Tag Archives: Gaming

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Maverick Gaming Cashed ing Washington State Macau Casino kanggo $ 22M

dikirim ing: September 23, 2022, 05:26h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:37h.

Maverick Gaming wis didol Macau Casino ing Lakewood, Washington kanggo $ 22,1 mayuta-yuta, miturut cathetan kabupaten. Sing tuku yaiku perusahaan investasi real estate ing Chicago, Oak Street Real Estate Capital. Transaksi kasebut kacathet ing 20 September, nanging kedadeyan ing 2 September.

Kasino Macau
Maverick Gaming didol sawijining Macau Casino ing Lakewood, Washington iki sasi menyang perusahaan sing spesialisasine ing sales retail-leaseback. (Gambar: news.theregistryps.com)

Macau punika 10.747 kothak property pa 2,8 hektar ing 9811 S. Tacoma Way. Maverick luwih saka telung dhuwit ing kesepakatan kasebut, sawise tuku kasino ing 2019 kanthi rega $ 6 yuta.

Maverick – kantor pusat ing Kirkland, Wash. – saiki makaryakke 18 kamar kertu ing Washington State, saliyane 10 ing Northern Nevada lan papat ing Colorado. Founded in 2017 Eric Persson, mantan Wakil Presiden Senior Global slot ing Las Vegas Sands, lan Justin Beltram, mantan Wakil Presiden slot ing Bellagio lan Marina Bay Sands.

Maverick wis melu perang legal babagan totoan olahraga ing negara asal wiwit ngajokake tuntutan hukum federal ing Januari. Tantangan pamindhahan miturut omongane uwong monopoli totoan olahraga dianakaké ana operator casino suku. Tuntutan kasebut ditundha kanggo sementara ing wulan Maret, sawise Maverick lan Washington njaluk supaya negara kasebut dicopot saka tuntutan hukum kasebut, nggawe perkara kasebut mung federal.

Oak Street Real Estate, didegaké ing 2009 dening Mark Zahr, spesialisasi ing sale-leaseback. Dheweke entuk real estate saka pengecer sing berjuang, banjur disewakake maneh. miturut Reuters, wis rampung tawaran kuwi karo Bed Bath & Beyond lan Big Lot, lan pungkasan sasi nawakake $ 1,5-2 milyar kanggo ndarbeni 1.100 Kohl kang Corp. ing jumlah sing ora dingerteni.

Oak Street dituku dening Blue Owl Capital Inc. taun pungkasan ing menehi hasil kira-kira dening Bloomberg News nganti $ 1,6 milyar.

Sumber Air Panas Ngisor Jembatan

Maverick ndarbeni Macau sawise pemilik sadurungé wis lisensi game revoked sawise diselidiki telung taun ing miturut omongane uwong silihan hiu lan laundering dhuwit dening Washington State Gambling Komisi.

Komisi Tukwila lan Departemen Polisi kabuka diselidiki ing 2016 sawise keluhan digawe bab aktivitas ilegal ing Lakewood lan Tukwila Casino situs Macau. Miturut statement Komisi, unnamed 45-Arige karyawan wadon umume nggawa tas gedhe kapenuhan $ 20 tagihan menyang casino. Dheweke diduga menehi dhuwit marang wong sing diduga konspirator kanggo tuku game kasebut.

“Padha bakal muter kanggo wektu cendhak sadurunge cashing ing $100,” pratelan Komisi ditambahaké. “Tersangka uga nyilihake awis lan Kripik kanggo pelanggan casino lan ngisi tingkat kapentingan exorbitant ing silihan.”

Pemilik sadurunge sarujuk kanggo menehi ganti rugi komisi $ 1.25 yuta kanggo nutupi biaya investigasi, Casino.org kacarita ing wektu. Skema iki mimpin kanggo laundering miturut omongane uwong $ 1,5 yuta liwat casino.

#Maverick #Gaming #Cashed #ing #Washington #State #Macau #Casino #kanggo #22M

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Buruh protes udud njero ruangan ing Expo Gaming

Dikirim ing: 21 September 2022, 12:32

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 06:45.

Atlantic City buruh casino nglawan tunjangan udud rokok njero ruangan ing sangang jubin game rencana kanggo nggawe swara krungu. Protests ngrancang sak iki minggu East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock Hotel & Casino .

Atlantic City casino buruh ngrokok
Atlantic City buruh casino sing pengin panggonan makaryo kanggo nggawe kampanye bebas kumelun ing Boardwalk ing April 2022. Anti-udud panyengkuyung rencana kanggo klumpukne minggu iki sak East Coast Gaming Congress. (Gambar: New Jersey 101.5)

Casino.org kacarita minggu kepungkur babagan pembatalan dadakan diskusi sing wis direncanakake ing ECGC. Dhiskusi ana bab legislative efforts ing Trenton kanggo rampung extinguish kumelun njero ruangan saka casinos. Ing 2006 New Jersey Smoke-Free Air undhang, Atlantic City casinos diijini kanggo nunjuk munggah 25% saka papan game kanggo udud njero ruangan.

Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio disetel kanggo katon ing njero ruangan udud meja babak sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September. Nanging Giannantonio narik metu saka acara minggu kepungkur lan ngetokake statement tinimbang. Cathetan kasebut negesake maneh sikap industri game lokal sing nglarang larangan udud sawise pandemi bakal ngancam bathi game, lan bisa uga biaya 2,500 proyek.

Giannantonio ngandika Casino Association of New Jersey, lengen lobbying utama Atlantic City industri game ing Trenton, “wis banget transparent” ing nentang njabut udud njero ruangan saka casinos.

Panggilan Rally

“Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (CEASE)” yaiku panitia aksi politik sing dibentuk nalika udud ing njero ruangan diijini bali menyang kasino ing sekitar 4 Juli 2020. CEASE ngaku anggotane kalebu “ewonan pedagang kasino lan garis ngarep liyane. buruh game “sing pracaya sing padha ora kudu resiko kesehatan kanggo nampa paycheck a.

