Tag Archives: ing

casino stocks

FanDuel, Rush Street Lifts Belanja Promosi Ing Mangsa Bal-balan

dikirim ing: September 26, 2022, 04:00h.

Dianyari pungkasan ing: 26. September 2022, 04:50.

Edisi bengi iki Senen Wengi Sepakbola tandha pungkasan minggu katelu saka mangsa NFL, lan iku minggu kaping lima ing bal-balan College. Nalika kampanye bal-balan 2022 dadi panas, uga mbuwang promosi dening operator sportsbook.

FanDuel
FanDuel sportsbook Rendering ing Clearwater Casino Resort. Perusahaan nambah belanja promosi. (Gambar: PR Newswire)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Wells Fargo Daniel Politzer mbahas topik kasebut, nyathet manawa sawetara jeneng paling gedhe ing industri buku olahraga nambah belanja promosi amarga musim bal-balan 2022 entuk momentum. Khususé, Politzer nyorot FanDuel lan Rush Street Interactive (NYSE: RSI).

Saka 18 September nganti 25 September, FanDuel mbatalake promosi “5 saham, entuk $ 150 ing taruhan gratis” kanggo milih “taruhan kasempatan kaping pindho nganti $ 1,000”, nalika Rush Street Interactive ngalih menyang taruhan kasempatan kaping pindho $ 500 saka simpenan $ 250 sing sadurunge digunakake. bonus match, miturut Politzer.

Napa FanDuel, Rush Street Moves Matter

Bal-balan minangka olahraga paling akeh ing AS. Dadi ndadekake pangertèn sing nderek tanggalan olahraga panas, ngendi baseball minangka olahraga tim dominan, bettors bungah bab bali saka bal-balan. operator Sportsbook mbutuhake bonus luwih gedhe.

Masalah iku untung. FanDuel bubar nguripake waktu pisanan duwe bathi ing sajarah anyar saka industri Sportsbook online US, lan Analysts akeh pracaya BetMGM lan Caesars Sportsbook uga nyedhak status enviable. Ing sisih liya, intensitas belanja promosi nalika musim bal-balan bisa ngalangi upaya operator metu saka zona abang.

Khusus kanggo kabar FanDuel lan Rush Street Interactive sing kasebat, Wells Fargo Pollitzer nyathet manawa pamindhahan promosi anyar operator kasebut nggawa level karo saingan BetMGM, Caesars Sportsbook, lan DraftKings, menehi saran mbuwang promosi wis tambah akeh sajrone musim bal-balan.

Sing duweni potensi kuwatir ing sawetara tingkat. Kaping pisanan, isih ana 14 game NFL musim biasa. Kapindho, basket NBA lan College – loro olahraga sing luwih populer ing antarane bettors – cedhak. Katelu, gabungke rong faktor pisanan, lan analis lan investor kudu kuwatir babagan prospek untung kanggo operator sportsbook.

FanDuel Nduwe Kaluwihan

Nalika nerangake tujuan sing asring saingan kanggo nyenengake Wall Street lan investor nalika nambah belanja promosi kanggo entuk pelanggan anyar, FanDuel duwe sawetara kaluwihan sing ora ana pesaing.

Kaping pisanan, operator kasebut minangka unit Flutter Entertainment (OTC:PDYPY), paling ora nganti Flutter nerusake spin-off. Dadi saiki, FanDuel dudu perusahaan sing mandhiri ing pengawasan analis lan panuku.

Kapindho, kaya sing kasebut ing ndhuwur, operator sportsbook duwe waktu sing duwe bathi. Akhire, wis dening adoh pangsa pasar paling gedhe ing pasar totoan olahraga online AS, lan iku tanpa operasi ing Nevada.

Iki minangka tandha yen belanja marketing wis mbayar, paling ora babagan akuisisi pelanggan. Kautaman FanDuel ing BetMGM lan DraftKings uga bisa nuduhake keahlian ing penylametan pelanggan utawa kanthi efisien ngganti klien sing ilang.

#FanDuel #Rush #Street #Lifts #Belanja #Promosi #Ing #Mangsa #Balbalan

Bernard Chong

Gambling lan Kadurjanan Related Ing UK Study, nanging Regulator Golek Kelemahane Survey

dikirim ing: September 26, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 01:27h.

A sinau anyar ing UK mrikso link antarane gambling lan angkara. Asil suggest sing Tambah ing gambling ndadékaké kanggo Tambah ing angkara, nanging asil bisa prasongko.

mesin slot
Larik saka mesin slot nunggu gamblers njagong mudhun lan muter. A laporan anyar ing UK nyoba kanggo link gambling kanggo Tambah ing angkara. (Gambar: Unsplash)

Will Grimond, reporter data nggunakake informasi saka Liga Howard, amal sing ngupaya reformasi pidana ing Inggris, nerbitake seri artikel ing toko berita regional Senin, kalebu ing Liverpool World, Sussex Expresslan London World.

Ing artikel kasebut, Grimond nyatakake yen masalah gambling “wis ana hubungane karo macem-macem kejahatan, kayata nyolong, nyerang, lan karusakan pidana,” nyatakake data sing dipikolehi saka Liga Howard. Dheweke uga dikutip UK Gambling Komisi (UKGC) data kang nuduhake ana 13,4 yuta gamblers taun pungkasan, 1,3 yuta luwih saka taun sadurunge.

UKGC wis ketemu sing gambling masalah ing Kurangé populasi, malah karo Tambah ing gambling .

