Tag Archives: Gambling

Bernard Chong

Gambling lan Kadurjanan Related Ing UK Study, nanging Regulator Golek Kelemahane Survey

dikirim ing: September 26, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 01:27h.

A sinau anyar ing UK mrikso link antarane gambling lan angkara. Asil suggest sing Tambah ing gambling ndadékaké kanggo Tambah ing angkara, nanging asil bisa prasongko.

mesin slot
Larik saka mesin slot nunggu gamblers njagong mudhun lan muter. A laporan anyar ing UK nyoba kanggo link gambling kanggo Tambah ing angkara. (Gambar: Unsplash)

Will Grimond, reporter data nggunakake informasi saka Liga Howard, amal sing ngupaya reformasi pidana ing Inggris, nerbitake seri artikel ing toko berita regional Senin, kalebu ing Liverpool World, Sussex Expresslan London World.

Ing artikel kasebut, Grimond nyatakake yen masalah gambling “wis ana hubungane karo macem-macem kejahatan, kayata nyolong, nyerang, lan karusakan pidana,” nyatakake data sing dipikolehi saka Liga Howard. Dheweke uga dikutip UK Gambling Komisi (UKGC) data kang nuduhake ana 13,4 yuta gamblers taun pungkasan, 1,3 yuta luwih saka taun sadurunge.

UKGC wis ketemu sing gambling masalah ing Kurangé populasi, malah karo Tambah ing gambling .

Laporan Nggoleki

Artikel Grimond mriksa tingkat kejahatan ing kutha-kutha ing Inggris. Ing saben artikel, Grimond nyebutake jumlah kejahatan sing gegandhengan karo gambling ing wilayah sekitar sajrone rong taun kepungkur. data iki asalé saka Liga Howard, kang diklumpukake data iki dening polisi takon carane akeh Kadurjanan padha ditondoi dening tembung ” gambling “dadi adoh.

Liverpool ndeleng 52 kejahatan sing ana gandhengane karo perjudian ing taun 2019 lan 2020. Saka jumlah kasebut, 24 ana hubungane karo kekerasan marang wong, miturut laporan Grimond ing Liverpool World. Ing donya Manchester, laporan Grimond 100 Kadurjanan related gambling . Avon lan Somerset Constabulary katon ing 65 Kadurjanan related gambling , miturut Bristol World.

Dominique Webb, kepala program ing gambling support amal Gamcare, ngandika link antarane gawe piala lan angkara gambling-related “dadi cetha.”

Bagéyan saka masalah lan Tambah ing angkara saka lack saka tumindak kanggo layar gambling masalah, ngandika Grimond, Citer Liga Howard.

Four saka 10 kakuwasan ora njupuk tindakan cekap marang efek saka gambling , miturut Liga Howard. Loro saka 10 ajeg layar sing ditahan kanggo Sifat gambling.

September pungkasan, Public Health Inggris kira-kira luwih saka 2,2 yuta wong bisa diklasifikasikaké minangka gamblers masalah utawa ing resiko kanggo kecanduan.

Temuan Survey Sadurunge

Sawetara studi anyar njupuk tampilan ngelawan saka laporan Grimond. Kantor Statistik Nasional Inggris nglaporake manawa total kejahatan mundhak 14% taun kepungkur dibandhingake karo 2019. Peningkatan paling gedhe yaiku kejahatan siber lan penipuan, dudu kejahatan kekerasan. Pasinaon nuduhake yen kedadeyan kejahatan kekerasan mudhun nganti 27%.

A sinau saka 2019, “Gangguan Kejahatan lan Gambling: Review Sistematis,”Njelajah faktor sing ndadékaké kanggo Kadurjanan dilakoni dening gamblers masalah. Panliten kasebut nyimpulake yen hubungan antara masalah gambling lan angkara kasar tetep ora jelas. Nanging, Kadurjanan-related gambling kudu mangertos ing cilik-by-cilik basis lan ora liwat tren luwih gedhe.

UK wis salah siji saka pasar gambling paling gedhe ing donya. Masalah gambling ing negara wis mudhun saka 0,4% ing 2020 dadi 0,2% ing 2021, miturut laporan saka UKGC.

#Gambling #lan #Kadurjanan #Related #Ing #Study #nanging #Regulator #Golek #Kelemahane #Survey

About Online Slot Machine

About Online Slot Machine

Forza88 – Hi there! I’m here to help you. If you’re looking for online slot machine games, we have a great selection of them for you to play here on our website. We have hundreds of different types of slots available and from every major manufacturer in the world, so whatever your favourite game is, it will be available to play here.

How to Win Online Slots

The way to win online slots is to use the right tricks and methods. Because, once you enter a site that is often given bonuses for its members, then you will get big profits but by not forcing yourself to play. But if you want to play on a public or trusted site, make sure that the trick is the best to win the game, which is one of the things that determines your success when you are in another location.

Tips for Winning Spin Slots Online

  1. Play online slots with a low bet.
  2. Play online slots with a high chance to win.
  3. Play online slots with a high payout.
  4. Play slot online with a high jackpot, and you will definitely be satisfied because it’s not just about winning but also getting your money back! You can get up to 200% or even more on some types of games like slots, baccarat and roulette; so there’s no reason why you shouldn’t try them out too!

Tricks to Win Online Slot Machine Betting

Chance is a big concern in online slot games. This game allows you to get big wins from few odds, because if you bet here, then whatever the amount will definitely be bigger than one or two trial selections. This is one way to get big profits and on the other hand, it doesn’t hurt for gamblers to play this game, right?