CEASE coleader Lamont White, sing bakul ing Borgata, disebut mungsuh udud kanggo nyetel njaba East Coast Gaming Congress ana. Putih njaluk panyengkuyung anti-udud kanggo klumpukne bebarengan Boardwalk njaba Hard Rock.

Kanthi anggota parlemen sing bali menyang Trenton sasi iki, buruh casino lan panyengkuyung kasino bebas kumelun nggawe cetha yen ora ana buruh sing bisa nyedhot kumelun wong liya. Bill kanggo nutup celah udud casino lan ngilangke udud nang Atlantic City casinos wis nampa dhukungan saka mayoritas bipartisan ing loro kamar saka house negara uga support saka koalisi sing amba, kalebu United Auto Workers, serikat makili Atlantic City. pedagang kasino.” STOP statement diwenehi kanggo Casino.org maca.

Bill Majelis New Jersey 2151 lan Bill Senat 264 saben duwe dhukungan sing cukup ing antarane kamar legislatif kanggo ngetrapake langkah kasebut. Gubernur Phil Murphy (D) ndhukung uga nggawe casino udud-free.

Nanging pimpinan antarane legislatif Demokrat-kontrol wis dipindhah alon-alon karo owah-owahan aturan potensial minangka serikat casino anjog Atlantic City – Unite kene Local 54 – nglawan larangan udud casino saiki.

Panggantos ora bisa digayuh

ECGC wis diatur lan diprodhuksi dening Spectrum Gaming Group, sawijining riset independen lan tenan consulting peraturan adhedhasar ing New Jersey. Konsultan ujar manawa dheweke ora bisa nemokake pengganti Giannantonio kanggo diskusi udud sajrone wektu sing cendhak. Iku nyebabake meja bunder kaleng.

Cynthia Hallett, sing mimpin kelompok anti-udud nasional “Amerika kanggo Hak-Hak Non-perokok”, ngandika iku “banget matur” sing ora wakil industri gelem defend posisi pro-udud ing forum umum.

Patemon CEASE bakal dianakake ing dina Kamis jam 14:15, sanalika sawise pidato utama Murphy ing Kongres Gaming.

#Atlantic #City #Casino #Buruh #protes #udud #njero #ruangan #ing #Expo #Gaming

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Gaming Industry Recovery Swara A taun metu

dikirim ing: September 6, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan: 6 September 2022, 09:04.

industri game Macau ora bakal mbalekake kanggo tingkat bisnis pra-pandemi nganti paling pungkasan 2023 utawa awal 2024, analis anjog fokus ing enclaves casino China ngandika.

Macau Bernstein Vitaly Umansky, revenue casino gambling
Analis game Macau Vitaly Umansky ngomong karo CNBC babagan prospek industri kasino ing 2 September 2022. Umansky yakin kasino Macau ora bakal bisa bali menyang tingkat bisnis pra-pandemi nganti 2024. (Gambar: CNBC)

Vitaly Umansky, Analyst senior ing Global Gaming ing Sanford C. Bernstein, terus CNBC “Squawk Box” dina Jumuah kepungkur kanggo nyatakake pandangan babagan apa sing dadi pusat game paling sugih ing donya sadurunge COVID-19. Nalika pasar game utama liyane, kalebu Las Vegas, wis cepet mumbul maneh saka pandemi lan saiki ngalami bathi game ngluwihi 2019 tingkat, enem operator casino Macau terus goyang.

Pangopènan China babagan kabijakan “nol-COVID” lan ketaatan Macau marang pendekatan respon pandemi sing draconian wis nggawe lalu lintas lintas-wewatesan mlebu lan metu saka Macau meh ora ana. Umansky ora weruh Tambah ing kunjungan menyang kasino Macau nganti lelungan vacation saka daratan lan pasar jaban rangkah tambah Ngartekno.

Iku ora bakal kelakon ing seprapat utawa malah sawetara sasi. Iki minangka pemulihan setaun utawa luwih, lan kita ora bakal bali menyang tingkat pra-COVID nganti pungkasan taun ngarep lan nganti 2024.

“Iki kasunyatane,” ujare Umansky.

Investor Lansiran

Papat saka enem operator casino ing Macau perdagangan publicly ing AS. Saham perusahaan kasebut tetep kurang saka regane 2019.

Dibandhingake pungkasan Januari 2020, saham Las Vegas Sands mudhun 44%, Wynn Resorts 53% luwih murah, lan Melco Resorts ilang 136% regane. MGM Resorts, kang wis entuk manfaat nemen saka game rekaman ing Las Vegas lan ing sawetara kasino US liyane, mung padhang, minangka rega nuduhake meh 6% luwih dina.

Galaxy Entertainment lan SJM Resorts, loro sing duwe konsesi liyane ing Macau, uga ngalami penurunan kapitalisasi pasar. Saham Galaxy tetep mudhun 16% lan SJM 61% ing ngisor regane Januari 2020.

Umansky menehi saran marang para investor sing nggoleki dhuwit cepet kanggo nggoleki ing papan liya. Nanging kanggo investor sabar, analis Bernstein ndeleng kesempatan.

Minangka investor, sampeyan duwe pilihan kanggo lungguh lan ngenteni, ndeleng data lan terus nonton kunjungan alon-alon. Investor kudu ndeleng kabijakan pemerintah ing China babagan nol-COVID lan nerusake lelungan.

Sing milih ngenteni kahanan operasi sing luwih apik sadurunge nandur modal, Umansky nambah, “bisa uga ilang sawetara bathi.”

Umansky ngandika savvy investor short-term wis digawe dhuwit ing Macau dening tuku lan sade ing stream warta saben minggu lan volatility dhuwur saka papan. Nanging dheweke ngelingake masarakat yen “iki minangka perkara sing angel banget kanggo para investor.”