Laporan Nggoleki

Artikel Grimond mriksa tingkat kejahatan ing kutha-kutha ing Inggris. Ing saben artikel, Grimond nyebutake jumlah kejahatan sing gegandhengan karo gambling ing wilayah sekitar sajrone rong taun kepungkur. data iki asalé saka Liga Howard, kang diklumpukake data iki dening polisi takon carane akeh Kadurjanan padha ditondoi dening tembung ” gambling “dadi adoh.

Liverpool ndeleng 52 kejahatan sing ana gandhengane karo perjudian ing taun 2019 lan 2020. Saka jumlah kasebut, 24 ana hubungane karo kekerasan marang wong, miturut laporan Grimond ing Liverpool World. Ing donya Manchester, laporan Grimond 100 Kadurjanan related gambling . Avon lan Somerset Constabulary katon ing 65 Kadurjanan related gambling , miturut Bristol World.

Dominique Webb, kepala program ing gambling support amal Gamcare, ngandika link antarane gawe piala lan angkara gambling-related “dadi cetha.”

Bagéyan saka masalah lan Tambah ing angkara saka lack saka tumindak kanggo layar gambling masalah, ngandika Grimond, Citer Liga Howard.

Four saka 10 kakuwasan ora njupuk tindakan cekap marang efek saka gambling , miturut Liga Howard. Loro saka 10 ajeg layar sing ditahan kanggo Sifat gambling.

September pungkasan, Public Health Inggris kira-kira luwih saka 2,2 yuta wong bisa diklasifikasikaké minangka gamblers masalah utawa ing resiko kanggo kecanduan.

Temuan Survey Sadurunge

Sawetara studi anyar njupuk tampilan ngelawan saka laporan Grimond. Kantor Statistik Nasional Inggris nglaporake manawa total kejahatan mundhak 14% taun kepungkur dibandhingake karo 2019. Peningkatan paling gedhe yaiku kejahatan siber lan penipuan, dudu kejahatan kekerasan. Pasinaon nuduhake yen kedadeyan kejahatan kekerasan mudhun nganti 27%.

A sinau saka 2019, “Gangguan Kejahatan lan Gambling: Review Sistematis,”Njelajah faktor sing ndadékaké kanggo Kadurjanan dilakoni dening gamblers masalah. Panliten kasebut nyimpulake yen hubungan antara masalah gambling lan angkara kasar tetep ora jelas. Nanging, Kadurjanan-related gambling kudu mangertos ing cilik-by-cilik basis lan ora liwat tren luwih gedhe.

UK wis salah siji saka pasar gambling paling gedhe ing donya. Masalah gambling ing negara wis mudhun saka 0,4% ing 2020 dadi 0,2% ing 2021, miturut laporan saka UKGC.

#Gambling #lan #Kadurjanan #Related #Ing #Study #nanging #Regulator #Golek #Kelemahane #Survey

casino stocks

BofA ngandika Social Casino Simpenan bisa ngrugekke ing resesi

dikirim ing: September 25, 2022, 03:54h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 04:32.

A resesi kamungkinan kanggo duwe impact ala ing dodolan video game. History mbuktekaken sing akeh lan precedent wis apa karo perusahaan casino sosial lan saham sing.

saham casino sosial
A pemandangan saka game Playstudios. Bank of America bearish ing saham casino sosial. (Gambar: OfftheStrip.com)

Mungkin iki warta sing ora becik kanggo wong sing seneng Playstudios (NASDAQ:MYPS), Playtika (NASDAQ:PLTK). lan SciPlay (NASDAQ:SCPL). Ing laporan anyar, ekonom Bank of America nyurung pangarepan resesi menyang kuartal pertama 2023 saka kuartal kaping papat taun iki. Nanging padha nyana 4% kanggo 6% drop ing dodolan video game sak malaise ekonomi.

Kita ngarepake sawetara pemain ing industri bisa ngalahake wong liya, amarga kategori produk tartamtu, waralaba, lan strategi monetisasi bisa luwih apik ngatasi badai ekonomi. nyerat analis Omar Dessouky.

Bank ngandika Kurangé populasi ing dodolan game, assuming ana resesi tradisional, bakal luwih entheng saka sak krisis financial global.

Masalah lurks kanggo Simpenan Casino Social

Nalika Bank of America ana mbangun ing sawetara equities video game lan netral liyane, iku ora antusias ing saham casino sosial.

Bank kasebut duwe “peringkat pemain sing kurang apik ing Playstudios, Playtika lan SciPlay, nyathet perusahaan kasebut ngadhepi “risiko substitusi” amarga para konsumen golek cara kanggo nyuda belanja ing ekonomi kontraksi. Iki minangka tesis sing cukup, amarga nalika akeh game sing diterbitake dening trio perusahaan kasebut ing ndhuwur gratis kanggo didownload lan dimainake ing wiwitan, perusahaan ngandelake tuku ing-app minangka bagean penting saka aliran pendapatan.

Penawaran SciPlay sing misuwur yaiku Partai Jackpot, Cepet Hit Slot, Gold Fish Casino Slot, Hot Shot Casino, 88 rejeki, Bingo Showdown, lan Monopoli slot . Game gratis kanggo muter, nanging fitur tuku ing-app.

Sadurunge unit Caesars Hiburan, Playtika iku salah siji sing pisanan nawakake free – muter game sosial ing jaringan sosial lan piranti seluler, lan wis liwat 35 yuta pangguna saben wulan. game misuwur kang kalebu Bingo Blitz Caesars slot Slotomanialan World Series of poker (WSOP) Sosial.