Place your bet

To play a slot machine, you need to set the bet amount. You can choose between 1 dollar and 10 dollars or 100 dollars if you want to play in real money mode. In this case, your winnings will be directly transferred into your bank account after each spin of the reels.

To begin playing, simply click on “Play Now” button that appears on top right corner of every game page. This will open a pop-up window where you will see all available options for setting your bet amount (1$ – 10$). If you are playing for free and want to increase it by pressing next button until reaching maximum value of 100$, then just select it from dropdown list before clicking Play Button again!

Online Slot Spin Win System

The slot win system is a system that can help players to gain profits and become winners. This system has several types of games that you can play such as casino, online casino and others. To get lots of wins for your choice, you must be able to register by logging in through our official website or at least contact our customer care at our the website. Because this is a form of service that is received by all of our customers, which is to directly provide services to users quickly and easily without having to contact the Customer Care Service Center part of an internet marketing company so that they don’t think about telephone costs just to serve the services or provide information. more about the product various types of versatile products at low prices

Every player who wants to play online slots has the hope of getting the highest wins and jackpots.

You may have heard the term “slot machine” before and wondered what it was. Slots are a form of gambling where players wager money on the outcome of an event. The most common type is based on three reels with symbols that move up, down, left or right across them as they spin in order to win prizes (typically coins).

Slot machines are sometimes referred to as “one-armed bandits,” because they’re easy to play but also very addictive. Of course you can lose hundreds or even thousands of dollars in a matter of minutes! That’s why we’ve created this guide: so you can learn how to win at slot machines by playing them yourself!

We think we’ve given you a good idea of why we chose each slot machine and the kind of experience we hope you can expect from playing it. But there are other factors to consider too, such as their price range (which will affect your budget), whether or not they have any special features that might make them more interesting for your particular needs and tastes in entertainment.

It’s also important to remember that while these games offer an unlimited number of ways to win a jackpot on every spin, something else might be more important: having fun! So don’t forget to choose wisely when looking at some of the alternatives out there among our top 10 list above – after all, no matter how much money you spend on these machines, if they don’t give you some good times then what’s the point?

Bernard Chong

Industri Gambling Irlandia saiki wis Regulator pisanan

dikirim ing: September 8, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 8. September 2022, 07:38h.

Ireland wis rampung search kanggo wong kanggo Kepala munggah anyar gambling regulator. The Irish Times laporan sing Anne Marie Caulfield bakal dadi CEO saka Gambling Regulatory Authority (GRA) nalika resmi dibukak taun sabanjuré.

Paschal Donohoe, Gerry Kiely, Anne Marie Caulfield, David Minton
(Kiwa menyang tengen) Gerry Kiely, Anne Marie Caulfield, Paschal Donohoe lan David Minton – kabeh bagéan saka pamaréntah Irlandia – ngrameke keterlibatan ing inisiatif EU ing 2019. Caulfield saiki bakal dadi regulator gambling pisanan Irlandia. (Gambar: Twitter/Ireland
Kementerian Pengeluaran Umum lan Reformasi)

Ngenalke regulator minangka perjalanan sing angel lan dawa. Ireland wiwit efforts kanggo reformasi hukum gambling luwih saka 10 taun ago, nanging banjur mandegake. Banjur nerusake inisiatif taun kepungkur, amarga gerakan saka Sekretaris Kehakiman Muda James Browne.

Tanggal wiwitan kanggo GRA isih ditindakake. Sadurunge bisa mundur, Ireland kudu sarujuk hukum gambling anyar. Kemungkinan bakal teka antarane saiki lan Oktober.

Wilayah sing ora ditemtokake

Caulfield mlebu peran tanpa pengalaman peraturan, nanging kanthi pengalaman pemerintah sing ekstensif. Sajrone 10 taun, wiwit 2008 nganti 2016, dheweke dadi ketua Dewan Penyewa Residential Irlandia, sing ngawasi macem-macem aspek masalah omah.

Sadurunge, Caulfield main peran aktif kanggo ndhukung upaya Irlandia babagan Kebijakan Kohesi Uni Eropa (EU). Iki minangka inisiatif sing terus-terusan sing tujuane kanggo nyiapake status ekonomi ing antarane negara-negara Uni Eropa.

Kajaba iku, paling anyar, dheweke dadi tanggung jawab Program Studi Kemampuan Irlandia. Ing peran iki, miturut deskripsi program pemerintah, dheweke tanggung jawab kanggo mesthekake departemen lan kantor layanan sipil manggoni misi lan tujuan sing wis ditemtokake.

Caufield uga duwe pengalaman ing Perbendaharaan Irlandia, miturut profil LinkedIn. Iki minangka salah sawijining pengalaman sadurunge, sing menehi tandha mlebu ing operasi pemerintah luwih saka 20 taun kepungkur.

Perencanaan Kursus Korektif

Sawisé tundha taun, Irlandia cedhak karo reformasi gambling sawijining. Browne wis spearheaded tumindak, lan wis glethakaken metu sawetara saka plans sing bakal teka karo nggawe GRA.

GRA, ngendi Ireland pisanan ngginakaken nganti € 700.000 (US $ 699.930), bakal ngawasi loro adhedhasar tanah lan online gambling . Iku perlu kanggo berkembang kawicaksanan kanggo menehi hasil karo iklan gambling lan struktur sing Camping online lan app seluler nggunakake.

