Tag Archives: hotel

Choctaw Casino & Resort – Durant

Tampa Casino Win ndadékaké kanggo rampokan Hotel, Florida Police File Warrant

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 12:42

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 01:12h.

Wong sing menang babagan $ 53.000 ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa dibuwang menyang hotel Florida ing awal musim panas iki. A rampokan nyolong paling $10.000 rampokan. Dheweke banjur mlayu numpak mobil sport abang sing larang regane, sing bubar dicethakaké ana aplikasi surat perintah.

Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa
Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa, gambar ndhuwur. A juara casino buntut saka latar lan ngrampok ing kamar hotel. (Gambar: TripAdvisor)

Korban wiwitane ngetutake ing Seminole Hard Rock sawise entuk dhuwit ing 14 Juni. Dheweke mamerake dhuwite ing foto ponsel banjur njupuk taksi.

Para perampok tumuju menyang Alfa Romeo kanggo ngetutake pemenang nalika dheweke digawa bali menyang Barrymore Hotel Tampa Riverwalk. Kira-kira 20 menit banjur mudhun saka taksi.

Dheweke nggawa dhuwit ing tas kertas. Dheweke mlebu hotel lan tumuju lift. Salah sijine tersangka ngetutake dheweke mlebu.

Bandit njupuk tas kertas lan wiwit mlaku nyedhaki Alfa Romeo sing nunggu. Nanging gambler ngoyak rampog. Dheweke bisa ngatasi bandit ing njaba hotel.

Wong loro mau mulai rebutan. Dumadakan, Alfa Romeo didorong menyang lawang mlebu. Suspect liyane mlayu metu saka mobil lan narik korban adoh saka tersangka pisanan. Loro tersangka kasil lolos.

Para tersangka bisa nyolong paling ora $ 10.000 saka kamenangan sing ditinggal ing njaba, Tampa Bay Times kacarita.

Korban bali menyang hotel. Polisi dilaporake.

Petugas terus nyelidiki kejahatan ing musim panas iki. Nganti saiki, ora ana penahanan ing kasus iki. Wektu kacarita minggu kepungkur.

Loro saka telu tersangka dikenal polisi, laporan kasebut ditambahake. Koran ora nerbitake identitase.

casino iki diduweni lan dilakokno dening Seminole Suku Florida. Kanthi kira-kira 245.000 kothak papan game karo 5.000 mesin slot lan 200 game table, Seminole Hard Rock Tampa iku salah siji saka kasino paling gedhe ing AS.

Rampokan sadurunge

Loro rampokan anyar disambung menyang casino loro rampung ing shootings fatal. Ing Januari, wong Baltimore ditembak mati ing omahe.

Dheweke wis mung bali saka menang dina ing Horseshoe Casino Baltimore. Penyerang ngetutake mbah buyut saka papan dolanan kanggo ngrampok.

Clarence Joseph Buckner, 65, ora kasil nglawan para bandit. Dheweke dadi juru masak sing bubar pensiun kanggo kantin ing sekolah umum Baltimore.

Sadurungé, ing Oktober, wong Pennsylvania 27-Arige ngadhepi ekstradisi kanggo New Jersey kanggo ngadhepi biaya Rajapati sawise tindakake korban saka casino kanggo omahé, bab 50 mil adoh.

Jekai Reid-John saka Norristown dinuga mèlu wong saka Parx Casino ing Pennsylvania kanggo Plainsboro, NJ kono dijupuk lan mengko mati.

Reid-John tatu Sree Aravapalli, 54, nalika rampokan, miturut polisi. Iku ora cetha carane akeh, yen ana, kira-kira $ 10.000 won ing casino iki dicolong saka Aravapalli.

Mung jam sadurunge njupuk, Reid-John miturut omongane uwong saksi Aravapalli ninggalake Bensalem, property game Pa. kanthi kamenangan ing wengi iku. Reid-John ngetutake Aravapalli nganti korban pungkasane mandheg ing omahe.

Tampa Jackpot

Ing item sing ora ana hubungane, Tampa Seminole Hard Rock Casino pamuter Clearwater, Florida menang pa jackpot $ 1,24 yuta ing Desember.

Duwe mung dirilis jeneng pisanan dheweke, Gloria, dheweke menang $ 1,241,642,26 saka $ 50 nang ing mesin slot maju. Iki a Link Naga jurang. Game iki diprodhuksi dening Aristocrat Gaming.