2022 Atos kanggo Social Casino Simpenan

Ing taun iki, ana meksa basis amba ing usaha game, lan saham casino sosial ora imun kanggo tema sing. Saka telu kasebut ing ndhuwur, pemain paling apik sajrone pirang-pirang taun yaiku Playstudios, lan jeneng kasebut mudhun meh 10%.

Playstudios beroperasi ing segmen analis lan investor sing akeh banget. Kajaba iku, model bisnis sawijining, kalebu program kasetyan – playAwards – lan kemitraan karo MGM Resorts sregep.

juragan Tetris app seluler bubar ngluncurake dana usaha $10 yuta sing ditujokake kanggo nandur modal ing perusahaan sing nerbitake game dolanan sing diganjar,

Liwat “Future Fund,” Playstudios “bakal partner karo perusahaan Web3 generasi sabanjure sing mbangun kemampuan canggih ing persimpangan game, marketing loyalitas, lan ganjaran blockchain. Investasi strategis awal dana ing Forte lan The Kryptomon Company menehi akses PLAYSTUDIOS menyang keahlian ing teknologi Web3, pemasaran lan bangunan komunitas sing bisa dimanfaatake nalika nambah kemampuan ing ruang angkasa, “ujare pernyataan sing dirilis dening perusahaan.

#BofA #ngandika #Social #Casino #Simpenan #bisa #ngrugekke #ing #resesi

Iowa greyhounds

Pejabat Cina ing Steve Wynn Lobbying Skandal Dihukum Pati

Dikirim ing: 23 September 2022, 04:30.

Dianyari pungkasan: 23 September 2022, 05:16.

Pejabat pemerintah China sing didakwa ngrekrut Steve Wynn kanggo nglobi Gedung Putih kanggo Republik Rakyat China (RRC) wis dihukum mati ing kutha Changchun sisih lor-wétan.

Sun Lijun
Sun Lijun ing dermaga ing Changchun Intermediate People’s Court ana. Dheweke ditemokake guilty lan dihukum mati amarga korupsi lan manipulasi pasar saham. (SCMP)

Mantan wakil menteri keamanan umum Sun Lijun, 53 taun, disalahké amarga ngapusi pasar saham, njupuk suap 646 yuta yuan ($ 91 yuta), adol pakaryan resmi, lan ninggalake kantor nalika wabah COVID-19.

Ukuman pati teka karo reprive rong taun, tegese iku bisa diganti kanggo urip ing pakunjaran yen Sun dianggep wis “transformasi” sawise rong taun ing pakunjaran.

Sun minangka salah siji saka atusan pejabat sing kejiret ing “kampanye anti-korupsi” Presiden China Xi Jinping wiwit dheweke dadi kuwasa ing taun 2012. Pengamat China ujar manawa dheweke nggunakake tindakan keras minangka dalih kanggo ngalahake pesaing politike, sanajan korupsi. misuwur ing politik Cina. .

Sun dituduh minangka pimpinan “klik politik” sing “ora setya” marang Xi.

Wynn. Sambungan

Ora ana hubungane karo kapercayan, Sun diduga condong marang Wynn kanggo nglobi administrasi Trump atas jenenge pamrentah China, miturut tuntutan hukum DOJ.

Ing taun 2017, Wynn dadi ketua keuangan Komite Nasional Republik nalika dicedhaki Sun lan wakil ketua keuangan RNC, Elliot Broidy. Dheweke pengin njaluk Presiden Trump supaya nundhung wong Cina sing ora setuju bali menyang China.

DOJ claims Wynn cumadhang kanggo diajak Trump bab dissident Guo Wengui amarga pracaya iku bakal mbantu supaya operasi casino Wynn Resorts ing Macau. Iki kedadeyan nalika ketegangan politik sing saya tambah ing antarane AS lan China, sing dipercaya sawetara analis bisa duwe pengaruh marang operator AS ing Macau.

DOJ nuntut Wynn ing Mei. Dheweke pengin pengadilan federal DC supaya tycoon casino ndhaftar minangka agen manca.

“Wynn nggawe panjaluk langsung menyang presiden nalika nedha bengi lan liwat telpon, lan dheweke duwe sawetara diskusi karo presiden lan pejabat senior ing Gedung Putih lan Dewan Keamanan Nasional babagan ngatur rapat karo Sun lan pejabat pemerintah RRC liyane,” maca tuntutan hukum. DOJ.

Wynn nolak tuduhan kasebut lan njaluk hakim supaya ngeculake kasus kasebut.

Sapa Guo Wengui?

Dissident Guo, pengusaha billionaire, njaluk suaka politik ing AS sawise teka saka RRC ing 2014. Panguwasa Cina wis didakwa ing absentia kanthi suap, serangan seksual lan kejahatan liyane.

Guo ngaku iki digawe minangka mbales kanggo mbukak politikus Cina duwe hubungan korup karo pimpinan bisnis ing RRC.

Ironis, Sun, sing ngawasi tanggapan garis keras babagan protes pro-demokrasi Hong Kong ing taun 2019, wis nemoni nasib sing bakal ngenteni Guo yen konspirasi kanggo ngekstradisi dheweke kasil.

#Pejabat #Cina #ing #Steve #Wynn #Lobbying #Skandal #Dihukum #Pati

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

Albert Pujols Gabung Babe Ruth, Hank Aaron ing Eksklusif 700 HR Club

dikirim ing: September 24, 2022, 01:01h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 02:38h.

