Tag Archives: Geofencing

titik x

Xpoint Ndadekake Debut Taruhan Olahraga AS Nyedhiyani Geofencing kanggo Sporttrade

Nalika Sporttrade miwiti ijol-ijolan totoan olahraga ing New Jersey minggu kepungkur, uga ditandhani rawuh produk teknologi game anyar liyane.

titik x
titik x
Gambar saka solusi geofencing Xpoint. Perusahaan basis Miami Xpoint Verify nggawe debut ing AS minggu kepungkur nalika Sporttrade ngluncurake ijol-ijolan taruhan olahraga ing New Jersey. (Gambar: Xpoint)

Xpoint debut Xpoint Verify, produk geolocation kanggo operator game dhuwit nyata. Xpoint uga nawakake produk sing padha, sing diarani Xpoint Lite, kanggo perusahaan olahraga fantasi saben dina.

Kita kepincut nggarap Xpoint amarga nggawa inovasi nyata, pengalaman sing sugih saka industri kita lan sing paling penting yaiku rasa kemitraan sing luwih jero tinimbang mung verifikasi lokasi pelanggan, “ujare pangadeg lan CEO Sporttrade Alex Kane ing pratelan. . “Perusahaan kita nuduhake akeh atribut, lan kita loro fokus kanggo ngowahi pasar. Kita seneng duwe Xpoint minangka mitra inti.

Sporttrade lan Xpoint wiwitane ngumumake kemitraan ing Desember kepungkur. Xpoint berbasis Miami bakal terus nyedhiyakake platform geolokasi kanggo Sporttrade nalika ngluncurake ijol-ijolan ing negara liya.

Napa Geofencing Perlu ing AS

Pasar kanggo totoan olahraga legal wis thukul exponentially ing AS wiwit Supreme Court overturned PASPA luwih saka patang taun kepungkur. Nanging, nalika pengadilan ndhuwur negara liwati hukum sing ngalang-alangi paling negara saka legalize totoan olahraga, aturan sajarah ora alamat hukum federal liyane hubungane totoan olahraga – undhang Wire.

Undhang-undhang Wire, liwati ing 1961, nglarang nggunakake piranti komunikasi kanggo nggawe taruhan ing olahraga tengen wates negara. Ing wektu Congress liwati hukum, iki dirancang kanggo target sindikat angkara diatur melu ing rencana totoan ilegal ing saindhenging negara.

Amarga hukum kasebut, sapa wae sing pengin nggunakake buku olahraga sing dilisensi ing negara tartamtu kudu ana ing negara kasebut kanggo ngrampungake transaksi kasebut. Uga tegese exchange totoan olahraga legal ora bisa ngidini perdagangan njupuk Panggonan antarane bettors saka rong negara beda, malah yen bettor dumunung ing negara ngendi olahraga totoan legal.

Panyedhiya geofencing kaya Xpoint nggunakake teknologi kanggo ndeteksi upaya metu saka negara lan conto liyane saka kegiatan penipuan lan ngalangi taruhan kasebut supaya ora diproses.

Xpoint Ngerayakake Prestasi ‘Kesalahan’

Apa sing dipercaya Xpoint bisa ditindakake kanthi layanan geolokasi yaiku nyedhiyakake data kritis marang para klien, kayata Sporttrade, lan mbantu dheweke ngasah produke.

“Sporttrade minangka merek revolusioner, nggawa inovasi nyata lan teknologi taruhan olahraga sing fokus ing pelanggan menyang pasar AS, lan kita bangga dadi bagean saka tim kasebut,” ujare CEO Xpoint lan Co-Founder Marvin Sanderson ing statement. “Pengumuman iki menehi tandha tonggak sejarah liyane kanggo Xpoint, lan bakal dadi akselerasi luwih cepet kanggo akuisisi pelanggan anyar, ndhukung target pertumbuhan, lan mbantu kita terus ngowahi pasar.”

Xpoint didegaké ing 2019. Ing awal taun iki, perusahaan kasebut ngumumake wis entuk investasi saka Courtside Ventures lan Bettor Capital. Persetujuan pendanaan samesthine bakal mbantu Xpoint tuwuh, ing njero lan ing luar negeri, minangka panyedhiya teknologi game online.

Post Xpoint Ndadekake US Sports Betting Debut Nyediakake Geofencing kanggo Sporttrade pisanan muncul ing Casino.org.

#Xpoint #Ndadekake #Debut #Taruhan #Olahraga #Nyedhiyani #Geofencing #kanggo #Sporttrade