Regulator uga bakal tanggung jawab kanggo nggawe lan ngleksanakake inisiatif gambling aman. Bakal bisa nggoleki perusahaan sing ora ngetutake pedoman kasebut lan ngetrapake pengamanan liyane. Miturut rancangan undang-undang saiki, denda bisa nganti €20 yuta (US$19.99 yuta) utawa 10% saka turnover operator.

Kajaba iku, sawetara kabijakan liyane bisa uga kalebu ing peraturan pungkasan. Iki bisa kalebu larangan nggunakake taruhan gratis utawa insentif liyane lan larangan nggawe anggota VIP.

Browne siyap kanggo Caufield njupuk liwat, lan manteb ing ati ing kabisan. Ngumumake janjian kasebut, dheweke nambahake manawa dheweke bakal nggawa “pengalaman profesional lan keahlian sing akeh kanggo peran kasebut.”

#Industri #Gambling #Irlandia #saiki #wis #Regulator #pisanan

Bernard Chong

Gambling Asor ing Australia ndadékaké kanggo mbebayani meksa nindakake perkara saka Gambling Regulator

Dikirim ing: 5 September 2022, 07:24.

Dianyari pungkasan: 5 September 2022, 07:24.

Mesin slot ing Australia tansah dadi topik debat populer. Riset anyar sing nuduhake Australia ilang AU $ 11,4 milyar (US $ 7,73 milyar) ing setahun muter mung bakal escalate debat.

Gambling mesin
A gambler muter 50 Singa slot machine. slot wis sepisan maneh teka ing geni ing Australia sawise lapuran saka jumlah dhuwit gamblers ilang nalika muter. (Gambar: AP)

Monash University Gambling lan Unit tekad sosial nindakake riset, fokus ing mesin slot, utawa apa Australia nelpon pokies, ing klub, bar lan lokasi liyane. Apa kang ora weruh tawaran casino ing negara.

Apa iku ketemu iku luwih saka 3,3 yuta wong digunakake pokies ing Queensland, New South Wales (NSW), Australia Kidul, Victoria lan Tasmania pungkasan taun lan supaya adoh ing taun. Rata-rata mundhut saka AU $ 3,429 (US $ 2,323) saiki wis mimpin gamblers kanggo njaluk regulator bebaya gambling permanen.

Pokie Popularity Ngisor

Asil apik kanggo pemerintah lan operator slot, lagi makili potensial revenue wujud. Padha uga apik kanggo anti- gambling kelompok amarga padha nyedhiyani amunisi luwih kanggo perang kanggo kontrol liwat carane konsumen nglampahi dhuwit.

Tim Costello saka Alliance kanggo Gambling Reformasi highlights riset iki ing telpon anyar kanggo melu-melu pemerintah liyane. Nanging, CPA Australia dikonfirmasi ing laporan pungkasan taun sing mung “170.000 wong diwasa Australia duwe masalah karo kecanduan gambling.” Iki mung padha karo kira-kira 0,006% saka kabeh populasi.

Ing Victoria, konsumen mundhut luwih saka AU $ 2.2 milyar (US $ 1.5 milyar) sajrone wektu sinau. Iki kira-kira AU $ 2,822 (US $ 1,913) saben customer nggunakake slot machine. Nanging, ana kerugian sing luwih dhuwur ing NSW, ing ngendi konsumen samesthine nyerahake AU $ 5,43 milyar (US $ 3,68 milyar).

Siji-sijine negara sing ora ngalami kerugian yaiku Australia Kulon. Iki mung amarga wis ora slot ing bar lan panggonan non-casino liyane.

Kontrol luwih akeh babagan Belanja Konsumen

Costello antarane wong-wong ing ngarep push kanggo pengatur bebaya gambling nasional. Iku konsep sing dianggo ing kertas, nanging mbokmenawa ora dadi luwih ing urip nyata.

NSW, Victoria lan negara liyane duwe pengatur game dhewe. Ing kasunyatan, laundering dhuwit lan masalah mismanagement perusahaan ing bagean Crown Resorts lan Star Hiburan meksa negara kanggo langkah munggah regulasi efforts .

Victoria saiki wis Victorian Gambling lan Casino Komisi Control (VGCCC). Saiki bakal terus-terusan nliti kabeh operasi game. A juru wicoro pemerintah ngandika iku bakal njamin operator tundhuk karo peraturan beboyo gambling dikuwati.

Padha bener ing NSW, ngendi NSW Independent Casino Komisi (NICC) wiwit pengawasan dina. Iku njupuk liwat kanggo Omben-omben Independent & Gaming Authority lan informed 9 Pawarta sing janji bakal “luwih waspada” maju.

Kajaba iku, miturut Menteri Layanan Sosial Federal Australia, Amanda Rishworth, pamrentah federal ora bisa nindakake luwih akeh. Struktur saiki Federal gambling hukum ing negara ngalangi pamaréntah federal saka ngembangaken tekan sawijining. Iki amarga hukum menehi tanggung jawab kanggo negara individu.

#Gambling #Asor #ing #Australia #ndadékaké #kanggo #mbebayani #meksa #nindakake #perkara #saka #Gambling #Regulator

Choctaw Casino & Resort – Durant

Hawaii Illegal Gambling Joint Robbery, Suspect Dicekel

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 11:14

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 04:48h.