St. Louis Cardinals slugger Albert Pujols nggawe sajarah pungkasan wengi nalika dadi pemain kaping papat ing sajarah Major League Baseball kanggo tekan 700 ngarep roto. Pujols gabung karo Hank Aaron, Babe Ruth lan Barry Bonds minangka anggota tunggal saka Super-eksklusif 700 HR Club.

Albert Pujols 700 HR Club ngarep mbukak Dodgers Cardinals
Albert Pujols sing seneng banget, katon ing kene ngrayakake 700 balapan ngarep, ngubengi markas Stadion Dodger kanthi menang 11-0 kanggo St. Louis Kardinal. Pujols tekan tonggak sejarah ing musim kaping 22 ing MLB. (Gambar: Getty)

Pujols nyetak rong puteran ngarep nglawan mantan tim, Los Angeles Dodgers, kanggo nggayuh tonggak sejarah sing langka. Sing luwih penting, kanthi balapan homer kaping 700, Pujols dadi pemain asing pertama sing gabung karo Klub 700 HR.

MLB 700 HR CLUB

  • Barry Bonds – 762
  • Hank Aaron – 755
  • Dear Ruth – 714
  • Albert Pujols – 700

Iki minangka musim MB sing menarik ing taun iki utamane kanggo pemukul home run. Hakim Harun saka New York Yankees nguber rekor musim tunggal Liga Amerika. Roger Maris nyetel rekor AL sajrone musim epik karo New York Yankees ing 1961 nalika dheweke ngrusak rekor balapan omah siji musim Babe Ruth ing pertandhingan pungkasan musim kasebut. Hakim bubar ngiket Babe Ruth karo 60th home run ing wayah wengi. Dheweke butuh siji maneh kanggo ngikat Maris lan loro maneh kanggo nggayuh rekor Angkatan Laut.

Akhir Hollywood kanggo Pujols

Pujols lair ing Santo Domingo ing Republik Dominika ing ngendi dheweke ngembangake rasa tresna marang game kasebut. Nalika kulawargane pindhah menyang Missouri, Pujols unggul minangka pemain baseball kabeh negara sadurunge mlebu Draft MLB 1999. Kardinal milih dheweke ing babak 13th kanthi pilihan sakabèhé 402nd.

Pujols miwiti kariré karo St. Louis Cardinals lan main 11 musim karo Redbirds sadurunge mlebu kesepakatan agen gratis sing duwe bathi karo Los Angeles Angels. Sawise sepuluh musim karo The Angels, tim kasebut ngeculake dheweke sawise kariré mandheg. Dheweke durung siyap kanggo pensiun, lan Los Angeles Dodgers menehi dheweke kesempatan kanggo terus revitalize karir lan reignite passion kanggo game.

Yen Dodgers ora menehi kesempatan kasebut, aku ora mikir yen aku bakal lungguh ing kene utawa sampeyan bakal ndeleng sejarah bengi iki, “ujare Pujols ing konferensi pers sawise pertandhingan.

Ing umur 42, Pujols bali menyang St. Louis kanggo main musim nyanyi angsa karo tim asline. Dheweke ngumumake yen 2022 bakal dadi musim pungkasan ing liga gedhe sadurunge pensiun. Akeh detractors mikir Pujols terdampar lan ora duwe kesempatan kanggo mencet 700 ngarep roto.

Pujols mbuktekaken kabeh sengit salah karo 21 ngarep roto ing 101 game mangsa iki. Dheweke ngethok ing .265 / .338 / .530 lan ngirim musim statistik paling apik sajrone enem taun.

Pujol: # 699 lan # 700 ing LA

Pujols disambungake karo loro ngarep roto kanggo Cardinals ing menang 11-0 nglawan Dodgers ing ngarepe akeh dikempalken Stadium Dodger. Kulawarga lan limang anak manggon ing Los Angeles, supaya bisa nyekseni prestasine langsung. Iku cukup hard kanggo mencet siji ngarep roto ing sembarang wengi tartamtu, nanging Pujols teed mati karo rong bal dawa kanggo mencet 700 HR Club.

Ing taun 2003, Pujols nom-noman nglakokake home run kaping 100 ing Stadion Dodger ing LA.

Bisa dileksanakake ing Stadion Dodger iki cukup istimewa,” imbuhe Pujol. “Kabungahanku, cukup akeh, saka game iki yaiku bali ing postseason lan ing clubhouse sawetara yard saka kene.”

Ing inning kaping telu, Pujols ngeculake bola cepet saka Andrew Heaney kanthi jumlah 1-2, lan terus ing 699th home run.

“Dheweke ora bakal kantun,” ujare Heany sawise game kasebut.

Ing inning sabanjuré, Phil Bickford Hung panggeser lan Pujols bang pengadilan lan nggawe ngarep roto menyang bangku kiwa kanggo resmi gabung ing 700 HR Club.

“Nalika wong akeh menehi reaksi, ndeleng kabeh eseman, iki minangka momen khusus kanggo MLB,” ujare Bickford. Atletik. “Albert Pujols uga minangka salah sawijining wong sing paling apik tenan sing dakkenal.”

Fans ing Stadion Dodger menehi Pujols standing ovation, pakurmatan saestu langka kanggo pemain lawan.

“Dheweke ora mung pemain Hall of Fame liyane,” ujare manajer Dodgers Dave Roberts LA Times. “Dheweke wong Dodger.”

Pujols punika sangang ngarep roto saka Stan Musial kanggo kabeh-wektu franchise ngarep roto rekaman karo Cardinals. Musial entuk 475 home run sajrone karir Hall of Fame karo Cardinals. Kanthi mung sepuluh game isih, katon kaya rekaman franchise Musial wis aman.

