Tag Archives: Illegal

Iowa greyhounds

Suncity Nduwe Sistem IT kanggo Rekam Illegal Multiplier Bet

dikirim ing: September 21, 2022, 06:47h.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:38h.

Macau junket operator Suncity Group wis sistem komputer sing nyimpen cathetan saka taruhan multiplier ilegal, mantan wakil presiden perusahaan IT, Ali Celestino, menehi kesaksian Wednesday.

Alvin Cah
The Fallen King of Macau: Alvin Chau minangka salah sawijining tokoh paling kuat ing pusat judi sadurunge ditahan ing November 2021. (Gambar: ThinkChina)

Celestino iku salah siji saka 21 terdakwa nyoba, bebarengan karo mantan ketua Suncity lan CEO Alvin Chau, ing Macau First Instance Pengadilan.

Para terdakwa didakwa kanthi ilegal gambling, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit amarga perane ing Suncity, sing diarani jaksa “sindikat kriminal.”

Suncity operator junket paling gedhe Macau, tanggung jawab kanggo watara 25% saka revenue pasar VIP ing donya gambling hub. Ing 2014, taun paling apik ing Macau, padha karo US $ 11 milyar.

Sing nggawe Chau salah siji sing paling sugih lan paling kuat ing Macau. Nanging divisi junket Suncity dibubarake sawise ditahan ing November taun kepungkur.

Wingi ing pengadilan, Chau rek sing perusahaan iki melu supaya disebut-“ing meja” multiplier totoan. Penuntut pratelan sing nindakake, lan sing operasi iki defrauded pamaréntah Macau kira-kira HKD8,26 milyar (US $ 1,05 milyar) ing tax revenue saka 2013 kanggo 2021.

Ngilangi Pajak Milyar Dolar

Ing multiplier nang ing pitakonan nuduhake taruhan sisih ana dening junkets kanggo klien Rolling dhuwur. Nang ing sembarang nang legal diselehake ing casino bisa menengan pingan dening junket tanpa kawruh casino lan dienggoni ing tanggal mengko, tax free.

Chau ngandika ana sing taruhan multiplier nyebar ing kamar VIP Macau, nanging perusahaan wis boten apa karo. Dheweke nambahake manawa terdakwa, Cheong Chi Kin, “bisa uga” melu operasi kasebut. Nanging dheweke dudu karyawan Suncity.

Nanging Celestino, sing sadurunge pegawe Suncity, marang pengadilan sing wis dadi bagéan saka tim sing dirancang sistem IT kanggo ngrekam taruhan multiplier gedhe-ukuran, GGRAsia laporan.

Iki nggantèkaké sistem sing wis ana sadurunge Celestino dadi jabatan ing perusahaan.

Celestino uga nunjuk Cheong minangka individu sing tanggung jawab kanggo operasi multiplier. Dheweke sarujuk yen Cheong “dudu staf” ing Suncity, nanging nggambarake dheweke minangka “mitra bisnis” Chau. GGRAsia.

Kasus kapisah

Lima saka enem lisensi casino Macau padha Originally complainants ing kasus. Padha argue sing uga padha conned dening laku totoan multiplier. Nanging pengadilan mutusake minggu kepungkur yen kasus kasebut kudu dipisahake dadi proses pidana lan perdata.

Sidhang pidana samesthine bakal ngrembug luwih saka 15.000 kaca dokumen lan nimbali 92 saksi kanggo menehi kesaksian.

Ing Agustus, 35 seng di tuduh agen Suncity ngakoni guilty kanggo “kajahatan gambling” ing pengadilan ing Wenzhou ing dharatan.

#Suncity #Nduwe #Sistem #kanggo #Rekam #Illegal #Multiplier #Bet

Choctaw Casino & Resort – Durant

Hawaii Illegal Gambling Joint Robbery, Suspect Dicekel

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 11:14

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 04:48h.

Two seng di tuduh perampok bersenjata sing digawa metu gambling operasi ing Honolulu, wilayah Hawaii dipenjara akhir minggu pungkasan. Katon yen ora ana tembakan sing ditindakake sajrone rampokan ing pulo kasebut.

Loro mobil polisi Honolulu
Loro mobil polisi Honolulu, digambarake ing ndhuwur. Departemen nyelidiki rampokan bersenjata ing casino ilegal lan dipenjara wong loro minggu kepungkur. (Gambar: Wikiwand)

Polisi Honolulu ujar manawa dheweke bisa ngenali wong loro kasebut. Padha dicekel lan dituntut. Duo kasebut nyolong sawetara awis lan barang-barang liyane saka papan ilegal sing ora dijenengi dina Senin kepungkur, miturut KHONstasiun TV lokal.