Two seng di tuduh perampok bersenjata sing digawa metu gambling operasi ing Honolulu, wilayah Hawaii dipenjara akhir minggu pungkasan. Katon yen ora ana tembakan sing ditindakake sajrone rampokan ing pulo kasebut.

Loro mobil polisi Honolulu
Loro mobil polisi Honolulu, digambarake ing ndhuwur. Departemen nyelidiki rampokan bersenjata ing casino ilegal lan dipenjara wong loro minggu kepungkur. (Gambar: Wikiwand)

Polisi Honolulu ujar manawa dheweke bisa ngenali wong loro kasebut. Padha dicekel lan dituntut. Duo kasebut nyolong sawetara awis lan barang-barang liyane saka papan ilegal sing ora dijenengi dina Senin kepungkur, miturut KHONstasiun TV lokal.

Jaminan wis disetel kanggo wong loro, sing loro tetep ditahan. Siji ditahan kanthi jaminan $ 100.000. Liyane ditahan kanthi jaminan $ 500.000. Kasus kasebut bakal diajukake menyang pengadilan lokal kanggo diadili.

Laporan warta lokal ora ngenali dheweke utawa tuduhan kasebut. Siji tersangka 26. Sing liyane 27, KHON ngandika.

Rincian babagan kejahatan kasebut ora dirilis dening panguwasa.

Hawaii iku salah siji saka mung rong negara tanpa wangun legal totoan. Utah liyane. Usul kanggo ngidini taruhan wis dikalahake ing legislatif negara.

Gambling, Penangkapan tamba

Ing wulan Juni, telung wong Hawaiian dipenjara amarga dicurigai ilegal gambling lan perdagangan narkoba. Penyelidikan rong taun kasebut nglibatake 50 petugas FBI lan Departemen Polisi Maui.

Sajrone panelusuran, pejabat ngandika sing panguwasa sita $ 68.000, 15 kilogram saka seng di tuduh methamphetamine (meth), pitu senjata api, 20 gambling mesin, gambling ledger, tablet, lan dhuwit counters.

Akeh aula gambling ilegal ditemokaké dening panguwasa ing Hawaii. Lokasi kegiatan sing dilarang diidentifikasi minangka Sports Bar & Grill ing Waianae lan situs ing 980 lan 977 Queens Street ing Honolulu. Rong toko jajanan, siji ing Lahaina lan liyane ing Wailuku, uga diidentifikasi.

Senjata api sing dicekel kalebu rong “senjata hantu”. Iki dituku online, dirakit sawise tuku, lan ora bisa dilacak.

Senjata api liyane sing dicekel kalebu: pistol Beretta kaliber .25, bedhil Winchester ukuran 12, lan bedhil Remington ukuran 20. Uga ditemokake peluru kaliber 25 lan cangkang bedhil.

Maliu Tauheluhelu, 37, Mintau Pani, 37, lan Touanga Niu, 21, dicekel tanggal 3 Juni. Suspect kaping papat, Desmond Morris, 38, dijenengi ing dakwaan. Wiwit awal Juni, dheweke durung ditangkep.

Shooting fatal

Ing Mei, wong ditembak sak operasi gambling ilegal ing Honolulu lan mengko mati. Tersangka dipenjara amarga pembunuhan tingkat loro nalika tiwas, KHON ngandika.

Korban, 33, gelut karo tersangka lanang, laporan kasebut. Tersangka nembakake peluru sing ora bisa ditemtokake marang wong kasebut. Korban langsung mati ing njero ajang judi.

Tersangka mlayu mlayu. Mengko, dheweke ditahan amarga kejahatan sing ora ana hubungane nalika diidentifikasi dening polisi lan ditangkep amarga ditembak. Penembakan kasebut dumadi ing Kapiolani Boulevard ing pulo Oahu. Iki minangka dalan komersial utama ing cedhak Teluk Mamala.

Tersangka lan korban bisa uga wis kenal sadurunge kedadeyan fatal, ujare polisi. Polisi ora langsung ngeculake jeneng tersangka utawa jeneng korban ing Hawaii.

#Hawaii #Illegal #Gambling #Joint #Robbery #Suspect #Dicekel

Bernard Chong

Wong Mlayu Udan ing Kamboja Mati Sajrone Serangan Polisi ing Illegal Gambling

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 08:00.

Dianyari pungkasan ing: 10. Agustus 2022, 08:00.

Sawetara dina kepungkur, polisi Kamboja nyerang apa sing ditemtokake minangka toko taruhan online ilegal kanggo adu jago. Dheweke saiki kudu mangsuli kenapa dheweke mateni wong, wong sing ora salah lan kepala desa lokal sing ndhelik mung kanggo metu saka udan.

Polisi militer Kamboja
Kepala Polisi Nasional Kamboja Neth Savoeun, kiwa, lan Komandan Polisi Militer Nasional Sao Sokha, tengen, ing Kementerian Dalam Negeri ing Phnom Penh, Kamboja, ing taun 2018. Sao, saiki dadi kepala polisi militer, nyelidiki matine sawijining wong tanpa senjata sak polisi ilegal gambling gropyokan. (Gambar: VOA Kamboja)

Soung Dorn minangka wakil kepala desa Rong ing provinsi Kampong Thom. Asia Free Radio (RFA) kacarita dheweke ngungsi ing warung sawise rapat dina Minggu. Nalika ing kana, polisi militer Kamboja ngluncurake serangan.