Pujols kenek 466 ngarep karo Cardinals, 222 ngarep nganggo Angels, lan 12 ngarep nganggo Dodgers pungkasan mangsa.

#Albert #Pujols #Gabung #Babe #Ruth #Hank #Aaron #ing #Eksklusif #Club

Catawba Two Kings

Cyberknife, Taiba kanggo Duel maneh ing Pennsylvania Derby ana

dikirim ing: September 24, 2022, 09:08h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 09:08.

Lapangan saka 11 telung taun-lawas bakal kontes ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, lan $ 1 yuta lomba fitur pengadilan jero karo sawetara saingan.

Monmouth Haskell
Cyberknife, nunggang Florent Geroux (topi ireng), menang $ 1 yuta Haskell Grade I Stakes ing Monmouth Park ana, ngalahake Taiba lan Mike Smith. Loro-lorone dijadwalake kanggo balapan maneh ana ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, ngendi Tabia minangka favorit tipis ing garis esuk. (Gambar: Bill Denver/EQUI-PHOTO)

Favorit esuk yaiku Taiba, bagal sing dilatih Bob Baffert sing menangake Derby Santa Anita meh nem wulan kepungkur, 5-2. Yen Taiba lan jockey Mike Smith entuk kelas kapindho 1 menang ana, banjur bakal menehi Baffert rekor papat menang ing lomba.

Nanging, Taiba minangka balapan entheng. Dheweke mung balapan kaping pindho wiwit menang Santa Anita. Dheweke rampung 12 kuciwo ing Kelas 1 Kentucky Derby, lan rong sasi kepungkur, dheweke perang Cyberknife ing tandhing mulet galak ing Haskell Grade 1 totoan, karo Brad Cox-dilatih stallion menang thriller dening gulu.

Wong loro bakal ketemu maneh ing Bensalem dina Setu. Wektu kirim kanggo Pennsylvania Derby yaiku 6:10 p.m. ET, lan FanDuel TV bakal nyiarake balapan kasebut.

Taiba nggambar posisi kaping wolu kanggo siji mil lan wolung balapan

“Dheweke seneng ing papan sing cetha, mula pancen apik,” ujare Baffert. “Dheweke ora seneng ana ing njero. Aku luwih seneng lima tinimbang enem, nanging iki bakal apik. Cyberknife punika jaran angel; kabeh jaran ing kene. Balapan yuta dolar ora gampang; mesthine ora gampang. Kaya biasane, sampeyan kudu ngaso.”

Mangsa Kuat kanggo Cyberknife

Cyberknife, pilihan 3-1 kaloro ing garis esuk, minangka jaran sing paling apik ing lapangan. Sadulur tiri Taiba, amarga loro-lorone bapake Gun Runner, duwe papat menang ing enem balapan pungkasan. Iki kalebu Haskell, ing ngendi dheweke rampung mil lan dadi nomer wolu ing rekor Monmouth Park kanthi 1:46.24 lan ngalahake Taiba dadi timbal.

Cacat mung ing babagan kasebut yaiku finis kaping 18 ing Kentucky Derby, ing ngendi dheweke dadi korban wiwitan sing cepet banget lan banjur goyah nalika dheweke metu saka pojok pungkasan, lan dadi nomer loro ing kelas 1 wulan kepungkur. . Travers Bet. Bagal sing dilatih dening Brad Cox mimpin paling akeh balapan sadurunge Epicenter mung metu saka pojok pungkasan kanggo menang luwih saka kaping lima.

Cox mikir kanggo nyekel Cyberknife nganti Piala Breeders ing November nanging mutusake yen sawise latihan anyar.

Dheweke duwe angin sing apik banget akhir minggu kepungkur, “ujare Cox. “Wicaksana wektu, iku dudu perkara sing cepet banget, nanging kepiye carane nindakake, katon, lan tumindak. Iki minangka ayunan pungkasan ing kelas 1 (taruhan) babagan rong babak kanggo bocah umur 3 taun. ”

Given kepiye dheweke tampil sajrone musim panas, Cyberknife dadi pilihanku ing kene. Ora bakal dadi balapan sing gampang amarga Taiba menehi pertandhingan ing Haskell lan lapangan kasebut duwe pelari top liyane. Nanging, ing njaba Kentucky Derby, dheweke tampil apik nglawan jaran sing angel.

Dheweke bakal ngrusak gerbang kaping lima lan nggawa Florent Geroux.

Penn Derby Kebak Multilevel Bet Winners

Jaran ndhuwur liyane ing lapangan kalebu Zandon, Tawny Port, lan White Abarrio. Ngluwihi wong-wong mau, Skippylongstocking, We the People, lan Simplification uga wis ngira-ngira menang taruhan ing resume.

Zandon, Nanging, wis ora menang wiwit kelas 1 Blue Grass totoan ing Keeneland ing April, nanging Chad Brown dilatih mule wis entuk dhuwit ing saben wiwitan wiwit. Iki kalebu pagelaran papan kaping telu ing Kentucky Derby lan Travers sing kaping pindho ing mburi Epicenter ing Bets 30 Juli Jim Dandy ing Saratoga.

Ing 5-1 ing garis esuk, Zandon dadi pilihan katelu ing garis esuk. Dheweke nggambar pole njero, lan Joel Rosario bakal numpak.

Tawny Port, bagal liyane saka kandhang Cox, rampung kaping telu ing Jim Dandy lan menang ing Ohio Class 3 Derby 25 Juni sadurunge. Ing 6-1 ing garis esuk, dheweke kepengin menang taruhan kaping telune, lan dheweke bakal ngrusak kaping pitu. Irad Ortiz Jr. bakal numpak.