GGR Tambah

Umansky ujar manawa, nganti China lan Macau ngendhokke watesan wates lan mbusak tes wajib lan karantina, kasino bakal terus goyang.

“Pancen angel banget teka ing Macau,” jelas Umansky. “Meh kabeh gumantung ing nerusake perjalanan.”

Pamriksan game Bernstein kanggo minggu pisanan September ndhukung pratelan Umansky yen luwih akeh wisatawan rekreasi dibutuhake. revenue Gaming kanggo patang dina pisanan ing sasi ana “lemah” miturut makelar, karo casino menang bab $ 11 yuta dina.

Ing September 2019, kasino menang $ 2,7 milyar – utawa udakara $ 90 yuta saben dina.

#Macau #Gaming #Industry #Recovery #Swara #taun #metu

casino stocks

Enggo bareng Penn Hiburan bisa menang Bets antarane Equities Gaming

Dikirim ing: 28 Agustus 2022, 05:02

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 05:02.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) Enggo bareng mudhun 38% taun-kanggo-tanggal, tepak akeh Samsaya Awon saka MVIS Global Gaming Index, nanging sawetara nonton pasar pracaya Simpenan buta casino nawakake mbalek potensial.

saham penn
CEO Penn Entertainment Jay Snowden. Sawetara pengamat pasar percaya yen saham kasebut bakal entuk bathi. (Gambar: Bloomberg)

Perusahaan basis Pennsylvania iku operator casino regional paling gedhe ing AS lan ora operate sembarang situs game adhedhasar tanah njaba negara. Iki minangka tambahan nalika dolar saya kuwat lan sawetara pesaing berjuang karo protokol COVID-19 ing Macau. Biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, perusahaan mlaku 44 kasino ing 20 negara. Kajaba iku, asil kuartal kapindho Penn lan wawasan lengkap taun menarik.

Revenue mundhak 5.4% taun-taun (YoY) dadi $1.63 milyar ngalahake perkiraan konsensus $1.61 milyar. PENN negesake maneh pandhuan penghasilan 2022 kanthi $ 6.15 milyar nganti $ 6.55 milyar dibandhingake ramalan konsensus analis $ 6.36 milyar, “ujare Schaeffer’s Investment Research.

Ing sisih liya, pasar saham sing sluggish, mundhake suku bunga lan inflasi sing ora nuduhake tandha-tandha abating ing wektu sing cedhak minangka salah sawijining faktor sing dikandhakake para analis lan ekonom sing nimbang kapercayan lan belanja konsumen. Sing duweni potensi ora karu kanggo operator casino, kang epitome saka jeneng siklus konsumen.

Penn Interactive, Power Up

Penn Interactive, unit game online perusahaan, ing munggah lan stands minangka katalis liyane bisa kanggo Simpenan.

Ing cathetan sing gegandhengan, perusahaan kasebut ngumumake awal wulan iki yen nggunakake hak kanggo entuk persentase Barstool Olahraga sadurunge ora duwe, tegese bakal duwe kabeh entitas media David Portnoy nalika transaksi rampung ing Februari.

Barstool Sportsbook durung tekan dhuwure FanDuel utawa DraftKings. Nanging buku olahraga online Penn nggunakake Portnoy lan liya-liyane Kursi bar pribadine kanggo ndarbeni pelanggan sing luwih enom kanthi cara sing larang regane – sifat sing penting, amarga sawetara pesaing mbuwang dhuwit akeh kanggo marketing.

“Kombinasi lokasi fisik lan online interaktif gambling mbisakake efek jaringan synergistic ngendi pelanggan bisa entuk ganti rugi lan ganjaran nalika tetep disambungake kanggo account saka sakbenere ngendi wae,”Said Schaeffer kang. “PENN bisa tekan, utawa luwih, pelanggan PENN bisa tekan ing macem-macem saluran cashless, cardless, lan kontak kurang.”

Massachusetts Bisa Power Penn Simpenan

Ing legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts, ngendi Penn makaryakke slot – mung Plainridge Park Casino (PPC), bisa dadi katalis liyane kanggo saham ing tembung dawa.

“Ana enem lisensi totoan seluler lan Penn bakal ngaku siji. Saiki wis racing jaran lan slot machine kamar ing Plainview, Massachusetts sing bisa entuk manfaat saka nambah Sportsbook. Kajaba iku, aplikasi Bar Stool Sports asale saka Boston, dadi populer banget karo para mahasiswa lan milenial,” pungkase Schaeffer.

Wolulas analis nutupi saham Penn Enterainment kanthi 13 peringkat saham “tuku sing kuat” utawa “tuku.” Target rega rata-rata ing ekuitas game yaiku $ 50,24, nuduhake kenaikan sing signifikan saka tutup 26 Agustus $ 32,18.

#Enggo #bareng #Penn #Hiburan #bisa #menang #Bets #antarane #Equities #Gaming

bakul Tabel gambling sekolah casino Japanese

Jepang Casino Sekolah Cedhak, Minangka Industri Gaming Nasional ilang Shine sawijining

sekolah casino anjog Jepang kang kawangun nanggepi negara legalizing komersial gambling 2018 ditutup.

bakul Tabel gambling sekolah casino Japanese
bakul Tabel gambling sekolah casino Japanese
Siswa ing Japanese Casino Academy sinau dhasar game table. Japanese Casino Academy ditutup sawise industri game negara ilang luster sawijining liwat sawetara taun kepungkur. (Gambar: Ringkesan Asian Games)

Japanese Casino Academy ngarep-arep kanggo ngetik industri game negara dening dealers game table latihan. Siswa diwenehi macem-macem persiapan, saka shuffling, ngukur, lan nglereni dek kertu kanggo ngatasi game populer, kayata baccarat, mini-baccarat, blackjack, poker lan roulette.

