Tag Archives: Hak

Bernard Chong

Hak Streaming Betting kanggo Bal-balan Spanyol Ditolak

Dikirim ing: 21 September 2022, 07:34.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:34.

Federasi Sepakbola Royal Spanyol (RFEF, kanggo akronim Spanyol) lagi negosiasi hak streaming taruhan kanggo acara bal-balan utama ing negara kasebut. Nanging, bisa uga ana sawetara masalah, amarga pengawas kompetisi Spanyol wis kuwatir babagan carane RFEF ngetrapake rencana kasebut.

Juara Copa del Rey FC Barcelona
Pemain FC Barcelona ngrayakake kamenangan juara bal-balan Copa del Rey ing Spanyol ing taun 2021. Federasi bal-balan terkemuka ing negara kasebut lagi negosiasi kesepakatan hak streaming anyar kanggo game kasebut, nanging pengawas kompetisi rumangsa yen pengaturan kasebut bisa nglanggar undang-undang sing wis ditetepake. (Gambar: FC Barcelona)

Streaming dadi bisnis gedhe – luwih gedhe tinimbang TV kabel ing sawetara pasar. Iki utamané bener kanggo streaming olahraga, amarga organisasi ngupaya kanggo narik kawigaten pamirsa internasional kabeh.

RFEF ngarep-arep kanggo njupuk kauntungan saka wutah kanggo nggedhekake cahya global kanggo Copa Del Rey lan turnamen bal-balan Piala Super. Nanging, Komisi Nasional Pasar lan Kompetisi (CNMC, kanggo akronim Spanyol) ora ngandel yen organisasi kasebut nyedhiyakake tender kanthi adil lan transparan.

Bali menyang Drawing Board

CNMC, sing tanggung jawab kanggo njamin pasar konsumen sing adil, marang RFEF yen kudu nggawe sawetara owah-owahan ing marketing hak streaming acara. Utamane, pengawas pengin organisasi ngowahi pedoman penawaran supaya luwih ngajeni prinsip kompetisi lan non-diskriminasi.

CNMC mung menehi rekomendasi, dudu tuntutan. Nanging, iki nuduhake yen tender bisa nglanggar hukum Spanyol, sing bisa nyebabake masalah kanggo RFEF.

Pengawas kasebut khusus ngrujuk marang hukum Spanyol sing wis ana wiwit 2015. Iki alamat hak streaming acara bal-balan, nanging CNMC ora nemtokake bagean sing bisa dilanggar RFEF.

Iku menehi sawetara pitunjuk. CNMC pengin RFEF njlentrehake apa hak tender ing telung lot – Spanyol, Amerika Utara lan donya – utawa ing siji lot. Kajaba iku, organisasi kudu njelasake luwih apik syarat kanggo nyiapake lan presentasi tawaran lan panjaluk klarifikasi.

Ana uga uneg-uneg sing basa tender menehi RFEF “kaluwihan discretion” ing milih pemenang tender. Ing tembung liya, tender kasebut ora nerangake kanthi rinci babagan syarat lan kahanan sing bakal digunakake RFEF kanggo nggawe keputusan.

RFEF, sing ngilangi hubungan streaming karo Fuchs Sports ing wulan Maret, menehi tender Juli pungkasan. Ing kono, rasukan kasebut kanthi tegas nyatakake yen dheweke ngetutake hukum 2015 kanggo ngembangake program hak streaming.

Kajaba iku, RFEF ujar manawa persetujuan anyar bakal ditindakake sajrone telung musim sabanjure. Kanthi mbingungake, CNMC nyaranake ing laporan manawa organisasi kasebut mbatesi kesepakatan nganti telung musim. Sing jelas wis ana.

RFEF Dadi Mesin Nggawe Dhuwit

Wiwit mlebu tim eksekutif anyar luwih saka patang taun kepungkur, RFEF wis mbalikke. Entitas swasta ora nampa subsidi umum lan nambah posisi finansial. Anggarané wis owah saka €146 yuta (US$144,51 yuta) ing taun 2018 dadi €406 yuta (US$401,9 yuta) ing taun iki.

RFEF wis ngalami transformasi lengkap. Ing 2017, duwe bathi net € 8 yuta (US $ 7,92 yuta). Saiki, taun kepungkur, angka kasebut mundhak dadi € 32,8 yuta (US $ 32,46 yuta).

Dandan kasebut teka saka telung wilayah sing beda. Kaping pisanan, RFEF wis ngalami wutah ing revenue saka sponsor. Iku mundhak dening 175,15% wiwit 2018.

Kajaba iku, hak streaming dadi penting banget. Pendapatan saka hak wis tuwuh 110.84% ​​sajrone patang taun sing padha. Pungkasan, revenue saka kompetisi, kalebu format Piala Super anyar, ngalami wutah paling gedhe. Iku wis skyrocketed 262,91%.

#Hak #Streaming #Betting #kanggo #Balbalan #Spanyol #Ditolak

Catawba Two Kings

PredictIt Mbela Pertukaran Politik Sawise Fed Mbusak Hak Istimewa Dagang

Dikirim ing: 6 Agustus 2022, 03:40.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 06:12h.

Tim konco PredictIt tetep “komit kanggo masa depan pasar prediksi politik,” ujare juru bicara. Casino.org Jumuwah. Pernyataan kasebut teka sedina sawise regulator federal mbatalake keputusan sing ngidini ijol-ijolan online beroperasi ing AS meh wolung taun.