Ing njaba bakal ana White Abarrio, sing diwiwiti ing 8-1 ing garis esuk. Sawise pasangan menang ing awal taun ing Gulfstream Park, ing Kelas 3 Holy Bull Betting lan Kelas 1 Florida Derby, stallion sing dilatih dening Saffie Joseph, Jr. wis kenek Papan mung sapisan – Panggonan liya ing Ohio Derby – ing telung game pungkasan. Luis Saez entuk kulo ing dina Sabtu.

Punika babak kanggo Pennsylvania Derby: 1. Zandon, Joel Rosario, 5-1; 2. Ice Storm, Jeremy Laprida, 30-1; 3. B Dawk, Frankie Pennington, 20-1; 4. Skippylongstocking, Edwin Gonzalez, 10-1; 5. Cyber ​​​​Knife, Florent Geroux, 3-1; 6. We The People, Flavien Prat, 12-1; 7. Tawny Harbour, Irad Ortiz Jr., 6-1; 8. Taiba, Mike Smith, 5-2; 9. Nyederhanakake, Paco Lopez, 10-1; 10. Aviator Naval, Abner Adorno, 20-1; 11. Putih Abbario, Luis Saez, 8-1.

#Cyberknife #Taiba #kanggo #Duel #maneh #ing #Pennsylvania #Derby #ana

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Maverick Gaming Cashed ing Washington State Macau Casino kanggo $ 22M

dikirim ing: September 23, 2022, 05:26h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:37h.

Maverick Gaming wis didol Macau Casino ing Lakewood, Washington kanggo $ 22,1 mayuta-yuta, miturut cathetan kabupaten. Sing tuku yaiku perusahaan investasi real estate ing Chicago, Oak Street Real Estate Capital. Transaksi kasebut kacathet ing 20 September, nanging kedadeyan ing 2 September.

Kasino Macau
Maverick Gaming didol sawijining Macau Casino ing Lakewood, Washington iki sasi menyang perusahaan sing spesialisasine ing sales retail-leaseback. (Gambar: news.theregistryps.com)

Macau punika 10.747 kothak property pa 2,8 hektar ing 9811 S. Tacoma Way. Maverick luwih saka telung dhuwit ing kesepakatan kasebut, sawise tuku kasino ing 2019 kanthi rega $ 6 yuta.

Maverick – kantor pusat ing Kirkland, Wash. – saiki makaryakke 18 kamar kertu ing Washington State, saliyane 10 ing Northern Nevada lan papat ing Colorado. Founded in 2017 Eric Persson, mantan Wakil Presiden Senior Global slot ing Las Vegas Sands, lan Justin Beltram, mantan Wakil Presiden slot ing Bellagio lan Marina Bay Sands.

Maverick wis melu perang legal babagan totoan olahraga ing negara asal wiwit ngajokake tuntutan hukum federal ing Januari. Tantangan pamindhahan miturut omongane uwong monopoli totoan olahraga dianakaké ana operator casino suku. Tuntutan kasebut ditundha kanggo sementara ing wulan Maret, sawise Maverick lan Washington njaluk supaya negara kasebut dicopot saka tuntutan hukum kasebut, nggawe perkara kasebut mung federal.

Oak Street Real Estate, didegaké ing 2009 dening Mark Zahr, spesialisasi ing sale-leaseback. Dheweke entuk real estate saka pengecer sing berjuang, banjur disewakake maneh. miturut Reuters, wis rampung tawaran kuwi karo Bed Bath & Beyond lan Big Lot, lan pungkasan sasi nawakake $ 1,5-2 milyar kanggo ndarbeni 1.100 Kohl kang Corp. ing jumlah sing ora dingerteni.

Oak Street dituku dening Blue Owl Capital Inc. taun pungkasan ing menehi hasil kira-kira dening Bloomberg News nganti $ 1,6 milyar.

Sumber Air Panas Ngisor Jembatan

Maverick ndarbeni Macau sawise pemilik sadurungé wis lisensi game revoked sawise diselidiki telung taun ing miturut omongane uwong silihan hiu lan laundering dhuwit dening Washington State Gambling Komisi.

Komisi Tukwila lan Departemen Polisi kabuka diselidiki ing 2016 sawise keluhan digawe bab aktivitas ilegal ing Lakewood lan Tukwila Casino situs Macau. Miturut statement Komisi, unnamed 45-Arige karyawan wadon umume nggawa tas gedhe kapenuhan $ 20 tagihan menyang casino. Dheweke diduga menehi dhuwit marang wong sing diduga konspirator kanggo tuku game kasebut.

“Padha bakal muter kanggo wektu cendhak sadurunge cashing ing $100,” pratelan Komisi ditambahaké. “Tersangka uga nyilihake awis lan Kripik kanggo pelanggan casino lan ngisi tingkat kapentingan exorbitant ing silihan.”

Pemilik sadurunge sarujuk kanggo menehi ganti rugi komisi $ 1.25 yuta kanggo nutupi biaya investigasi, Casino.org kacarita ing wektu. Skema iki mimpin kanggo laundering miturut omongane uwong $ 1,5 yuta liwat casino.

#Maverick #Gaming #Cashed #ing #Washington #State #Macau #Casino #kanggo #22M

Choctaw Casino & Resort – Durant

Pennsylvania Gambler Dituduhake Kanggo Dituduhake Ninggalake Bayi ing Mobil

dikirim ing: September 23, 2022, 06:21h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 06:21.