Sekolah njupuk kesempatan sawise Diet Nasional Jepang ing Juli 2018 liwat hukum gambling sawijining. Undang-undang Pengembangan Fasilitas Wisata Kompleks Tertentu disengkuyung dening Perdana Menteri Shino Abe. Dheweke kepengin nggawe Jepang dadi tujuan global sing luwih fokus ing pariwisata.

hukum Casino ngidini minangka akeh minangka telung Komplek casino resort terpadu (IRs) tengen negara. Luwih saka patang taun sabanjure, Abe tilar donya sawise dipateni. Ora casinos wis dibukak, lan ora plans casino wis disetujoni dening pemerintah pusat.

Sanajan Jepang Casino Academy nglatih atusan dealer game table sing duwe pengarep-arep, ora ana sing ditawani kerja ing Jepang. Kanthi enrollments mudhun sacara signifikan wiwit 2018 – lan siswa nyatakake frustasi karo kualitas program kasebut – Nang Asian Gaming announced minggu iki sing pusat latihan wis ngajokake bangkrut.

Ledakan Industri

Nalika partai panguwasa Jepang – Partai Demokrat Liberal – milih kanggo nggawa casinos kanggo negara, iku katon rosier. Dhukungan kasebut kanggo ngrampungake kepinginan Abe kanggo ngasilake penghasilan pajak lan proyek anyar.

operator casino utama ing donya bungah bab kesempatan iki. Jeneng perusahaan casino biso dipercoyo, lan kemungkinan grup kasebut kanthi teliti, nimbang tawaran kanggo siji saka telung lisensi IR ing Jepang.

Anjog perusahaan considering tender kalebu Las Vegas Sands, Caesars Hiburan, Hard Rock International, Galaxy Hiburan, Melco Resorts, Wynn Resorts, Mohegan Sun, SJM Resorts lan Genting Group. Nanging sawise Sands metu ing tengah-tengah pandemik lan Jepang kayane nyeret sikile kanggo nemtokake aturan lan peraturan game kasebut, reaksi berantai kedadeyan.

Ora mung perusahaan casino liyane mutusaké ninggalake Jepang, nanging prefektur lan kutha padha sadurunge kasengsem. Eksodus kasebut nyebabake mung rong prefektur sing isih ana: Osaka lan Nagasaki.

MGM Resorts lan Osaka maju karo resort casino milyar dolar sing bisa biaya minangka akeh minangka $ 9 milyar, nalika Nagasaki wis partner karo Casinos Austria kanggo IR pa 3,2 milyar.

Ilang Bet kanggo Siswa

Kanggo akeh siswa sing mbayar SPP kanggo Japanese Casino Academy, wektu lan dhuwit ilang taruhan.

Japanese Casino Academy ora mirah kanggo sing ndhaftar. Kursus premium, sing kalebu kabeh game table lan latihan dhasar, biaya Y1,5 yuta ($ 11,000). IAG ngandika akademi kacarita dodolan taunan watara JPY 120 yuta (US$880.000) sadurunge bisnis kalem lan ruang kelas kosong.

Industri casino Japanese isih taun adoh. Casinos Austria ngarep-arep ing Nagasaki IR siap ing 2028. MGM ora nyana pembangunan Osaka mbukak nganti 2029.

Jepang Pos Casino Sekolah Nutup, minangka Industri Gaming Bangsa Mundhut Shine pisanan muncul ing Casino.org.

#Jepang #Casino #Sekolah #Cedhak #Minangka #Industri #Gaming #Nasional #ilang #Shine #sawijining

Macau casinos gaming revenue GGR

Boston Harbour Nightclub Encore didenda dening Massachusetts Gaming Comm.

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 01:24.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 05:49h.

Klub wengi Boston Harbour Encore wis didenda $ 25.000 dening Komisi Gaming Massachusetts (MGC) kanggo ngawula tamu lan ora tundhuk karo peraturan omben-omben.

Encore kasino Boston Harbour Massachusetts
The Chainsmokers tampil ing Memoire ing Encore Boston Harbour. Casino nightclubs bubar ditanggepi $ 25.000 nggoleki dening pengatur game ing Massachusetts kanggo nglanggar aturan omben-omben. (Gambar: Big Night)

Memoire ing Encore Boston Harbour dikelola dening Big Night Venues berbasis Boston. Klub wengi kasino wis dadi subyek saka sawetara kasus sing dilaporake ora tundhuk karo syarat layanan alkohol wiwit Oktober 2021.

Komisi krungu babagan sawetara kedadean sing nglibatake pengunjung klub wengi sing ngombe banget. Ana uga wis lapuran saka partygoers ngombe alkohol langsung saka botol ing meja padha wis dhawuh, lan akeh kaca tingal saka omben-omben ing wektu cendhak – loro nglanggar aturan MGC.

Wiwit klub wengi dumunung ing panggonan sing padha karo casino dilisensi, MGC nduweni wewenang kanggo disiplin panyiapan liwat denda peraturan. Lan MGC, Komisi game negara-roto dikenal kanggo nemtokke paukuman financial cukup gedhe ing lisensi sing dianggep ora tundhuk, ora terus Memoire.

Biro Investigation lan Enforcement MGC, sesuai karo Massachusetts gambling hukum liwati ing 2011, dianjurake kanggo komisi kanggo nggoleki Memoire kanggo shortages bola. Sajrone rapat minggu iki, komisi lima anggota milih milih klub malam Encore Boston Harbour $ 25.000.

Komisi uga wis menehi pitunjuk marang Memoire kanggo ngrampungake rencana aksi korektif sing kalebu latihan staf sing luwih apik, kebijakan layanan botol lan alkohol anyar, lan pengarahan staf pra-shift sing luwih lengkap.

Komisi Game Ora Playing

Komisi Gaming Massachusetts punika regulator game negara anyar ing AS, wis kawangun mung ing 2011. Nanging wis metu minangka institusi sing wis kondhang ing industri game minangka salah siji saka pengatur angel.