#Tampa #Casino #Win #ndadékaké #kanggo #rampokan #Hotel #Florida #Police #File #Warrant

Choctaw Casino & Resort – Durant

Flamingo Las Vegas tamu dinuga strangled, ngrampok dening wong wadon ing hotel

Dikirim ing: 3 Agustus 2022, 09:54.

Dianyari pungkasan ing: 3 Agustus 2022, 09:56h.

Wong wadon dipenjara minggu kepungkur amarga diduga minangka polisi lan ngrampok $ 200 saka wong lanang ing Flamingo Las Vegas. Panjenenganipun nyerang wong lan doyo ing pasuryan nalika ing kamar hotel ing property Las Vegas Strip, polisi ngandika.

Las Vegas Flamingo
Flamingo Las Vegas, gambar ndhuwur. Hotel kasebut minangka lokasi wong wadon sing diduga nyetrum wong lanang nganggo taser lan ngrampok dhuwit. (Gambar: Bloomberg)

Kayla Wingerd, 24 taun, ditahan amarga tuduhan maling, KELAS, stasiun TV lokal, kacarita. Jaksa ora nyamar dadi pejabat umum.

Wingerd dipenjara ana. Dheweke dipesen ing Pusat Penahanan Clark County, lan ditahan nganti Rebo sore. Obligasi disetel ing $ 5,000.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 18 Desember. Wong kasebut ngajak Wingerd menyang kamar hotel.

Flashing Badge

Dheweke diduga nyolong dhuwit lan sawise lunga nuduhake apa sing katon kaya lencana Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD). Iki bisa uga dadi lencana penjaga keamanan.

Dheweke banjur ngelingake wong kasebut “dheweke bisa dipenjara amarga prostitusi ilegal,” KELAS ngandika, nyatakake laporan polisi resmi.

Dheweke menehi saran manawa “yen dheweke ora pengin dipenjara, dheweke kudu ngeculake dheweke tanpa masalah lan njaluk dhuwit,” tambah laporan kasebut.

Wingerd uga diduga kaget dheweke ing pasuryan karo bedhil stun, bisa uga taser, “kaping pirang-pirang sadurunge ninggalake kamar hotel,” laporan ngandika.

Ing Januari, Wingerd marang polisi njaluk wong kanggo $ 200 kanggo “nyumerepi” karo wong, laporan ngandika. Dheweke uga ujar manawa dheweke nyetrum korban amarga dheweke nyoba “njaga aku ing kamar,” tambah laporan kasebut.

Ora jelas kenapa polisi butuh setengah taun kanggo nyekel.

Polisi Metro ujar manawa ana profil online kanggo Wingerd. Dheweke katon ing media sosial.

Sadurunge Casino Nyekel

Ing sasi anyar, wanita wis dipenjara sawise dinuga nyolong iku saka wong ing Las Vegas casino hotel. Saperangan wong lanang padha sedated.

Contone, ing Juni, prostitusi sing diduga nyolong jam tangan Patek Philippe saka wong ing hotel Las Vegas Strip, polisi ngandika. Jam tangan iki diregani watara $100.000. Wong kasebut percaya yen dheweke diobong dening tersangka. Kekarone pisanan ketemu ing bar hotel.

Wong wadon, mengko dikenali minangka Sarah Richards, 32, saka Las Vegas, katon sawise kedadean ing hotel Strip beda dening perwira Metro wadi. Dheweke wiwit ngomong babagan prostitusi marang dheweke, ujare polisi.

Adhedhasar pacelathon, dheweke didakwa karo tuduhan prostitusi, miturut KELAS. Dheweke uga didakwa nyolong lan nyolong gedhe amarga nyolong jam tangan, KELAS ditambahake.

Uga, ing Juni, wong wadon dipenjara ing sambungan karo nyolong $ 90.000 worth saka Kripik casino saka wong. Loro ketoke ketemu ing High Limit Lounge ing Aria Casino Las Vegas. Sadawane wengi, dheweke diduga nyelipake obat-obatan.

Nalika wong sing ora dijenengi banjur tangi ing kamar hotel ing Vdara Hotel & Spa, chip kasebut ilang. Dheweke uga weruh kapsul kosong karo sawetara jinis residu ing cedhak.

Dheweke kelingan yen ing wayah wengi, “kabeh dadi burem” lan dheweke dadi mumet. Polisi Metro banjur nangkep Ebony Bairfield, 40, saka Las Vegas. Bairfield didakwa nyedhiyakake obat-obatan kanggo mbantu nindakake kejahatan, rampokan lan nyolong gedhe, KELAS ngandika.

#Flamingo #Las #Vegas #tamu #dinuga #strangled #ngrampok #dening #wong #wadon #ing #hotel