ketua Bally Soo Kim marang wartawan sing perusahaan iki eyeing owah-owahan pinunjul ing Tropicana lan perisakan lan redevelopment saka properti bisa. Siji bab tartamtu: Tropicana pungkasanipun bakal nggawa jeneng Bally. Kajaba Hard Rock Hotel & Casino ing Biloxi, Miss., Kabeh operator ajang nggunakake account Bally.

Minangka kanggo tampilan Gaming lan Leisure ing redevelopment, lagi ora ing pancing ing syarat-syarat cahya financial, nanging perusahaan real estate prioritize ngumpulake rent lan panggonan tetep property game.

Bally ana ing urgensi finansial

Ing patemon, anggota NGC Ben Kieckhefer dipencet Bally eksekutif ing keuangan perusahaan, takon kanggo rincian carane operator plans kanggo Balance overhauling Tropicana nalika ngembangaken anyar $ 1,7 milyar hotel casino ing Chicago.

“Aku mikir ing pungkasan, (Tropicana) bakal dadi kesempatan sing bisa nyukupi saka perspektif kabutuhan modal. Kita mesthi duwe bandwidth ing perusahaan kita kanggo nindakake, “ujare Papanier.

CFO Bally Bobby Lavan marang Komisioner sing perusahaan wis akses menyang $ 620 yuta revolver kredit lan wis awis teka ing pungkasan taun iki saka sale-leaseback loro casinos Rhode Island kanggo GLPI.

#Bally #Doel #Tropicana #Las #Vegas #mrikso #utama

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Bone Garing Red Rocks Bisa Gunakake Awan Nursery minangka Sumber Banyu

dikirim ing: September 22, 2022, 06:26h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 06:51h.

Nemokake dhuwit wiwitan kanggo proyek Las Vegas biasane ora kaya ngono. Organisasi lingkungan sing disebut Save Red Rock njaluk sumbangan umum $ 150.000 kanggo nggawe udan lan salju ing Red Rock Canyon Las Vegas kanthi sprinkling awan. 501(c)(3) nirlaba nganti saiki wis ngunggahake udakara $38.000.

Pemanasan global lan dekade udan ing ngisor rata-rata wis nyebabake karusakan abot kanggo tetanduran lan kewan ing wilayah konservasi sing ditemtokake sacara nasional, sing dumunung 25 mil ing sisih kulon Strip. Lan seeding awan bisa, ing teori paling, nggawa udan akeh-dibutuhake.

Red Rock Canyon Las Vegas
Curah udan ing Area Konservasi Red Rock Canyon Las Vegas wis setengah ing 20 taun, amarga owah-owahan iklim lan kahanan garing lan kurang banyu. (Gambar: lasvegasthenandnow.com)

“Kita kabeh tresna Red Rock Canyon, iku ora dadi uga,”Sa Pauline van Betten, lemah lan banyu spesialis kanggo Simpen Red Rock, ing 8. September webinar kasedhiya ing website organisasi. “Wit Yosua pancen mati, lan kahanane pancen nggegirisi.”

Miturut data saka National Oceanic and Atmospheric Administration, rata-rata udan taunan Red Rock mudhun saka rata-rata 1981-2010 11,3 inci, dadi rata-rata 2011-2017 6,9 inci. Mulane, 15 taun kepungkur, Red Rock’s Lower Cottonwood Springs minangka bolongan renang sing ambane 15 kaki sing diisi manuk, kodhok, lan tanduran akuatik. Dina iki, mung luwih sepi.

Wiji sing ditandur ing sirahe

Penyebaran awan ditemokake ing taun 1930-an, nalika para ilmuwan ngerteni manawa pesawat sing mabur liwat awan dilapisi kristal es. Ide iki yaiku nggawe kristal es sing padha ing sekitar bledug sing dilebokake ing awan. Iki banjur bakal nggawe snowflakes lan raindrops sing bisa tiba ing lemah kanthi cara sing bisa diprediksi. Proses iki nggunakake aerosol anorganik – biasane iodida perak, amarga struktur molekule padha karo es – ing ngendi kristal es nukleasi.

Penyebaran awan Save Red Rock bakal ditindakake dening para ilmuwan saka Desert Research Institute (DRI), kampus riset nirlaba saka Nevada Higher Education System. Sajrone wolung taun kepungkur, para ilmuwan DRI wis ngeterake generator menyang puncak gunung ing Pagunungan Spring, kalebu Red Rock. Ing kene, dheweke njupuk solusi iodida perak menyang awan sing liwat.

10% Udan liyane

Umume riset babagan seeding awan nemokake asil sing beda. Siji sing ditindakake ing 2016 dening National Academy of Sciences gagal nemokake dhukungan sing signifikan sacara statistik kanggo kemampuane kanggo nambah udan utawa salju kanthi andal. Ing taun 2003, Dewan Riset Nasional AS nemokake manawa “bukti sing bisa ditampa kanthi ilmiah kanggo efek seeding sing signifikan durung digayuh.”

Nanging DRI nyatakake yen tes seeding awan wis nambah curah udan udakara 10%. Iki cocog karo data saka American Meteorological Society, sing ing taun 1998 nemokake curah udan 10% ing awan supercooled sing berkembang ing gunung kayata Red Rock Canyon.

Miturut asil saka seeding taun kepungkur ing Spring Mountains, DRI claims sing iki 10% makili 3.360 acre kaki. Kuwi cukup kanggo nyukupi kebutuhan banyu 6.700 rumah tangga sajrone setaun.

Biaya $ 8 nganti $ 10 saben kaki hektar, Utah, Colorado, lan Wyoming wis dadi proyek penyemaian awan sing didanai negara kanggo nyoba lan nambah leleh salju sing nyedhiyakake Kali Colorado.

Simpen Red Rock lan DRI ngarahake ngluncurake proyek kasebut ing 15 November. Mung ing wektu kanggo mundhakaken banyu saka badai mangsa sing wis nyedhiyani 70% saka Spring Mountains isi ulang banyu soko njero lemah.

Sumbangan bisa digawe menyang savedrock.com/make-it-rain.

#Las #Vegas #Bone #Garing #Red #Rocks #Bisa #Gunakake #Awan #Nursery #minangka #Sumber #Banyu