Jaminan wis disetel kanggo wong loro, sing loro tetep ditahan. Siji ditahan kanthi jaminan $ 100.000. Liyane ditahan kanthi jaminan $ 500.000. Kasus kasebut bakal diajukake menyang pengadilan lokal kanggo diadili.

Laporan warta lokal ora ngenali dheweke utawa tuduhan kasebut. Siji tersangka 26. Sing liyane 27, KHON ngandika.

Rincian babagan kejahatan kasebut ora dirilis dening panguwasa.

Hawaii iku salah siji saka mung rong negara tanpa wangun legal totoan. Utah liyane. Usul kanggo ngidini taruhan wis dikalahake ing legislatif negara.

Gambling, Penangkapan tamba

Ing wulan Juni, telung wong Hawaiian dipenjara amarga dicurigai ilegal gambling lan perdagangan narkoba. Penyelidikan rong taun kasebut nglibatake 50 petugas FBI lan Departemen Polisi Maui.

Sajrone panelusuran, pejabat ngandika sing panguwasa sita $ 68.000, 15 kilogram saka seng di tuduh methamphetamine (meth), pitu senjata api, 20 gambling mesin, gambling ledger, tablet, lan dhuwit counters.

Akeh aula gambling ilegal ditemokaké dening panguwasa ing Hawaii. Lokasi kegiatan sing dilarang diidentifikasi minangka Sports Bar & Grill ing Waianae lan situs ing 980 lan 977 Queens Street ing Honolulu. Rong toko jajanan, siji ing Lahaina lan liyane ing Wailuku, uga diidentifikasi.

Senjata api sing dicekel kalebu rong “senjata hantu”. Iki dituku online, dirakit sawise tuku, lan ora bisa dilacak.

Senjata api liyane sing dicekel kalebu: pistol Beretta kaliber .25, bedhil Winchester ukuran 12, lan bedhil Remington ukuran 20. Uga ditemokake peluru kaliber 25 lan cangkang bedhil.

Maliu Tauheluhelu, 37, Mintau Pani, 37, lan Touanga Niu, 21, dicekel tanggal 3 Juni. Suspect kaping papat, Desmond Morris, 38, dijenengi ing dakwaan. Wiwit awal Juni, dheweke durung ditangkep.

Shooting fatal

Ing Mei, wong ditembak sak operasi gambling ilegal ing Honolulu lan mengko mati. Tersangka dipenjara amarga pembunuhan tingkat loro nalika tiwas, KHON ngandika.

Korban, 33, gelut karo tersangka lanang, laporan kasebut. Tersangka nembakake peluru sing ora bisa ditemtokake marang wong kasebut. Korban langsung mati ing njero ajang judi.

Tersangka mlayu mlayu. Mengko, dheweke ditahan amarga kejahatan sing ora ana hubungane nalika diidentifikasi dening polisi lan ditangkep amarga ditembak. Penembakan kasebut dumadi ing Kapiolani Boulevard ing pulo Oahu. Iki minangka dalan komersial utama ing cedhak Teluk Mamala.

Tersangka lan korban bisa uga wis kenal sadurunge kedadeyan fatal, ujare polisi. Polisi ora langsung ngeculake jeneng tersangka utawa jeneng korban ing Hawaii.

#Hawaii #Illegal #Gambling #Joint #Robbery #Suspect #Dicekel

Choctaw Casino & Resort – Durant

Operasi Gaming Illegal Raid ing Southern California, dhuwit sita

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Kira-kira 40 wong ditahan sawise gropyokan minggu iki ing casino ilegal ing Ponoma, California. Loro senjata api lan bisa uga narkotika ilegal disita, lan dhuwit uga disita.

Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Calf.
Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Pedhet., Digambar ing ndhuwur. Panggonan iki digeret minggu iki. (Gambar: KABC)

Wong-wong sing ditahan dibebasake lan ora dituntut utawa dikutip sawise serangan Kamis, Los Angeles Times kacarita. Ing sambungan karo operasi gambling, polisi dipenjara wong ing Chico, California. Dheweke uga duwe surat perintah penahanan sing ditundha amarga nyolong sadurunge, ujare polisi.