Sajrone serangan kasebut, paling ora ana siji perwira nundukake Soung kanthi nyepetake lengen ing tenggorokan wong kasebut. Sanajan wong liya ing toko nyoba muni weker, Soung dadi biru banjur mandheg ambegan. Polisi janji bakal nindakake penyelidikan.

Family Wants Jawaban

Pati Soung ora nyebabake kerusuhan ing Kamboja kaya kematian sing ana gandhengane karo polisi liyane ing papan liya. Nanging, bisa uga ora dingerteni yen ora amarga putrine, Nearadey Din. Dheweke nerbitake kedadeyan kasebut ing Facebook sadurunge nguripake RFA kanggo eksposur tambahan.

Ing kirim Facebook, Nearadey lobi kanggo intervensi saka tingkat paling dhuwur ing pamrentah Kamboja. Dheweke ngajak Perdana Menteri Hun Sen, uga Komisi Hak Asasi Manusia Kamboja, supaya tumindak.

Sing mbokmenawa ora bakal kelakon, sanajan dheweke bakal ngawasi kahanan kasebut kanthi rapet. Kepala polisi militer, Jenderal Sao Sokha, lagi nyelidiki perkara kasebut lan kabare wis nundha pejabat sing terlibat.

Sao, mantan pengawal perdana menteri lan mantan komandan Polisi Militer Nasional, uga ngandhani media lokal yen dheweke nggawe komisi kanggo nyelidiki kematian kasebut. Nanging, ambane investigasi bisa dipertanyakan. Koroner nyathet tiwase Soung amarga serangan jantung.

Nearadey nolak penilaian kasebut, kanthi alesan manawa bapake sehat. Dheweke nyatakake yen dheweke ora duwe riwayat penyakit jantung utawa tandha-tandha liyane yen dheweke nandhang masalah kesehatan.

Kamboja Ngadhepi Masa Depan sing Ora Stabil

Illegal gambling tetep masalah ing Kamboja. Ing sawijining wektu, kutha kaya Sihanoukville, sing saiki ora bisa dikontrol, bakal dadi “bab sabanjure” ing game global.

Nanging, sanalika konstruksi anyar diwiwiti ing 2017, mandheg rong taun sabanjure. Sihanoukville lan liya-liyane kaya iku weruh influx massive saka investor Cina, kabeh poised kanggo nyilem menyang popularitas akeh saka online gambling .

Dheweke wiwit mbangun pusat perbelanjaan, kantor, apartemen, lan liya-liyane kanggo ndhukung pertumbuhan. Ing taun 2019, investasi asing $ 1.7 milyar, umume saka China, teka.

China ora seneng, meksa Kamboja kanggo mungkasi online gambling . Sing makarya uga. Dumadakan, kabeh infrastruktur wiwit ambruk. Nanging, akeh investor sing ngetokaké kabeh sing diduweni menyang Kamboja.

Akibaté, ing 2020, investasi manca ing Kamboja kurang saka sepuluh taun sadurunge, miturut Bank Dunia. Nekat kanggo nggawe urip minangka kutha garing, sawetara investor nguripake ilegal gambling . Ana liyane sing melu, mesthi, sing melu mung amarga padha seneng tumindak kriminal.

Saiki, korupsi dadi cara urip ing panggonan kaya Sihanoukville. Sing duwe dhuwit ngulu tanah lan real estate saka pemilik kanggo dhuwit dolar.

Nanging, ora ana hubungane karo real estate kapan wae. Ora mungkin investor asing bakal bali maneh, utamane amarga iklim saiki.

Pamaréntah ngandika iku kokain mudhun ing ilegal gambling lan aktivitas ilegal liyane. Nanging, sawetara analis mikir yen iki minangka tantangan sing ora bisa diatasi kanthi akeh alangan.

#Wong #Mlayu #Udan #ing #Kamboja #Mati #Sajrone #Serangan #Polisi #ing #Illegal #Gambling

Bernard Chong

Twitch nanggapi Aliran Gambling Rising Kanthi Janji Pangowahan

Dianyari: 9 Agustus 2022, 12:12

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 12:12.

Artikel paling anyar babagan Bloomberg misrepresenting pribadine Twitch kanggo stream gambling bisa kasil owah-owahan utama. Banjur maneh, adhedhasar rekaman trek Twitch, mbokmenawa ora.

Felix "xQc" Lengyel
Felix “xQc” Lengyel, streamer populer ing Twitch, sajrone livestream anyar. Produksi stream gambling panyipta konten nyebabake masalah kanggo Twitch. (Gambar: Dot Esports)

Felix “xQc” Lengyel, mantan pemain overwatch profesional lan streamer kondhang, iku salah siji saka tokoh tanggung jawab kanggo Tambah ing siaran gambling ing Twitch. Iki ndadekake iku pantes kritik dening sawetara.

Artikel Bloomberg Cecilia D’Anastasio chastises Lengyel kanggo kultus gambling-related. Dheweke nuduh dheweke nggunakake popularitas kanggo ngirim mayuta-yuta dolar menyang Stake kanthi biaya pamirso, sawetara sing ilang puluhan ewu dolar. Nanging, informasi kasebut ora akurat.

Nyengkuyung Narasi Palsu

Amarga dheweke saiki ana ing tengah badai sawise artikel kontroversial, pangripta ngangkat swarane ing aliran anyar. Panjenenganipun dibeberke jumlah kang wis nandur modhal ing totoan lan gambling judhul ing Stake, nanging mbantah statements digawe dening D’Anastasio.