Steve Wynn mundur ing awal 2018 saka perusahaan casino jenenge ing tengah-tengah akeh tuduhan tumindak seksual. Sing kaya Wynn Resorts nyepakaké kanggo mbukak $ 2,6 milyar casino njaba Boston. Pengatur game ing Nevada dileksanakake rekor $ 20 yuta nggoleki ing perusahaan. Nanging MGC njupuk luwih karo paukuman $ 35 yuta.

Wynn Resorts sarujuk kanggo mbayar denda gedhe kanggo njaga lisensi game coveted ing saben negara. Nanging regulator game Massachusetts durung rampung. MGC dileksanakake tambahan $ 500.000 paukuman dileksanakake ing penerus Wynn – CEO Matt Maddox – “amarga gagal katon” kanggo mlaku laporan panyokro bowo sadurungé marang boss kanggo Papan Wynn.

Senajan Memoire wis boten apa karo Boston Harbour kang Encore casino , highlights MGC nggoleki misi Komisi kanggo njaga kabeh aspèk telung casinos komersial negara resik.

“Kita wis sinau sing minangka bisnis casino lan industri wis thukul ing Massachusetts, kang isih relatif enom, adhering kanggo standar lan ngawasi peraturan kita bisa dadi angel. Iki bisa dadi tantangan kanggo operator sing paling berpengalaman, “ujare Ketua MGC Cathy Judd-Stein minggu kepungkur.

Encore Memimpin Industri Negara

Encore Boston Harbour wis pimpinan ing industri game casino telung Massachusetts wiwit dibukak ing Juni 2019. Wynn Resorts Casino menang $ 634,4 mayuta-yuta saka gamblers ing 2021, accounting kanggo 62% saka total revenue reged game $ 1,02 statewide.

Encore mimpin maneh wulan kepungkur kanthi $ 64.7 yuta ing GGR. MGM Springfield ana kaloro karo $ 21,5 mayuta-yuta, lan Plainridge Park katelu karo $ 12,5 mayuta-yuta.

Casinos sing anxiously nunggu kanggo nambah totoan olahraga kanggo repertoire sing. State lawmaker lan gubernur Charlie Baker (tengen) bubar legalized gambling ing olahraga . Nanging, MGC ujar manawa bakal dadi awal 2023 nganti taruhan olahraga sah pisanan dadi taruhan ing Persemakmuran.

#Boston #Harbour #Nightclub #Encore #didenda #dening #Massachusetts #Gaming #Comm

Macau casinos gaming revenue GGR

Borgata, Hard Rock lan Samudra Dominasi Industri Gaming Atlantic City

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 08:23

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 09:44.

Kanggo sasi, Atlantic City kang Borgata, Hard Rock lan Samudra casinos pimpinan pasar. Nanging karo dina paling peteng lan ketat COVID-19 sing katon ing mburi negara, telung kasino kasebut mung nambah dominasi ing kutha pantai New Jersey.

Borgata Atlantic City Hard Rock Samudra Casino GGR
Borgata iku pimpinan pasar antarane Atlantic City sangang kasino. Properti MGM Resorts mbantu ngasilake bathi game reged fisik sakabèhé nganti 8% ing Juli 2022. (Gambar: Shutterstock)

Tokoh dirilis wingi saka New Jersey Divisi Gaming Enforcement (DGE) marang sing kabeh telung sifat sing ajeg nambah genggeman ing industri game Atlantic City.

Four Casino Perjuangan

revenue game fisik reged (GGR) ing sangang kasino ing Juli ana mung $ 299 mayuta-yuta. Iku mundhak 8% ing Juli 2021, lan 7.9% luwih apik tinimbang pra-pandemi Juli 2019.

Sasi pungkasan Juli paling apik kanggo casino Atlantic City ing liwat dasawarsa. Mesin slot nyumbang luwih saka $ 215,8 mayuta-yuta – munggah 5,5% ing taun – nalika game table nyumbang $ 83,1 mayuta-yuta. Tabel kasebut entuk dhuwit 15% luwih akeh tinimbang ing Juli 2021.

Nalika judhul maca apik kanggo industri game Atlantic City – GGR munggah 8% ing Juli 2022 – ana liyane kanggo crita. Yen ora ana Borgata, Hard Rock, lan Ocean, gambar industri bakal adoh saka ceria.

Borgata terus kontrol Atlantic City, property dilakokno dening MGM Resorts menang luwih saka $ 76,7 mayuta-yuta pungkasan Sasi ing lantai game fisik. Marina District Casino menang 20% ​​liyane dhuwit saka gamblers taun sawise taun.

Hard Rock menang meh $52.9 yuta – munggah udakara 11%. Samudra entuk bathi paling gedhe, nalika North Boardwalk casino menang $ 40,3 mayuta-yuta, 33% luwih saka Juli sadurungé.

Gabungan, kabeh telung casinos menang kira-kira $ 169,9 mayuta-yuta-utawa bab 57% saka winnings pasar adhedhasar tanah Juli kang.

Papat casinos liyane kacarita Kurangé populasi taun-liwat-taun ing GGR. Tropicana menang $ 28 mayuta-yuta, mudhun 5,5%, Harrah $ 26,4 mayuta-yuta, mudhun 9%, Caesars $ 25,1 mayuta-yuta, mudhun 3,3%, lan Golden Nugget $ 14,5 mayuta-yuta, mundhut meh 7%.

Bally ndeleng kenaikan 3,5% GGR dadi $ 16,8 yuta. Bally ngadhepi bandingaken gampang, amarga casino ngalami renovasi gedhe ing Juli 2021 lan ora operasi ing kapasitas lengkap.

Laporan GGR Juli nuduhake yen telung pimpinan kasebut ngembangake kontrol.

Ing taun lengkap 2021, Borgata, Hard Rock, lan Ocean gabung kanggo menang kira-kira $1.34 milyar. Atlantic City sangang casinos menang $ 2,55 milyar, tegesé telung pemimpin nyumbang kanggo 52,5% saka adhedhasar tanah-menang.

