Tag Archives: hukum

Macau casinos gaming revenue GGR

Bangsa Cherokee Ngandika Tantangan Hukum menyang Arkansas Casino ‘Hail Marys’

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 03:46.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 04:50.

Cherokee Nation Businesses (CNB) wis nyoba kanggo mbangun casino ing Arkansas kanggo meh setengah dasawarsa. Minangka suku basis Oklahoma cedhak nampa wewenang negara lengkap kanggo Paus County casino sawijining, cabang ekonomi suku ngandika tantangan legal isih ora luwih saka “Salam Maria.”

Cherokee Bangsa Arkansas Casino Paus County Legenda Resort
CEO Cherokee Nation Businesses Chuck Garrett ngandika sadurunge Russellville Rotary Club ing Arkansas ing Februari 2022. Garrett pracaya suku Cherokee bakal rauh nampa persetujuan lengkap saka Arkansas kanggo mbangun Legenda Resort & Casino ing Russellville. (Gambar: Facebook)

CEO CNB Chuck Garrett muncul sadurunge Dewan Etnis Cherokee minggu kepungkur kanggo menehi nganyari babagan operasi bisnis konglomerat kasebut. Garrett ngandika Sekretaris Negara Arkansas kaputusan John Thurston awal sasi iki kanggo nolak referendum statewide paling anyar. Pamindhahan ngupaya kanggo ngilangke Paus County minangka inang casino, kang minangka suku saingan goal kanggo njaga Cherokees adoh saka Arkansas.

Pamilih Arkansas ing taun 2018 ndhukung referendum game sing nggawe sah siji resort casino ing papat kabupaten: Paus, Jefferson, Crittenden, lan Garland. The Cherokee umume mbiayai kampanye voting.

Asil saka voting diijini mantan racinos ing Crittenden lan Garland ngalih menyang casino full-ukuran karo mesin slot, game table lan totoan olahraga. Loro kesempatan casino komersial anyar saka lemah munggah padha disisihake kanggo Paus lan Jefferson.

Jefferson partner karo Quapaw Nation, uga Oklahoma. Pejabat lokal ing Paus wiwitane setuju nyerahake game kasebut menyang Cherokees. Nanging kekacauan hukum sing nyebabake rencana CNB kanggo mbangun $ 225 yuta gol sing diarani Legenda Resort & Casino ing Russellville.

Marathon, Ora Lomba

Garrett marang dewan suku Cherokee sing CNB misi kanggo mbukak casino ing Arkansas wis “test toleransi.”

Kita wis ing trenches karo tangan-kanggo-tangan pertempuran kanggo patang taun. Iki sejatine ujian ketabahan.” Garrett nerangake.

Akeh masalah njerat rencana CNB. First, Komisi Racing Arkansas (ARC), kang Originally ditugasi kanggo nerbitake patang lisensi casino, ketemu siji anggota sawijining prasongko ing review loro usulan-usulan kanggo lisensi Paus County.

Ing pambiji penawaran CNB lan tawaran kapisah saka Mississippi basis perusahaan game Gulfside Casino Partnership, ARC Komisioner Butch Rice dirating rencana Gulfside sampurna 100/100. Nalika iku tingkat nada CNB mung 29/100. Diferensial skor drastis Rice mung menehi skor ARC sakabèhé kanggo kauntungan Gulfside.

Sawise sawetara sasi saka deliberations legal, pejabat saka kantor Jaksa Agung Arkansas Leslie Rutledge dibantu ARC kanggo nemtokake sing Cherokees padha pemenang sah saka tawaran competitive kanggo konsesi casino Paus.

Kontroversi hukum ora mandheg ing kono.

Arkansas gambling hukum mbutuhake nawakake casino mung layak kanggo diajukake karo dhukungan saka “hakim regional”. 2018 Paus County Judge Ed Gibson menehi layang support kanggo rencana Gulfside. Nanging Hakim Distrik Ben Cross saiki, sing ngganteni Gibson lan dadi pejabat pemerintah paling dhuwur ing kabupaten kasebut ing taun 2019, ndhukung skema CNB.

Arkansas Supreme Court pungkasanipun sarujuk kanggo njupuk munggah prakara, lan mrentah pungkasan November ing sih saka Cherokees. Pengadilan paling dhuwur ing negara kasebut nemtokake manawa “sapa” sadurunge “hakim regional” nuduhake hakim saiki, lan dudu mantan hakim kabupaten.

Nyedhak Konstruksi

Two Arkansas racinos wis ngalami renovations kanggo transisi kanggo casinos full-ukuran. Bebarengan karo Southland Casino lan Oaklawn Racing Casino Resort, Jefferson anyar casino – Saracen Casino Resort – wis operasional.

Garrett ngarep-arep kanggo ngrampungake loro tantangan legal isih kanggo Legenda lan miwiti construction rauh. Dheweke ora kuwatir banget yen tuntutan hukum, kang kudu menehi hasil karo lack Cherokee saka pengalaman mbukak casino komersial senadyan dekade pengalaman suku mlaku resorts suku sawijining, wis akèh patut.