A Pennsylvania wadon dipenjara ana sawise polisi nyelidiki kedadean sadurungé kang tindak menyang toko kanggo Gamble. Nalika muter mesin skill kanggo saklawasé jam, tersangka kiwa siji-taun-lawas ing mobil diparkir unattended, polisi ngandika.

Kapolres Ephrata John E. Petrick
Kapolres Ephrata John E. Petrick, gambar ing ndhuwur. Departemen Pennsylvania nyelidiki kedadean ing ngendi bocah iki dinuga kiwa piyambak ing mobil nalika wong wadon gambling . (Gambar: Pusat Wektu Saben)

Melissa L. Heyman, 36, saka Lititz, Pa. didakwa mbebayani kanggo kesejahteraan bocah, miturut Departemen Polisi Ephrata. Kasus kasebut bakal diadili ing pengadilan lokal.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 7 September 2022. Dheweke parkir mobil ing toko sing ora dijenengi watara jam 9 esuk. Banjur, watara jam 9.51 esuk, ana saksi nelpon polisi sawise weruh bocah kasebut ing mobil.

Polisi lagi nyelidiki kedadeyan kasebut. Petugas njupuk pernyataan saka saksi lan mriksa video pengawasan saka kamera sing cedhak. Dheweke nemtokake manawa Heyman ana ing toko kira-kira 48 menit.

Petugas Ephrata uga nyimpulake yen Heyman ora duwe tampilan sing jelas babagan mobil nalika ana ing toko, miturut statement departemen polisi. Polisi ora nuduhake manawa bocah kasebut nandhang tatu nalika ana ing mobil.

Kedadeyan sing padha uga kedadeyan ing negara.

Tuduhan Rajapati

Contone, ing wulan Agustus, wanita Cary, NC didakwa mateni anak wadon loro, umur loro lan telu, sawise ninggalake dheweke tanpa dijaga ing mobil panas, WRAL, stasiun TV lokal, kacarita. Wong wadon katon nglampahi paling dina gambling pa Vegas Style Sweepstakes lan Hiburan, salon raffle ing Raleigh, anggota kulawarga ngandika.

Lauice Battle, 29, ditangkep ing Rumah Sakit Duke Raleigh tanggal 28 Agustus. Anak-anake, Trinity Milbourne, umur rong taun, lan Amora Milbourne, telung taun, tiwas ing rumah sakit.

Ing dina Jumuah, Battle tetep ditahan ing Pusat Penahanan Wake County. Kasus iki ditundha ing pengadilan North Carolina.

Perang tanggi ngabari WRAL iku ibu tunggal. Ora ana cathetan babagan penyalahgunaan utawa nglirwakake bocah sadurunge sing ana gandhengane karo alamat omahe, ujare laporan kasebut.

Piyambak ing Mobil Panas

Uga, ing kedadean liyane, ing Juli pengadilan dhawuh supaya wong wadon Georgia ora kontak karo anak telu. Iku sawise padha ketemu unattended ing mobil ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood ing Florida.

Nalika Icese Laporsha Simmons, 33, saka Albany, Ga., Katon ing Florida kang Broward County pengadilan, hakim dhawuh anak kanggo diselehake ing Florida Departemen Anak lan Keluarga.

Simmons diduga ninggalake bocah-bocah ing mobil luwih saka telung jam. Umur bocah-bocah wiwit saka patang nganti 12 taun. Lapuran suggest mobil iki diparkir ing lantai katelu saka garage casino. Bocah-bocah padha turu ing mobil.

Mesin ora diwiwiti, polisi nambah. Suhu dina iku ing Hollywood, Florida antara 82 nganti 91 derajat, AccuWeather kacarita.

A wong liwat ngandhani polisi babagan bocah-bocah. Kanggo telung setengah jam, Simmons main poker ing Florida casino . Dheweke saiki ngadhepi telung tuduhan nglirwakake bocah, WPLGstasiun TV lokal, kacarita.

#Pennsylvania #Gambler #Dituduhake #Kanggo #Dituduhake #Ninggalake #Bayi #ing #Mobil

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Silverton Casino ing Las Vegas Mbukak wulangan putri duyung kanggo cah anom lan diwasa

Dikirim ing: 21 September 2022, 05:31.

Dianyari pungkasan: 21 September 2022, 05:31

Dadi putri duyung ora mung kanggo bocah-bocah lan Daryl Hannah maneh. Silverton Casino ing Las Vegas saiki bakal ngidini sapa sinau carane, umur 7 kanggo diwasa.

Sekolah putri duyung Kasino Silverton
The Silverton Mermaid School menehi siswa karo buntut lan tank gedhe saka iwak nyata kanggo nglangi. Sadurunge mung kasedhiya kanggo bocah cilik, saiki mbukak kanggo remaja lan wong diwasa. (Gambar: silvertoncasino.com)

Silverton dibukak ing 2004 kanthi pertunjukan putri duyung minangka atraksi utama. Putri duyung nglangi ing tank 117.000 galon minangka sulih swara nyritakake alur crita babagan dheweke ora kaya atraksi Fall of Atlantis ing Forum Shops.

Iku nuduhake wis rampung pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, putri duyung mung nglangi lan sesambungan karo tamu liwat kaca akuarium kaping telu dina. Kanggo ambegan, dheweke nggunakake alat pernapasan “hookah”.

Sekolah Iwak Palsu

Silverton ngenalake Sekolah Putri Duyung ing 2019, mung kanggo bocah umur 7-12. Iki dihentikan amarga pandemi ditutup lan diluncurake maneh ing April 2022. Saiki, remaja lan wong diwasa uga diidini ing tanggal tartamtu.