Lengyel nuduhake tabel saka Stake sing nyedhiyakake statistik sejarah taruhan. Dheweke kudu sibuk, wis nang $685 mayuta-yuta. Sajarah nuduhake, ing wektu, 656.375 gambling mau, kang menang 63.057 lan ilang 583.405.

Mesthi, iku kudu nyatet sing nomer iki ora tansah makili jumlah dhuwit kang ngginakaken amarga kalebu winnings. Nanging sing luwih penting yaiku korélasi D’Anastasio antara Lengyel lan Twitch.

Reporter dikonfirmasi sing, ing Mei, Lengyel tanggung jawab kanggo $ 119 yuta ing revenue kanggo Stake. Kajaba iku, D’Anastasio nuduh Lengyel nuduhake kode promo sing ngirim jumlah kasebut menyang platform kasebut.

Lengyel ora kesengsem. Dheweke nuduh wartawan kasebut ngrusak data kanggo nyurung narasi dhewe, nyebataken goroh. Tokoh iku dhewe, lan D’Anastasio ora bisa ngomong pinten, yen ana, Stake bisa ditampa. Kajaba iku, dheweke nyatakake yen dheweke durung nate nggunakake kode promo sing disebutake D’Anastasio.

Karusakan Rampung

Minangka asil saka tuduhan, sing uga mbukak rincian babagan streamer liyane, Twitch kudu ngalih menyang mode kontrol karusakan. Dheweke marang Bloomberg padha nggawe “nyilem jero” menyang aliran gambling lan bakal njupuk tindakan cocok.

Apa tegese ing jangka panjang isih kudu dideleng. Twitch nyatakake yen konten gambling ing platform mung kalebu “fraksi cilik” saka total konten, nanging bakal nindakake apa sing dibutuhake kanggo nyegah “potensi cilaka” kanggo komunitas global.

Iki dudu sepisanan Twitch ngalami kahanan sing padha. Ing Agustus taun pungkasan, announced ban ing nggunakake gambling kode rujukan lan pranala menyang online gambling platform.

Iki minangka jinis kode sing padha karo sing diduga digunakake Lengyel. Nanging, malah D’Anastasio ngakoni ing artikele yen larangan kasebut wis ditrapake wiwit taun kepungkur.

Anggere Twitch ngidini gambling stream, Lengyel bakal terus nggawe konten gambling. Nanging, akeh sing bisa diganti sajrone wektu sing cendhak, lan Twitch bakal dadi pusat sawetara radar sajrone sawetara wulan sabanjure.

#Twitch #nanggapi #Aliran #Gambling #Rising #Kanthi #Janji #Pangowahan

Bernard Chong

Brazil Lack Online Gambling Registration ora mungkasi operator njupuk liwat

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 10:36

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 10:36.

Brazil isih nyoba kanggo mangerteni yen pengin ngatur totoan olahraga online lan bisa uga ora enggal. Nanging, iki ora ateges operator totoan olahraga ora mlebu negara kanthi rutin.

bal-balan Brasil
Penggemar bal-balan Brasil seneng-seneng ing game kasebut. Katresnan bal-balan negara, lan kabeh olahraga, mbantu pasar taruhan olahraga online bisa berkembang. (Gambar: Getty Images)

Bookmakers terus kanggo nggedhekake operasi ing Brazil, miturut laporan ing website Aposta Hub. Senajan pamaréntah federal wis ngandika ing sawetara kesempatan sing peraturan bakal siap sadurunge Piala Donya, iku ora nang karo rintangan apik.

Nanging, wiwit Brazil duwe potensial paling gedhe kanggo totoan olahraga online lan kasino, operator pengin nggawe manawa padha pisanan. Game online bakal dadi mangsa ngarep, amarga 152 yuta wong Brasil, utawa 81% saka populasi, duwe akses menyang Internet, miturut agensi berita sing dipimpin negara. Agensi Brasil.

Brasil Siap Bet

pasar game online Brazil bisa nandingi negara Amérika Latin liyane. Argentina lan Kolombia wis miwiti ngembangake dhewe, nanging ketertarikan Brasil kanggo kegiatan online bisa cepet maju.

Akeh tim bal-balan ing negara kasebut duwe pengikut gedhe – luwih saka 30 yuta penggemar. Dadi, nalika sawetara negara saiki nyoba kanggo mbangun alangi antarane sponsor olahraga lan operator totoan olahraga, Brazil ora.

Outlet media liyane, Grupo Globo, bubar ngumumake manawa udakara 67% bettors online Brasil melu kanggo hiburan. Iki padha karo panaliten liyane sing nuduhake manawa mayoritas bettors olahraga mung ndeleng taruhan minangka hiburan.

Kajaba iku, pasar eSports ing Brasil minangka salah sawijining sing paling gedhe ing donya. Iku mung konco AS lan China, sanajan wis terus nguatake liwat sawetara taun kepungkur.

Pasar totoan Brasil dipindhah R $ 7 milyar (US $ 1,33 milyar) ing 2020. Prediksi paling anyar prédhiksi sing bakal worth minangka akeh minangka R $ 12 milyar (US $ 2,28 milyar) taun sabanjuré.