“Tanpa rinci babagan strategi sing ana ing mburi, dakkandhani manawa dheweke minangka Salam Maria. Pungkasan aku mriksa, kita wis 10 kasino lan wis nindakake cantik uga liwat pungkasan 20 taun. Aku mikir pengadilan bakal mriksa lan kita bakal entuk ijin ing sawetara wulan sabanjure kanggo maju, “ujare.

#Bangsa #Cherokee #Ngandika #Tantangan #Hukum #menyang #Arkansas #Casino #Hail #Marys

Macau casinos gaming revenue GGR

Massachussetts Sports Betting dadi hukum, minangka pratandha pamaréntah mantunaken masalah ingkang guyub

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 8:16h.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 08:17.

totoan olahraga Massachusetts resmi legal sawise Gubernur Charlie Baker (tengen) Rebo mlebu kompromi legislatif tekan Senat negara lan House pungkasan sasi.

Massachusetts olahraga totoan Charlie Baker
Gubernur Massachusetts Charlie Baker mengeti sawise mlebu ing budget taun fiskal negara 2023 28. Juli 2022. Baker mlebu ing Massachusetts Bill totoan olahraga liwati dening legislatif minggu iki. (Gambar: State House News Service)

US Supreme Court marang negara daya kanggo mutusaké hukum dhewe ing totoan olahraga liwat kaputusan Mei 2018. Nanging njupuk Massachusetts legislatif luwih saka patang taun kanggo mutusaké carane Persemakmuran bakal ngatur gambling kuwi.

Senat negara lan Dewan Perwakilan wis ngliwati tagihan taruhan olahraga sing saingan. Sawise deadlock legislatif, Komite Konferensi Olahraga Betting khusus dibentuk kanggo mutusake masalah beda. Panitia kasebut nggayuh tujuan kasebut nalika legislatif ditundha kanggo 2022.

Baker, pengacara Massachusetts dangu kanggo ngidini totoan olahraga lan nggabungake luwih saka 30 negara liyane sing wis rampung, matur nuwun marang legislator nalika mlebu resolusi dadi hukum.

We appreciate pengabdian lan mantunaken masalah ingkang guyub ditampilake dening Legislatif ing prakara iki, lan kita ngarep-arep kanggo support karya Komisi Gaming Massachusetts (MGC) ing implementasine tanggung jawab saka hukum ing sawetara sasi sabanjuré, “ujare gubernur.

Nalika totoan olahraga resmi legal ing Massachusetts, iku bakal njupuk sawetara wektu sadurunge taruhan diijini pisanan diselehake. MGC kudu ngembangake lan ngetrapake peraturan anyar kanggo ngatur taruhan olahraga, banjur ngirim lan mriksa aplikasi taruhan olahraga sadurunge menehi hak istimewa kasebut kanggo kepentingan sing cocog, sadurunge taruhan legal pisanan bisa ditindakake.

Watesan College

Debat gedhe antarane senator negara ing sarujuk kompromi karo Bill totoan olahraga House masalah olahraga College.

Akeh senator nyatakake uneg-uneg saka pimpinan universitas sing ngidini sportsbooks kanggo totohan ing atletik College bakal nggawe atlit College ing resiko gedhe diangkah dening wong begalan saka muter. Pemimpin House ngandika ngelawan bener, minangka ora kalebu olahraga College bakal terus nang ing game NCAA karo bandar judi lemah ngendi prilaku pidana kuwi luwih kamungkinan saka ing lingkungan diatur.

Ing lemah umum ditemokaké dening panitia legislatif gabungan njogo ban ing College totoan olahraga nglibatno sekolah basis negara. Nanging Sportsbooks bakal bisa kanggo kurban rintangan ing kabeh College olahraga sing ora kelakon ing Persemakmuran anggere acara ora kalebu Massachusetts College utawa universitas.

Nanging bakal ana kesempatan kanggo pembuangan Boston College kanggo nggawe taruhan legal ing Eagles.

Massachusetts olahraga totoan kompromi ngidini oddsmakers kalebu Massachusetts colleges ing rangking sak turnamen kayata NCAA Maret Madness. Bebaya iki uga ditrapake kanggo turnamen konferensi, nanging game bowling bal-balan College dilarang kajaba Playoffs College Football papat tim.

Kasino, Racetrack, Online

Tagihan totoan olahraga Massachusetts menehi wewenang MGC kanggo ngetokake telung kategori lisensi.

Telu kasino komersial negara – Encore Boston Harbour, MGM Springfield, lan Plainridge Park – saben nduweni hak kanggo buku olahraga bata-lan-mortir. Casinos uga bakal diijini kanggo operate totoan olahraga online liwat partners pihak katelu.

Loro balapan jaran negara uga layak kanggo totoan olahraga urip, nanging ora duwe hak istimewa seluler. Akhire, kategori katelu saka totoan olahraga kanggo operasi rampung remot. Perusahaan kaya DraftKings lan FanDuel bakal bisa njaluk lisensi buku olahraga online tanpa kudu nyambung menyang kasino.

Massachusetts bakal pajak penghasilan taruhan olahraga langsung 12,5% lan penghasilan seluler 15%.

#Massachussetts #Sports #Betting #dadi #hukum #minangka #pratandha #pamaréntah #mantunaken #masalah #ingkang #guyub