Sajrone pengalaman 90-menit, peserta malih dadi putri duyung Silverton lan nglangi ing antarane ewu tank iwak tropis lan sinar (non-mati). Saben sesi kalebu kelas pemanasan, kacamata putri duyung lan buntut (mung nyilih!)

Ora ana piranti napas sing digunakake, amarga kabeh nglangi ditindakake ing cedhak permukaan tangki sing jerone 15 kaki. Kabeh sing dibutuhake peserta yaiku baju renang, andhuk lan katrampilan nglangi sing kuwat.

Mermaid School for Kids dianakaké meh saben dina Setu esuk saka 8:30-10am. Sesi kanggo remaja lan wong diwasa dipilih ing dina Minggu esuk. Bocah-bocah lan remaja entuk gelato kelas pasca perayaan, mimosa diwasa. (Lan Silverton janji ora bakal nyampur!)

Reservasi bisa digawe, paling 24 jam ing advance, ing silvertoncasino.com.

#Silverton #Casino #ing #Las #Vegas #Mbukak #wulangan #putri #duyung #kanggo #cah #anom #lan #diwasa

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Buruh protes udud njero ruangan ing Expo Gaming

Dikirim ing: 21 September 2022, 12:32

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 06:45.

Atlantic City buruh casino nglawan tunjangan udud rokok njero ruangan ing sangang jubin game rencana kanggo nggawe swara krungu. Protests ngrancang sak iki minggu East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock Hotel & Casino .

Atlantic City casino buruh ngrokok
Atlantic City buruh casino sing pengin panggonan makaryo kanggo nggawe kampanye bebas kumelun ing Boardwalk ing April 2022. Anti-udud panyengkuyung rencana kanggo klumpukne minggu iki sak East Coast Gaming Congress. (Gambar: New Jersey 101.5)

Casino.org kacarita minggu kepungkur babagan pembatalan dadakan diskusi sing wis direncanakake ing ECGC. Dhiskusi ana bab legislative efforts ing Trenton kanggo rampung extinguish kumelun njero ruangan saka casinos. Ing 2006 New Jersey Smoke-Free Air undhang, Atlantic City casinos diijini kanggo nunjuk munggah 25% saka papan game kanggo udud njero ruangan.

Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio disetel kanggo katon ing njero ruangan udud meja babak sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September. Nanging Giannantonio narik metu saka acara minggu kepungkur lan ngetokake statement tinimbang. Cathetan kasebut negesake maneh sikap industri game lokal sing nglarang larangan udud sawise pandemi bakal ngancam bathi game, lan bisa uga biaya 2,500 proyek.

Giannantonio ngandika Casino Association of New Jersey, lengen lobbying utama Atlantic City industri game ing Trenton, “wis banget transparent” ing nentang njabut udud njero ruangan saka casinos.

Panggilan Rally

“Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (CEASE)” yaiku panitia aksi politik sing dibentuk nalika udud ing njero ruangan diijini bali menyang kasino ing sekitar 4 Juli 2020. CEASE ngaku anggotane kalebu “ewonan pedagang kasino lan garis ngarep liyane. buruh game “sing pracaya sing padha ora kudu resiko kesehatan kanggo nampa paycheck a.

CEASE coleader Lamont White, sing bakul ing Borgata, disebut mungsuh udud kanggo nyetel njaba East Coast Gaming Congress ana. Putih njaluk panyengkuyung anti-udud kanggo klumpukne bebarengan Boardwalk njaba Hard Rock.

Kanthi anggota parlemen sing bali menyang Trenton sasi iki, buruh casino lan panyengkuyung kasino bebas kumelun nggawe cetha yen ora ana buruh sing bisa nyedhot kumelun wong liya. Bill kanggo nutup celah udud casino lan ngilangke udud nang Atlantic City casinos wis nampa dhukungan saka mayoritas bipartisan ing loro kamar saka house negara uga support saka koalisi sing amba, kalebu United Auto Workers, serikat makili Atlantic City. pedagang kasino.” STOP statement diwenehi kanggo Casino.org maca.

Bill Majelis New Jersey 2151 lan Bill Senat 264 saben duwe dhukungan sing cukup ing antarane kamar legislatif kanggo ngetrapake langkah kasebut. Gubernur Phil Murphy (D) ndhukung uga nggawe casino udud-free.

Nanging pimpinan antarane legislatif Demokrat-kontrol wis dipindhah alon-alon karo owah-owahan aturan potensial minangka serikat casino anjog Atlantic City – Unite kene Local 54 – nglawan larangan udud casino saiki.

Panggantos ora bisa digayuh

ECGC wis diatur lan diprodhuksi dening Spectrum Gaming Group, sawijining riset independen lan tenan consulting peraturan adhedhasar ing New Jersey. Konsultan ujar manawa dheweke ora bisa nemokake pengganti Giannantonio kanggo diskusi udud sajrone wektu sing cendhak. Iku nyebabake meja bunder kaleng.

Cynthia Hallett, sing mimpin kelompok anti-udud nasional “Amerika kanggo Hak-Hak Non-perokok”, ngandika iku “banget matur” sing ora wakil industri gelem defend posisi pro-udud ing forum umum.

Patemon CEASE bakal dianakake ing dina Kamis jam 14:15, sanalika sawise pidato utama Murphy ing Kongres Gaming.

#Atlantic #City #Casino #Buruh #protes #udud #njero #ruangan #ing #Expo #Gaming