Polisi nambahake yen “jumlah gedhe” dhuwit dicekel saka situs game ilegal, KABC, stasiun TV lokal, kacarita. Wolung gambling Tabel uga ketemu, polisi ngandika. Obat kasebut kalebu seprapat kilogram sing dicurigai methamphetamine (meth), ing Wektu laporan, nyebutake sumber polisi.

Polisi lokal miwiti investigasi babagan operasi game kasebut, sing ana ing mall, sawise nampa keluhan saka warga lan sawetara tips anonim. Hakim mriksa kasus kasebut lan nyetujoni telusuran properti Indian Hill Boulevard.

Polisi Ponoma lan 18 anggota Tim Pengurangan Kekerasan Komunitas saka Kejaksaan Distrik Los Angeles melu razia.

Ponoma dumunung watara 30 mil sisih wétan Los Angeles. Serangan gambling sadurungé wis dumadi ing panggenan liya ing Southern California.

Serangan Santa Ana

Contone, ing Mei California panguwasa dibubaraké sawetara ilegal gambling dens ing Santa Ana minangka bagéan saka diselidiki sudhut. Tersangka saiki ngadhepi tuduhan sing ana hubungane karo razia kasebut.

Sembilan tersangka dipenjara utawa isih dikarepake amarga tuduhan gambling utawa kejahatan sing gegandhengan, kayata racketeering lan perdagangan narkoba, FBI dicethakaké ing Mei.

Gambling sambungan generate bathi saka ewu dolar saben dina, pratelan panguwasa Federal. Sawetara piranti gambling disita.

Para tersangka, sing manggon ing California, kalebu Niem Ngoc Ha, uga dikenal minangka “Body Dirt”, 46, saka Fountain Valley. Dheweke dicurigai mbukak lan ngoperasikake papat kasino ilegal. Mindy Bui, uga dikenal minangka “Thuy,” 36, saka Westminster, wis seng di tuduh saka mbukak panggonan ilegal. Honganh Thi Pham, uga dikenal minangka “Hong,” 40, saka Garden Grove, uga nganggo casino, FBI ngandika.

Ing Mei, panguwasa isih nggoleki loro tersangka liyane. Salah sijine yaiku Sammy Cardona, uga dikenal minangka “Peanut,” 36, saka Santa Ana. Dheweke dicurigai nggunakake “pasukan kanggo nglindhungi casino terdakwa Ha”, miturut dakwaan federal.

Ha uga didakwa suap. Dheweke diduga mbayar $128.000 kanggo saiki disalahké mantan Polisi Santa Ana Steven Lopez.

Santa Ana 34 mil kidul-wétan Los Angeles.

Moratorium Kamar Card Anyar

Paling jinis casinos ilegal ing California. kasino suku karo leladen Native American diijini ing negara.

Kamar kertu sing dilisensi uga diidini. Ing taun kepungkur, ana 86 lisensi cardroom ing California, San Diego Union-Tribune kacarita.

Asring, padha duwe game poker .

Moratorium saiki ing kamar kertu liyane rampung ing taun 2023, tambah laporan kasebut.

Hustler Casino rampokan

Kamar kertu ing negara kasebut wis dadi adegan kejahatan liyane. Contone, ing siji kamar kertu, Hustler Casino Larry Flynt, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak 4 Agustus rampokan njaba ajang dumunung ing Gardena, California.

Dheweke lagi kritis ing rumah sakit lokal, nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami ciloko sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi ing wiwitan.

Gardena dumunung 14 mil kidul Los Angeles.

#Operasi #Gaming #Illegal #Raid #ing #Southern #California #dhuwit #sita

Bernard Chong

Wong Mlayu Udan ing Kamboja Mati Sajrone Serangan Polisi ing Illegal Gambling

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 08:00.

Dianyari pungkasan ing: 10. Agustus 2022, 08:00.

Sawetara dina kepungkur, polisi Kamboja nyerang apa sing ditemtokake minangka toko taruhan online ilegal kanggo adu jago. Dheweke saiki kudu mangsuli kenapa dheweke mateni wong, wong sing ora salah lan kepala desa lokal sing ndhelik mung kanggo metu saka udan.