Liwat pitung wulan 2022, telung pimpinan kasebut nduwe luwih saka 56% penghasilan fisik.

Industri Terus Ngembang

Dipasangake karo iGaming lan olahraga totoan, industri game New Jersey – paling sugih kaloro ing negara konco Nevada – terus berkembang. Casino online menang $ 136,7 mayuta-yuta – munggah 15% – nalika oddsmakers katahan $ 45 yuta totoan ing totoan.

Juli GGR saka kabeh vertikal, kalebu online poker , total meh $ 480,7 mayuta-yuta. 6.7% ing Juli 2021.

Senadyan Juli ilang papat casinos, New Jersey Casino Ketua Komisi Control James Plousis nuduhake kasunyatan sing kabeh sangang kasino luwih apik ing 2022 saka 2021 nganti Juli.

Casino menang tekan tingkat paling dhuwur kanggo Juli ing dasawarsa, nggambarake kekuatan Atlantic City minangka game lan tujuan rekreasi. Sajrone pirang-pirang taun, saben kasino hotel wis ngluwihi kamenangan kasino, menang game internet lan total revenue game dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Plousis diringkes.

“Panas iki, luwih saka tau, Aku wis sekseni langsung carane hard casino hotels lan karyawan darmabakti wis makarya kanggo nyedhiyani pengalaman makarya lan ora iso lali kanggo tamu sing,”Said Ketua CCC.

#Borgata #Hard #Rock #lan #Samudra #Dominasi #Industri #Gaming #Atlantic #City

Macau casinos gaming revenue GGR

American Gaming Association ngumumake 2022 Hall of Fame Class

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 12:01

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 01:25h.

Asosiasi Gaming Amérika (AGA) minggu iki ngumumake telung nominasi Hall of Fame Gaming sing bakal teka.

2022 American Gaming Association Gaming Hall of Fame
Gavin Isaacs, Virginia McDowell, lan Michael Rumbolz minangka kelas Hall of Fame Gaming taun iki. Pilihan taunan digawe dening Amérika Gaming Association. (Gambar: Casino.org)

AGA ngandika dina sing Gavin Isaacs, mantan presiden lan CEO saka Scientific Games, Virginia McDowell, mantan presiden lan CEO saka Isle of Capri Casinos, lan Michael Rumbolz, mantan CEO saka Everi Holdings, iki dilantik menyang AGA Gaming Hall of Fame.

Wiwit 1989, Hall of Fame Gaming AGA ngakoni lan ngurmati para pionir lan pimpinan bisnis sing nduwe peran penting kanggo nggawe industri game AS saiki. Industri casino, AGA nerangake, iku perdagangan luwih saka $ 261 milyar sing ndhukung 1,8 yuta proyek ing saindhenging negara.

Gavin, Virginia lan Mike wis mbantu ngganti industri game kanthi cara sing penting. nerangake AGA Presiden lan CEO Bill Miller. “Saka kasino utama lan operasi manufaktur ing saindhenging negara kanggo nglayani akeh papan lan peran penasehat, pengaruhe wis tekan ing AS lan industri game global – lan kita kabeh luwih apik.”

Isaacs, McDowell, lan Rumbolz bakal resmi mlebu ing Hall of Fame Gaming sajrone Global Gaming Expo (GE2) ing Oktober iki ing Las Vegas.

Priksa Latar mburi Wong sing Ditunjuk

AGA milih Hall of Fame Gaming taunan kelas liwat panitia pilihan dipimpin déning Ketua Hard Rock International lan CEO Jim Allen. Kelas taun iki kalebu telung anggota sing digabungake duwe pengalaman luwih saka 100 taun ing kapasitas eksekutif ing industri game.

Isaacs mimpin Game Ilmiah – saiki Light & Wonder – sajrone ekspansi pabrikan game lan akuisisi Bally Technologies. Isaacs dadi presiden lan CEO Scientific lan lungguh ing dewan perusahaan wiwit taun 2014 nganti 2018.

Sadurunge Scientific, Isaacs dadi CEO SHFL Entertainment lan Wakil Presiden Eksekutif ing Bally Technologies. Isaacs saiki dadi ketua Games Global.

McDowell mung siji-sijine presiden wanita lan CEO saka operator game utama ing AS saka janjian menyang Casinos Isle of Capri ing 2007 nganti pensiun ing 2016. Dijenengi Gaming Executive of the Year dening Majalah Jurnal Kasino ing 2009, McDowell sadurunge makarya minangka pejabat informasi pangareping kanggo Trump Hiburan Resorts.

McDowell uga dadi co-founder Global Gaming Women, organisasi nirlaba sing makarya kanggo ndhukung, inspirasi, lan pengaruhe pangembangan wanita ing industri game. Dina iki, McDowell lenggah ing Papan Entain.

Karir Rumbolz luwih saka patang puluh taun kanthi akeh peran eksekutif. Dheweke wis makarya ing kabeh aspèk industri game, karo proyek pungkasan minangka CEO saka Everi Holdings saka 2016 kanggo 2022. Rumbolz tetep ketua eksekutif Everi.

Sadurunge gabung karo Everi, Rumbolz dadi CEO saka Cash Systems Inc., Anchor Gaming, lan Casino Data Systems. Dheweke wis dadi anggota dewan Hard Rock International wiwit 2008, lan direktur VICI Properties – kepercayaan investasi real estate Caesars Entertainment – wiwit 2017.

Rumbolz uga dadi wakil pangareping jaksa umum Nevada lan mimpin ing Nevada Gaming Board Control ing agêng-80s.

Kelas Aula AGA

American Gaming Association tradisional nominasi telung individu kanggo nggabungake ing Hall of Fame Gaming saben taun.

Mantan eksekutif game sing misuwur sing dadi anggota Hall of Fame Gaming kalebu Steve lan Elaine Wynn, Sheldon Adelson, Donald Trump, Kirk Kerkorian, lan Jack lan Benny Binion.