Volume telusuran online saben wulan sing ana gandhengane karo taruhan olahraga lan pasar kasino nuduhake tingkat kapentingan konsumen sing saya tambah. Data saka Google Trends nuduhake yen telusuran “taruhan” lan “taruhan olahraga” tekan paling dhuwur sajrone nem wulan pungkasan.

searches online kanggo “roulette” lan “poker” uga ing munggah, miturut sinau kapisah dening Betsson. Iki narik kawigaten akeh operator. Nanging, ana pangecualian, amarga sawetara operator nemokake kekurangan peraturan sing ora nyenengake lan akeh pitakonan sing ora dijawab.

Sponsor Olahraga Take Over

Brazil mbukak lawang kanggo totoan olahraga legalized ing Desember 2018. Nanging, iku wis tau majeng implementasine saka peraturan kanggo nuntun pasar. Saiki, isih durung ana kerangka regulasi nasional.

Pungkasane, bisa uga sadurunge pungkasan taun iki, sing bakal diganti. Yen kedadeyan kasebut, luwih akeh operator bisa gabung. Mesthi wae, iki bakal gumantung saka investasi sing dikarepake pamrentah.

Kangge, operator bakal puas kanggo njupuk posisi apa wae sing bisa. Iki kalebu nggawe kesepakatan sponsor antarane dheweke lan organisasi olahraga.

Bubar, Betsson sarujuk kesepakatan klambi ngarep karo tim bal-balan Club Athletico Paranaense. Akibaté, kabeh 20 klub ing tingkat ndhuwur bal-balan Brasil disambungake menyang operator totoan olahraga.

Panjaluk kanggo taruhan anyar minangka asil saka tujuan umum. Pangguna terus-terusan golek bonus sambutan sing nguntungake, sing biasane mung ditawakake kanggo pemain anyar. Iki menehi operator alasan kanggo target pasar, lan konsumen bisa ngarep-arep kanggo ndeleng wong-wong mau mundhakaken efforts nalika padha nyoba kanggo ngalahake kompetisi.

#Brazil #Lack #Online #Gambling #Registration #ora #mungkasi #operator #njupuk #liwat

Catawba Two Kings

Ohio Responsible Gambling Kampanye Doel College Siswa

 

Dikirim ing: 6 Agustus 2022, 11:08.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 11:08.

Steve Bittenbender

Waca liyane

Wis meh wayahe murid-murid budhal menyang kampus kanggo miwiti taun ajaran. Ing Ohio, tanggung jawab gambling panyengkuyung nggunakake kesempatan iki kanggo mundhakaken kesadaran bab carane lazim prilaku gambling masalah ing antarane wong diwasa enom.

Kampanye Ohio
A iklan media sosial digawe minangka bagéan saka kampanye gambling tanggung jawab “Njaluk Sadurunge Bet” ing Ohio. Iki minggu kepungkur, kampanye dibukak toolkit kanggo ngajari mahasiswa bab prilaku gambling masalah. (Gambar: Prevention Action Alliance)

Miturut “Get Set Before You Bet,” 75% saka mahasiswa ngandika padha wis gambled ing sawetara cara. Kajaba iku, mahasiswa luwih rentan kanggo ngembangaken masalah gambling. Ing 6%, tingkat kanggo wong diwasa enom ing negoro luwih saka kaping pindho tingkat kanggo kabeh populasi.

“Get Set Before You Bet” minangka kampanye kesadaran sing digawe dening Preventive Action Alliance, agensi pencegahan sing disertifikasi ing Columbus sing mbantu komunitas nggawe lingkungan sing aman. Kampanye nampa pendanaan lan dhukungan saka Ohio kanggo Responsible Gambling (ORG), inisiatif digawe dening negara sing ndadekke bebarengan lotre negara, casino, lan Komisi racing ing kemitraan karo Departemen negara saka Health Mental lan Layanan kecanduan.

Pendanaan kanggo kampanye asalé saka pajak game negara.

Toolkit Fokus Siswa

Minggu kepungkur, Alliance Tindakan Nyegah ngumumake nggawe alat online khusus kanggo ningkatake kesadaran babagan masalah gambling ing mahasiswa.

Toolkit iki kalebu sumber daya kanggo colleges, kalebu print lan flyers online lan iklan mromosiaken inisiatif.

Iku kalebu kuis sangang-pitakonan sing siswa bisa njupuk kanggo ngenali resiko sing ngembangaken prilaku gambling masalah. Nawakake uga tips ing gambling tanggung jawab, kayata nyetel watesan ing pinten padha nang lan nyemangati siswa kanggo njupuk munggah hobby sing ora melu totoan.

Toolkit uga ngandhani siswa babagan pengaruh gambling ing kesehatan mental. Iki minangka topik sing penting amarga, ing taun-taun pungkasan, akeh panaliten nemokake peningkatan kuatir lan depresi ing kalangan mahasiswa.

“Gambling ngirim ora digunakake minangka mekanisme nanggulangi utawa wangun uwal,” leaflet saka status toolkit. “Tinimbang taruhan, coba gabung karo klub ing kampus, main olahraga favorit liwat liga intramural, utawa nedha bengi saben minggu karo kanca-kanca.”

Sadurungé taun iki, peneliti ing Universitas Boston ngrilis studi babagan wolung taun data sing nglibatake 350.000 siswa ing luwih saka 300 perguruan tinggi. Saka 2013 nganti 2021, panliten kasebut nemokake paningkatan 135% ing jumlah siswa sing ngalami depresi lan 110% mundhak ing siswa sing ngalami kuatir. Salajengipun, kaping pindho luwih akeh mahasiswa sing cocog karo kritéria paling ora siji masalah kesehatan mental ing taun 2021 kaya sing ditemokake ing taun 2013.