Polisi militer Kamboja
Kepala Polisi Nasional Kamboja Neth Savoeun, kiwa, lan Komandan Polisi Militer Nasional Sao Sokha, tengen, ing Kementerian Dalam Negeri ing Phnom Penh, Kamboja, ing taun 2018. Sao, saiki dadi kepala polisi militer, nyelidiki matine sawijining wong tanpa senjata sak polisi ilegal gambling gropyokan. (Gambar: VOA Kamboja)

Soung Dorn minangka wakil kepala desa Rong ing provinsi Kampong Thom. Asia Free Radio (RFA) kacarita dheweke ngungsi ing warung sawise rapat dina Minggu. Nalika ing kana, polisi militer Kamboja ngluncurake serangan.

Sajrone serangan kasebut, paling ora ana siji perwira nundukake Soung kanthi nyepetake lengen ing tenggorokan wong kasebut. Sanajan wong liya ing toko nyoba muni weker, Soung dadi biru banjur mandheg ambegan. Polisi janji bakal nindakake penyelidikan.

Family Wants Jawaban

Pati Soung ora nyebabake kerusuhan ing Kamboja kaya kematian sing ana gandhengane karo polisi liyane ing papan liya. Nanging, bisa uga ora dingerteni yen ora amarga putrine, Nearadey Din. Dheweke nerbitake kedadeyan kasebut ing Facebook sadurunge nguripake RFA kanggo eksposur tambahan.

Ing kirim Facebook, Nearadey lobi kanggo intervensi saka tingkat paling dhuwur ing pamrentah Kamboja. Dheweke ngajak Perdana Menteri Hun Sen, uga Komisi Hak Asasi Manusia Kamboja, supaya tumindak.

Sing mbokmenawa ora bakal kelakon, sanajan dheweke bakal ngawasi kahanan kasebut kanthi rapet. Kepala polisi militer, Jenderal Sao Sokha, lagi nyelidiki perkara kasebut lan kabare wis nundha pejabat sing terlibat.

Sao, mantan pengawal perdana menteri lan mantan komandan Polisi Militer Nasional, uga ngandhani media lokal yen dheweke nggawe komisi kanggo nyelidiki kematian kasebut. Nanging, ambane investigasi bisa dipertanyakan. Koroner nyathet tiwase Soung amarga serangan jantung.

Nearadey nolak penilaian kasebut, kanthi alesan manawa bapake sehat. Dheweke nyatakake yen dheweke ora duwe riwayat penyakit jantung utawa tandha-tandha liyane yen dheweke nandhang masalah kesehatan.

Kamboja Ngadhepi Masa Depan sing Ora Stabil

Illegal gambling tetep masalah ing Kamboja. Ing sawijining wektu, kutha kaya Sihanoukville, sing saiki ora bisa dikontrol, bakal dadi “bab sabanjure” ing game global.

Nanging, sanalika konstruksi anyar diwiwiti ing 2017, mandheg rong taun sabanjure. Sihanoukville lan liya-liyane kaya iku weruh influx massive saka investor Cina, kabeh poised kanggo nyilem menyang popularitas akeh saka online gambling .

Dheweke wiwit mbangun pusat perbelanjaan, kantor, apartemen, lan liya-liyane kanggo ndhukung pertumbuhan. Ing taun 2019, investasi asing $ 1.7 milyar, umume saka China, teka.

China ora seneng, meksa Kamboja kanggo mungkasi online gambling . Sing makarya uga. Dumadakan, kabeh infrastruktur wiwit ambruk. Nanging, akeh investor sing ngetokaké kabeh sing diduweni menyang Kamboja.

Akibaté, ing 2020, investasi manca ing Kamboja kurang saka sepuluh taun sadurunge, miturut Bank Dunia. Nekat kanggo nggawe urip minangka kutha garing, sawetara investor nguripake ilegal gambling . Ana liyane sing melu, mesthi, sing melu mung amarga padha seneng tumindak kriminal.

Saiki, korupsi dadi cara urip ing panggonan kaya Sihanoukville. Sing duwe dhuwit ngulu tanah lan real estate saka pemilik kanggo dhuwit dolar.

Nanging, ora ana hubungane karo real estate kapan wae. Ora mungkin investor asing bakal bali maneh, utamane amarga iklim saiki.

Pamaréntah ngandika iku kokain mudhun ing ilegal gambling lan aktivitas ilegal liyane. Nanging, sawetara analis mikir yen iki minangka tantangan sing ora bisa diatasi kanthi akeh alangan.

#Wong #Mlayu #Udan #ing #Kamboja #Mati #Sajrone #Serangan #Polisi #ing #Illegal #Gambling