Bebarengan karo pimpinan bisnis game, penghibur, koki selebriti, lan politisi sing wis nggawe tandha gedhe ing industri kasebut wis sumpah. Individu kacathet ora langsung melu ing game liwat kapasitas bisnis eksekutif kalebu Celine Dion, Wayne Newton, Don King, Wolfgang Puck, Harry Reid, Frank Sinatra, David Copperfield, lan Emeril Lagasse.

#American #Gaming #Association #ngumumake #Hall #Fame #Class

Top Lima Casinos Saka White Hat Gaming

Top Lima Casinos Saka White Hat Gaming

White Hat Gaming ora perusahaan casino online operasi property stabil. Perusahaan luwih akeh tinimbang iku. White Hat Gaming minangka platform iGaming inovatif sing nyedhiyakake solusi gambling online sing aman, keukur lan fleksibel. White Hat Gaming nyedhiyakake operator casino online kanthi alat kanggo mbangun properti internet. Contone, produk eksklusif saka White Hat Gaming kalebu manajemen akun pamuter (PAM), dompet digital liwat kantor mburi sing terpusat, alat kanggo mbantu deteksi lan pencegahan penipuan, manajemen konten, lan macem-macem integrasi CRM.

Lisensi Game

White Hat Gaming duwe sawetara lisensi game online saka macem-macem yuridiksi ing industri iGaming. Padha kalebu lisensi saka Malta Gaming Authority (MGA), lan UK Gambling Komisi (UKGC). Kasunyatan sing menarik babagan lisensi iki yaiku operator kasino online sing dadi pelanggan White Hat Gaming bisa nggunakake lisensi apa wae. White Hat Gaming duwe tim Legal, Compliance lan Regulatory sing kapisah kanggo nglamar lan njaga lisensi game. Perusahaan pracaya sing liyane lisensi game online padha terus, platform liyane atraktif kanggo operator casino.

Fitur utama White Hat Gaming

Ana papat fitur utama sing ditawakake White Hat Gaming. Padha kalebu akses kanggo liwat atus game casino online ndhuwur lan pilihan akeh solusi pembayaran online global lan lokal. Kabeh mau kalebu macem-macem mata uang kanggo narik pamirsa sing luwih akeh. Ana uga dhukungan pelanggan sing kasedhiya 24/7. Akhire, apa tenan stands metu babagan White Hat Gaming iku padha makaryakke penylametan customer lengkap, promosi lan tim Manajemen VIP. Tim iki kasedhiya kanggo bantuan operator casino anyar nambah fitur tambahan kanggo situs lan bakal menehi saran, saran lan liyane kanggo bantuan karo.

Top Lima Topi Putih Gaming Casinos

Kene iki dhaftar panjarwa ndhuwur limang casinos White Hat Gaming. Elinga, iki casino sing nggunakake platform White Hat Gaming.

Planet slot Casino

Iki salah siji saka situs casino online lawas. Iki asline dikenal minangka Amsterdams nanging diganti ing 2017 kanthi rebranding menyang Slot Planet. Owah-owahan iki perlu kanggo alamat nganyari privasi teka saka Authority Gaming Walanda. Kajaba iku, kabeh sing ditemokake pemain ing kene isih ana. Sing kalebu akeh pilihan game saka pimpinan ing industri pangembangan piranti lunak kaya NetEnt, iBetSoft, lan QuickSpin. Saliyane ing akeh game slot lan game casino, ana uga kamar bingo kapisah, lan situs iki kebak mobilized. Akses menyang game kasebut langsung sawise registrasi lan pembayaran diproses sajrone sedina bisnis.

Fruity Casa. Kasino

Yen sampeyan wis ing situs iki, sampeyan bakal ngerti sing slogan digunakake dening Fruity Casa Casino meh nang endi wae ngelingake sampeyan sing “Mbayar kanggo muter!” Minangka situs White Hat Gaming, pemain bakal duwe akses menyang atusan game casino kualitas lan situs iki ora mbutuhake pemain download app kanggo ngakses. Iki tegese sampeyan bisa muter saka piranti apa wae liwat browser internet sing dipilih. Situs uga akeh macem-macem insentif kanggo pemain saka bonus, free muter lan hadiah awis kanggo fasilitas kanggo ngrujuk kanca, lan akeh liyane. Perbankan aman sing nampa macem-macem mata uang minangka bonus utama situs iki.

Spin Station Casino

Minangka pangguna platform White Hat Casino, Spin Station Casino menehi pemain akses menyang game ndhuwur saka panyedhiya game paling apik ing industri. Iki tegese pemain bakal duwe akses kanggo ora mung slot nanging uga pilihan saka sudhut game table, blackjack, video poker , roulette, bingo online lan arcades. Ana uga bagean bakul urip. Akses menyang game kasebut cepet lan gampang amarga kabeh pemain kudu ndhaptar banjur bisa mlebu game casino saka browser apa wae. Situs kanthi mobilisasi iki bisa diakses saka piranti apa wae lan nawakake solusi perbankan sing aman. Dhukungan pelanggan beroperasi 24/7 lan ing pirang-pirang basa, mula bantuan tansah migunani.

Kasino CasiGo

CasiGo Casino wis dipikir modern nggumunke kanggo lobi casino online sing loro ngundang lan gampang kanggo navigasi. Pemain bisa milih main game saka pangembang game anyar utawa ngunjungi favorit. Kasino online iki bisa diakses saka piranti seluler lan ora ana aplikasi sing dibutuhake. Kabeh akses ditindakake liwat browser. Multiple duit sing ditampa kanggo celengan, lan pembayaran cepet lan gampang. Situs iki uga nawakake akeh insentif, bonus, tawaran gratis, lan liya-liyane, dadi tambahan sambutan kanggo penawaran industri iGaming.