Toolkit siswa mung salah siji saka sawetara sing kasedhiya ing “Get Set Before You Bet.” Toolkit liyane wis digawe kanggo populasi kayata senior, veteran, komunitas minoritas, lan influencer enom.

Olahraga Betting Teka Ohio

Kampanye kesadaran kuliah uga teka nalika Ohio wis siyap menehi lisensi kanggo totoan olahraga. Organizers bilih expansion ing Ohio bisa mimpin kanggo nambah potensial ing siswa ngembangaken gambling masalah.

Kanggo siswa sing seneng nyemangati tim olahraga universitas, taruhan olahraga nyedhiyakake cara liya kanggo nggawe taruhan ing kabeh saka Playoff Football College nganti Maret Madness lan liya-liyane. ORG nyatakake ing postingan blog babagan kampanye sing dituju kanggo siswa.

Taruhan olahraga ora mung masalah kanggo siswa, amarga para panyengkuyung uga nyathet manawa game olahraga fantasi, game kertu, lan jinis gambling liyane – urip lan online – kasedhiya kanggo siswa ing kampus.

#Ohio #Responsible #Gambling #Kampanye #Doel #College #Siswa
https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://buyviagru.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Ngambang Outdoor Gambling kanggo Break Atlantic City Smoking Deadlock

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 07:51.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 08:44.

Akeh buruh casino Atlantic City pengin ngrokok dilarang ing papan kerja. Padha lara asap rokok. Lan paling legislatif New Jersey setuju. Nanging game lan casino asosiasi eksekutif kuwatir larangan udud bakal natoni bathi. gambling njobo lagi floated minangka kompromi.

Foto promosi nuduhake salah sawijining terraces game semi-outdoor ing Harrah's New Orleans.
Foto promosi nuduhake salah sawijining terraces game semi-outdoor ing Harrah’s New Orleans. A wilayah padha bisa mbuktekaken solusi kanggo impasse liwat ngajokaken larangan udud ing Atlantic City. (Gambar: Caesars.com)

Aku Ora Dig Cig Panjenengan

Kanggo luwih saka rong taun, miturut laporan Associated Press, buruh casino wis takon New Jersey Legislatif kanggo hukum nglarang udud saka sangang casinos Atlantic City, prakteke mung papan kerja negara sing isih ngidini.

Luwih saka setengah anggota parlemen negara wis mlebu tagihan kasebut minangka sponsor utawa sponsor. Senator negara Demokrat Shirley Turner, sponsor, disebut “requirements” sing udud njero ruangan mandheg ing kasino.

“Ana solusi, kayata bener duwe area ruangan kanggo tamu udud sing ora ngganggu kesehatan buruh,” ujare.

Nanging, tagihan wis languished kanggo sasi tanpa pangrungon. A tagihan padha ngenalaken taun kepungkur nandhang nasib sing padha. Buruh nyalahake resistance saka New Jersey Casino Association, asosiasi perdagangan industri, kang wis disaranake larangan udud bakal mimpin kanggo ngisor income lan kurang jobs.

“Wektu tambahan dibutuhake kanggo ngrancang lan ngleksanakake solusi sing bakal ngatasi masalah karyawan tanpa mbebayani proyek lan keuntungan kanggo wong tuwa,” ujare Joe Lupo, presiden asosiasi casino.

Njupuk metu, Kanca!

Gambling ing wilayah njobo misale jek sing nyedhiyani mung pangarep-arep kanggo gawe marem loro pihak. Miturut AP, buruh, pejabat casino, lan legislatif negara saiki ngrembug apa Atlantic City bisa katon kaya.

“We wis rembugan idea iki karo industri lan karo pemerintah negara wiwit sadurunge panas,”Sa Bob McDevitt, presiden Local 54 Union kene casino serikat. “Kita pengin ngatasi iki kanthi solusi sing bisa digunakake kanggo kabeh wong, lan aku yakin bisa digayuh.”

Ing Las Vegas, gambling njobo njupuk Panggonan biasane watara, lan kadhangkala, nang blumbang, karo game kertu ana ing meja blumbang. Nanging Atlantic City wis njobo kuwi gambling . About 10 taun ago, Golden Nugget debut karo kelompok gambling sing uga mbukak kanggo unsur. Alesan kenapa iki ora dadi solusi sing apik kanggo masalah udud amarga cuaca ngidini bisa digunakake kurang saka setengah taun. Suhu rata-rata kurang rata-rata Atlantic City mudhun menyang 30s wiwit Desember nganti Maret.

Definisi Maryland babagan gambling ruangan, kanthi kontras, minangka papan sing ditutup, dipisahake saka lantai, kanthi atap, tembok, lan sawetara bukaan kanggo ngidini hawa mlebu.

Kompromi sing apik bisa uga dadi area dolanan ruangan ing Harrah’s New Orleans. Teras iki nduweni kontrol suhu nanging nduweni tembok sing katon. Nanging, miturut laporan AP, biaya wilayah $ 10- $ 15 yuta kanggo mbangun, sing kabeh casinos Atlantic City bisa uga ora bisa mbayar.

“Iblis ana ing rincian,” Pete Naccarelli, bakul ing Borgata, marang AP. “Anggere ora ana buruh sing kena asap rokok bekas, area ruangan bisa dadi solusi sing bisa ditindakake.”

#Ngambang #Outdoor #Gambling #kanggo #Break #Atlantic #City #Smoking #Deadlock