Prediksi
Screenshot saka PredictIt, ijol-ijolan online kanggo dagang berjangka politik. Ing dina Kamis, CFTC mbatalake surat sing ngidini ijol-ijolan bisa beroperasi ing AS meh wolung taun. (Gambar: PredictIt)

Kemis sore, Komisi Dagang Berjangka Komoditas AS (CFTC) ngandhani penyelenggara PredictIt ing surat keputusane. CFTC ngandhakake yen ijol-ijolan kasebut ora beroperasi miturut pedoman sing disetel dening lembaga regulasi federal ing surat “Ora Ana Tindakan” sing diterbitake ing Oktober 2014. Surat kasebut, dikirim dening Direktur Pengawasan Pasar Divisi CFTC Vincent McGonagle, ujar PredictIt kudu nutup utawa mbebasake pasar berjangka sing metu sadurunge 15 Februari.

PredictIt mbukak ijol-ijolan ing ngendi pedagang bisa njupuk posisi ing acara politik ing mangsa ngarep, kayata pemilihan lan undang-undang. Pedagang tuku saham kanggo ngasilake potensial, lan yen asile bener, dheweke nampa $ 1 kanggo saben saham.

Nanging amarga iku ijol-ijolan, pedagang bisa tuku utawa ngedol dagang nganti penutupan acara. Tegese sudagar bisa tuku Simpenan ing siji asil, duweni potensi ngedol kanggo MediaWiki, lan banjur katon kanggo ndarbeni saham ing asil saingan ing pangarep-arep kanggo nggawe liyane MediaWiki minangka owah-owahan kahanan sak acara.

Wiwit totoan ing acara politik ora diijini ing negara US sing ngatur gambling , PredictIt wis dadi Go-to situs kanggo wong-wong sing looking kanggo nang ing pemilihan umum, kalebu 2024 Pemilu presiden.

Sajrone wolung taun kepungkur, kita wis mbangun komunitas dagang politik sing saiki berkembang liwat getih, kringet lan luh kanthi iman sing apik (lan) tansah ngupayakake dadi aktor sing apik ing industri sing kebak ala lan wis kerja bareng karo CFTC wiwit wiwitan. .” a spokeswoman kanggo Lindsey Singer marang Casino.org dina Jumat.

Universitas Victoria ing Wellington, sawijining perguruan tinggi Selandia Baru, nggawe ijol-ijolan, sing diadegake kanggo tujuan riset. CFTC nyetel sangang aturan nalika menehi persetujuan tacit kanggo ijol-ijolan. Aturan kasebut kalebu operasi minangka ijol-ijolan nirlaba kanthi skala cilik, mung kanggo tujuan akademik lan riset, mbatesi saben kesempatan pasar dadi 5.000 pedagang, lan mbatesi saben investor ing watesan investasi $ 850 saben kesempatan.

‘Komunikasi konstan’

Sanadyan layang CFTC, utawa statement dirilis ana afternoon, nuduhake alesan tartamtu kanggo netepake non-selaras. Donna Faulk-White, direktur asosiasi kanggo Kantor Urusan Umum komisi, ujar Casino.org ana sing pejabat ora bakal nggawe komentar tambahan ngluwihi layang utawa statement.

Perwakilan PredictIt wis “komunikasi terus-terusan” karo komisi kasebut wiwit diluncurake, nanging “apa sing dikirim CFTC ing woro-woro kasebut yaiku sing kita kenal,” ujare Singer.

“Aku ora bisa ngomong babagan negosiasi internal karo wong-wong ing komisi utawa motivasi,” tambah Singer. “Apa sing bisa dakkandhakake yaiku kita setya karo masa depan pasar ramalan politik.”

Singer mbela operasi ijol-ijolan kasebut, ujar manawa netepi investasi $ 850 lan watesan pedagang 5,000 babagan kesempatan liwat coding sing diprogram menyang platform teknologi.

Singer nambahake manawa PredictIt uga nyedhiyakake layanan sing penting kanggo sawetara pamirsa utama ing njaba pedagang sing kadhaptar ijol-ijolan.

Wartawan, blogger, podcaster, saluran konten liyane, akademisi, politisi, lan pamilih Amerika sing ora kaetung gumantung ing bagean data sing penting iki sing bakal ilang tanpa kita. Singer ngandika Casino.org.

Bloomberg ana kacarita, nyebut sumber sing ora dijenengi, sing hubungan PredictIt karo Aristotle International – data politik basis DC, teknologi, lan Consulting tenan – mimpin kanggo uneg-uneg ing CFTC sing exchange bisa uga ora operate minangka kanggo-MediaWiki sukan.

Apa sabanjure?

Surat CFTC ujar manawa dhaptar anyar ora bakal dilindhungi dening surat “Ora Ana Tindakan”, sawijining pamindhahan sing nyebabake PredictIt mandheg nambah pasar anyar ing situs kasebut.

Pasar sing ana wis ngalami spike ing volume dagang sawetara jam sawise woro-woro CFTC. Nanging wis pulih luwih cedhak karo normal, miturut Singer.

Wiwit PredictIt minangka ijol-ijolan, sapa wae sing pengin awis saiki butuh panuku kanggo entuk sahame.

“Kita bener-bener ngormati manawa CFTC ora nindakake iki kanthi dhasar lan ngidini kita terus mbukak akeh pasar menyang tutup alami, lan kita isih ngarep-arep golek cara kanggo mbukak pasar 2024 menyang pasar alami. . kesimpulane” singer ngandika.

#PredictIt #Mbela #Pertukaran #Politik #Sawise #Fed #Mbusak #Hak #Istimewa #Dagang