G’Day. Kasino

Iki casino online sing dipun promosiaken dhewe minangka duwe hadiah ageng, sawetara saka jackpots paling gedhe ing industri iGaming, lan jackpots maju ageng. Iki kabeh faktor penting banget nalika pemain looking for a online gambling Situs kanggo nggabungake lan muter. Situs iki stands metu saka liyane amarga wis support customer multi-lingual sing makaryakke 24/7. Pilihan saka game gedhe minangka bagéan saka platform White Hat Gaming, G’Day Casino akses menyang paling, kualitas lan paling anyar game casino kasedhiya. Padha uga ngukur keamanan ketat sing ndeteksi lan nyegah penipuan tetep casino aman kanggo kabeh pemain. Karo kabeh kasino White Hat Gaming, wis sawetara opsi pembayaran lan pangolahan pembayaran cepet.

Pikiran pungkasan

Kasino online ora mung gumantung ing pemain kanggo njaga. Padha uga perlu dhasar platform ngalangi sing bisa nangani kabeh aktivitas saka online gambling . White Hat Gaming minangka perusahaan pangembangan platform sing wis nggawe kerangka sing dipercaya akeh kasino online. Iki kalebu kemitraan karo sawetara pangembang software anjog ing industri kanggo ngakses game casino ndhuwur. Sistem perbankan sing aman uga duwe sistem deteksi lan pencegahan penipuan sing dibangun. Pembayaran diproses kanthi cepet lan pemain bisa ngakses game langsung liwat browser tanpa perlu ngundhuh app. White Hat Gaming minangka platform pilihan kanggo akeh kasino online paling dhuwur sing makaryakke saiki.

#Top #Lima #Casinos #Saka #White #Hat #Gaming

Choctaw Casino & Resort – Durant

Operasi Gaming Illegal Raid ing Southern California, dhuwit sita

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Kira-kira 40 wong ditahan sawise gropyokan minggu iki ing casino ilegal ing Ponoma, California. Loro senjata api lan bisa uga narkotika ilegal disita, lan dhuwit uga disita.

Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Calf.
Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Pedhet., Digambar ing ndhuwur. Panggonan iki digeret minggu iki. (Gambar: KABC)

Wong-wong sing ditahan dibebasake lan ora dituntut utawa dikutip sawise serangan Kamis, Los Angeles Times kacarita. Ing sambungan karo operasi gambling, polisi dipenjara wong ing Chico, California. Dheweke uga duwe surat perintah penahanan sing ditundha amarga nyolong sadurunge, ujare polisi.

Polisi nambahake yen “jumlah gedhe” dhuwit dicekel saka situs game ilegal, KABC, stasiun TV lokal, kacarita. Wolung gambling Tabel uga ketemu, polisi ngandika. Obat kasebut kalebu seprapat kilogram sing dicurigai methamphetamine (meth), ing Wektu laporan, nyebutake sumber polisi.

Polisi lokal miwiti investigasi babagan operasi game kasebut, sing ana ing mall, sawise nampa keluhan saka warga lan sawetara tips anonim. Hakim mriksa kasus kasebut lan nyetujoni telusuran properti Indian Hill Boulevard.

Polisi Ponoma lan 18 anggota Tim Pengurangan Kekerasan Komunitas saka Kejaksaan Distrik Los Angeles melu razia.

Ponoma dumunung watara 30 mil sisih wétan Los Angeles. Serangan gambling sadurungé wis dumadi ing panggenan liya ing Southern California.

Serangan Santa Ana

Contone, ing Mei California panguwasa dibubaraké sawetara ilegal gambling dens ing Santa Ana minangka bagéan saka diselidiki sudhut. Tersangka saiki ngadhepi tuduhan sing ana hubungane karo razia kasebut.

Sembilan tersangka dipenjara utawa isih dikarepake amarga tuduhan gambling utawa kejahatan sing gegandhengan, kayata racketeering lan perdagangan narkoba, FBI dicethakaké ing Mei.

Gambling sambungan generate bathi saka ewu dolar saben dina, pratelan panguwasa Federal. Sawetara piranti gambling disita.

Para tersangka, sing manggon ing California, kalebu Niem Ngoc Ha, uga dikenal minangka “Body Dirt”, 46, saka Fountain Valley. Dheweke dicurigai mbukak lan ngoperasikake papat kasino ilegal. Mindy Bui, uga dikenal minangka “Thuy,” 36, saka Westminster, wis seng di tuduh saka mbukak panggonan ilegal. Honganh Thi Pham, uga dikenal minangka “Hong,” 40, saka Garden Grove, uga nganggo casino, FBI ngandika.

Ing Mei, panguwasa isih nggoleki loro tersangka liyane. Salah sijine yaiku Sammy Cardona, uga dikenal minangka “Peanut,” 36, saka Santa Ana. Dheweke dicurigai nggunakake “pasukan kanggo nglindhungi casino terdakwa Ha”, miturut dakwaan federal.

Ha uga didakwa suap. Dheweke diduga mbayar $128.000 kanggo saiki disalahké mantan Polisi Santa Ana Steven Lopez.

Santa Ana 34 mil kidul-wétan Los Angeles.

Moratorium Kamar Card Anyar

Paling jinis casinos ilegal ing California. kasino suku karo leladen Native American diijini ing negara.

Kamar kertu sing dilisensi uga diidini. Ing taun kepungkur, ana 86 lisensi cardroom ing California, San Diego Union-Tribune kacarita.

Asring, padha duwe game poker .

Moratorium saiki ing kamar kertu liyane rampung ing taun 2023, tambah laporan kasebut.

Hustler Casino rampokan

Kamar kertu ing negara kasebut wis dadi adegan kejahatan liyane. Contone, ing siji kamar kertu, Hustler Casino Larry Flynt, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak 4 Agustus rampokan njaba ajang dumunung ing Gardena, California.

Dheweke lagi kritis ing rumah sakit lokal, nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami ciloko sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi ing wiwitan.

Gardena dumunung 14 mil kidul Los Angeles.

#Operasi #Gaming #Illegal #Raid #ing #Southern #California #dhuwit #sita